Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november) voor de week van 19-26 juni 2017

Je werkt efficiënt en je bent heel productief aan het begin van deze nieuwe week. Je probeert zo veel mogelijk werk weg te werken. In het midden van de week werk je meer aan jezelf. Je sluit eerder compromissen en je probeert de lieve vrede te bewaren met de mensen om je heen. Later in de week wordt je aandacht door een bepaald onderwerp getrokken en daar duik je ook helemaal in om het te begrijpen en te doorgronden. Op woensdag gaan de Zon en Mercurius allebei het teken Kreeft binnen. Je bent dan positief ingesteld en je bent moediger dan normaal. Je durft meer.

Venus en Pluto maken op zaterdag een positieve combinatie waardoor je charmanter bent en meer aansluiting hebt met andere mensen. Op vrijdag vindt er een nieuwe Maan plaats ook in het teken Kreeft en daardoor krijg je meer behoefte aan nieuwe ervaringen en trek je er vaker op uit.

Beste dag(en) van de week: 24 en 25 juni

Weekhoroscoop vorige week

Je begint de week met veel aan je hoofd en je hoofd loopt over van ideeën. Je bent zelf erg enthousiast over je ideeën, maar het is maar van korte duur. Het volgende moment ben je ze weer vergeten. Schrijf dus maar liever op wat je niet wilt vergeten. Het midden van de week richt je je aandacht meer op je gevoel. Je probeert je eigen gevoelens over iets of iemand beter te begrijpen. Later in de week ben je in een prima humeur. Je hebt zin om leuke dingen te doen of om tijd te besteden aan je hobby’s. Je zoekt mensen op die je leuk vindt. Alles wat een positieve invloed op jou en je leven heeft. Het weekend ben je al bezig met de volgende week. Je bereidt dingen voor, ruimt dingen op zodat je weer fris aan de slag kan gaan.

Beste dag(en) van de week: 15 en 16 juni

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop