horoscoop kreeft

Maandhoroscoop Kreeft juli 2020

Horoscoop juli 2020 voor het sterrenbeeld Kreeft (22 juni – 23 juli)

Liefde & relaties

De maansverduistering op 5 juli vindt plaats in je 7e huis van relaties. Relaties kunnen hierdoor op de proef gesteld worden en er moeten lessen geleerd worden. 

Saturnus beweegt tegengesteld en komt op 2 juli weer terug in je 7e huis. Problemen die je genegeerd hebt, nog niet zag of waar je geen aandacht aan hebt besteed, kunnen makkelijk weer terugkeren en niet langer meer genegeerd worden. Bij het goed functioneren van relaties zullen problemen snel opgelost worden, bij moeizame relaties kunnen de problemen hoog oplopen en zelfs op een scheiding uitlopen.

Kreeften die op zoek zijn naar een nieuwe liefde kunnen een ex of iemand waar zij al eerder gevoelens voor hadden weer opzoeken. 

Werk & carrière

Vorige maand ging Mars het 10e huis van carrière van de Kreeft binnen. De Kreeft heeft daardoor voldoende moed en actie op dit gebied. Pas wel op dat je niet te agressief en dwingend overkomt. Zoek geen ruzie. Ga een open en eerlijk gesprek aan waarin je je op een constructieve manier kan uiten. Vergeet ook niet om goed naar de andere partij te luisteren. 

Onderhandelingen of sollicitatiegesprekken die vorige maand zijn begonnen, kunnen na 12 juli worden hervat. Er kunnen nu beslissingen genomen worden. Omdat Saturnus tegengesteld beweegt in je huis 7e van relaties en contracten, kunnen sommige samenwerkingsverbanden en contracten herzien, aangepast of beëindigd worden. 

Wat betreft inkomen kan juli 2020 een gunstige maand worden. Als je weet hoe je moet onderhandelen en anderen kan overhalen, kan dat je veel voordelen opleveren. 

Body & mind

In juli heeft de Kreeft voldoende energie. Het is alleen de kunst om die energie goed te doseren. Je kan het ene moment te hard van stapel lopen en je het volgende moment geestelijk of lichamelijk uitgeput voelen. 

Met Mars in het 10e huis ben je geneigd om teveel dingen tegelijk te doen wat zorgt voor vermoeidheid en stress. Zoek een hobby waarin je je kan uitleven of ga sporten.


Maandhoroscoop vorige maand

Liefde & relaties

Relaties zijn een gevoelig onderwerp voor Kreeften deze maand juni. Kreeften maken een langzaam en moeizaam proces van transformatie door en dat heeft invloed op je gevoelsleven en liefdesleven.

Veel planeten bewegen deze maand tegengesteld, waaronder Venus tot 25 juni. Je wilt je gevoelens begrijpen en helder krijgen voor jezelf en je wilt je zeker voelen over je relatie. Geef jezelf de tijd om na te denken. Probeer je gevoelens en je relatie te analyseren en met oplossingen te komen. Achterhaal wat je echte gevoelens en behoeften zijn voor je partner en of jullie wel bij elkaar zijn voor de juiste redenen. 

Kreeften die net aan een nieuwe relatie beginnen, hebben de neiging om de ander wat onder druk te zetten. Je wilt duidelijkheid en zekerheid. Maar probeer dat niet te doen, het werkt averechts.

Werk & carrière

Op het gebied van werk kunnen er veel veranderingen zijn. Denk aan reorganisaties of een herverdeling van taken. De maansverduistering vindt plaats op 5 juni in je huis van werk en gezondheid. Dat geeft aan dat projecten kunnen worden beëindigd of dat je werk een heel ander karakter kan krijgen. Misschien word je gevraagd om je bij te scholen.

Kreeften die op zoek zijn naar (ander) werk, doen er goed aan contact op te nemen met een baas of bedrijf waar ze vroeger voor gewerkt hebben. Wellicht kan die je verder helpen. 

Verder is er ook nog een zonsverduistering op 21 juni in jouw teken Kreeft. Dat kan gevolgen hebben op financieel gebied. De Zon heerst over je huis van inkomsten uit werk. Dit is een goed moment om plannen te maken om verstandiger met geld om te gaan, het anders uit te geven en als het even kan te sparen. Misschien denk je ook na over andere manieren om geld te verdienen. 

Je hebt altijd veel plannen en ideeën, maar steek je energie alleen in plannen die realistisch en haalbaar zijn.

Body & mind

De Maan is de planeet die heerst over het teken Kreeft. Maansverduisteringen hebben daardoor een grote invloed op je leven, je gezondheid en je innerlijke rust. De verduistering op 5 juni vindt plaats in je huis van werk en gezondheid. Zorg voor meer ontspanning en probeer vooral geestelijk in balans te blijven. Praat met vrienden of iemand die je vertrouwt over je angsten en gevoelens.  1. hoi,ik heb zojuist de “slechte”eigenschappen van de kreeft gelezen en ze kloppen eigenlijk allemaal,alleen zou ik het geen “slechte”maar “ongemakkelijke” eigenschappen willen noemen en dan
    vooral voor mijzelf want de anderen hoeven zich uiteindelik niets van mij aan te trekken……ik ben
    transgender dus mijn leventje is heel erg complex en daar passen deze dingetjes heel goed in….
    liefs clea …….

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *