weekhoroscoop leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus) voor de week van 25 september-2 oktober 2023

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

Tot en met vrijdag is het een prima tijd voor je werk, carrière en het stellen van nieuwe doelen. Je bent ambitieus en vastberaden om iets van je leven te maken. En wat je bereikt of presteert zal deze dagen aandacht trekken. Je hebt meer macht en invloed over je eigen leven en je hebt meer overleg met mensen met autoriteit of mensen die veel invloed hebben. Probeer niet te arrogant of bazig over te komen want dat komt je reputatie niet ten goede.

In het weekend ben je wat minder zeker van jezelf, vooral over je uiterlijk. Je kan het idee hebben dat mensen je nastaren of dingen over je denken. Realiseer je dat het iets is dat zich vooral in je hoofd afspeelt en niet overeen komt met de realiteit. Aan de andere kant kan je andere mensen idealiseren. Je ziet alleen hun goede kanten.

Beste dag(en): 27 en 28 oktober 2023

Lees ook je laatste Leeuw maandhoroscoop hier

Horoscoop vorige week

Tot en met vrijdag droom je wat vaker weg. Je hebt veel voorstellingsvermogen, fantasie en je bent creatief. Je kan ook meer interesse hebben in spirituele onderwerpen of activiteiten. Je charme en uitstraling nemen toe en je hebt een soort mystieke aantrekkingskracht. Die heeft een positief effect op relaties en trekt mensen als een magneet naar je toe. De band met geliefden wordt sterker, vooral die met familie, partners en vrouwen in het algemeen.

In het weekend heb je geduld, doorzettingsvermogen en ben je ijverig. Je wilt de doelen die je zelf stelt ook echt halen. Dit is een weekend om serieuze en ingewikkelde taken op je te nemen. Je kan je leiderschapskwaliteiten laten zien of anderen begeleiden of coachen. Je bent eerder dan anders bereid om tot een compromis te komen en je hoeft niet persé je zin te hebben.

Beste dag(en): 19 en 20 september 2023

Andere weekhoroscopen

Weekhoroscoop Ram
Weekhoroscoop Stier
Weekhoroscoop Tweelingen
Weekhoroscoop Kreeft
Weekhoroscoop Leeuw
Weekhoroscoop Maagd
Weekhoroscoop Weegschaal
Weekhoroscoop Schorpioen
Weekhoroscoop Boogschutter
Weekhoroscoop Steenbok
Weekhoroscoop Waterman
Weekhoroscoop Vissen

Lees ook…

Weet je niet welk teken, bereken het hier
Lees ook 20 eigenschappen van de Leeuw
ascendant Leeuw

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *