weekhoroscoop schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Laatst bijgewerkt:

Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november) voor de week van 21-28 september 2020

Tot en met vrijdag is je geest scherp en ben je alert. Je instelling is positief en vol zelfvertrouwen. Als je indruk op iemand wilt maken of iemand van iets wilt overtuigen, dan gaat je dat goed af. Intieme relaties profiteren van je gevoeligheid en de zachte kant van je persoonlijkheid. Samenwerken en reizen kunnen je werk interessanter maken.

Het weekend kan je interessante ontmoetingen hebben of spannende dingen meemaken. Je staat open voor veranderingen in je leven en misschien ga je er actief naar op zoek. Je probeert nieuwe dingen uit in je persoonlijke leven. Je kan op je sterke intuïtie vertrouwen als je beslissingen neemt. 

Beste dag(en): 26 en 27 september 2020

Horoscoop vorige week

Tot en met vrijdag zijn het intense dagen vol passie. Je zelfvertrouwen is groot en je voelt je krachtig. Mensen worden aangetrokken door je sterke uitstraling. Je kan mensen makkelijk beïnvloeden. Maak er geen misbruik van maar probeer voor win-win situaties te gaan. Je aantrekkingskracht maakt ook je kansen in de liefde groter. 

Het weekend bevindt de Maan zich in jouw teken en dat zorgt dat de aandacht meer op je privéleven ligt. Je kan emotioneler reageren dan normaal. Je voelt meer mee met andere mensen. Je kan je ook eerder laten gaan en geneigd zijn om te veel te eten of teveel geld uit te geven. Probeer het binnen de perken te houden. 

Beste dag(en): 17 en 18 september 2020

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2020

Lees ook 20 eigenschappen van de Schorpioen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *