horoscoop vissen

Horoscoop Vissen februari 2019

Laatst bijgewerkt:

Maandhoroscoop februari 2019 voor het sterrenbeeld Vissen (20 februari – 20 maart)

Liefde & relaties

De Nieuwe Maan op 4 februari, kan een nieuw begin zijn voor je liefdesleven.

Kan, want er zijn Vissen die nog niet in staat zijn om een nieuwe relatie te beginnen omdat ze het verleden nog niet hebben verwerkt en losgelaten. Misschien is er nog een vorige liefde die je niet kan vergeten en waar je je aan vasthoudt. Probeer het verleden los te laten. Geheimen uit het verleden kunnen deze maand ook aan het licht komen en kunnen een bestaande relatie ondermijnen.

Mercurius gaat op 10 februari jouw teken binnen. Dat is een positieve invloed voor Vissen met een relatie en Vissen die op zoek zijn. Je wordt er zachter, romantischer en dromerig door. Je wordt ook vergevingsgezinder. Als je partner niet eerlijk is geweest, dan kan je hem of haar makkelijker vergeven.
Op 18 en 19 februari als er een volle Maan plaatsvindt, dan is je beoordelingsvermogen wat minder. Je ziet vooral de goede en mooie dingen van mensen en je laat je daardoor eerder voor de gek houden. Let dan op met wie je je inlaat.

Werk & carrière

Tot 19 februari lijkt je werk wat trager te verlopen. Stel je terughoudend op en houd je een beetje op de achtergrond. Kijk wel goed om je heen. Je kan achter informatie komen die niet voor jouw ogen en oren bedoeld zijn, maar waar je wel iets aan hebt. Ga voorzichtig met je informatie om.

Wat betreft je financiën is er meer aan de hand. Je verdient genoeg, vooral de eerste helft van de maand. Maar er kunnen zich in het dagelijks leven plotseling veranderingen voordoen die je niet hebt voorzien. Vooral tussen 11 en 14 februari als Mars en Uranus elkaar ontmoeten in je huis van inkomsten. Je kan dan voor uitgaven komen te staan die je niet had ingecalculeerd.

Lichaam & geest

Tot de 19e trekt de Zon door je 12e huis. Het huis van chronische kwalen, afzondering, opoffering en genezing. Dit kan een periode zijn waarin je dingen afsluit, contact maakt met je emoties en geïnteresseerd bent in spirituele onderwerpen. Gun jezelf wat tijd alleen, zonder je af en toe even af zodat je in balans komt.

Advies

Laat je geliefde zeggen wat hij of zij op haar hart heeft. Val iemand niet in de rede en laat ze uitpraten.


Horoscoop vorige maand januari 2019

Liefde & relaties

Vissen kunnen zich deze maand zorgen maken over hun relatie. Sommigen twijfelen of ze wel een volgende stap willen zetten. Vissen zijn onzeker over wat ze zelf willen of wat hun partner wil. Moeten ze een eind maken aan hun relatie of voor een platonische relatie gaan?

Vissen kunnen zich onverwacht aangetrokken voelen tot iemand. Doe rustig aan met het bekend maken van je gevoelens.

De zoneclips op 6 januari vindt plaats in je 11e huis van vrienden en sociale activiteiten. Er kunnen zich wat veranderingen op dit gebied voordoen. Je kan afscheid nemen van oude vrienden of nieuwe vrienden ontmoeten.

Bij Vissen met een lange relatie kan geld een onderwerp van misverstanden en onenigheid zijn. Je partner heeft er waarschijnlijk andere ideeën en plannen mee dan jij. Probeer je ook in de mening van je partner te verdiepen.

Werk & carrière

Wat betreft werk bent je optimistisch gesteld deze maand januari. Maar let op. Je kan weleens een tikkeltje te optimistisch zijn of te veel op geluk rekenen. Probeer jezelf verantwoordelijk te voelen voor je werk, maar ook voor je fouten.

De Zon bevindt zich in je huis van werk en gezondheid en de eclipsen deze maand vinden hier ook plaats. Dat wijst op veranderingen op dit gebied.

De maaneclips op 21 januari kan je dwingen om beslissingen te nemen die al langer uit hebt gesteld. Misschien is het eindelijk tijd om je eigen bedrijf te beginnen.
Geld kan een zwakke plek zijn. Je bent vastbesloten om meer geld te verdienen en dat kan zelfs tot conflicten leiden. Laat je niet gek maken. Hou je hoofd erbij en investeer zo veel mogelijk in je carrière.

Lichaam & geest

Zelf discipline is een belangrijk onderwerp voor Vissen deze maand. Het zal je moeite kosten om prioriteiten te stellen en balans te vinden in je werk/ontspanning verdeling. Maar ontspanning is belangrijk om je goed te voelen.

Advies

Probeer geduld uit te oefenen als je moet onderhandelen over geld of financiële regelingen moet treffen.


Ook interessant
uiterlijke kenmerken sterrenbeelden
Uiterlijke kenmerken van de sterrenbeelden