Wie past bij vissen

Wie past bij Vissen?

Welke sterrenbeelden passen het beste bij de Vissen?

(Geboren tussen 20 februari en 20 maart)

Vissen zijn de meest romantische, dromerige en gevoelige personen. Als de Vis zich goed voelt binnen een relatie zal de zij de partner overspoelen met affectie. Vissen leven in hun eigen wereld. De partner zal stabiliteit en rust moeten brengen en het prettig vinden zich in de wereld van de Vis te verplaatsen. Vissen zijn net als een blad aan de boom en ze waaien snel met wind mee. Daarom kunnen partners van Vissen beter niet te dominant zijn.

Beste match

De beste match voor de Vissen is de Steenbok, Stier of Schorpioen. Moeilijk zal het gaat met de Maagd of de Boogschutter.

 Klopt het niet?

Lees hier hoe partner astrologie werkt.

Vissen-Ram

De Ram verandert de droom van de Vissen al snel in een nachtmerrie. In het begin zal de Vis de kracht en sterke wil van de Ram bewonderen. Maar als duidelijk wordt dat de Ram zonder mededogen over de Vis heenwalst, zal de Vis snel opstappen.

Vissen-Stier

Dit is een partner waar de Vissen houvast aan kunnen hebben en de Stier zal met het grootste plezier de Vis in bescherming nemen en iedere wens van de Vis in vervulling laten gaan.

Vissen-Tweeling

Leuk voor op een feestje, maar laat de Tweeling vooral daar achter. Het zal leuk zijn om van gedachten te wisselen met de Tweeling maar het zal de Vis niet lukken om grip te krijgen op de Tweeling.

Vissen-Kreeft

De Vis zal zich als een vis in het water voelen bij de Kreeft. Jullie begrijpen elkaar zonder daar veel woorden aan vuil te maken.

Vissen-Leeuw

De romantiek zal niet van de lucht zijn, in het begin tenminste. De Vis zal de Leeuw aanbidden, maar de bazigheid van de leeuw zal de Vis laten wegglippen in de diepte.

Vissen-Maagd

Deze trouwe partner is prima geschikt voor de Vis. De Maagd zal de Vis helpen waar het nodig is. Maar de kritiek zal niet van de lucht zijn. En de Vis, die past zich graag aan tot de Maagd niets meer aan te merken heeft.

Vissen-Weegschaal

Leuk voor een afspraakje. Leuke gesprekken, maar op den duur is de Weegschaal te rationeel naar de zin van de Vis.

Vissen-Schorpioen

En ze leefden nog lang en gelukkig. Deze meelevende en intuïtieve man wil de Vis helemaal bezitten, en daar heeft de Vis bepaald geen moeite mee.

Vissen-Boogschutter

Een eendagsliefde. De Boogschutter lijkt charmant en attent maar kan als een blad aan de boom omslaan. Niet betrouwbaar genoeg voor de aanhankelijke Vissen.

Vissen-Steenbok

Rustig en gevoelig. Hij lijkt ongevoelig van buiten, maar is warm van binnen. De Vis kijkt recht door de buitenkant heen en laat de Steenbok smelten.

Vissen-Waterman

Leuk als vriend. Jullie zijn allebei begaan met de medemens en bereid om te helpen. Alleen het raakt de Vis van binnen terwijl de Waterman er wat onpersoonlijker mee omgaat.

Vissen-Vissen

Een andere Vis zal je het gevoel geven compleet te zijn. Maar aan de andere kant verliezen jullie samen wel erg de realiteit uit het oog, en trekt de ene Vis de ander mee de diepte in. Voor een tijdje is het leuk, maar niet voor altijd.

 1. Ik ben zelf een meisjes vissen en ik voel me op een of andere manier erg aangetrokken tot een steenbok jongen maar ik geef het tijd en rust ik hoop dat het wat word heeft iemand het ook?

 2. Mijn ex was een kreeft en nu heb ik al lange tijd een relatie met een schorpioen. We passen erg goed bij elkaar. Ik denk zelf dat vissen indd het beste bij kreeft en schorpioen past 🙂

 3. Ja..klopt ook …voor de vissen man is er geen betere partner dan de “kreeft vrouw ”
  zij is de beste vervangster van zijn moeder , en zal niets verkeerd denken als haar vissen man
  weer eens te laat binnen komt , ze hebben beiden het hart op de juiste plaats en voelen elkaar
  prima aan , en als het echt close zit , kunnen ze elkaars gedachten bijna door zien , beiden hebben
  ze dezelfde idealen ..en vinden het belangrijk om een warm nest met gezelligheid te hebben …
  Kort gezegd – de beste match – doch mag men aan nemen dat de “water tekens” goed passen
  met de vissen .

 4. Ik ben al 40 jaar met een ram getrouwd zelf ben ik een vis, het gaat uitstekend!
  Wij hebben een hele knappe dochter van 36 jaar Steenbok en een Hele knappe schoonzoon Tweelingen een kleindochter weegschaal en een kleinzoon stier.
  Aardige familie .
  Petra.

 5. Ik ben visse en trek eigenlijk altijd mensen aan die ook vissen zijn.. zo leerde ik een jongen vissen kennen waar ik echt goed mee op een lijn zat, het is ook nog eens zo dat vissen met vissen toch niet stabiel genoeg is..
  We trokke elkaar een droomwereld in en uiteindelijk is het goed miss gegaan wat vissen kunnen ook nog eens koppig en eigenwijs zijn.

  1. Ik vind dat vissen en vissen juist wel goed met elkaar kunnen ik heb zelf al 10 jaar een hele gelukkig relatie met een vis! We voelen elkaar heel goed aan en we begrijpen elkaar!

 6. Er staat bovenaan daar vissen moeilijk samen gaat met maagd. Maar later lees ik bij de combi dat maagd een prima partner is voor de vis. Wat is het nou?
  In mijn ogen gaat het in ieder geval prima.

 7. Ik ben zelf een vis en mijn vriend is schorpioen en dat gaat ook heel erg goed.
  hiervoor ging ik met een maagd en dat was een totale ramp.
  groetjes eusje

 8. Hallo, ik wil even zeggen dat ik al 35 jaar met de zelfde partner ben.
  En allebei het sterrenbeeld vissen hebben.
  En drie mooie dochters hebben.

  Gr. rolide

 9. Vissen en kreeft zijn volgens mij voor elkaar gemaakt. Ooit op een avond een Kreeft ontmoet en geweldig mee gepraat. Nu, meer dan een jaar later ben ik hem nog steeds niet vergeten…

  1. ja had ik ook, ik heb 3 jaar geleden bij de tandarts in de wachtruimte ook een keer intens oogcontact gehad met een kreeft. En sindsdien nooit meer dat moment vergeten. Nu vraagt u zich natuurlijk af hoe ik dan wist dat het een kreeft was als ik alleen oogcontact had gehad. Nou dat zit als volgt, een maand later las ik op een horoscoopsite dat er een kreeft was die ook een intens moment had gehad in de wachtruimte bij een tandarts, en ook nog eens in dezelfde stad!
   U kunt zich voorstellen dat dit natuurlijk niet anders kan dan wanneer Jupiter Uranus en Mars in een lijn staan.
   Met vriendelijke groet,
   Leo

 10. Ik ben zelf een Vis… En ik wordt inderdaad ontzettend aangetrokken tot Schorpioen. T is overweldigend, maar wel een heerlijk gevoel. Magisch! Ik geloof dat Vissen en Schorpioenen voor elkaar gemaakt zijn.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *