weekhoroscoop leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus) voor de week van 5-12 december 2022

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

Op dinsdag gaat Mercurius je 6e huis van werk en welzijn binnen. Dit zijn dagen waarop je kan nagaan of je goed bezig bent wat betreft lifestyle of dat er ruimte is voor verbeteringen of veranderingen.

De volle Maan op woensdag vindt plaats in je 11e huis van vriendschappen. Je realiseert je hoe belangrijk het gezelschap van bepaalde mensen om je heen is. Helaas bevindt Mars retrograde zich heel dicht bij de Maan en dat kan ook leiden tot impulsief gedrag gebaseerd op boosheid en frustraties die je vriendschappen kan kosten.

Op vrijdag gaat ook Venus je 6e huis binnen. Dit zorgt ervoor dat je behoefte om te ontspannen, leuke dingen te doen en uit te rusten heel groot is. Probeer de boel de boel te laten en chill!

Beste dag(en): 9 en 10 december 2022

Lees ook je laatste Leeuw maandhoroscoop hier

Horoscoop vorige week

De week begint goed als Mars en Saturnus een gunstige combinatie vormen waardoor je dromen en plannen beter kan vormgeven. Je hebt nu de energie om een duidelijk plan te maken en te beginnen met de uitvoering ervan.

Op donderdag staan Venus en Mars recht tegenover elkaar. Dat zorgt voor spanning tussen plezier en verplichtingen. Je hebt de neiging om je wat te veel op vermaak te richten, maar soms moet je gewoon verstandig zijn.

In het weekend klaart de boel weer op als Neptunus zijn normale richting weer inneemt in je 8e huis. Dit is een hele goede energie voor iedereen die creatief wil zijn en inspiratie nodig heeft zoals kunstenaars, dichters en schrijvers.

Beste dag(en): 29 en 30 november 2022

Andere weekhoroscopen

Weekhoroscoop Ram
Weekhoroscoop Stier
Weekhoroscoop Tweelingen
Weekhoroscoop Kreeft
Weekhoroscoop Leeuw
Weekhoroscoop Maagd
Weekhoroscoop Weegschaal
Weekhoroscoop Schorpioen
Weekhoroscoop Boogschutter
Weekhoroscoop Steenbok
Weekhoroscoop Waterman
Weekhoroscoop Vissen

Lees ook…

Weet je niet welk teken, bereken het hier
Lees ook 20 eigenschappen van de Leeuw
ascendant Leeuw

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *