maandhoroscoop schorpioen

Maandhoroscoop Schorpioen april 2021

Horoscoop april 2021 voor het sterrenbeeld Schorpioen (24 oktober – 22 november)

LIEFDE & RELATIES

Het liefdesleven van de Schorpioen wordt vanaf 14 april een stuk actiever als Venus, de liefdesplaneet door je 7e huis gaat bewegen. Op 19 april volgen de Zon en Mercurius ook. De meeste Schorpioenen voelen zich tevreden met hun relatie en ze genieten van harmonie en romantiek. 

Als je relatie wat onder druk heeft gestaan de laatste tijd, dan is de tweede helft van april de ideale tijd voor verzoening, ontspanning, verbetering van de sfeer en verdieping van de relatie. 

Dit is ook een goede tijd voor Schorpioenen die willen gaan samenwonen, verhuizen of op zoek zijn naar woonruimte. Dit geldt ook voor Schorpioenen die erover denken om een gezin te stichten. 

Probeer je een beetje ontspannen op te stellen. Laat je verrassen door je partner en door wat het leven te bieden heeft en probeer niet te krampachtig alles onder controle te houden. 

WERK & CARRIERE 

Je huis van werk en gezondheid is heel actief deze maand tot 19 april. Dit geeft je de kansen om je werk te herzien, anders vorm te geven of om je te oriënteren op nieuwe mogelijkheden en verbeteringen binnen je bedrijf of bij een nieuw bedrijf. 

Stel je flexibel en collegiaal op en toon begrip voor de behoeften van anderen, dan bereik je het meeste. Vooral werk in de dienstverlenende sector ligt Schorpioenen goed. 

Als je geen baan hebt, blijf dan niet thuis duimen draaien. Maar pak het anders aan of geef je op voor vrijwilligerswerk. 

Met de Zon, die tot 19 april in je huis van werk beweegt, kan je je reputatie versterken of de aandacht op je leiderschapskwaliteiten vestigen. Dit gaat niet vanzelf. Je moet je inspannen en hard werken. Dit is geen tijd om je boven andere mensen te stellen. Werk samen, zij aan zij met anderen met collega’s en/of ondergeschikten. 

Je inkomen lijkt stabiel deze maand maar Schorpioenen kunnen de neiging hebben om meer geld uit te geven dan ze zich kunnen veroorloven of onnodige risico’s te nemen op het gebied van geld. 

BODY & MIND

Met de nieuwe Maan op 12 april in het huis van gezondheid is dit de goede tijd om een gezond dieet te gaan volgen of een gezondere levensstijl te gaan volgen. 

Omdat je werk veel van je vraagt deze maand, kan je wel eens vergeten om rust te nemen en te weinig slapen. Luister naar je lichaam en ga niet over je grenzen heen. 


Horoscoop vorige maand

LIEFDE & RELATIES

Mars gaat op 4 maart door je 8ste huis van liefde en intimiteit bewegen. Mercurius volgt op 16 maart en Venus is daar tot de 21ste. Maart 2021 lijkt daarom een hartstochtelijke en intense periode te worden. Een periode van alles of niets. Je geeft je helemaal of niet. Je bent gevoelig, romantisch en bereid om diep contact te maken met je geliefde. 

Nieuwe relaties kunnen ontstaan, oude relaties kunnen de liefde nieuw leven inblazen en verbroken relaties kunnen gelijmd worden. Verwacht niet te veel van je partner en vergelijk niet constant of je wel evenveel terugkrijgt als je geeft. 

De verleidingskunsten van de Schorpioen zijn groot. Dat is gunstig voor single Schorpioenen die op zoek zijn naar een nieuwe liefde. Je bent alleen niet op zoek naar een oppervlakkige, korte relaties. 

WERK & CARRIERE

In maart ben je met je hoofd niet helemaal bij je werk. Je zit deze periode meer met je hoofd in de wolken en je droomt over je geliefde of over de liefde in het algemeen. Je kan het moeilijk vinden om je op je alledaagse taken te concentreren en om je aan je werkschema te houden. Dat geldt zeker voor Schorpioenen die verliefd zijn op een collega. 

Sommige Schorpioenen kunnen gebruik maken van hun creativiteit en daarmee hun werk verbeteren. Ook de nieuwe Maan op 13 maart zorgt voor nieuwe ideeën, nieuwe plannen, nieuwe samenwerkingen en projecten die je kan lanceren. De kans is groot dat iemand uit het buitenland of een buitenlands bedrijf hierbij een rol spelen. 

Dit is een periode waarin je je horizon kan verbreden, ook op professioneel gebied. Wat betreft geld zou het voldoen van je financiële verplichtingen en het afbetalen van schulden je hoogste prioriteit moeten zijn. Voorkom luxe aankopen op krediet.

BODY & MIND

Maart is een maand met veel emoties en onrust. Je keert je af en toe wat meer in jezelf dan normaal. Misschien om emoties die je lang onderdrukt hebt nu verwerken. 

De energie van de planeten helpen je om je bevrijden van angsten en alles los te laten wat je ervan weerhoudt een evenwichtig leven te leiden. Dit is een maand van transformatie en herstel.