maand kreeft horoscoop

Maandhoroscoop Kreeft juni 2024

Horoscoop juni 2024 voor het sterrenbeeld Kreeft (22 juni – 23 juli)

Liefde en relaties

In juni lijkt het liefdesleven van de Kreeft niet helemaal gladjes te verlopen. Er kunnen conflicten zijn die te maken hebben met trouw, loyaliteit en gemeenschappelijk bezit. Er kan ook gedoe zijn over een erfenis of de verdeling van spullen.

Met Mars in je 11e huis van vriendschappen vanaf 9 juni, die bijna de hele maand op gespannen voet staat met Pluto in je 8e huis van liefde en intimiteit, kan je allerlei onenigheid en frustraties verwachten over dingen die zich de afgelopen tijd opgestapeld hebben. Deze situatie zet de Kreeft wel aan om zijn liefdesleven aan te pakken en te verbeteren.

Single Kreeften die deze maand juni verliefd worden, beginnen vaak aan een gecompliceerde relatie. Bijvoorbeeld omdat hun geliefde al een relatie of andere verplichtingen heeft.

Werk en geld

De gespannen Mars-Pluto combinatie, kan ook invloed hebben op je werk en financiële situatie. Ook hier kan onenigheid ontstaan tussen collega’s of over geldzaken. Maar deze energie motiveert de Kreeft ook om zichzelf duidelijke doelen te stellen wat betreft werk en geld. Als de Kreeft niet tevreden is met zijn huidige werk kan hij tot de conclusie komen dat het tijd is om wat anders te gaan zoeken of om binnen zijn huidige functie naar een andere aanpak te gaan zoeken.

De Kreeft moet in juni voorzichtig zijn met geld. Vooral omdat hij zichzelf makkelijk voor de gek kan houden en kan denken dat hij snel en zonder inspanning geld kan verdienen.

Vanaf 20 juni gaat de Zon jouw teken binnen. Vanaf dat moment kan de Kreeft weer uitblinken, en laten zien tot welke positieve dingen hij in staat is.

Lichaam en geest

Het 12e huis van de Kreeft is nog steeds heel actief, wat een aanwijzing is dat je veel met je innerlijke wereld en onverwerkte gebeurtenissen uit het verleden bezig bent. Nu is de tijd om dingen voor eens en altijd los te laten zodat je aan een nieuwe fase in je leven kan beginnen. Vanaf 20 juni als de Zon door je jouw teken gaat bewegen, krijg je volop energie en voel je je als herboren.


Horoscoop vorige maand

Liefde en relaties

Mars, de actieplaneet, beweegt deze maand door je 10e huis van carrière en reputatie. Dat is een aanwijzing dat veel Kreeften serieus zullen nadenken over de toekomst van hun relatie. Over het algemeen vinden Kreeften zekerheid en veiligheid heel belangrijk. Ze vragen zich dus vooral af of hun relatie hun dat kan bieden op de lange termijn. Dat kan ertoe leiden dat ze tussen 18 en 21 mei een beslissing nemen om te gaan trouwen of samenwonen, of een einde maken aan hun relatie.

Single Kreeften kunnen deze maand iemand ontmoeten die krachtig is en direct en openlijk zijn gevoelens uitspreekt. Door Mars heb je de moed om vol vertrouwen in een nieuwe relatie te stappen.

Werk en geld

Je 10e huis gaat ook over je carrière en met Mars zul je deze maand mei grote of belangrijke stappen kunnen zetten. Kreeften kunnen een nieuwe baan vinden of binnen hun bedrijf een nieuwe functie krijgen. Kreeften kunnen deze maand de mensen om hen heen verrassen met een moedige en onafhankelijke houding waardoor je meer initiatief of de leiding neemt.

Wat betreft geld ziet het er gunstig uit. De Kreeft kan een financiële meevaller hebben tijdens de tweede helft van de maand.

Lichaam en geest

Op 25 mei gaat Jupiter door je spirituele 12 huis bewegen. De Kreeft richt zijn aandacht hierdoor vaker naar binnen en denkt na over levensvragen en de zin van het leven in het algemeen. De Kreeft moet zijn diepste angsten onder ogen zien en dat kan hem uit balans brengen. Je kan heftige dromen hebben die een belangrijke boodschap aan je doorgeven en helpen om je gevoelens te analyseren.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *