Maandhoroscoop januari 2018 voor het sterrenbeeld Kreeft (22 juni – 23 juli)

Liefde & relaties

Januari 2018 is een maand zoals je ze niet vaak meemaakt. Met Mars en Jupiter in je huis van liefde en erotiek, stijgt je romantische en seksuele drive tot grote hoogten. Het zorgt voor veel kansen op liefdesgebied. En als jij er niet naar op zoek bent, dan zoeken ze jou wel op. De kracht van passie is niet te stoppen.
Tegelijkertijd is je huis van relaties ook drukbezocht. De Zon, de tedere en sensuele invloed van Venus, de actieve Mars, de intense planeet Pluto en tenslotte de wijze Saturnus die alles een beetje binnen de perken probeert te houden en je af en toe herinnert aan je verantwoordelijkheden.
Al met al belooft januari een bijzondere maand te worden op het gebied van liefde en relaties.

Werk en carrière

In januari draait het om relaties van alle soorten. Dus ook om samenwerkingsverbanden, team werk en partnerschappen. Maar ook om rivaliteit, competitie en tegenstanders.

In januari kunnen zich ook onvoorziene kansen voordoen. De heerser van je huis van carrière, Mars en de heerser van je huis van werk Jupiter ontmoeten elkaar in het gelukkige 5e huis. Dus het geluk komt van een kant waarvan je het niet verwacht.
Deze periode is ook creatief, en heel geschikt voor het benadrukken van je talenten, je producten of je projecten.
Je geld situatie is afhankelijk van anderen. Je verdient het met anderen samen of je geeft het aan anderen uit.

Lichaam en geest

Je barst van energie. Maar je kan moeite hebben om in balans te blijven of om maat te houden. Je kan bovendien te betrokken raken bij de problemen van anderen, je te druk maken en daardoor gestrest raken.

Wees actief, wandel, dans of doe iets anders om die overtollige energie kwijt te raken.

Advies

Kruip uit je schulp, maak plezier en wees creatief.

.


Vorige maand: Maandhoroscoop december 2017

Liefde & relaties

In december 2017 wordt de liefde een beetje verstoord door verantwoordelijkheden of drukte op je werk. Het kan ook betekenen dat jij en je partner samen ergens de verantwoordelijkheid voor op je nemen of dat je een interessant iemand ontmoet via je werk.

Dit wordt veroorzaakt door Venus, de liefdesplaneet die zich in je huis van werk bevindt, terwijl de planeet die heerst over jouw huis van werk zich in je huis van de liefde bevindt.

Mars en Jupiter versterken je seksuele drive en geven je gevoel voor passie en romantiek. Dus dat ziet er best goed uit in december.

Werk en carrière

Op het gebied van werk is december een hele drukke maand. In december trekt de Zon door je huis van werk en daar bevinden zich ook Saturnus, Venus en Mercurius. Mercurius beweegt zich tegengesteld van 3-23 december. Er is veel te doen en er zijn ingewikkelde problemen op te lossen. Je kan soms het gevoel hebben dat alles heel traag gaat. Maar er zijn ook momenten waarop je je heel tevreden kan voelen.

Je maakt een heel serie van gebeurtenissen door die je aantonen waar je staat, wat je kan doen en aan de hand daarvan trek je je conclusies en neem je besluiten.

Dat lijkt dus een interessant eind van het jaar waarbij je nog positieve veranderingen kan doorvoeren op het laatste moment.

Lichaam en geest

Je huis van gezondheid is ook actief. Dat betekent dat er extra aandacht nodig is voor je conditie of dat je erg geïnteresseerd bent in lifestyle, beautybehandelingen en diëten. Mars en Jupiter geven je extra energie die je kan omzetten in actie.

Advies

Ruim je kasten en laten op. Laat oude spullen opknappen of repareren

 

Bekijk de weekhoroscoop Kreeft
Lees de horoscoop Kreeft 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Lees ook de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman