weekhoroscoop tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni) voor de week van 13-20 september 2021

Horoscoop deze week

Tot en met vrijdag ben je gefocust en gericht op succes. Door een combinatie van inspanning en geluk heb je veel macht, kracht en invloed en kan je veel bereiken. Vooral op het gebied van werk, bezit, reizen en promotie zit het mee. Dit zijn ook dagen om iets te doen voor mensen die het minder goed hebben dan jijzelf. Die goede daden worden zeker beloond en ondertussen kan je belangrijke contacten maken.

Zaterdag en zondag bent je gevoeliger, romantischer, creatiever en heb je meer voorstellingsvermogen. Je kan je goed inleven in de gevoelens van anderen en je kan prima op je intuïtie vertrouwen wat betreft relaties of het inschatten van mensen die je net ontmoet hebt. Deze dagen kan je een nieuwe spirituele vriendschap of liefdesrelaties beginnen. Het zijn ook dagen om te mediteren of je te verdiepen in spirituele of occulte onderwerpen.

Beste dag(en): 17 en 18 september 2021

Weekhoroscoop vorige week

Tot en met woensdag voel je je relaxt en ben je sociaal. Dit is een prima tijd om samen met anderen door te brengen. Je kan anderen opvrolijken als ze zich down voelen. Je liefdesleven bloeit op door je uitstraling en lichamelijke aantrekkingskracht. Dit is een goede tijd om te daten of om spanningen in bestaande relaties op te lossen. Je kan geld, cadeautjes of bijzondere mogelijkheden verwachten, maar alleen als je zelf moeite doet om de aandacht op je te vestigen.

Vanaf donderdag sta je open voor nieuwe ervaringen en dat vergroot je kansen om nieuwe dingen te ontdekken en nieuwe contacten te leggen. Je zintuigen staan op scherp en je intuïtie is sterk. Hierdoor heb je meteen door met wat voor iemand je te maken hebt en of ze oprecht zijn. Je kan geïnteresseerd zijn om een nieuwe studie of cursus te volgen op het gebied van computers, computer technologie of het ontwikkelen van websites.

Beste dag(en): 8 en 9 september 2021

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook