weekhoroscoop schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Laatst bijgewerkt:

Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november) voor de week van 18-25 februari 2019

Tot woensdag bent je wat minder in de stemming voor gezelschap en om gezellig te doen. Je bent nu wat serieuzer. Dit zijn daarom goede dagen om moeilijke beslissingen te nemen of belangrijke onderhandelingen te voeren. Oudere mensen kunnen je advies geven of helpen. Of jij helpt zelf jongeren op weg. Mensen zien je als verantwoordelijk en hebben respect voor je.

Vanaf donderdag worden gevoelens van liefde en vriendschap belangrijker voor je. Een bestaande relatie kan spiritueler worden en zich verdiepen. Sommige Schorpioenen kunnen een obsessie hebben met daten of het vinden van een nieuwe liefde. Geheimen en privacy kunnen onderwerpen zijn die je bezighouden.

Beste dag(en) van de week:  23 en 24 februari

Horoscoop vorige week

Tot donderdag heb je de neiging om wat ongeduldig en impulsief te reageren. Je wordt wat eerder boos en geïrriteerd. vooral als je in een situatie bent die saai is, als je je verveelt of beperkt voelt in je vrijheid. Probeer wat meer tijd te nemen om te denken voor je reageert. Hard werken en lichamelijke inspanning kunnen je helpen om je lichtgeraaktheid te verminderen.

Vanaf donderdag wordt je stemming wat romantischer. Je bent gevoeliger en je houdt meer rekening met de gevoelens van anderen. Je fantasie en je seksdrive nemen toe. Dat kan je relatie een flinke boost geven. Schorpioenen die daten kunnen een zachtaardig en zorgzaam iemand ontmoeten.

Beste dag(en) van de week:  14 en 15 februari

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2019

Lees ook 20 eigenschappen van de Schorpioen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant
Handlezen – levenslijn