maandhoroscoop schorpioen

Horoscoop Schorpioen juni 2019

Maandhoroscoop juni 2019 voor het sterrenbeeld Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Liefde & relaties

Op 9 juni gaat Venus, de planeet die heerst over relaties, je 8ste huis van intimiteit binnen. Daar bevindt zich ook de Zon die daar tot de 21ste is. Dit is een goede tijd om relaties te verdiepen, vertrouwen op te bouwen en banden te versterken. Schorpioenen met een beginnende relatie krijgen de kans om een volgende stap te zetten op emotioneel, materieel of fysiek niveau.

De planeten zorgen ervoor dat je je ziel opent en gevoelens van tederheid en affectie eerder toelaat. Bij sommige Schorpioenen kunnen gevoelens te sterk worden en zo ver doorvoeren dat het destructief wordt. De laatste week van juni kunnen Schorpioenen betrokken raken bij geheime of zeer gecompliceerde relaties. Je bent hartstochtelijk, maar neem niet te veel risico.

Single Schorpioenen hebben de meeste kansen in de eerste helft van de maand omdat Neptunus, de planeet die heerst over je huis van de liefde tegengesteld gaat bewegen op 21 juni. Vanaf die datum wordt de liefde en relaties gecompliceerder en verwarrend.

Werk & carrière

De nieuwe Maan van 17 juni heeft invloed op je geldhuizen. Je krijgt hierdoor kansen om je financiën in balans te brengen en om plannen te maken voor uitgaven, het afbetalen van leningen of om te sparen.

Op dit moment beweegt Jupiter tegengesteld in je 2e huis van geld uit inkomsten. Door de aspecten die Jupiter maakt met de Zon en Venus kan je de neiging hebben om te veel geld uit te geven of om je eigenwaarde of die van een ander te bepalen aan de hand van hun hoeveelheid geld.

Wat betreft je werk ben je ambitieus en heb je veel inspiratie. Je zou interesse kunnen hebben om in het buitenland te gaan werken. Maak geen overhaaste beslissingen en verzeker jezelf dat je plannen wel realistisch zijn.

Body & Mind

Tot 21 juni is je geestelijke en lichamelijke conditie goed. Daarna kan je meer last hebben van spanningen en stress. Je kan je dan ook moeilijker concentreren. Je hebt wat vaker de neiging om aan de werkelijkheid te ontsnappen.

Advies

Breng je leven op orde. Ruim alles waar je geen behoefte aan hebt in je leven op.


Vorige maand: mei 2019

Liefde & relaties

De nieuwe Maan op 5 mei activeert je 7e huis van relaties. Dat betekent voor veel Schorpioenen dat zich nieuwe kansen voordoen om een langdurige relatie te beginnen. Schorpioenen die al een relatie hebben, voelen een frisse wind en zien de relatie opnieuw opbloeien. Je kan nu werken aan dingen die minder goed lopen, samen ontspannen en meer affectie tonen.

Op 15 mei gaat Venus je 7e huis binnen en dat zet je aan denken hoe je originele ideeën kan vinden om de band met je partner te versterken en om meer romantiek in je relatie te krijgen. Zeker als het de afgelopen tijd wat minder soepel ging.

De Venus-Uranus combinatie van mei 17-19 is gunstig voor je plannen op de lange termijn. Maar het kan ook een moment zijn dat Schorpioenen hun relatie officieel maken. Dat je iemand een huwelijksaanzoek doet of dat je partner jou vraagt.

Single Schorpioenen kunnen plotseling een heftige relatie beginnen met een invloedrijk persoon of iemand die ze via hun werk kennen.

De passie komt weer terug in je relatie als de Zon en Mercurius je 8ste huis van intimiteit binnengaan op 21 mei.  

Werk & carrière

De eerste helft van mei kunnen zich wat storingen voordoen. Op je werk kan je onenigheid hebben over secundaire voorwaarden die je beloofd waren maar die je nooit hebt gehad. Met Jupiter, die zich tegengesteld beweegt in je 2e huis van inkomsten uit geld, kan je hindernissen of vertragingen verwachten. Ook het inkomen van je partner kan onzeker worden of met tegenvallers of vertragingen te maken krijgen.

Schorpioenen die grote aankopen of investeringen willen doen en daarvoor een lening willen afsluiten, worden aangeraden om alles nog eens goed na te rekenen. Vraag desnoods het advies van een deskundige.

De tweede helft van de maand verbetert je situatie. Schorpioenen die een eigen zaak hebben, krijgen onverwacht nieuwe kansen of aanbiedingen om te gaan samenwerken. Schorpioenen die op zoek zijn naar een baan, zien ook hun kansen groeien.

Sta open voor nieuwe dingen en stel je een beetje flexibel op. Je zal zien dan veranderingen goed uitpakken.

Lichaam & geest

Mei maakt Schorpioenen vitaal, creatief en vol inspiratie. Je kan wel de neiging hebben tot overdrijven in alles wat je doet, dus ook de ongezonde dingen. Als je kwaaltjes hebt, ga dan niet zelf dokteren maar vraag deskundig advies.

Advies

Reorganiseer je financiën en maak een budget plan.


Ook interessant
handlezen of handlijnkunde
Handlezen – de lotslijn