weekhoroscoop kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Laatst bijgewerkt:

Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli) week van 15-22 juli 2024

Tot en met donderdag kan de Kreeft positieve veranderingen in zijn leven verwachten. Je staat meer open voor de gebeurtenissen in je omgeving en je bent bereid om meer risico’s te nemen. Hierdoor kan je alles halen uit de onverwachte mogelijkheden die op je pad komen. Je hebt een nieuwe kijk op dingen waardoor je allerlei taken op een innovatieve manier kan doen. Dit zijn prima dagen om te reizen, te verhuizen of je te ontdoen van materieel bezit die je beperken in je vrijheid.

Dit is ook de week van de volle Maan op zondag. En, omdat de Maan jouw teken is, kan je je de hele week al sterker voelen en meer geaard. Je reageert minder emotioneel dan normaal. Volgens deze weekhoroscoop Kreeft zijn relaties deze week ook weer belangrijk voor je. De Kreeft doet veel moeite om zijn relaties goed en harmonieus te houden. Maar te lang vasthouden aan relaties waarvan je niets van terugkrijgt, is geen goed idee, toch?

Beste dagen: 19 en 20 juli 2024

Algemene gebeurtenissen

Maandag vormt Mercurius een positief aspect met Jupiter. Maandag is een dag om met ideeën te komen of te brainstormen over nieuwe ideeën. Plannen kunnen nu vaste vorm krijgen, dus weet wat voor grootse dingen eruit komen. Met Venus die op donderdag het teken Leeuw binnengaat kan het haast geen saaie week worden. Er is genoeg te doen op het gebied van romantiek en creativiteit.

Op zaterdag vindt er een volle Maan plaats in teken Steenbok. Bij een volle Maan in Steenbok hebben we meer gevoel voor orde en structuur en maken we een goede tijdsplanning. Het maakt ons ambitieus en hebben een grote behoefte om te slagen en om succes te hebben en we kunnen deze dagen heel productief zijn. Belangrijk is het om nu geen tijd en energie te verspillen. Het moet allemaal nuttig en sober zijn en dat kan enigszins deprimerend zijn.

Lees ook de laatste Kreeft maandhoroscoop hier.

Weekhoroscoop vorige week

Voor de Kreeft is woensdag de belangrijkste dag, want dan staan de Zon en Saturnus op één lijn en omdat de Zon nog in jouw teken Kreeft staat. Het is tijd om naar voren te stappen, om de leiding te nemen. Je wilt graag shinen en je kennis, ervaring en wijsheid graag delen. De leraar in jezelf komt deze dagen naar voren. En natuurlijk word je daarom gewaardeerd en gerespecteerd.

Vanaf vrijdag kan je snel en vloeiend veranderen in je leven doorvoeren. De Kreeft is spiritueler dan normaal en dat kan je merken aan allerlei spirituele boodschappen die je krijgt. Bijvoorbeeld cijfers die je vaker tegenkomt, bepaalde dieren die je tegenkomt, teksten van liedjes die je meermaals hoort. Je moet wel je ogen en oren openhouden. Er komen ook kansen en mogelijkheden op je pad, maar je moet er wel zelf achteraan gaan door mensen te mailen, te vragen of door te bellen.

Beste dagen: 12 en 13 juli 2024

Lees ook…

de weekhoroscopen van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *