Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni) voor de week van 29 mei – 5 juni 2017

Je begint de week met het maken van plannen voor de korte termijn. Je wilt er het liefst meteen mee aan de slag gaan. Later in de week zijn je emoties belangrijker. Je doet er alles aan om je lekker in je vel te voelen. Op woensdag komt de heerser van jouw teken Mercurius, Pluto tegen. Je voelt je dan krachtiger, alsof je de touwtjes weer sterk in houden hebt.

Het weekend leg je je werk naast je neer en doe je dingen die je gelukkig maken. Op zondag gaat Mars je huis van geld binnen. De komende tijd besteed je meer aandacht aan je financiën, hou je je budget beter in de gaten en misschien lukt het je wel om van je hobby extra inkomsten te krijgen.
Beste dag(en) van de week: 3 en 4 juni

Weekhoroscoop vorige week

Aan het begin van de nieuwe week breng je tijd door met vrienden of maak je deel uit van groepen. Je draagt in ieder geval je steentje bij aan een gemeenschappelijk doel. Je gedachten en ideeën zijn origineel. Ook je aantrekkingskracht neemt toe, dus kijk er niet gek van op als je extra aandacht krijgt van de andere sekse. Het midden van de week wordt je intuïtie sterker en ook je fantasie en voorstellingsvermogen nemen toe.

Later in de week staat de Maan in jouw teken. Dat is een hele goede tijd om iets nieuws te beginnen, iets nieuws aan te pakken en zelfs om een nieuwe relatie te beginnen. Wat het ook is, je bent er zelf nogal enthousiast over. Maak gebruik van je extra energie, zolang je kan. Het weekend is de tijd om te genieten van je welverdiende rust, te ontspannen en jezelf eens goed te (laten) verwennen.

Beste dag(en) van de week: 25 en 26 mei

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop