uiterlijke kenmerken tweelingen

Uiterlijke kenmerken van de ascendant Tweelingen

Niet je Sterrenbeeld of teken waar de Zon in stond tijdens je geboorte, maar je ascendant geeft je bepaalde uiterlijke kenmerken. Wat zegt je ascendant over je uiterlijk?

Ascendant Tweelingen

Tweelingen is een luchtteken, hun uiterlijk is ook vaak licht en luchtig. De Tweelingen zijn meestal lichtgebouwd. Ze zijn druk met het in de gaten houden van alles wat er om ze heen gebeurt. Ze zijn daardoor heel beweeglijk. Tweelingen houden van muziek en sport en door hun fijne vingers en snelle bewegingen kunnen ze prima muziekinstrumenten bedienen of met ballen en andere sportaccessoires omgaan.

Het haar 

Het haar van de Tweelingen is meestal wat fijner en minder dik.

Kenmerken van het gezicht van de Tweelingen ascendant

Een Tweelingen ascendant kenmerkt zich door een expressief gezicht waarop je de stemming van het moment kan aflezen. De ogen, neus en mond bevinden zich eerder dicht bij elkaar dan wijd uit elkaar. Daardoor kan soms de indruk van een wat popperig gezicht ontstaan. Het voorhoofd is doorgaans hoog. Ascendant Tweelingen hebben vaak goede jukbeenderen hebben.

De huid

De huid van de Tweelingen is van nature meestal bleek maar kan in de zon wel bruinen.

De ogen

Het meest opvallend aan het gezicht van de Tweelingen zijn de ogen. Ze hebben energieke en levendige uitstraling. Deze kan wel veranderen als hun stemming verandert. Hun priemende blik is wel vaak wat rusteloos. Ze richten hun blik heel precies en snel en afwisselend op verschillende onderwerpen.

Het lichaam van de Tweelingen ascendant

Het lichaam van de Tweelingen is vaak lichtgebouwd, met smalle schouders. Vrouwelijke Tweelingen zijn meestal slank met kleine borsten. Ze zijn lichtvoetig, bewegen snel en zijn meestal fit. Ze zijn van een gemiddelde lengte. Het teken Tweelingen heerst over de borst, longen, armen en handen. De armen zijn meestal langer dan gemiddeld.

Kwalen van de Tweelingen

Het teken Tweelingen heerst over de schouders en bovenarmen en inwendig over de ademhaling en zenuwen. Tweelingen lopen vaker het risico verkouden te worden door hun gevoeligheid van de longen. Ook hebben ze een gevoelig zenuwstelsel dat snel overbelast kan worden door te hard werken of extreme inspanning. Als gevolg van spanningen kunnen een stijve nek en schouders voorkomen. Lichte sporten zijn daarom ook beter geschikt voor de Tweelingen dan sporten waarbij langdurige en extreme inspanning nodig is.

Voorbeeld: Angelina Jolie

Erogene zones van de Tweelingen

De erogene zone van de Tweelingen zijn de vingers, handen en armen. Verder hebben Tweelingen een rijke fantasie die geprikkeld kan worden om ze te verleiden.

Lees ook:

hoe verleid je een Tweelingen
Wat zijn de slechte eigenschappen van de Tweelingen?
Wat zijn de 20 goede eigenschappen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *