Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli) voor de week van 21-28 augustus 2017

Begin geen nieuwe projecten of relaties tot 5 september. Pak eerst oude en lopende zaken aan. Je kan weer contact krijgen met een vriend of iemand die je van vroeger kent. Dat maakt veel interesse en nieuwsgierigheid bij je wakker. Wat geld betreft, heb je nog steeds zelfdiscipline nodig om niet te veel uit te geven. Zoek liever rekeningen die nog open staan en betaal ze.

Op maandag vindt er een zoneclips plaats in je huis van geld. Financiële kansen kunnen zich voordoen. Maar probeer vooral structuur en stabiliteit in je leven te brengen. Op zaterdag gaat Venus ook je huis van geld binnen. Je kan dan nog meer financiële uitspattingen doen. Op zondag gaat de Zon het teken Maagd binnen. Je bent dan wat emotioneler en gevoeliger. Gebruik je hobby’s en creativiteit als uitlaatklep.

Beste dag(en) van de week: 26 en 27 augustus

Weekhoroscoop vorige week

Geld kan deze week nog steeds uit onverwachte hoeken naar je toe komen. Je drang om het uit te geven is ook groot. Je bedenkt misschien wat je allemaal met dat geld kan doen en wat je graag zou willen hebben. Maar doe rustig aan. Je kan net zo makkelijk hoge rekeningen krijgen of voor andere uitgaven komen te staan. Voor Kreeften die op zoek zijn naar de liefde: let op Steenbokken in je omgeving.

Eind van de week staat de Maan in jouw teken. Je richt je dan vooral op je eigen behoeften en wensen. Je hebt meer energie en je voelt je meer op je gemak als je in het middelpunt van de aandacht staat.

Beste dag(en) van de week: 17, 18 en 19 augustus

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop