Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november) voor de week van 23-30 oktober 2017

De komende tijd heb je meer energie en charme. Begin aan iets belangrijks. Je kan anderen makkelijk om een gunst vragen en de leiding nemen. Die actieve houding hou je niet alleen deze week, die blijft de komende 13 maanden. Geld en geld verdienen staat daarbij boven aan je lijstje. Je kan je deze week aangetrokken voelen tot iemand en dat lijkt wederzijds.

Op maandag gaat de Zon jouw teken binnen. Een goede tijd om nieuwe dingen te beginnen, actie te ondernemen of belangrijke beslissingen te nemen. Je bent positief ingesteld en je hebt er zin in. Op vrijdag ontmoet Pluto de planeet Mercurius. Dan heb je even wat meer moeite om je te concentreren. Je verdeelt je aandacht over allerlei dingen. Misschien moet je je geest even tot rust laten komen.

Beste dag(en) van de week: 28 en 29 oktober

Weekhoroscoop vorige week

Dit is de laatste week dat je een wat negatieve instelling hebt. Vanaf het begin van de week bent je positiever en geniet je meer van sociale pleziertjes. Vanaf deze week begint een periode van vrolijkheid, populariteit en misschien wel het belangrijkste, meer geld. Deze periode duurt tot november 2018. Een bevlieging met iemand die je aantrekkelijk vond, eindigt voordat het echt begon.

Op dinsdag gaat Mercurius jouw teken binnen. Je kan snel denken, hebt veel ideeën en je bent open over wat er in je omgaat. Met een nieuwe Maan in Weegschaal in het midden van de week vind je het fijn om af en toe wat tijd alleen door te brengen en om achter de schermen te werken. Ook Mars gaat Weegschaal binnen op zondag. Je kan daardoor even wat minder energie hebben en weinig puf om in actie te komen.

Beste dag(en) van de week: 20 en 21 oktober

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop