Spanje staat wereldwijd bekend om zijn rijke cultuur, indrukwekkende landschappen en vooral om zijn voortreffelijke gastronomie. Deze combinatie van factoren...
IJsmachines zijn er in allerlei soorten en prijsklassen. Thuis ijs maken met de ijsmachine kan je op verschillende manieren doen....
Als je overgevoelig bent voor gluten, kan je behoorlijk beperkt worden in wat je wel en niet kan eten. Gelukkig...
Zuidoost Azië is een regio die bekend staat om zijn diverse landen, waaronder Brunei, Filippijnen, Cambodja, Indonesië, Maleisië, Laos, Myanmar,...
Brood en vooral stokbrood wordt heel snel oud. Heb je brood over, gooi het dan niet meteen weg. Je kunt...
Pasta is er in veel soorten, vormen en kleuren. Over het algemeen is het zo, dat hoe fijner de saus...
Koekkruiden kun je in potjes of zakjes kant en klaar kopen. Koekkruiden zijn een mix van kruidige specerijen. Koekkruiden geven...
Roomspaghetti met room, kaas en eieren is een favoriet recept van velen. Gezond is het natuurlijk niet. En dat terwijl...
Soepballetjes voor in de groentesoep, tomatensoep of een andere soep, maak je net als gewone gehaktballen van rundergehakt of half-om-half...
Mmm…marshmallows Marshmallows, die fluffy zachte lekkernij. Je denkt er niet zo snel aan om ze zelf te maken. Terwijl het...
Restverwerking is in Italië al van meet af aan een must. In de tijd dat de beroemde keuken tot volle...
Italië is een heerlijk land. Je ziet, hoort, ruikt, voelt en proeft vooral dat genieten hier tot kunst verheven wordt....
Inhoud Zweedse gehaktballen met roomsaus Italiaanse gehaktballen met tomatensaus Luikse gehaktballen met zoete saus Chinese gehaktballen met ketjapsaus Turkse gehaktballen...
IJs en koffie is een prima combinatie. Er zijn allerlei variaties mogelijk: met een scheutje drank, wat kruiden of een...
Brood kan je zelf makkelijk bakken. Een broodbakmachine neemt je het werk uit handen. Er zijn heel veel lekkere broodbakmachine...
Zelf ijs maken kost tijd en moeite. Veel makkelijker is het om je favoriete ingrediënten toe te voegen aan kant-en-klaar...
In juni en juli is het echt aardbeientijd. Aardbeien zijn gezond en lekker, dus eet ze los of maak er...
Meng de Creoolse en Hindoestaanse keuken met een snufje Chinees en Afrikaans, garneer het geheel met een toefje Javaans en...
Honing is een natuurproduct en kan niet gemaakt worden zonder tussenkomst van de bij. De bij verzamelt nectar uit bloeiende...
Hollandse tomatensoep met balletjesVerschroeide tomatensoepTomatensoep van pizzasaus In verse tomatensoep gaan gaan in ieder geval véél tomaten, minstens een kilo....
Het woord muffins is afgeleid van het Franse woord ‘moufflet’ en betekent zacht in de zin van brood. Wat zijn...
Is er ooit een gerecht zo vaak verkeerd begrepen als Spaghetti Bolognese? In zijn boek “Op zoek naar de perfectie”...
Koud weer vraagt om erwtensoep. Daarom drie recepten om het zelf te maken. Erwtensoep, je houdt ervan of je haat...
Pannenkoeken zijn snel en gemakkelijk te maken en uitgesproken veelzijdig. Warm of koud, als kleine snack of als een alles-in-één-maaltijd....
Na een aantal minder geslaagde pogingen weet ik nu hoe het moet. Goulash maak je in de oven. Om vlees...
Een eenvoudig pastagerecht waar je ook veel kinderen een plezier mee doet. En waarbij ze ongemerkt flink wat groenten binnenkrijgen....
Gesmolten zuurtjes, gefrituurde marsjes, granita van drop en Maltesers op de taart. Het boekje “Zoet… recepten met snoep” brengt in...
1. Ingrediënten Er zijn wel een aantal standaard ingrediënten die in veel Mexicaanse gerechten terugkomen, zoals: tomaat, paprika, avocado, chilipepers,...
In een eetcafé, brasserie of espressobar is het een klassieker op de kaart: een tosti. Croque monsieur genoemd door de...
Wentel ’t eventjes – als je het snel zegt kom je uit op de naam wentelteefjes. Gewonnen brood, omgekeerd brood...