maandhoroscoop schorpioen

Horoscoop Schorpioen oktober 2019

Maandhoroscoop oktober 2019 voor het sterrenbeeld Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Liefde & relaties

Mercurius gaat op 3 oktober jouw teken binnen, op 8 oktober volgt Venus. Je lijkt je deze maand weinig zorgen te hoeven maken over liefde en relaties. 3 Oktober is ook belangrijk omdat Pluto, de planeet die heerst over jouw teken, weer zijn normale richting aanneemt. 

Deze planteten helpen je je om je gevoelens duidelijker uit te drukken, naar je partner of naar iemand waarvan je hoopt dat het je partner wordt. Je droom van een diepgaande intense liefdesrelatie. Van een soulmate, en van liefde die verder gaat dan lichamelijke aantrekkingskracht. 

In oktober kunnen Schorpioenen vooruitgang boeken met een nieuwe relatie waar je je twijfels over hebt. Het wordt erop of eronder 

Single Schorpioenen kunnen meer zelfvertrouwen krijgen als ze minder de nadruk te leggen op dingen die mis gingen in het verleden. 

Werk & carrière

De Zon bevindt zich in je 12e huis tot 23 oktober en tussen 12 en 15 oktober maakt de Zon een gunstige combinatie met Jupiter in je huis van geld en een ongunstige combinatie met Pluto. Je gevoel voor geld en zaken doen lijkt dik in orde te zijn deze maand. Maar de kans bestaat wel, dat je ongewild kleine conflicten veroorzaakt met leidinggevenden doordat je jouw ideeën te zeer wilt doordrijven of door de kwaliteiten van anderen in twijfel te trekken. 

Vanaf 23 oktober krijg je de kans om uit te blinken en krijg je meer medewerking van collega’s of mensen die zaken met je willen doen. Probeer actief en zichtbaar te zijn. Zorg dat je over de juiste papieren en vaardigheden beschikt voor wat je wilt bereiken. 

Wat betreft geld, is er geen reden tot klagen. Je inkomsten lijken stabiel en kunnen verbeteren, vooral de tweede helft van de maand. 

Body & mind

Met de Zon in je 12e huis en de volle Maan in je huis van gezondheid kan het geen kwaad om wat extra aandacht te besteden aan geestelijke gezondheid. 

Na 23 oktober krijg je meer energie en meer behoefte aan actie en verbetert je geestelijke en lichamelijke conditie. De nieuwe Maan op 28 oktober kan een moment van vernieuwing zijn. Een nieuw uiterlijk, meer zelfvertrouwen en een sterkere geest. 

Advies

Goede relaties zijn deze maand vooral belangrijk voor je carrière. 


Vorige maand: september 2019

Het eerste deel van september 2019 is je sociale leven een stuk actiever dan vorige maand. Daardoor kunnen single Schorpioenen hun status snel van single naar bezet zien veranderen. Je leert veel nieuwe mensen kennen en er gebeurt van alles om je heen. Veel liefdesrelaties beginnen met vriendschap. Dus neem daar in het begin genoegen mee als je iemand leuk vindt. Laat je er niet door ontmoedigen. 

Veel Schorpioenen met een relatie kunnen te hoog gespannen verwachtingen hebben over hun liefdesleven. De kans is groot dat je dan toch wordt teleurgesteld. Materiële of financiële zaken kunnen ook roet in het eten gooien. 

Schorpioenen met een relatie kunnen deze maand hun oog laten vallen op iemand buiten die relatie. Dat maakt je liefdesleven alleen maar gecompliceerder.

Werk & carrière

Tot 23 september bevindt de Zon, die heerst over je carrière, zich in je 11e huis van groepen en vriendschap. Samenwerken of samen met anderen aan projecten werken is gunstig voor je. Je blinkt het meeste uit in het gezelschap van anderen. Het maakt je assertiever en beter in je element. 

Techniek, computers en online activiteiten kunnen je werk helpen en je carrière gunstig beïnvloeden. Ook Schorpioenen die op zoek zijn naar werk, kunnen online hun voordeel doen. Update je cv en social media pagina’s. 

Schorpioenen die hard gewerkt hebben kunnen daar nu de vruchten van plukken. Je kan meer verdienen of een betere reputatie krijgen. Geef geen geld uit aan onnodige of luxe spullen. Wantrouw aanbiedingen die te mooi zijn om waar te zijn. De kans is groot dat je bedrogen wordt.

Body & mind

In september zit je vol leven en energie. Na de 23e heb je meer rust en ontspanning nodig. Het is verstandig om het dan wat rustiger aan te doen. Vermijd conflicten, dat kost je handenvol energie en je raakt er gestrest door. 

Advies

Gebruik je  energie om de competitie voor te blijven. Op ieder gebied.