• home
    • Rubriek.nl
  • Koken met
    Koken met
    avocado gevuld met ei

    Groenten gevuld met ei

    gehaktballetjes met saus
    ReceptenVlees

    5 x recepten voor gehaktballen met saus

    recepten met peer
    Fruit

    Recepten met stoofperen en handperen

    water met een fruit smaakje
    DrankFruit

    Water met een (fruit) smaakje maken

    • Ei
    • Fruit
    • Groenten
    • Kruiden
    • Rijst en Granen
    • Vis
    • Vlees
    • Zuivel
    • Diversen
  • Drank
    Drank
    wijn kiezen bij kip

    Wijn combineren met kip en kalkoen

    ijskoffie

    Zelf ijskoffie maken recepten

    water met een fruit smaakje

    Water met een (fruit) smaakje maken

    • Warme dranken
    • Koffie
  • Kookhulp
    Kookhulp

    10 Tips om minder eten weg te gooien

    watermeloen

    Wat eet je bij warm weer?

    bakpoeder, wijnsteenbakpoeder en soda

    Bakpoeder of baking soda, wat is het verschil?

    • Hoe maak je…..
      • Kruidenmengsels
      • Smaakmakers
    • Maten
    • Kooktechnieken
    • Temperatuur
    • Stel een vraag
      • Bekijk gestelde vragen
  • Recepten
    Recepten

    Restjes opmaken op zijn Italiaans: Panzanella

    Internationale gerechten

    De voorraadkast: deze producten koop je in Italië

    gehaktballetjes met saus
    ReceptenVlees

    5 x recepten voor gehaktballen met saus

    ijskoffie
    DrankIJs

    Zelf ijskoffie maken recepten

    • Internationale gerechten
      • Mediterrane gerechten
    • Kinderrecepten
    • Brood
    • Koek & gebak
    • Ontbijt
    • Hoofdgerecht
    • Nagerechten
      • IJs
    • Pizza & Pasta
    • Salades
    • Sauzen & smaakmakers
    • Soepen
  • Feest
    Feest
    vegan koken

    Lekker vegan koken met Donnie Aan De Kook

    Internationale gerechtenRecepten

    Restjes opmaken op zijn Italiaans: Panzanella

    avocado gevuld met ei
    EiGroentenPasen

    Groenten gevuld met ei

    spaghetti pomodoro
    Nieuw

    Campinggerecht: Klassieke spaghetti al pomodoro – op één pit!

    • BBQ
    • Feestelijke gerechten
    • Kerst
    • High tea
    • Oud & Nieuw
    • Pasen
    • Sinterklaas
    • Valentijn
  • Producten
    Producten

    geproefd, getest, uitgeprobeerd

    Ovenheerlijke pizza aanbieding

    Maak je eigen frisdrank met de SodaStream

    Review Melitta Caffeo CI

    • Nieuwe producten
  • Media
    Media
    vegan koken

    Lekker vegan koken met Donnie Aan De Kook

    Diverse restaurants in een wandeling

    • Blogs
      • Matisse
    • Culinaire films
    • Kookboeken
      • Kookboeken 2013
      • Kookboeken 2012
      • Kookboeken 2011
  • Shop
    Home
    Koken met
    Kruiden
    Willekeurig
    • Laatste
    • Oudste
    • Willekeurig
    • A to Z

    Kruiden

    salie
    Kruiden

    Salie, gezonde smaakmaker

    Samen met basilicum, oregano, rozemarijn en peterselie is salie een van de populairste kruiden in de Italiaanse keuken. De fluweelzachte...
    verse kruiden
    Kruiden

    Koken met verse kruiden

    Verse kruiden geven een gerecht extra geur, smaak en kleur. Je kunt kruiden vers van de plant, gedroogd of diepgevroren...
    gember
    Kruiden

    Gember

    Gember is een geliefde smaakmaker. Het is een veelzijdig en relatief goedkoop kruid en heeft behalve culinaire waarde ook geneeskrachtige...
    KruidenProducten

    Puur saffraan in een potje

    Saffraan was ooit duurder dan goud en is nog steeds één van de duurste specerijen ter wereld. Saffraandraadjes zijn de...
    saffraan
    Kruiden

    Saffraan, rood goud

    Saffraan was ooit duurder dan goud en nog steeds is het de prijzigste specerij ter wereld. De beste saffraan komt...
    KookhulpKruiden

    Dit kun je ook allemaal invriezen

    Je kunt meer invriezen dan je denkt. Op die manier blijven bepaalde voedingsmiddelen langer houdbaar, gezonder en zo kun je...
    soorten peper korrels
    Kruiden

    Witte, zwarte, rode en groene peper korrels

    Peper, wie gebruikt het niet. Er zijn verschillende kleuren: witte, zwarte, groene en zelfs rode. Welke kleur gebruik je wanneer?...
    Kruiden

    Koriander, waarom sommigen het vies vinden

    Koriander is een groenbladig kruid dat een lekkere, citroenachtige smaak kan geven aan je gerechten. Tenminste als je van koriander...

    Zoeken

    Nieuw

    vegan koken

    Lekker vegan koken met Donnie Aan De Kook

    Restjes opmaken op zijn Italiaans: Panzanella

    avocado gevuld met ei

    Groenten gevuld met ei

    spaghetti pomodoro

    Campinggerecht: Klassieke spaghetti al pomodoro – op één pit!

    De voorraadkast: deze producten koop je in Italië

    • disclaimer
    • copyright
    • contact
    • adverteren
    • rubriek.nl
    • home
      • Rubriek.nl
    • Koken met
      • Ei
      • Fruit
      • Groenten
      • Kruiden
      • Rijst en Granen
      • Vis
      • Vlees
      • Zuivel
      • Diversen
    • Drank
      • Warme dranken
      • Koffie
    • Kookhulp
      • Hoe maak je…..
        • Kruidenmengsels
        • Smaakmakers
      • Maten
      • Kooktechnieken
      • Temperatuur
      • Stel een vraag
        • Bekijk gestelde vragen
    • Recepten
      • Internationale gerechten
        • Mediterrane gerechten
      • Kinderrecepten
      • Brood
      • Koek & gebak
      • Ontbijt
      • Hoofdgerecht
      • Nagerechten
        • IJs
      • Pizza & Pasta
      • Salades
      • Sauzen & smaakmakers
      • Soepen
    • Feest
      • BBQ
      • Feestelijke gerechten
      • Kerst
      • High tea
      • Oud & Nieuw
      • Pasen
      • Sinterklaas
      • Valentijn
    • Producten
      • Nieuwe producten
    • Media
      • Blogs
        • Matisse
      • Culinaire films
      • Kookboeken
        • Kookboeken 2013
        • Kookboeken 2012
        • Kookboeken 2011
    • Shop
      Begin met typen om resultaten te bekijken of druk op ESC om te sluiten
      Matisse herfst koffie recept feest
      Bekijk alle resultaten