Leuke en eenvoudige ideetjes om van gewone hapjes en gerechten iets romantisch te maken door ze in hartvorm te serveren....
Wie bij een barbecue nog steeds vooral denkt aan wat worstjes, hamburgers en een paar speklappen, is niet meer bij...
Als het over romantisch eten gaat, kom je al gauw op bepaalde ingrediënten als chocolade, perziken, honing, mosterd. De één...
Speculaasjes of dikke speculaasbrokken zijn lekker kruidige koekjes voor koude, winterse dagen. Gekocht zijn ze lekker, zelf gebakken nog veel...
31 oktober is het Halloween. Hier zul je er niet veel van merken. Maar het is wel leuk om te...
Het organiseren van een geslaagde barbecue heeft nogal wat meer organisatie nodig dan je zou denken. Het kost je nu...
Recept voor de broodbakmachine Een panettone is een Italiaans kerstbrood. In Italië heeft iedere grote stad zijn eigen panettone. De...
Hartstikke leuk paaseieren verven, paastakken versieren en andere leuke paasversieringen. Alleen het moet niet te ingewikkeld zijn. Het is bijna...
Het meest foute kerstgerecht is nog steeds foie gras. Sadistisch volgepropte ganzen en eenden, dat kan natuurlijk niet. Waar, maar...
Vind je het gezellig om af en toe thuis een diner te organiseren? Voor familie, vrienden of buren bijvoorbeeld. Dat...
Door het hele jaar heen worden er flink wat feestjes gevierd. Iedereen wil natuurlijk iets speciaals aan zijn gasten serveren....
Lust opwekkend, sensueel, troostrijk, voedzaam, gezond, frivool, hemels en gelukbrengend: al eeuwen worden liefhebbers door chocolade in vervoering gebracht. De...
Als het weer lekker weer wordt heeft iedereen zin om er weer op uit te gaan. Is het geen leuk...
In de loop der eeuwen werden duizenden voedingsmiddelen als opwekker van passie, als afrodisiacum beschouwd. Het woord afrodisiacum is afgeleid...
Driekoningen is het feest waarmee de ‘Kerstkring’ van twaalf dagen wordt afgesloten. Deze Kerstkring begint met de nachtmis op kerstavond....
Het ei is het meest natuurlijk verpakte cadeau: nieuw leven in een dop. Het is het symbool voor mysterie, magie,...
Amandelspijs bestaat voornamelijk uit gemalen amandelen en suiker. Je kunt het onder andere gebruiken voor het vullen van een banketstaaf,...
Kerst lijkt nog maar net voorbij en we denken alweer aan Pasen. De één staat alleen maar te springen en...
Het maakt niet uit of je een houtskool-, gas bbq of een buitenkeuken hebt. Alle recepten zijn er op te maken....
Koekkruiden kun je in potjes of zakjes kant en klaar kopen. Koekkruiden zijn een mix van kruidige specerijen. Koekkruiden geven...
Pannenkoeken zijn snel en gemakkelijk te maken en uitgesproken veelzijdig. Warm of koud, als kleine snack of als een alles-in-één-maaltijd....
De feestdagen komen eraan en dan begint de zoektocht naar geschikte gerechten en nagerechten weer. Of je nu kookt voor...
Een buffetje bij een belangrijke voetbalmatch of heerlijke taarten en hapjes voor het verjaardagsfeestje van zoonlief: voor de echte keukenprins...
Heb jij plannen voor een gezellig bbq? Dan kroon je jezelf wellicht ook tot de barbecuekoning van de avond. Maar...
Een paar klassieke Sint recepten. Marsepein, borstplaat en taai taai. Maak het lekker zelf. Van het deeg voor taai taai...
Om hartige hapjes te maken voor Oud en Nieuw wil je natuurlijk niet te lang in de keuken hoeft te...
Bijna is het zover: Sinterklaasavond met een jutezak vol pakjes, onmogelijke surprises en vileine gedichten. Het knip en plakgedeelte is...
Veel Pieten, bergen pepernoten, snoepgoed en mandarijnen: sinds afgelopen zaterdag is Sinterklaas weer in het land. OrganisatiePieten, StrooiPieten, BrandweerPieten en...






























