weekhoroscoop maagd

Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september) voor de week 26 september-3 oktober 2022

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

Aan het begin van de nieuwe week vormen Mars en Saturnus een driehoek. Deze positieve combinatie gaat je helpen met je carrière. Je kan hulp krijgen bij je werk, een nuttig nieuw contact maken, promotie maken of besluiten dat het tijd is om een nieuwe richting in je carrière in te slaan die beter bij je past.

Op donderdag verlaat Venus jouw teken en gaat je 2e huis van geld en bezit binnen. Hierdoor zal je eerder de behoefte voelen om mooie of luxe spullen te kopen voor jezelf, bijvoorbeeld om je humeur te verbeteren. Als je een oogje op iemand hebt, dan kan je jezelf te buiten gaan om de aandacht te trekken. Overdrijf het niet…

Op zondag gaat Mercurius weer in zijn normale richting bewegen in jouw teken. Je zelfvertrouwen krijgt hierdoor een boost. Dit is een goed moment om anderen te laten zien waar je goed in bent of waar je talenten liggen.

Beste dag(en): 1 en 2 oktober 2022

Lees ook de laatste Maagd maandhoroscoop hier

Horoscoop deze week

De week begint voor Maagden sociaal. Vriendschappen en activiteiten met vrienden zijn belangrijk voor je. Op de 23e verlaat de Zon jouw teken Maagd en gaat je 2e huis van geld en bezit binnen. Je krijgt meer aandacht voor je financiële situatie.

Mercurius die tegengesteld beweegt, gaat op de 23e even terug in Maagd. Dat kan een periode zijn waarin je minder zelfvertrouwen hebt. Wees niet te kritisch op jezelf maar leg de aandacht op dingen die je wel gelukt zijn en wat je bereikt hebt tot nu toe.

De nieuwe Maan op zondag vindt plaats in je 2e huis van geld en bezit. Dit is een gunstige stand en dus een goed moment om je financiën op orde te brengen of om manieren te bedenken of te vinden om je inkomsten te vergroten. Denk groot.

Beste dag(en): 24 en 25 september 2022

Andere weekhoroscopen

Weekhoroscoop Ram
Weekhoroscoop Stier
Weekhoroscoop Tweelingen
Weekhoroscoop Kreeft
Weekhoroscoop Leeuw
Weekhoroscoop Maagd
Weekhoroscoop Weegschaal
Weekhoroscoop Schorpioen
Weekhoroscoop Boogschutter
Weekhoroscoop Steenbok
Weekhoroscoop Waterman
Weekhoroscoop Vissen

Lees ook…

Weet je niet welk teken, bereken het hier
Lees ook 20 eigenschappen van de Maagd
uiterlijke eigenschappen ascendant Maagd

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.