weekhoroscoop tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni) voor de week van 15-22 april 2024

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop volgende week

Tot en met woensdag is de Tweelingen spiritueler en is de band met vrienden en familie sterker. Je kan je beter invoelen en je hebt een opbeurend effect op anderen. Je voelt je meer betrokken bij allerlei groepen mensen. In gesprekken is de Tweelingen direct, open en eerlijk. Het lukt je prima om jezelf te zijn en je niet anders voor te doen dan je bent. Je kan je zelf ook verder ontwikkelen op spiritueel gebied door boeken, gesprekken of workshops te volgen.

Vanaf donderdag zijn je relaties harmonieus. Je lijkt met iedereen op te kunnen schieten. Dit maakt je graag gezien en populair. Je kan hier gebruik van maken door mensen om een gunst te vragen, zonder je schuldig te voelen. De Tweelingen kan ook oude, verwaterde relaties weer nieuwe leven inblazen of relaties waar wat onenigheid was weer herstellen. Verder zijn dit dagen om je te vermaken met hobby’s of andere activiteiten waar je plezier aan beleeft.

Beste dag(en): 18 en 19 april 2024

Lees ook de nieuwste Tweelingen maandhoroscoop hier

Weekhoroscoop deze week

De Zonsverduistering op maandag brengt de Tweelingen vooral een gevoel van rust. De meeste dingen in je leven verlopen soepel. Je werk is goed in balans met je privéleven. Je kan nieuwe vriendschappen sluiten of de band met vrienden, familie en je partner, versterken. Een sterke man heeft veel invloed op je en biedt je advies en hulp.

Donderdag is een belangrijke dag van Tweelingen. Op die dag ontmoet Mercurius retrograde de Zon. Dit is een gunstig aspect en dit helpt je om doelen voor jezelf te stellen. Doelen die voor anderen misschien wat egoïstisch lijken maar die precies goed zijn voor jou. Wees actief en een beetje brutaal. Laat je niet stoppen door kritiek van anderen.

Beste dag(en): 11 en 12 april 2024

Andere weekhoroscopen

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

Lees ook…

  1. Ik lees altijd met veel plezier jullie weekhoroscoop. De laatste weken wordt het met datums bij aanhef van de sterrenbeelden niet veranderd en tevens worden er ook bij sommige sterrenbeelden de teksten met de twee juiste datums niet aangepast.
    Erg jammer, verlies zo het vertrouwen in jullie website.

    1. Hi Rosemarie, De nieuwe weekhoroscoop staat er wel in. Misschien moet je de cache van je browser legen en zie je daarom de oude versie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *