Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus) voor de week van 15-22 oktober 2018

Je kan je wat oncomfortabel voelen in bepaalde situaties met andere mensen. Wees voorzichtig met wat je zegt. Als je te eigenwijs overkomt kan je makkelijk ruzie krijgen of ongemakkelijke gevoelens oproepen. Bedenk je dat je deze dagen beter kan luisteren dan kan praten. Ook in je liefdesrelatie kan een verschil van mening spanningen opleveren. Compromissen sluiten is de oplossing.

Vanaf woensdag komt er meer balans en harmonie. Je bent tevreden met jezelf en met het leven. Het maakt je niet uit hoe opgewonden of geïrriteerd de mensen om je heen zijn. Jij bent cool en je laat je stemming niet verpesten. Je kan nu beter onenigheden en problemen oplossen doordat je beide kanten van het verhaal kan begrijpen.

Beste dag(en) van de week: 20 en 21 oktober

Vorige week

De nieuwe Maan in Weegschaal op maandag maakt de Leeuw creatief. Je kan je heel goed uitdrukken op allerlei manieren en dat helpt je om je doelen te bereiken en om jezelf te promoten. De Maan maakt je ook gevoeliger waardoor je sympathieker bent voor de mensen om je heen. Heb je plannen om naar de sportschool te gaan of om een dieet te gaan volgen? Dan is dit een goede week om ermee te beginnen.

Tot vrijdag neemt je seksuele energie toe. In een relatie die al niet stabiel was, kan dit tot problemen leiden. Op een sterke relatie heeft dit alleen een positieve invloed. Single Leeuwen hebben meer uitstraling en zijn daardoor extra aantrekkelijk. Spanning in je lichaam kan je het beste afreageren door lichamelijk actief of creatief bezig te zijn.

Beste dag(en) van de week: 9 en 10 oktober

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop
Lees ook 20 eigenschappen van de Leeuw