weekhoroscoop tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni) voor de week van 20-27 mei 2019

De nadruk deze week ligt op je denken en op het communiceren. Het is een drukke tijd, maar die drukte speelt zich vooral af in je hoofd. Daarnaast doe je ook veel klusjes als administratie, het versturen van berichtjes, emails en leg je korte bezoekjes af. Je bent wat zakelijker ingesteld dan normaal en je bent goed in het kopen en verkopen van dingen.

Vanaf vrijdag maak je makkelijker contact met mensen. Je bent wat emotioneler  en je denkt vaker terug aan mensen of gebeurtenissen uit het verleden. Je intuïtie is sterk en je hebt meer inzicht in jezelf. Hierdoor kan je oud zeer loslaten en verwerken. Dit heeft een positieve uitwerking op alle soorten relaties.

Beste dag(en) van de week: 24 en 25 mei

Weekhoroscoop vorige week

Voor de Tweelingen is dit een tijd van rust en van plannen maken. Daarnaast ben je heel spiritueel. Over een week krijgt je energie een boost. Dus de energie die je nu bespaart kan je later heel effectief inzetten. Vanaf woensdag begint een periode van 6 weken van geld. Je kan zowel veel geld ontvangen als veel geld (moeten) uitgeven.

Probeer van het leven, van de schoonheid en van de natuur te genieten. Onderneem geen belangrijke, levensveranderende acties maar hou je bezig met kleine klusjes in en om je huis. Als je iets moet regelen bij officiële instellingen dan verloopt dat waarschijnlijk in jouw voordeel.

Beste dag(en) van de week: 15 en 16 mei

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2019
Lees ook 20 eigenschappen van de Tweelingen