Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli) voor de week van 23-30 oktober 2017

Deze week is het begin van een maand en een jaar waarin je vooral geluk hebt in de liefde. Hoewel de komende week ook wat spanningen kan brengen. Probeer diplomatiek en geduldig om te gaan met gezinsleden en familie en met name kinderen. Voorkom woede-uitbarstingen.

Richt je vooral op de kleine taken en klussen die gedaan moeten worden. Hoe meer je doet, hoe meer energie je erdoor krijgt. Op maandag gaat de Zon je huis van de liefde binnen. Je voelt je op je best als je creatief bezig bent, dingen doet waar je van houdt en die jij zelf belangrijk vindt. Je bent speels en brengt graag tijd door met de mensen waar je om geeft.

Beste dag(en) van de week: 28 en 29 oktober

Weekhoroscoop vorige week

Je krijgt deze week ambities als het gaat om huizen, je huis opknappen en opnieuw inrichten. Dus begin maar met bouwen, renoveren of repareren. Het is een minder goede tijd om een huis te kopen of te verhuizen trouwens. Jupiter je geluksplaneet is je huis van de liefde binnen gegaan en blijft daar tot november 2018. Single Kreeften kunnen zelfs deze week al verliefd worden. Een collega kan daar een grote rol bij spelen. Werk en liefde kunnen op meer manieren verbonden zijn en ook botsen deze week.

Op dinsdag gaat Mercurius je huis van de liefde binnen. Je bent dan extra creatief en je besteedt aandacht aan de dingen of mensen van wie je houdt. Woensdag vindt een nieuwe Maan plaats in je huis van huis en gezin. Maak verbeteringen in je huis of doe iets leuks met je gezinsleden.

Beste dag(en) van de week: 20 en 21 oktober

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop