Maandhoroscoop april voor het sterrenbeeld Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Liefde & relaties

Mars bevindt zich in het huis van relaties van de Schorpioen tot 20 april 2017. Dat maakt die periode levendig en vol avontuur.

Mars is impulsief en zorgt er ook voor dat je eerder initiatief neemt en op de verleidingstoer gaat. Aan de andere kant kan je onder de invloed van Mars wel eerder te snel gaan, te hard van stapel lopen en agressief overkomen. Venus, de planeet die heerst over je huis van relaties, bevindt zich in je huis van de liefde en erotiek. Venus beweegt zich wel tegengesteld tot 15 april en dat kan voor complexe en onverwachte situaties zorgen. Het laatste deel van de maand keert de rust weer wat relaties betreft.

Werk & geld

De Zon trekt door je huis van werk tot 20 april. Dat maakt je actief, en je trekt de aandacht op een positieve manier naar je toe. De Zon-Uranus combinatie zorgt dat je creativiteit opbloeit en dat zet je aan tot het vernieuwen van je werkomgeving of methoden van werk.

Mars in je huis van relaties, kan ook invloed hebben op je werkrelaties. Dat laat zich vaak zien in de vorm van meer competitie, rivaliteit en conflicten.

Voor geld dat je ontvangt, moet je hard werken en uitspattingen, pleziertjes en gokken kunnen je deze maand juist veel geld kosten. Dus let vooral op wat er uit gaat.

 

Gezondheid & energie

April 2017 is een goede maand om lichamelijke kwaaltjes aan te pakken, als je die al hebt. Ga op tijd op controle en laat routine behandelingen uitvoeren. Een creatieve of artistieke hobby kan je helpen ontspannen deze maand.
Advies: Samenwerken kan in je voordeel werken, maar ga niet op je strepen staan.

 

 

Lees de weekhoroscoop Schorpioen
Lees de horoscoop van de vorige maand
Lees de horoscoop Schorpioen 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Lees ook de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman