Horoscoop Stier juni 2019

Maandhoroscoop juni 2019 voor het sterrenbeeld Stier (21 april – 21 mei)

Liefde & relaties

Je behoefte aan liefde en affectie is groot deze maand. Je wilt niets liever dan je partner emotioneel steunen en je wilt zelf ook gesteund worden. Je kan een tikkeltje melancholisch zijn en je allerlei dingen herinneren uit jullie relatie van vroeger. Waarom je verliefd werd bijvoorbeeld. Single Stieren stralen extra veel warmte uit en dat maakt ze makkelijk te benaderen.

Pluto, de planeet die heerst over je relaties, beweegt tegengesteld. De kans dat je vooruitgang boekt met toch al moeizame of onduidelijke relaties is daardoor klein. Jullie luisteren hooguit wat beter naar elkaar en de communicatie wordt iets verbeterd.

In sommige gevallen lijkt het beter om tijdelijk uit elkaar te gaan of om wat afstand te nemen zodat je de relatie vanuit een ander perspectief kan bekijken.
Het advies aan Stieren met een nieuwe relatie, is om geduldig te zijn en de band langzaam te laten groeien. Blijf weg van manipulatie en chantage.

Werk & carrière

Je hebt genoeg te doen in juni 2019 en er komt ook voldoende geld binnen. Je werkt hard en als je niet te veel uitgeeft, lukt het misschien zelfs om wat te sparen of schulden en/of leningen af te  lossen.

De nieuwe Maan op 3 juni en de volle Maan op 17 juni activeren je geldhuizen. Dat is een aanwijzing dat Stieren nieuwe bronnen van inkomsten kunnen vinden en nieuwe mogelijkheden zien om er financieel en materieel op vooruit te gaan. Dit is ook een goede tijd om dingen in je huis te repareren of op te knappen. Misschien zelfs om een huis te kopen of te verkopen.

Luister niet naar het advies van vrienden of naar informatie die je online vindt als het gaat om geld beleggen. De kans dat je daardoor verlies lijdt, is groot.

Body & mind

Je hebt voldoende energie deze maand. Maar het advies is om wel een beetje rustig aan te doen zodat je jezelf niet uitput. Vooral het tweede deel van de maand. Sta open voor informatie, lees en leer nieuwe dingen, wees nieuwsgierig. Niet alleen voedt je je geest met die informatie, je kan jezelf ook verder ontwikkelen of nieuwe interesses ontdekken.
De tweede helft van juni is je lichamelijke conditie wat zwakker en ben je vatbaarder voor een verkoudheid of andere tijdelijke kwaaltjes.

Advies

Maak tijd vrij voor je partner, gezin en familie en ga verstandig om met geld.


Maandhoroscoop vorige maand

Liefde & relaties

In mei is er veel aan de hand op het gebied van de liefde. De eerste helft van de maand ben je heel erg op jezelf gericht, op je eigen behoeften en verlangens. Misschien verander je je uiterlijk of vind je jezelf opnieuw uit. Anderen vinden je aantrekkelijk maar tegelijkertijd ook wel wat egoïstisch. Je kan hierdoor vervreemden van je partner en als je single bent, kan je meer moeite hebben om je echt te geven in een relatie.

De volle Maan op 15 mei activeert de combinatie tussen relaties en probeert die balans tussen jou en anderen, jou en je partner te herstellen. De tweede helft van de maand zie je je liefdesleven verbeteren. En dat niet alleen. Ook vriendschappen en andere soorten relaties worden harmonieuzer. Single Stieren zullen zich niet ondoordacht in een relatie storten. Ze denken eerst goed na over de consequenties.

Na 16 mei kan je eindelijk de sterke band en diepgang binnen relaties vinden waar je zo naar verlangt. Je voert diepgaande gesprekken waarbij je je hart uitstort.

Werk & carrière

Je werkt wat meer op de achtergrond tot 15 mei. Maar na deze datum kom je meer in het middelpunt van belangstelling, als Venus jouw teken binnengaat. Stieren die een baan hebben met veel vrijheid of die voor zichzelf werken of dat willen gaan doen, hebben de beste kansen.

Wacht met belangrijke beslissingen tot na de 15e. Probeer dingen anders aan te pakken dan je gewend bent. Gebruik nieuwe technieken of nieuwe technologieën uit. Maak gebruik van internet en sociale media om jezelf te promoten.

Vooral tussen 17 en 19 mei kan je onverwacht goede kansen krijgen die ervoor zorgen dat je een paar flinke stappen vooruit kan maken.

Samenwerken gaat je goed af tot 15 mei. Maar pas op met mensen die je aanmoedigen om veel geld te lenen. Houd het liever bij je eigen middelen. Je hebt deze maand de neiging om impulsaankopen te doen die je budget te boven gaan. Vanaf 21 mei gaan de Zon en Mercurius je huis van inkomsten uit werk binnen en dan ga je een welvarende tijd tegemoet.

Body & mind

Je bent heel actief in mei en daar heb je voldoende energie voor. Je wil veranderingen doorvoeren en je grijpt kansen die op je pad komen met beide handen aan. Wees niet bang om je nek uit te steken, om origineel te zijn of om in het middelpunt van belangstelling te staan. Dit is een goede tijd om uit je comfort zone te stappen en verrassende dingen te doen.

Advies

Bijna alles waar je je zinnen op zet, krijg je voor elkaar. Zolang je niet vast blijft zitten in oude gewoonten en patronen.

Ook interessant
yoga zonder les
Yoga zonder les