Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus) voor de week van 16-23 juli 2018

De eerste dagen van de week werkt je geest op volle sterkte. Je interesse is breed en je zoekt dingen tot op de bodem uit. Ook wat relaties betreft, en dat zou je in lastige situaties kunnen brengen. Kies daarom je woorden voorzichtig en wees heel duidelijk in wat je bedoelt. Dingen kunnen anders snel escaleren en ruzies die ontstaan zijn deze dagen moeilijk op te lossen.

Vanaf donderdag ben je wat humeuriger. Zelfs de kleinste dingen kunnen je irriteren. Je bent ook wat egoïstischer en je hebt de neiging om je eigen wensen en behoeften belangrijker te vinden. Houd de sfeer goed door rekening met anderen te houden.

Beste dag(en) van de week: 16 en 17 juli

 

Vorige week

Van zondag tot woensdag heb je een positieve kijk op de toekomst. Het is een goede tijd om plannen te maken. Je hebt een brede kijk zonder de details uit het oog te verliezen. Wel kan je moeite hebben om je lang te concentreren of je te focussen waardoor je eerder fouten maakt. Let ook op dat je door je zelfvertrouwen je eigen vaardigheden niet overschat of overdrijft.

Van vrijdag tot zondag bevindt de Maan zich in jouw teken en daardoor worden relaties belangrijker. Je voelt je partner heel goed aan en je kan ook jouw diepere gevoelens makkelijker tonen. Door je rustige uitstraling maak je makkelijk contact en nieuwe vriendschappen.

Beste dag(en) van de week: 12-13 juli

 

 

 

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop
Lees ook 20 eigenschappen van de Leeuw