horoscoop kreeft

Maandhoroscoop Kreeft april 2021

Horoscoop april 2021 voor het sterrenbeeld Kreeft (22 juni – 23 juli)

LIEFDE & RELATIES

De Kreeft kan een opleving in zijn liefdesleven ondervinden in de tweede helft van de maand april 2021. Dat is namelijk het moment dat Venus, de Zon en Mercurius het 11e huis van sociale groepen, vrienden en sociale activiteiten binnengaan. 

Een andere belangrijke gebeurtenis deze maand is de komst van Mars in jouw eigen teken op 23 april. Deze stand van Mars maakt je minder verlegen en zorgt dat je eerder over je remmingen heen zet. Je zult vanaf deze datum daarom eerder een stap durven maken richting iemand die je leuk vindt. 

Kreeften met een langdurige relatie kunnen deze maand wat meer moeite doen om te zorgen dat de relatie niet in een sleur terecht komt. Dit is het moment om na te gaan hoe hecht jullie relatie nog is, of de gevoelens wederzijds zijn of dat er bij jou of je partner geen sprake is van verveling. De planeten zorgen voor een gunstige energie die je helpt om meer initiatief te nemen en te werken aan wat meer romantiek en opwinding in je relatie. 

WERK & CARRIERE

Je huis van carrière blijft sterk de eerste helft van april. Dit helpt je om voor jezelf op te komen en om je carrière te verstevigen of vooruitgang te boeken. 

Je kan goed nieuws verwachten wat je inkomen betreft. Misschien krijg je meer salaris of vind je een andere manier om je inkomen te verhogen.

Je hebt voldoende inspiratie en nieuwe ideeën. Zet alleen niet al die ideeën af tegen de hoeveelheid geld. Je kan wat teveel op geld en winst gericht zijn. Sommige projecten kunnen ook andere voordelen hebben behalve financiële. Denk bijvoorbeeld aan het verbeteren van je reputatie of imago. 

Op 14 april gaat Venus van je 10e huis van carrière over naar je sociale 11e huis van vrienden en groepen. Mercurius volgt op de 19e. Hierdoor is het mogelijk dat je de laatste weken van april plotseling onverwacht steun krijgt voor je ideeën of projecten. Misschien word je zelfs gekozen als projectleider of krijg je een andere leidinggevende positie.

De laatste dagen van april kan je financieel voordeel hebben maar je kan ook te maken krijgen met onverwachte uitgaven. Het kan in ieder geval geen kwaad om je inkomsten en uitgaven te analyseren en waar nodig aan te passen.

BODY & MIND

April is een drukke maand voor Kreeften. Gelukkig ontbreekt het je niet aan energie of motivatie. Na 24 april is het makkelijker voor je om je energie op één bepaalde activiteit te richten en goede successen te boeken.

Probeer de discipline op te brengen om meer te bewegen. Je hebt dat vooral nodig als je het gevoel hebt dat je door je eigen emoties verstikt wordt. De laatste dagen van april is de kans groter dat oude kwaaltjes weer opkomen. Neem rust, vermijd excessen en zorg goed voor jezelf.


Maandhoroscoop vorige maand

LIEFDE & RELATIES

De afgelopen maanden heb je misschien een onrustig liefdesleven gehad. Maart is daarom een maand om op adem te komen, om meer te ontspannen en je gedachten op een rijtje te zetten. 

Mars gaat op 4 maart door je 12e huis bewegen. Dit kan je helpen om situaties en relaties uit het verleden beter te begrijpen. Maak de balans op en vergeef mensen die jou in het verleden gekwetst hebben of vergeef jezelf als dat nodig is. 

Sommige Kreeften hebben de neiging om intense, hartstochtelijke en misschien wel geheime relaties aan te gaan. Dat kan aan het eind van de maand tot problemen of uitbarstingen leiden. 

Andere Kreeften hebben intense gevoelens maar durven zich niet uit te spreken. Blijf er niet mee rondlopen. De dagen tussen 20-24 maart neemt je moed en initiatief toe door de Mars-Saturnus driehoek. Maak gebruik van deze energie en deel je gevoelens of vertel iemand dat je verliefd bent. Deze energie helpt ook bestaande relaties om opbouwende discussies te voeren over onderwerpen die gevoelig liggen. 

WERK & RELATIES

Mars, die heerst over het 10e huis van carrière, gaat vanaf 4 maart door je 12e huis bewegen. Dat geeft aan dat je meer behoefte hebt om je terug te trekken en ergens rustig wilt kunnen denken en werken. Dit is geen maand waarin je je graag laat zien of horen. Je blijft graag op de achtergrond. 

Maak van deze energie gebruik en stop met projecten die je niet langer inspireren, niks opleveren of geen positieve invloed op je leven hebben. 

Sommige Kreeften overwegen serieus om van richting van carrière te veranderen. Sommige kunnen daarvoor een opleiding of cursus volgen.

Op 20 maart gaat ook de Zon door je 10e huis bewegen. Dit heeft een gunstige en stimulerende werking die de wat afremmende werking van Mars wat kan compenseren. Vanaf deze datum kan je inkomen toenemen en kan je meer erkenning krijgen voor je werk. Je krijgt ook eerder steun en respect van leidinggevenden of collega’s. 

BODY & MIND

In maart 2021 bent je meer geïnteresseerd in gezondheid en onderwerpen die daarmee te maken hebben. Als je klachten hebt of je wilt laten behandelen dan is het goed om naar een therapeut te gaan met een holistische benadering die zowel je naar je geestelijke als lichamelijke gezondheid kijkt.


  1. hoi,ik heb zojuist de “slechte”eigenschappen van de kreeft gelezen en ze kloppen eigenlijk allemaal,alleen zou ik het geen “slechte”maar “ongemakkelijke” eigenschappen willen noemen en dan
    vooral voor mijzelf want de anderen hoeven zich uiteindelik niets van mij aan te trekken……ik ben
    transgender dus mijn leventje is heel erg complex en daar passen deze dingetjes heel goed in….
    liefs clea …….

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *