weekhoroscoop maagd

Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september) voor de week 12-19 juni 2023

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

Mercurius is jouw planeet en die bevindt zich in je 10e huis van carrière. Mercurius vormt een vierkant met de strenge Saturnus in je huis van relaties. Dit wijst op serieuze gevoelens tussen jou en je partner of een serieuze kijk op een gebeurtenis. Misschien heeft je partner of een collega je steun of troost hard nodig deze week.

Deze stand van de planeten zorgt voor discipline, voor structuur en voor het stellen van grenzen in situaties die uit de hand zijn gelopen en weer orde en balans nodig hebben. Dat geldt ook voor de hulp of steun die je een ander wilt of kunt geven. Als mensen teveel op je steunen vind je dat niet fijn. Geef zelf de grens aan.

Beste dag(en): 13 en 14 juni 2023

Lees ook de laatste Maagd maandhoroscoop hier

Horoscoop deze week

Tot en met dinsdag bevindt de Maan zich in je 5e huis van plezier en vermaak. Je voelt je sociaal en meer verbonden met anderen. Dit zijn goede dagen om creatief bezig te zijn met anderen samen. Liefde en romantiek zijn belangrijker voor je en je wilt graag tijd doorbrengen met je geliefde. Natuurlijk kan deze maanenergie je ook wat luier maken omdat je liever leuke dingen doet dan dat je je met je verantwoordelijkheden en verplichtingen bezighoudt.

Op zondag gaat Mercurius je 10e huis van carrière binnen. Dit is een sterke positie en je zal vast meer nadenken over je werk of je carrière. Waarschijnlijk communiceer je ook meer tijdens deze periode. Je uit of deelt je ideeën waardoor ze meer aandacht krijgen. Je woorden kunnen grote invloed hebben en je helpen om je carrière verder te ontwikkelen.

Beste dag(en): 6 en 7 juni 2023

Andere weekhoroscopen

Weekhoroscoop Ram
Weekhoroscoop Stier
Weekhoroscoop Tweelingen
Weekhoroscoop Kreeft
Weekhoroscoop Leeuw
Weekhoroscoop Maagd
Weekhoroscoop Weegschaal
Weekhoroscoop Schorpioen
Weekhoroscoop Boogschutter
Weekhoroscoop Steenbok
Weekhoroscoop Waterman
Weekhoroscoop Vissen

Lees ook…

Weet je niet welk teken, bereken het hier
Lees ook 20 eigenschappen van de Maagd
uiterlijke eigenschappen ascendant Maagd

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *