Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni) voor de week van 17-24 juli 2017

Dit is de laatste week dat geld en geldzaken je aandacht vragen. En daarmee ook de laatste week waarin je geld uitgeeft als water. Het is ook een sociale week, met veel contacten, ontmoetingen en afspraken. Probeer diplomatiek te zijn om ruzie en onenigheid te voorkomen. Je kan een bericht verkeerd uitleggen en verkeerde conclusies trekken met betrekking tot de liefde.

Op donderdag gaat Mars het teken Leeuw in en het huis van klusjes, administratie, korte tripjes en (nieuwe) contacten met kennissen. Op Zondag komen de Zon en de Maan ook dit huis binnen.

Beste dag(en) van de week: 19 en 20 juli

Weekhoroscoop vorige week

Je aantrekkingskracht op anderen is nog steeds groot en blijft dat de hele maand juli. Dat zal je waarschijnlijk wel merken doordat mensen af en toe bewonderende blikken naar je werpen. Je communicatieve vaardigheden zijn ook goed. Maar je voelt je soms wat rusteloos. Je wilt iets of je wilt iets doen, maar wat? Geld komt makkelijk binnen maar verdwijnt ook even makkelijk als zand door je handen.

Reizen, cultuur en spiritualiteit zijn gebieden die je goed liggen. Denk goed na als je besluiten neemt voor de lange termijn. Zijn dit dingen die je over een paar jaar nog steeds wilt? Als je vertraging of hindernissen ondervindt, accepteer het maar. Het is waarschijnlijk kosmos die je op deze manier voor iets wil beschermen. Je werkt het liefste en het beste alleen deze week. Het weekend ben je optimistisch en ga je voor plezier en vermaak.

Beste dag(en) van de week: 10, 11 en 14  juli

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop