horoscoop kreeft

Maandhoroscoop Kreeft januari 2021

Horoscoop januari 2021 voor het sterrenbeeld Kreeft (22 juni – 23 juli)

LIEFDE & RELATIES

Januari lijkt voor Kreeften een sociale maand te worden. Vooral vanaf 7 januari als Mars je huis 11e huis van vrienden en het sociale leven binnen gaat. 

Kreeften die op zoek zijn naar een liefde liefde krijgen deze maand genoeg mogelijkheden om nieuwe mensen te ontmoeten. De energie van Jupiter en Saturnus in je 8e huis van liefde en intimiteit, zet je aan om uit je comfort zone te stappen en dingen anders aan te pakken dan je gewend bent. 

Tussen 13-22 januari vormen Jupiter en Uranus een vierkant, dat maakt het mogelijk dat de Kreeft zich aangetrokken voelt tot een collega of vriend die je langer kent. Dit gebeurt niet alleen bij single Kreeften, ook Kreeften met een relatie kunnen door dit soort gevoelens overvallen worden. 

WERK & CARRIERE

Op het werk van de Kreeft is het dynamisch. Je kan successen boeken. Toch lijkt te Kreeft niet snel tevreden. Hij wil graag meer en dat dingen sneller gaan. 

Bij sommige Kreeften kunnen de omstandigheden op het werk onverwachts veranderen. De Jupiter-Uranus combinatie kan voor onrust zorgen en dat kan je financiële situatie veranderen. 

De houding die je aanneemt ten opzichte van collega’s, leidinggevenden, klanten of partners is erg belangrijk. Agressie of koppigheid kunnen negatieve gevolgen hebben. Probeer te waarderen wat je krijgt aangeboden en wat je tot nu toe toe bereikt hebt. 

Tussen 27 en 30 januari bevinden de Zon en Jupiter zich dicht bij elkaar. Dit kan wijzen op een toename in inkomsten of de mogelijkheid om van schulden af te komen. 

BODY & MIND

Januari is een hectische en vermoeiende maand voor Kreeften. Reserveer tijd om te rusten en gezond te eten. Je kan het gevoel hebben dat je leven zoals het nu is, niet meer bij je past en dat je veranderingen moet doorvoeren. Doe geen impulsieve dingen maar zorg dat je een goed plan hebt. De planeten helpen je om orde op zaken te stellen.


Maandhoroscoop vorige maand

LIEFDE & RELATIES

Met Venus tot 15 december in je 5e huis van liefde, romantiek en plezier, lijkt in ieder geval de eerste helft van de maand aangenaam en plezierig te worden. Single Kreeften zullen niks te klagen hebben over aandacht van potentiële aanbidders. Kreeften met een relatie kunnen wat meer moeite hebben om hun aandacht alleen op hun partner te blijven richten. Doe je dat niet dat levert je dat waarschijnlijk niet veel op, behalve dat je relatie gecompliceerder wordt.

Saturnus, de planeet die heerst over het 7e huis van relaties, gaat op 17 december je 8ste huis van liefde en intimiteit binnen. Jupiter volgt op de 19e. Je kan verwachten dat dat meer passie in je leven brengt. Liefdesrelaties zullen zich verdiepen, zowel op emotioneel, fysiek en materieel gebied. 

Single Kreeften hebben vanaf de tweede helft van december een bijzondere aantrekkingskracht en zullen meer succes hebben met hun verleidingskunsten. Het is ook zomaar mogelijk dat iemand die tot voor kort gewoon een vriend was, plotseling meer wordt. 

WERK & RELATIES

Het 6e huis van werk en gezondheid wordt deze maand december 2020 druk bezocht. De  Zon, Mercurius en Venus bezoeken dit huis en ook vindt hier de op 14 december de zonsverduistering plaats. Het gevolg is dat er veel keerpunten kunnen zijn die de weg openen naar vernieuwing, reorganisatie en herstel. 

De Zon heerst over het 2e huis van inkomsten uit werk, de zonsverduistering kan daarom een moeilijkere of financieel stressvolle periode voorspellen. Je kan tot de conclusie komen dat het nodig is om naar ander werk te zoeken, andere investeringen te doen of nieuwe kennis en vaardigheden te leren. Probeer als het even kan een financiële reserve aan te leggen en niet te lenen. 

Jupiter gaat op 19 december bewegen door je 8ste huis van transformaties, gemeenschappelijke gelden en belastingen. Daar komt Jupiter ook samen met Saturnus. Dit is een aanwijzing dat er belangrijke en serieuze transformaties kunnen plaatsvinden in je werk en financiële situatie.

Dit is een tijd om moedige beslissingen te nemen en je niet te laten leiden door angsten en onzekerheden. 

BODY & MIND

Zowel de Zon als Mercurius en Venus zijn van invloed op je huis van gezondheid. Dit kan je inspireren om nuttige veranderingen aan te brengen in je lifestyle. Dit is ook een maand om meer rust te nemen. Zorg dat je fysiek en mentaal in goede conditie blijft.

Als Jupiter op 19 december je 8e huis binnengaat kan dat je helpen als je wilt afvallen of detoxen.


  1. hoi,ik heb zojuist de “slechte”eigenschappen van de kreeft gelezen en ze kloppen eigenlijk allemaal,alleen zou ik het geen “slechte”maar “ongemakkelijke” eigenschappen willen noemen en dan
    vooral voor mijzelf want de anderen hoeven zich uiteindelik niets van mij aan te trekken……ik ben
    transgender dus mijn leventje is heel erg complex en daar passen deze dingetjes heel goed in….
    liefs clea …….

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *