Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september) voor de week van 24 april – 1 mei 2017

Als de week begint heb je weinig tijd voor plezier en meer tijd voor serieuze zaken. Je zoekt dingen die je wilt weten of die je nodig hebt, tot de bodem uit. In het midden van de week verbetert je stemming en richt je je op de meer positieve en leuke dingen in het leven. Met de nieuwe Maan in Stier op woensdag sta je open voor nieuwe ervaringen en nieuwe kansen pak je met beide handen aan.

Later in de week werk je hard om doelen die je jezelf hebt gesteld waar te maken. Op vrijdag gaat Venus het teken Ram binnen en de komende weken ben je daardoor wat emotioneler en richt je je meer op de donkere kanten van het leven. Mercurius, de planeet die heerst over jouw teken, staat vrijdag op één lijn met Uranus. Je aandacht gaat dan vooral uit naar je vrienden. Je kan ook met onverwachte veranderingen te maken krijgen of je probeert iets heel nieuws uit. Aan het einde van de week stel je je onafhankelijk op. Je doet de dingen op jouw manier en trekt je even wat minder aan van de mensen om je heen.

Beste dag(en) van de week: 26 en 27 april

Weekhoroscoop vorige week

Je bent creatief en je wilt graag plezier maken als de week begint. Je wilt dingen doen die je leuk vindt en het liefste met mensen die je leuk vindt. Op woensdag gaat de Zon in Stier en dan wil je je horizon verbreden. Je wilt nieuwe dingen beleven en ontdekken, nieuwe ervaringen opdoen.

Later in de week wordt werk wat belangrijker dan plezier en daar ben je dan druk mee. Op donderdag gaat Mercurius in tegengestelde richting in het teken Ram. Je worstelt dan met een onderwerp dat je liefst voor jezelf had willen houden en je hebt eerder de neiging om in een slecht humeur te raken of ergens door geobsedeerd te worden. Probeer de dingen luchtig op te nemen ook al voel je je wat zwaarder op de hand. Op vrijdag gaat Mars je huis van carrière binnen en je stelt jezelf nieuwe doelen op dit gebied. Het weekend heb je een behulpzame bui. Je brengt tijd door met met mensen waar je om geeft en je helpt ze waar je kan..

Beste dag(en) van de week: 17 en 18 april

 

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop