maandhoroscoop schorpioen

Maandhoroscoop Schorpioen januari 2020

Horoscoop januari 2020 voor het sterrenbeeld Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Emotioneel

Deze maand draait het vooral om je huis en gezin en je eigen emotionele welzijn. Je 4e huis van huis en gezin is druk bezocht. De Zon, je carrière planeet bevindt zich ook in je 4e huis. Dat kan betekenen dat je van huis uit werkt of voor jezelf begint. 

Maaneclips

De maaneclips op 10 januari vindt plaats in je 9e huis van de zin van het leven. Je kan nadenken over wie je bent en hoe je je presenteert aan de rest van de wereld. Dit huis heeft ook invloed op het onderwijs. Sommigen beginnen aan een nieuwe opleiding of denken erover na.

Persoonlijke ontwikkeling

Je persoonlijke kant van de horoscoop is sterker dan je sociale kant. Je bent bezig met je onafhankelijkheid en persoonlijke ontwikkeling. Je brengt veranderingen aan in je lifestyle en privéleven zodat je uiteindelijk gelukkiger wordt. 


Horoscoop vorige maand

Liefde & relaties

December is sprankelend wat je liefdesleven betreft. Uranus bevindt zich in je 7e huis van relaties en maakt een gunstige combinatie van Jupiter. De invloed hiervan merk je vooral tussen 11 en 19 december. 

Op 2 december, gaat Jupiter door je huis van communicatie bewegen. Communiceren gaat je vanaf die datum makkelijker af. Bespreek eventuele problemen in je relatie of die betrekking hebben op je huis en los ze op. Dit is de goede tijd om compromissen te sluiten met je partner, bijvoorbeeld over waar jullie willen wonen, in welk huis en hoe je het inricht. 

Voor single Schorpioenen is de periode tussen 12 en 15 december de meest gunstige om een nieuwe liefde te vinden. 

Werk & carrière

Op 2 december gaat Jupiter je 3e huis van communicatie binnen. Alle vormen van communicatie, leren en onderhandelingen gaan je dan beter af. Alles wat met kopen, verkopen, het bedenken van advertentie campagnes, publiceren en media te maken heeft, zijn favoriete bezigheden. Je hebt veel inspiratie en je kan goed onderhandelen. 

Mercurius gaat op 9 december je 2e huis van inkomsten uit werk binnen. De Zon volgt op de 21ste. Je kan daardoor een verbetering van je inkomsten verwachten. Maar dit is niet de tijd om risico’s te nemen of te gaan speculeren. 

De zoneclips op 26 december kan voor veranderingen zorgen die betrekking hebben op je carrière en je financiële situatie. Maak gebruik van deze extra energie aan het einde van het jaar en voer de nodige veranderingen door. 

Body & mind

Je hebt voldoende energie deze maand december. Vooral aan het begin van de maand. Deze periode is druk en vraagt wel veel van je. Daarom is het belangrijk om je tijd goed in te delen en je energie verstandig te gebruiken. 

Advies

Ook al is het een feestmaand, voor Schorpioenen is het geen tijd om te relaxen. Blijf nadenken over je werk en je carrière.