• home
    • Rubriek.nl
  • Koken met
    Koken met
    gehaktballen

    Gehaktballen bakken, braden of uit de oven?

    avocado gevuld met ei
    EiGroentenPasen

    Groenten gevuld met ei

    gehaktballetjes met saus
    ReceptenVlees

    5 x recepten voor gehaktballen met saus

    recepten met peer
    Fruit

    Recepten met stoofperen en handperen

    • Ei
    • Fruit
    • Groenten
    • Kruiden
    • Rijst en Granen
    • Vis
    • Vlees
    • Zuivel
    • Diversen
  • Drank
    Drank
    kop koffie

    7 Interessante feitjes over koffie

    boba tea

    Boba Tea – Het Geheim Achter dit Populaire Drankje

    kir royal

    Kir royal, iets anders dan champagne

    • Warme dranken
    • Koffie
  • Hoe maak je…..
    Hoe maak je.....
    speculaaskruiden recept

    Hoe maak je zelf koekkruiden

    soepballetjes maken

    Soepballetjes, zo maak je ze zelf

    kruiden voor gehakt

    Hoe kruid je gehakt? 3 verschillende kruidenmixen

    • Smaakmakers
    • Kruidenmengsels
  • Kookhulp
    Kookhulp
    watermeloen

    Wat eet je bij warm weer?

    pasta soorten

    Soorten pasta, de verschillen in vorm en kleur

    speculaaskruiden recept

    Hoe maak je zelf koekkruiden

    • Maten
    • Kooktechnieken
    • Temperatuur
    • Stel een vraag
      • Bekijk gestelde vragen
  • Recepten
    Recepten
    stokbrood wentelteefjes

    Oud (stok)brood? Dit maak je ervan.

    pasta soorten
    KookhulpPizza & Pasta

    Soorten pasta, de verschillen in vorm en kleur

    speculaaskruiden recept
    Hoe maak je.....Koek & gebakKruidenmengselsSinterklaas

    Hoe maak je zelf koekkruiden

    spaghetti avocado
    Pizza & Pasta

    Romige spaghetti met avocado en tomaat

    • Internationale gerechten
      • Mediterrane gerechten
    • Kinderrecepten
    • Brood
    • Koek & gebak
    • Ontbijt
    • Hoofdgerecht
    • Nagerechten
      • IJs
    • Pizza & Pasta
    • Salades
    • Sauzen & smaakmakers
    • Soepen
  • Feest
    Feest
    paas ochtend

    De beste tips voor een relaxte paasochtend

    snelle maaltijden
    Gezonde voeding

    Gezond eten als je het druk hebt

    gehaktballen
    Vlees

    Gehaktballen bakken, braden of uit de oven?

    Kerst

    3 Snelle, makkelijke en feestelijke kerstdesserts

    • BBQ
    • Feestelijke gerechten
    • Kerst
    • High tea
    • Oud & Nieuw
    • Pasen
    • Sinterklaas
    • Valentijn
  • Media
    Media
    vegan koken

    Lekker vegan koken met Donnie Aan De Kook

    Diverse restaurants in een wandeling

    • Producten
      • Nieuwe producten
    • Blogs
      • Matisse
    • Culinaire films
    • Kookboeken
      • Kookboeken 2013
      • Kookboeken 2012
      • Kookboeken 2011
    Home
    Koken met
    Kruiden
    A to Z
    • Laatste
    • Oudste
    • Willekeurig
    • A to Z

    Kruiden

    KookhulpKruiden

    Dit kun je ook allemaal invriezen

    Je kunt meer invriezen dan je denkt. Op die manier blijven bepaalde voedingsmiddelen langer houdbaar, gezonder en zo kun je...
    gember
    Kruiden

    Gember

    Gember is een geliefde smaakmaker. Het is een veelzijdig en relatief goedkoop kruid en heeft behalve culinaire waarde ook geneeskrachtige...
    verse kruiden
    Kruiden

    Koken met verse kruiden

    Verse kruiden geven een gerecht extra geur, smaak en kleur. Je kunt kruiden vers van de plant, gedroogd of diepgevroren...
    Kruiden

    Koriander, waarom sommigen het vies vinden

    Koriander is een groenbladig kruid dat een lekkere, citroenachtige smaak kan geven aan je gerechten. Tenminste als je van koriander...
    KruidenProducten

    Puur saffraan in een potje

    Saffraan was ooit duurder dan goud en is nog steeds één van de duurste specerijen ter wereld. Saffraandraadjes zijn de...
    saffraan
    Kruiden

    Saffraan, rood goud

    Saffraan was ooit duurder dan goud en nog steeds is het de prijzigste specerij ter wereld. De beste saffraan komt...
    salie
    Kruiden

    Salie, gezonde smaakmaker

    Samen met basilicum, oregano, rozemarijn en peterselie is salie een van de populairste kruiden in de Italiaanse keuken. De fluweelzachte...
    soorten peper korrels
    Kruiden

    Witte, zwarte, rode en groene peper korrels

    Peper, wie gebruikt het niet. Er zijn verschillende kleuren: witte, zwarte, groene en zelfs rode. Welke kleur gebruik je wanneer?...

    Zoeken

    Nieuwsbrief ontvangen?

    Populaire artikelen

    paas ochtend

    De beste tips voor een relaxte paasochtend

    snelle maaltijden

    Gezond eten als je het druk hebt

    gehaktballen

    Gehaktballen bakken, braden of uit de oven?

    3 Snelle, makkelijke en feestelijke kerstdesserts

    beter barbecuen

    5 hacks voor het barbecueën

    Blijf op de hoogte…


    COOKIES


    Wil je de cookie-instellingen wijzigen?
    Klik dan
    • disclaimer
    • copyright
    • contact
    • adverteren
    • rubriek.nl
    • home
      • Rubriek.nl
    • Koken met
      • Ei
      • Fruit
      • Groenten
      • Kruiden
      • Rijst en Granen
      • Vis
      • Vlees
      • Zuivel
      • Diversen
    • Drank
      • Warme dranken
      • Koffie
    • Hoe maak je…..
      • Smaakmakers
      • Kruidenmengsels
    • Kookhulp
      • Maten
      • Kooktechnieken
      • Temperatuur
      • Stel een vraag
        • Bekijk gestelde vragen
    • Recepten
      • Internationale gerechten
        • Mediterrane gerechten
      • Kinderrecepten
      • Brood
      • Koek & gebak
      • Ontbijt
      • Hoofdgerecht
      • Nagerechten
        • IJs
      • Pizza & Pasta
      • Salades
      • Sauzen & smaakmakers
      • Soepen
    • Feest
      • BBQ
      • Feestelijke gerechten
      • Kerst
      • High tea
      • Oud & Nieuw
      • Pasen
      • Sinterklaas
      • Valentijn
    • Media
      • Producten
        • Nieuwe producten
      • Blogs
        • Matisse
      • Culinaire films
      • Kookboeken
        • Kookboeken 2013
        • Kookboeken 2012
        • Kookboeken 2011
      Begin met typen om resultaten te bekijken of druk op ESC om te sluiten
      Matisse koffie herfst recept kaas
      Bekijk alle resultaten