weekhoroscoop leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus) voor de week van 19-26 april 2021

Horoscoop deze week

Tot en met vrijdag heb je meer macht en invloed en dat zorgt voor een positieve invloed en succes. Je kan groeien op persoonlijk of spiritueel gebied, vooruitgang boeken in je carrière of rijker worden. Tegelijkertijd voel je een sterke behoefte om dingen te veranderen en dat valt toevallig samen met kansen die op je pad komen. Laat je meevoeren met de stroom.

Vanaf zaterdag ben je optimistisch en heb je geluk. Dingen waar je nu aan begint hebben grote kans succesvol te zijn. Je kan een aangename tijd doorbrengen met de mensen van wie je houdt. Je liefdevolle en zorgzame stemming zorgen er ook voor dat je makkelijk nieuwe vriendschappen sluit. Een vrouw in je leven kan een belangrijke en positieve invloed hebben op je persoonlijke of spirituele ontwikkeling.

Beste dag(en): 24 en 25 april 2021

Horoscoop vorige week

Tot en met woensdag voel je je blij, optimistisch en tevreden. Je hebt geluk en je krijgt kansen op persoonlijk, professioneel en spiritueel gebied. Je kan geld, complimenten of cadeautjes ontvangen. Dit zijn goede dagen om een nieuwe studie te beginnen of een reis te plannen. Je kan ook een nieuwe relatie of belangrijk project beginnen. 

Vanaf donderdag heb je een sterke drang om de competitie aan te gaan en te winnen. Alles wat je nu begint, heeft een grote kans van slagen. Dit is het moment om knopen door te hakken en belangrijke beslissingen te nemen en om de leiding te nemen. Je beoordelingsvermogen is goed en je kan je voordeel doen op persoonlijk, materieel of spiritueel gebied. Er liggen ook kansen op het gebied van romantiek en daten.

Beste dag(en): 17 en 18 april 2021

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook