Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli) voor de week van 16-23 juli 2018

Tot donderdag kan je heel goed allerlei klusjes afwerken die je normaal saai en vervelend zou vinden. Je pakt ze misschien net wat anders aan waardoor je er minder tijd aan kwijt bent. Deelnemen aan groepsactiviteiten brengt je dichter bij andere mensen. Vooral als ze een andere achtergrond hebben dan de jouwe.

Vanaf vrijdag is het de ideale tijd om uit te gaan en leuke dingen te doen. Je bent aantrekkelijker dan normaal en je humeur is opperbest. Dat wil je graag delen met anderen. Het geluk is aan je kant en je krijgt veel complimenten en misschien wel cadeautjes.

Beste dag(en) van de week: 20 en 21 juli

Weekhoroscoop vorige week

Als de week begint heb je veel zelfvertrouwen. Gebruik dat enthousiasme en die positieve instelling die je hebt om alles uit de kansen te halen die je geboden worden. Je kan een beetje de neiging hebben om achterover te gaan leunen en je te bedenken hoe lekker alles loopt. Maar als je dat doet loop je wel de kans om mogelijkheden te missen. Die mogelijkheden doen zich voor op persoonlijk, spiritueel en materieel gebied.

De zoneclips in Kreeft biedt je kansen om dingen in je leven achter je te laten. Vooral dingen die te maken hebben met je liefdesleven, geld en creativiteit. Vertrouw op je intuïtie.

Beste dag(en) van de week: 12 en 13 juli

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop
Lees ook 20 eigenschappen van de Kreeft