Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus) voor de week van 15-22 januari 2018

Blijf nog even aan het werk Leeuw. In ieder geval tot vrijdag. Collega’s zijn vriendelijk en hulpvaardig. Je krijgt het druk met gesprekken en het versturen van berichtjes. De interesse in gezondheid en een gezonde levensstijl neemt toe. Je kan deze week of de weken erna een opwindende ontmoeting hebben. Laat maar gebeuren wat er gebeurt. Het kan om een verhuizing gaan, een contract, om een aantrekkelijk persoon of een zakelijk voorstel. Je leven wordt mysterieuzer en sexyer deze week.

Met een nieuwe Maan in je huis van werk op dinsdag heb je oog voor details en ben je productief en efficiënt in je werk. Je kan nu ook makkelijker veranderingen in je lifestyle doorvoeren. Op woensdag gaat Venus je huis van relaties binnen, de Zon volgt op vrijdag. Mensen worden dan belangrijker voor je. Je geniet meer van het gezelschap van anderen. Je doet je best om de sfeer zo goed mogelijk te houden.

Beste dag(en) van de week: 19  januari 2018

 

Vorige week

Deze week en eigenlijk het hele jaar is je huis en gezin een bron van geluk en plezier. Dat kan met van alles te maken hebben, met verhuizing, familiereünies, enz. Ook gezinsuitbreiding, renovatie, veiligheid en dieet kunnen daarbij een positieve rol spelen. Je hebt een zekere kalmte en wijsheid over je. Maar je kan wel minder wijze of immorele mensen aantrekken. Vertrouw op je eigen intuïtie.

Je richt je op nieuwe ideeën en je gaat enthousiast aan de slag. De Zon, die heerst over jouw teken, maakt geen gunstige combinatie met Jupiter op maandag. Je denkt dan groot en je bent over-optimistisch. Op donderdag gaat Mercurius je huis van werk binnen. Je kan dan efficiënter werken en je let meer op details. Op zondag maakt de Zon een ongunstige combinatie met Uranus. Daardoor kan je je rusteloos voelen en behoefte hebben aan veranderingen.

Beste dag(en) van de week: 8, 12 en 13  januari

 

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop