Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli) voor de week van 15-22 januari 2018

Relaties, kansen, competitie en uitdagingen vullen je dagen. Probeer niet te terughoudend maar ook niet te dwingend te zijn, stel je wel coöperatief op. Realiseer je dat je anderen nodig hebt om succes te krijgen. Mensen zijn in je geïnteresseerd en willen weten wat je plannen zijn of hoe je over bepaalde zaken denkt. Ga stress uit de weg, dat is nu een aanslag op je gezondheid. Ga verdachte dingen uit de weg, vertrouw niet blind op de eerlijkheid van mensen maar gebruik je intuïtie.

Met de nieuwe Maan in je huis van relaties op dinsdag, richt je je vooral op de mensen om je heen. Je verbetert relaties, maak eerder compromissen, je probeert de vrede te bewaren en je ontmoet nieuwe mensen. Dat wordt alleen nog maar meer als Venus op woensdag het teken Waterman binnengaat en vrijdag ook de Zon. Je uit daardoor je emoties eerder en je werkt aan veranderingen aan jezelf.

Beste dag(en) van de week: 20 en 21 januari

Weekhoroscoop vorige week

Relaties blijven deze week en eigenlijk dit hele jaar, intens. Dat kan betekenen dat de liefde hevig is, maar het kan ook ruzie en onenigheid betekenen. Voor veel single Kreeften is het dit jaar de tijd om zich te binden. Je geest is positief en vol inspiratie en je intuïtie wordt ook sterker. Je wilt allerlei nieuwe plannen uitvoeren. Probeer wel eerlijk te zijn en alles volgens de regels af te handelen.

Als de week begint probeer je om te gaan met je eigen emoties. Hoe meer je je gesteund voelt door anderen, hoe beter je je voelt. Je houdt het het liefst bij de dingen die bekend zijn. Op donderdag gaat Mercurius je huis van relaties binnen. Het is daardoor makkelijker om je in te leven in iemand anders mening en je doet je best om het gezellig te houden thuis en ruzie te voorkomen.

Beste dag(en) van de week: 10 en 11 januari

 

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop