weekhoroscoop kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli) voor de week van 26 oktober-2 november 2020

Tot en met woensdag ben je emotioneler dan normaal. Je zoek graag het gezelschap van mensen die je vertrouwt. Er komen vaker herinneringen boven en dat kan je sentimenteel maken. Als je nieuwe mensen ontmoet, ga er dan maar vanuit dat je eerste indruk de juiste is. 

Vanaf donderdag kan je positieve veranderingen in je leven verwachten. Je staat meer open voor nieuwe dingen en je bent ook bereid om eerder risico te nemen. Je probeert zo veel mogelijk voordeel te halen uit onverwachte kansen die op je pad komen. Dit is een goede periode om te reizen, te verhuizen of om je te bevrijden van materieel bezit dat je vrijheid beperkt. 

Beste dag(en): 30 en 31 oktober 2020

Weekhoroscoop vorige week

Tot en met donderdag is er meer ruimte voor liefde en harmonie zonder dat je er zelf meer moeite voor hoeft te doen. Je kan nu de vruchten plukken van het karma dat je hebt opgebouwd door goede daden en hard werk. Je trekt mooie dingen aan. Dit zijn goede dagen om te daten of deel te nemen aan sociale bijeenkomsten. 

Vanaf vrijdag heb je veel nieuwe ideeën. Je kan je gedachten goed omzetten in woorden en je kan goede gesprekken voeren. Ook onderhandelingen gaan je goed af zowel over werk als in je privéleven. Als er ruzie of onenigheid is, kan je als bemiddelaar optreden. 

Beste dag(en): 22 en 23 oktober 2020

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2019
Lees ook 20 eigenschappen van de Kreeft