horoscoop ram maand

Horoscoop Ram februari 2019

Laatst bijgewerkt:

Maandhoroscoop februari 2019 voor het sterrenbeeld Ram (21 maart – 20 april)

Liefde & relaties

De Zon trekt deze maand door je 11e huis. Het huis van vriendschap en sociale activiteiten. Deze maand is ‘hoe meer gezelligheid, des te beter’ jouw motto. Tot 19 februari, dan gaat de Zon het teken Vissen binnen.

Het is prima om een beetje te flirten, maar Rammen met een partner doen er goed aan om hun ze niet jaloers te maken. Single Rammen kunnen goede zaken doen deze maand. Maar ook beginnende relaties kunnen snel serieus en ook wel wat gespannen worden. Dus let op met wie je je inlaat.

Venus in je 10e huis vraagt van je dat je verantwoordelijk en serieus gedraagt. Rammen kunnen deze maand hun geliefde ten huwelijk vragen of iets anders doen waardoor de relatie officiëler wordt. Na 19 februari gaat de Zon je 12e huis binnen. Je wordt dan meer dromerig en romantisch. Rammen kunnen dan zomaar bij een geheime affaire betrokken raken.

Werk & carrière

In februari krijg je genoeg kansen om je carrière verder te ontwikkelen. Probeer alles te halen uit de kansen die je geboden worden. Je hebt genoeg energie en je kan de discipline opbrengen om hard te werken.

Juist door samenwerken en gezamenlijke projecten kan je je kwaliteiten laten zien. Tussen 11 en 14 februari als Mars en Uranus beiden in je teken staan, dan ben je een beetje tegendraads en rebels. Je kan wat ongeduldig zijn, een beetje agressief zelfs en je voelt de behoefte om veranderingen door te voeren. Dat kan voor botsingen zorgen met bijvoorbeeld leidinggevende mensen.

Profiteer van de volle Maan op 19 februari en maak een eind aan projecten die niks of weinig opleveren. Rammen kunnen de neiging hebben om hun huidige baan op te zeggen. Doe het niet voor je zeker weet dat je iets anders hebt.

Met Venus in je huis van carrière kunnen je inspanningen beloond worden waardoor je inkomen verbetert.

Lichaam & geest

De eerste weken van februari bevindt Mars zich nog steeds in jouw teken. Dat geeft je veel energie en die moet gebruikt worden. Doe je dat niet dan kan het juist zorgen voor vermoeidheid, opwinding, stress en frustraties. Gebruik de invloed van de volle Maan om een eind te maken aan slechte en ongezonde gewoonten.

Advies

Laat je niet provoceren. Blijf uit de buurt van mensen die je willen overhalen tot onverantwoordelijk gedrag.


Vorige maand januari 2019

Liefde & relaties

Je begint het jaar enthousiast wat betreft liefde en relaties. Je wilt relaties versterken en nieuwe mensen ontmoeten. Op 7 januari gaat Venus, de liefdesplaneet jouw 9e huis binnen. Dat maakt je avontuurlijk. Rammen met een bestaande relatie proberen de dagelijkse routine te doorbreken. Het is tijd voor iets nieuws en je partner lijkt het daarmee eens te zijn. Misschien word je verrast met een bijzonder uitstapje of exotische reis.

Relaties met problemen kunnen deze maand begrip en constructieve gesprekken verwachten. Single Rammen zoeken de liefde vaker ver van huis of in mensen met een andere cultuur of andere denkbeelden.

De Maaneclips op 21 januari heeft veel invloed op je liefdesleven. Een vriendschap kan een affaire worden. En affaires of liefdesrelaties die alleen op lichamelijke aantrekkingskracht gebaseerd worden kunnen ten einde komen.

Werk & carrière

In januari steek je veel tijd in je werk en je carrière. En dat blijft niet zonder succes. De zoneclips op 6 januari kan wijzen op veranderingen in de richting van je carrière of op verandering van baan.

Aan het einde van de maand ben je wel geneigd om je ongenoegen te uiten en snel in woede uit te barsten. Zeg of doe dingen pas als je gekalmeerd bent, anders kan je er nog spijt van. Je kan slecht met autoriteit omgaan.

Je voelt je onder druk staan, maar die druk helpt je wel om verbeteringen door te voeren en misschien ook om je inkomen te vergroten.

Pas op dat je niet te veel geld steekt in je dromen of idealen want die kunnen later deze maand weer in rook opgaan.

Lichaam & geest

Het is deze maand een uitdaging om je emotionele balans te vinden. Je ziet wat je wilt bereiken duidelijk voor ogen. En vervolgens ga je zoals een echte Ram, met veel enthousiasme en daadkracht aan de slag. Let op dat het geen obsessie wordt. Al dat harde werken kan je wel uitputten en chagrijnig maken. 

Advies

Maak meer tijd vrij voor leuke dingen, vrienden en familie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant
welk type man?
Welk type man past bij jou volgens je sterrenbeeld?