weekhoroscoop kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli) voor de week van 13-20 juli 2020

Tot en met vrijdag heb je kansen om je persoonlijke invloed en autoriteit te vergroten. Je bent ambitieus, diplomatiek en je hebt humor en dat zijn de ingrediënten voor succes. Je zelfvertrouwen groeit. Je bent meer gedreven om je doelen te behalen. Relaties kunnen wat gespannen zijn. 

In het weekend bevindt de Maan zich in jouw teken en dat legt de nadruk op je privéleven, je huis en gezin. Je bent ook emotioneler en gevoeliger dan normaal. Denken aan vroeger kan je wat sentimenteel maken. Zoek het gezelschap van mensen waar je om geeft.

Beste dag(en) van de week: 15 en 16 juli 2020

Weekhoroscoop vorige week

Tot en met woensdag zijn het dagen waarin je je uitstekende sociale vaardigheden kan gebruiken om nieuwe contacten te maken of om een nieuwe liefde mee uit te vragen. Je kan een compliment, bericht, uitnodiging of cadeau ontvangen en dat maakt je blij en tevreden. Als er ruzie of onenigheid is, kan het nu oplossen en glad strijken.

Vanaf donderdag neemt je zelfvertrouwen, moed en lichamelijke aantrekkingskracht toe. Dit helpt verlegen Kreeften en Kreeften die op zoek zijn naar een nieuwe liefde. Je voelt je avontuurlijker en je probeert eerder nieuwe dingen uit.

Beste dag(en) van de week: 6 en 7 juli 2020

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2019
Lees ook 20 eigenschappen van de Kreeft