weekhoroscoop leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus) voor de week van 13-20 september 2021

Horoscoop deze week

Tot en met dinsdag kan er sprake zijn van glamour of intrige in je leven of een beetje van allebei. Je bent gevoeliger voor negatieve energie in je omgeving. Zoek daarom liever het gezelschap van positieve mensen. Anders laat je je misschien meevoeren door gevoelens twijfel, verwarring en krijg je minder zelfvertrouwen. In relaties kan je te maken krijgen met oneerlijkheid en bedrog. Je bent deze dagen ook gevoeliger voor de invloed van medicijnen, drugs en alcohol, dus wees voorzichtig.

Vanaf woensdag is het een goede tijd om plannen te maken voor de toekomst. Je denkt positief en je hebt een brede kijk op de dingen. Je kan de plannen die je wilt bereiken in de toekomst als het ware al voor je zien. Je communcatie is sterk en je kan jezelf goed uitdrukken, dat maakt sociale activiteiten aangenaam en harmonieus. Dit zijn ook goede dagen om te leren, te studeren of om examen te doen.

Beste dag(en): 17 en 18 september 2021

Horoscoop vorige week

Tot en met woensdag zijn het dagen voor liefde en plezier. Je voelt je blij en je bent sociaal. Je hebt geluk en dat uit zich in mogelijkheden en aangename ervaringen. Je hebt uitstraling, charme en je bent populair. Dat maakt dit prima dagen om te daten of leuke dingen te doen met je geliefde. Nieuwe vrienden maken gaat je makkelijk af. Net als het vinden van nieuwe partners om mee samen te werken. Je hebt ook het geluk aan je kant als het om onderwijs, zaken doen en rechtspraak gaat.

Vanaf donderdag zijn er positieve veranderingen mogelijk. In het universum zijn sterke krachten aan het werk die leiden tot spirituele, materiële en persoonlijke groei. Als je investeert of spaart dan kunnen je investeringen of beleggingen veel opbrengen. Dit is een periode waarin je tevreden kan zijn met je prestaties. Je succes leidt tot meer invloed in populariteit.

Beste dag(en): 7 en 8 september 2021

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *