horoscoop waterman

Horoscoop Waterman april 2019

Maandhoroscoop april 2019 voor het sterrenbeeld Waterman (21 januari – 19 februari)

Liefde & relaties

Je liefdesleven ziet er in april 2019 best rooskleurig uit. Je wordt uitgedaagd en je hebt interessante gesprekken en veel zelfvertrouwen. Maar voorkom dat je arrogant overkomt want dat kan mensen afschrikken.

Kom niet te fel over als over je eigen ideeën wilt praten met iemand die je leuk vindt. Aantrekkingskracht kan anders als rook voor de zon opgaan. Watermannen met een relatie doen er goed aan meer te communiceren, meer ideeën uit te wisselen en open te staan voor de mening van een ander.

Watermannen die op zoek zijn naar de liefde hoeven niet ver te gaan om die te vinden. Kijk rond in je buurt, in je straat of op de gewone plekken waar je regelmatig komt. De liefde kan je deze maand overal vinden. Maar een liefde of aantrekkingskracht die plotseling begint kan deze maand ook zo weer eindigen. Waarschijnlijk omdat jij het te saai vindt.

Voor Watermannen met een relatie ligt de aandacht vooral bij huis en gezin. Zij willen hun geliefden verwennen, vooral na 20 april. Relaties die wat minder lekker liepen, kunnen nu weer op het juiste spoor terechtkomen.

Geld & carrière

Wat betreft werk, lijken er geen grote gebeurtenissen of veranderingen te spelen deze maand april 2019. Het is een goede tijd om plannen te maken, je krachten te verzamelen en te bedenken hoe je je carrière verder wilt vormgeven.

Het is nu niet de tijd om op de voorgrond te treden en de aandacht naar je toe te trekken. Blijf liever op de achtergrond, bescheiden en terughoudend.

Watermannen kunnen meer moeten reizen voor hun werk of zware onderhandelingen voeren. Probeer geduldig te blijven en niet te snel je conclusies te trekken.
Vanaf 10 april gaat Jupiter tegengesteld bewegen door je 11e huis van groepen, plannen en de toekomst. Nadenken over hoe en met wie je wilt samenwerken is een goed idee.
Financieel ziet het er wel goed uit, vooral de tweede helft van de maand. Let wel op met wie je zaken doet. De kans is deze maand groter dat je bedrogen wordt.

Body & Mind

Het is deze maand wat lastiger voor je om je evenwicht te vinden. Watermannen hebben snel last van stemmingswisselingen. Gelukkig kan je wel rekenen op de steun van vrienden en familie.

Je kan je wat minder goed concentreren en je hebt ook moeite met kiezen. Dit is niet de geschikte tijd om belangrijke knopen door te hakken. Dus stel het uit waar je kan. Let na 20 april extra goed op je gezondheid. Je hebt de neiging om wat melancholisch te zijn en chronische kwaaltjes kunnen weer opspelen.  

Advies

Zoek activiteiten die je kalmeren en ontspannen en vermijd activiteiten waardoor je extra opgefokt wordt.


Vorige maand maart 2019

Liefde & relaties

In maart is je liefdesleven en het onderwerp geld, met elkaar verbonden. In bestaande relaties kunnen daardoor veel discussies gevoerd worden over aankopen of uitgaven die met je huis te maken hebben, over spullen of geld in het algemeen.

Mercurius beweegt zich tegengesteld tussen 5-28 maart. Dit kan een goed moment zijn om te analyseren waar jij of jij en je partner, geld aan uitgeven. Zo wordt het meteen duidelijk of er ruimte overblijft om grote uitgaven te doen of er nog een lening bij te nemen.

Watermannen die op zoek zijn naar een korte affaire of langdurige relatie kunnen wat weinig zelfwaarde hebben. Ze kunnen de neiging hebben om iemands liefde ‘te kopen’ en dat is geen aanrader.
Ontmoet zoveel mogelijk nieuwe mensen, flirt en maak plezier maar let op waar je je geld aan uitgeeft. Als je je eenzaam voelt, zoek dan liever het gezelschap van vrienden. Dat is beter dan wanhopig proberen om iemand aan te haak te slaan.

Werk & carrière

Op 6 maart vindt er een nieuwe Maan plaats in je 2e huis van inkomsten uit arbeid. Hierdoor sluit je nieuwe makkelijker nieuwe deals, krijg je nieuwe ideeën om meer geld te verdienen of om beter met je verdiende geld om te gaan.

Mercurius bevindt zich ook in je 2e huis en beweegt tegengesteld tussen 5 en 28 maart. Mercurius heerst over je 8ste huis, van geld uit belasting, erfenissen en geld van derden, die recht tegenover het tweede huis ligt. Als je geld verwacht, moet je rekening houden met vertraging, vergissingen of misverstanden.

Er kan onenigheid zijn met collega’s of zakenpartners over hoe de winst of geld verdeeld moet worden. Omdat de invloed van Neptunus tussen 22 en 24 maart sterker wordt, moet je ook rekening houden met illusies of irreële ideeën over het maken van winst.
Op het gebied van inkomsten zijn er deze maand geen grote veranderingen te verwachten.

Body & mind

Venus trekt door jouw teken tot 26 maart. Dat maakt je optimistisch en zorgt ervoor dat je goed om kan gaan met eventuele vertragingen of misverstanden waar je mee te maken kan krijgen. Je raakt deze maand wel eerder vermoeid. Het is verstandig om meer ontspannende bezigheden te zoeken, dingen waar je plezier aan beleeft.

Voor Watermannen die het verleden moeilijk los kunnen laten of chronische klachten hebben, kunnen werk, actief zijn of sociale activiteiten je helpen dingen te vergeten.

Advies

Probeer je niet onnodig op te winden, niet ongeduldig te zijn en je niet te veel te laten meeslepen door gebeurtenissen in je omgeving.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant
paganisme
Paganisme