weekhoroscoop schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november) voor de week van 27 september – 4 oktober 2021

Horoscoop deze week

Tot en met vrijdag is er meer ruimte voor rust, harmonie, vriendschap en medeleven. Je behoefte aan liefde, tederheid en affectie neemt toe en dat maakt dit ideale dagen voor de liefde. Dit zijn dagen om te winkelen en nieuwe kleding of make-up te komen of mooie luxueuze spullen voor je huis. Je hebt ook gevoel voor kleur en schoonheid. Dit zijn dagen om je te vermaken, te ontspannen of om aan liefdadigheid te doen.

Zaterdag en zondag ervaar je de dingen op een dieper niveau en hebben relaties meer betekenis voor je. Je liefde is intens en je kan totaal nieuwe emoties ervaren. Ook de band met gezins- of familieleden is sterker en je kan de behoefte voelen om je familie te bezoeken. Je hebt er minder moeite mee om je gevoelens te tonen in een groep mensen.

Beste dag(en): 29 en 30 september 2021

Horoscoop vorige week

Tot en met donderdag neemt je behoefte aan spanning en verandering in je liefdesleven toe. Je kan wel te maken krijgen met korte momenten van drama of toestanden in je relatie. Maar als je je flexibel opstelt en open staat voor compromissen kan je dit snel herstellen. De Schorpioen horoscoop van deze week laat ook zien dat creatief werk en het uitproberen van nieuwe technieken of een andere aanpak, kan leiden tot succes.

Vanaf vrijdag zullen alle soorten relaties harmonieus, warm en vriendelijk zijn. Je bent extra gevoelig voor de emotionele behoeften van anderen en dat zorgt eerder voor een sterke band. Anderen voelen zich daardoor op hun gemak bij jou en zullen naar je toe komen voor steun of een schouder om op uit te huilen. Je kan je eigen gevoelens beter begrijpen en vertrouwen op je intuïtie.

Beste dag(en): 24 en 25 september 2021

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2021

Lees ook 20 eigenschappen van de Schorpioen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *