weekhoroscoop tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni) voor de week van 5-12 december 2022

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

De week begint met een actieve geest en diepgaande gedachten. Met Mercurius in je 8e huis zijn je gedachten intens en kan je over bepaalde onderwerpen blijven nadenken.

Op woensdag vindt er een volle Maan plaats in jouw sterrenbeeld Tweelingen. Dit zou normaal gesproken best gunstig zijn. Dit keer bevindt Mars, die tegengesteld beweegt, zich heel dicht bij de Maan. Let erop dat je boosheid en frustraties niet inslikt. Ga wandelen of sporten om stoom en frustraties af te blazen.

Op vrijdag gaat Venus ook je 8e huis binnen, het huis van heftige emoties. Je bent nu gevoeliger voor jaloezie en wraakgevoelens. Met de energie van de Maan die nog wat blijft hangen kunnen je emoties wat negatief zijn.

Beste dag(en): 6 en 7 december 2022

Lees ook de nieuwste Tweelingen maandhoroscoop december hier

Weekhoroscoop vorige week

Op maandag vormen Mars en Saturnus een gunstige combinatie. Dit zorgt ervoor dat je talenten voor iedereen duidelijk worden en wat je allemaal kan doen als je vastbesloten bent.

Op donderdag bevindt Mars zich recht tegenover Venus. Deze tegenstelling kan voor vuurwerk in je liefdesleven zorgen in die zin dat passie als een blad aan de boom kan omslaan in woede. Probeer jezelf wat af te remmen.

Op zaterdag gaat Neptunus weer in zijn normale richting bewegen. Je krijgt meer helderheid in je hoofd en je ziet duidelijk waar je ambities liggen. Je ziet de toekomst optimistischer en positiever tegemoet.

Beste dag(en): 2 en 3 december 2022

Andere weekhoroscopen

Weekhoroscoop Ram
Weekhoroscoop Stier
Weekhoroscoop Tweelingen
Weekhoroscoop Kreeft
Weekhoroscoop Leeuw
Weekhoroscoop Maagd
Weekhoroscoop Weegschaal
Weekhoroscoop Schorpioen
Weekhoroscoop Boogschutter
Weekhoroscoop Steenbok
Weekhoroscoop Waterman
Weekhoroscoop Vissen

Lees ook…

Weet je niet welk teken, bereken het hier