Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november) voor de week van 21-28 augustus  2017

Ook voor jou geldt, doe geen grote aankopen voor 5 september. Begin ook liever geen relaties voor die tijd. Doe je het wel dan zal je er waarschijnlijk niet lang tevreden mee blijven. Bazen, ouders en andere autoriteiten lijken wat humeurig en ongeduldig. Wees dus op je hoede, maak gebruik van humor en wees geduldig. Een vroegere vriend of geliefde kan je pad weer kruisen.

De zoneclips op maandag vindt plaats in je huis van carrière en levenspad. Je kan jezelf nieuwe doelen stellen of je afvragen of je wel op de goede weg zit. Venus gaat op zaterdag ditzelfde huis binnen waardoor je werk en je carrière belangrijker voor je worden. De Zon gaat op dinsdag het teken Maagd binnen waardoor je plannen en dromen nog belangrijker worden. Later in de week staat de Maan in jouw teken. Je intuïtie neemt toe en kan je je beter inleven in anderen

Beste dag(en) van de week: 26 en 27 augustus

Weekhoroscoop vorige week

Werk en ambitie zijn nog steeds onderwerpen die je bezighouden deze week. Je doet het goed en maakt vorderingen zolang je er niet de kantjes vanaf loopt. Ook een oude droom kan weer actueel en misschien wel waarheid worden. Als mensen in je omgeving ruzie hebben, houd je er dan zoveel mogelijk buiten. Je zou het alleen maar erger maken of zelf de dupe worden.

Op dinsdag staat Pluto de planeet die heerst over jouw teken, recht tegenover Venus. Je hebt dan wat meer moeite om met bepaalde mensen op te schieten. Je ergert je snel. Probeer je in te houden om de lieve vrede te bewaren. Het is deze week verstandiger om zoveel mogelijk onzichtbaar te blijven dan je nek uit te steken en op te vallen.

Beste dag(en) van de week: 18 en 19 augustus

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop