horoscoop kreeft

Horoscoop Kreeft juli 2019

Maandhoroscoop juli 2019 voor het sterrenbeeld Kreeft (22 juni – 23 juli)

Liefde & relaties

Op 2 juli vindt er een zoneclips plaats in jouw teken en de maaneclips op 17 juli activeert je 7e huis van relaties. Bepaalde relaites kunnen daardoor een kritiek punt bereiken waardoor je radicale besluiten neemt. Er kan iets drastisch veranderen in je leven als liefdespaar of in de balans tussen jullie beiden.

De zoneclips stuurt erop aan dat je jezelf opnieuw uitvindt, dat je je positie binnen een relatie aan past. Je moet een nieuwe balans vinden tussen jouw behoeften en wensen en die van je partner. Relaties die al langer slecht liepen, kunnen beëindigd worden. Pas op dat jezelf niet frustreert met wat je wilt.

Kreeften met een beginnende relatie kunnen plannen om te gaan trouwen of om samen te wonen maar liever even uitstellen tot na 17 juli. Pas dan heb je een realistische kijk op hoe de zaken ervoor staan.

Zowel de planeet die heerst over je huis van de liefde als de planeet die heerst over je huis van relaties, beweegt tegengesteld. Het lijkt daarom geen goede maand om nieuwe romances te beginnen.
           

Werk & carrière

De zon- en maaneclips die plaatsvinden in juli hebben hebben ook invloed op je financiën, je zaken en samenwerkingsverbanden. Probeer zo min mogelijk afhankelijk te zijn van anderen en ga uit van je eigen behoeften en mogelijkheden.

Mars de planeet die heerst over je 10e huis van carrière, beweegt door je 2e huis van inkomsten uit geld vanaf 2 juli. Dat is een goed teken en Kreeften die succes hebben in hun werk kunnen veel geld verdienen. Aan de andere kant kunnen Kreeften die minder succes hebben dat ook merken aan hun inkomen. Misschien is het tijd om van werk of werkgever te veranderen.

Neem deze maand geen belangrijke beslissingen over geld. Je hebt geen objectieve kijk op de dingen. Pas de laatste week van juli krijg je weer een wat meer realistische kijk daarop.

Body & mind

Mercurius die tegengesteld beweegt kan oudere kwaaltjes weer op laten spelen. Jupiter beweegt ook tegengesteld door je huis van werk en gezondheid waardoor zich allerlei misverstanden en verwarring voor kan doen bij afspraken of controles voor beauty- of gezondheidsbehandelingen. Eclipsen kunnen je dwingen om naar jezelf te kijken en veranderingen door te voeren op het gebied van dieet of lifestyle. Als je deze maand slecht slaapt, probeer je dan overdag meer te ontspannen.

Advies

Relaties houden je bezig en complicaties kunnen zich voordoen. Probeer je geduld niet te verliezen en bespreek gevoelige onderwerpen pas na de 20ste.


Horoscoop vorige maand: juni 2019

Liefde & relaties

Mars bevindt zich in jouw teken Kreeft en daar voegt Mercurius zich tussen 4-27 juni bij.De Zon volgt vanaf 21 juni. Je straalt, je bent verleidelijk maar je bent misschien ook een tikkeltje te veel met jezelf bezig. Veel single Kreeften zijn wel in de stemming voor een korte romance maar minder om zich voor de lange termijn vast te leggen.

Voor Kreeften met een relatie is het belangrijk om goed met je partner te communiceren. Zeker omdat je deze maand graag wat meer tijd en energie in je carrière steekt dan in je relatie. Leg je partner eerlijk uit hoe het zit. Dat je even meer ruimte en tijd voor jezelf nodig hebt. Probeer niet de kant op te gaan van emotionele chantage, want daar krijg je spijt van.

De tweede helft van de maand kunnen relaties wat meer spanningen vertonen. Er kunnen wat minder aangename feiten boven water komen waar je je voor moet verantwoorden.

Kreeften kunnen ook onzeker zijn over wat ze nu precies willen met hun liefdesleven en dat is iets waar je over na moet denken.

Werk & carrière

Deze maand juni heb je voldoende inspiratie. Bovendien kan er iemand op je pad komen die je helpt aan meer succes. Met Jupiter, die zich tegengesteld beweegt door je huis van geld samen met Mars in Kreeft, zal niet alles even vlot verlopen als je zou willen. Je kan je motivatie er een beetje door verliezen. 

Verder is de relatie tussen Jupiter en Neptunus gespannen. Dat kan zich uiten in valse illusies of valse beloften. Misschien moet je bepaalde beslissingen terugdraaien. advies vragen aan mensen met veel ervaring of luisteren naar je partner om weer wat meer realistische ideeën te krijgen.

Probeer logisch te redeneren en vermijd dromen met je ogen open. Geef anderen niet de schuld als dingen niet lukken of als je de motivatie voor iets kwijtraakt. Pak jezelf bij elkaar en ga weer door.

Wat betreft geld, ziet je situatie er na 21 juni beter uit als de Zon en de planeet die heerst over je huis van geld, jouw teken Kreeft binnengaat. Je kan de dingen dan beter naar je hand zetten en betere kansen voor jezelf creëren.

Body & mind

Juni is een goede maand om wat testen of controles te laten uitvoeren wat je gezondheid betreft. Je kan de neiging hebben om allerlei wondermiddeltjes uit te proberen om je gezondheid te verbeteren in plaats van gezonder te gaan leven of naar een deskundige te gaan voor advies.
Je laat je deze maand wat eerder uit het veld slaan als dingen tegenzitten. Probeer je verwachtingen wat minder hoog te stellen.

Advies

Laat je niet op je kop zitten door anderen, maar reageer ook niet te agressief.


  1. hoi,ik heb zojuist de “slechte”eigenschappen van de kreeft gelezen en ze kloppen eigenlijk allemaal,alleen zou ik het geen “slechte”maar “ongemakkelijke” eigenschappen willen noemen en dan
    vooral voor mijzelf want de anderen hoeven zich uiteindelik niets van mij aan te trekken……ik ben
    transgender dus mijn leventje is heel erg complex en daar passen deze dingetjes heel goed in….
    liefs clea …….

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant
hoe werkt partnerastrologie
Hoe werkt partner astrologie ?