horoscoop kreeft

Horoscoop Kreeft januari 2019

Laatst bijgewerkt:

Maandhoroscoop januari 2019 voor het sterrenbeeld Kreeft (22 juni – 23 juli)

Liefde & relaties

De zoneclips op 6 januari vindt plaats in je huis van relaties. Kreeften met een moeilijke relatie krijgen nu de kans op een nieuw begin. Niet dat dat nieuwe begin altijd makkelijk is. Het is de tijd voor constructieve veranderingen in je liefdesleven. Je kan nu je partner wat beter begrijpen en dat is altijd positief.

Sommige Kreeften kunnen besluiten om te gaan trouwen of samenwonen. Maar geld, of het gebrek daaraan is een gevoelig onderwerp. Single Kreeften kunnen bijzondere dates hebben waar wel iets serieus uit voort kan komen maar die zich maar langzaam ontwikkelen.

De eerste week van de maand als Venus door je huis van de liefde trekt stel je je meer open en toon je je emoties meer dan anders. Dat is ook de tijd dat Kreeften meer kunnen flirten. Vermijd affaires op het werk, ze kunnen je reputatie kwaad doen en een schandaal ontketenen.

Werk & carrière

Professioneel is januari zowel druk als stressvol. Er kunnen zich conflicten voordoen en onderhandelingen verlopen moeizaam. Er zijn mensen die de competitie met je zoeken en het niet goed met je voor hebben. Maar gelukkig is daar de planeet Mars in een sterke positie in je huis van carrière die over je waakt. Het zorgt voor extra ambitie van jouw kant en de wil om succes te hebben. Laat je dus niet intimideren en laat je niet verleiden tot zinloze ruzies.

Op 7 januari komen Venus en Jupiter samen in je huis van werk. Dat kan de basis voor nieuwe plannen in je carrière versterken. Door de combinaties van Jupiter – Neptunus en en Saturnus – Neptunus kan je te veel illusies hebben over je eigen succes of plannen. De laatste combinatie kan je wakker schudden waardoor je je realiseert dat je de plannen moet bijstellen.

De Maaneclips op 21 januari activeert je geldhuizen. Voldoe op tijd aan je verplichtingen en maak verstandige budgetplannen.

Lichaam & geest

Je carrière vraagt veel van je deze maand, net als sommige relaties. Je hebt meer behoefte aan rust. Neem je geen rust dan loop je de kans om jezelf uit te putten. Negeer je gezondheid dus niet en probeer ook om niet meer te gaan eten omdat je gestrest bent.

Advies

Stel je prioriteiten en ga bedachtzaam en geduldig om met de uitdagingen die op je pad komen.


Horoscoop vorige maand: december 2018

Liefde & relaties

November is een maand waarin emotionele banden belangrijk voor je zijn. Met je geliefde maar ook met je familie en vrienden. Het is belangrijk voor je dat je je emotioneel geborgen en zeker voelt.

Voor Kreeften is harmonie in hun relatie belangrijk voor hoe ze zich voelen. Je hebt er deze maand veel voor over om die harmonie in je relatie te houden of te krijgen. Je doet er erg je best voor.

Als Mercurius na 6 december weer zijn normale richting aanneemt in je huis van de liefde, kunnen geheimen die jij of je partner achtergehouden hebben, uitkomen. Gelukkig staan de planeten gunstig als het gaat om het vergeten en vergeven van dingen die zich in het verleden hebben afgespeeld. Kreeften vergeven misschien makkelijk, maar vergeten lukt maar moeilijk.

Single Kreeften kunnen te hoge verwachtingen hebben na een ontmoeting. Ze kunnen ook dromen over mensen die ze alleen online ontmoet hebben.

De laatste weken van december word je wat realistischer. De band van Kreeften met een relatie wordt sterker en er kan zelfs weer sprake zijn van romantiek. Een uitstapje of reisje samen zal je relatie nog meer goed doen.

Werk en carrière

Je werk kan het nodige van je vragen deze maand december. Maar je bevindt je in een periode van persoonlijke groei, dus het lijkt vrij moeiteloos te verlopen. Je kan zelfs met zoveel plezier werken, dat je andere verantwoordelijkheden, bijvoorbeeld die van het thuisfront, een beetje verwaarloost.

Veel Kreeften voelen de behoefte aan meer vrijheid in hun werk. Dit is een geschikte tijd om zelf actie te ondernemen en om dingen eens op een andere manier te proberen.

Kreeften die op zoek zijn of gaan naar een nieuwe baan, maken kans om de laatste weken van december in de prijzen te vallen. 
Financieel gaat het de laatste weken van december ook beter. Mocht je nog leningen af moeten betalen, stel het dan niet uit.

Lichaam en geest

Kreeften die de afgelopen tijd een beetje hebben lopen tobben met hun gezondheid kunnen daar nu een oplossing of behandeling voor vinden. Probeer je wat in te houden wat eten en drinken betreft.

Advies

Krop je (liefdes)gevoelens niet op. Bespreek ze of vraag advies aan iemand die je vertrouwt.

Gevoelens kunnen heftig zijn deze maand. Dat zorgt ervoor dat als single Kreeften voor iemand vallen,  ze de neiging hebben om alles nu te willen en haast achter de relatie te zetten.

Als Kreeften twijfels hebben deze maand over iets of iemand, dan kunnen ze gerust op hun intuïtie vertrouwen. Je voelt de mensen en sferen piekfijn aan. Vanaf de tweede helft van de maand komt er meer romantiek in je leven. Jij en je partner sluiten je nu het liefste af van de buitenwereld en hebben eigenlijk alleen elkaar nodig.

Werk en carrière

In je werk of carrière kan je deze maand moeite hebben met het maken van keuzes. Probeer die keuzestress een beetje los te laten, vooral als het over dingen gaan die niet echt belangrijk zijn. Maak je hoofd leeg door flink te gaan sporten of hard te lopen. Als je hoofd leeg is wordt het makkelijker om knopen door te hakken.

De tweede helft van de maand lokt het onbekende. Je laat je fantasie de vrije loop. Je ideeën kunnen soms een beetje vreemd of revolutionair zijn, maar dat wil niet zeggen dat ze niet kunnen lukken. Probeer de balans te vinden tussen werken en tijd voor je geliefde en gezin thuis. Eind van de maand is het de goede tijd om eens terug te denken over wat je tot nu bereikt hebt en wat je plannen zijn voor het nieuwe jaar.

Lichaam en geest

Je kan deze maand wat energie tekort komen. Genoeg slapen en gezond eten kan je helpen om je energie weer op peil te brengen. In alle drukte kan je wel eens vergeten om goed voor jezelf te zorgen. Creatief of muzikaal bezig zijn ontspant je ook.

Advies

Doe niet te veel dingen te gelijk en maak tijd vrij om te sporten.

Liefde & relaties

  1. hoi,ik heb zojuist de “slechte”eigenschappen van de kreeft gelezen en ze kloppen eigenlijk allemaal,alleen zou ik het geen “slechte”maar “ongemakkelijke” eigenschappen willen noemen en dan
    vooral voor mijzelf want de anderen hoeven zich uiteindelik niets van mij aan te trekken……ik ben
    transgender dus mijn leventje is heel erg complex en daar passen deze dingetjes heel goed in….
    liefs clea …….

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant
weegschaal 2017
Jaarhoroscoop 2017 Weegschaal