weekhoroscoop tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni) voor de week van 18-25 maart 2019

Tot vrijdag bent je blij en optimistisch. Dit zijn goede dagen om te daten of om leuke dingen te doen met je partner. Je uitstraling en populariteit zijn groot en je beleeft meer plezier aan sociale activiteiten. Je hebt oog voor mode en schoonheid. Als je gaat winkelen kan je goed slagen op het gebied van kleding, sieraden of kunst voor je huis. Een beetje anderen de ogen uitsteken met jouw mooie spullen kan geen kwaad.

Vanaf zaterdag ben je geduldig en heb je de emotionele kracht om gevoelige kwesties aan te pakken die spelen in relaties. Anderen kunnen jou om advies vragen in persoonlijke situaties of bij je uithuilen. Je kan heel goed knopen doorhakken en belangrijke beslissingen nemen over je huis, je gezin of relaties. Vraag eventueel zelf advies aan een oudere dame. Ook je herinneringen en dromen helpen je.

Beste dag(en) van de week: 23 en 24 maart

Weekhoroscoop vorige week

Tot donderdag voel je je vol zelfvertrouwen, trots, optimistisch en zelfs gelukkig. Wees niet te uitbundig. Blijf bescheiden en gedisciplineerd. Neem niet te veel taken op hetzelfde moment en probeer niet te gehaast te zijn. Uiteindelijk verspil je op die manier alleen maar energie. Probeer te matigen op alle gebieden in je leven. Je mag natuurlijk ook best plezier hebben.

Vanaf vrijdag word je gevoeliger. Je aandacht ligt meer bij familie en relaties met mensen die je dierbaar zijn. Probeer objectief te blijven in gesprekken en alles in perspectief te zijn. Je hebt misschien wat meer bevestiging nodig van je omgeving. Je hebt ook de neiging om je wat meer te terug te trekken in situaties die ongewoon of onbekend zijn.

Beste dag(en) van de week: 14 en 15 en maart

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2019
Lees ook 20 eigenschappen van de Tweelingen

Ook interessant
boogschutter 2019
Jaarhoroscoop Boogschutter 2019