horosocoop maagd mei

Maandhoroscoop Maagd januari 2020

Horoscoop januari 2020 voor het sterrenbeeld Maagd (24 augustus – 23 september)

Nuchter en positief

Januari 2020 is een maand waarin Maagden met twee benen op de vloer staan. Je blaakt van de energie en je voelt je goed. Het leven lacht je toe.  Vanaf 11 januari zullen bovendien alle planeten in je maandhoroscoop vooruit bewegen. En ook de maaneclips op 10 januari zal die positiviteit niet wegnemen. Het brengt hoogstens wat meer leven in de brouwerij. En dat is alleen maar goed. 

Maaneclips

De maaneclips vindt plaats in je 11e huis van vriendschappen en groepen. Vriendschappen kunnen op de proef gesteld worden. Er kunnen zich dramatische gebeurtenissen voordoen in het leven van vrienden. Er kan een einde komen aan vriendschappen die toch al niet lekker liepen.Maar vriendschappelijke relaties die goed zijn zullen alleen maar sterker worden. Hindernissen worden opgelost en nieuwe deuren kunnen zich openen.  

Storing

Financieel ziet het er gunstig uit deze maand. Speciale aandacht moet uitgaan naar computers en elektrische apparaten. Deze kunnen deze maand storingen vertonen, gerepareerd of vervangen moeten worden. Check ook je beveiliging en anti-virus programma’s. 


Maandhoroscoop vorige maand

Liefde & relaties

Wat betreft de liefde, is december een bijzondere maand voor Maagden. Je maandhoroscoop laat zien dat Jupiter door je 5e huis van liefde, affaires en creativiteit trekt. Dat maakt je wat minder serieus, wat speelser, je hebt meer plezier in dingen en je wilt verleiden of verleid worden. Je bent vol zelfvertrouwen, moedig en je uit je gevoelens eerder dan anders. 

Voor single Maagden is het een goede tijd. Ze hebben meer kansen om iemand te ontmoeten waarmee ze een relatie kunnen beginnen. Maar loop niet te hard van stapel. Geef jezelf en je relatie de tijd om zich te ontwikkelen en om je af te vragen of dit wel de juiste persoon voor je is

Je 5e huis wordt deze maand ook bezet door Venus tot de 20e, de Zon vanaf de 21ste en ook de zoneclips op de 26e vindt er plaats. Je neemt meer risico’s in de liefde en begint eerder aan een nieuwe romance. 

Werk en carrière

Omdat Jupiter door je 5e huis trekt vanaf 2 december, wordt je creativiteit geactiveerd. Bovendien wil je graag ergens in uitblinken. Dat is goed voor je werk en carrière omdat je beter kan laten zien waar je sterke kanten en talenten liggen. 

Venus, de planeet die heerst over inkomsten uit werk, trekt ook door je 5e huis tot de 20ste en gaat dan je 6e huis binnen van werk en gezondheid. Dus laat zien wat je kan en wat je waard bent en dat zal een positieve invloed hebben op je inkomen. Je inspanningen zullen beloond worden. 

Maagden die werk zoeken zien hun kansen toenemen na 21 december. Let wel op voor aanbiedingen die te mooi zijn om waar te zijn. 

Maagden doen er goed aan om zich verder te specialiseren in hun vak. Doe een aanvullende opleiding of cursus.

Body & Mind

Fysiek en emotioneel ben je sterk deze maand. Uranus de planeet die heerst over je huis van gezondheid, maakt een gunstige combinatie met Jupiter. Dat zorgt ervoor dat je veel energie hebt, een scherp gevoel voor humor en een snelle geest. Je hebt een optimistische kijk op de toekomst. Mensen om je heen verkeren daarom graag in je gezelschap. 

Advies 

Besteed wat meer tijd en aandacht aan je familie en om zaken in en om je huis te regelen.