horoscoop waterman

Horoscoop Waterman februari 2019

Laatst bijgewerkt:

Maandhoroscoop februari 2019 voor het sterrenbeeld Waterman (21 januari – 19 februari)

Liefde & relaties

Op 4 februari vindt er een nieuwe Maan plaats in het teken Waterman. Dat heeft vooral invloed op je relaties. Watermannen zullen een balans moeten vinden tussen hun eigen vrijheid en onafhankelijkheid aan de ene kant en wat ze willen geven en investeren in een relatie aan de andere kant.

Veel Watermannen zullen erachter komen dat hun partner helemaal geen negatieve invloed heeft op hun vrijheid of tijd voor henzelf.

Gelukkig bevindt de Zon zich tot de 19e ook in jouw teken Waterman. Dat maakt je sterk, maar ook verleidelijk. Single Watermannen kunnen hierdoor makkelijk iemand voor zich winnen die ze al langer leuk vinden. Bovendien wordt na 10 februari je zachtere en romantische kant meer benadrukt en dat helpt je ook.

Werk & carrière

De Maan heerst over je huis van werk en gezondheid. De nieuwe Maan en Volle Maan deze maand zijn dus belangrijk voor je. De nieuwe Maan op 4 februari is het begin van een periode waarin je kan groeien op een persoonlijk niveau maar ook op gebied van werk. Je kan ontdekken dat je aan een nieuwe baan of een nieuwe uitdaging toe bent.

Wat betreft geld wordt je situatie beïnvloed door twee planeten. Door Mercurius vanaf 10 februari en door de Zon vanaf 19 februari. Hier door kunnen makkelijk misverstanden ontstaan als je over geld of geldzaken praat. Mensen kunnen jou verkeerd begrijpen of jij begrijpt de ander niet.

Na 19 februari en de volle Maan, wordt je huis van geld geactiveerd. Je kan geld ontvangen van de bank of een andere instelling. Leen liever geen geld van en aan vrienden.

Lichaam & geest

Je hebt veel energie en je voelt je optimistisch. Het voelt alsof je vooruitgang boekt in je leven. Dat er ontwikkeling in zit.

Wees voorzichtig als je op pad gaat. Vooral tussen 11 en 14 februari. Mars en Uranus bevinden zich dan in je 3e huis, het huis van korte reizen en transport.

De tweede helft van februari kan er wat oud zeer bovenkomen. Je hebt misschien spijt van dingen of negatieve emoties hebben zich opgehoopt. Blijf er niet mee rondlopen en reageer het niet af op de mensen om je heen.

Advies

Wees voorzichtig als je contracten tekent of officiële afspraken maakt. Check alles dubbel.


Vorige maand januari 2019

Liefde & relaties

Mercurius, de planeet die heerst over je huis van relaties gaat op 5 januari je 12e huis binnen, je huis van eenzaamheid, afzondering maar ook van genezing. Je hebt veel emoties te verwerken. Je moet je conclusies trekken en lessen leren uit liefdesrelaties uit het verleden. Sommige Watermannen met een relatie moeten misschien even afstand nemen van hun partner. Geef je hart en ziel de tijd die het nodig hebben om te genezen.

Sommige Watermannen zullen geneigd zijn om een geheime affaire te beginnen, anderen zullen terugkeren naar een oude liefde. Single Watermannen kunnen zich aangetrokken voelen tot mensen die ‘gered’ moeten worden van iets of iemand.

De Maaneclips van 21 januari heeft ook invloed op je relaties. Er kunnen spanningen zijn en je kan leren om je partner beter te begrijpen. Venus helpt je vanaf 7 januari om sociaal actiever te worden en meer energie in vriendschappen te steken.

Werk & carrière

Op het gebied van werk moet je een aantal projecten afronden voordat je met plezier aan nieuwe kan beginnen. Misschien keer je terug bij je oude werk of werkgever vanwege de invloed van de zoneclips van 6 januari. Voor Watermannen die zonder baan zitten, biedt de tweede helft van deze maand meer kansen.

Wat betreft geld heb je misschien grote verwachtingen van iets. Het is wel belangrijk dat je je niet met schimmige zaken in laat met als doel om snel meer geld te verdienen. Een lening, geld dat je geleend of uitgeleend hebt, kan deze maand bovendien een bron van conflict worden.

Lichaam & geest

Het is deze maand belangrijk dat je innerlijke rust vindt. Dat beïnvloedt direct  hoe je je voelt en welke beslissingen je neemt.

De zoneclips op 6 januari vindt plaats in je 12e huis van afzondering, opoffering en verborgen onderwerpen maar ook van genezing. Kies af en toe voor wat tijd alleen om bij te komen van je werk of sociale activiteiten. Het goede nieuws is, dat na 20 januari als de Zon jouw teken binnengaat, je je als herboren zult voelen.

Advies

Kijk naar het verleden en trek er je lessen uit.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant
slechte eigenschappen vissen
Slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Vissen