horoscoop kreeft

Horoscoop Kreeft november 2019

Maandhoroscoop november 2019 voor het sterrenbeeld Kreeft (22 juni – 23 juli)

Liefde & relaties

Voor Kreeften is november een maand van romantiek en gedeelde idealen. Dat neemt niet weg dat er ook onenigheid en spanningen kunnen spelen. Gelukkig ben je vergevingsgezind en reageer je doordacht en met wijsheid. Dat heb je te danken aan de positieve combinatie tussen Saturnus en Neptunus. Kreeften kunnen deze maand rekenen op hun partner als ze advies of hulp nodig hebben. 

De Zon bevindt zich in je 5e huis van de liefde tot de 22ste, samen met Mercurius die tegengesteld beweegt. Dat maakt je gevoelig, maar ook bereid om problemen van alle kanten te bekijken, niet alleen vanuit jezelf. 

Vanaf 19 november gaat ook Mars je 5e huis binnen. Dat maakt je verleidelijker, en je maakt ook eerder werk van iemand.

Tegen het eind van de maand kan je wat meer spanningen verwachten. Dat geldt niet alleen in de liefde maar ook voor vriendschappen. De grens tussen vriendschap en liefde kan bovendien vervagen. Je kan te maken krijgen met roddels, complicaties en emotionele uitbarstingen. 

Werk & carrière

Kreeften maken een goede tijd door wat betreft werk. Je bent succesvol waar je je zinnen op zet. Je zult wel hard moeten werken en niet op je lauweren rusten. 

Venus, de planeet die heerst over je huis van vriendschappen en groepen trekt door je huis van werk tot de 26e. Groepsprojecten en samenwerken lijkt deze maand heel belangrijk. Vriendschappen of sociale contacten kunnen je helpen in je carrière en deuren openen. 

Met Mars in je huis van creativiteit vanaf 19 november is dit een goede periode om je eigen zaak te beginnen of van je hobby je beroep te maken. 

Let een beetje op je uitgaven. Je kan de neiging hebben om veel geld uit te geven aan plezier en vermaak of om indruk te maken op iemand. 

Body & Mind

In november is je stemming optimistisch en je vertrouwen in je eigen kunnen groot. Probeer niet te hard te werken of deel te nemen aan te veel activiteiten die je uitputten. Dat kunnen ook dingen zijn die je leuk vindt om te doen. 

Let op je dieet, de maag van de kreeft is gevoelig. 

Advies

Als er ruzie of onenigheid dreigt, probeer het vuurtje dan niet aan te wakkeren.


Horoscoop vorige maand: oktober 2019

Liefde & relaties

Saturnus, de planeet die heerst over je huis van relaties neemt zijn normale richting weer aan, net als Pluto in je 5e huis. Je huis van de liefde wordt bezocht door Mercurius vanaf de 3e, Venus vanaf de 8ste en de Zon vanaf de 23e. Dus Kreeften zullen veel nadenken over de toekomst van hun relatie en proberen om problemen op te lossen. 

Single Kreeften kunnen in oktober makkelijk een nieuwe liefde vinden door hun magnetische aantrekkingskracht. Beperk jezelf niet alleen in de omgang met bekende mensen maar breid je cirkel uit. Ontmoet nieuwe mensen op ongewone plaatsen. Communiceren gaat je beter af deze maand en het is makkelijker voor je om het eens te worden met je partner over zaken die je huis of huishouden aangaan. 

Na de 26e kunnen ouders zich met je gezinsleven bemoeien en dat kan tot irritaties en conflicten leiden. Stel duidelijk je grenzen. 

Werk & carrière

Mars de planeet die heerst over je 10e huis van carrière en reputatie trekt door je 4e huis vanaf 4 oktober. Je zult meer energie en tijd moeten steken in je gezin. Misschien door vanuit huis te werken of door je tijd anders te verdelen.

Sommige Kreeften kunnen werk zoeken dat dichter bij huis ligt. Maak geen overhaaste beslissingen en weeg alle kanten af voordat je knopen doorhakt. 

Wat betreft geld is oktober onvoorspelbaar. Meer wat betreft uitgaven dan inkomsten. Stel je prioriteiten. Je kan je familie of ouders om financiële hulp vragen maar op die manier is de kans groter dat ze zich met jouw zaken gaan bemoeien. 

Na 23 oktober neemt de kans toe dat Kreeften geld kunnen verdienen met een hobby.

Body & Mind

Je 4e huis wordt bezocht door Mars vanaf 4 oktober en de Zon vanaf 23 oktober wat betekent dat je door een zware emotionele en vermoeiende tijd gaat. Oudere frustraties en angsten kunnen opspelen. Er kunnen ook veel goede dingen gebeuren. Steek wel voldoende tijd en energie in je gezin en familie. 

Advies

Luister naar de wensen en ideeën van je gezinsleden en neem geen autoritaire houding aan. 


  1. hoi,ik heb zojuist de “slechte”eigenschappen van de kreeft gelezen en ze kloppen eigenlijk allemaal,alleen zou ik het geen “slechte”maar “ongemakkelijke” eigenschappen willen noemen en dan
    vooral voor mijzelf want de anderen hoeven zich uiteindelik niets van mij aan te trekken……ik ben
    transgender dus mijn leventje is heel erg complex en daar passen deze dingetjes heel goed in….
    liefs clea …….

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *