Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november) voor de week van 16-23 juli 2018

Tot donderdag zijn de dagen heel geschikt om je met technische onderwerpen of computerdingen bezig te houden. Je kan ook anderen op dit gebied helpen. Je past je deze dagen makkelijk aan als de omstandigheden veranderen. Ook kan je makkelijker orde aanbrengen in chaotische toestanden.

Vanaf vrijdag verbetert je humeur. Je ben optimistisch en je kan je goed ontspannen. De liefdevolle en gastvrije kant van je karakter komt meer naar voren. Het is een goede tijd om gespannen relaties te verbeteren. Allerlei soorten sociale contacten brengen plezier. Je hebt weinig stress en je krijgt hier en daar vast complimentjes.

Beste dag(en) van de week: 18 en 19 juli 2018

Weekhoroscoop vorige week

Van zondag tot woensdag is je humeur opperbest. Je hebt een positieve en brede kijk op de dingen. Een goede tijd om plannen te maken voor de toekomst. Let op dat je je eigen vaardigheden en bronnen niet overschat. Je kan ook wat meer moeite hebben om je te concentreren op één ding en om op de details te letten.

De zoneclips op donderdag in het teken Kreeft is intens maar vindt plaats op een gunstige plek. Het toont aan dat het een goede tijd is om je afscheid te nemen van dingen in je leven die je verhinderen of tegenhouden om gelukkig te zijn of om succes te hebben. Je bent ook gevoeliger dan normaal, wat je relaties ten goede komt.

Beste dag(en) van de week: 13 en 14 juli 2018

 

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop

Lees ook 20 eigenschappen van de Schorpioen