weekhoroscoop leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus) voor de week van 6-13 juli 2020

Tot en met vrijdag zijn er positieve veranderingen in je leven, je omgeving en in het leven van mensen waar je om geeft. Het kan gaan om meer macht, meer invloed of meer rijkdom. Het voelt alsof je de touwtjes van je leven in handen hebt. Reizen kan een onderwerp zijn waar je aandacht naar uitgaat.

Vanaf zaterdag ben je socialer en heb je zin in gesprekken voeren of om gewoon te kletsen. Je hoeft niet na te denken over hoe je dingen wilt zeggen, de woorden komen als vanzelf. Je staat in contact met je gevoel en dat van andere mensen. Je bent zachtaardiger en liever dan normaal. Andere mensen delen hun gevoelens daardoor ook eerder met je.

Beste dag(en) van de week: 9 en 10 juli 2020

Horoscoop vorige week

Tot en met woensdag heb je meer geduld en doorzettingsvermogen. Je kan nu lastige klussen aanpakken. Zet die boosheid en frustratie om in lichamelijke activiteit of creatieve projecten. Het resultaat zal jou trots maken en je kan daarnaast erkenning en respect van de mensen om je heen verwachten. 

Vanaf donderdag zijn het goede dagen om aan een nieuw project of een nieuwe studie te beginnen. In ieder geval iets om de kansen in je carrière te vergroten. Solliciteer op een nieuwe baan, vraag om opslag of maak plannen om voor jezelf te beginnen. Ervaringen uit het verleden, herinneringen en groter zelfbewustzijn zorgen voor meer wijsheid.

Beste dag(en) van de week: 1 en 2 juli 2020

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2020
Lees ook 20 eigenschappen van de Leeuw