Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september) voor de week van 23-30 oktober 2017

Deze week draait het vooral om de kleine dingen, Maagd. Je dagen worden gevuld met kleine klusjes, administratie, berichtjes en bezoekjes. Je ontmoet mensen maar meer toevallig, zonder afspraak. Je leven lijkt druk, maar het verloopt makkelijk en dat blijft de komende 13 maanden zo. De komende tijd komt er meer geld binnen. Maar je stemming is rusteloos en je wilt het geld daardoor meteen weer uitgeven.

Doe deze week vooral wat je goed kunt en wat bekend voor je is. Blijf binnen je comfort zone. Op maandag gaat de Zon het teken Schorpioen binnen. Je bedenkt dan nieuwe ideeën en plannen. Hou het bij denken en bewaar de uitvoer van die plannen tot later. Op dinsdag ontmoet Mercurius de planeet Neptunus. Je kan dan je fantasie en intuitie goed gebruiken. Je wordt er creatiever door en wat minder serieus.

Beste dag(en) van de week: 23, 24 en 26 oktober

 

Weekhoroscoop vorige week

Vanaf deze week begint een periode waarin communicatie, administratie, schrijven en media belangrijk worden. Laat je nieuwsgierigheid je leiden en wie weet waar je terecht komt. Geld kan op verschillende manieren een rol spelen deze week en dat kan gunstig of ongunstig uitpakken. De tijd zal het leren.

Op dinsdag gaat Mercurius het teken Schorpioen binnen. Je geest is dat extra actief. Je komt met allerlei originele plannen. In het midden van de week houdt geld je bezig door een nieuwe Maan op donderdag in je huis van geld. Op zondag gaat ook Mars je huis van geld binnen.  Je probeert je financiële situatie te verbeteren en voor meer zekerheid in je leven te zorgen. Je hebt een positieve kijk op de dingen.

Beste dag(en) van de week: 16 en 18 oktober

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop