Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni) voor de week van 20-27 november 2017

Eindelijk is het gedaan met je geploeter. Deze week begint een maand met opwindende ontmoetingen, nieuwe horizonnen, mogelijkheden om te verhuizen en relaties. Sommige mensen komen terug uit het verleden. Vooral een Boogschutter kan eruit springen. Relaties kunnen kansen brengen, uitdagingen maar ook afkeer en vijandigheid. Je gaat veel om met vrienden en je kan met één vriend een romantische weg inslaan.

Je begint de week met het zoeken naar balans en rust in je leven. Op dinsdag gaat de Zon je huis van relaties binnen. Je voelt je dan het beste als je samen met je partner bent of als je een nieuwe relatie begint. Mercurius en Uranus ontmoeten elkaar op een gunstige manier op zaterdag. Tijd voor verandering. Breng tijd door met vrienden en maak plannen voor de lange termijn.

Beste dag(en) van de week:  24 en 25 november

Weekhoroscoop vorige week

Je laatste week van ploeteren is aangebroken. Dus deze week moet je nog even aan de bak. Maar je doet het allemaal niet voor niets. Of je inkomen gaat erop vooruit of je maakt sprongen in je carrière. Toch maak je ook vrij voor wat romantiek. Ga voor de liefde, doe aan sport en spel, waag een gokje.

Emoties houden je bezig als de week begint. Breng vooral tijd door met mensen bij wie je je beter voelt. Mercurius en Neptunus ontmoeten elkaar op ene ongunstige manier en je bent dan kwetsbaarder en gevoeliger. Mercurius en Mars ontmoeten elkaar op een gunstige manier en daar krijg je meer energie door. Op zaterdag vindt er een nieuwe Maan plaats in je huis van werk. Je bent dan praktisch ingesteld en je hebt oog voor details.

Beste dag(en) van de week:  14, 15 en 17 november

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop