weekhoroscoop kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli) voor de week van 22-29 april 2019

De drukte en druk van de laatste tijd neemt af. Deze weken krijg je meer te maken met de leuke dingen van het leven. Sociale activiteiten, romantiek, vriendschap. Probeer alleen niet te veel aan te komen, want je kan al het lekkers moeilijk weerstaan. Het valt ook niet mee met al die gezellige activiteiten.

Het wil niet zeggen dat je weinig tijd aan je werk besteedt. Je carrière blijft om je aandacht vragen. Er kan een onderwerp zijn dat je dwarszit of wat spanning veroorzaakt. Een geheim of een conflict, iets dat botst met je gevoel voor ethiek of het goede.

Beste dag(en) van de week: 24 en 25 april

Weekhoroscoop vorige week

Dit is de laatste week waarin ambitie, status en carrière een hoofdrol spelen. Na deze week tot midden mei zal overleg met overheidsinstellingen en andere vormen van autoriteiten belangrijk voor je zijn. Kreeften die iets op hun kerfstok hebben kunnen in aanraking komen met de politie.

Vanaf donderdag is je huis je toevluchtsoord waar je kan bijkomen en relaxen. Je kan je meer bezighouden met de toekomst van je kinderen als je die hebt. Vanaf vrijdag is er meer ruimte voor romantiek en creativiteit. Je waagt ook eerder een gokje.

Beste dag(en) van de week: 17 en 18 april

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2019
Lees ook 20 eigenschappen van de Kreeft