Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november) voor de week van 15-22  januari 2018

De nadruk deze week blijft op drukte en werk. Niks ingewikkeld maar gewoon klusjes, gesprekjes, allerlei vormen van communicatie, enz. Werk zoveel mogelijk klusjes af. Pas op extra op als je met gevaarlijke apparaten of machines werkt. Na vrijdag wordt je huis en gezin belangrijker. Maak het gezellig, kook lekker en nodig vrienden uit. De kans op romantiek neemt ook toe. Een goede week, geniet ervan.

Met een nieuwe Maan in Schorpioen op maandag richt je je op nieuwe ideeën en plannen voor de korte termijn. Je geest is druk en je bent snel enthousiast over je eigen ideeën. Op woensdag gaat Venus je huis van huis & gezin binnen en op vrijdag volgt de Zon. Je brengt dan meer tijd thuis door en besteedt meer aandacht aan je emoties en behoeften.

Beste dag(en) van de week: 20 en 21 januari

Weekhoroscoop vorige week

2018 Lijkt jouw jaar te worden Schorpioen. Je bent vrolijk, populair en vol energie. Zoek nieuwe uitdagingen en nieuwe contacten. Begin nieuwe projecten. Misschien heb je plannen om van baan te veranderen. Het is een goede tijd om te solliciteren. Je lijkt nu minder gevoelig te zijn voor stress. Maak goede plannen vooraf en let op je woorden.

Als de week begint heb je meer tijd voor jezelf nodig. Je blijft liever uit de buurt van veeleisende mensen. Pluto, de planeet die heerst over jouw teken, maakt een gunstige combinatie met Mars op maandag. Je werkt rustig door aan je eigen plannen en doelen. Later in de week is de Maan in jouw teken. Dat maak je enthousiast om nieuwe dingen aan te pakken. Op donderdag gaat Mercurius het teken Steenboek binnen. Je hebt dan veel ideeën waarvoor je grondig naar informatie zoekt, je leert en deelt wat je weet met anderen.

Beste dag(en) van de week: 8, 10 en 11 januari

 

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop