weekhoroscoop leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Laatst bijgewerkt:

Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus) voor de week van 11-18 februari 2019

Tot donderdag kan je wat meer risico’s nemen dan normaal. Er doen zich kansen voor om deel te nemen aan nieuwe activiteiten of je maakt het begin van een nieuwe liefde of verliefdheid mee. Begin nieuwe projecten die uitdagend en gewaagd zijn. Je bent populair en aantrekkelijk voor anderen. Dat brengt succes als je gaat daten. Als je al een relatie hebt kan je moeite hebben om trouw te blijven.

Vanaf vrijdag is je stemming optimaal. Je ervaart je omgeving als warm en vriendelijk en je relaties zijn stabiel. Je kan groeien op persoonlijk, spiritueel of materieel niveau. Je kan je horizon ook verbreden door nieuwe dingen te leren of op reis te gaan.

Beste dag(en) van de week: 8 en 9 februari

Vorige week

De nieuwe Maan op 4 februari vindt plaats in Waterman, het teken dat recht tegenover het jouwe ligt. En hoewel deze Maan ook optimisme en geluk brengt, kan het Leeuwen een tikje te assertief maken. Een beetje terughoudendheid, proberen om compromissen te sluiten en mee te werken kunnen zorgen voor meer harmonie in je relaties.

Tot zondag kan je bijzonder nieuws krijgen of toevallige ontmoetingen hebben met speciale of excentrieke mensen. Je staat open voor nieuwe dingen en nieuwe ideeën waardoor je nieuwe ontdekkingen kan doen en nieuwe vrienden kan maken. Je kan levendige dromen hebben of momenten van dieper inzicht.

Beste dag(en) van de week: 8 en 9 februari

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2019
Lees ook 20 eigenschappen van de Leeuw

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant
slechte eigenschappen vissen
Slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Vissen