horoscoop kreeft

Horoscoop Kreeft mei 2019

Maandhoroscoop mei 2019 voor het sterrenbeeld Kreeft (22 juni – 23 juli)

Mei  2019 is niet echt een makkelijke maand voor Kreeften als het om emoties gaat. Je hebt last van gevoelens van onzekerheid en twijfels, vooral de eerste twee weken. Oude angsten kunnen sterker worden, vooral als je relatie niet sterk is of nog niet zo lang duurt.

Kreeften kunnen in deze periode meer aan zichzelf denken en aan hun eigen behoeften. Ze kunnen dromen van een partner die ze helpt met hun carrière of aanzien. Sommige Kreeften kunnen zelfs in de verleiding komen om een geheime relatie te beginnen, misschien wel met een collega. Maar dat is geen aanrader, zeker niet als één van de twee al een relatie heeft.

De tweede helft van de maand, verbetert je situatie op liefdesgebied. Op 16 mei gaat Mars jouw teken binnen. Kreeften worden emotioneel sterker en ook gevoelens van passie of erotische verlangens kunnen versterkt worden. Je kan iemand in je naaste omgeving met andere ogen gaan bekijken of gevoelens krijgen voor iemand waarmee je al jaren bevriend bent.

Kreeften met een relatie zien die verbeteren door samen een project te beginnen.

Werk & carrière

Er is een nieuwe Maan op 5 mei en die vindt plaats in je huis van vriendschap, groepen en plannen voor de toekomst. De Zon heerst over je huis van inkomsten uit werk. Dat betekent dat je heel goed nieuwe ideeën of plannen kan maken die je het beste samen of in een groep kan uitvoeren.

Je bekijkt dingen op een andere manier. Je trekt mensen aan met dezelfde interesses en die mensen steunen je plannen of willen eraan meewerken.

Mars, de planeet die heerst over je huis van carrière en ambities, gaat vanaf 16 mei door jouw teken. Daardoor is de tweede helft van mei heel geschikt voor Kreeften die een baan zoeken. Kreeften die voor zichzelf willen beginnen durven nu een eerste stap te zetten. Neem geen overhaaste beslissingen en blijf goed nadenken.

Body & Mind

Je bent wat gespannen, vooral de eerste helft van mei. Na 16 mei verbetert dat. Je krijgt meer energie door de aanwezigheid van Mars in jouw teken. Daardoor kan je hindernissen en problemen beter aan.

Ook al laat je je af en toe overmannen door emoties, je hebt toch een sterk gevoel van onafhankelijkheid, om dingen alleen op te willen lossen.

Advies

Driftbuien en de neiging om anderen van jouw mening te overtuigen doen je relaties geen goed. Houd wat meer rekening met anderen.


Horoscoop vorige maand: april 2019

Liefde & relaties

Kreeften zijn in april romantisch en dagdromen makkelijk weg deze maand. Maar oudere relaties kunnen wel de nodige aandacht vragen vanwege emotionele complicaties.

In april kunnen Kreeften het gevoel hebben dat ze wel heel veel moeite en energie moeten steken in hun relatie om die goed te houden. Richt je niet alleen op je partner maar ook op jezelf. Laat je niet ondersneeuwen door wat je partner allemaal wil. Kreeften kunnen ook te maken krijgen met jaloezie en dat kan tot conflicten leiden. Stel je grenzen.

Kreeften die op zoek zijn naar de liefde vallen deze maand eerder op zorgzame, moederlijke of vaderlijke types die hen een veilig gevoel geven. Toch laten de planeten zien dat je beter zelf je eigen keuzes kan maken en zelf verantwoordelijkheid kan nemen in plaats van die aan anderen over te laten.

Eind april gaan Pluto en Saturnus tegengesteld bewegen. Dat betekent dat je relatie veel aandacht en energie van je blijft vragen.

Carrière en werk

De nieuwe Maan op 5 april vindt plaats in je huis van carrière en status. Het geeft je de energie om een nieuwe richting in te slaan of aan een nieuwe fase te beginnen. Maar verwacht niet dat de dingen zo snel gaan als je zou willen. Neem je tijd.

Tijdens april gaat Mars door je 12e huis. Het huis van afzondering, opofferingen maar ook van helen of geheeld worden. Jupiter in je 6e huis van werk en gezondheid gaat tegengesteld bewegen op 10 april. Dat wijst op de evaluatie en misschien reorganisatie van je werk en het trekken van conclusies.

Dingen als vrijwilligerswerk of liefdadigheid kunnen je deze maand verder helpen. Dit soort werk dwingt respect af en kan je onbedoeld in contact brengen met mensen die belangrijk zijn voor je verdere carrière.

Body & mind

Met Jupiter die tegengesteld beweegt in je huis van gezondheid, kan je verwachten dat zich allerlei onverklaarbare symptomen voordoen. Maar het kan ook een gewone verkoudheid zijn die je maar niet kwijtraakt.

Pas je eetgewoonten aan en beweeg meer als je voelt dat je lichaam dat nodig heeft. Met Mars in je 12e huis kunnen je gedachten en zorgen intens zijn. Je hebt meer tijd voor jezelf nodig, dus stel je prioriteiten.

Advies

Er zit wat minder vaart in je projecten dan je zou willen. Probeer te focussen en je doelen voor de lange termijn in het oog te houden.


  1. hoi,ik heb zojuist de “slechte”eigenschappen van de kreeft gelezen en ze kloppen eigenlijk allemaal,alleen zou ik het geen “slechte”maar “ongemakkelijke” eigenschappen willen noemen en dan
    vooral voor mijzelf want de anderen hoeven zich uiteindelik niets van mij aan te trekken……ik ben
    transgender dus mijn leventje is heel erg complex en daar passen deze dingetjes heel goed in….
    liefs clea …….

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant
weekhoroscoop leeuw
Weekhoroscoop Leeuw