Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september) voor de week van 21-28 augustus 2017

Het kan lijken of iets op dit moment heel belangrijk voor je is of dat je iets heel graag wilt hebben. Maar dat kan heel snel veranderen. Kom dus niet te snel in actie of schaf niet te snel iets aan. Een oude vriend of ex-geliefde kan weer opduiken in je leven. Als je er slechte herinneringen aan hebt, blijf er dan zo veel mogelijk uit de buurt.

De zoneclips op maandag zorgt ervoor dat je liever een beetje op de achtergrond blijft en niet in de spotlight. Venus gaat het teken Leeuw binnen op zaterdag en je richt je dan vooral op je eigen behoeften. Je houdt een soort opruiming in je leven. Alles wat je niet meer nodig hebt of wat je in de weg staat, ruim je op. Op dinsdag gaat de Zon jouw teken binnen en het midden van de week staat de Maan in jouw teken. Nog meer aanwijzingen dat je je vooral op jezelf en je eigen behoeften richt.

Beste dag(en) van de week: 24 en 25 augustus

 

Weekhoroscoop vorige week

Je hebt weinig contact met anderen deze week. Maar de mensen met wie je wel contact wilt hebben zijn je heel dierbaar of zijn echte vrienden. Neem vooral je rust. Je kan deze week een voordeeltje hebben waardoor je extra geld krijgt. Iets of iemand van een vorige baan kan plotseling weer actueel worden. Verre reizen of internationale relaties kunnen deze week ook een rol spelen.

Het is deze week belangrijk dat je een positieve kijk op de dingen houdt. Doe dingen die je leuk vindt en waar jij verstand van hebt. Je zou je deze week het liefste alleen daarmee bezighouden. Familieverplichtingen of andere verantwoordelijkheden kosten je deze week meer moeite om na te komen.

Beste dag(en) van de week: 14 augustus

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop