weekhoroscoop schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Laatst bijgewerkt:

Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november) voor de week van 10-17 december 2018

Tot donderdag zit je goed in je vel en ben je vol zelfvertrouwen. Als je moet werken dan kan je je goed concentreren en ben je ambitieus. Als je je wilt ontspannen dan doe je dat ook zonder je schuldig te voelen. Je kan de leiding op je nemen of deel uitmaken van een groep, net wat je wilt. Je past je makkelijk aan.

Vanaf donderdag heb je meer behoefte aan gezelschap. Je wilt je gewaardeerd en geliefd voelen. Single schorpioenen kunnen een nieuwe relatie beginnen, maar dan wel iets serieus. Ze zijn niet geïnteresseerd in een one-night stand.

Beste dag(en) van de week: 12 en 13 december

Horoscoop vorige week

De week begint met de Maan in jouw teken en dat legt de nadruk op je privéleven, je huis en gezin. Je bent wat gevoeliger en emotioneler dan normaal. Het zijn geschikte dagen om goede gesprekken te voeren. Je voelt een innerlijke rust en dat geeft je zelfvertrouwen. Dat maakt het ook makkelijk om nieuwe contacten te leggen of vriendschappen te sluiten. Herinneringen aan gebeurtenissen uit het verleden kunnen je melancholisch maken.

Vanaf donderdag verandert je kijk op de dingen. Je staat weer wat sterker in je schoenen en je stelt je meer open voor nieuwe ideeën of kansen die voorbijkomen.

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop

Lees ook 20 eigenschappen van de Schorpioen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant
Hoe verleid je een Kreeft
Hoe verleid je een Kreeft?