Wie past bij de Tweelingen?

Laatst bijgewerkt:

Inhoud

Welke sterrenbeelden passen het beste bij de Tweelingen?

(Geboren tussen 21 mei en 21 juni)

Tweelingen staan vaak het middelpunt van de belangstelling, andere goede eigenschappen van Tweelingen zijn: intelligent, grappig en extravert. Tweelingen doen alles graag, met als gevaar dat ze te veel tegelijk willen doen.

Een partner in de liefde moet dus iemand zijn die spannend genoeg is om de aandacht van de Tweeling vast te houden, maar die de Tweeling de vrijheid geeft om zich te uiten op zijn manier. Een partner die jaloers, bezitterig en sentimenteel is, is geen goede keus. Tweelingen zijn daarbij ook impulsief, en met hun snelle geest hebben ze al snel de neiging om bij het eerste probleempje de relatie te beëindigen.

Beste match

De beste match voor Tweelingen is:

 • Weegschaal
 • Waterman
 • Met een andere Tweelingen kan het goed gaan als de rest van de horoscoop matcht.

Minder goede match

Minder goed gaat het met

 • Maagd
 • Vissen

Klopt het niet?

Hier worden alleen de zonnetekens met elkaar vergelijken. Voor het complete plaatje moet je naar de hele horoscoop kijken en die met elkaar vergelijken. Lees hier hoe partner astrologie werkt.

Gaat de Tweelingen samen met….?

Tweelingen-Ram

Twee handen op één buik. Jullie kunnen eindeloos plezier met elkaar hebben en jullie houden allebei van afwisseling. Geen van beiden zal willen stoppen.

Tweelingen-Stier

Koppig, traag en bezitterig, net wat je niet moet hebben als Tweelingen.

Tweelingen-Tweelingen

Voor een korte periode gaat dit heel goed. Tweelingen kunnen prima goede vrienden en minnaars zijn, maar hun buïgheid maakt een relatie op de lange duur twijfelachtig.

Tweeling-Kreeft

De Kreeft is emotioneel een watje, een piekeraar, terwijl de Tweeling graag alles licht en luchtig houdt. Als je een vriend met een luisterend oor nodig hebt, bel dan een Kreeft. Een Kreeft kan je ook goed helpen als het om financiën gaat.

Tweeling-Leeuw

Goede match! De Leeuw is charmant en populair, alles wat je zoekt in een partner. Maar probeer niet grappiger te zijn dan de Leeuw of je krijgt problemen.

Tweeling-Maagd

De Maagd analyseert en bekritiseert. De Maagd heeft veel tijd nodig voor hij tot actie komt. De Maagd heeft op alles wel wat aan te merken. Niks voor de spontane Tweeling dus.

Tweelingen-Weegschaal

Dit andere luchtteken heeft een tien voor sociale vaardigheden. Net wat de Tweelingen zoekt. Goed voor een gelijkwaardige relatie. Jullie zijn ook aan elkaar gewaagd op het gebied van creativiteit.

Tweelingen-Schorpioen

De intense en geheimzinnige, snel jaloerse Schorpioen wil je graag bezitten. Dus maak dat je weg komt Tweelingen.

Tweelingen-Boogschutter

Jullie kunnen het goed vinden samen, zolang het duurt. Misschien meer geschikt voor een leuke flirt. Zowel de Tweelingen als de Boogschutter kan slechts korte tijd door iets of iemand geboeid blijven, en worden dan afgeleid, en vervolgen ieder hun pad.

Tweelingen-Steenbok

De conservatieve, serieuze, introverte Steenbok is niet de persoon voor de Tweelingen om plezier mee te hebben. Bovendien hebben ze ook niet veel tekst en zijn ze te zuinig om veel geld aan je uit te geven.

Tweelingen-Waterman

Kan een perfect combi zijn. Jullie hebben allebei een brede belangstelling en hebben altijd genoeg onderwerpen om over te praten.

Tweelingen-Vissen

Wat moet een Tweeling met een lieve, gevoelige, zachtaardige Vis. Niets. De Tweeling houdt niet van lief en rustig. De Tweelingen houdt van actie en afwisseling.

Lees ook wie past er bij de:

StierTweelingenKreeftLeeuwMaagdWeegschaalSchorpioenBoogschutterSteenbokWatermanVissenRam

 1. Ja ram en tweeling hebben vaak een goede match.

  Alhoewel tweeling met maagd echt saai is.tweeling met schorpioen.
  Is wel magisch maar soms ook wel moeilijk hoor ahahaha.

  Ben zelf tweeling me man schorpioen.

  1. Tweeling man heeft 2 langdurige relaties gehad (12 jaar en 17 jaar) met een ram maar toch stuk gelopen. Ram is jaloers en vrij dominant, past niet echt bij een Tweeling.

  1. Ik tweeling en partner schorpioen. Avontuurlijk ben ik altijd geweest.. en in het begin van mn relatie vond mijn vriend dat allemaal wel spannend. Maar nu na 8 jaar is hij er niet zo blij meer mee.. en kapt het dan ook vaak af. T is een gewoonte diertje en voelt zich prettig bij een dosis regelmaat en rust saaaaaiii dus.. maar wel een stabiel leven waar ik wel moest onschakelen soms..t is wikken en wegen voor mij maar ga altijd voor stabiliteit dat geeft ook meer rust. Ben een echte tweeling met adhd.. en krijg nooit rust in mn donder dat kan wel een schorpioen gebruiken als ik me bij een aantal dingen neer leg. Soms heel.moeilijk.

 2. toen ik op school zat trokken bepaalde tekens wel naar elkaar toe wat aardetekens aangaat zoals stier en maagd, en tweelingen waterman. Ook de stand van de maan telt mee en de ascendant en onderlinge planetaire aspecten. Zo ken ik een boogschuttervrouw die had de maan in schorpioen staan en haar partner had de zon in vissen en de ascendant in leeuw staan. En boogschutter correspondeert dan met dat vuurteken wat op de ascendant van de mannelijke partner staat. Zonnen die een vierkant maken kunnen best wel goed met elkaar overweg als hun manen en ascendant geen disharmonische aspecten met elkaar maken.

 3. Een 10 voor sociale vaardigheden tussen een tweeling en een weegschaal. Niet tussen deze tweelingvrouw en haar mannelijke weegschaal. Haha!

 4. De omschrijvingen zijn goed maar vaak te kort door de bocht. Maar logisch zo’n klein stukje….

  Groet van een Tweelingen (met best veel Maagdvrienden)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *