weekhoroscoop maagd

Weekhoroscoop Maagd

Laatst bijgewerkt:

Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september) voor de week van 17-24 december 2018

Je bent deze week heel gemotiveerd en gedreven om dingen te doen en te laten slagen. Zelfs lastige klussen lukken je door je doorzettingsvermogen. Je energie en met name seksuele energie nemen toe en het geeft je een mysterieus tintje. Je partner kan het moeilijk vinden om je bij te houden.

Vanaf donderdag heb je het soort creativiteit waardoor je zin hebt om te dansen en muziek te maken. Je kan je ook uiten door schilderen of beeldhouwen. Maagden met een relaties kunnen een romantisch en erotische tijd hebben met een partner. Single Maagden kunnen een gevoelig en zorgzame persoon ontmoeten.

Beste dag(en) van de week: 20 en 21 december

Weekhoroscoop vorige week

Een harmonieuze thuisbasis is belangrijk voor je welzijn deze week. Het helpt je om op andere gebieden beter te presteren. Maak deze week nieuwe vrienden of verbeter de band met oude vrienden of familieleden die je lang niet gezien hebt. Een vrouwelijk persoon kan een goede raad voor je hebben.

Vanaf donderdag neemt je zakelijke inzicht toe. Als je gaat winkelen heb je een goed oog voor koopjes. Vooral als het gaat om luxe producten. Maagden die nu een nieuwe relatie beginnen, zullen merken dat die langzaam van start gaat. Toch heeft die nieuwe relatie een sterke basis en kan uitgroeien tot iets moois.

Beste dag(en) van de week: 11 en 12 december

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop
Lees ook 20 eigenschappen van de Maagd

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant
astrologie
Wat is astrologie?