horoscoop kreeft

Maandhoroscoop Kreeft oktober 2020

Horoscoop oktober 2020 voor het sterrenbeeld Kreeft (22 juni – 23 juli)

LIEFDE & RELATIES

In oktober maakt Mars die tegengesteld beweegt, dezelfde ongunstige combinaties met de planeten Jupiter, Pluto en Saturnus in je 7e huis van relaties als in augustus van dit jaar. Problemen die toen speelden kunnen daardoor nu weer opleven. Je relaties kan onder druk komen te staan en er kunnen meer onzekerheden zijn. Er kunnen conflicten ontstaan door misverstanden en er kunnen over en weer verwijten zijn. 

De Kreeft houdt van zekerheid en stabiliteit in het leven en in relaties. Helaas zorgt deze stand van planeten voor problemen en onzekerheid. 

Mercurius die van 14-28 oktober tegengesteld beweegt in je 5e huis van liefde en romantiek en daarna tot 4 november in je 4e huis van huis en gezin beweegt, maken dit een goede tijd om herinneringen op te halen. Denk aan mooie en romantische gebeurtenissen in je relatie. Ook kan iemand uit het verleden weer terugkomen in je leven. 

WERK & RELATIES

Oktober lijkt een hectische maand te worden wat betreft werk. Hierbij speelt de retrograde Mars in je 10e huis van carrière en ambities en de ongunstige combinaties die Mars maakt met Jupiter, Pluto en Saturnus. 

Ook hier kunnen problemen die in augustus speelden weer actueel worden. Je zult opnieuw moeten onderhandelen, analyseren en de relaties met collega’s of samenwerkingsverbanden moeten herzien. Je zult daarvoor geduldig moeten zijn, flexibel en vooral niet te koppig. Luister goed naar wat anderen je willen zeggen. 

Van 2-28 oktober trekt Venus door je huis van communicatie. Dat helpt je om bondgenoten te vinden en om een groep van gelijkgestemden te vormen met wie je een project kan uitvoeren.

De positie van de Zon, die heerst over je huis van geld kan deze maand zorgen voor heftige gesprekken en discussies over geld maar ook voor onvoorziene uitgaven voor je huis of je gezin. Het kan lastiger zijn om je geld te verdienen of misschien moet je meer moeite doen voor je geld.  

BODY & MIND

In oktober is het belangrijk voor de Kreeft om rust te vinden en je gezondheid niet te negeren. Probeer niet terug te vallen in ongezonde gewoonten. Ga stress te lijf door geen binnenvetter te zijn. Bespreek je problemen met iemand die je vertrouwt. Praat over jezelf en je eigen gevoelens hoe moeilijk dat ook voor je is.


Maandhoroscoop vorige maand

LIEFDE & RELATIES

In september 2020 draait het vooral om communiceren. Deze maand kan de Kreeft veel zaken ophelderen en onderwerpen bespreken die al langer binnen de relatie speelden.

Van 8-16 september maakt de Zon gunstige combinaties met Jupiter, Pluto en Saturnus die zich in je 7e huis van relaties bevinden. Deze drie planeten bewegen alle drie tegengesteld. Deze stand van planeten kan je helpen je om je gevoelens beter en makkelijker te uiten, iets waar de Kreeft nogal eens moeite mee heeft. Je bent ook romantischer en je kan je partner tonen hoeveel je om hem of haar geeft. 

Ook Mars gaat vanaf 10 september tegengesteld bewegen waardoor je misschien wel wat kleine hindernissen zult moeten overwinnen. Zo kan je minder geduldig zijn dan normaal en eerder boos worden. Het goede nieuws is dat Jupiter vanaf de 13e en Saturnus vanaf de 29e weer hun normale richting aannemen. Problemen die onoverkomelijk leken kunnen dan opeens als wolken voor de zon verdwijnen. 

WERK & CARRIERE

Mars de planeet die heerst over je carrière gaat op 10 september tegengesteld bewegen in je 10e huis van carrière. Hierdoor kan je met frustraties te maken krijgen en ruzie maken met mensen die je dwars zitten. 

Je bent je meer bewust van de competitie met collega’s, of als je een eigen bedrijf hebt van concurrentie andere bedrijven. Misschien heb je een andere kijk nodig op de dingen. In plaats van boos te zijn en overal vijanden te zien kan je je beter op je eigen prestaties richten en oplossingen zoeken om deze te verbeteren. 

Jupiter in je 6e huis van werk en gezondheid neemt vanaf 13 september weer zijn normale richting aan. Dit zet je aan tot samenwerken of om advies te vragen van anderen. Vanaf 13 september worden je kansen beter als je op zoek bent naar ander werk of een andere baan.

Wat betreft geld kan je steun verwachten van je familie als dat nodig is. Leen bij voorkeur geen geld uit aan vrienden. Qua geld laat de stand van planeten zien dat de familie bereid is om je te helpen als dat nodig is.

BODY & MIND

De tweede helft van september zal de Kreeft zich energieker voelen. Jupiter, die heerst over je huis van werk en gezondheid zal dan zijn normale richting weer aannemen. Tot die tijd kan je ook wat overbezorgd maken over je gezondheid. Luister alleen naar het advies van specialisten en deskundigen en niet naar theorieën van kwakzalvers. Je krijgt deze maand veel steun van familie.


  1. hoi,ik heb zojuist de “slechte”eigenschappen van de kreeft gelezen en ze kloppen eigenlijk allemaal,alleen zou ik het geen “slechte”maar “ongemakkelijke” eigenschappen willen noemen en dan
    vooral voor mijzelf want de anderen hoeven zich uiteindelik niets van mij aan te trekken……ik ben
    transgender dus mijn leventje is heel erg complex en daar passen deze dingetjes heel goed in….
    liefs clea …….

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *