weekhoroscoop schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november) voor de week van 1-8 maart 2021

Horoscoop deze week

Tot en met dinsdag ben je graag thuis en heb je meer behoefte aan emotionele steun van je gezin of partner. Je hebt veel mensenkennis en je geniet van de relatie met mensen die dicht bij je staan, in het bijzonder met vrouwen. Je voelt snel een diepe band met mensen. Dit kan je helpen als je PR-werk moet doen of een product of jezelf wilt promoten. 

Vanaf woensdag kan je meer geluk en goed nieuws verwachten. Je intuïtie is sterk, je denken positief en je bent gericht op de toekomst. Dit is een goede tijd voor sociale activiteiten, onderzoek, studie en het maken van plannen. Je kan nieuwe vriendschappen sluiten die de komende tijd ook op een ander gebied gunstig voor je kunnen uitpakken.

Beste dag(en): 5 en 6 maart 2021

Horoscoop vorige week

Tot en met vrijdag ben je ambitieuzer, heb je meer invloed en neemt je seksuele energie toe. Als je moet werken, kan je dat het beste alleen doen. Je hebt doorzettingsvermogen en kracht om te slagen in lastige taken. Je kan je creativiteit gebruiken om belangrijke veranderingen in je leven aan te brengen. Als je de strijd of competitie moet aangaan dan komt er een sterke vechtlust in je boven. 

In het weekend ben je geduldig en gedisciplineerd. Je komt je verplichtingen en verantwoordelijkheden na. Je kan een gevoel van tevredenheid hebben. Over wat je gedaan hebt en over het leven in het algemeen. Je kan nu als een rots in de branding zijn voor iemand die dat nodig heeft. Dit zijn dagen om je leven te vereenvoudigen en efficiënter te maken.

Beste dag(en): 26 en 27 februari 2021

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2021

Lees ook 20 eigenschappen van de Schorpioen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *