weekhoroscoop kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Laatst bijgewerkt:

Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli) voor de week van 11-18 februari 2019

Emoties die je diep had weggestopt, kunnen naar boven komen deze week. In de omgang met mensen wordt duidelijk hoeveel je mensen geeft en hoeveel ze om jou geven. Dat kunnen zowel positieve als negatieve gevoelens zijn. Maar het geeft wel duidelijkheid. Je relaties worden er sterker door. Je bent nu ook goed in het oplossen van mysteries of dingen die onder de oppervlakte spelen te doorzien.

Vanaf donderdag heb je meer behoefte aan affectie en tederheid. Een diepe emotionele of spirituele band vind je nu belangrijker dan lichamelijke aantrekkingskracht. Kreeften die op zoek zijn naar de liefde kunnen iemand ontmoeten met wie ze een diepe band voelen.

Beste dag(en) van de week: 14 en 15 februari

Weekhoroscoop vorige week

De nieuwe Maan in Waterman brengt ook jou goed nieuws en optimisme. Het geeft je spirituele wijsheid om verstandige besluiten te nemen. De relatie tussen Kreeft en Waterman kan wat gespannen en veranderlijk zijn. Je kan daarom ook het gevoel hebben dat je tijdens deze nieuwe Maan wat minder goed kan ontspannen. De harmonie in relaties is ook wat lastiger te bereiken.

Vanaf donderdag wordt je stemming wat romantischer en relaxter. Je kan meer dagdromen en je bent creatief. Gevoelens van medeleven en de behoefte om anderen tot dienst te zijn, nemen toe. Je liefdesleven profiteert van je zachte en gevoelige stemming. Je hebt eerder een geestelijke klik met iemand. Sommige Kreeften kunnen hun soul mate ontmoeten.

Beste dag(en) van de week:  7 en 8 februari

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2019
Lees ook 20 eigenschappen van de Kreeft

Ook interessant
amuletten en geluksbrengers
Talismannen en amuletten