weekhoroscoop maagd

Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september) voor de week 22-29 april 2019

Voor Maagden is het tijd om uit de diepten, geheimen en donkere gedachten te stappen. Onderwerpen als onderzoek, onderwijs en intellectuele onderwerpen liggen je goed. Maar er komt ook meer ruimte voor romantiek en creativiteit.

De planeten laten zien dat je het geluk aan je kant hebt. Dus denk groots. Je intuïtie neemt vooral de tweede helft van de week toe. Je hebt anderen snel door en dat geeft je een voorsprong als je een gesprek of onderhandelingen voert. Dit zijn ook goede dagen om te schrijven of om te spreken voor een groter publiek. Breng in het weekend een bezoek aan familie die je lang niet gezien hebt of bekijk oude foto’s.

Beste dag(en) van de week: 27 en 28 april

Weekhoroscoop vorige week

Na deze week word je minder gevoelig en krijg je je rationele gedachten weer terug. Maar deze week is het nog niet zo ver. Deze week spelen je intuïtie en emoties nog even een grotere rol. Geheimen en mysteries trekken je aan. Je hebt deze week nog diepe veel onzichtbare krachten in je zoals lust en passie.

Als je je moet bezighouden met serieuze zaken en je kan concentreren, dan kan je daar moeite mee hebben. Je bent sociaal, optimistisch en vrolijk. Je hebt deze dagen eerder de neiging om je geld uit te geven aan luxe artikelen, kleding en cosmetica. Dit zijn dagen om uit je comfort zone te stappen en contact met maken met aparte en bijzondere mensen.

Beste dag(en) van de week: 16 en 17 april

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2019
Lees ook 20 eigenschappen van de Maagd

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *