Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli) voor de week van 19-26 maart 2018

Begin geen nieuwe projecten voor 15 april. Dat geldt voor projecten, grote aankopen en ook voor relaties. Vroegere kansen kunnen weer actueel worden. Een baas of baan van vroeger kan weer kansen bieden. Check data, tijd en plaats van afspraken die je maakt dubbel. De kans op vergissingen is groot. Alles wat met je carrière te maken heeft, heeft de wind mee deze week.

De Zon gaat op dinsdag het teken Ram en je huis van carrière en levenspad binnen. Mercurius gaat op donderdag in tegengestelde richting draaien in datzelfde huis. Richt je vooral op bestaande taken die je opnieuw een kans geeft. Laat je niet uit het veld slaan door vertragingen of tegenslagen maar zet even door.

Beste dag(en) van de week: 24 en 25 maart

Weekhoroscoop vorige week

Je bent zelden zo ruimdenkend als nu. Je lijkt een soort innerlijke rust gevonden te hebben. Dat geldt op allerlei gebied, ook in de liefde. Dit hele jaar is een gunstig jaar voor de liefde. Singles kunnen een nieuwe liefde vinden en bij Kreeften met een relatie, bloeit de liefde weer op. Einde van de week kunnen bazen, ouders of andere autoriteiten een beetje op oorlogspad zijn. Dus wees op je hoede.

Op zaterdag vindt er een nieuwe Maan plaats in het teken Vissen. Dit brengt een gunstige en positieve energie met zich mee om enthousiast met nieuwe ideeën aan de slag te gaan. Je werkt het liefste zonder gestoord te worden. Mars gaat het huis van relaties binnen op zaterdag. Je doet meer moeite om banden te versterken en relaties te verbeteren.

Beste dag(en) van de week: 14, 15 en 16 maart

 

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop