Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september) voor de week van 15-22 januari 2018

Je ziet de schoonheid van dingen deze week, Maagd. Snuif het op, maak iets moois of vindt iets nieuws uit. Je kan makkelijk verliefd worden deze week. Apparaten of computers kunnen je deze week in de steek laten maar wacht met het kopen van nieuwe. Vanaf halverwege wordt schoonheid en liefde minder belangrijk en werk steeds belangrijker. Neem niet teveel werk op je schouders, vraag hulp of delegeer. Vanaf vrijdag krijg je meer kansen, verbreed je je horizon en begin je eerder aan iets nieuws.

Met een nieuwe maan in je huis van de liefde op dinsdag, besteed je begin van deze week meer tijd aan dingen waar je zelf van houdt. Aan je hobby’s of aan je geliefde. Op woensdag gaat Venus je huis van werk binnen en op vrijdag volgt de Zon. Je wordt dan wat serieuzer en pak je werk aan dat gedaan moet worden. Je hebt meer discipline en doorzettingsvermogen.

Beste dag(en) van de week: 15 en 16 januari

 

Weekhoroscoop vorige week

Je bent druk deze week en eigenlijk heel 2018. Met berichtjes, administratie, bezoekjes en discussies. Maak een to-do lijstje. En vergeet niet om op tijd rust te nemen en te letten op wat je eet. De kansen op romantiek nemen toe. De ontwikkelingen in de liefde kunnen snel gaan. Je werk kan geestelijk veel van je vragen maar je kan het goed aan.

Je begint de week actief. Maar je wilt wel zeker van jezelf zijn voor je ergens aan begint. Op donderdag gaat Mercurius, de planeet die heerst over jouw teken, je huis van de liefde binnen je toont daardoor eerder je gevoelens en je bent aanhankelijker. Je bent ook creatiever en je richt je op wat je zelf leuk en belangrijk vindt.

Beste dag(en) van de week: 11 januari

 

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop