weekhoroscoop tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni) voor de week van 19-26 april 2021

Horoscoop deze week

Tot en met donderdag heb je een sterke behoefte om veranderingen om je heen aan te brengen. Je bent gemotiveerd en je ambitie is groot. Dat maakt je vastbesloten en vasthoudend. Je laat je niet uit het veld slaan door tegenslagen. Maar als je zelf extreem, obsessief of meedogenloos bent kan krijg je met sterke tegenkrachten te maken die je gaan tegenwerken. Je zit in een periode van persoonlijke groei die je welzijn en welvaart brengt.

Vanaf vrijdag heb je uitdagende ideeën en een apart en ondeugend gevoel voor humor. Dat maakt deze dagen geschikt voor sociale activiteiten. Je kan nieuwe vrienden maken die veel jonger zijn of een andere achtergrond hebben dan jij. Je zintuigen staan op scherp en je ziet de dingen tot in de kleinste details. Je bent gericht op de toekomst. Studie en examen doen gaan je goed af.

Beste dag(en): 23 en 24 april 2021

Weekhoroscoop vorige week

Tot en met woensdag ben je assertief en neem je eerder het initiatief. Dit zijn ideale dagen om aan nieuwe projecten te beginnen. Je bent zowel constructief als productief op een creatieve manier. Je hebt de behoefte om fysiek actief te zijn. Dus ga sporten, dansen, beeldhouwen of tuinieren. Omdat je charme en uitstraling toenemen zijn dit ook dagen om te daten. 

Vanaf donderdag kan je aan alles beginnen waarvoor je energie, moed en inzet voor nodig hebt. Je fysieke kracht neemt toe en je weet precies hoe en wanneer je met iets moet beginnen. Je hebt het zelfvertrouwen om grote successen te behalen. Dat geldt zowel voor je carrière, fysieke prestaties als op het gebied van relaties.

Beste dag(en): 15 en 16 april 2021

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook