horoscoop waterman

Horoscoop Waterman september 2019

Maandhoroscoop september 2019 voor het sterrenbeeld Waterman (21 januari – 19 februari)

Liefde & relaties

Belangrijke onderwerpen deze maand september in het liefdesleven van de Waterman zijn intimiteit, emotionele banden en het verlangen om een relatie naar een volgend niveau te tillen. 

Watermannen kunnen deze maand aangenaam verrast worden door een romantische toenadering of gebaren vol passie. Als je je relatie wilt versterken dan is communiceren de beste manier. Probeer uit te vinden wat de diepste wensen, angsten en behoeften van je partner zijn. 

Single Watermannen maken veel plezier en kunnen spannende avontuurtjes beleven. Toch zijn Watermannen deze maand ook op zoek naar serieuze relaties. Lichamelijke passie is daarbij natuurlijk mooi meegenomen maar niet het belangrijkste. Je voelt je ook eerder aangetrokken tot mensen uit het buitenland of met een andere culturele achtergrond. Pas op voor mensen met geheimen. 

Werk & carrière

Je 8ste huis van geld van derden, erfenissen en belastingen, is druk bezocht. Mars trekt er deze maand doorheen, Venus en Mercurius tot 14 september en de Zon tot 23 september. September lijkt daarom een ideale maand om bijvoorbeeld een lening te regelen of om een lening af te betalen als dat mogelijk is. 

Met deze stand van planeten lijkt ook het inkomen van je partner te verbeteren. Maak gebruik van de energie van deze maand om misverstanden of onenigheid over een erfenis, alimentatie of gezamenlijk bezit op te lossen. 

Professioneel gezien is dit geen rustige periode voor Watermannen. Zaken uit het verleden kunnen weer opspelen en voortgang boeken op je werk lijkt maar moeizaam te verlopen. Met de nieuwe Maan op 28 september verbetert je situatie. Je ziet dan nieuwe mogelijkheden en er komen meer kansen op je pad. 

Body & mind

De planeten zetten je deze aan om je strijd aan te gaan met je angsten, frustraties die veroorzaakt worden door familie of familiezaken. Sluit relaties af die niet werken of waar je zelfs meer last dan plezier van hebt. Je kan heftige emoties hebben. Uit je emoties alleen in een omgeving waar je je veilig vindt. Na 15 september keert je optimisme terug en zie je het leven weer wat vrolijker in. 

Advies

Sommig vrienden zijn niet oprecht. Trap niet in hun gladde praatjes en beloften. 


Vorige maand augustus 2019

Liefde & relaties

De nieuwe Maan op 31 juli vindt plaats in je 7e huis van relaties en de nieuwe Maan van 30 augustus in je 8ste huis van liefde en intimiteit. Jouw 7e huis wordt ook bezocht door Mercurius, Mars, Venus en de Zon. Deze laatste planeten gaan de tweede helft van de maand over naar je 8ste huis. Dit is daarom een hele goede maand om een nieuwe relatie te beginnen. Relaties die je nu begint, maken veel kans om te blijven op de lange termijn. Bestaande relaties kunnen een volgende stap zetten of als er problemen zijn, kan daar nu aan gewerkt worden. 

Praat met je partner over jouw emotionele behoeften en probeer ook aandacht te besteden aan wat de ander wil. Probeer op dezelfde golflengte te komen.

Werk & relatie

Wat betreft werk, kom je in augustus 2019 samen verder dan alleen. Dus investeer in samenwerkingsverbanden, in groepen en groepsprojecten. 

De nieuwe Maan op 31 juli en volle Maan op 30 augustus zetten de weg naar nieuwe relaties open of zorgen ervoor dat oude relaties die niet meer productief zijn, opgeruimd worden. Je kan gedwongen worden om praktischer te zijn, meer op details te letten en meer berekenend te zijn in je werk. Dat kan moeilijk zijn omdat je aan de andere kant droomt van een ideale baan met werk dat je leuk vindt waar je de kost mee kan verdienen. 

Mercurius neemt op 1 augustus zijn normale richting weer aan en Jupiter op 11 augustus. In onderhandelingen die niet opschoten of die vast leken te zitten, komt nu weer beweging. Samenwerken gaat makkelijker en communicatie verloopt soepeler. Watermannen die werk zoeken doen er goed aan dat tegen iedereen te vertellen. Vrienden, kennissen of oud-collega’s kunnen een rol spelen bij het vinden van een nieuwe baan. Wijs geen leuke banen af omdat je het salaris te laag vindt, wees flexibel.

Body & mind

In augustus ben je populair en kan je genieten van de omgang met anderen. Dat verbetert je stemming en maakt je optimistisch. Je vindt het fijn om deel uit te maken van een groep. Het zorgt ervoor dat wat je doet meer betekenis voor je heeft.

Je gezondheid ziet er nu beter uit dan vorige maand. Neem voldoende tijd om uit te rusten, denk aan je voeding en stel je prioriteiten bij. Uranus die op 12 augustus tegengesteld gaat bewegen, brengt je terug bij je basis, je familie en laat je vrede sluiten met je verleden. 

Advies

Neem de tijd om je geldzaken goed te regelen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant
planeten
De betekenis van de planeten in de astrologie