weekhoroscoop kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Laatst bijgewerkt:

Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli) voor de week van 10-17 december 2018

Tot woensdag heb je een gevoel van innerlijke rust over je. Je voelt jezelf in balans en je lijkt tevreden met je leven. Je laat je niet gek maken door de stemming van anderen of gebeurtenissen om je heen. Dat betekent niet dat je niet kan genieten van gezelligheid of sociale contacten.

Vanaf donderdag is het tijd om wat extra tijd en energie in je liefdesrelatie te steken. Die relatie kan de laatste tijd wat last hebben gehad van spanningen. Een goed gesprek kan veel oplossen. Zeker als jullie respect hebben voor elkaars mening.

Beste dag(en) van de week:  14 en 15 december

Weekhoroscoop vorige week

Deze week begin je met een heldere geest. Je kan snel denken en goed communiceren. Je hebt oog voor details en je kan je gedachten of plannen goed uitleggen aan anderen. Je luister ook goed naar wat anderen te zeggen hebben. Dat zorgt ervoor dat anderen behulpzaam zijn en dat je ze goed kan overhalen om aan jouw plannen of ideeën mee te doen.

Vanaf vrijdag neemt je aantrekkingskracht en charme toe. Dat is goed voor de romantiek in je leven. Je valt deze dagen vooral op zachtaardige, spirituele types. Je hebt veel fantasie en je bent creatief. Je kan je daardoor goed uiten in dans, muziek, beeldhouwen of creatieve bezigheden.

Beste dag(en) van de week:  4 en 5 december

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop
Lees ook 20 eigenschappen van de Kreeft

Ook interessant
horoscoop ram maand
Horoscoop Ram december 2018