Horoscoop Stier september 2019

Maandhoroscoop september 2019 voor het sterrenbeeld Stier (21 april – 21 mei)

Liefde & relaties

Je 5e huis van liefde, flirten en plezier is druk bezocht deze maand. Om te beginnen door Mars, de planeet die heerst over je huis van relaties, maar ook door Venus, Mercurius en de Zon. Je kan daarom een dynamische maand verwachten. Je kan deze maand je gevoelens makkelijker uiten en je bent romantischer. 

Stieren staan meer open en zijn meer in voor avontuur en kunnen daardoor makkelijker aan relaties beginnen. Je laat je door je geliefde of partner eerder uit je comfort zone halen. 

Halverwege de maand gaan de planeten één voor één je 6e huis binnen van werk en gezondheid. De Stier moet dan weer meer moeite doen voor hun liefdesleven. Er kunnen dan eerder ruzies ontstaan over de dagelijks verantwoordelijkheden. De verschillen tussen jullie tekenen zich duidelijker af. Probeer voor het compromis te gaan voor de lieve vrede.

Werk & carrière

Het lijkt erop dat je de eerste helft van september meer laat leiden door relaties en de liefde. Na de 14e wordt je werk, carrière en het verbeteren van je inkomen belangrijker. Vanaf de 14e gaan Venus en Mercurius door je 6e huis bewegen en de Zon volgt na de 23e. 

Stieren krijgen kansen om hun inkomen te verbeteren, maar dat gaat niet zonder er veel energie en moeite in te steken. Wees realistisch in wat je wilt bereiken en stel jezelf doelen en prioriteiten. Probeer niet te opvallend aan leidinggevenden en collega’s te laten zien wat je allemaal kan, dat kan verkeerd vallen. Wees ook voorzichtig als je om opslag wilt vragen. De beste periode hiervoor is tussen 11 en 15 september. 

Inkomsten uit het buitenland of uit samenwerking met het buitenland kunnen afnemen of er moet opnieuw onderhandeld worden. 

Body & mind

In september is je energie op peil en je stemming goed. Je neemt snel initiatief en je bent praktisch ingesteld waardoor je concrete doelen kan behalen. Probeer jezelf en je prestaties te veel met anderen te vergelijken. Je hebt de neiging om je minderwaardig te voelen. 

Onzekere relaties kunnen een bron stress zijn. Stel je flexibel op en probeer niet constant je eigen zin door te drijven. 

Advies

Voorzichtig als je plannen maakt waar geld mee gemoeid is.


Maandhoroscoop vorige maand

Liefde & relaties

Augustus is niet bepaald een maand waarin je grote veroveringen zal doen of spannende liefdesavonturen gaat meemaken. Hoewel je na de 18e wel wat romantischer wordt. Gebruik de energie van de planeten om je eigen gevoelens te begrijpen. Laat het verleden los, laat oude liefdes gaan en vergeef en vergeet.

Augustus is een prima maand om een gezin te starten als je daar aan toe bent. Stieren met een serieuze relatie kunnen besluiten om te gaan samenwonen, om te gaan trouwen of om aan kinderen te beginnen. Stieren die al samenwonen kunnen besluiten hun huis op te knappen of te gaan verbouwen.

Er komen vanaf 18 augustus steeds meer planeten in je 5e huis van liefde en affaires. Vanaf die datum wordt er meer geflirt en meer gefeest. Je kan dan ook makkelijker je gevoelens uiten.

Werk & carrière

Op 12 augustus gaat Uranus, de planeet die heerst over het teken Stier tegengesteld bewegen in je 10e huis van carrière en status. Dit gaat een paar maanden duren. Omdat Uranus zich ook nog in Stier bevindt, zal je gedwongen worden om na te denken over je werk en de projecten waarmee je bezig bent. Past het werk bij je, vind je het wel leuk en kan je hier in groeien?

Een aantal Stieren zal plannen maken om voor zichzelf te beginnen of om van carrière te veranderen. Maak in ieder geval een goede planning van de volgorde van stappen die je moet nemen. De volle Maan op 15 augustus vindt ook plaats in je 10e huis van carrière. Je kan een hoogtepunt in je werk bereiken of je kan een periode in je leven afsluiten wat direct van invloed is op je carrière. Let op dat je niet zo enthousiast bent dat je overhaast beslissingen neemt en neem zeker geen risico’s als er geld mee gemoeid is. 

Na 20 augustus heb je meer kans om je manieren te vinden om je inkomen te verbeteren. 

Body & mind

De eerste weken van augustus lijk je wat meer naar binnen gekeerd. Je denkt veel na en je kan wat melancholisch zijn en je verliezen in herinneringen. Probeer vrede te hebben met het verleden zodat je het kan afsluiten. De nieuwe Maan op 31 juli helpt je hierbij. 

Na 23 augustus wordt je stemming beter. Je kan je ontspannen door met je hobby’s bezig te zijn of leuke dingen te doen met kinderen. 

Advies

Onderzoek serieus of je van je hobby je werk kan maken maar wees wel realistisch.

Ook interessant
slechte eigenschappen steenbok
Slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Steenbok