Horoscoop Stier april 2019

Maandhoroscoop april 2019 voor het sterrenbeeld Stier (21 april – 21 mei)

Liefde & relaties

Je sociale leven is deze week heel actief. Dat is goed voor je liefdesleven. Zeker voor single Stieren die op zoek zijn naar een nieuwe liefde. De kans dat je interessante mensen ontmoet is daardoor groter. Je bent romantisch en poëtisch. Misschien wel iets té, zodat je als een kip zonder kop achter iemand aan gaat, te hoge verwachtingen hebt van iemand of te snel aan een relatie begint. Doe liever een beetje rustig aan.

Stieren met een relatie doen er goed aan om hun partner niet te vergeten als ze uitnodigingen krijgen van vrienden of kennissen. Neem je partner mee als het even kan. Probeer wat meer tijd te besteden aan gezelligheid en romantiek.

Op 17 april gaat Mercurius, je 12e huis binnen. Venus volgt op 20 april. Hierdoor heb je wat meer de neiging om je af te sluiten van de buitenwereld. Maar het kan ook betekenen dat je een geheime affaire begint.
Pluto gaat op 24 april tegengesteld bewegen en dat is het begin van een periode waarin je je relaties evalueert of je principes aanpast die je belangrijk vindt als het om relaties gaat relaties.

Geld & carrière

Samenwerken, groepsactiviteiten en collectieve projecten zijn belangrijk voor je deze maand. Ze bieden je kansen om je carrière verder te ontwikkelen. Vrijwilligerswerk is ook geschikt, zeker als je geen werk hebt of van werk wilt veranderen. Het kan je zo maar onverwacht een echte baan opleveren.

Voor de meeste Stieren is april een prima maand om je mogelijkheden voor de toekomst te onderzoeken. Je verwachtingen kunnen wel wat hoog zijn waar het om samenwerken gaat of om het inschatten van verdiensten.

Gebruik sociale media om jezelf te promoten of maak jezelf meer zichtbaar online. Zorg dat je CV bijgewerkt is, zodat je het tevoorschijn kan halen als je het nodig hebt.
Je financiële situatie heb je goed onder controle. Je kan de neiging hebben om te veel geld uit te geven. Vertrouw bij het uitgeven van geld op je intuïtie.

Body & Mind

April lijkt voor Stieren een maand waarin ze veel moeten verwerken. De stress die daarbij komt kijken kan ervoor zorgen dat je teveel gaat eten op emotionele momenten. Stieren hebben de neiging de koelkast open te trekken bij innerlijke onrust.

Op 20 april gaat de Zon jouw teken binnen. Je krijgt dan veel meer energie, zelfvertrouwen en vertrouwen in de toekomst. Maak tijd vrij voor jezelf, om leuke dingen te doen, om je batterij op te laden, want op 20 april gaat Venus je 12e huis binnen. Een huis dat staat voor afzondering, opoffering en het onbewuste.

Advies

Neem afstand van dingen of relaties die je geen goed doen. Pas op voor negatieve vicieuze cirkels waar je niet uit komt.


Vorige maand: maart 2019

Liefde & relaties

Van 5-28 maart gaat Mercurius tegengesteld bewegen in je 11e huis van vriendschap, groepen en plannen voor de toekomst. Dit is een periode om je relatie eens goed te analyseren en na te denken over hoe jouw gedrag je liefdesleven beïnvloedt. Vriendschap kan onder invloed van deze stand in liefde veranderen. Een oude liefde kan terugkeren in je leven onder het mom van vriendschap. En wie weet waar dat op uitdraait.

Op 6 maart keert Uranus terug in het teken Stier en blijft daar 7 jaar. Dit is een periode waarin vrijheid en onafhankelijkheid belangrijker voor je worden. Het kan invloed hebben op bestaande relaties.

Single Stieren zullen zich niet overhaast in relaties storten. En degenen met een beginnende relatie zullen zich niet snel binden of een volgende stap zetten. Stel jezelf nu de vraag wat je wilt in een relatie en wat liefde voor jou inhoudt. Zo kan je op een later moment problemen voorkomen en voorkomen dat je buiten je relatie gaat flirten of verliefd wordt.

Werk & carrière

Venus, de planeet die heerst over Stier en je 6e huis van werk en gezondheid, trekt deze maand door je 10e huis van carrière. Vanaf 6 maart gaat Uranus terug in jouw teken. Venus en Uranus versterken elkaar en geven Stieren de energie om hun carrière te ontwikkelen of de juiste richting te kiezen.

Er zijn verschillende momenten waarop je kan laten zien waar je goed in bent, hoe goed je ideeën zijn en plannen zijn. Je trekt de aandacht en laat een goede indruk achter.

Wat geld betreft is het advies om voorzichtig te zijn om dat Mercurius tegengesteld beweegt tussen 5 en 28 maart. Neem geen belangrijke beslissingen en doe geen grote uitgaven voor deze periode voorbij is. Doe geen grote online transacties en speculeer niet. Je kan nu eerder bedrogen worden of het slachtoffer worden van oplichting.

Body & mind

Mars blijft in het teken Stier tot 31 maart en Uranus gaat op 6 maart jouw teken binnen. Dat betekent dat je heel veel energie hebt deze maand en vastbesloten bent om je doelen te bereiken. Je bent in de stemming om grote veranderingen door te voeren. De Zon in je 12e huis zorgt dat je je ook af en toe wat naar binnen keert en wat meer met je gevoelens bezig bent. Je kan de neiging hebben om te veel risico’s te nemen en te overdrijven waardoor je jezelf uitput.

Advies

Je houdt normaal niet van veranderingen maar deze maand dwingt je om meer open te staan voor nieuwe dingen of om ze anders te doen.