weekhoroscoop schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november) voor de week van 20-27 maart 2023

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

Een nieuwe Maan in je 6e huis van werk en welzijn op dinsdag is een goed begin van de week. Deze energie helpt je om flink van taken uit te voeren en van je lijstje af te strepen en dat geeft je veel voldoening.

Op donderdag gaat Pluto, de planeet die heerst over Schorpioen, je 4e huis van huis en gezin binnen. Pluto zal daar zo’n 20 jaar blijven. In deze periode zal je behoefte aan veiligheid en zekerheid toenemen. De kans is groot dat onderzoek gaat doen naar je jeugd of je familiegeschiedenis om jezelf beter te leren kennen. Dit is een langdurig proces waar je niet meteen veel van zal merken.

Wat je wel zal merken is de invloed van actieplaneet Mars die op zaterdag je 9e huis van onderwijs en reizen binnengaat. De Marsenergie stimuleert je behoefte aan avontuur. Je zal meer reizen, meer extreme sporten doen of op andere manieren je grenzen willen verleggen.

Beste dag(en): 25 en 26 maart 2023

Lees ook de laatste Schorpioen maandhoroscoop hier.

Horoscoop vorige week

Op dinsdag vormt Mars in je 8e huis een vierkant met de planeet Neptunus in je 5e huis. Dat kan de nodige frustraties zorgen. Je wilt graag alles in je leven onder controle houden, maar dat lukt niet. Accepteer dat je sommige dingen moet loslaten en dat je je moet aanpassen aan gebeurtenissen om je heen.

Gelukkig is er ook goed nieuws, en wel op donderdag voor je liefdesleven. Venus gaat dan je 7e huis van relaties binnen. Dit is een uitstekende tijd voor singles om te daten of voor een romantisch avondje. Probeer je gevoelens te uiten en laat de liefde toe.

In het weekend gaat Mercurius je 6e huis van werk en welzijn binnen. Dit maakt dat je heel efficiënt en ijverig bent. Je bent heel verantwoordelijk en je doet er alles aan om je beloften en afspraken na te komen. Ook je voornemens en afspraken die je met jezelf gemaakt hebt. Bijvoorbeeld om meer te gaan sporten.

Beste dag(en): 16 en 17 maart 2023

Andere weekhoroscopen

Weekhoroscoop Ram
Weekhoroscoop Stier
Weekhoroscoop Tweelingen
Weekhoroscoop Kreeft
Weekhoroscoop Leeuw
Weekhoroscoop Maagd
Weekhoroscoop Weegschaal
Weekhoroscoop Schorpioen
Weekhoroscoop Boogschutter
Weekhoroscoop Steenbok
Weekhoroscoop Waterman
Weekhoroscoop Vissen

Lees ook…

Weet je niet welk teken, bereken het hier
Lees ook 20 eigenschappen van de Schorpioen