Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september) voor de week van 16-23 juli 2018

Tot woensdag heb je meer moeite om je emoties in bedwang te houden. Je bent wat explosiever dan normaal en dat maakt je moeilijker in de omgang. Je emoties zijn wat extremer en daardoor irriteren sommige mensen je eerder terwijl je anderen helemaal geweldig vindt.

Vanaf vrijdag kunnen Maagden makkelijker verliefd worden. De kans is groot dat dit een goede match is. Deze dagen staan de sterren gunstig voor financieel of materieel voordeel. Investeringen die je nu doet in bijvoorbeeld kunst, sieraden of andere luxe voorwerpen kunnen veel geld waard worden. Ook kan je een financieel meevallertje krijgen.

Beste dag(en) van de week: 21 en 22 juli

 

Weekhoroscoop vorige week

Begin van de week gaat Venus jouw teken binnen en blijft daar tot de eerste week van augustus. Dat is goed nieuws voor je relaties en creativiteit. Je voelt je geliefd en anderen vinden jou aantrekkelijker dan normaal. Je sociale leven wordt actiever en dat betekent ook meer kansen op het vinden van de liefde voor single Maagden. Singles trekken deze week vooral de wat excentriekere of ongewone types aan. Financieel ziet je situatie er ook goed uit. Door de zoneclips op donderdag kan je dingen in je leven veranderen die je hinderden bij het vinden van geluk en succes.

Beste dag(en) van de week: 14 en 15 juli

 

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop
Lees ook 20 eigenschappen van de Maagd