weekhoroscoop maagd

Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september) voor de week 19-26 april 2021

Horoscoop deze week

Tot en met woensdag zijn je gedachten in harmonie met je bedoelingen en kan je je ideeën makkelijk omzetten in woorden. Dit maakt gesprekken aangenaam en nuttig. Omdat je jezelf zo helder en vlot kan uitdrukken, zijn dit ook dagen om te onderhandelen op ieder gebied zoals zaken, werk of privé relaties. Je kan ook een rol spelen als mediator als er problemen zijn tussen vrienden of familie.

Vanaf donderdag sta je in contact met je gevoel en zeg je intuïtief de goede dingen op het juiste moment. Dit zijn goede dagen voor sociale activiteiten, om te daten en om nieuwe vriendschappen te sluiten. Je charme en sociale vaardigheden zorgen ervoor dat je ook heel goed om een gunst kan vragen, kan solliciteren of een aanvraag moet doen. Je hebt een oog voor koopjes en voor schoonheid. Je kan daarom goed slagen als je kleding, cadeautjes, kunst of sieraden wilt kopen.

Beste dag(en): 21 en 22 april 2021

Weekhoroscoop vorige week

Tot en met donderdag zijn al je zintuigen actief en ben je heel gevoelig voor allerlei soorten prikkels uit je omgeving. Je intuïtie is sterk en je kan voorspellende inzichten hebben. Andere mensen zoeken graag je gezelschap, vooral als ze de behoefte hebben om opgevrolijkt te worden. Dit zijn ook dagen om je bezig te houden met artistiek of creatief werk dat kan variëren van zingen tot schrijven.

Vanaf vrijdag ben je gevoeliger voor je eigen emoties en de emoties van anderen. Deze verhoogde gevoeligheid kan in je voordeel werken bij het verbeteren van relaties en nieuwe mensen aantrekken. Je trekt vooral vrouwen en gevoelige, zorgzame mannen aan. Een belangrijke nieuwe relatie kan deze dagen beginnen.

Beste dag(en): 13 en 14 april 2021

Weekhoroscoop vorige week

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

Lees ook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *