Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus) voor de week van 23-30 oktober 2017

De maand die voor je ligt zijn huis en tuin, kinderen, voeding en veiligheid belangrijk voor je. Dit is ook het gebied waar je geluk ligt de komende 13 maanden. Deze week kan je wat rusteloos zijn, veel praten en er veel op uit trekken. Je kan een geheim ontdekken wat je partner of geliefde tot nu toe verborgen heeft gehouden.

Als de week begint, ben je creatief en barst je van de energie. Je hebt alleen geen zin en zelfs moeite om die energie in klusjes en saaie bezigheden te steken. Wel in creatieve projecten die je zelf leuk vindt. Op maandag gaat de Zon je huis van huis en gezin binnen. Je voelt je het best als je thuis bent of op plekken die als thuis voelen. Op donderdag staat de Zon op één lijn met Jupiter. Dat zorgt ervoor dat je de dingen van de zonnige kant bekijkt.

Beste dag(en) van de week: 23, 24 en 26  oktober

 

Vorige week

Vanaf deze week begint een periode van geluk op het gebied van huizen, onroerend goed, natuur, huishoudelijke zaken en veiligheid. Deze week kan je nog druk zijn met wat onbelangrijke dingen als communicatie, tripjes en klusjes. Je werkt verloopt gladjes maar vergeet de romantiek maar deze week. Besteed ook wat tijd aan huis en gezin.

De Zon en Saturnus ontmoeten elkaar op maandag en daardoor ben je meer gedisciplineerd. Op dinsdag gaat Mercurius je huis en gezin binnen. Je staat meer open voor je gezinsleden, je doet misschien wat klusjes in huis en je laat je hart en verstand samenwerken. Op donderdag vindt er een nieuwe Maan plaats in Weegschaal. Je bent dan enthousiast over je eigen plannen en ideeën en dat houdt je druk bezig. Mars gaat ook Weegschaal binnen op zondag. Daardoor krijg je vooral veel geestelijke energie.

Beste dag(en) van de week: 16 en 22 oktober

 

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop