maandhoroscoop schorpioen

Maandhoroscoop Schorpioen april 2020

Horoscoop april 2020 voor het sterrenbeeld Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Liefde & relaties

Venus de liefdesplaneet trekt vanaf 3 april door je 8e huis van liefde en intimiteit. De Schorpioen heeft daardoor de neiging om zich in zijn of haar relatie te verdiepen en zich af te vragen of die nog aan zijn eisen voldoet. Veel Schorpioenen geven nu de voorkeur aan intense relaties met veel passie en een sterke emotionele band. Je wilt je partner kunnen begrijpen en vertrouwen en je veilig voelen binnen je relatie. 

De Pluto-Jupiter combinatie op 4 april vindt plaats in je 3e huis van communicatie. Dit laat zien dat je een periode ingaat waarop je op een andere manier communiceert of denkt over relaties. Je wilt je diepste gevoelens kunnen uiten. Single Schorpioenen kunnen deze maand iemand ontmoeten waar ze een bijzondere relatie mee beginnen. 

Werk en carrière

April is op financieel gebied een belangrijke maand. De Pluto-Jupiter combinatie op 4 april heeft daar invloed op. Jupiter heerst over je geldhuis en de combinatie met Pluto kan je helpen om je inkomen te verbeteren. Je kan onderhandelen over je salaris, succes hebben in zaken of andere manieren vinden om je inkomen te vergroten. 

Andere Schorpioenen zorgen dat ze hun kennis en vaardigheden opschroeven zodat ze beter in de arbeidsmarkt liggen. Je zelfvertrouwen en geloof in wat je zelf kan helpt je daarbij. 

De Zon trekt vanaf 19 april door je 7e huis van relaties en Mercurius volgt vanaf 27 april. De aanwezigheid van Uranus wijst erop dat samenwerken met ongewone of verrassende personen je voordeel kan opleveren. Mars en Saturnus in je 4e huis kunnen een aanwijzing zijn dat Boogschutters die ontevreden zijn in hun werk, nu eerder de stap durven zetten om voor zichzelf te beginnen. 

Body & Mind

Deze maand april kunnen Schorpioenen wat weinig energie hebben en ook hun stemming is niet optimaal. Dat komt omdat ze voelen dat de druk hoog is en dat er veel van ze gevraagd wordt. 

Probeer gebeurtenissen en frustraties uit het verleden emotioneel los te laten eventueel met professionele hulp. Nadat je de ballast uit het verleden verwerkt hebt, kan je weer met volle kracht vooruit. 


Horoscoop vorige maand

Volgens je maandhoroscoop is maart een spirituele maand waarbij ook je huis en gezin je aandacht trekt. Werk en carrière lijken op de tweede plaats te komen. 

Liefde

Mars en Venus zorgen deze maand maart voor gunstige omstandigheden voor de liefde. In bestaande relaties is er harmonie, passie en romantiek. Je spant je extra in om het je partner naar de zin te maken. 

Single Schorpioenen zoeken naar iemand met wie het zowel geestelijk als lichamelijk klikt. Je kan je toekomstige partner in je dagelijkse leven bij gewone activiteiten, bijvoorbeeld bij het boodschappen doen, tegenkomen. Liefde op het eerste gezicht is ook mogelijk.

Werk

Dit is een maand om je intuïtie of gevoel te volgen. Als iets je een goed idee lijkt, ga er dan voor. Ook al is het een gewaagde of risicovolle stap. Werk dat je met je hart doet, ligt je beter deze maand maart.

De tweede helft van de maand kan je beter samenwerken dan normaal. Blijf je sociale antennes uitsteken en probeer geen bazen of collega’s te irriteren. 

Welzijn

Dit is een maand waarin je gezondheid belangrijk voor je is. Dat kan zowel geestelijke als lichamelijke gezondheid zijn. Dit is geen maand om je gezondheid te negeren. Mars zorgt deze maand voor een boost van energie. Het is aan jou om die energie in goede banen te leiden. Overtollige of nerveuze energie raak kwijt door te sporten of dingen te doen die je echt leuk vindt. Maar zorg ook dat je genoeg slaapt.