Maandhoroscoop Stier maart 2020

Horoscoop maart 2020 voor het sterrenbeeld Stier (21 april – 21 mei)

Deze maand is je geluk wisselend. Je hebt de neiging om wat roekeloos en gehaast te zijn. Het is belangrijk praktisch te zijn als je je plannen waar wilt maken. Bovendien moet je bereid zijn om je aan te passen als veranderingen zich voordoen. 

Liefde & relaties

Je liefdesleven lijkt deze maand maart vol passie en romantiek. Dat heb je te danken aan Mars en Venus. Probeer je partner met zijden handschoentjes aan te pakken en je stierige botheid wat in te perken. Single Stieren maken het meeste kans om een nieuwe liefde te ontmoeten als ze onderweg zijn of op reis. Als zich problemen voordoen binnen relaties dan heeft dit te maken met wantrouwen en egoïsme. Maar liefdevolle relaties kunnen die kleine probleempjes wel aan. 

In huis is het belangrijk dat je af en toe eens met je vuist op tafel slaat. Vooral als je jonge kinderen hebt. Verder is maart een sociale maand. Nodig vrienden of familie uit voor een etentje of ga daten als je op zoek bent naar de liefde. 

Werk

Maart is voor Stieren een maand om uit hun veilige zone te stappen en wat meer risico’s te nemen. Probeer eens wat nieuws uit. Doe iets waarbij je uitgedaagd wordt. Stel jezelf op de proef. Fleur je werkplek op om je stemming op je werk te verbeteren. De sfeer op je werk is deze maand belangrijk om goed te kunnen presteren. 

Maak een lijst van dingen die je moet en wilt doen en werk het lijstje op volgorde van belangrijkheid af. 

Welzijn

Veranderingen maken je onzeker en je kan erdoor uit balans raken. Dat leidt dan weer eerder tot boosheid en frustraties. Probeer die boosheid in toom te houden. Kalm zijn is beter voor je gezondheid en je neemt dan ook betere besluiten.


Maandhoroscoop vorige maand

Liefde

Op 3 februari gaat Mercurius door je 12e huis bewegen. Vanaf de 17e gaat Mercurius daar tegengesteld bewegen. Deze stand in je maandhoroscoop laat zien dat je je liefdesleven of gevoelens opnieuw bekijkt. Misschien twijfel je over een relatie of ben je op een andere manier onzeker over je gevoelens. 

Na 17 februari is de kans groter dat je berichten of signalen verkeerd interpreteert. Blijf niet met je twijfels rondlopen. Bespreek je gevoelens met je geliefde of potentiële liefde. 

Stieren kunnen deze maand ook te hoge verwachtingen hebben van hun partners. 

Werk

Om van februari een succesvolle maand te maken moet je initiatieven nemen en niet bang zijn om grote stappen te zetten. Met de Zon in je 10e huis van carrière is alles mogelijk. Dus grijp je kans. 

Op 3 februari gaat Mercurius, de planeet die heerst over je inkomen uit werk, je 11e huis van vrienden en groepen binnen. Werken in een groep zal je goed doen. Omdat Mercurius vanaf de 17e tegengesteld beweegt, is het belangrijk om je plannen voor die tijd klaar te hebben. 

Wees voorzichtig met online transacties en bescherm je computer tegen hackers en virussen. 

De gunstige combinatie tussen Jupiter en Neptunus wijst op extra inkomsten, een bonus of opslag. 

Welzijn

Venus, die heerst over het teken Stier maar ook over het huis van gezondheid gaat op 17 februari je 12e huis binnen. Dat betekent dat je meer behoefte hebt aan rust en ontspanning. 

Bepaalde zaken in je relatie of werk kan je maar moeilijk loslaten. Je hebt de neiging om snel gefrustreerd te raken. Probeer vaker actief te ontspannen bijvoorbeeld door een massage, sporten of yoga.