Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni) voor de week van 24 april – 1 mei 2017

Als de week begint zijn vrienden en kennissen om je heen belangrijk voor je. Je krijgt ook steun en hulp van ze. Je kan ook meer tijd doorbrengen in groepen en nieuwe mensen ontmoeten. In het midden van de week is die sociale bui weer even voorbij. Je trekt je dan liever wat terug. Met op woensdag een nieuwe Maan in Stier, werk je rustig verder aan je eigen projecten en doelen. Later in de week bevindt de Maan zich in jouw teken. Je eigen behoeften en gedachten zijn dan even het belangrijkste voor je.

Vrijdag gaat Venus het teken Ram binnen. Je geniet dan meer van het gezelschap van anderen. Dat kunnen ook nieuwe contacten zijn. Mercurius, de planeet die heerst over jouw teken staat op vrijdag op één lijn met Uranus en dat belooft veranderingen of onverwachte ontwikkelingen. Einde van de week is het hoog tijd om even op de stop knop te drukken en een pauze in te lassen.

Beste dag(en) van de week: 28 en 29 april

Weekhoroscoop vorige week

Je begint de week heel gefocust op zaken die je moet of graag wilt afhandelen. Je zoekt en vindt alle informatie die je nodig hebt en werkt eraan door tot het klaar is. Als het klaar is, hoef je je er ook niet meer druk om te maken. Woensdag gaat de Zon het teken Stier binnen en je voelt je dan prettiger als je achter de schermen kan werken of op de achtergrond kan blijven. Je hebt wat meer behoefte om met rust gelaten te worden. Later in de week klaart je stemming wat op.

Op donderdag gaat Mercurius, de planeet die heerst over jouw teken, in tegengestelde richting terug in het teken Ram. Dat maakt zaken rond vrienden of groepen belangrijk. Je kan je ook opeens heel erg aangetrokken voelen tot iemand. Je bent wat van slag vanwege retrograde Mercurius, de planeet die heerst over jouw teken. Dus wees niet te streng voor jezelf. Op vrijdag gaat Mars jouw teken binnen en dat geeft je meer energie. Je hebt dan meer zin om dingen te ondernemen. Het weekend gebruik je om nieuwe plannen te maken.

Beste dag(en) van de week: 21 en 22 april

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop