horoscoop kreeft

Maandhoroscoop Kreeft september 2021

Horoscoop september 2021 voor het sterrenbeeld Kreeft (22 juni – 23 juli)

LIEFDE & RELATIES

September 2021 lijkt een maand te worden van heftige relaties. Vooral na de 10e als Venus door je 5e huis van liefde, romantiek, plezier en vermaak gaat bewegen. Venus is de liefdesplaneet en heeft invloed op je sociale leven, liefde en vriendschappen. Het zou zo maar kunnen dat iemand uit je sociale kring een oogje op je heeft of dat er ongemerkt wat meer passie in een vriendschap sluipt.

Niet alle Kreeften zitten te wachten op aandacht waar ze niet om gevraagd hebben. Als het je stoort, mag je best je grenzen stellen. Ook Kreeften zelf kunnen zich te volhardend, te bezitterig of obsessief gedragen als het om hun liefdesrelatie gaat. Ze kunnen te veel druk op hun partner zetten. Dat zal je relatie niet verbeteren. Integendeel, zulk gedrag lokt ruzies en conflicten uit. Dit gebeurt vooral in de tweede helft van september.

Geheimen die de Kreeft of zijn of haar partner verborgen probeerde te houden, kunnen deze maand onverwacht onthuld worden. De kans is groot dat dit over onderwerpen als ontrouw en bedrog gaat. In het ergste geval kan dit tot een scheiding leiden.

In je sociale kring kan er iemand zijn die constant roddels en geruchten loslaat en de boel flink probeert op te stoken. Let op dat je hier niet het slachtoffer van wordt.

WERK & CARRIÈRE

Mars de planeet die heerst over je carrière, beweegt tot 14 september door je 3e huis van communicatie. Dat zorgt ervoor dat je je stem kan laten horen en dat je je mening, ideeën en plannen duidelijk kan overbrengen. Aan de andere kant kan je wel te zeer de competitie zoeken en te weinig openstaan voor de mening van anderen.

Vanaf 14 september gaat Mars door je 4e huis van huis, gezin, veiligheid en zekerheid bewegen. Dit is een goede periode om projecten af te ronden. Maar het geeft je ook de mogelijkheid om oudere, vergeten projecten weer op te poetsen en op een nieuwe manier aan te pakken.

De laatste week van september ben je wat minder stabiel. Je kan daarbij de neiging hebben om besluiteloos zijn. Hierdoor maak je eerder fouten, geef je iemand een grote mond of beledig je iemand. Je kan ook conflicten hebben met collega’s over principe kwesties. Probeer rustig te blijven, beschuldig anderen niet te snel en ga zeker geen wraak nemen.

Van 27 september tot 18 oktober gaat Mercurius tegengesteld bewegen in je 3e huis van communicatie. Dit is een periode waarin je op de proef gesteld kan worden. Mensen kunnen terugkomen op afspraken, er kunnen misverstanden zijn of er moet opnieuw over contracten onderhandeld worden.

BODY & MIND

In september moet je voorzichtig zijn met wat je tot je neemt, dit geldt zowel letterlijk wat betreft eten als figuurlijk wat betreft emoties.

Je hebt in september de neiging om bepaalde onderwerpen uit het verleden eindeloos te herkauwen. Zo erg dat het een obsessie kan worden. Zoek afleiding, praat erover met anderen maar probeer het te vergeten. Laat dingen los die niet meer werken of het nu om ideeën of relaties gaat. Hoe meer weerstand je biedt, hoe lastiger het wordt. Als dat lukt zal er een last van je schouders vallen.

Horoscoop vorige maand

LIEFDE & RELATIES

Voor Kreeften met een relatie is het deze maand makkelijker om discussies te voeren met hun partner informatie uit te wisselen over gevoelens. Als er kinderen zijn, kunnen deze ook het onderwerp van gesprek zijn. Als er nog geen kinderen zijn, kan het stichten van een gezin uitvoerig besproken worden.

Single Kreeften doen er goed aan om er meer op uit te gaan, meer open te zijn en veel te lachen. Probeer meer oog te hebben voor de mensen in je omgeving. Groet mensen en probeer vaker contact te maken. Nieuwe relaties die nu ontstaan kunnen lang platonisch blijven maar in de toekomst romantisch worden.

Kreeften met een relatie profiteren vanaf 16 augustus van de komt van de liefdesplaneet Venus die door je 4e huis van huis en gezin gaat bewegen. Dat zorgt ervoor dat familie, gezin en je huis belangrijker voor je zijn. Je vindt het belangrijk om een gezellig thuis te organiseren waar je met je geliefden kan samen zijn.

WERK & CARRIÈRE

Ook voor je werk is augustus een maand om goede, opbouwende gesprekken te voeren, te onderhandelen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Mars de planeet die heerst over je 10e huis van carrière, bevindt zich deze maand in je 3e huis van communicatie, leren en uitwisselingen op allerlei gebied. Dit is een tijd om nieuwe dingen te leren en ook nieuwe praktische vaardigheden. Dit helpt je om je werk efficiënter te doen, om uit te blinken in je werk en om op een positieve manier op te vallen. Communicatie en hoe je je ideeën presenteert, is hierbij heel belangrijk.

Sommige Kreeften kunnen hun kennis en vaardigheden gebruiken om anderen te instrueren of als mentor op te treden. Vermijd het om te kritisch te zijn op het werk van anderen. Je wordt er zelf niet beter door als je anderen afkraakt.

Wat betreft geld is augustus een vrij stabiele maand, zolang je je uitgaven kan beheersen.

BODY & MIND

Gezien de planeten is het aan te raden om deze maand meer aandacht te besteden aan spiritualiteit. Leer jezelf beter kennen, volg cursussen die goed zijn voor je persoonlijke ontwikkeling en waarbij je meer inzicht krijgt in je onbewuste patronen die je dwarszitten in het leven.

Aan de andere kant zou je lichamelijk actiever kunnen zijn, meer sporten of lange wandelingen maken om overtollige energie en stress kwijt te raken.


  1. hoi,ik heb zojuist de “slechte”eigenschappen van de kreeft gelezen en ze kloppen eigenlijk allemaal,alleen zou ik het geen “slechte”maar “ongemakkelijke” eigenschappen willen noemen en dan
    vooral voor mijzelf want de anderen hoeven zich uiteindelik niets van mij aan te trekken……ik ben
    transgender dus mijn leventje is heel erg complex en daar passen deze dingetjes heel goed in….
    liefs clea …….

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *