horoscoop kreeft

Horoscoop Kreeft augustus 2019

Maandhoroscoop augustus 2019 voor het sterrenbeeld Kreeft (22 juni – 23 juli)

Liefde & relaties

Mercurius, de planeet van de communicatie, neemt op 1 augustus zijn normale richting weer aan. Augustus is daarom de tijd om oude relatieproblemen op te lossen. Vanaf 18 augustus wordt je 3e huis van communicatie nog drukker bezocht door planeten die je aanzetten tot debatteren, ideeën uitwisselen en diepgaande gesprekken te voeren. Geld kan een belangrijk onderwerp van gesprek zijn. Probeer wat minder koppig en egoïstisch te zijn. 

Bedenk wat je relatie je waard is. Wil je je ervoor inzetten om het tot een succes te maken? Als je relatie al lang niet lekker loopt, kan het soms beter zijn om er een eind aan te maken. 

Single Kreeften zijn verre van realistisch deze maand. Ze dromen te veel van de prins of prinses op het witte paard en de ideale liefde. Geef iemand een kans die je aantrekkelijk vindt en leer hem of haar beter kennen. 

Werk & carrière

De nieuwe Maan op 31 juli vindt plaats in je 2e huis van inkomsten uit geld. Je kan nieuwe bronnen van inkomsten vinden of een bijbaan nemen om je inkomen te verbeteren. Je 2e huis staat vol planeten tot 18 augustus. Probeer niet achterover te gaan leunen en geld uit te geven aan nutteloze zaken. 

Op 11 augustus gaat Jupiter weer in zijn normale richting bewegen in je 6e huis van werk en gezondheid. Dit is een goede maand om dingen in je werk en je materiële situatie te verbeteren. 

Veel planeten in je 3e huis van communicatie vanaf 18 augustus wijzen erop dat je jezelf of je producten goed kan promoten. De volle Maan op 15 augustus activeert je huizen van geld. Een teken dat je oude schulden aflost of dat je aanvraag voor een nieuwe lening of hypotheek wordt goedgekeurd.

Body & Mind

Mercurius en Jupiter, planeten die heersen over je huis van gezondheid, gaan deze maand allebei weer in hun normale richting bewegen. Dat is goed nieuws. Je hebt daardoor minder last van stress en andere kwaaltjes. 

Je bent optimistische en je hebt zin in het leven. Het advies voor Kreeften  is wel om op geen enkel gebied te overdrijven, vooral niet te veel eten en meer te bewegen. 

Advies

Aarzel niet om voor jezelf op te komen.


Horoscoop vorige maand: juli 2019

Liefde & relaties

Op 2 juli vindt er een zoneclips plaats in jouw teken en de maaneclips op 17 juli activeert je 7e huis van relaties. Bepaalde relaites kunnen daardoor een kritiek punt bereiken waardoor je radicale besluiten neemt. Er kan iets drastisch veranderen in je leven als liefdespaar of in de balans tussen jullie beiden.

De zoneclips stuurt erop aan dat je jezelf opnieuw uitvindt, dat je je positie binnen een relatie aan past. Je moet een nieuwe balans vinden tussen jouw behoeften en wensen en die van je partner. Relaties die al langer slecht liepen, kunnen beëindigd worden. Pas op dat jezelf niet frustreert met wat je wilt.

Kreeften met een beginnende relatie kunnen plannen om te gaan trouwen of om samen te wonen maar liever even uitstellen tot na 17 juli. Pas dan heb je een realistische kijk op hoe de zaken ervoor staan.

Zowel de planeet die heerst over je huis van de liefde als de planeet die heerst over je huis van relaties, beweegt tegengesteld. Het lijkt daarom geen goede maand om nieuwe romances te beginnen.
           

Werk & carrière

De zon- en maaneclips die plaatsvinden in juli hebben hebben ook invloed op je financiën, je zaken en samenwerkingsverbanden. Probeer zo min mogelijk afhankelijk te zijn van anderen en ga uit van je eigen behoeften en mogelijkheden.

Mars de planeet die heerst over je 10e huis van carrière, beweegt door je 2e huis van inkomsten uit geld vanaf 2 juli. Dat is een goed teken en Kreeften die succes hebben in hun werk kunnen veel geld verdienen. Aan de andere kant kunnen Kreeften die minder succes hebben dat ook merken aan hun inkomen. Misschien is het tijd om van werk of werkgever te veranderen.

Neem deze maand geen belangrijke beslissingen over geld. Je hebt geen objectieve kijk op de dingen. Pas de laatste week van juli krijg je weer een wat meer realistische kijk daarop.

Body & mind

Mercurius die tegengesteld beweegt kan oudere kwaaltjes weer op laten spelen. Jupiter beweegt ook tegengesteld door je huis van werk en gezondheid waardoor zich allerlei misverstanden en verwarring voor kan doen bij afspraken of controles voor beauty- of gezondheidsbehandelingen. Eclipsen kunnen je dwingen om naar jezelf te kijken en veranderingen door te voeren op het gebied van dieet of lifestyle. Als je deze maand slecht slaapt, probeer je dan overdag meer te ontspannen.

Advies

Relaties houden je bezig en complicaties kunnen zich voordoen. Probeer je geduld niet te verliezen en bespreek gevoelige onderwerpen pas na de 20ste.


  1. hoi,ik heb zojuist de “slechte”eigenschappen van de kreeft gelezen en ze kloppen eigenlijk allemaal,alleen zou ik het geen “slechte”maar “ongemakkelijke” eigenschappen willen noemen en dan
    vooral voor mijzelf want de anderen hoeven zich uiteindelik niets van mij aan te trekken……ik ben
    transgender dus mijn leventje is heel erg complex en daar passen deze dingetjes heel goed in….
    liefs clea …….

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant
meditatie
Over meditatie