Rendang vlees is een gerecht dat lekker lang moet sudderen. Ideaal om in een slowcooker te maken. Het beste resultaat...
Zoete (kaneel)broodjes bakken? Maak dan deze eens. Besprenkel ze met glazuur en je hebt een heerlijke zoete broodjes gebakken. Kaneelbroodjes...
Gehakt is een veelzijdig product. Je kan het in veel gerechten verwerken. En met de juiste kruiden of kruidenmixen kan...
Er zijn zo van die klusjes die je altijd op de zelfde manier uitvoert, zonder te denken of het ook...
Denk aan herfstgerechten, en stoofvlees hoort daar zeker bij. Hoewel de bereidingstijd lang is, kost het niet veel tijd om...
Het is heel eenvoudig om zelf tahin of sesampasta te maken. Tahin of tahini (je spreekt de ‘h’ als ‘g’...
Of je koken nou geweldig vindt of niet, bijna iedereen geniet er wel van om gezellig te tafelen met vrienden...
De lekkerste brownies bak je zelf, met echte chocolade natuurlijk. Wat is het verschil tussen brownies en chocoladecake? Cake is...
Handig en lekker dit recept om zelf gyroskruiden te maken. Gyroskruiden zijn lekker om kip, varkensvlees en lamsvlees te kruiden. Maar...
Hoewel de meeste groenten en veel fruitsoorten het hele jaar verkrijgbaar zijn, hebben groenten en fruit toch hun eigen seizoen....
De slowcooker 5,5L Duo Sous Vide Espressions EP4000 combineert twee functies in één apparaat: sous vide koken en een slow...
Soepballetjes voor in de groentesoep, tomatensoep of een andere soep, maak je net als gewone gehaktballen van rundergehakt of half-om-half...
Gooi jij ook wekelijks de restjes uit je koelkast weg? Stop, niet doen! De gemiddelde Nederlander verspilt, volgens het Voedingscentrum,...
Oude of buitenlandse recepten met temperaturen in Fahrenheit of gasoven standen? Zet de temperatuur om in de oventemperatuur in graden...
Behalve van vlees kan je bouillon ook alleen van groenten en kruiden maken. Bouillon voor groentesoep en andere soepen maak...
Koekkruiden kun je in potjes of zakjes kant en klaar kopen. Koekkruiden zijn een mix van kruidige specerijen. Koekkruiden geven...
Zeker nu het nieuwe boek Simpel van Yotam Ottolenghi uit is, kan je wel een potje za’atar gebruiken. Het is...
Er zijn verschillende soorten uien die in verschillende gerechten passen. Uien worden veel gebruikt en zijn belangrijke smaakmakers in de...
Amandelspijs bestaat voornamelijk uit gemalen amandelen en suiker. Je kunt het onder andere gebruiken voor het vullen van een banketstaaf,...
Als de temperaturen stijgen, neemt je eetlust meestal af. Je lichaam heeft meer energie nodig om jezelf koel te houden....
Avocado’s zijn gezond. Daar is iedereen het wel over eens. Ze zitten vol gezonde vetten, proteïnen en vezels. Alle reden...
Karbonades kunnen heel lekker zijn. Als het je lukt om ze een beetje mals klaar te maken tenminste. Karbonades zijn...
Lekker op een koude avond: zelfgemaakte chocolademelk. Chocolademelk kan je op verschillende manieren maken. Dit is de manier om het...
Een recept om kip cordon bleu sous vide te bereiden. Dit recept komt uit het boekje dat bij het Espressions...
Gefrituurd eten is lekker en populair. Het geeft een lekker krokant laagje. Frituren is populair omdat het zo lekker is,...
Helaas zijn sommige fruitsoorten maar erg kort vers verkrijgbaar. Maar als je het fruit invriest, kan je er veel langer van...
No More Content