weekhoroscoop leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus) week 15-22 juli 2024

Aan het begin van de nieuwe week weet de Leeuw een goede balans te vinden tussen werk en privé. Je krijgt alle steun van je partner of gezin om je werk te doen op de manier die jij wilt. Als je presentaties moet houden voor een groep of een publiek, dan zal dat de Leeuw goed afgaan. Je kan mensen prima voor je winnen en ze overhalen. Andere mensen voelen zich op hun gemak in jouw omgeving en ze vertrouwen je.

Vanaf woensdag bent je vriendelijk en ontspannen. Je kan anderen opvrolijken als ze dat nodig hebben. Je liefdesleven gaat erop vooruit door je toegenomen charme en aantrekkelijkheid. Je kan geld, complimenten en cadeautjes verwachten. In het weekend, laat de weekhoroscoop Leeuw zien dat Mars en Pluto een gunstig aspect vormen in je 7e huis van relaties. Je kan dan heel snel en diep contact maken met andere, vooral krachtige mensen. Dit geldt zowel voor romantische als andere soorten relaties.

Beste dag(en): 18 en 19 juli 2024

Algemene gebeurtenissen

Maandag vormt Mercurius een positief aspect met Jupiter. Maandag is een dag om met ideeën te komen of te brainstormen over nieuwe ideeën. Plannen kunnen nu vaste vorm krijgen, dus weet wat voor grootse dingen eruit komen. Met Venus die op donderdag het teken Leeuw binnengaat kan het haast geen saaie week worden. Er is genoeg te doen op het gebied van romantiek en creativiteit.

Op zaterdag vindt er een volle Maan plaats in teken Steenbok. Bij een volle Maan in Steenbok hebben we meer gevoel voor orde en structuur en maken we een goede tijdsplanning. Het maakt ons ambitieus en hebben een grote behoefte om te slagen en om succes te hebben en we kunnen deze dagen heel productief zijn. Belangrijk is het om nu geen tijd en energie te verspillen. Het moet allemaal nuttig en sober zijn en dat kan enigszins deprimerend zijn.

Lees ook je laatste Leeuw maandhoroscoop hier

Horoscoop deze week

Tot en met woensdag is de Leeuw nieuwsgierig en heeft hij een brede kijk op de dingen. Je hebt een optimistische kijk op de toekomst. Dit zijn dagen om nieuwe contacten te maken, vriendschappen te sluiten, ook op zakelijk gebied en je doet het ook goed in groepen. Door de aanwezigheid Venus in jouw teken, voel je je aantrekkelijker dan ooit. Je hebt charme en je wilt geliefd zijn. Dit zijn ook goede dagen om te reizen, te studeren en om examen te doen.

Vanaf vrijdag is je stemming zachtaardig, meelevend en vol compassie. Dit zijn goede eigenschappen voor je liefdesleven. Je hebt oog voor schoonheid en je zal graag geld uitgeven aan kleding, cosmetica, sieraden en spullen om je huis te verfraaien of die meer luxe aan je leven toevoegen. Je hebt oog voor vorm en kleur. In het weekend wil je ontspannen, leuke dingen doen en je vermaken.

Beste dag(en): 12 en 13 juli 2024

de weekhoroscopen van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier.

Lees ook…

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *