welk type man?

Welk type man past bij jou volgens je sterrenbeeld?

Bij de vrouw bepaalt de stand van de Zon en/of Mars op wat voor type partner ze valt. De zon is je sterrenbeeld.

Wil je erachter komen wat jouw stand van Mars is? Dat kan hier.

Ram vrouw zoekt…

Het type man waar de Ram vrouw op valt is een voortvarend type, beetje brutaal, genoeg lef en direct met gevoel voor avontuur.

Een ram-vrouw kan zich zelfs aangetrokken voelen tot een beetje (te) macho types, mannen in uniform en zelfs gevaarlijke mannen.

Je houdt van competitie ook in een relatie, en vindt het ook leuk als je wat moeite moet doen om iemand voor je te winnen.

Je houdt van winnaars, of dat nu in sport, zaken of een andere vorm van competitie is.

Het maakt niet uit wat voor indruk je maakt, maar binnen in de ram vrouw verschuilt zich een vechter. En dat is wat je zoekt iemand die stoer en moedig genoeg is om je partner te zijn. Een beetje:

Jij Tarzan, ik Jane.

Stier vrouw zoekt….

De man waar jij je tot aangetrokken voelt, heeft een sterke wil en is op en top man, sensueel, stabiel, het klassieke voorbeeld van de ‘sterke man’.

Mannen met beide benen op de grond trekken je aan. Het zijn vaak ook types die van dieren en de natuur houden.

Een man die kan koken, knuffelen en je goed verzorgt. Een sexy stem en lekkere geur kan helpen bij de aantrekking van de Stier vrouw.

De vrouw met zon in Stier is sensueel en heb je mars in Stier dan ben je bijzonder sensueel. Een man die je geduldig en op de juiste manier weet te beminnen is ideaal voor jou.

Je hebt een zelf ook een sterke wil, maar al zul je het niet toegeven, het liefste wordt je toch gedomineerd door een sterke man.

Tweeling vrouw zoekt…

De man die jou aantrekt is slim, een prater en veelzijdig. Zolang hij niet saai is, en wat te raden over laat, blijf jij geïnteresseerd.

Als Tweeling vrouw hou je er van om informatie en idealen te delen iemand. En als hij daar interessant en slim op reageert dan komt de romantiek vanzelf.

Woordgrapjes, verborgen of onderliggende betekenissen, verdekte sexuele toespelingen en flirten op een speelse manier amuseert je .

Zeker als je Mars in Tweeling hebt, dan trekt een interessante man je meer aan dan een superglad uiterlijk.

Het is voor de Tweeling vrouw niet ondenkbaar dat ze aangetrokken of een relatie heeft met meer dan één man. Om dat vol te houden is slimheid, snel denken, en handige smoesjes nodig, maar ook dat is voor de Tweeling geen probleem.

Kreeft vrouw zoekt…

De man die jij zoekt is beschermend, geeft je een veilig gevoel en gevoelig.

Je kunt je aangetrokken voelen tot een man die financiële zekerheid biedt, je een thuis en een gezin kan bieden.

Je voelt je meer aangetrokken tot een emotioneel en gevoelig type dan dat je een knappe sexy man zoekt.

Soms kan het lijken dat je je onbewust aangetrokken voelt tot een vaderfiguur, of iemand inschat als de toekomstige vader van je kinderen, of man die jij kan bemoederen.

De man waar je je als Kreeft vrouw tot aangetrokken voelt, moet van kinderen houden en liefst ook van koken. Iemand die houdt van een gezellig thuis.

Zeker als je Mars in Kreeft staat, voel je je sterk aangetrokken tot een beschermende, volwassen man die als vaderfiguur fungeert.

Leeuw vrouw zoekt…

De man die jij zoekt straalt warmte uit en toont zijn affectie op een lichamelijke manier.

Als hij dan ook nog rijk, invloedrijk, beroemd en knap is, dan is het voor jou de ware. Je voelt je aangetrokken tot een geboren leiderfiguur.

Een man die respect afdwingt, gul is en zich dat kan veroorloven, is het helemaal voor jou.

De man moet jou het liefst bewonderen en complimentjes geven. Als het even kan een mooi gezicht en lichaam hebben.

Ook creatieve personen, als acteurs, kunstenaars of muzikanten trekken je aan

Als je Mars in Leeuw staat, dan kan je aardig onder de indruk van iemand raken die zelfverzekerd, bijna arrogant is.

Zolang hij je maar als een prinsesje behandeld, ben jij tevreden.

Maagd vrouw zoekt…

Het type man waar jij voor valt is intelligent, goedgemanierd, goedgekleed, praktisch en betrouwbaar. En… het belangrijkste, hij moet netjes en vooral schoon zijn.

Je kunt je misschien maar moeilijk bedwingen een extra blik op zijn nagels te werpen, of op zijn schoenen.

Uiterlijk is belangrijk voor je, maar niet zo zeer in de zin hoe iemands gezicht of figuur er uit ziet, maar hoe goed verzorgd hij is.

Maar soms kun je ook vallen op iemand die nog niet zo perfect is, maar waarvan je denkt met jouw hulp wel iets te kunnen maken.

Een intelligent gesprek kan je ook waarderen, zelfs humor zolang het maar niet grof wordt.

Je verwacht van een man dat hij zich goed gedraagt in gezelschap, maar als hij alleen met jou is mag hij zich helemaal laten gaan.

Weegschaal vrouw zoekt…

De man voor de Weegschaal vrouw is beleefd, charmant, goedgekleed, knap en romantisch.

Toch word je evenzeer aangetrokken tot geestelijke en verbale eigenschappen als door het uiterlijk. Hoewel je, als je Mars in Weegschaal staat, wel erg aangetrokken kan worden door een mooi gezicht of lichaam.

Je kunt zowel geboeid raken door iemand met mooie praatjes als een creatief type.

Je houdt van harmonieus, hoewel je dat ook weer gaat vervelen. Zelfs een ruzietjes vind je dan leuk als afwisseling. Zolang het maar bij woorden blijft en niet lichamelijk wordt.

Je kunt je ook aangetrokken voelen tot een macho type, maar dan zoals Venus zich aantrokken voelt door Mars.

Schorpioen vrouw zoekt…

De man waar jij op valt heeft een magnetische aantrekkingskracht en is mysterieus.

Jij hebt zelf een sterke wil en bent best bezitterig, en eigenlijk vind je dat ook wel prettig in een partner. Het geeft je het gevoel dat er om je gegeven wordt.

Door het spelen van een subtiel psychologisch machtspelletje zal de aantrekking alleen maar groter worden. Je houdt ook graag de controle over een relatie, waarbij je het gebruik van sex en verleiding niet schuwt.

Mannen die iets mysterieus hebben of die iets verborgen lijken te houden, hebben speciaal je aandacht. Hierdoor loop je de kans te vallen op machtige of soms zelf ‘gevaarlijke’ mannen.

Als je Mars in Schorpioen staat ben je de ultieme verleidster.

Boogschutter vrouw zoekt…

De Boogschutter vrouw zoekt een integere man, die een hoge moraal en eerlijkheid belangrijk vindt, en die je ook nog iets kan leren.

Ook mannen met een andere culturele achtergrond, andere godsdienst trekken je aan.

Vriendschap en plezier staan voor jou voorop in een relatie. Samen avonturen beleven, sport bedrijven of filosofische discussies voeren is wat je wil. Een Boogschutter vrouw kan heel goed verliefd worden op iemand met wie ze al langer bevriend is.

Hij moet daarbij wel gevoel voor humor hebben.

Heb je Mars in Boogschutter, dan is je drang om samen avontuurlijke activiteiten te delen groot. Samen liften, paardrijden, op survival gaan, bergbeklimmen schept een band.

Steenbok vrouw zoekt…

Steenbok houdt het graag serieus, ook wat de mannen betreft.

Je houdt van een man die ambitieus is en sociaal vaardig. Als hij dan ook nog wat geld, status en/of macht heeft dan is het helemaal jouw type.

Het maakt niet uit of hij veel jonger of ouder is dan jijzelf bent. Wat je wel extra aantrekt is of hij uit een goede familie komt. Financiële zekerheid vindt je belangrijker dan uiterlijk en romantiek.

Mannen zonder perspectief, hoe sexy ze ook zijn, maken weinig kans.

Je zal je affectie niet altijd duidelijk laten blijken, en het maakt je ook niet uit of een man met zijn gevoelens te koop loopt. Het kan ook best even duren voor een man zich aan je wilt binden. Maar je bent geduldig.

Alleen bewonderaars met serieuze bedoelingen maken een kans.

Waterman vrouw zoekt…

De Waterman vrouw zoekt een intelligente en interessante man. Een man met ideeën en inzichten die je fascineren.

De man trekt je zelfs nog meer aan als zijn ideeën onvoorspelbaar of een beetje excentriek zijn. Idealisten en mannen die tegen het normale ingaan vind je helemaal top. Zelfs als ze je vrienden of famile daardoor shockeren.

Ook politiek actieve mannen, strijders voor de goede zaak, trekken je aan.

Vooral spanning binnen je relatie en het spannend houden vind je belangrijk. Zijn mannen saai en gewoontjes en staan ze niet open voor nieuwe of aparte dingen dan raak je al snel je interesse kwijt.

Met Mars in Waterman is je aantrekking voor rebelse types zelfs nog groter.

Vissen vrouw zoekt…

De Vissen vrouw zoekt een romantisch en gevoelig type. Een beetje een dromer mag ook, of wel op artistiek, muzikaal of spiritueel gebied. Iemand die hulp nodig heeft, getroost moet worden, de weg kwijt is: Als Vissen vrouw sta je graag met open armen voor hem klaar.

Ook een liefdesaffaire die om één of andere reden geheim moet blijven trekt je bijzonder aan.

De aangeboren sympathie die de Vis bezit, zorgt ervoor dat ze valt voor zielige verhalen. Zo groeit haar interesse en dit kan uiteindelijk tot romantische gevoelens leiden.

Mannen met een gebroken hart, onderkende talenten. De Vissen vrouw wil graag hun redder in nood zijn.

Staat je Mars in Vissen, pas dan op dat je niet zo sympathiek bent dat je misbruik van je laat maken.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *