Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni) voor de week van 25 september-2 oktober 2017

Deze week brengt romantiek en creativiteit. Ook waag je eerder een gokje. Ook al lokt het plezier en het avontuur, af en toe zal je toch tijd aan je huiselijke beslommeringen moeten besteden. Een wens rond een huis of verhuizing kan uitkomen. Alleen wat romantiek betreft zullen niet al je pogingen uitlopen op een succes. Wil je iemands liefde voor je winnen, blijf dan realistisch en eerlijk en vergeet termen als ‘perfecte liefde’ en andere onhaalbare idealen.

Op maandag botst Mercurius met Saturnus. Je hebt dan moeite om je te concentreren en je hebt even geen zin om je verantwoordelijk te gedragen. Op vrijdag gaat Mercurius je huis van de liefde binnen. Je bent dan heel creatief en je vindt het ook leuk om creatief bezig te zijn. Je behoefte aan romantiek neemt toe.

Beste dag(en) van de week: 30 september en 1 oktober

Weekhoroscoop vorige week

De nadruk die ligt op huis en gezin eindigt op vrijdag. Vanaf dan worden relaties en romantiek belangrijker. Een goede vriend kan meer voor je gaan betekenen. Je kan ook op reis gaan of een uitstapje maken met je geliefde. Ga niet samenwonen deze week, tenzij je van ruzie maken houdt. Je staat deze week voor de keuze, ga je voor je ambitie of kies je voor huis en gezin. Reken niet op steun van je partner.

Venus gaat je huis van huis en gezin binnen op dinsdag. Je probeert je gezinsleven te verbeteren en de banden met je familie te versterken. Ook de nieuwe Maan op woensdag vindt plaats in je huis van huis en gezin. Dat betekent dat je ook nieuwe projecten in je huis kan beginnen. Opnieuw inrichten of opknappen. Mercurius en Neptunus staan recht tegenover elkaar en daardoor kan je je moeilijker concentreren. Je droomt makkelijk weg. Als de Zon vrijdag je huis van de liefde binnengaat word je creatiever en romantischer.

Beste dag(en) van de week: 12 en 13 september

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop