Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september) voor de week van 19-26 maart 2018

Ook voor jou geldt dat het vanaf deze week tot 15 april verstandig is om geen grote projecten of relaties te beginnen en geen grote aankopen te doen.  Tot die datum kan je last hebben van besluiteloosheid, vergissingen, valse starts en vertraging. Vooral op het gebied van financiën, gezondheid en seksuele verleidingen. Een ex-geliefde kan plotseling weer in je leven opduiken. Onderzoek en het zoeken naar informatie is iets dat je goed ligt deze week.

Je instelling is serieus en gefocust deze week. Dinsdag gaat de Zon in het teken Ram en donderdag gaat Mercurius tegengesteld bewegen. Dat geeft je discipline en energie en het vermogen om al je aandacht op één ding te richten. Je emoties zijn intens. Zoek een uitlaatklep voor al die emotionele energie. Ontspan zo veel mogelijk.

Beste dag(en) van de week: 21 en 22 maart

 

Weekhoroscoop vorige week

Voor Maagden is deze week geschikt voor het doen van zaken en andere manieren om met mensen om te gaan. De kans is groot dat je moet reizen voor je werk. Financieel kan deze week wat tegenvallen. Er kunnen zich moeilijkheden voordoen of vertraging bij geld dat je zou moeten ontvangen. Je thuissituatie is wel rustig en als er problemen zijn dan kan je die heel goed oplossen. De omgang met andere gezinsleden verloopt goed. Deze week zal je het gevoel hebben dat je weinig vooruitgang boekt. Maar wat je nu doet zal je wel op een later tijdstip helpen.

Op zaterdag vindt er een nieuwe Maan plaats in het teken Vissen. Dit brengt een gunstige energie met zich mee die ervoor zorgt dat je wat meegaander bent en eerder compromissen sluit. Mars gaat het huis van de liefde binnen op zaterdag. Dit maakt je creatiever en liefdevoller naar de mensen om wie je geeft.

Beste dag(en) van de week: 12 maart

 

 

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop