Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli) voor de week van 26/6-3/7 2017

Aan het begin van deze week richt je je vooral op het brengen van meer stabiliteit en zekerheid in die gebieden van je leven die dat nodig hebben. En hoe beter je je zaakjes voor elkaar hebt, hoe zelfverzekerder je jezelf voelt. Je besteedt ook aandacht aan je financiële situatie. In het midden van de week hou je jezelf bezig met allemaal klusjes die snel afmoeten en korte termijnplannen. Dat kost je zowel lichamelijk als geestelijk de nodige energie.

Aan het eind van de week gaat je aandacht uit naar je huis en gezin. Je laat je verzorgende kant zien en probeert het thuis gezellig te maken zodat iedereen het naar de zin heeft. Het weekend heb je behoefte om er even helemaal tussenuit te gaan. Weg van het gewone en saaie leven. Ga de vrije natuur in.

Beste dag(en) van de week:  2 juli

Weekhoroscoop vorige week

Begin van de week ben je druk bezig met de doelen die je jezelf gesteld hebt. Je hebt het gevoel dat je ergens komt, dat je vooruitgang boekt. In het midden van de week richt je je aandacht meer op de mensen om je heen. Je laat je door je intuïtie leiden en dat werkt prima.

Het is een goede week voor jou nu zowel de Zon als Mercurius op woensdag jouw teken binnengaan en met een nieuwe Maan in Kreeft op vrijdag. Je kan je richten op wat jij wilt en dingen in beweging zetten en je hebt de energie die ervoor nodig is om in actie te komen. Je stelt je meer open en je spreekt je makkelijker uit. Het is geen probleem voor je om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Dat biedt ook kansen op romantisch gebied. Hoewel de planeten gunstig staan, vooral op het gebied van huis, familie en onroerend goed, is het niet aan te raden om impulsieve beslissingen te nemen.

Beste dag(en) van de week:  23, 24 en 25  juni

 

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop