Maandhoroscoop juli voor het sterrenbeeld Kreeft (22 juni – 23 juli)

Liefde & relaties

Met de Zon en Mars in jouw teken de eerste weken van juli, ben je vol passie en is je seksdrive groot. Maar verder is de situatie van planeten nogal gespannen voor Kreeften. Daarbij is roekeloos emotioneel gedrag niet uitgesloten. Mars laat je je passie achterna gaan, maar als je je gevoelens niet onder controle hebt, kan het leiden tot onvoorzichtigheid, agressie en conflicten. Probeer je emoties wat te temperen zodat ze niet uit de hand lopen.

Venus, de liefdesplaneet bevindt zich in je 12e huis. Dat wijst op geheime liefdes, emotionele afhankelijkheid, vervreemding of teleurstelling in de liefde.

Werk en carrière

Juli lijkt een actieve maand te worden voor Kreeften op het gebied van werk en carrière. Vooral tijdens de eerste weken van juli.

De Zon en Mars in jouw teken vergroten je ambitie, je neemt eerder initiatief en je stelt je op als leider en vecht voor je doelen. Verder is je doorzettingsvermogen groot. Overal waar je gaat of staat zie je kansen en uitdagingen. Het is onmogelijk voor je om er niet in mee te gaan. Je moet er wel vol voor gaan en vertrouwen hebben in succes. Geld en geldzaken worden de laatste week van juli actief en belangrijk.

Lichaam en geest

Je bent vitaal en vol energie, vooral de eerste weken van juli. Maar je hebt ook veel met stress te maken en de kans op ongelukjes en verwondingen door onvoorzichtigheid nemen toe. Denk aan brandwonden, zonnesteek of andere blessures door je eigen onoplettendheid.

Je bent ook wat humeurig wat je gehaast kan maken of waardoor je meer risico’s neemt.

 

Advies: Doe mee aan een wedstrijd, race of competitie.

 


Vorige maand: Maandhoroscoop juni 2017

Liefde & relaties

Met Mars in jouw teken in de maand juni, zijn je verlangens en instincten sterker. Zo kan je je op het eerste gezicht aangetrokken voelen tot iemand en sterke emotionele behoeften voelen. Je hoeft dan ook niet lang na te denken voor je de eerste stap neemt. Venus, de liefdesplaneet bevindt zich op een plek die een gunstige combinatie maakt met Pluto in je huis van relaties. Dat belooft extra geluk in de liefde.

Juni kan er dus best goed uitzien, zij het niet dat Saturnus hier en daar wat roet in het eten kan gooien. Saturnus brengt altijd beperkingen met zich mee. Verder kan deze stand van Mars, als je er niet verstandig mee omgaat, snel leiden tot riskante situaties of conflicten.

Werk en carrière

Voor Kreeften is juni 2017 een maand van initiatief en actie op professioneel gebied.

Met Mars in jouw teken, en tegelijkertijd ook de planeet die heerst over je carrière, is je ambitie en ondernemingszin groot. Het zet je aan tot dingen of tot noodzakelijke procedures om je doelen te bereiken. En die doelen liegen er niet om, want je bent ook nog eens competitief en assertief.

Omdat Saturnus zich al een tijdje in je huis van werk bevindt, is het mogelijk dat de stand van Mars je nu verder helpt en de beperkingen van Saturnus overwint. Bijvoorbeeld met projecten waar je al een tijd over nadacht of waar je de energie of de moed niet voor had. Succes kan je vooral het laatste deel van de maand verwachten. Evenals financieel succes.

Lichaam en geest

Tijdens juni heb je veel energie. Maar het eerste deel van de maand ben je erg druk en snel opgewonden en eerder boos, met alle gevolgen van dien. Je conditie neemt toe in het laatste deel van de maand als de Zon jouw teken binnengaat.

Advies

Haast je niet. Denk goed na voor je ergens aan begint.

 

Bekijk de weekhoroscoop Kreeft
Lees de horoscoop Kreeft 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Lees ook de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman