horoscoop kreeft

Maandhoroscoop Kreeft april 2020

Horoscoop april 2020 voor het sterrenbeeld Kreeft (22 juni – 23 juli)

Liefde & relaties

De Pluto-Jupiter combi die op 4 april een feit is, vindt precies plaats in je huis van relaties. April lijkt daarom een maand waarin je je relatie weer in balans kan krijgen, problemen kan oplossen waar nodig en relaties die niet meer werken, kan beëindigen. 

Dat betekent niet dat april een makkelijk maand is. Zeker niet omdat Saturnus, de serieuze planeet, zich in je 8ste huis van liefde en intimiteit bevindt. Je kan een periode doormaken van confrontaties, ophelderingen en inzichten. Maar uiteindelijk voel je je vrij en opgelucht. 

Single Kreeften kunnen heel romantisch zijn en kunnen bijzondere en intense relaties beginnen. Probeer deze maand de dingen te nemen zoals ze komen zonder te veel te willen sturen of te forceren.

Werk & relaties

De Pluto-Jupiter combinatie kan ook invloed hebben op allerlei werkrelaties. Ook hier kan een einde komen aan relaties die niet meer werken of niet genoeg opleveren. Probeer je open te stellen voor nieuwe mensen. Ga eventueel op zoek naar een nieuwe baan als de huidige je niet bevalt. 

Tot 19 april trekt de Zon door je 10e huis van carrière. Hierdoor kunnen Kreeften uitblinken in wat ze doen. Hou er wel rekening mee dat de competitie van collega’s kan toenemen. Voor Kreeften die een eigen bedrijf hebben komen er nieuwe kansen en mogelijkheden. 

Als je financiële beslissingen moet nemen, vertrouw dan liever op het oordeel van experts of deskundigen.

Body & Mind

Kreeften hebben voldoende energie deze maand april. Mocht je toch last hebben van kwalen, dan lijkt je herstellingsvermogen ook goed. Maak van je gezondheid een prioriteit en neem het niet voor lief. Ook al heb je er geen zin in of vind je het minder belangrijk, dwing jezelf om gezond te leven. 


Maandhoroscoop vorige maand

Maart is geen rustige maand voor Kreeften. Er kunnen zich problemen en gebeurtenissen aandienen die niet had kunnen voorzien of verwachten. Je kan ook nieuws krijgen wat je leven op zijn kop zet op een positieve of een negatieve manier.

Liefde

De invloed van Mars zorgt ervoor dat je wat ongeduldig bent. Je weet wat je wilt en je wilt het nu meteen. Ook in liefde en relaties. 

Je gezinsleven kan verstoord worden door ruzies of onenigheid. Die ruzies kunnen bijvoorbeeld over geld gaan of omdat je vindt dat er teveel geld wordt uitgegeven. Het kost de Kreeft veel tijd en energie om de sfeer in huis te verbeteren. 

Werk 

De onrust en het ongeduld van Mars werkt ook door in je werk en carrière. Probeer niet alles tegelijk te willen. Maak een plan en probeer de details niet uit het oog te verliezen. Het is belangrijk dat je je verantwoordelijkheid neemt maar ook dat je eerlijk blijft en wegblijft van illegale activiteiten. 

Financieel laten de planeten een gunstig plaatje zien. 

Welzijn

Je hebt deze maand maart de neiging om teveel dingen tegelijk te doen. Tot de 20ste houd je dat wel vol en heb je voldoende energie. Na de 20ste nemen je weerstand en energie af. Verminder stress en ontspan zoveel mogelijk om gezond te blijven. De juiste voeding speelt hierbij ook een belangrijke rol.  1. hoi,ik heb zojuist de “slechte”eigenschappen van de kreeft gelezen en ze kloppen eigenlijk allemaal,alleen zou ik het geen “slechte”maar “ongemakkelijke” eigenschappen willen noemen en dan
    vooral voor mijzelf want de anderen hoeven zich uiteindelik niets van mij aan te trekken……ik ben
    transgender dus mijn leventje is heel erg complex en daar passen deze dingetjes heel goed in….
    liefs clea …….

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *