schorpioen maand

Maandhoroscoop Schorpioen april 2024

Horoscoop april 2024 voor het sterrenbeeld Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Liefde & relaties

De maandhoroscoop van de Schorpioen laat zien dat Mars door je 5e huis van romantiek en vermaakt beweegt tot 30 april. De Schorpioen kan daardoor actie verwachten op dit gebied. Tussen 9 en 12 april bevindt Saturnus zich heel dicht bij Mars en daardoor krijgen single Schorpioenen meer kansen om een nieuwe romance te beginnen. Ze moeten daarvoor wel veel moeite doen. Want degene waarin je geïnteresseerd bent is niet makkelijk benaderbaar. Ook in bestaande relaties is het hard werken om de liefde levend en de relatie harmonieus te houden.

Werk en geld

Mercurius beweegt tot 25 april retrograde in je 6e huis van werk en gezondheid. En in dat huis vindt ook de zonsverduistering plaats op 8 april. Dit kan van grote invloed zijn op de carrière van de Schorpioen. Je kan plotseling een inzicht krijgen waardoor je op zoek gaat naar een andere baan of een opleiding gaat doen om van carrière te veranderen. Schorpioenen met een vaste baan kunnen te maken krijgen met veranderingen in het management. Je doet er goed aan om je zo flexibel mogelijk op te stellen.

Tussen 15 en 26 april als Jupiter en Uranus samenkomen kan je een nieuwe vruchtbare samenwerking beginnen die financieel en materieel heel gunstig voor je kan uitpakken. Pas wel op voor mensen die misbruik van je willen maken.

Lichaam en geest

De zonsverduistering op 8 april in je 6e huis van werk en gezondheid, waar ook Mercurius retrograde beweegt. Je kan daardoor last krijgen van kwaaltjes omdat je bepaalde symptomen te lang genegeerd hebt. Dit kan een reden voor je zijn om je lifestyle of dieet te veranderen. Je kan ook een oude ongezonde gewoonte opgeven.


Horoscoop vorige maand

Liefde & relaties

De horoscoop voor maart 2024 laat zien dat de Schorpioen onderzoekend en avontuurlijk is, en vooral als het gaat om de liefde. Schorpioenen met een vaste relatie hebben behoefte aan meer spanning en opwinding. Als ze dat niet binnen hun relatie vinden kunnen ze het ook daarbuiten zoeken. Probeer geen impulsieve besluiten te nemen wat relaties betreft.

De nieuwsgierige en onderzoekende houding van de single Schorpioen, zorgt dat hij in contact komt met allerlei soorten mensen. Dit kan leiden tot veelbelovende ontmoetingen die tot intense romances kunnen opbloeien. Tussen 10 en 20 maart zijn het de beste dagen voor de liefde.

Werk en geld

Maart 2024 lijkt voor Schorpioenen een maand te worden waarin ze zowel op persoonlijk als professioneel gebied kunnen groeien. De Schorpioen wil graag zijn horizon verbreden en krijgt daar onverwacht allerlei kansen voor. Deuren gaan voor ze open en ze kunnen toegang krijgen tot allerlei informatie en kennis waardoor ze zichzelf kunnen verbeteren. De eerste twee weken krijg je allerlei ideeën en de laatste twee weken van maart kan je onder de invloed van Mars, je ideeën in de praktijk brengen.

Financieel ziet het er goed uit. Vooral mensen met creatieve beroepen kunnen extra inkomsten verwachten. Je kan onverwachts een financiële meevaller krijgen.

Lichaam en geest

De Schorpioen is erg druk in zijn hoofd, is ambitieus en wil veel bereiken. Dat kan tot vermoeidheid leiden. Dit kan je gemakkelijk voorkomen door meer te ontspannen en genoeg te slapen.

Probeer telkens kleine verbeteringen aan te brengen in je lifestyle en dieet en probeer dit consequent vol te houden. Met kleine stapjes kan je zo werken aan je conditie en totale gezondheid.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *