Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus) voor de week van 24 april – 1 mei 2017

Je behoefte aan nieuwe dingen en nieuwe ervaringen neemt toe aan het begin van deze week. Je stelt je geest ervoor open en je richt je aandacht op dingen die je fascineren en blij maken. Ook als dingen minder positief zijn dan probeer jij er nog het goede van in te zien. Op woensdag begint er een nieuwe Maan in je huis van carrière en levenspad. Je stelt jezelf dan nieuwe doelen en je maakt beter gebruik van kansen die op je pad komen. Je probeert een goede indruk achter te laten en om iets te bereiken.

Later in de week is je blik wat meer gericht op de toekomst en wat je zou willen doen of willen zijn. Op vrijdag gaat Venus in het teken Ram en je geniet er vanaf dan meer van om erop uit te trekken en nieuwe dingen te leren of mee te maken. Na een drukke week heb je het weekend hard nodig om wat uit te rusten en tijd alleen door te brengen.

Beste dag(en) van de week: 24 en 25 april

Vorige week

Je bent productief en je werkt efficiënt aan het begin van deze nieuwe week. Je werkt op die manier langzaam je lijstje met klusjes af. Alles wat klaar is daar hoef je je ook geen zorgen meer om te maken. Op woensdag, gaat de Zon, die heerst over jouw teken in het teken Stier in je huis van carrière en status. Dus de komende week richt je je aandacht meer in die richting. Later in de week krijgen de mensen in je omgeving meer aandacht. Je geniet van hun gezelschap. Op donderdag gaat Mercurius, die in tegengestelde richting beweegt, terug in het teken Ram. De komende weken kan je het gevoel hebben dat je te weinig ruimte hebt, minder dan je zou willen in ieder geval. Je gaat eerder in de verdediging of je denkt een beetje te groot.

Op vrijdag gaat Mars het teken Tweelingen binnen. Je ontmoet dan meer nieuwe mensen en je breidt je sociale kring uit. Single Leeuwen maken kans op een romantische date of ontmoeting. Je staat meer open voor veranderingen en je stelt je onafhankelijker op.

Beste dag(en) van de week: 17 april

 

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop