horoscoop mei 2017

Maandhoroscoop Boogschutter maart 2020

Horoscoop maart 2020 voor het sterrenbeeld Boogschutter (23 november – 21 december)

Voor Boogschutters is dit een maand vol besluiteloosheid en vreemde, onverwachte gebeurtenissen. De nadruk van je horoscoop ligt op de westkant van je horoscoop. Dat betekent dat je heel sociaal bent en veel samenwerkt en compromissen sluit.

Liefde

Deze maand ben je vooral druk met allerlei andere dingen en niet zo zeer met de liefde. Herinner jezelf eraan dat je ook wat tijd aan je partner besteedt. En wat minder aan huiselijke of familieaangelegenheden. 

Door al die afwisselende activiteiten ontmoet je als single Boogschutters veel nieuwe mensen. De kans dat daar een verliefdheid uit ontstaat is groot. Je maandhoroscoop voor maart laat zien dat je ook iemand op of via je werk kan ontmoeten. 

Werk

Er kunnen zich deze maand maart wat kleine spanningen en irritaties op de werkvloer voordoen. Probeer deze maand niet te zeer vast te houden aan overtuigingen of ideeën over dingen zouden moeten gaan. Zeker niet als het om bijzaken gaat. Stel je flexibel op. 

De tweede helft van de maand kan je goed nieuws verwachten dat je werk of carrière aangaat. Dat brengt een tevreden glimlach op je gezicht. De laatste week van de maand denk je vaker na over je werk en of het is wat je wilt. Misschien heb je andere dromen?

Welzijn

Maart is een maand waarin je graag nieuwe dingen begint. Dat kan ook op het gebied van gezondheid zijn. Misschien ga je een gezond dieet volgen, word je vegetariër of neem je een abonnement op de sportschool. Het zal je gezondheid ten goede komen. Ga deze maand ook zo veel mogelijk naar buiten.


Horoscoop vorige maand

Liefde

Boogschutters die op zoek zijn naar de liefde krijgen daarvoor veel steun van de planeten. Venus, de liefdesplaneet trekt vanaf 7 februari door je huis van de liefde.

Je voelt je aangetrokken tot iemand in je omgeving of iemand op je werk of misschien kom je erachter dat een vriendschap langzaam overgaat in verliefdheid. Houd er rekening mee dat dit een korte bevlieging kan zijn. Vraag je af of het waard is om een goede werkrelatie of vriendschap daarvoor op het spel te zetten. 

Mercurius gaat tegengesteld bewegen vanaf 17 februari in je 4e huis. Dit kan betekenen dat je meer moeite gaat doen voor een bestaande relatie of dat je je huis herinricht of verfraaid. 

Werk

Mercurius, de planeet die heerst over je huis van carrière, gaat vanaf de 17e tegengesteld bewegen. Op je werk kan je daardoor te maken krijgen met hindernissen of vertragingen. Je wordt misschien gedwongen om te kijken of samenwerkingsverbanden of projecten nog wel de moeite waard zijn. Neem geen overhaaste beslissingen en onderteken geen contracten zonder ze goed door te lezen. 

Probeer deze maand om niet alleen naar de grote lijnen te kijken maar houd de details in het oog. 

Wat betreft financiën sta je er goed voor. Mars trekt door je huis van inkomsten uit geld vanaf de 16e. Mars zorgt voor extra activiteiten en ideeën op dit gebied. Het kopen of verkopen van onroerend goed lijkt je goed af te gaan. 

Welzijn

Je kan deze maand emotionele steun of hulp van je familie verwachten. Vraag ze om hulp als dat nodig is. Misschien maak je een ruzie met je ouders of familie goed. Dat zorgt voor innerlijke rust en geeft je vertrouwen in de toekomst. 

Lichamelijke gezondheid lijkt weinig aandacht te vragen mits je niet overdrijft met eten en drank en geen onnodige risico’s neemt.