Maandhoroscoop januari 2018 voor het sterrenbeeld Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Liefde & relaties 

Mars en Jupiter blijven ook in januari 2018 nog in jouw teken staan. Dus de passie, de verleidingsgedrag en de seksuele energie blijven nog even aan. Bij de Mars-Jupiter combi gaat meestal wel om vluchtige liefde, om grootse en overdreven gebaren en roekeloze acties. Dat belooft dus veel actie op liefdesgebied.

De eerste twee weken van januari, bevindt Venus de liefdesplaneet en heerser over jouw huis van relaties, zich in je 3e huis. Dat betekent dat discussies, berichten of reizen een rol spelen in de liefde. Alle vormen van communicatie die een verbinding kunnen vormen tussen twee zielen zijn daarbij belangrijk. De laatste weken van de maand zakt dit een beetje weg en wordt de situatie wat rustiger en stabieler. Je huis en gezin worden dan je belangrijkste prioriteit.

Werk en carrière

Mars en Jupiter trekken samen door jouw teken. Dat maakt de kans op grootse dingen groter. Je hebt meer initiatief, moed en je energie om grote projecten te beginnen. Je hebt de neiging om je deze maand te laten gelden, om te laten zien wat je kan. En de kans is groot dat je daarin slaagt. Mars is tenslotte de heerser van het teken Schorpioen en Jupiter de geluksplaneet.

Ontmoetingen, vergaderingen, onderhandelingen en discussies. Allerlei vormen van communicatie zijn belangrijk deze maand. Ook reizen. Vooral het tweede gedeelte van de maand.

Wat betreft geld gebeurt er ook veel. Er komt veel geld binnen, maar je vindt het lastig om er iets van over te houden.

Lichaam en geest

Energie heb je genoeg. Je bent klaar voor actie en je blaakt daarbij ook van zelfvertrouwen. Het probleem is dat je de neiging hebt om te overdrijven en om net over het randje te gaan.

Het is een goed idee om die energie in banen te leiden door flink te gaan sporten. Dan heb je een uitlaatklep.

 

Advies

Wees flexibel en luister ook eens naar wat anderen vinden en willen.

 

 


Vorige maand: Maandhoroscoop december 2017

Liefde & relaties  

Met Mars en Jupiter in jouw eigen teken Schorpioen, heb je een groot uithoudingsvermogen en seksuele aantrekkingskracht. De planeten laten ook een groter verlangen zien om iemand te verleiden en een zucht naar avontuur en passie. Hierdoor kan je gekke en onverwachte dingen doen. Verder bevindt Venus, de liefdesplaneet zich in Boogschutter, een vurig teken dat voor een zelfde soort gedrag zorgt.

De positie van Venus in je tweede huis, toont aan dat je liefdesleven of partner beïnvloed wordt door geld. De stand van Venus in de nabijheid van Mercurius laat zien dat je liefdesleven een grote invloed heeft op je manier van denken.

Werk en carrière

In december wordt je leven zowel bepaald door geld als door relaties. Je tweede huis wordt deze maand doorkruist door de Zon, Venus, Mercurius, Saturnus, Jupiter en die laatste wordt nog eens gestimuleerd door Mars. Mercurius beweegt zich deze hele maand bijna tegengesteld. Geld is een belangrijk onderwerp. Verder voel je de behoefte aan actie, je zoekt naar oplossingen, analyseert of je verandert van strategie of aanpak.

Je laat je deze maand  op je werk vooral leiden door je eigen materiële voordeel. Succes is afhankelijk van hoe je de mogelijkheden die op je pad komen, gebruikt om je doelen te bereiken.

Lichaam en geest

Met Jupiter en Mars in jouw teken, blaak je van vertrouwen, energie en vitaliteit. Ga af en toe flink sporten om die energie te gebruiken. De Mars-Jupiter combinatie maakt ook dat je jezelf eerder blootstelt aan risico’s en overdrijving en dat kan een negatieve invloed hebben op je lichaam.

Advies:

Besteed niet meer geld dan je hebt, en zorg dat je niet rood komt te staan.

 

 

 

Hier vind je de weekhoroscoop Schorpioen
Lees de horoscoop Schorpioen 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Je leest de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman