horoscoop mei 2017

Horoscoop Boogschutter april 2019

Maandhoroscoop april 2019 voor het sterrenbeeld Boogschutter (23 november – 21 december)

Liefde & relaties

De zon bevindt zich tot 20 april in je 5e huis van liefde, flirten, creativiteit en kinderen. Daarna neemt Venus, de liefdesplaneet, die plaats in. Maar ook Mercurius trekt door je huis van de liefde vanaf 17 april. Of je nu een relatie hebt of single bent, dit is een gelukkige tijd voor de liefde.

Je behoefte aan nieuwe dingen en avontuur nemen toe. Je bent meer in de stemming om te flirten, om plezier te maken en om te verleiden of verleid te worden. De wens van single Boogschutters om een nieuwe liefde te vinden of deel uit te maken van een relatie, neemt toe. In bestaande relaties kan je partner je verrassen met romantische gebaren, meer aandacht en misschien wel de wens tot gezinsuitbreiding.

Mars, de planeet die heerst over je 5e huis bevindt zich in Boogschutter in je huis van relaties. Dat maakt de kans op een snelle ontwikkeling van nieuwe relaties groter. Dat kan ook betekenen dat je nieuwe geliefde nu al droomt van een huwelijk terwijl jij daar nog lang niet aan toe bent.

Werk & carrière

Jupiter bevindt zich in Boogschutter en gaat daar op 10 april tegengesteld bewegen. Je kan daardoor wat te agressief reageren en dat kan leiden tot misverstanden en ontevredenheid, zowel in je privéleven als je professionele leven.

Een aantal Boogschutters zal chagrijnig reageren als ze ongevraagd advies of tips van anderen krijgen. Aan de andere kant is je 5e huis druk bezocht en dat zorgt voor creativiteit en inspiratie als je de vrijheid krijgt om je eigen gang te gaan.

De tweede helft van april is de goede tijd om jezelf, je werk of je producten te promoten. Op 20 april gaat de Zon door je huis van werk en gezondheid bewegen. Dat brengt kansen en mogelijkheden voor veranderingen en ontwikkelingen in je werk. Boogschutters die ontevreden zijn met hun baan, kunnen op zoek gaan naar nieuw werk, misschien wel in het buitenland.

Geld is niet je favoriete onderwerp deze maand. Je hebt je in het verleden misschien verrekend of onterecht rijk gerekend. Boogschutters kunnen lichtgeraakt, en egoïstisch reageren als ze geld te kort komen.

Body & mind

Jupiter gaat tegengesteld bewegen op 10 april. Daardoor kan je op momenten minder energiek zijn. Het ene moment bent je hyperactief en enthousiast, het volgende moment zak je lui weg en probeer je alles voor je uit te schuiven.

Daar komt ook Mercurius nog bij, die zich tot 17 april in je 4e huis bevindt en Venus tot de 20ste. Je leert jezelf beter kennen, en dat is niet allemaal positief. Dat betekent dat er ruimte voor verbetering is en dat je aan jezelf moet werken.

Advies

Probeer wat terughoudend te zijn met wat je doet en zegt. Zeker als dingen niet zo gaan als je graag wilt.


Vorige maand: maart 2019

Liefde & relaties

Mercurius beweegt zich deze maand tegengesteld in je 4e huis van huis, gezin en emotionele basis. Dat kan de reden zijn dat je je wat meer naar binnen keert deze maand. Je sluit je wat vaker af en je laat mensen niet snel dicht bij je komen.

Boogschutters zijn wat minder flirterig en verleidelijk dan vorige maand. Boogschutters met een relatie zijn tevreden met hun situatie en zien veel veranderingen niet zitten. Communiceren verloopt wat moeizamer. Je moet meer je best doen om je geliefde te overtuigen van je gevoelens en je partner kan vaker vragen om een bevestiging dat alles goed zit tussen jullie.

Een aantal Boogschutters dat beloofd heeft om samen te gaan wonen of te gaan trouwen kunnen een beetje terugkrabbelen of ze vinden dat ze langer tijd nodig hebben om erover na te denken.

Werk & carrière

Op het gebied van werk is het de tijd om je situatie te analyseren, conclusies te trekken en je blik op de toekomst te richten. Mercurius richt zich zowel op samenwerking op het gebied van werk alsook status, reputatie en ambitie. Omdat Mercurius tegengesteld beweegt kan je verwachten dat alles wat trager gaat, dat er vertragingen zijn of misverstanden.

Op 6 maart gaat Uranus je 6e huis van werk en gezondheid binnen. Dat kan de boel flink opschudden. Uranus houdt van rigoureuze veranderingen. Boogschutters kunnen zich realiseren dat de baan of zelfs de carrière waar ze voor hebben gekozen, toch niets voor hen is.

Er lijken geen grote veranderingen op het gebied van geld en inkomsten zijn zoals je verwacht.

Body & mind

Boogschutters kunnen deze maand wat moe en wat luier zijn en meer behoefte hebben aan slaap. Met Mars en Uranus in je huis van gezondheid kan het lastig zijn om je energie in balans te brengen. Fasen van hyperactiviteit en uitputting kunnen zich snel afwisselen. Gebruik die perioden van hyperactiviteit om te gaan sporten of de vrije natuur in te gaan.

Advies

Door de nieuwe Maan is je behoefte om nieuwe plannen uit te werken is groot. Maar wacht liever tot de volgende maand met de uitvoering ervan als je energie weer in balans is en de kans op fouten en vertragingen minder zijn.

Ook interessant
horoscoop vissen
Horoscoop Vissen april 2019