horoscoop ram maand

Horoscoop Ram april 2019

Maandhoroscoop april 2019 voor het sterrenbeeld Ram (21 maart – 20 april)

Liefde & relaties

In april is Cupido heel actief in de buurt van Rammen. Daardoor gaan romantiek en emoties gelijk op met passie en verleiding.

Venus, de liefdesplaneet bevindt zich in je 12e huis tot 20 april. Je laat daardoor eerder je kwetsbare kant zien. Je bent ook eerder bereid tot vergeving of om iemand een tweede kans geven. Dit gaat vooral op voor langdurige relaties waar de rek een beetje uit is. Mensen kunnen elkaar weer vinden, krijgen weer meer interesse in elkaar en oude wonden kunnen helen.

De Zon bevindt zich in jouw teken tot 20 april, daarna neemt Venus zijn plaats in. Mercurius, de planeet die zich bemoeit met de communicatie gaat ook jouw teken Ram binnen op de 17e. Je verleidingskunsten zijn groot en er kan zich ook het nodige drama afspelen in je liefdesleven. Mars trekt door je 3e huis. Hierdoor ontmoet je veel nieuwe mensen en is de kans dat single Rammen een nieuwe relatie beginnen groter.

Geld & carrière

De eerste helft van april lijkt het wat rustig op het gebied van carrière en geld. Je bent nu waarschijnlijk meer bezig met plannen maken en dingen op een rijtje zetten.

Samen met Mars in je 3e huis helpt Mercurius je met onderhandelingen, met cursussen en opleidingen en met commerciële activiteiten. Als je geen werk hebt of van werk wilt veranderen dan is dit een goede tijd om je te oriënteren op een nieuwe baan. Stuur je CV op en voer gesprekken. Je hebt het geluk aan je kant.

Op 20 april gaat de Zon door je 2e huis van inkomsten uit werk. Venus bevindt zich dan in jouw teken. Wat en hoeveel je verdient, hangt dan helemaal af van je eigen inzet en hoe je jezelf presenteert. Je kan je inkomsten vergroten door je talenten te gebruiken.

Pluto en Saturnus gaan tegengesteld bewegen in je 10e huis van carrière. Misschien moet je opnieuw nadenken over welke kant je op wilt met je carrière of een nieuwe strategie in je werk toepassen.

Body & mind

Je voelt je deze maand als herboren. Veel planeten bevinden zich in jouw teken waaronder Mercurius, de planeet die heerst over je huis van gezondheid. Op 15 april vindt er ook een nieuwe Maan plaats in Ram. Je kan jezelf opnieuw uitvinden en verbeteren. Je bent nog impulsiever en enthousiaster dan normaal en daardoor kan je dingen doen die je vorige maand nog niet voor mogelijk had gehouden. Je doorzettingsvermogen en mentale kracht zijn goed. Ga meer sporten, bij voorkeur buitenshuis.

Advies

Je bent deze maand druk met van alles en nog wat. Vergeet de mensen om je heen niet en denk ook aan je eigen body en mind.


Vorige maand

Liefde & relaties

Rammen dromen deze maand van de ideale liefde en het vinden van hun soulmate. Single Rammen proberen daarom zoveel mogelijk nieuwe mensen te ontmoeten in de hoop dat hun ware liefde ertussen zit.

Venus, de liefdesplaneet gaat op 1 maart je 11e huis van vrienden, groepen en sociale activiteiten binnen. Dat vergroot de kans om verliefd te worden op iemand met wie je eerder bevriend was of iemand die je via vrienden ontmoet. Tot 26 maart bevindt Venus zich wel in het teken Waterman. Dat is niet het teken van de hevige lichamelijke aantrekkingskracht, maar meer van de platonische relaties.

De stand van Venus is ook gunstig voor bestaande relaties. Die lijken nu weer meer tijd te hebben om meer gezellige dingen samen te doen. Vrienden te ontmoeten en naar feestjes te gaan.
Op 20 maart gaat de Zon het teken Ram binnen en word je behoefte om leuke dingen te doen alleen maar groter. Je wordt romantischer en verleidelijker.

Werk & carrière

Mercurius, de planeet die heerst over jouw huis van werk, beweegt tegengesteld in je 12e huis tussen 5 en 28 maart. Het 12e huis is het huis van afzondering, opoffering, het onderbewustzijn. Dit lijkt daarom de tijd om goed na te denken over je werk en carrière. Is je werk een bron van stress of beleef je er plezier aan?

Je kan nu een eind maken aan projecten die niet productief blijken te zijn of een manier vinden om je werk effectiever te doen. Het is voor Rammen belangrijk om op tijd te ontspannen. Je bent veel productiever en minder snel geïrriteerd als je uitgerust bent.

Probeer dingen af te maken en je verantwoordelijkheden na te komen in plaats van aan iets nieuws te beginnen. Het is beter om deze maand geen onderhandelingen te voeren of contracten te tekenen. Er kunnen onduidelijkheden zijn, valkuilen of dingen die anders uitpakken dan je dacht.

Mars in je 2e huis van inkomsten door geld, maakt gunstige combinaties met de planeten in je huis van carrière. Je weet hoe je kan uitblinken en hoe je de aandacht van leidinggevenden moet trekken. Als Uranus op 6 maart in je 2e huis gaat kan je belangrijke veranderingen in je carrière maken waardoor je toekomst meer zekerheid biedt.

Body & mind

Mercurius, de planeet die over je huis van gezondheid heerst beweegt tegengesteld in je 12e huis tot 28 maart. Je hebt daardoor meer behoefte aan rust en ontspanning. Spiritualiteit is belangrijker voor je. Ook de nieuwe Maan op 6 maart vindt plaats in je 12e huis. Meditatie, het loslaten van het verleden kunnen je helpen om beter in balans te komen. Besteed vooral aandacht aan de invloed van emoties op je gezondheid.
Vanaf 20 maart als de Zon jouw teken binnengaat, zal je meer energie krijgen.

Advies

Probeer je leven op orde te krijgen. Evalueer je werk, je relaties en kijk hoe je in de toekomst verder wilt.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *