horoscoop vissen

Horoscoop Vissen april 2019

Maandhoroscoop april 2019 voor het sterrenbeeld Vissen (20 februari – 20 maart)

Liefde & relaties

Liefde en relaties staan bovenaan je prioriteitenlijstje in april. Je hebt misschien een aantal beslissingen te nemen. Maar het belangrijkste is om erachter te komen of je tevreden bent met de relatie die je hebt.

De eerste twee weken van april lijk je meer op jezelf gericht, op je eigen behoeften en wensen. Daar kan je partner wat moeite mee hebben.  Je wilt duidelijk maken hoe je over dingen denkt, wat je verwachtingen zijn. Dat is prima, maar probeer ook open te staan voor de dingen die je partner wil. Maak geen vrijblijvende beloften of laat je niet leiden door dromen die te onrealistisch zijn om waar te maken.

De tweede helft van de maand kan je partner meer van je gaan eisen. Je partner wil misschien dat je laat merken hoe belangrijk hij/zij voor jou is.

Single Vissen hebben de neiging om zich te snel in een relatie te storten. Mercurius trekt vanaf 17 april door het teken Ram en Venus vanaf 20 april. Dat maakt je moediger en zorgt ervoor dat je eerder een eerste stap zet. Maar wees voorzichtig. Je intuïtie kan je deze maand makkelijk op het verkeerde been zetten.

Geld & Carrière

Jupiter bevindt zich in je 10e huis van carrière en status. Jupiter beweegt tegengesteld vanaf 10 april en dat duurt tot augustus. Dat betekent dat Vissen voldoende tijd hebben om goed over hun carrière na te denken, dat ze plannen kunnen uitwerken voor de lange termijn of een hele nieuwe richting kunnen inslaan.

Als je niet tevreden bent met je baan, met je mogelijkheden in de toekomst of vindt dat je een promotie verdient, dan is het nu misschien de juiste tijd om je te heroriënteren op ander werk. Misschien ga je een andere opleiding doen. Bij voorkeur iets waar je echt plezier in hebt.

Wat betreft geld, kan je aangename verrassingen verwachten. De nieuwe Maan op 5 april vindt plaats in het huis van inkomsten uit werk. Een aantal Vissen ziet kans om zijn/haar inkomsten te verbeteren. Vissen hebben deze maand eerder de neiging om impuls aankopen te doen.

Body & Mind

Je conditie is goed in april. Vooral tijdens de eerste weken van de maand. Je voelt je krachtig en moedig. Maar je hebt ook de neiging om teveel van jezelf en anderen te verwachten. Dat kan leiden tot teleurstellingen. Sommige Vissen kunnen ruzie zoeken met als doel om de aandacht te trekken. Maar je kan ook getriggerd worden door herinneringen of sterke emoties. Maak je gevoelens bespreekbaar en doe het op een rustige en niet op een aanvallende manier.

Advies

Probeer veranderingen in je carrière op zijn beloop te laten en zet er geen druk achter. Je komt er vanzelf achter wat de volgende stap is die je moet nemenHoroscoop vorige maand maart 2019

Liefde & relaties

Je liefdesleven kan verwarrend zijn deze maand. Je hebt moeite om de emoties van je geliefde te begrijpen of om het samen eens te worden. Mercurius, de planeet die heerst over je huis van relaties, beweegt tegengesteld tussen 5 en 28 maart in jouw eigen teken Vissen. Dat zorgt ervoor dat je het moeilijk vindt om je te bepalen wat je eigen wensen en verlangens zijn.

Ondanks dat, is maart een goede maand om een relatie, die tot nu maar niet wilde beginnen, nu waar te maken. Gebruik je gevoeligheid, je begrip en je vermogen om je in te leven in de ander. Luister naar wat anderen te zeggen hebben, of juist naar wat ze niet zeggen.

Vissen die al enige tijd een relatie hebben, kunnen een volgende stap zetten en besluiten om te gaan samenwonen of zelfs te trouwen. De nieuwe Maan op 6 maart vindt plaats in het teken Vissen en zorgt voor nieuwe gevoelens en initiatief op romantisch gebied. Voor single Vissen geldt, dat ze niet te hard van stapel moeten lopen en niet meteen te hoge verwachtingen moeten hebben als je iemand ontmoeten die ze leuk vinden.

Werk & carrière

Op het gebied van werk doe je het goed deze maand. Je maakt een goede eerste indruk en je bent zelfverzekerd. Vissen die werk zoeken kunnen makkelijker werk vinden. Tussen 13 en 17 maart is het lastiger om te onderhandelen over salaris of kan een leidinggevende ontevreden zijn over de manier waarop je met geld of geldzaken omgaat. Vissen kunnen ontevreden zijn over hun salaris en hebben bovendien het gevoel dat niemand hun ontevredenheid serieus neemt. Probeer het nu van je af te zetten. Het is niet de beste tijd om je zin te krijgen. Stel het uit tot na de 20ste. Op 20 maart gaat de Zon het teken Ram binnen en jouw huis van inkomsten uit geld. Vanaf dat moment kan je vooruitgang boeken.

Omdat ook Uranus deze maand uit je huis van geld gaat, kan je verwachten dat je financiële situatie de komende maanden gaat verbeteren.

Vrienden kunnen je deze maand helpen met je werk. Door een goed woordje voor je te doen of gewoon, door je te inspireren.

Body & mind

In maart ontbreekt het je niet aan energie en enthousiasme. Je bent ambitieus en vastbesloten om veel te bereiken.

Je voelt je goed en je hebt het gevoel dat niks je kan tegenhouden om je doelen te bereiken. Je welzijn, zelfbeeld en uiterlijk zijn belangrijk voor je. Verwen je zelf, laat je masseren of neem een ander kapsel.

Advies

Probeer jouw mening of ideeën niet op te leggen aan anderen. Mensen kunnen het idee hebben dat je niet naar ze luistert.  


Ook interessant
horoscoop 2016 stier
Jaarhoroscoop 2016 Stier