horoscoop mei 2017

Horoscoop Boogschutter juni 2019

Maandhoroscoop juni 2019 voor het sterrenbeeld Boogschutter (23 november – 21 december)

Liefde & relaties

De nieuwe Maan op 3 juni vindt plaats in je 7e huis van relaties. Je relatie kan daardoor in een nieuwe fase komen waarbij je minder last hebt van verschillen in denkbeelden, principes of  ideologieën. Ook je seksleven kan een nieuwe fase in gaan, vooral als je meer begrip toont voor de wensen van je partner.

Single Boogschutters kunnen een bijzondere date beleven waar de vonk overslaat en waarbij er sprake is van sterke aantrekkingskracht. De kans dat er een langdurige relatie uit voortkomt is het grootst tot 20 juni. Daarna worden relaties sensueler maar van korte duur.

Vanaf 9 juni bevindt ook Venus zich in je 7e huis. Dit zorgt voor een verbetering van je liefdesleven. Mercurius trekt door je 8e huis van liefde en intimiteit van 4-27 juni en vanaf 21 juni zijn daar ook de Zon en Mars. Dat zorgt ervoor emotionele banden zich versterken. Bij langdurige relaties zijn zowel emoties als geld belangrijke onderwerpen.

Werk & carrière

Venus trekt dus vanaf de 9e door je huis van relaties. Dit heeft ook invloed op de relaties op je werk. Samenwerken kan je succes opleveren in de voortgang van je werk of voor je carrière in het algemeen. Je maakt eerder een goede indruk op je collega’s en je leidinggevenden.

Mercurius die door je 8ste huis trekt laat zien dat het een goede tijd is om radicale veranderingen in je werk door te voeren. Of misschien moet een aantal oudere angsten overwinnen voor je weer verder kan groeien.

Er lijkt voldoende geld binnen te komen, maar daar kan vertraging bij optreden of je moet er soms extra moeite voor doen. Dat zorgt voor ontevredenheid en soms voor conflicten.

Body & Mind

Boogschutters kunnen zich teleurgesteld voelen over een huis of woonruimte of door hun familie. Het dwingt je om je ideeën realistischer te maken en je plannen wat bij te stellen.

Wat betreft je emoties kan je van de ene uiterste positieve emotie naar een extreme negatieve emotie gaan. Dat is meestal een teken dat je te gestrest bent of teveel van jezelf vraagt.

Advies

Maak een eind aan een situatie die je al langer irriteert.


Vorige maand: mei 2019

Liefde & relaties

In mei werk je hard en je kan je daardoor af en toe uitgeput en geïrriteerd voelen. Gelukkig staan de planeten zo dat je efficiënter kan werken en ze staan ook positief als je werk zoekt of van werk wilt veranderen.

Boogschutters die zichzelf overschatten, worden er deze maand aan herinnert dat als ze succes willen hebben, ze onderaan de ladder moeten beginnen en dat ze ook taken moeten doen die saai of simpel zijn.

De nieuwe Maan op 5 mei activeert je huis van werk en gezondheid. Daar komt ook Mercurius op 6 mei bij en Venus vanaf de 15e. Je zal geen gebrek hebben aan nieuwe ideeën, nieuwe voorstellen of mogelijkheden want die heb je genoeg.

De eerste helft van de maand kan de samenwerking met anderen verstoord worden door conflicten of misverstanden. De tweede helft van de maand verloopt harmonieuzer en kunnen er makkelijker oplossingen gevonden worden voor problemen.

Financieel kan je het gevoel hebben dat je te hard moet werken voor wat je verdient. Houd de lange termijn in de gaten.

Body & mind

De nieuwe Maan en de volle Maan op respectievelijk 5 en 10 mei activeren je huizen die gaan over gezondheid. Dit is daarom een goede tijd om veranderingen door te voeren in je lifestyle en om een balans te vinden tussen werk en vrije tijd. Probeer ook om niet langer energie te verspillen aan nutteloze dingen. Je hebt de neiging om te veel hooi op je vork te nemen. Maar met Jupiter, die tegengesteld beweegt in je 1e huis loop je de kans om jezelf uit te putten.

Advies

Probeer je te matigen in alles wat je doet, eet en drinkt.  

Ook interessant
Aura’s leren zien