horoscoop waterman

Maandhoroscoop Waterman maart 2020

Horoscoop maart 2020 voor het sterrenbeeld Waterman (21 januari – 19 februari)

Deze maand maart is vrijheid en onafhankelijkheid een belangrijk onderwerp voor Watermannen. De rechterkant of oostkant van je horoscoop is het drukst bezocht. Eigenbelang gaat in dat geval boven het belang van anderen. Compromissen sluiten is lastig. 

LIefde

Je windt er deze week geen doekjes om. Je bent open en eerlijk en je zegt iedereen waar het op staat. Als je iemand vervelend vindt, maar ook als je verliefd op iemand bent of het gewoon nog niet zeker weet. 

Mars en Venus hebben deze maand invloed op je liefdesleven. Mars kan voor plotselinge ruzies en uitbarstingen zorgen maar ook voor passie in je relatie. Venus brengt juist harmonie en Mercurius helpt je de ander beter begrijpen. Single Watermannen worden geholpen door Venus aan nieuwe romantische kansen. Dus dat ziet er best goed uit.

Werk

Wat betreft werk weet je deze maand heel goed wat je wilt en hoe je dat moet bereiken. De kans bestaat dat je hard en lang werkt en dat je je gezondheid daardoor wat negeert. 

De tweede helft van maart heb je meer ideeën en meer inspiratie. Dat maakt dat je je werk weer interessanter vindt en met meer plezier naar je werk gaat. Maar het is voor eigen welzijn belangrijk om je af en toe eens los te maken van je werk en er even tussenuit te gaan. Financieel ziet het er gunstig uit.

Welzijn

De hoeveelheid werk of de verantwoordelijkheden die hebt, kunnen je begin deze maand wat boven het hoofd groeien. Er is iets dat je snel ontspant en dat is regelmatig flink sporten. Dansen of yoga zijn ook prima optisch om je gespannen spieren wat los te maken.


Horoscoop vorige maand

Liefde

De Zon bevindt zich in jouw teken tot 19 februari. Dat betekent dat je aantrekkelijker en charmanter bent dan normaal. Single Watermannen kunnen daar gebruik van maken en zo de aandacht trekken van mogelijke nieuwe partners

Mercurius, de planeet die heerst over je 5e huis van de liefde, beweegt tegengesteld vanaf de 17e en dat kan voor verwarring en vergissingen in communicatie zorgen. Het kan er voor zorgen dat je niet de goede woorden kan vinden of juist te veel zegt en belooft. Dat kan op een later moment weer voor problemen zorgen. 

Geld kan een gevoelig onderwerp zijn binnen een relatie. Probeer geduldig te zijn en een oplossing te vinden die voor beiden aanvaardbaar is. 

Werk

Op het gebied van werk lijken zich geen grote veranderingen voor te doen. Tot 16 februari kunnen vrienden of groepen waar je deel van uitmaakt, je helpen bij je werk of carrière. 

Wat betreft geld, kan je veelbelovende kansen verwachten. Maak gebruik van je intuïtie om de juiste keuzes te maken en op de meest gunstige kansen in te gaan.

De nieuwe Maan op 23 februari vindt plaats in je huis van inkomsten uit werk. Dit is een aanwijzing dat je op zoek gaat naar nieuwe manieren om je inkomsten te vergroten. Het kan geen kwaad om je uitgavenpatroon eens onder de loep te nemen. 

Welzijn

Je bent deze maand misschien wat meer introvert, maar dat hoeft niet negatief te zijn. Je bent wat voorzichtiger om je plannen, gedachten en ideeën te delen met anderen. 

Je hebt voldoende energie en inspiratie om nieuwe doelen te stellen voor de toekomst en dat geeft je innerlijke rust. Je bent deze maand meer geïnteresseerd in spiritualiteit en in het bijzonder in hoe je onderbewustzijn werkt.