Horoscoop Stier februari 2019

Laatst bijgewerkt:

Maandhoroscoop februari 2019 voor het sterrenbeeld Stier (21 april – 21 mei)

Liefde & relaties

Venus trekt vanaf 4 februari door je 9e huis. Daardoor denk je veel na over de liefde en zoek je naar een diepere betekenis in je leven en je relatie. Later deze maand komt Venus daar ook Saturnus en Pluto tegen. Daaruit zou je af kunnen leiden, dat je leert van je relaties en dat de liefde je wijzer maakt. Single Stieren kunnen alles wat ze in huis hebben gebruiken om iemands aan te trekken.

Je bezit de kracht van de verleiding deze maand. Met Mars in Stier vanaf 14 februari neem je eerder het initiatief. Je bent wat brutaler en je toont meer passie. De volle Maan op 19 februari heeft invloed op je huis van liefde en romantiek. Het kan het einde van een relatie betekenen of je krijgt een openbaring of inzicht in je relatie, je partner of je eigen behoeften.

Werk & carrière

De nieuwe Maan op 4 februari, vindt plaats in je huis van carrière. Je kan belangrijke stappen vooruit maken en dat is goed voor je reputatie. Het is tijd om lef te tonen. Overwin je angsten, twijfel en frustraties en ga ervoor.

In je huis van carrière bevindt zich tot 10 februari Mercurius en tot 19 februari de Zon. Communicatie verloopt daardoor vlot en je kan je ideeën en plannen goed uit de doeken doen. Je bent creatief en praktisch ingesteld. Je kan je leiderschapsvaardigheden tonen en je duldt daarbij weinig tegenspraak.

Mercurius heerst over je huis van geld en het is aannemelijk dat je inkomsten stijgen door inspanningen in het verleden. Je kan jezelf goed verkopen en je doet het goed in situaties waar je de competitie aan moet gaan. Vertrouw op je intuïtie als het gaat om risicovolle financiële acties.

Lichaam & geest

Je conditie en humeur lijken goed deze maand. Tot 14 februari zet je jezelf wat onder druk omdat indruk wilt maken op je werk. Daarna gaat Mars jouw teken binnen en voel je je sterk en vol zelfvertrouwen. Mars geeft je bovendien extra energie.

Advies

Probeer samen te werken en deel uit te maken van groepen. Je hoeft niet bang te zijn dat anderen met de eer gaan strijken


Vorige maand: januari 2019

Liefde & relaties

Na 6 december zal je liefdesleven aanzienlijk verbeteren. Mercurius neemt dan zijn normale richting weer aan. Mercurius is de planeet die heerst over jouw huis van de liefde en op 13 december gaat hij je huis van relaties binnen. De ogen van Stieren die net een nieuwe relatie zijn begonnen, worden daardoor geopend. Je krijgt er een helderder en realistischer beeld door van je partner.

Liefde & relaties

Januari kan je emotioneel goed door elkaar schudden. Je emoties zijn extreem en gevoelens van passie en haat kunnen elkaar snel afwisselen. Stieren met een relatie kunnen hun partner het vuur aan de schenen leggen om achter bepaalde geheimen te komen of dingen uit het verleden op te helderen.

Op 7 januari gat Venus, de liefdesplaneet je huis van liefde, intimiteit  en transformatie binnen. Je hebt meer behoefte aan relaties met eerlijke gevoelens waarin je jezelf kan zijn en waarin je je veilig voelt. Stieren voelen zich vooral aangetrokken tot oudere en meer ervaren types.

De tweede helft van de maand kunnen er ruzies voorkomen. Het kan om gevoelens van jaloezie en bezitterigheid gaan. Gelukkig kan het goedmaken aangenaam zijn.

Werk & carrière

Je bent vastbesloten om je werk of inkomsten te verbeteren. Je hebt wel veel behoefte aan zekerheid en dat valt Stieren die een eigen bedrijf hebben soms zwaar. Het kan je zelfs tegenhouden om bepaalde beslissingen te nemen. Probeer flexibel te zijn. Vooral na 20 januari als de Zon en Mercurius je huis van carrière binnengaan. De kans op succes in je werk wordt dan groter. Samenwerken is belangrijk deze maand, maar let wel goed op met wie.

Stieren kunnen deze maand een lening krijgen, een erfenis, gift of geld terug van de belasting. Aan de andere kant kunnen Stieren ook de behoefte voelen om veel geld te besteden aan luxe of onbelangrijke spullen

De Maaneclips heeft invloed op je huis van carrière. Je kan een openbaring krijgen en opeens inzien welke kant je in je carrière op wilt. Zorg dat je een solide financiële basis hebt en waag af een toe een gokje.

Lichaam & geest

Laat deze maand dingen los in je leven die niet meer werken. Dat geldt zowel voor je liefdesleven als voor je werk. Je zal je lichter, minder stressvol en optimistischer voelen. Bovendien maakt het ruimte voor nieuwe kansen.

Advies

Stel je open voor nieuwe ontmoetingen en let vooral op de niet uitgesproken lichamelijke signalen die mensen uitstralen.

Ook interessant
heks worden
Dus jij wilt heks worden?