weekhoroscoop tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni) voor de week van 23-30 mei 2022

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

Tot en met dinsdag zijn het optimistisch, extraverte dagen waarop je meer geluk hebt. Door je zelfvertrouwen en geloof in jezelf rek je je grenzen op en haal je alles uit het leven wat erin zit. Over het algemeen zullen dingen die je nu begint op de lange duur succesvol zijn. Dit gaat op voor alle dingen die je gezonder en blijer maken. Reizen, studie en zaken en rechtspraak zijn onderwerpen die je bezig houden. Je prestaties kunnen je trots maken.

Vanaf woensdag zijn er kansen voor geluk en succes. Maar dat geluk komt wel voort uit geloof in jezelf, ijver en goede bedoelingen. Als je de competitie aangaat, bijvoorbeeld bij het sporten, in zaken of politiek dan is de kans groot dat je wint. Je draait je hand niet om voor nieuwe of moeilijke dingen. Je uitstraling en aantrekkingskracht is groot. Dat is een goed teken als je wilt daten of je relatie wilt verbeteren.

Beste dag(en): 26 en 27 mei 2022

Weekhoroscoop vorige week

Tot en met vrijdag is het een optimistische tijd en heb je meer geluk dan anders. Je kan goed nieuws krijgen. Je bent deze dagen meer gericht op de toekomst en je denken is positief. Dit zijn goede dagen voor sociale activiteiten, onderzoek doen en plannen maken. Je kan bijvoorbeeld plannen maken voor een verhuizing of verre reis.

In het weekend ben je sociaal en zoek je graag het gezelschap van anderen op om te praten. Je hoeft niet na te denken over wat je wilt zeggen. De woorden komen vanzelf. Deel je emoties en gevoelens en dan zullen anderen zich ook meer voor jou openstellen. Je hebt er geen moeite mee om de aandacht naar je toe te trekken of om in het middelpunt van de belangstelling te staan.

Beste dag(en): 18 en 19 mei 2022

Andere weekhoroscopen

Weekhoroscoop Ram
Weekhoroscoop Stier
Weekhoroscoop Tweelingen
Weekhoroscoop Kreeft
Weekhoroscoop Leeuw
Weekhoroscoop Maagd
Weekhoroscoop Weegschaal
Weekhoroscoop Schorpioen
Weekhoroscoop Boogschutter
Weekhoroscoop Steenbok
Weekhoroscoop Waterman
Weekhoroscoop Vissen

Lees ook…

Weet je niet welk teken, bereken het hier