weekhoroscoop schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november) voor de week van 25 september-2 oktober 2023

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

Tot en met vrijdag ben je ijverig, geduldig en heb je doorzettingsvermogen. Je wilt graag praktische resultaten zien en je probeert om geen fouten te maken. Dit zijn dagen om complexe en lastige taken op je te nemen. Op vrijdag is de energie door het vierkant dat Venus en Uranus vormen, wat chaotisch en onvoorspelbaar. Het kan je wat meer moeite kosten om hiermee om te gaan maar het helpt je om op het gebied van relaties of op je werk veranderingen door te voeren.

In het weekend heb je behoefte aan mooie dingen om je heen en romantiek. Je hebt dromen voor de toekomst maar door onzekerheid en twijfel vind je het moeilijk om in actie te komen en er echt iets aan te doen. Je kan de neiging hebben om teveel te geven in een relatie. Van iemand houden betekent niet dat je jezelf moet wegcijferen.

Beste dag(en): 30 september en 1 oktober 2023

Lees ook de laatste Schorpioen maandhoroscoop hier.

Horoscoop vorige week

Tot en met vrijdag ben je zo charmant en heb je zoveel aantrekkingskracht dat je veel invloed hebt en veel indruk maakt op anderen. Je kan van deze macht gebruiken en en veel presteren. Daarnaast ben je ook nog eens heel erg gemotiveerd en vastbesloten om succes te hebben en iets van jezelf te maken. Je kan nu ook bepaalde extreme neigingen zoals obsessies en dwangmatig gedrag onder controle krijgen.

In het weekend kan je goed nieuws verwachten. Je houding is enthousiast en optimistisch. Je hebt het geluk aan je kan op allerlei gebieden in je leven. Als je moet studeren of examen moet doen, dan gaat dat je prima af. Dit is ook de tijd om reizen of vakanties te boeken. Je charme, takt en diplomatie zorgen ervoor dat je ruzies kan oplossen tussen jou en anderen maar ook tussen vrienden of familie onderling.

Beste dag(en): 23 en 24 september 2023

Lees ook…

Weet je niet welk teken, bereken het hier
Lees ook 20 eigenschappen van de Schorpioen