weekhoroscoop leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus) voor de week van 22-29 april 2019

De afgelopen maand was interessant en alles verliep vrijwel zonder moeite. Vanaf deze week voel je meer ambitie en ben je je meer bewust van je reputatie en hoe je over komt op ander mensen. Naarmate je meer succes hebt, zal je zelfvertrouwen groeien. Als iets niet lijkt te lukken, geeft het dan op en ga iets anders doen.

Je bent begin deze week romantisch, poëtisch bijna. Je kan plotseling geraakt worden door iets of vooral iemand. Je kan dan een sterke aantrekkingskracht voor iemand voelen. Vrijdag verloopt wat minder soepel op het gebied van relaties. Binnen bestaande relaties kan er sprake zijn van spanning of irritaties. Gelukkig klaart dit het weekend weer op.

Beste dag(en) van de week: 27 en 28 april

Vorige week

Dit is de laatste week waarin rechtszaken, onderwijs, media en verre reizen belangrijk voor je zijn. Liefde speelt ook een hoofdrol deze week. Als je nu verliefd wordt, geef je niet je alleen je hart maar je hele leven aan iemand. Single Leeuwen kunnen iemand vinden in een groep waar ze deel van uitmaken. Leeuwen met een relatie kunnen die zien opbloeien door samen deel te nemen aan sociale activiteiten of door zelf een feestje te organiseren.

Beste dag(en) van de week: 19 en 20 april

Donderdag is een wat minder makkelijke dag. Je werk of contact met autoriteiten kunnen voor obstakels zorgen. Probeer je geduld niet te verliezen. Het weekend geniet je van de warmte en gezelligheid van je huis.

Beste dag(en) van de week: 19 en 20 april

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2019
Lees ook 20 eigenschappen van de Leeuw

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *