weekhoroscoop leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus) voor de week van 23-30 mei 2022

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

Tot en met dinsdag heb je zowel een scherpe geest als een scherpe tong en dat zorgt voor de nodige strijdlust. Dit is daarom een goed moment om de competitie aan te gaan. Je volgt je gevoel en dat doe je vol zelfvertrouwen. Je bent ambitieus en gemotiveerd om te slagen in wat je doet. Je liefdesleven verbetert door je sterke uitstraling, je mentale aantrekkingskracht en het vermogen om te verleiden met zowel je woorden als je lichaamstaal.

Vanaf woensdag heb je veel moed, kracht en geluk. Terwijl anderen uitstelgedrag vertonen en smoesjes bedenken, pak jij klussen en taken vol energie, enthousiasme en optimisme aan. Je bent assertief en je gaat graag de competitie aan. Toch zorg je dat de sfeer harmonieus blijft. Je hebt een goed gevoel voor hoeveel risico’s je kan nemen. Zowel je aantrekkingskracht en uitstraling als je seksuele energie nemen toe.

Beste dag(en): 27 en 28 mei 2022

Horoscoop vorige week

Tot en met donderdag heb je meer inzicht in wat je nu echt wilt bereiken in je leven. Je bent optimistisch over de toekomst en ook realistisch over je eigen situatie en talenten. Dit zorgt voor zelfvertrouwen en vastberadenheid om je dromen in de praktijk te brengen. Iemand die ouder is kan zijn wijsheid met je delen of iemand die jonger is komt naar je toe voor advies of coaching.

Vanaf vrijdag is je geest actiever en heb je creatieve gedachten. Dat maakt je gesprekken en omgang met andere mensen interessant en boeiend. Dit is waarschijnlijk een drukke, maar gunstige periode. Je kan je zelf goed presenteren en helder uitdrukken. Dit zijn goede dagen om je gedachten op te schrijven, om te solliciteren of om contact te zoeken met vrienden uit het verleden.

Beste dag(en): 18 en 19 mei 2022

Andere weekhoroscopen

Weekhoroscoop Ram
Weekhoroscoop Stier
Weekhoroscoop Tweelingen
Weekhoroscoop Kreeft
Weekhoroscoop Leeuw
Weekhoroscoop Maagd
Weekhoroscoop Weegschaal
Weekhoroscoop Schorpioen
Weekhoroscoop Boogschutter
Weekhoroscoop Steenbok
Weekhoroscoop Waterman
Weekhoroscoop Vissen

Lees ook…

Weet je niet welk teken, bereken het hier

Lees ook je maandhoroscoop mei 2022
Lees ook 20 eigenschappen van de Leeuw
ascendant Leeuw

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.