horoscoop waterman

Maandhoroscoop Waterman augustus 2020

Horoscoop augustus 2020 voor het sterrenbeeld Waterman (21 januari – 19 februari)

Liefde & relaties

Het 7e huis van relaties van Waterman wordt tot 22 augustus bezocht door de Zon en van 5-20 augustus door Mercurius. Dit is zowel goed nieuws voor single Watermannen die op zoek zijn naar de liefde als voor Watermannen die al een relatie hebben. Relaties zijn deze maand ontspannen en Watermannen voelen zich fantastisch in het gezelschap van hun geliefde. Er wordt geflirt en plezier gemaakt. Als er problemen zijn of de sfeer is niet goed, dan lijk je prima te weten hoe je dit moet oplossen. Single Watermannen hebben een sexy uitstraling en maken makkelijk nieuwe contacten.

Op 20 augustus gaat de Zon je 8e huis van liefde en intimiteit binnen en Mercurius volgt. Relaties worden vanaf dan serieuzer. De behoefte aan intimiteit en de wens om zich echt verbonden te voelen met je partner groeit. Single Watermannen pakken het vanaf deze datum ook voorzichtiger aan. Ze gaan echt op zoek naar zielsverwanten, naar iemand met wie ze zich diep verbonden voelen. Ze stappen niet zomaar in een nieuwe relatie en zijn zich bewust wat de gevolgen voor hun emoties en hun leven kan zijn

Werk & carrière

Venus in je 6e huis van werk en gezondheid, speelt een belangrijke rol in je werk en carrière in augustus 2020. Voor veel Watermannen zal het nodig zijn om de ideeën over het werk of de richting die je carrière opgaat, te herzien. Venus zet je aan tot het volgen van nieuwe studies, tot het verbeteren of uitbreiden van je vaardigheden. Misschien ga je op zoek naar een beter betaalde baan en ben je zelfs bereid om daarvoor naar het buitenland te gaan. 

Na 25 augustus staat Venus recht tegenover drie planeten in je 12e huis die tegengesteld bewegen. Dit helpt je een einde te maken aan projecten of samenwerkingsverbanden die niet goed functioneren. Je krijgt inzicht en begrijpt dat je niet langer op dezelfde voet door kan gaan en dat er dingen moeten veranderen. De Zon en Mercurius in je 7e huis van relaties helpt je om nieuwe samenwerkingen of partners te vinden waarmee je in de toekomst meer succes kan behalen.

De stand van Mars zorgt ervoor dat je wat lawaaieriger bent en vaak dingen zegt zonder naar anderen te luisteren. Het is voor iedereen beter als je je houding wat matigt en wat meer rekening probeert te houden met anderen.

Body & mind

Met drie planeten die tegengesteld bewegen in je 12e huis, die zich tegenover Mars en Venus bevinden, is het normaal dat je je wat gespannen voelt. Je kan eerder moe en nerveus zijn en je hebt moeite om vertrouwen in de toekomst te hebben. Veel bewegen, sporten, mediteren en andere ontspanningsoefeningen kunnen je helpen.

Luister niet te veel naar roddels en achterklap en zeg zelf ook geen dingen zonder er goed over na te denken. 


Horoscoop vorige maand

Liefde & relaties

Door de planeet Mars, die door je 3e huis trekt, heb je deze maand juli 2020 een goed humeur, ben je sociaal, vriendelijk en ontmoet je graag nieuwe mensen. Dat laatste is een voordeel voor single Watermannen. De kans dat je iemand ontmoet die in de buurt woont en die je aantrekkelijk vindt, is hierdoor een stuk groter. 

Mercurius, de planeet die heerst over het teken Waterman, beweegt tot 12 juli tegengesteld. Zeg geen dingen zonder er goed over na te denken en probeer je duidelijk uit te drukken. Voor je het weet is er gedoe of verwarring over wat je gezegd hebt. Op 22 juli gaat de Zon door je 7e huis van relaties bewegen. Op zich is dat goed nieuws. Maar het kan ook betekenen dat je partner de bovenliggende partij is en jou zijn of haar wil of mening oplegt. 

Vanaf 22 juli zoeken single Watermannen vooral mensen die een serieuze en langdurige relatie willen. Als je twijfelt over een relatie, zeg het dan zo snel mogelijk. Dit voorkomt later problemen en hartzeer. 

De laatste week van juli is harmonieuzer. De rust keert terug in relaties en gezinnen.

Werk & carrière

De maansverduistering op 5 juli heeft invloed op je huis van werk en gezondheid. Misschien ben je moe en wil je daardoor bepaalde projecten opgeven. 

Met Mars die door je huis van communicatie trekt, is je geest heel alert. Je hoofd zit vol plannen en ideeën. Houd die plannen niet voor jezelf maar bespreek ze met anderen. Luister naar wat ze te zeggen hebben. Je hebt medestanders nodig om je plannen in de praktijk te brengen. 

Na 12 juli neemt Mercurius weer zijn normale richting aan. Zaken die verwarring of vertraging opleverden, worden nu opgehelderd en opgelost. 

Ga voorzichtig met je geld om in juli. Je bent gevoelig voor verleidingen en er kunnen onverwachte uitgaven zijn aan je huis. Als je een lening of hypotheek afsluit, zorg dan dat je goed op de hoogte bent van alle voorwaarden. 

Body & mind

De maansverduistering op 5 juli vindt plaats in je 12e huis. Het huis van afzondering, spiritualiteit en van lijden en genezing. Watermannen kunnen een spirituele crisis doormaken. Oude angsten en frustraties kunnen bovenkomen en moeten verwerkt worden. Of misschien is er een geheim dat je niet langer voor je wilt houden. 

Ga op zoek naar innerlijke rust, introspectie en balans.