Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november) voor de week van 19-26 maart 2018

Vermijd nieuwe projecten, relaties en grote aankopen tot 15 april. Dit geldt vooral voor werk, apparaten en omgang met personeel. Een vroegere baan of vroeger werk kan weer even op je pad komen. Je bent deze week assertiever en duidelijker en meer uitgesproken in wat je zegt, in berichten, enz. Een beetje terughoudendheid en voorzichtigheid kan geen kwaad.

Maak deze week vooral plannen voor na 15 april en werk aan lopende zaken. Op donderdag gaat Mercurius tegengesteld bewegen in je huis van werk. Je hebt in ieder geval genoeg te doen. Pluto en Venus maken op vrijdag een ongunstige combinatie. Je voelt je dan lui of op een andere manier gehinderd om die dingen te doen die je wilt doen.

Beste dag(en) van de week: 24 en 25 maart 2018

Weekhoroscoop vorige week

Deze week kunnen gesprekken met een vrouw je teleurstellen of verdrietig maken. Er kunnen zich ook verrassingen of onverwachte gebeurtenissen voordoen in je liefdesleven. Je partner kan je verrassen met een besluit, een voorstel of een gesprek over een belangrijk onderwerp. De week is gunstig voor wat betreft huis, gezin en familie. Je kan ook wat harmonie terugbrengen in relaties die wat moeilijker verliepen.

Op zaterdag vindt er een nieuwe Maan plaats in je huis van de liefde. Dat maakt je liever, guller en romantischer. Je wilt meer tijd doorbrengen met je geliefde als je die hebt. Mars gaat p zaterdag het teken Steenbok binnen. Dat brengt je vooral meer geestelijke energie. Je let beter op details en je hoofd zit vol nieuwe plannen en ideeën.

Beste dag(en) van de week: 17 en 18 maart 2018

 

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop