horosocoop maagd mei

Horoscoop Maagd april 2019

Maandhoroscoop april 2019 voor het sterrenbeeld Maagd (24 augustus – 23 september)

Liefde & relaties

Mercurius is de planeet die heerst over het teken Maagd en die beweegt vanaf 17 april samen met Venus en Neptunus door je huis van relaties.

Relaties kunnen je daardoor veel over jezelf leren en je vindt balans en rust aan de zijde van je partner. De communicatieproblemen van vorige maand verdwijnen. Het is nu weer mogelijk om nuttige gesprekken te voeren die leiden tot meer begrip van elkaars standpunten.

Maagden kunnen beter wel opletten met ideeën of illusies over bepaalde personen waardoor je je kan laten misleiden. Ook kan je iemand te veel idealiseren. Dromen mag natuurlijk maar als je te hoge verwachtingen van iemand hebt, word je zeker teleurgesteld.

De planeten laten zien dat Maagden meer bereid zijn tot vergeving en hereniging en dat conflicten en ruzies sneller vergeten worden. Single Maagden maken meer kans op interessante ontmoetingen in de eerste helft van april. Aan het eind van de maand gaan Pluto en Saturnus tegengesteld bewegen. Mensen zien je dan eerder als streng en koel en dan wordt het moeilijker om mensen voor je te winnen.

Geld & carrière

Carrière, ambitie en de wens om dingen te bereiken in je leven. Het lukt nu allemaal beter door de aanwezigheid van Mars in je 10e huis van carrière en aanzien. Maar je moet er wel hard voor werken. Je laat je eerder horen, je bent vuriger en beter in het overhalen van mensen. Let wel op dat je niet te agressief overkomt.

Kies je woorden voorzichtig en denk na voordat je iets zegt. Vertel mensen niet te veel over je privéleven en vertel ook geen dingen door die anderen je in vertrouwen hebben verteld. Oude conflicten of schandalen kunnen weer boven komen.

Als het om geld gaat, dan kan je de tweede helft van de maand hulp krijgen van je partner om schulden af te lossen. De volle Maan op 19 april activeert je geldhuizen en dat zorgt ervoor dat je weer wat zuiniger en verstandiger omgaat met je geld.

Body & mind

Tot 20 april bent je wat meer gesloten en op je zelf. Je doet meer moeite om jezelf onder controle te houden. Je bent wat sneller geïrriteerd en onrustig. Na 20 april kan je je beter ontspannen. Bijvoorbeeld door te reizen, te lezen, te leren en door spirituele activiteiten. Je voelt je dan ook weer meer in balans.

Advies

Maak geen impulsieve beslissingen waar het om geld gaat. Neem de tijd en ga af op je intuïtie.


Vorige maand: maart 2019

Liefde & relaties

De Maagd zal zich niet vervelen deze maand. Er is veel aan de hand in je liefdesleven. Zo kan je deze maand met communicatieproblemen te maken krijgen. Dat komt doordat Mercurius, de planeet die heerst over jouw teken, tegengesteld beweegt in je 7e huis van relaties. Probeer eens goed na te gaan hoe jij je gedraagt in een relatie en trek je conclusies. Het is nu meer de goede tijd om aan bestaande relaties te werken, dan om een nieuwe relatie te beginnen.

Je kan wat meer moeite hebben om je duidelijk uit te drukken. Het is daarom misschien beter om dingen wat meer op zijn beloop te laten, dan om alles uitgebreid te bespreken.
In je 7e huis van relaties bevindt zich tot 20 maar ook de Zon en Neptunus. Die laatste staat dicht bij Mercurius die tegengesteld beweegt. Idealisme, illusies en zelfbedrog kunnen hierdoor een grote rol spelen. Probeer jezelf niet voor de gek te houden of te laten houden.

Werk & carrière

Mercurius beweegt van 5-28 maart tegengesteld in je huis van relaties. Dat is de reden waarom je niet teveel moet verwachten van allerlei vormen van samenwerken op je werk. Wees extra voorzichtig bij het maken van deals of het tekenen van contracten. Vertrouw niet blind op iemands beloften, en ga niet overhaast in op voorstellen maar lees alles goed door.

Sommige Maagden kunnen besluiten dat bepaalde vormen van samenwerking geen toekomst meer hebben. Ze trekken hun conclusies en maken er een eind aan.

Uranus, de planeet die heerst over werk en gezondheid komt op 6 maart weer terug in je 9e huis van hoger onderwijs, reizen, denkbeelden en cultuur. Je kan te maken krijgen met buitenlandse bedrijven. Je mening over je werk kan veranderingen ondergaan. Geef jezelf wat tijd om aan al die wijzigingen te wennen.

Body & mind

Venus trekt tot 26 maart door je huis van gezondheid. Dat kan een positieve invloed hebben. Maak tijd om op controle te gaan bij arts en/of tandarts en onderga behandelingen waar je mooier door wordt. Laat je niet in met kwakzalvers die je van alles beloven. Let erop dat je voldoende drinkt.

Advies

Voer geen eindeloze discussies omdat je mensen van jouw idee of mening wilt overtuigen.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant
ascendant berekenen
Je ascendant berekenen