weekhoroscoop tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni) voor de week van 2-9 oktober 2023

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

Tot en met woensdag zijn je relaties harmonieus en prettig. Tweelingen zijn extraverter, ook als ze normaal verlegen zijn. Maak van de gelegenheid gebruik en vraag iemand mee uit, verklaar de liefde of doe een aanzoek. Dit zijn ook geschikte dagen om gevoelige onderwerpen te bespreken zonder dat je je er ongemakkelijk bij voelt. Je creativiteit neemt toe dus ga schilderen, zingen of dansen.

Vanaf donderdag ben je blij en optimistisch ingesteld en heb je het geluk aan je kant. Je kan nu groeien spiritueel gebied en je krijgt kansen om meer geld te verdienen of je bezit uit te breiden. Je kan ook je kennis uitbreiden door te reizen of een opleiding te volgen. Dit is een uitstekende tijd om projecten te beginnen en je doelen te bereiken. Andere mensen zijn welwillend en je ondervindt weinig weerstand.

Beste dag(en): 6 en 7 oktober 2023

Lees ook de nieuwste Tweelingen maandhoroscoop hier

Weekhoroscoop vorige week

Tot en met vrijdag ben je zachtaardiger en liefdevoller dan normaal. Je wil meer knuffelen en kussen. Dit zijn goede dagen om een feestje of etentje thuis te organiseren. Je sociale vaardigheden zijn uitstekend en je kan zelfs bemiddelen tussen partijen. Er is ook ruimte voor romantiek, en je kan geld, een aanbieding, complimenten of een cadeautje krijgen. Je bent deze dagen creatiever en je hebt meer oog voor kunst en muziek.

In het weekend kun je snel veranderingen doorvoeren. Je hebt inspiratie, voelt je gemotiveerd en je neemt snel initiatief. Daarnaast is je charme en uitstraling groot. Door je zelfvertrouwen durf je best een eerste stap te nemen als je iemand aantrekkelijk vindt. Vertrouw op je intuïtie en wees moedig. Wie weet wat er gebeurt…

Beste dag(en): 30 september en 1 oktober 2023

Andere weekhoroscopen

Weekhoroscoop Ram
Weekhoroscoop Stier
Weekhoroscoop Tweelingen
Weekhoroscoop Kreeft
Weekhoroscoop Leeuw
Weekhoroscoop Maagd
Weekhoroscoop Weegschaal
Weekhoroscoop Schorpioen
Weekhoroscoop Boogschutter
Weekhoroscoop Steenbok
Weekhoroscoop Waterman
Weekhoroscoop Vissen

Lees ook…

Weet je niet welk teken, bereken het hier