Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november) voor de week van 15-22 oktober 2018

Tot woensdag zijn de dagen geschikt om iemand te vertellen dat je van hem of haar houdt. Je staat nu sterk in contact met je gevoel en je dat maakt dat het makkelijker om je liefde of genegenheid te uiten. De kans is groot dat dat wederzijds is. Dit zijn dagen dat je eerder complimentjes, uitnodigingen of kadootjes krijgt.

Vanaf woensdag word je nog gevoeliger maar ook creatiever en spiritueler. Je kies je woorden met zorg en dat maakt je nog romantischer, meer meelevend en aantrekkelijker. Je ziet makkelijk de grote lijnen maar je hebt nu minder oog voor detail.

Beste dag(en) van de week: 20 en 21 oktober 2018

Weekhoroscoop vorige week

Tot vrijdag neemt je seksuele energie toe, met een hoogtepunt op woensdag. Dit kan voor problemen zorgen in toch al moeizame relaties. Gezonde relaties zullen alleen maar van deze stand profiteren. Single Schorpioenen hebben een aantrekkelijk aura en zullen mensen daardoor eerder aantrekken. Als je je gespannen voelt, ga dan sporten of iets creatiefs doen.

Vanaf donderdag is het een goede tijd om knopen door te hakken en belangrijke beslissingen te nemen. Je pakt klussen die met je gezin of familie te maken hebben nu eerder op. Het regelen van verzekeringen of een testament bijvoorbeeld. Vriendschapsbanden worden sterker en je kan deze dagen optreden als een leraar of gids voor jongere mensen.

Beste dag(en) van de week: 10 en 11 oktober 2018

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop

Lees ook 20 eigenschappen van de Schorpioen