Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus) voor de week van 26/6-3/7 2017

Deze week begint met de Maan in jouw teken. Je richt je daardoor op taken waar je nu of in de komende tijd snel mee kan beginnen. Het zijn vooral nieuwe dingen waar je aan wilt beginnen. Je bruist van energie, je bent enthousiaster en je neemt eerder initiatief.

In het midden van de week voel je je zelfverzekerd. Je neemt je tijd om besluiten te nemen en als je ergens voor kiest, ben je zeker van je keuze. Later deze week ben je socialer. Je hebt veel geestelijke energie en daardoor ga je graag in discussie en ben je onderhoudend. Het is ook een week die gunstig is als je therapieën wilt volgen of (beauty)behandelingen wilt ondergaan. Nu is ook een goede tijd om aankopen te doen. Koop nieuwe dingen, geen tweedehands spullen. Je eindigt de week het beste door veel tijd thuis door te brengen. Een beetje loungen en relaxen.

Beste dag(en) van de week: 26 en 27 juni

Vorige week

Deze nieuwe week ben je positief ingesteld, Leeuw. Je kijkt uit naar nieuwe ervaringen. Midden van de week ga je hard aan de slag. Je wilt zo veel mogelijk doen en vooral afmaken. Ook hier kan je de dingen weleens op een hele nieuwe manier proberen te doen. De Zon en heerser van jouw teken, staat op één lijn met Mercurius op woensdag. Er komen daardoor allerlei wilde ideeën en goede plannen bij je op. Je kan ook informatie of nieuws krijgen waar je al langer op zat te wachten.

De Zon en Mercurius gaan beiden het teken Kreeft binnen. Daardoor trek je je wat terug en blijf je liever op de achtergrond. Je brengt liever wat tijd alleen door en werken doe je ook het liefst zonder gestoord of afgeleid te worden. Door de nieuwe Maan in Kreeft op vrijdag neemt je intuïtie, fantasie en voorstellingsvermogen toe. Het is ook een goede tijd om de bezem eens door je huis te halen en ruimte te maken voor nieuwe dingen, nieuwe energie. Eind van de week ben je wel even aan rust toe.

Beste dag(en) van de week: 19 juni

 

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop