weekhoroscoop maagd

Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september) voor de week 27 mei-3 juni 2024

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

Begin van deze nieuwe week kan je helder denken en je goed concentreren. Je vindt het niet moeilijk om je oordeel te bepalen. Je kan goed onderhandelen zowel voor jezelf als voor je werk. Je kan daarvoor diepgaande gesprekken voeren met mensen die veel ouder zijn of die veel jonger zijn. Normaal is de Maagd vaak degene die de kennis heeft en anderen iets kan leren. Deze week zijn de rollen omgedraaid en kan jij nieuwe dingen opsteken.

Vanaf woensdag is de invloed van de planeten zo dat je heel goed werk kan doen waar je je hoofd bij nodig hebt. Je bent creatief en origineel in het vinden van oplossingen. Je kan onverwacht nieuws verwachten dat tot allerlei nieuwe kansen en mogelijkheden kan leiden. Je krijgt nieuwe inzichten en je kan nieuwe ontdekkingen doen over jezelf en anderen.

Beste dag(en): 31 mei en 1 juni 2024

Lees ook de laatste Maagd maandhoroscoop hier


Horoscoop vorige week

Er is veel te doen in je 10e huis van carrière, wat betekent dat jouw reputatie en jouw rol die je speelt in de wereld veel aandacht en werk vraagt. Misschien ben je bezig met het aanvragen van een lening om voor jezelf te beginnen of moet je ander papierwerk doen. Je kan goed samenwerken met anderen en je hebt dromen en misschien zelfs visioenen over hoe je wilt dat je toekomst eruit ziet.

In. het weekend laat die wens om grootse dingen voor elkaar te krijgen, je nog niet los. Let op dat je de balans kan bewaren tussen je persoonlijke en je zakelijke leven. Als je succes wilt hebben moet je zorgen dat alle factoren in je leven samengaan. Zorg dat je de steun van je partner of gezin houdt.

Beste dag(en): 21 en 22 mei 2024

Lees ook de weekhoroscopen van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier.

Lees ook…

Weet je niet welk teken, bereken het hier
Lees ook 20 eigenschappen van de Maagd
uiterlijke eigenschappen ascendant Maagd

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *