horoscoop mei 2017

Horoscoop Boogschutter februari 2019

Laatst bijgewerkt:

Maandhoroscoop februari 2019 voor het sterrenbeeld Boogschutter (23 november – 21 december)

Liefde & relaties

Omdat Mars de eerste twee weken van februari door je huis van de liefde trek, kunnen emoties intens zijn en kan de passie oplaaien. Mars brengt ook extra energie met zich mee en ontmoet er ook Uranus. Die energie kan wel wat destructief zijn. Relaties kunnen minder harmonieus zijn en ruzies en irritatie komen eerder voor.

Sommige Boogschutters kunnen onverwachte wendingen meemaken in de liefde. Single Boogschutters kunnen een bijzonder iemand ontmoeten die je verrast en je van je stuk brengt.

Mercurius die vanaf 10 februari je 4e huis van huis en gezin binnengaat maakt een minder gunstige combinatie met Jupiter. Het geduld is daardoor ver te zoeken en het is lastig om de dialoog in een relatie op gang te brengen. Probeer om je partner of geliefde niet te overweldigen met verwijten. Probeer goed te luisteren en wees geduldig.

Werk & carrière

Venus gaat op 4 februari je huis van inkomsten uit werk binnen. Deze stand helpt je om meer geld te verdienen door hard te werken en je extra in te spannen. Je geeft je geld ook vooral uit aan nuttige dingen. Maar let op, de behoefte om te gokken of te speculeren kan ook toenemen.

Mars activeert je huis van werk. Al die energie zorgt dat je bergen werk kan verzetten. Vermijd discussies en ruzie met collega’s. Je hebt de neiging om te veel te zeggen. Je bent snel verveeld en je neemt alles wat lichtjes op.

Mercurius bevindt zich vanaf 10 februari in je 4e huis van huis en gezin. Misschien is het nu het juiste moment om een andere richting in je carrière in te slaan of om voor jezelf te beginnen.

Lichaam & geest

Het kan je deze maand aan geduld ontbreken. Dat is niet alleen lastig in de omgang met anderen, het kan ook extra risico’s met zich meebrengen. Doordat je alles snel wilt doen, doe je het minder veilig waardoor je eerder geblesseerd raakt.

Zoek een positieve en goede uitlaatklep voor die negatieve energie. Ga sporten of dansen bijvoorbeeld.

Advies

Doe je best om een gesprek op gang te brengen luister en denk na voor je iets zegt.


Vorige maand: januari 2019

Liefde & relaties

Venus de liefdesplaneet lacht je vrolijk toe vanuit je eigen teken vanaf 7 januari. Ook Jupiter bevindt zich daar, wat ook de planeet is die heerst over jouw teken. Deze sterke combinatie stimuleert je om je banden met anderen te versterken, in het bijzonder je liefdesrelatie.
Mars bevindt zich in je huis van de liefde en dat zorgt nog een voor extra passie. Je drang naar avontuur, flirten en verleiden is groot. Liefde op het eerste gezicht kan heel goed voorkomen onder deze stand.  Dat geldt ook voor Boogschutters met een relatie en dat kan wat minder goed uitpakken. Het zou een schandaal kunnen veroorzaken.

Een collega, vriend of iemand uit je kennissenkring kan je verleiden. Dat kan je verhouding veranderen en zorgen voor verwachtingen en idealisering van één kant. Relaties die nu beginnen brengen veel voldoening maar zijn niet altijd serieus. Geniet ervan zolang het duurt.

Werk & carrière

Het zal je deze maand januari niet ontbreken aan goede ideeën. En die goede ideeën kunnen een positieve invloed hebben op je carrière of je inkomen. Je hebt wel de neiging om veel risico’s te nemen. Je kan er achterkomen dat niet iedereen op je werk, of niet al je leidinggevenden je steunen.

Wat betreft geld is het goed om je financiële situatie eens goed te inventariseren. Wat heb je echt nodig en wat niet. Vraag anderen om advies indien nodig.

Je huis van inkomsten uit werk is druk bezet. Het geeft je de energie om verstandig met je geld om te gaan en slimme investeringen te doen.
De zoneclips op 6 januari vindt ook plaats in je 2e huis van inkomsten. De maaneclips op de 21ste heeft invloed op je 8ste huis van geld van anderen (leningen, belastingen, erfenissen).

Geld en er goed mee om gaan, is dus wel iets dat je bezighoudt deze maand.

Lichaam & geest

De planeten wijzen deze maand januari op de neiging op overdaad en overdrijven op allerlei gebied. Ga verstandig met je energie en tijd om. Zorg dat je je niet te druk maakt en te veel wilt bereiken.

Je humeur en conditie zijn goed maar overdrijf het niet als je gaat sporten en haast je niet. Door haast kan je je eerder blesseren.

Advies

Let extra op met alles dat met het buitenland te maken heeft.

Ook interessant
sterrenbeeld van je baby
Sterrenbeeld van je baby