horoscoop kreeft

Horoscoop Kreeft juni 2019

Maandhoroscoop juni 2019 voor het sterrenbeeld Kreeft (22 juni – 23 juli)

Liefde & relaties

Mars bevindt zich in jouw teken Kreeft en daar voegt Mercurius zich tussen 4-27 juni bij.De Zon volgt vanaf 21 juni. Je straalt, je bent verleidelijk maar je bent misschien ook een tikkeltje te veel met jezelf bezig. Veel single Kreeften zijn wel in de stemming voor een korte romance maar minder om zich voor de lange termijn vast te leggen.

Voor Kreeften met een relatie is het belangrijk om goed met je partner te communiceren. Zeker omdat je deze maand graag wat meer tijd en energie in je carrière steekt dan in je relatie. Leg je partner eerlijk uit hoe het zit. Dat je even meer ruimte en tijd voor jezelf nodig hebt. Probeer niet de kant op te gaan van emotionele chantage, want daar krijg je spijt van.

De tweede helft van de maand kunnen relaties wat meer spanningen vertonen. Er kunnen wat minder aangename feiten boven water komen waar je je voor moet verantwoorden.

Kreeften kunnen ook onzeker zijn over wat ze nu precies willen met hun liefdesleven en dat is iets waar je over na moet denken.

Werk & carrière

Deze maand juni heb je voldoende inspiratie. Bovendien kan er iemand op je pad komen die je helpt aan meer succes. Met Jupiter, die zich tegengesteld beweegt door je huis van geld samen met Mars in Kreeft, zal niet alles even vlot verlopen als je zou willen. Je kan je motivatie er een beetje door verliezen. 

Verder is de relatie tussen Jupiter en Neptunus gespannen. Dat kan zich uiten in valse illusies of valse beloften. Misschien moet je bepaalde beslissingen terugdraaien. advies vragen aan mensen met veel ervaring of luisteren naar je partner om weer wat meer realistische ideeën te krijgen.

Probeer logisch te redeneren en vermijd dromen met je ogen open. Geef anderen niet de schuld als dingen niet lukken of als je de motivatie voor iets kwijtraakt. Pak jezelf bij elkaar en ga weer door.

Wat betreft geld, ziet je situatie er na 21 juni beter uit als de Zon en de planeet die heerst over je huis van geld, jouw teken Kreeft binnengaat. Je kan de dingen dan beter naar je hand zetten en betere kansen voor jezelf creëren.

Body & mind

Juni is een goede maand om wat testen of controles te laten uitvoeren wat je gezondheid betreft. Je kan de neiging hebben om allerlei wondermiddeltjes uit te proberen om je gezondheid te verbeteren in plaats van gezonder te gaan leven of naar een deskundige te gaan voor advies.
Je laat je deze maand wat eerder uit het veld slaan als dingen tegenzitten. Probeer je verwachtingen wat minder hoog te stellen.

Advies

Laat je niet op je kop zitten door anderen, maar reageer ook niet te agressief.


Horoscoop vorige maand: mei 2019

Liefde & relaties

Mei  2019 is niet echt een makkelijke maand voor Kreeften als het om emoties gaat. Je hebt last van gevoelens van onzekerheid en twijfels, vooral de eerste twee weken. Oude angsten kunnen sterker worden, vooral als je relatie niet sterk is of nog niet zo lang duurt.

Kreeften kunnen in deze periode meer aan zichzelf denken en aan hun eigen behoeften. Ze kunnen dromen van een partner die ze helpt met hun carrière of aanzien. Sommige Kreeften kunnen zelfs in de verleiding komen om een geheime relatie te beginnen, misschien wel met een collega. Maar dat is geen aanrader, zeker niet als één van de twee al een relatie heeft.

De tweede helft van de maand, verbetert je situatie op liefdesgebied. Op 16 mei gaat Mars jouw teken binnen. Kreeften worden emotioneel sterker en ook gevoelens van passie of erotische verlangens kunnen versterkt worden. Je kan iemand in je naaste omgeving met andere ogen gaan bekijken of gevoelens krijgen voor iemand waarmee je al jaren bevriend bent.

Kreeften met een relatie zien die verbeteren door samen een project te beginnen.

Werk & carrière

Er is een nieuwe Maan op 5 mei en die vindt plaats in je huis van vriendschap, groepen en plannen voor de toekomst. De Zon heerst over je huis van inkomsten uit werk. Dat betekent dat je heel goed nieuwe ideeën of plannen kan maken die je het beste samen of in een groep kan uitvoeren.

Je bekijkt dingen op een andere manier. Je trekt mensen aan met dezelfde interesses en die mensen steunen je plannen of willen eraan meewerken.

Mars, de planeet die heerst over je huis van carrière en ambities, gaat vanaf 16 mei door jouw teken. Daardoor is de tweede helft van mei heel geschikt voor Kreeften die een baan zoeken. Kreeften die voor zichzelf willen beginnen durven nu een eerste stap te zetten. Neem geen overhaaste beslissingen en blijf goed nadenken.

Body & Mind

Je bent wat gespannen, vooral de eerste helft van mei. Na 16 mei verbetert dat. Je krijgt meer energie door de aanwezigheid van Mars in jouw teken. Daardoor kan je hindernissen en problemen beter aan.

Ook al laat je je af en toe overmannen door emoties, je hebt toch een sterk gevoel van onafhankelijkheid, om dingen alleen op te willen lossen.

Advies

Driftbuien en de neiging om anderen van jouw mening te overtuigen doen je relaties geen goed. Houd wat meer rekening met anderen.


  1. hoi,ik heb zojuist de “slechte”eigenschappen van de kreeft gelezen en ze kloppen eigenlijk allemaal,alleen zou ik het geen “slechte”maar “ongemakkelijke” eigenschappen willen noemen en dan
    vooral voor mijzelf want de anderen hoeven zich uiteindelik niets van mij aan te trekken……ik ben
    transgender dus mijn leventje is heel erg complex en daar passen deze dingetjes heel goed in….
    liefs clea …….

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant
paganisme
Paganisme