weekhoroscoop maagd

Weekhoroscoop Maagd

Laatst bijgewerkt:

Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september) voor de week 11-18 februari 2019

Tot donderdag voel je je krachtig. Je emoties zijn intens, net als je reacties. Iets of iemand kan je diep raken en dat kan een grote invloed hebben op je leven. Dit kan leiden tot nieuwe relaties. Je kan een sterke karmische band met iemand voelen of het idee hebben dat een ontmoeting was voorbestemd.

Vanaf donderdag neemt de romantiek en passie in je leven toe. Anderen vinden je charmant, interessant en zijn graag in je gezelschap. Je geniet ervan om tijd door te brengen met vrienden of in een groep met mensen met dezelfde ideeën als jij. Dit zijn ook dagen om jezelf, je huis of je omgeving te verfraaien.

Beste dag(en) van de week: 12 en 13 februari

Weekhoroscoop vorige week

Deze nieuwe Maan in Waterman op 4 februari is ook voor de Maagd goed nieuws. Het brengt je geluk, blijdschap en optimisme. Alleen staan de tekens Waterman en Maagd enigszins op gespannen voet met elkaar. Je kan daarom het idee hebben dat je deze dagen wat onrustig bent en moeilijker kan ontspannen. Je kan je tijdelijk wat onrustig en onzeker voelen.

Vanaf donderdag komt er meer harmonie, vriendschap en romantiek in je leven. Je kan leuke dingen doen en je open, gevoelige en zachtaardige stemming maakt je populair. Maagden die op zoek zijn naar een relatie trekken makkelijk mensen naar zich toe.

Beste dag(en) van de week: 9 en 10 februari

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2019
Lees ook 20 eigenschappen van de Maagd

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant
Easy Yoga