Maandhoroscoop Stier januari 2020

Horoscoop januari 2020 voor het sterrenbeeld Stier (21 april – 21 mei)

Succes

Voor de Stier laat de maandhoroscoop van januari 2020 zien dat je succesvol bent in je werk. De hele maand, maar vooral vanaf 20 januari als de Zon je 10e huis van carrière binnengaat. Vaak kunnen je partner of familie problemen maken omdat ze zich verwaarloosd voelen omdat al je aandacht naar je werk uitgaat. Maar deze maand is dat niet het geval. Iedereen lijkt achter je te staan en je te steunen in  je werk. 

Maaneclips

De maaneclips die plaatsvindt op 10 januari in je 3e huis van transport en communicatie. Dat kan betekenen dat je op dat gebied op de proef kan worden gesteld. Auto’s, mobiele telefoons, computers enz. kunnen storingen vertonen. 

Verbreed je horizon

Je 9e huis dat over de zin van het leven gaat, over religie en filosofie, bezorgt je meer inzicht en geluk deze maand. Je kan deze maand je horizon verbreden op dit gebied. 

Financiële meevaller

Op 16 januari gaat Mercurius het teken Waterman binnen. Dit is een gunstige en krachtige positie en is goed nieuws voor je financiën. Het kan opslag of financiële meevallers met zich meebrengen.


Maandhoroscoop vorige maand

Liefde & relaties

Voor Stieren kan december wel eens een maand vol passie worden. Met spannende dates, verzoeningen, avonturen en hoop. Relaties worden intiemer, zelfs tot een punt waarop één van jullie het verstikkend vindt. 

Jupiter trekt door je 9e huis van religie, onderwijs en buitenland. Je relaties lijkt je horizon te verbreden. Single Stieren kunnen verliefd worden op iemand uit het buitenland of iemand van een andere cultuur. Het seksleven van de Stier wordt opgepept. 

Venus, de liefdesplaneet en Pluto, de planeet die heerst over je huis van relaties, staan tussen 12 en 14 december dicht bij elkaar. Dat is een aanwijzing voor aangename momenten die je doorbrengt met je (aanstaande) partner en waarbij je je veilig voelt. 

Werk & carrière

Wat betreft werk, kan je deze maand te maken krijgen met fouten uit het verleden. Of die fouten nogmaals maken. Je verbergt je achter anderen en je wilt te veel tegelijk. 

De driehoek die Jupiter maakt met Uranus, heeft een sterke invloed in de periode 11-19 december. Het zorgt ervoor dat je graag in nieuwe ondernemingen stapt en dat je moedige stappen zet. Je kan goed nieuws verwachten op het gebied van een samenwerking of een bonus krijgen of opslag door samen te werken met een bedrijf of persoon in het buitenland. Let wel op zaken als belasting en voorstellen die en duistere of oneerlijke kant hebben. 

Op 20 december gaat Venus je 10e huis van carrière binnen. Dit is een periode waarin je succes hebt, naam voor jezelf kan maken en veranderingen kan doorvoeren in je werk. Haal de bezem door je projecten en ga alleen door met zaken die je voordeel opleveren. 

Body & mind

Jupiter trekt door je 9e huis en dat toont aan dat je optimistisch bent en meer meeleeft met anderen en jezelf eerder opoffert. Je ziet in wat de betekenis is van lastige gebeurtenissen of perioden in je leven. Ook studies, reizen en het ontdekken van je spirituele kant geven je een goed gevoel en zorgen voor verdieping in je leven. 

Probeer het verleden, ongezonde gewoonten of verslavingen los te laten. Maak gebruik van de energie van de zoneclips op 26 december in je 9e huis. 

Advies

Als je ontevreden bent met een bepaalde situatie, blijf er dan niet in hangen maar probeer het te veranderen. Begin met kleine stapjes.