Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november) voor de week van 24 april – 1 mei 2017

Je begint de week met hard werken en het afmaken van klussen. Je richt je op details en er komt veel werk uit je handen. Dat schiet lekker op en komt ook goed uit, want zo kan je de verloren tijd van de afgelopen maanden een beetje inhalen. Je voelt je misschien wat gestrest over wat je allemaal nog moet doen. Probeer niet te hard voor jezelf te zijn.

In het midden van de week richt je je meer op de mensen in je leven. Met de nieuwe Maan in Stier op woensdag is de kans groot dat je ook nieuwe mensen ontmoet, misschien zelfs op romantisch gebied. Het is een week om de balans te vinden in je leven, om compromissen te sluiten en om behulpzaam te zijn. Later in de week zoek je iets tot op de bodem uit of doe je je best om een situatie beter te begrijpen. Je geniet ervan om productief te zijn en allerlei klusjes af te werken. Tegen de tijd dat het weekend begint ben je wel toe aan wat ontspanning en plezier.

Beste dag(en) van de week: 27 en 28 april

Weekhoroscoop vorige week

Aan het begin van deze nieuwe week heb je veel nieuwe ideeën waar je graag meteen mee aan de slag zou willen gaan. Je geest is actief en je bent geïnteresseerd in veel dingen tegelijk. Op woensdag gaat de Zon je huis van relaties binnen en de komende week geef je daardoor meer aandacht aan de mensen om je heen. Je sluit eerder compromissen en je bent (nog) charmanter dan anders.

Later in de week breng je meer tijd thuis door of op plekken waar je je thuis en op je gemak voelt. Donderdag gaat Mercurius in tegengestelde richting terug in Ram, in je huis van werk. Er kunnen dan eerder dingen op je werk misgaan. Je kan deadlines missen of details over het hoofd zien. Of je voelt je gewoon snel gestrest over het werk dat je allemaal nog moet doen. Vrijdag gaat Mars het teken Tweelingen binnen. Je zoekt dan dingen tot op de bodem uit en probeert ze te verbeteren. Maak je niet te druk. Alles komt op zijn pootjes terecht.

Beste dag(en) van de week: 22 en 23 april

 

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop