• home
    • Rubriek.nl
  • Koken met
    Koken met
    avocado gevuld met ei

    Groenten gevuld met ei

    gehaktballetjes met saus
    ReceptenVlees

    5 x recepten voor gehaktballen met saus

    recepten met peer
    Fruit

    Recepten met stoofperen en handperen

    water met een fruit smaakje
    DrankFruit

    Water met een (fruit) smaakje maken

    • Ei
    • Fruit
    • Groenten
    • Kruiden
    • Rijst en Granen
    • Vis
    • Vlees
    • Zuivel
    • Diversen
  • Drank
    Drank
    kir royal

    Kir royal, iets anders dan champagne

    visite

    Visite over de vloer: wat wil je allemaal in huis halen?

    wijn kiezen bij kip

    Wijn combineren met kip en kalkoen

    • Warme dranken
    • Koffie
  • Hoe maak je…..
    Hoe maak je.....
    speculaaskruiden recept

    Hoe maak je zelf koekkruiden

    soepballetjes maken

    Soepballetjes, zo maak je ze zelf

    kruiden voor gehakt

    Hoe kruid je gehakt? 3 verschillende kruidenmixen

    • Smaakmakers
    • Kruidenmengsels
  • Kookhulp
    Kookhulp
    pasta soorten

    Soorten pasta, de verschillen in vorm en kleur

    speculaaskruiden recept

    Hoe maak je zelf koekkruiden

    soepballetjes maken

    Soepballetjes, zo maak je ze zelf

    • Maten
    • Kooktechnieken
    • Temperatuur
    • Stel een vraag
      • Bekijk gestelde vragen
  • Recepten
    Recepten
    stokbrood wentelteefjes

    Oud (stok)brood? Dit maak je ervan.

    pasta soorten
    KookhulpPizza & Pasta

    Soorten pasta, de verschillen in vorm en kleur

    speculaaskruiden recept
    Hoe maak je.....Koek & gebakKruidenmengselsSinterklaas

    Hoe maak je zelf koekkruiden

    spaghetti avocado
    Pizza & Pasta

    Romige spaghetti met avocado en tomaat

    • Internationale gerechten
      • Mediterrane gerechten
    • Kinderrecepten
    • Brood
    • Koek & gebak
    • Ontbijt
    • Hoofdgerecht
    • Nagerechten
      • IJs
    • Pizza & Pasta
    • Salades
    • Sauzen & smaakmakers
    • Soepen
  • Feest
    Feest
    stokbrood wentelteefjes

    Oud (stok)brood? Dit maak je ervan.

    tiramisu mislukt
    Nagerechten

    Tiramisu, waardoor mislukt het soms?

    Nagerechten

    Recept tiramisu zonder eieren

    pasta soorten
    KookhulpPizza & Pasta

    Soorten pasta, de verschillen in vorm en kleur

    • BBQ
    • Feestelijke gerechten
    • Kerst
    • High tea
    • Oud & Nieuw
    • Pasen
    • Sinterklaas
    • Valentijn
  • Media
    Media
    vegan koken

    Lekker vegan koken met Donnie Aan De Kook

    Diverse restaurants in een wandeling

    • Producten
      • Nieuwe producten
    • Blogs
      • Matisse
    • Culinaire films
    • Kookboeken
      • Kookboeken 2013
      • Kookboeken 2012
      • Kookboeken 2011
    Home
    Koken met
    Kruiden
    Laatste
    • Laatste
    • Oudste
    • Willekeurig
    • A to Z

    Kruiden

    KookhulpKruiden

    Dit kun je ook allemaal invriezen

    Je kunt meer invriezen dan je denkt. Op die manier blijven bepaalde voedingsmiddelen langer houdbaar, gezonder en zo kun je...
    Kruiden

    Koriander, waarom sommigen het vies vinden

    Koriander is een groenbladig kruid dat een lekkere, citroenachtige smaak kan geven aan je gerechten. Tenminste als je van koriander...
    KruidenProducten

    Puur saffraan in een potje

    Saffraan was ooit duurder dan goud en is nog steeds één van de duurste specerijen ter wereld. Saffraandraadjes zijn de...
    gember
    Kruiden

    Gember

    Gember is een geliefde smaakmaker. Het is een veelzijdig en relatief goedkoop kruid en heeft behalve culinaire waarde ook geneeskrachtige...
    verse kruiden
    Kruiden

    Koken met verse kruiden

    Verse kruiden geven een gerecht extra geur, smaak en kleur. Je kunt kruiden vers van de plant, gedroogd of diepgevroren...
    soorten peper korrels
    Kruiden

    Witte, zwarte, rode en groene peper korrels

    Peper, wie gebruikt het niet. Er zijn verschillende kleuren: witte, zwarte, groene en zelfs rode. Welke kleur gebruik je wanneer?...
    saffraan
    Kruiden

    Saffraan, rood goud

    Saffraan was ooit duurder dan goud en nog steeds is het de prijzigste specerij ter wereld. De beste saffraan komt...
    salie
    Kruiden

    Salie, gezonde smaakmaker

    Samen met basilicum, oregano, rozemarijn en peterselie is salie een van de populairste kruiden in de Italiaanse keuken. De fluweelzachte...

    Zoeken

    Populaire artikelen

    stokbrood wentelteefjes

    Oud (stok)brood? Dit maak je ervan.

    tiramisu mislukt

    Tiramisu, waardoor mislukt het soms?

    Recept tiramisu zonder eieren

    pasta soorten

    Soorten pasta, de verschillen in vorm en kleur

    kir royal

    Kir royal, iets anders dan champagne


    COOKIES


    Wil je de cookie-instellingen wijzigen?
    Klik dan
    • disclaimer
    • copyright
    • contact
    • adverteren
    • rubriek.nl
    • home
      • Rubriek.nl
    • Koken met
      • Ei
      • Fruit
      • Groenten
      • Kruiden
      • Rijst en Granen
      • Vis
      • Vlees
      • Zuivel
      • Diversen
    • Drank
      • Warme dranken
      • Koffie
    • Hoe maak je…..
      • Smaakmakers
      • Kruidenmengsels
    • Kookhulp
      • Maten
      • Kooktechnieken
      • Temperatuur
      • Stel een vraag
        • Bekijk gestelde vragen
    • Recepten
      • Internationale gerechten
        • Mediterrane gerechten
      • Kinderrecepten
      • Brood
      • Koek & gebak
      • Ontbijt
      • Hoofdgerecht
      • Nagerechten
        • IJs
      • Pizza & Pasta
      • Salades
      • Sauzen & smaakmakers
      • Soepen
    • Feest
      • BBQ
      • Feestelijke gerechten
      • Kerst
      • High tea
      • Oud & Nieuw
      • Pasen
      • Sinterklaas
      • Valentijn
    • Media
      • Producten
        • Nieuwe producten
      • Blogs
        • Matisse
      • Culinaire films
      • Kookboeken
        • Kookboeken 2013
        • Kookboeken 2012
        • Kookboeken 2011
      Begin met typen om resultaten te bekijken of druk op ESC om te sluiten
      Matisse koffie herfst recept feest
      Bekijk alle resultaten