maand kreeft horoscoop

Maandhoroscoop Kreeft december 2022

Horoscoop december 2022 voor het sterrenbeeld Kreeft (22 juni – 23 juli)

Met Mars, de actieplaneet, die nog de hele maand december tegengesteld beweegt door je spirituele 12e huis, wordt het zeker geen makkelijke maand voor Kreeften. De kans is groot dat je je moe en uitgeblust voelt. Doe rustig aan en probeer zoveel mogelijk je krachten te sparen. Verzet je niet maar laat je meeslepen door de dingen die komen.

Jupiter bevindt zich de eerste drie weken in je 9e huis waardoor je je horizon wilt verbreden. Misschien maak je een reis, doe je internationaal zaken of volg je een cursus of workshop. Je doet alles om wijzer te worden.

Op 7 december vindt er een volle Maan plaats in je 12e huis. Dingen die je liever voor je zelf had willen houden kunnen opeens openbaar worden. Je geeft er deze dagen vaker de voorkeur aan om alleen te zijn dan in het gezelschap van anderen.

Op 20 december gaat Jupiter je 10e huis van carrière binnen en blijft daar tot half mei 2023. Dit is een gunstige stand en laat zien dat ambitieus bent en kansen krijgt om je carrière naar een hoger plan te tillen. Misschien krijg je promotie of komt de baan van je dromen in zicht.

Op 23 december vindt er een nieuwe Maan plaats in je 7e huis van relaties. Dit is een goed moment om iemand te vertellen wat je voor hem of haar voelt, iemand een aanzoek te doen, te gaan samenwonen of om over gezinsuitbreiding te denken. Op 29 december gaat Mercurius tegengesteld bewegen. Dit kan leiden tot vertragingen, verwarring of vergissingen. Voorzichtig dus.

Dagen met de meeste kansen: 6, 13 en 24 december
Beste dagen voor liefde en romantiek: 19, 20 en 23 december
Stressvolle dagen: 14 en 31 december

Horoscoop vorige maand

Deze maand beweegt Mars tegengesteld in je spirituele 12e huis. Dat kan je een wat onbestemd gevoel geven, alsof iets of iemand je hindert te doen wat je wilt. Je hebt de neiging om negatieve gevoelens te veel ruimte te geven. Concentreer je liever op positieve dingen die je leuk vindt.

Op 8 november vindt er een Maansverduistering plaats in je 11e huis van vriendschap en groepen. Je kan hierdoor in contact komen met aparte of excentrieke mensen. Probeer mensen niet op hun uiterlijk te beoordelen. Geef ze een kans om te laten zien wie ze werkelijk zijn.

Venus en Mercurius veranderen respectievelijk op 16 en 17 november van teken in je 6e huis van werk en welzijn. Je zal merken dat de relatie met collega’s verbetert en dat je efficiënter bent in het indelen van je dagelijkse bezigheden. Dit kan je tijd besparen en zorgt ervoor dat je meer tijd overhoudt voor leuke dingen.

Op 22 november gaat ook de Zon je 6e huis binnen. Dit geeft je nog meer energie om je dagelijkse routines en werk op een slimme manier uit te voeren. Je zelfvertrouwen is groot en je begint vol enthousiasme aan allerlei klussen. Je hebt niet snel het idee dat een taak te moeilijk voor je is.

Op 23 november gaat Jupiter weer in zijn normale richting bewegen. Dat is heel goed nieuws. Vooral voor je zaken, reizen en onderwijs. Je voelt een grote behoefte om je horizon te verbreden en dat kan je doen door te reizen of door nieuwe dingen te leren.

Dagen met de meeste kansen: 3, 13 en 14 november
Beste dagen voor liefde en romantiek: 13, 22 en 23 november
Stressvolle dagen: 1 en 15 november


  1. hoi,ik heb zojuist de “slechte”eigenschappen van de kreeft gelezen en ze kloppen eigenlijk allemaal,alleen zou ik het geen “slechte”maar “ongemakkelijke” eigenschappen willen noemen en dan
    vooral voor mijzelf want de anderen hoeven zich uiteindelik niets van mij aan te trekken……ik ben
    transgender dus mijn leventje is heel erg complex en daar passen deze dingetjes heel goed in….
    liefs clea …….

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *