Maandhoroscoop april voor het sterrenbeeld Kreeft (22 juni – 23 juli)

Liefde & relaties

In april 2017 geef je de voorkeur aan een relatie waarbij stabiliteit en verantwoordelijkheid belangrijk zijn. Je ziet graag dat je geliefde serieus en hardwerkend is, je helpt met dingen en bijdraagt aan een veilig en comfortabele woonsituatie. Dat zijn dingen die je gelukkig maken. Maar deze maand is de geestelijke klik ook belangrijk. Je wilt graag dat iemand dezelfde culturele en spirituele interesses heeft. De planeten laten ook zien dat je deze maand een lange afstandsrelatie kan onderhouden of een romantisch reisje gaat maken.

Werk & geld

Met je Zon in je huis van carrière is april 2017 een geschikte maand om de carrière ladder verder te beklimmen. Vooral omdat de Zon je kracht geeft om dingen te versnellen of opnieuw uit te vinden.

Doelen die je deze maand bereikt brengen je respect en financiële beloning. Studie, contacten met de wetenschappelijke en culturele wereld, specialisaties en buitenlandse reizen hebben je speciale aandacht deze maand. Pak dingen aan waar je passie voor voelt of die je echt heel leuk vindt.

Gezamenlijke projecten of activiteiten, met een publiek, een community of een organisatie kunnen verleidelijk zijn, maar kunnen veel gedoe veroorzaken.

Gezondheid & energie

De conditie en het energiepeil van de Kreeft zijn best goed. Maar er wordt ook veel van je gevraagd. Zowel lichamelijk als geestelijk. April kan een succesvolle maand zijn, maar brengt ook veel werk en stress met zich mee. Het omgaan met die stress is je belangrijkste valkuil. Focus op prioriteiten en verdeel jezelf niet te veel over allerlei taken.

 

Advies: Zorg voor wat humor en spontaniteit in je relatie. Te serieus zijn maakt je saai.

 

Lees de week horoscoop Kreeft
Lees de horoscoop van de vorige maand
Lees de horoscoop Kreeft 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Lees ook de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman