horoscoop mei 2017

Maandhoroscoop Boogschutter augustus 2020

Horoscoop augustus 2020 voor het sterrenbeeld Boogschutter (23 november – 21 december)

Liefde & relaties

Augustus lijkt een emotionele en heftige  maand te worden. Boogschutters hebben sterke maar tegenstrijdige gevoelens. Single Boogschutters kunnen snel en plotseling verliefd worden. 

Op 7 augustus 2020 gaat Venus je 8e huis van liefde en intimiteit binnen. Dit versterkt je emotionele, maar ook je fysieke behoeften aan liefde. Boogschutters kunnen maar moeilijk kiezen tussen korte heftige affaires die hen op den duur geen bevrediging geven, of serieuze langdurige relaties. 

Venus in je 8e huis is wel gunstig voor Boogschutters met bestaande relaties. Je kan je partner opnieuw aantrekkelijk gaan vinden en misschien wordt er zelfs weer geflirt.

Venus en Mars maken moeizame combinaties met de planeten die tegengesteld bewegen in je 2e huis. Doe daarom geen beloften in een bevlieging of zeg geen dingen waar je je niet aan kan of wil houden. Na 20 augustus wordt een liefde of verliefdheid op het werk of in de werkomgeving groter. 

Werk & carrière

Mars in het 5e huis van plezier, vermaak en gokken zorgt ervoor dat de Boogschutter geneigd is om wat meer risico’s te nemen op financieel gebied. De hele maand maakt Mars moeizame combinaties met de planeten in je 2e huis die tegengesteld bewegen. Hierdoor heb je wellicht de neiging om te veel geld uit te geven of om nutteloze luxueuze spullen te kopen. 

Maak liever gebruik van deze retrograde planeten om orde op zaken te stellen in je financiën zodat je precies weet waar je aan toe bent. 

Op 15 augustus gaat Uranus tegengesteld bewegen door je 6e huis van werk en gezondheid. Het kan dan lastiger worden voor Boogschutters die op zoek zijn naar werk om iets te vinden. Dit is wel een goede tijd om bijvoorbeeld een nieuw CV te maken of een nieuwe motivatiebrief te schrijven. Misschien kan je je oriënteren op bijscholing of omscholing. 

Op 20 augustus gaat Mercurius je 10e huis van carrière binnen. De zon volgt op de 22e. Dit deel van de maand kan je heel goed de aandacht naar je toe trekken en laten zien wie of wat je bent. Dit kan positief of negatief uitpakken, dus let op hoe je je gedraagt. 

Body & mind

Je hebt voldoende energie en je voelt je in augustus aangetrokken tot spanning en extreme sporten. Probeer gevaar en overdrijving te voorkomen. Zorg goed voor jezelf. 

Hou je gezondheid in de gaten en matig je bij alles wat je eet, drinkt en doet. Dat is de veiligste optie.


Horoscoop vorige maand

Liefde & relaties

Mars bevindt zich in je 5e huis van liefde & romantiek. Verliefdheden of liefde op het eerste gezicht kunnen daardoor plotseling ontstaan. Boogschutters hebben de neiging om eerder toe te geven aan verleidingen en willen ten volle van het leven genieten. Ze zijn waarschijnlijk wel wat meer gericht op hun eigen behoeften dan die van hun partner. 

Mercurius beweegt tegengesteld tot 12 juli in je huis van liefde en intimiteit. Dat wijst erop dat er eerder sprake is complicaties en moeilijkheden in relaties. Vooral de communicatie verloopt moeizaam. Verwacht niet te veel van partners die met grote beloften komen. Het kan zo maar gebakken lucht zijn. 

Oudere stellen profiteren vanaf 12 juli van meer energie en aantrekkingskracht wat de relatie weer nieuw leven kan inblazen. Er is dan ook weer ruimte voor avontuur en passie. 

Werk & carrière

Op 2 juli keert Saturnus die tegengesteld beweegt, terug in je 2e huis van inkomsten uit geld. Op 5 juli vindt daar ook de maansverduistering plaats. Geld zou daardoor wel eens een gevoelig onderwerp van gesprek kunnen zijn. 

In het tweede huis bevinden Jupiter en Pluto zich dicht bij elkaar en bewegen tegengesteld. Dat eerste is gunstig en kan wijzen op meer inkomsten het tweede kan ervoor zorgen dat het geld wel met vertraging binnenkomt. 

Let op dat je ambities niet groter zijn dat je mogelijkheden en middelen. Dit is verder ook niet de tijd om grote financiële risico’s te nemen. Na 12 juli worden de kansen op dit gebied beter. 

Body & mind

Boogschutters bruisen van de energie. Je hebt vooral zin om te bewegen, uit te gaan en plezier te maken. Overdrijf het niet met feestjes, drank en slapeloze nachten. Richt die energie liever op iets creatiefs en iets nuttigs. 

Als de Boogschutter minder actief is, kan de stress, de frustratie en vermoeidheid toenemen. Sporten helpt om overtollige energie kwijt te raken en om in vorm te blijven.