Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli) voor de week van 15-22 oktober 2018

De eerste dagen van de week zijn je relaties met mensen harmonieus. Je bent vriendelijk en sociaal, ook als je normaal vrij verlegen bent. Je intuïtie is sterk en je voelt aan wat je het beste op dat moment kan zeggen. Het zijn goede dagen om af te spreken met vrienden of om te gaan daten of iemand eindelijk eens te vertellen wat je voor hem/haar voelt.

Vanaf woensdag kan je heel goed hoofdzaken van bijzaken onderscheiden. Je laat je niet afleiden door details. Je kan je gedachten en ideeën heel goed uitleggen en delen met anderen. Je dromen kunnen heftiger zijn dan normaal en je bent ook gevoeliger voor stemmingen om je heen. Door je optimisme kan je nu goed plannen maken voor te toekomst.

Beste dag(en) van de week: 15 en 16 oktober

Weekhoroscoop vorige week

De nieuwe Maan in Weegschaal op maandag kan je voor wat uitdagingen stellen. Iemand of iets kan jou of jouw grenzen op de proef stellen. Vertrouwen en geloof in jezelf zijn belangrijk om hiermee om te gaan. Je kan gedwongen worden om je angsten onder ogen te zien.

Vanaf donderdag neemt je doorzettingsvermogen en nuchterheid toe. Mensen om je heen respecteren en waarderen je om je betrouwbaarheid. Het is een goede tijd om te studeren of je administratie bij te werken. Routine klusjes waar je je hoofd bij moet houden vind je opeens een stuk minder saai. Je kan je prima concentreren en je maakt weinig fouten.

Beste dag(en) van de week: 12 en 13 oktober

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop
Lees ook 20 eigenschappen van de Kreeft