horoscoop kreeft

Maandhoroscoop Kreeft januari 2020

Horoscoop januari 2020 voor het sterrenbeeld Kreeft (22 juni – 23 juli)

Leef gezond

Je gezondheid kan je aandacht vragen deze maand januari 2020. Er zijn maar liefst 6 planeten die daarbij een rol spelen. Bovendien vindt de Maaneclips op 10 januari plaats in jouw teken. Zorg daarom goed voor jezelf. Neem voldoende rust, eet gezond en doe moeite om je conditie te verbeteren. Gelukkig laten de planeten na 20 januari weer een gunstiger beeld zien. 

Sociaal

Aan het begin van dit nieuwe jaar, zit je in je sociale periode. Je 7e huis van relaties is veruit het sterkste deze maand en druk bezocht door planeten. Je bent daardoor druk met sociale activiteiten. Je gaat om met allerlei soorten mensen. Single Kreeften hebben daardoor veel kansen om iemand te ontmoeten. 

Maaneclips

De maaneclips op de 10e kan veel invloed op je hebben. Het kan je persoonlijk, je zelfbeeld of je uiterlijk veranderen. Kreeften kunnen een dieet gaan volgen. Maar ook je relatie kan op de proef gesteld worden 


Maandhoroscoop vorige maand

Liefde & relaties

Op 2 december gaat Jupiter je 7e huis van relaties binnen. Omdat Jupiter ook de planeet is die heerst over je huis van werk, betekent dit dat er verband bestaat tussen werk en de liefde. Er wordt hard gewerkt om een relatie te verstevigen of te verbeteren. Jupiter zorgt voor optimisme en geeft een duidelijk beeld, waardoor het zoeken van oplossingen makkelijker wordt. Sommige Kreeften zullen een affaire beginnen op het werk of een relatie krijgen met een collega.

Je 7e huis wordt ook bezocht door Saturnus en Pluto. Dat wijst erop dat er vooral gezocht moet worden naar oplossingen op de lange termijn en door serieuze en volwassen oplossingen te zoeken. 

Venus en Saturnus staan dicht bij elkaar tussen 10-12 december en Venus en Pluto op tussen 12-14. Dit toont aan dat er vooral plannen worden gemaakt met het oog op de toekomst. Een huwelijk, woonruimte zoeken, plannen van een gezin of het uitbouwen van een huis.

Werk & carrière

Wat betreft je werk, laat de maandhoroscoop voor december zien dat je vooral doet wat je wilt doen of wat je leuk vindt.

Sommige Kreeften zullen proberen om hun eigen bedrijfje te beginnen of om met een hobby geld te verdienen. Je kan daarbij samenwerken of geld te leen krijgen van een vriend.  Als je in loondienst bent, kan je met problemen of hindernissen te maken krijgen. Het kan geen kwaad om bondgenoten te zoeken of collega’s die aan jouw kant staan. 

Kreeften die werk zoeken of ander werk willen, zien de mogelijkheden toenemen in de tweede helft van de maand. Als je gaat onderhandelen dan liggen je kansen gunstig.

De Zon heerst over je inkomsten uit geld. De zoneclips op 26 december heeft invloed op je materiële situatie,  

Body & Mind

Door de neiging om te veel te werken en de drang om meer geld te verdienen kan je wat minder energie hebben dan normaal. Let goed op je lichaam en zorg voor voldoende ontspanning. 

Advies

Negeer je familie niet. Reserveer voldoende tijd om met ze door te brengen anders voelen ze zich verwaarloosd.


  1. hoi,ik heb zojuist de “slechte”eigenschappen van de kreeft gelezen en ze kloppen eigenlijk allemaal,alleen zou ik het geen “slechte”maar “ongemakkelijke” eigenschappen willen noemen en dan
    vooral voor mijzelf want de anderen hoeven zich uiteindelik niets van mij aan te trekken……ik ben
    transgender dus mijn leventje is heel erg complex en daar passen deze dingetjes heel goed in….
    liefs clea …….

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *