weekhoroscoop tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni) voor de week van 20-27 maart 2023

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

Voor de Tweelingen begint de week actief en sociaal. Vooral op dinsdag als er een nieuwe Maan plaatsvindt in je 11e huis van vriendschappen, wil je graag tijd doorbrengen met vrienden en nieuwe contacten maken met gelijkgestemde mensen.

Op donderdag gaat Pluto je 8e huis verlaten en gaat je 9e huis van reizen en onderwijs binnen. Dit kan een gevoel van opluchting voor je zijn. De komende 20 jaar kunnen complexe levensvragen je meer gaan bezighouden.

In het weekend gaat Mars jouw teken verlaten. Mars gaat nu je 2e huis van geld en bezit binnen. Dit is de uitgesproken tijd om op een creatieve manier geld te verdienen of om nieuwe manieren te vinden om je inkomen te vergroten.

Beste dag(en): 21 en 22 maart 2023

Lees ook de nieuwste Tweelingen maandhoroscoop hier

Weekhoroscoop vorige week

Mars vormt op dinsdag een vierkant met Neptunus. Je kan daardoor het gevoel krijgen dat hoe je je naar buiten voordoet, of wat voor werk je doet, niet overeenkomt met hoe je werkelijk bent. Dit is een verwarrende invloed maar gelukkig niet één die lang duurt. Neem geen impulsieve, drastische maatregelen.

Op donderdag verandert Venus van teken en gaat je spirituele 12e huis binnen. Je fantasie en voorstellingsvermogen nemen toe. Als je liefdesrelatie problematisch is dan kan Venus je helpen om je meer begrip te hebben en je in te leven in de gevoelens van je partner.

Mercurius, jouw planeet verandert op zondag van teken en gaat je 11e huis binnen. Dit is het moment om nog eens goed na te denken over waar je nu staat in het leven en waar je naar toe wilt en waarom.

Beste dag(en): 16 en 17 maart 2023

Andere weekhoroscopen

Weekhoroscoop Ram
Weekhoroscoop Stier
Weekhoroscoop Tweelingen
Weekhoroscoop Kreeft
Weekhoroscoop Leeuw
Weekhoroscoop Maagd
Weekhoroscoop Weegschaal
Weekhoroscoop Schorpioen
Weekhoroscoop Boogschutter
Weekhoroscoop Steenbok
Weekhoroscoop Waterman
Weekhoroscoop Vissen

Lees ook…

Weet je niet welk teken, bereken het hier