weekhoroscoop kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli) voor de week van 10-17 juni 2019

Deze week neemt je passie en je gevoel voor competitie toe. Je bent vastbesloten om bepaalde zaken aan te pakken en je doet alles om het tot een goed eind te leiden. Dat gevecht kan zich ook in jezelf afspelen waarbij je de neiging om agressief of dominant te zijn probeert in goede banen te leiden.

Vanaf vrijdag richt je je aandacht meer op de liefde, relaties, creativiteit en geld. Mensen voelen zich eerder aangetrokken door je vriendelijkheid en charme. Dit zijn goede dagen om je huis of je werkruimte te verfraaien of om mooie kleding en sieraden voor jezelf te kopen.

Beste dag(en) van de week: 20 en 21 juni

Weekhoroscoop vorige week

Hou je deze week nog wat op de vlakte. Na 21 juni zal je meer energie krijgen als de Zon jouw teken binnengaat. Tot die tijd is het beter om te ontspannen en zoveel mogelijk werk te delegeren. Ondanks dat je best wat moe kan zijn, ben je wel assertief en beleef je dingen intensief. Het is een week van tegenstellingen maar rust en alleen zijn doen je nu meer goed.

Lees de gebruiksaanwijzing of kleine lettertjes van overeenkomsten die je tekent goed door. Wees er zeker van dat je weet wat je tekent. Aan het eind van de week kan een oud probleem weer bovenkomen in je relatie. Praat erover, desnoods met iemand anders.

Beste dag(en) van de week: 11 en 12 juni

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2019
Lees ook 20 eigenschappen van de Kreeft

Ook interessant
vakantie sterrrenbeeld
Welke vakantie past bij je sterrenbeeld