Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus) voor de week van 21-28 augustus 2017

Stel grote aankopen uit tot na 5 september. De kans dat je een kat in de zak koopt is groot.  Begin ook geen nieuwe relaties of andere zaken tot die tijd. Wees voorzichtig met geld en eigendommen. Je hebt bergen energie deze week en je uitstraling is groot. Je kan je in het geheim aangetrokken voelen tot iemand. Geen goed idee als je al een relatie hebt.

De week begint met de Maan in jouw teken. Op maandag vindt er daar ook nog een zoneclips plaats. Je besteedt daardoor vooral aandacht aan wat je zelf leuk en belangrijk vindt. Venus gaat op zaterdag ook jouw teken binnen. Je bent dan extra charmant en aantrekkelijk voor anderen. Op zondag gaat de Zon je huis van geld binnen. Probeer je financiën op orde te brengen.

Beste dag(en) van de week: 21 augustus

Vorige week

Mensen verwachten veel van je deze week. Je trekt mensen als een magneet naar je toe. Gedraag je daarom als een leider, wees wijs, vastbesloten en verplaats je in de mensen om je heen. Begin deze week geen grote, nieuwe projecten, maar wacht tot 5 september. Je bent je deze week bewust dat wat je ziet niet alles is. Je bent op je hoede en je richt je meer op wat niet direct zichtbaar is.

De week eindigt met de Maan in jouw teken. Je hebt dan zin om je op iets nieuws te richten, nieuwe dingen uit te proberen of iets avontuurlijks te doen. Probeer in al je enthousiasme niet de waaghals uit te gaan hangen en overmoedig te worden.

Beste dag(en) van de week: 19 en 20 augustus

 

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop