weekhoroscoop schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november) voor de volgende week van 26 februari-4 maart 2024

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop volgende week

Je weekhoroscoop laat zien dat er veel ruimte is voor romantiek en creativiteit. Je bent bereid veel tijd en energie te steken in bezigheden waar je passie voor voelt. Vooral creatieve activiteiten waarin je je kan uitleven zijn belangrijk voor je welzijn. Je behoefte aan liefde en romantiek neemt toe. Maar let wel op dat je niet teveel toegeeft of inlevert om geliefd te worden.

Het tweede deel van de week ben je enthousiast en optimistisch gestemd. Je kan goed nieuws verwachten. Dat geluk kan je op allerlei gebieden overkomen. De dagen zijn zowel geschikt om te werken als om je te vermaken. De planeten staan ook gunstig als je examen moet doen, op reis wilt gaan of een reis wil boeken. In sociale activiteiten ben je zowel charmant als diplomatiek. Je kan ruzies tussen vrienden en familie voorkomen of oplossen.

Beste dag(en): 28 en 29 februari 2024

Lees ook de laatste Schorpioen maandhoroscoop hier.

Horoscoop deze week

Met de Zon in Vissen vanaf deze week, neemt je interesse in muziek, kunst en creatieve bezigheden toe. Voor Schorpioenen die al langer creatief bezig zijn is dit een goede week om hun werk aan de buitenwereld te tonen via een website, sociale media of tentoonstelling. Muzikale schorpioenen kunnen het podium opgaan.

De Schorpioen is deze week gevoeliger voor wat anderen denken. Je liefdesrelatie kan spiritueler en romantischer worden. Je wilt anderen helpen, het opnemen voor zwakkere personen of je inzetten voor een sociale of politieke actie. Door je toegenomen fantasie en creativiteit vind je mythologie, mysteries en bovennatuurlijke onderwerpen interessanter. Het weekend is geschikt om te daten en voor sociale activiteiten.

Beste dag(en): 23 en 24 februari 2024

Lees ook de weekhoroscoop van:

Weet je niet welk teken, bereken het hier
Lees ook 20 eigenschappen van de Schorpioen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *