horoscoop mei 2017

Horoscoop Boogschutter september 2019

Maandhoroscoop september 2019 voor het sterrenbeeld Boogschutter (23 november – 21 december)

Liefde & relaties

In september staat je liefdesleven in het middelpunt van je aandacht. Misschien niet in de praktijk maar vooral in je hoofd. Je doet niets ondoordacht en je plant alles.  Boogschutters met een relatie kunnen erover nadenken om die officieel te maken. Single Boogschutters kunnen vragen zich af of en hoe ze iemand kunnen verleiden.

Boogschutters met een relatie kunnen in september rekenen op de steun van hun partner bij hun carrière. Over meningsverschillen en onenigheid stap je eerder heen. Samen deelnemen aan sociale activiteiten maken een relatie nog hechter. 

Boogschutters kunnen erop rekenen dat ze deze maand hun gelijke ontmoeten, iemand die hun nieuwsgierigheid opwekt door zijn of haar intelligentie. Een nieuwe relatie zal zich in een rustig tempo ontwikkelen. Soms tegen de verwachting van de Boogschutter in, die er graag de vaart in houdt. 

Werk & carrière

Je 10e huis van carrière en ambities is druk bezocht deze maand. Mars beweegt er door samen met Mercurius en Venus tot de 14e en de Zon tot de 23e. Je kan daardoor vooruitgang in je werk en/of carrière verwachten. Je harde werk gaat je voordeel opleveren. 

Boogschutters zijn ook meer dan ooit bereid om veel tijd en energie in hun werk te steken. Het succes ervan kan je op de korte of lange termijn opmerken. Denk alleen niet dat je er meteen ook op het gebied van inkomsten op vooruit gaat. Dat komt later. 

Saturnus, de planeet die heerst over je huis van geld, neemt zijn normale richting weer aan vanaf 18 september. Je krijgt dan meer inzicht in je financiële situatie en je kijkt ernaar op een praktische en realistische manier. 

Aan het eind van de maand kunnen er conflicten ontstaan over geld of over de waardering die je ontvangt van anderen. Gebruik je talenten en met name je creativiteit. Sommige Boogschutters kunnen zelfs beroemd worden.

Body & mind

Vriendschappen en geld kunnen zorgen voor frustraties en irritaties deze maand. Verder lijkt je best tevreden en gemotiveerd om je doelen te bereiken. Je hebt voldoende energie wat ertoe kan leiden dat je te veel hooi op je vork neemt en evenveel van anderen verwacht dan van jezelf. Plan voldoende tijd voor ontspanning en leuke dingen in. 

Advies

Vertrouw niet blind op het advies van vrienden. Hoe goed bedoeld ook.


Vorige maand: augustus 2019

Liefde & relaties

Mercurius, de planeet die heerst over je huis van relaties, gaat op 1 augustus weer in zijn normale richting bewegen. En dat is goed voor je liefdesleven. Het wordt nu weer makkelijker om het eens te worden met je partner. Je ontdekt meer dingen waarover jullie hetzelfde denken zonder dat je telkens hoeft te ruziën. 

Jupiter, de planeet die heerst over jouw teken, gaat ook weer in de normale richting bewegen op 11 augustus. Dit is het moment om de rekening op maken van je relatie, je conclusies te trekken en verbeteringen door te voeren. Je bent nu eerder in staat om je eigen aandeel te erkennen en verantwoordelijkheid te nemen voor eventuele fouten. Een romantisch reisje met je geliefde zal de relatie ook goed doen. 

In augustus kunnen single Boogschutters zich in het bijzonder aangetrokken voelen door mensen uit het buitenland of met een andere culturele achtergrond. De kans bestaat dat ze een lange afstandsrelatie beginnen. Omdat Mars op 18 april je 10e huis van carrière binnengaat zou je een romance kunnen beginnen met iemand van je werk.

Werk & carrière

Mercurius neemt zijn normale richting weer aan, maar Uranus gaat juist tegengesteld bewegen in je huis van werk van af de 12e. Dat kan voor onverwachte veranderingen zorgen, voor misverstanden tussen collega’s onderling of andere complicaties. 

Controleer alle officiële documenten, contracten en overeenkomsten voor je er een handtekening onder zet. Boogschutters die op zoek zijn naar ander werk, doen er goed aan eerst eens bij hun vorige werkgevers te informeren. 

Je 10e huis van carrière en reputatie is de tweede helft van augustus druk bezocht. Als het je lukt om gebruik te maken van de positieve invloed hiervan, dan kan je goede vorderingen maken in je carrière. Na de nieuwe Maan op 30 augustus kunnen nieuwe ideeën en ontwikkelingen die je nu bedenkt, vorm krijgen. 

Body & mind

Omdat Uranus tegengesteld beweegt in je huis van werk en gezondheid kan je wat eerder uit balans zijn of je eerder opwinden. Er zijn twee mogelijkheden: Je bent superactief en daarbij gebruik je te veel energie of je wordt inactief en je doet weinig. 

Als je advies inwint van mensen werkzaam in de gezondheidszorg, luister dan goed. Je kan het advies makkelijk verkeerd begrijpen of verkeerd uitleggen. Neem op tijd rust, je hebt de neiging om te veel te werken. 

Advies

Augustus is een goede maand voor leren en/of reizen. Zorg wel dat je je goed voorbereid.

Ook interessant
slechte eigenschappen schorpioen
Slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Schorpioen