weekhoroscoop schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november) voor de week van 6-13 juli 2020

Tot en met woensdag ben je goed in balans en heb je een gevoel van rust en harmonie over je. Je laat je niet gek maken door toestanden van anderen of drukte om je heen. Dit is een goede tijd om persoonlijke of relatieproblemen aan te pakken. Je liefdesrelatie kan groeien en leiden tot een sterkere emotionele band en wederzijds respect.

Vanaf donderdag voel je je meer verbonden met je vrienden en familie. Je voelt met ze mee en dat doet anderen goed. Je bent spiritueler en je kan je ontwikkelen door boeken te lezen, cursussen te volgen of gesprekken te hebben met mensen met meer ervaring op dit gebied. 

Beste dag(en) van de week: 7 en 8 juli 2020

Horoscoop vorige week

Tot en met vrijdag ben je gefocust en gemotiveerd om dingen te laten lukken. Door een combinatie van inspanning en geluk kan je veranderingen doorvoeren in je leven. Je kan succes hebben met zaken, geld of reizen. Dit zijn ook dagen om niet alleen aan jezelf te denken maar om mensen te helpen die het minder goed hebben dan jij. 

Vanaf zaterdag neemt je intuïtie toe en heb je vlagen van inzicht. Dat inzicht samen met toegenomen zelfvertrouwen zorgen ervoor dat je eerder de unieke en uitbundige kant van je persoonlijkheid laat zijn. Je probeert eerder nieuwe dingen uit en je zoekt eerder contact met opvallende en excentrieke mensen.

Beste dag(en) van de week: 1 en 2 juli 2020

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2020

Lees ook 20 eigenschappen van de Schorpioen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *