eigenschappen schorpioen

20 Eigenschappen van het sterrenbeeld Schorpioen

De Schorpioen, het achtste teken van de dierenriem, heeft intense emoties en is vol passie.

  • De heersende planeten van de Schorpioen: Pluto en Mars
  • Element: Water
  • Kwaliteit: Vast
  • Geluksdag: Dinsdag
  • Kleur: Rood, roodbruin
  • Getallen: 8, 11, 18, 22
  • Gaat het beste samen met: Stier en Kreeft
  • De Schorpioen houdt van: gelijk hebben, de waarheid, passie, langdurige vriendschappen

20 Eigenschappen van de Schorpioen

(geboren 23 oktober – 21 november)

1. Schorpioenen zijn gepassioneerd

Schorpioenen zijn gepassioneerde mensen met intense emoties. Niet alleen in de liefde maar bij alles wat ze doen komt passie kijken.

2. Schorpioenen zijn een tikkeltje mysterieus.

Schorpioenen zijn complexe persoonlijkheden. Ze laten anderen niet snel het achterste van hun tong zien. Ze houden bepaalde dingen graag voor zich zichzelf. Waarschijnlijk leer je ze nooit helemaal kennen.

3. Schorpioenen hebben een magnetische aantrekkingskracht

Schorpioenen zijn vaak verleidelijke types. Ze kunnen mensen boeien en intrigeren. Als ze hun charme gebruiken zijn ze moeilijk te weerstaan.

4. Schorpioenen zijn niet goedgelovig

Schorpioenen zijn slim en hebben dingen snel door. Daarnaast zijn ze ook vrij sceptisch. Ze geloven dingen niet zomaar maar willen eerst bewijzen zien.

5. Schorpioenen kunnen argwanend zijn

Schorpioenen vertrouwen iemand niet zomaar. Ze zijn vaak achterdochtig en argwanend en gaan er niet als vanzelfsprekend vanuit dat iemands bedoelingen goed zijn.

6. Schorpioenen zijn ambitieus

Ze zijn gedreven om hun doelen te verwezenlijken en gaan ook graag de strijd aan met anderen. Als ze besloten hebben dat ze iets willen hebben of willen bereiken, dan zullen ze door niets en niemand laten tegenhouden.

7. Schorpioenen zijn wraakzuchtig

Je kan een Schorpioen beter niet dwarszitten of boos maken. Als je ze boos maakt dan kan je verwachten dat ze vroeg of laat wraak nemen.

wraakzuchtig schorpioen

8. Een boze Schorpioen kan dingen kapot maken

Een boze Schorpioen is echt boos. Ze kunnen met dingen gooien, dingen kapot maken om die heftige emoties af te reageren.

9. Als Schorpioenen iets zeggen, menen ze het

Schorpioenen zullen je geen compliment geven als ze het niet echt menen. Ze zullen ook geen blad voor de mond nemen als je ze om hun mening vraagt. Verwacht een eerlijk antwoord

10. Een Schorpioen vindt vertrouwen belangrijk

Schorpioenen vinden vertrouwen ontzettend belangrijk in een relaties. Een Schorpioen schenkt je niet snel zijn vertrouwen. Maar als hij je eenmaal vertrouwt, dan heb je een partner of vriend voor het leven.

Vorige1 van 2