Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni) voor de week van 19-26 februari 2018

De komende weken brengen zowel succes als een hoge werkdruk, veel ambities en hard werk. Je wordt af en toe op de proef gesteld en uitgedaagd. Voor de week voorbij is kom je een aantal obstakels en hindernissen tegen die je moet overwinnen. Hoogstwaarschijnlijk met goed resultaat voor jou. Vertrouw op jezelf en je intuïtie en doe waar je als Tweelingen goed in bent. Observeer en verzamel gegevens als bewijs. Bijna alles wat je deze week aanpakt, kan je afwerken met goed resultaat. Begin geen relatie met een collega of leidinggevende, de kans dat het verkeerd afloopt is groot.

Mercurius en Saturnus maken op woensdag een gunstige combinatie. Je richt je vol op je doelen en je bent erg ambitieus. Eind van de week is de Maan in jouw teken en dat brengt extra energie en optimisme. Mercurius staat op zondag op één lijn met Neptunus. Je bent dan spiritueler en je intuïtie is sterker.

Beste dag(en) van de week: 21, 22 en 24 februari

Weekhoroscoop vorige week

Deze week ben je op zoek naar antwoorden op het gebied van intimiteit, lifestyle veranderingen, je vastleggen of beloften doen. Je ambitie wordt ondertussen steeds sterker, je contacten met belangrijke mensen, organisaties en autoriteiten ook. Door je harde werken kan je ook meer beloning verwachten. Of wel financieel of door waardering op een andere manier. Probeer niet te veel te pushen of agressief over te komen. Als je je aangetrokken voelt tot iemand is de kans groot dat dat óf invloed zal hebben op je carrière óf dat je teleurgesteld hebt.

Mercurius maakt op dinsdag een ongunstige combinatie met Jupiter. Je bent dan luier dan normaal. Met de zoneclips in Waterman op donderdag kan je beter het complete plaatje overzien. Mercurius en Uranus maken op donderdag een gunstige combinatie. Je gedachten en ideeën zijn dan origineler en ongewoner en je staat meer open voor veranderingen. Op zaterdag gaat Mercurius je huis van carrière binnen. Het is nu makkelijker om vooruit te komen met je plannen en op je werk.

Beste dag(en) van de week: 5 februari

 

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

RAMSTIERTWEELINGENKREEFT
LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
BOOGSCHUTTERSTEENBOKWATERMANVISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop