horosocoop maagd mei

Maandhoroscoop Maagd augustus 2020

Horoscoop augustus 2020 voor het sterrenbeeld Maagd (24 augustus – 23 september)

Liefde & relaties

Met Mars deze maand in je 8e van liefde en intimiteit, ben je vol passie en verlangens. Mars maakt daarnaast ook interessante combinaties met andere planeten die tegengesteld bewegen zoals Jupiter, Pluto en Saturnus in je 5e huis van liefde, romantiek en flirten. Hierdoor kunnen de wensen van jou en partner niet helemaal overeen komen. Je partner wil het misschien wat rustiger aan doen terwijl jij al klaar bent om de volgende stap in je relatie te nemen. Probeer geen druk uit te oefenen. 

Op 20 augustus gaat Mercurius jouw teken binnen, net als de Zon. Deze planeten helpen je om de aandacht naar je toe te trekken en om opgemerkt te worden. Een goede stand voor single Maagden. 

Na 25 augustus zorgt Mercurius voor opheldering binnen relaties. Het wordt duidelijk of bepaalde relaties nog toekomst hebben of beter verbroken kunnen worden. Klamp je niet vast aan relaties waar geen toekomst in zit. Dit is niet makkelijk voor Maagden, maar het geeft wel duidelijkheid en zekerheid. 

Werk & carrière

Venus in je 2e huis van inkomsten uit geld gaat op 7 augustus je 11e huis binnen, het huis van vriendschap, groepen en gezamenlijke projecten. Vanaf die datum begint voor Maagden een krachtige financiële periode waarin zij beloond kunnen worden voor het harde werk dat ze de afgelopen maanden gedaan hebben. 

Mars in je 8e huis van geld van derden, belastingen en erfenissen maakt ongunstige combinaties met planeten in je 5e huis van vermaak en gokken. Dat is genoeg reden om voorzichtig te zijn. Niet te veel geld uit te geven en aandacht te besteden aan je schulden. Er kunnen ook conflicten optreden met een partner of zakenpartners over geld. Ook erfenissen kunnen een bron van onenigheid zijn. Probeer ruzie te voorkomen. 

Op 15 augustus gaat Uranus tegengesteld bewegen in je 9e huis van buitenland, hoger onderwijs en overtuigingen. Dit is een tijd om te overdenken of je je huidige baan wilt behouden, je wilt specialiseren of wilt laten omscholen. Deze stand van planeten kan je inspireren om een een nieuwe richting in te slaan. Als je in het buitenland gaat werken kan je last hebben van vertragingen of complicaties. Let extra goed op visa en documenten.

Body & mind

Mars in je 8ste huis geeft je nog steeds extra kracht en moed. Na 20 augustus als de Zon in jouw teken gaat, voel je je nog zelfverzekerder. De combinaties van aardetekens die eind augustus wordt gevormd, helpt je om obstakels of moeilijkheden te overwinnen, ook op het gebied van gezondheid. 

De aanwezigheid van Mercurius in jouw teken vanaf 20 augustus helpt je om beter voor jezelf te zorgen. Je lijkt meer levensvreugde te hebben en meer te kunnen genieten van de dingen om je heen.


Maandhoroscoop vorige maand

Liefde & relaties

Op 2 juli gaat Saturnus, die tegengesteld beweegt, terug naar je 5e huis van liefde en romantiek. Ook de maansverduistering op de 5e vindt daar plaats. Het liefdesleven van Maagden kan daardoor op de proef gesteld worden. Je kan je opeens wat minder zeker voelen over de toekomst. 

Probeer niet meteen in de stress te schieten als dingen niet zo lopen als je zelf wilt. Neem de tijd om je gevoelens en verlangens te evalueren. Neptunus beweegt tegengesteld in je 7e huis van relaties. Dat kan je helpen om te ontdekken of je een realistisch beeld van je relatie hebt of te idealistische ideeën hebt. 

Mars in je 8ste huis van liefde en intimiteit kan deze maand verborgen passies en fantasieën in je wakker maken. Deze stand van Mars is vooral gunstig voor Maagden met een langdurige relatie. Single Maagden kunnen deze maand juist in moeilijke situaties terecht komen als ze passie en lichamelijke aantrekkingskracht belangrijker vinden dan gevoelens. 

Werk & carrière

Mercurius is een belangrijke planeet voor de Maagd. Mercurius heerst zowel over het teken Maagd als over je huis van carrière. Tot 12 juli beweegt deze planeet tegengesteld. Dit is een periode om je doelen voor de lange termijn te herzien en waar nodig bij te stellen. 

De tweede helft van de maand kan de Maagd een nieuwe baan vinden of onverwachte kansen en mogelijkheden krijgen om door te groeien in je carrière. 

Het is deze maand juli vooral moeilijk om de balans te vinden in wat je zelf belangrijk en interessant vindt en wat de mensen met wie je samenwerkt daarvan vinden. Er kunnen meningsverschillen ontstaan of conflicten door tegenstrijdige belangen. Wees geduldig met anderen maar laat je mening wel duidelijk horen. 

Wat betreft financiën gaat het goed, zolang je je impulsen onder controle weet te houden. 

Body & mind

Maagden hebben voldoende energie deze maand juli. Als je er verstandig mee omgaat tenminste. Na 22 juli gaat de Zon je 12e huis binnen en kan je je meer naar binnen keren en ga je vaker op zoek naar innerlijke rust.

Mars in je 8ste huis kan je helpen om oude angsten en frustraties te overwinnen. Probeer je op een creatieve manier te uiten.