Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus) voor de week van 19-26 maart 2018

Vermijd nieuwe projecten, relaties en grote aankopen tot 15 april. Richt je tot die tijd op lopende projecten en let op vertragingen, vergissingen, fouten en tekorten die tot die datum snel kunnen ontstaan. Alles goed controleren kan veel problemen voorkomen. Het is een week van hard werken. Vergeet daarom niet op je gezondheid te letten. Let vooral op gezonde voeding en vermijd plotselinge temperatuurwisselingen. Verre reizen, cultuur, media en spiritualiteit zijn onderwerpen die je goed liggen.

Mercurius gaat op donderdag tegengesteld bewegen in het teken Ram. Je gaat misschien aan de slag met een oud idee of plan en je blijft optimistisch, zelfs als er moeilijkheden zijn. Wees alleen niet te stellig met je eigen mening. Luister ook naar de mening van anderen. De Zon en Mars maken op zaterdag een ongunstige combinatie. Dat brengt te veel energie die makkelijk kan omslaan in boosheid en agressie.

Beste dag(en) van de week: 19 maart 2018

 

Vorige week

Deze week is het tijd om je leven op orde te krijgen en spanningen van de laatste weken los te laten. Het belangrijk dat je jezelf bevrijd van negatieve emoties want die zijn niet goed voor je gezondheid. Zo kunnen zich ook spanningen en chaos voordoen in je liefdesleven. Dat is dan vooral te wijten aan een gebrek aan open communicatie. Degenen die hun relatie verbroken hebben in de afgelopen zes maanden, kunnen dat boek u eindelijk sluiten en zich op nieuwe dingen richten. Stort je niet meteen in een nieuwe relatie, maar blijf zeker niet hangen in het verleden.

Op zaterdag vindt er een nieuwe Maan plaats in het teken Vissen. Dit brengt een gunstige energie met zich mee om dingen te onderzoeken en verbeteringen door te voeren. Mars gaat het huis van werk binnen op zaterdag. Dit maakt je heel productief. Maak er gebruik van en pak een paar vervelende klusjes aan die zijn blijven liggen.

Beste dag(en) van de week: 13 en 18 maart 2018

 

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop