Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli) voor de week van 24 april – mei 2017

Aan het begin van de nieuwe week werk je aan de voortgang van je projecten. Je krijgt het idee dat het ergens op begint te lijken. Je voelt dat je op het goede spoor zit en dat je contact hebt met de juiste mensen. In het midden van de week sta je open om eens iets heel nieuws uit te proberen of iets helemaal anders aan te pakken. En met de nieuwe Maan in Stier op woensdag lukt het je ook om veranderingen aan te brengen die heel onverwacht zijn en misschien breidt je ook je contacten uit.

Later in de week sta je wat meer in verbinding met je gevoel. Je intuïtie is sterker, je voorstellingsvermogen wordt groter en je kan je beter inleven in andere mensen. Op vrijdag gaat Venus je huis van carrière en levenspad binnen en neemt je ambitie toe. Als de week eindigt, bevindt de maan zich in jouw teken en richt je je aandacht wat meer op jezelf en krijg jij ook meer aandacht van de mensen om je heen.

Beste dag(en) van de week: 30 april

Weekhoroscoop vorige week

De mensen in je leven kunnen wat meer je aandacht opeisen aan het begin van deze week. Je helpt ze waar je kan en je versterkt je band met hen. Op woensdag gaat de Zon het teken Stier binnen. Je treedt dan wat meer naar buiten en onderneemt eerder wat nieuwe dingen. Je ontmoet nieuwe mensen en verandert dingen in je dagelijks leven.

Later in de week doe je wat onderzoek of verzamel je informatie over iets dat je wilt weten of beter wilt begrijpen. Donderdag gaat Mercurius die zich tegengesteld beweegt, terug in het teken Ram in je huis van carrière en levenspad. Daardoor kan je wat tegenslagen te verwerken krijgen met je plannen of een slechte indruk maken op andere mensen. Laat je er niet te veel door uit het veld slaan. Op vrijdag gaat Mars het teken Tweelingen binnen en dan doe je dingen graag alleen, ben je ook liever alleen en heb je meer tijd nodig om uit te rusten. Het weekend klaart je stemming op en wil je jezelf amuseren en plezier maken.

Beste dag(en) van de week: 21 en 22 april

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop