maandhoroscoop schorpioen

Horoscoop Schorpioen augustus 2019

Maandhoroscoop augustus 2019 voor het sterrenbeeld Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Liefde & relaties

Je carrière is belangrijk voor je deze maand. De kans is groot dat Schorpioenen die deze maand een nieuwe liefde vinden, vallen op iemand die zijn of haar carrière net zo belangrijk vindt. Een aantal Schorpioenen valt op iemand die bekend, beroemd of belangrijk is. 

Je romantische gevoelens kunnen deze maand eerder wat onrealistisch zijn. Je hebt hoge verwachten die moeilijk te verwezenlijken zijn. Als je wat minder veeleisend bent, dan is de kans dat je iemand vindt waar je verliefd op wordt groter. 

In augustus zijn Schorpioenen charmant en aantrekkelijk daardoor is het makkelijker om iemands hart te winnen. Schorpioenen met een relatie kunnen wat doen aan de sleur en maken wat meer plezier.

Werk & carrière

Je huis van carrière en ambitie is druk bezocht deze maand augustus. Mercurius vanaf 11 augustus, Mars tot 18 augustus, Venus tot de 21ste en de Zon tot de 23ste. Dit zijn allemaal planeten die je helpen om uit te blinken in wat je doet, om je een goede reputatie te geven en om verder te komen in je carrière. 

Daarnaast wordt ook je huis van carrière bezocht door de Nieuwe Maan op 31 juli. Deze stand geeft je inspiratie om nieuwe plannen te maken, je werk anders uit te voeren of om een andere richting in te slaan. Vanaf 18 augustus worden samenwerken en groepsactiviteiten belangrijker. Misschien krijg je een interessante aanbieding via vrienden of om met vrienden iets te beginnen. Schorpioenen die op zoek zijn naar werk, lijken in augustus meer kansen te hebben.  

Wat betreft geld verbetert je situatie na de 11e als Jupiter de geluksplaneet zijn normale richting weer inneemt in je 2e huis van inkomsten uit geld. 

Body & mind

Let op dat je je deze maand niet te veel van jezelf vraagt. Je ambitie is groot en je wilt veel. Hard werken is niet erg, maar ruim wel tijd in voor rust en ontspanning en vergeet ook je gezin en familie niet wat aandacht te geven. 

Schorpioenen die succes in hun werk ervaren zijn blij maar kunnen daarbij wel het gevoel hebben dat werk niet het belangrijkste is of dat het belangrijk is om je succes te kunnen delen met iemand. 

Advies

Zoek naar de balans tussen werk en ontspanning en werk en gezin.


Vorige maand: juli 2019

Liefde & relaties

Het liefdesleven van de Schorpioen is in juli spannend maar niet erg stabiel. Je kan plotselinge veranderingen verwachten, vooral na 9 juli. Venus de liefdesplaneet trekt door je 9e huis van 3-28 juli. Dat zorgt ervoor dat je aan je dagelijkse sleur wilt ontsnappen. Je wilt avontuur en nieuwe dingen beleven. Schorpioenen met een relatie kunnen met hun partner iets nieuws of iets anders doen. Samen een evenement bezoeken of een reisje maken bijvoorbeeld.

Single Schorpioenen voelen zich meer aangetrokken door mensen uit het buitenland of mensen met een hele andere achtergrond dan die ze zelf hebben.

Laat je neiging om alles onder controle te willen houden los en doe iets nieuws, iets anders. Laat je niet beperken door mensen of omstandigheden. De eclipsen deze maand versterken deze neiging alleen maar dus ga ervoor.

Werk & carrière

In juli krijg je meer kansen om te laten zien wat je waard bent, wat je kan en hoe hard je werkt. Je inspanningen zullen zeker opgemerkt worden. Let wel op dat je ego en aanzien niet te belangrijk voor je wordt. Houd je verre van intriges en jaloerse collega’s. De kans bestaat dat je promotie krijgt.

Sommige schorpioenen zien in dat bepaalde samenwerkingsverbanden niet meer werken en zullen er een eind aan maken.

Mercurius beweegt tegengesteld tussen 8 en 19 juli in je 10e huis van carrière en aanzien. Dat lijkt een goede periode om je plannen en ideeën voor de toekomst te evalueren en aan te passen waar nodig.

Omdat de planeten die over je geld gaan zoals Mercurius en Jupiter, beide tegengesteld bewegen, is het belangrijk om verstandig met je geld om te gaan. Er komt voldoende geld binnen, maar het vliegt er even makkelijk weer uit.

Body & mind

Schorpioenen kunnen deze maand wat minder opgewekt zijn en wat minder energie hebben. Je kan daarbij veel steun hebben van je partner, een vriend of kennis. Zij kunnen je opvrolijken en je optimistische kijk op de dingen helpen herstellen.

Advies

Avontuur is leuk, maar neem geen onnodige risico’s deze maand, op geen enkel gebied. Speel op safe.


Ook interessant
weekhoroscoop leeuw
Weekhoroscoop Leeuw