weekhoroscoop schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november) voor de week van 23-30 mei 2022

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

Tot en met woensdag heb je meer inzicht in wat je echt wil bereiken in je leven. Je bent optimistisch over de toekomst en tegelijkertijd ook realistisch over je eigen situatie en wat je zelf wel en niet kan. Dit zorgt voor zelfvertrouwen en vastberadenheid om je dromen waar te maken. Een ouder persoon kan zijn of haar wijsheid met je delen en je adviseren.

Vanaf donderdag ben je charmanter en kan je vlot communiceren. Daar kan je gebruik van maken in liefde, vriendschappen of als je wilt bemiddelen. Je kan mensen samenbrengen en ze activeren om samen iets te doen of ruzies helpen oplossen. Kopen, verkopen en onderhandelen gaan je ook goed af, je hebt neusje om winst te maken en je bent goed met cijfers.

Beste dag(en): 26 en 27 mei 2022

Horoscoop vorige week

Tot en met donderdag zijn het intense dagen vol doorzettingsvermogen en passie. Je hebt nu meer kracht en invloed en dat is goed voor je ego en je zelfvertrouwen. Mensen voelen zich tot je aangetrokken door je charisma en sterke aanwezigheid. Je mag hier best gebruik van maken, zolang het geen misbruik is. Je aantrekkingskracht is een goed voorteken voor liefde en relaties.

Vanaf vrijdag heb je een sterke wil en ben je vastbesloten om te slagen in wat je doet. Je bent moedig en vol zelfvertrouwen. Je hebt een sterke uitstraling en je laat vooral je charmante kant zien. Mensen vinden je daardoor heel aantrekkelijk. Deze weekhoroscoop laat zien dat je veel energie hebt en snel het initiatief neemt. De meest uitdagende en moeilijke taken kan je nu met succes uitvoeren. Je zintuigen staan op scherp en je kan op je intuïtie vertrouwen als je beslissingen wilt nemen.

Beste dag(en): 18 en 19 mei 2022

Andere weekhoroscopen

Weekhoroscoop Ram
Weekhoroscoop Stier
Weekhoroscoop Tweelingen
Weekhoroscoop Kreeft
Weekhoroscoop Leeuw
Weekhoroscoop Maagd
Weekhoroscoop Weegschaal
Weekhoroscoop Schorpioen
Weekhoroscoop Boogschutter
Weekhoroscoop Steenbok
Weekhoroscoop Waterman
Weekhoroscoop Vissen

Lees ook…

Weet je niet welk teken, bereken het hier

Lees ook je maandhoroscoop mei 2022
Lees ook 20 eigenschappen van de Schorpioen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.