weekhoroscoop schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Horoscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november), week 24 juni-1 juli

Contacten met andere mensen worden intenser, interessanter en spannender voor de Schorpioen. Jij bent vriendelijker en je kan je kan je eigen behoeften en verlangens beter uiten. Je seksuele energie neemt toe, net als je moed en lef. Dit is een prima week om te daten. Maar dit zijn ook goede dagen om een nieuw project te starten. Je voelt meer dan ooit dat je zelf verantwoordelijk bent voor je succes en je toekomst.

De tweede helft van de week heeft de Schorpioen veel inzicht en wijsheid. Je doorziet mensen en situatie met je scherpe blik. En deze dagen wil je die wijsheid graag delen met je partner, je kind of een goede vriend. Mensen zullen graag luisteren naar wat je te vertellen hebt. Ben je verliefd of heb je een oogje op iemand? Vanaf donderdag kan je leuke gesprekken voeren die de situatie ten goede veranderen.

Beste dag(en) van deze week: 28 en 29 juni 2024

Algemeen overzicht voor alle sterrenbeelden - week 26

Deze week zorgt Mercurius voor allerlei avonturen. Op donderdag vormt Mercurius een driehoek met de strenge Saturnus. Saturnus zorgt ervoor dat we de ideeën die we hebben, op een verstandige manier in de realiteit brengen. We leren na te denken voor we iets zeggen.


Op zaterdag vormt Mercurius andere aspecten die ervoor kunnen zorgen dat we ons kwetsbaar voelen en snel aangevallen, waardoor we eerder in de verdediging schieten. Het is de kunst om goed te luisteren naar wat anderen zeggen en, om als dat nodig is 'sorry' te zeggen.


Lees ook: Welke sterrenbeelden worden het snelst verliefd?

Lees ook de laatste Schorpioen maandhoroscoop hier.

Horoscoop deze week

Volgens de weekhoroscoop van de Schorpioen, ligt de nadruk deze week op je privéleven, je huis en gezin. De energie deze week wordt wat emotioneler en zachter. Het is tijd om te groeien op emotioneel gebied, vooral met betrekking tot de liefde. Je hebt meer innerlijke rust en dat geeft je zelfvertrouwen. Je durft eerder een eerste stap te zetten om contact te maken met iemand die je leuk vindt. Dat kan tot nieuwe vriendschappen of een nieuwe liefde leiden.

Vanaf woensdag zijn het hele geschikte dagen voor romantiek en sociale activiteiten. Je voelt je sexy en dat straal je uit. Je bent bereid om zowel liefde te geven als te ontvangen. De Schorpioen voelt zich deze dagen ook meer dan normaal aangetrokken tot kunst, cultuur en religie. Een museum bezoeken of een workshop mediteren volgen zijn nu bijvoorbeeld geschikte activiteiten.

Beste dag(en) van deze week: 21 en 22 juni 2024

Lees ook de weekhoroscopen van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier.


Lees ook:

20 eigenschappen van de Schorpioen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *