Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september) voor de week van 15-22 oktober 2018

Je bent tot woensdag in een goede en vriendelijke stemming. Het is een tijd om te ontspannen en om bij te komen. Je beleeft nu meer plezier aan het bijwonen van sociale activiteiten. Je bent open en je kan je gevoelens goed uiten. Daarvan profiteert ook je intieme relatie en de band met je geliefde kan dieper worden.

Vanaf woensdag ben je creatiever, romantischer en spiritueler. Dromen worden heviger en je fantaseert er op los. Maar je bent wat minder goed in het onthouden van details. Je gevoeligheid zorgt ervoor dat je extra kan genieten van muziek, dans en kunst.

Beste dag(en) van de week: 18 en 19 oktober

Weekhoroscoop vorige week

De nieuwe Maan in Weegschaal op maandag heeft een subtiele maar vooral positieve invloed op de Maagd. Het zorgt ervoor dat je wat gevoeliger en zachtaardiger bent naar de mensen om je heen. Het is een goede week om afscheid te nemen van negatieve gewoonten en mensen die een slechte invloed op je hebben.

Vanaf donderdag kan je heel helder nadenken. Je hebt een goed beoordelingsvermogen en goede organisatorische kwaliteiten. Studeren, onderzoek doen, je administratie bijhouden zijn goede activiteiten. Maar ook onderhandelingen zullen je goed af gaan. Vanwege je praktische en nuchtere instelling is het goed om nu plannen te maken voor de lange termijn.

Beste dag(en) van de week: 12 en 13 oktober

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop
Lees ook 20 eigenschappen van de Maagd