weekhoroscoop schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november) voor de week van 23-30 november 2020

Horoscoop deze week

Tot en met woensdag zijn het geschikte dagen om je te ontspannen. Je bent creatief en spiritueel. Jouw woorden kunnen helend werken voor anderen. Je zintuigen zijn scherp en je pikt veel extra informatie op door je intuïtie. Je kan ook inzichten krijgen door je dromen of tijdens meditaties. Relaties profiteren van je gevoelige en spirituele stemming. 

Vanaf donderdag heb je een grote overredingskracht en heb je veel invloed op andere mensen. Je hebt diepe gedachten en voert interessante gesprekken en je kan dingen die je bezighouden tot op de bodem uitzoeken. Dit is de tijd om geheimen te ontrafelen door de juiste vragen te stellen of door studie en onderzoek. Je kan bijzondere ontdekkingen doen, ook over jezelf. 

Beste dag(en): 25 en 26  november 2020

Horoscoop vorige week

Tot en met dinsdag kunnen zich wat meer veranderingen voordoen in je dagelijkse routine en in de omgang met anderen. Dat kan voor een nerveuze spanning zorgen. Onverwacht nieuws kan ervoor zorgen dat je je plannen moet aanpassen. De snelheid van gebeurtenissen neemt toe en je kan het gevoel hebben dat je het nauwelijks kan bijhouden. 

Vanaf woensdag neemt je werklust en concentratie toe. Je zet je voor 100% in voor je taken. Wederzijds respect en begrip zorgen voor harmonieuze relaties zowel op je werk als in je privéleven. Je kan nieuw werk vinden, een promotie krijgen of meer verantwoordelijk werk.

Beste dag(en): 19 en 20  november 2020

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2020

Lees ook 20 eigenschappen van de Schorpioen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *