horoscoop mei 2017

Maandhoroscoop Boogschutter januari 2020

Horoscoop januari 2020 voor het sterrenbeeld Boogschutter (23 november – 21 december)

Goed humeur

Je stemming is goed deze maand. Je neemt veel initiatief en je bent positief ingesteld. Mars bevindt zich in je 2e huis van eigenwaarde. Je voelt aan dat je eigen geluk afhankelijk is van je eigen gedrag. Je wacht niet op de goedkeuring van anderen maar je doet wat je zelf goed dunkt. 

Geen haast

Pas alleen op dat je niet te drammerig en te gehaast bent want dat kan tot ongelukken leiden.

Maaneclips

De maaneclips op 10 januari vindt plaats in je 8ste huis. Het 8ste huis gaat over verborgen krachten en intieme relaties. Deze eclips heeft invloed op je financiën. Misschien wil je partner of geliefde dat je veranderingen op financieel gebied doorvoert. Uiteindelijk zijn dit veranderingen waar je beter van wordt. Verder kunnen ook veranderingen zijn op spiritueel gebied.

Gezond

Je huis van gezondheid wordt gunstig beïnvloed door de planeten. Voeten, enkels en kuiten kunnen extra zorg nodig hebben. Laat ze eens extra masseren bijvoorbeeld.  


Horoscoop vorige maand

Liefde & relaties

Mercurius, de planeet die heerst over je huis van relaties, gaat op 9 december het duistere 12e huis verlaten. Je zal je daardoor lichter, blijer en vooral verleidelijker voelen. Je behoefte aan liefde en een relatie nemen toe. Zelfs als je daar wat van je vrijheid moet opgeven. 

Boogschutters houden zich in december 2019 meer bezig met de behoeften van hun partner. Single Boogschutters weten hoe ze de aandacht moeten trekken en hoe ze zich charmant moeten gedragen om in de smaak te vallen.

Mars blijft nog even in je 12e huis van isolatie, opoffering en geheime affaires, maar maakt veel combinaties met andere planeten. Je kan in het geheim verliefd zijn op iemand of je houdt er een relatie op na die je liever geheim houdt. 

De tegenstelling tussen de invloed van Mercurius en Mars kan je een mysterieuze uitstraling geven, maar maakt de liefde ook onvoorspelbaar en gecompliceerd.

Werk & carrière

Je 2e huis van inkomsten uit werk is druk bezocht deze maand. Belangrijk is de aanwezigheid van Jupiter naast Saturnus, Pluto en Venus. De Zon zal hier op 21 december nog bijkomen. 

Jupiter zorgt voor welvaart, mits je wel de lessen van het verleden hebt geleerd door Saturnus en Pluto. Zo niet loop je het risico om telkens dezelfde fouten te maken en in dezelfde valkuilen te stappen.  

Wees verstandig, verantwoordelijk en maak slimme plannen en je materiële situatie zal verbeteren.  De zoneclips op 26 december in je 2e huis kan een keerpunt, een nieuw begin of een crisis betekenen. Een moment waarop je radiale besluiten moet nemen. 

Voorkom dat je teveel geld uitgeeft, vooral om anderen te imponeren.  Wat betreft werkt lijkt alles goed te verlopen Mercurius gaat op 9 december jouw teken binnen. Dat laat zien dat je succesvol bent door je eigen inbreng en je eigen vaardigheden.

Body & mind

Over je conditie en energie heb je weinig te klagen. Dat betekent niet dat je aan al je neigingen en verlangens moet toegeven en geen maat hoeft te houden, bijvoorbeeld tijdens de feestdagen.

Maak gebruik van de gunstige combinaties van planeten en zet in op een gezondere lifestyle.

Advies

December lijkt een goede maar hectische maand. Verdeel je tijd en energie verstandig en matig jezelf.