Welke sterrenbeelden passen het beste bij de Vissen?

(Geboren tussen 20 februari en 20 maart)

Vissen zijn de meest romantische, dromerige en gevoelige personen. Als de Vis zich goed voelt binnen een relatie zal de zij de partner overspoelen met affectie. Vissen leven in hun eigen wereld. De partner zal stabiliteit en rust moeten brengen en het prettig vinden zich in de wereld van de Vis te verplaatsen. Vissen zijn net als een blad aan de boom en ze waaien snel met wind mee. Daarom kunnen partners van Vissen beter niet te dominant zijn.

Beste match

De beste match voor de Vissen is de Steenbok, Stier of Schorpioen. Moeilijk zal het gaat met de Maagd of de Boogschutter.

 Klopt het niet?

Lees hier hoe partner astrologie werkt.

Vissen-Ram

De Ram verandert de droom van de Vissen al snel in een nachtmerrie. In het begin zal de Vis de kracht en sterke wil van de Ram bewonderen. Maar als duidelijk wordt dat de Ram zonder mededogen over de Vis heenwalst, zal de Vis snel opstappen.

Vissen-Stier

Dit is een partner waar de Vissen houvast aan kunnen hebben en de Stier zal met het grootste plezier de Vis in bescherming nemen en iedere wens van de Vis in vervulling laten gaan.

Vissen-Tweeling

Leuk voor op een feestje, maar laat de Tweeling vooral daar achter. Het zal leuk zijn om van gedachten te wisselen met de Tweeling maar het zal de Vis niet lukken om grip te krijgen op de Tweeling.

Vissen-Kreeft

De Vis zal zich als een vis in het water voelen bij de Kreeft. Jullie begrijpen elkaar zonder daar veel woorden aan vuil te maken.

Vissen-Leeuw

De romantiek zal niet van de lucht zijn, in het begin tenminste. De Vis zal de Leeuw aanbidden, maar de bazigheid van de leeuw zal de Vis laten wegglippen in de diepte.

Vissen-Maagd

Deze trouwe partner is prima geschikt voor de Vis. De Maagd zal de Vis helpen waar het nodig is. Maar de kritiek zal niet van de lucht zijn. En de Vis, die past zich graag aan tot de Maagd niets meer aan te merken heeft.

Vissen-Weegschaal

Leuk voor een afspraakje. Leuke gesprekken, maar op den duur is de Weegschaal te rationeel naar de zin van de Vis.

Vissen-Schorpioen

En ze leefden nog lang en gelukkig. Deze meelevende en intuïtieve man wil de Vis helemaal bezitten, en daar heeft de Vis bepaald geen moeite mee.

Vissen-Boogschutter

Een eendagsliefde. De Boogschutter lijkt charmant en attent maar kan als een blad aan de boom omslaan. Niet betrouwbaar genoeg voor de aanhankelijke Vissen.

Vissen-Steenbok

Rustig en gevoelig. Hij lijkt ongevoelig van buiten, maar is warm van binnen. De Vis kijkt recht door de buitenkant heen en laat de Steenbok smelten.

Vissen-Waterman

Leuk als vriend. Jullie zijn allebei begaan met de medemens en bereid om te helpen. Alleen het raakt de Vis van binnen terwijl de Waterman er wat onpersoonlijker mee omgaat.

Vissen-Vissen

Een andere Vis zal je het gevoel geven compleet te zijn. Maar aan de andere kant verliezen jullie samen wel erg de realiteit uit het oog, en trekt de ene Vis de ander mee de diepte in. Voor een tijdje is het leuk, maar niet voor altijd.