Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september) voor de week van 26/6-3/7 2017

Als de week begint, blijf je liever dicht bij jezelf. Je bemoeit je vooral met je eigen zaken en je houdt je een beetje op de achtergrond en werkt het liefst achter de schermen. Mercurius, de planeet die heerst over jouw teken, maakt op dinsdag een gunstige combinatie met Jupiter. Je kan je dan beter inleven in anderen, je hebt meer begrip en je intuïtie is sterker. Aan de andere kant ben je ook wat luier en geef je eerder toe aan verleidingen en dingen die minder goed voor je zijn.

Op woensdag staat Mercurius op één lijn met Mars. Dat geeft je meer energie, vooral omdat de Maan in het midden van de week ook nog in jouw teken staat. Op donderdag staat Mercurius recht tegenover Pluto. Je moet dan misschien wat aanpassingen doen door moeilijkheden die zijn ontstaan omdat je er weinig grip op hebt. Later in de week keert de rust weer, ben je zelfverzekerder en kan je meer van het moment genieten.

Beste dag(en) van de week: 28 juni

Weekhoroscoop vorige week

Als de week begint probeer je wat veranderingen of verbeteringen in je leven aan te brengen. Liefst veranderingen die voor de lange termijn. Op dinsdag ontmoet Mercurius de planeet Uranus. Je staat daardoor meer open voor veranderingen. Mercurius staat op woensdag op één lijn met de Zon. Je zit dan goed in je vel. Je vindt het niet erg om in het middelpunt van de belangstelling te staan of om complimentjes te krijgen.

Op woensdag gaan de Zon en Mercurius ook allebei het teken Kreeft binnen waardoor je horizon verbreed wordt. Je probeert nieuwe dingen uit of je probeert het gewoon eens op een andere manier te doen. Deze week kan je nieuwe mensen onmoeten en je breidt je sociale kring uit. Je bent positief ingesteld, bent populair, je flirt graag en de kans op romantiek neemt toe.  Op vrijdag vindt er ook nog een nieuwe Maan plaats ook in het teken Kreeft, wat het bovenstaande nog eens versterkt.

Beste dag(en) van de week: 20 en 21 juni

 

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop