Maandhoroscoop juli voor het sterrenbeeld Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Liefde & relaties  

Tijdens de maand juli 2017 bevindt Venus, liefdesplaneet en heerser over het huis van jouw relaties zich in je 8ste huis. Dat zorgt ervoor dat relaties minder oppervlakkig zijn. Je duikt er diep in, probeert je gevoelens en die van je partner beter te begrijpen, te analyseren en achter de diepste geheimen te komen.

Je kan je hierdoor ook onzeker voelen, twijfels hebben en je partner verdenken van zaken die nergens op gebaseerd zijn. Verdiep je liever in de psychologie van relaties. Je kan er zo je voordeel mee doen en je intuïtie en psychologische kennis combineren.

Probeer op een andere manier of vanuit een ander perspectief naar je relatie, gemeenschappelijke eigendommen en geld te kijken. Daar wordt je relatie sterker door.

Werk en carrière

In juli bevinden zowel de Zon die heerst over je huis van carrière, als de planeet Mars die heerst over je huis van werk en verantwoordelijkheden, zich in je 9e huis. Je voelt je daardoor erg betrokken bij je werk en je steekt er een hoop energie in. Buitenlandse connecties, vreemdelingen en lange-afstandsrelaties kunnen daarbij een rol spelen. Net als studie, onderzoek, cultuur en spiritualiteit.

De combinatie van werk met reizen, informatie en communicatie wordt versterkt door de positie van Mercurius. Financieel kan je deze maand ook voordeel verwachten.

Lichaam en geest

De planeet die heerst over je huis van gezondheid staat deze maand in een zwakke positie en maakt daarbij ook nog een ongunstige combinaties met andere planeten. Je conditie en uithoudingsvermogen kunnen daardoor minder zijn. Je hebt ook minder energie dan normaal, dus ga er verstandig mee om.

Advies: Ga bij een vereniging of sluit je aan bij een groep mensen met dezelfde ideeën of interesses.

 


Vorige maand: Maandhoroscoop juni 2017

Liefde & relaties

Juni lijkt voor Schorpioenen geluk in de liefde te brengen. Venus, de liefdesplaneet en de planeet die heerst over je huis van relaties gaat jouw huis binnen op 6 juni en blijft daar tot 5 juli. Onder deze stand heb je veel liefde te geven en trek je ook makkelijk liefde aan.

Relaties worden meer ontspannen, harmonieuzer en aangenamer. Je ziet je partner door een roze bril en jullie genieten van elkaars gezelschap. Als je single bent kan je deze maand iemand ontmoeten die je meer dan graag mag. Aandacht genoeg. De maand juni is seksueel zwaar geladen door Neptunus in je huis van seks en erotiek, de positie van Mars als planeet van de hartstocht en de Zon.

Werk en carrière

Deze maand zijn teamwork, contracten, klantconctact en samenwerken belangrijk. Als je de competitie met iets of iemand aangaan, dan heb jij het geluk aan je kant. Dankzij de positie van Mars kunnen reizen, culturele en spirituele onderwerpen daarbij ook een rol spelen.

Een ander actief gebied in je horoscoop is geld. Met de Zon en Mercurius in je 8ste huis, worden je zakelijke eigenschappen benadrukt. Je kan deze maand geld verdienen door extra inkomsten, giften of andere manieren waarop anderen je geld geven.

Lichaam en geest

Tijdens de maand juni ben je wat overgevoelig. Je hebt de neiging om te veel aandacht te besteden of te piekeren over mysterieuze zaken of dingen die je niet goed kan begrijpen. Bespreek je zorgen met anderen. In gezelschap van anderen bloei je op en dat heeft een therapeutisch effect op je.

Advies

Stel jezelf open, wees sociaal en maak nieuwe vrienden

 

Hier vind je de weekhoroscoop Schorpioen
Lees de horoscoop Schorpioen 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Je leest de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman