maand kreeft horoscoop

Maandhoroscoop Kreeft september 2023

Horoscoop september 2023 voor het sterrenbeeld Kreeft (22 juni – 23 juli)

Liefdesleven Kreeft

Mars, de actieplaneet beweegt door je 4e huis van huis en gezin. De Kreeft is wat rusteloos en humeuriger dan normaal. Kreeften kunnen meer aandacht vragen van hun partner waardoor ze vermoeiend of vervelend gevonden worden door hun partner. Probeer dus om je partner niet te overspoelen met jouw emotionele behoeften en vraag alleen aandacht op een positieve manier. Ook ruzie of onenigheid met familieleden kan vaker voorkomen. Steek je energie liever in het verbeteren of gezelliger maken van je huis.

Dit is een geschikte periode om na te denken over de toekomst van je relatie en je ideeën over de liefde en hoe je je liefde uit en deze te herzien.

Single Kreeften

Single Kreeften kunnen meer dan ooit de behoefte voelen aan emotionele zekerheid. Ze richten hun aandacht daarom op mensen waarvan ze denken dat die hen die zekerheid kunnen bieden. Single Kreeften doen er goed aan om een nieuwe liefde in een heel andere omgeving te zoeken dan waar ze normaal zoeken.

Werk en carrière

Op 4 september gaat Jupiter retrograde bewegen door je 11e huis van vriendschap en plannen voor de toekomst. Dit is een goed moment om na te denken over je professionele toekomst en hoe je je inkomen kan verbeteren. Je kan tot de conclusie komen dat een project waar je mee bezig was, te weinig oplevert of te weinig voldoening geeft. Je wilt er daarom niet langer meer tijd en energie insteken. Richt je aandacht alleen op projecten die veelbelovend voor de toekomst en succesvol zijn.

Kijk ook goed om je heen naar je collega’s of mensen met wie je samenwerkt. Ga na met wie samenwerken voordelen biedt.

Kreeft en geld

Venus gaat op 3 september weer in zijn normale richting bewegen door je 2e huis van geld en bezit. Dat betekent dat er in bepaalde zaken of plannen die vast leken te zitten, weer wat beweging komt. Of dat geld waar je al langer op wachtte, eindelijk jouw kant opkomt.

Lichaam en geest

Jupiter gaat retrograde bewegen vanaf 4 september. Mercurius neemt vanaf 15 september zijn normale richting weer in. Omdat Jupiter en Mercurius gunstige combinaties vormen kan je je conditie verbeteren en een einde aan kwaaltjes maken waar je last van hebt. September is ook een goede maand om gezondheidscontroles of check-ups te laten uitvoeren.

Probeer orde op zaken te stellen in je persoonlijke leven zodat je geest tot rust kan komen.


Horoscoop vorige maand

Liefdesleven Kreeft

Mars beweegt door je 3e huis waardoor je heel open en communicatief bent. Hierdoor vinden Kreeften deze maand een goed gesprek interessanter dan lichamelijke aantrekkingskracht. Kreeften met een langdurige relatie kunnen samen uitgaan, sociaal zijn en deelnemen aan sociale activiteiten. De planeten deze maand zorgend dat je goed kan overreden en gelukkig staat je partner daarvoor open. Let wel op wat je zegt. Zeg geen dingen waarvan je niet zeker weet of je ze waar kan maken en probeer anderen ook niet te misleiden.

Single Kreeften

Single Kreeften doen er goed aan om er deze maand een sociaal actief leven op na te houden. Ga uit met vrienden, woon evenementen en festivals bij. Mars geeft je bovendien moed waardoor je meer durft. Augustus is een maand om te flirten, mensen te ontmoeten en wie weet wat er verder gebeurt?

Werk en carrière

Tot 27 augustus beweegt Mars de actie planeet door je 3e huis van communicatie. Dat betekent dat je veel gedaan kan krijgen met woorden. Je kan je ideeën mooi brengen, je producten promoten of goede zaken doen. Als Mars vanaf 27 augustus door je 4e huis gaat bewegen is de tijd geschikt om nieuwe projecten te beginnen of om van strategie te veranderen.

Kreeft en geld

Met Venus die retrograde beweegt door je 2e huis van geld en bezit, is het een goed idee om je financiën en bezittingen zo efficiënt mogelijk te regelen. Je. bent misschien geneigd om risico’s te nemen, of je laat je makkelijker beïnvloeden door mooie praatjes van anderen om snel rijk te worden. Maar trap er niet in.

Kreeften die een huis willen kopen doen er goed aan om terughoudend te zijn en niet over hun budget heen te gaan.

Lichaam en geest

De Kreeft kan deze maand wat meer last hebben van stress. Vermijd daarom situaties die veel geestelijk of lichamelijk veel van je vragen. Als Mercurius vanaf 23 augustus retrograde gaat bewegen kan je wat dromeriger zijn en sneller afgeleid worden. Let dus op in het verkeer.

Vermijd teveel eten en drinken en andere iedere vorm van overdrijven.