maandhoroscoop schorpioen

Maandhoroscoop Schorpioen september 2021

Horoscoop september 2021 voor het sterrenbeeld Schorpioen (24 oktober – 22 november)

LIEFDE & RELATIES

Je stemming is dromerig als de maand september begint. Je fantaseert over de toekomst en over de liefde in het bijzonder.

Venus de liefdesplaneet gaat vanaf 10 september door jouw teken Schorpioen bewegen. Hierdoor worden relaties, inclusief liefdesrelaties belangrijker voor Schorpioenen. Het is voor single Schorpioenen nu makkelijker om nieuwe potentiële partners aan te trekken. Je hoeft er niet eens veel moeite voor te doen. Ze komen als vanzelf op je af.

Op 14 september gaat Mars, de planeet die heerst over het teken Schorpioen, door het spirituele 12e huis bewegen. Je mysterieuze kant wordt hierdoor nog eens benadrukt. Misschien dat je af en toe een beetje ‘hard to get’ speelt. Je laat je bewonderaars graag wat extra moeite doen.

Sommige Schorpioenen kunnen geheime relaties aangaan of tijdelijk wat minder close zijn met hun partner. Iets wat je niet altijd in dank door je partner wordt afgenomen. De manier om de band te versterken is om samen weg te gaan. Weg van de controle en bemoeienis van anderen.

WERK & CARRIERE

Wat betreft werk is september een maand waarbij je het geluk aan je kant hebt. Dit is de tijd om de vruchten van je eerdere harde werk te oogsten. En dat niet alleen. Je kan er ook vanuit gaan dat je reputatie erop vooruit gaat, dat je werk gewaardeerd wordt en dat je toekomst er rooskleurig uitziet.

Deze gunstige periode gaat door tot 22 september, daarna volgt een wat rustiger periode. Je staat dan wat minder in het middelpunt van de belangstelling. Je denkt meer na over plannen en strategieën voor nieuwe projecten. Een aantal Schorpioenen zullen tot de conclusie komen dat om verder te komen in hun carrière en om een nieuwe professionele fase in te gaan, het nodig is om bepaalde plannen of ideeën uit het verleden los te laten. Vooral omdat ze minder veelbelovend en succesvol lijken dan je eerder dacht.

Wat betreft geld is het belangrijk dat je voorzichtig bent. Stel grote uitgaven als het even kan Je kan deze periode de neiging hebben om je in te laten met financiële activiteiten die illegaal op het randje daarvan zijn. Dit soort activiteiten kan je in de toekomst in de problemen brengen.

BODY & MIND

Deze maand september kan je te maken krijgen met vermoeidheid en stress. Dit is vooral intense emotionele stress. Misschien probeer je bepaalde emoties weg te duwen, maar dat is niet de manier. Praat erover met iemand die je vertrouwt of vraag professionele hulp.

Om vermoeidheid tegen te gaan is het belangrijk om je tempo aan te passen en voor voldoende ontspanning te zorgen. Mediteer, laat je masseren of ga de vrije natuur in om je te ontspannen en je batterij weer op te laden.


Horoscoop vorige maand

LIEFDE & RELATIES

De eerste twee weken van augustus ben je meer in de stemming om nieuwe mensen te ontmoeten, nieuwe vriendschappen te sluiten en om te daten. Ook ben je meer geïnteresseerd om mensen van vroeger te ontmoeten of om naar een reünie te gaan of te organiseren.

Aan de andere kant ben je ook heel kritisch op mensen om je heen. Dat helpt niet echt als je op zoek bent naar een nieuwe liefde. Wees daarom een beetje voorzichtig met wat je zegt, welke grappen je maakt of hoe je naar mensen kijkt. Je kan zo mensen afstoten en voorkomen dat ze je benaderen.

Op 16 augustus gaat Venus, de liefdesplaneet door je spirituele 12e huis bewegen. Vandaar dat het de tweede helft van augustus wat rustiger kan zijn op het gebied van liefde en relaties en dat je zelf vaker de voorkeur geeft om alleen te zijn. Tegelijkertijd ben je ook vriendelijker en gevoeliger voor de stemmingen en gevoelens van andere mensen.

Door je spirituele gevoeligheid en mysterieuze uitstraling word je wel heel aantrekkelijk gevonden en trek je makkelijk aanbidders aan. Rond 21 augustus zou je een speciaal iemand kunnen ontmoeten.

Een andere invloedrijke gebeurtenis is de komst Uranus die tegengesteld door je huis van relaties gaat bewegen vanaf de 20e. Dit kan voor onrust zorgen binnen relaties. Vooral als je spijt hebt van dingen die in het verleden gebeurd zijn of van relaties die veelbelovend leken, maar beëindigd zijn.

WERK & CARRIERE

Tot 22 augustus wordt je 10e huis van carrière nog verlicht door de Zon. Vanaf de 22e gaat de Zon je 11e huis van vriendschap, organisaties, groepen en doelen voor de toekomst binnen. Het lijkt erop dat dit een periode is waarin je gezien wordt en opvalt. Let daarom goed op hoe je je presenteert, wat je zegt. Zowel goede als slechte eigenschappen vallen eerder op.

Samenwerken kan de eerste twee weken van augustus wat moeizaam gaan. Je staat op je strepen en je kan moeite hebben met de autoriteit van anderen. Als je deze neiging niet kan onderdrukken kan je waardevolle samenwerkingen of partners afstoten.

Wat betreft geld, kan er sprake zijn van vertragingen van uitbetalen van bedragen waar je wel recht op hebt. Of misschien ben je ontevreden over je inkomen omdat je vindt dat je meer verdiend voor wat je doet. Je huis, verbouwing of reparaties kunnen voor onvoorziene uitgaven zorgen of je familie vraagt je om financieel bij te springen. Stel je terughoudend op en maak geen overhaaste beslissingen.

BODY & MIND

In augustus heb je de neiging om te veel te willen en je overal mee te bemoeien. Als gevolg daarvan kan je eerder bij conflicten betrokken raken. Dat is vermoeiend en kan je aanleg voor obsessies vergroten. De laatste twee weken word je wat rustiger, ben je wat meer in jezelf gekeerd.

Ook al voel je je goed, dit is niet de tijd om over je grenzen te gaan.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *