horosocoop maagd mei

Horoscoop Maagd juni 2019

Maandhoroscoop juni 2019 voor het sterrenbeeld Maagd (24 augustus – 23 september)

Liefde & relaties

Van 4-27 juni trekt Mercurius door je huis van vriendschappen, groepen en groepsactiviteiten. Dat maakt je heel sociaal deze maand. Je stemming is positief en je staat open voor contacten met anderen.

Single Maagden kunnen meer uitgaan met vrienden of samen deelnemen aan activiteiten waar je weer allerlei interessante ontmoetingen kan hebben. Verwacht alleen geen snelle romances. Relaties zullen de tijd nodig hebben om zich te ontwikkelen. Neem dus de tijd om elkaar te leren kennen.
Sommige Maagden kunnen veel aandacht krijgen van iemand die al een relatie heeft. Stel in dat geval duidelijk je grenzen.

Maagden met een relatie kunnen zichzelf voor de gek houden. Ze willen dingen niet zien of stellen zich dingen rooskleuriger voor. Probeer je ogen niet te sluiten voor de realiteit. Zoek oplossingen of laat iemand los als het echt niet werkt.

Werk & carrière

De Nieuwe Maan op 3 juni activeert je 10e huis van carrière en status. Dat opent nieuwe deuren voor je en nieuwe kansen in je werk. Je kan nu een goede indruk maken en de aandacht naar je toe trekken.

De Zon trekt door je 10e huis tot 21 juni. Dat kan ervoor zorgen dat projecten of ideeën waar je al langer mee rondliep of die je steeds hebt uitgesteld, nu de realiteit kunnen worden. Venus, de planeet die heerst over je inkomsten uit werk, houdt de Zon vanaf 9 juni gezelschap. Je zou dus opslag kunnen krijgen, promotie of een bonus. Je wordt gewaardeerd door je collega’s en leidinggevenden. Je charme maakt je populair en je communiceert vlot.
Al die waardering komt niet zomaar uit de lucht vallen. Je werkt er hard voor.

Samenwerken kan minder voorspoedig verlopen dan je verwachte. Ga na waarom je je dingen te rooskleurig hebt voorgesteld of waarom anderen je hebben benadeeld. 

Body & mind

Sociale activiteiten en tijd doorbrengen met vrienden ontspannen je. Als je ontspannen bent zie je de dingen positiever en verbetert je stemming.

Vooral de tweede helft van de maand heb je de neiging om je te druk te maken en harder te werken dan goed voor je is. Blijf goed voor jezelf zorgen.

Advies

Wees wat brutaler en assertiever als het om je carrière gaat.


Vorige maand: mei 2019

Liefde & relaties

Relaties moeten een stevige basis hebben en dat is precies waar je deze maand aan kan werken binnen je liefdesrelatie. Het is een goede tijd om gesprekken te voeren met je partner over wat jullie wensen en dromen zijn en om samen plannen te maken voor de lange termijn.

Verwacht niet meteen resultaten. Vooral de eerste weken van mei kan je last hebben van misverstanden, wantrouwen, verdachtmakingen en jaloezie. Ook een gezamenlijk budget kan tot onenigheid leiden. Pas later in de maand worden de gesprekken constructiever en komen er oplossingen en ideeën.

De tweede helft van mei wordt romantischer en de passie lijkt langzaam terug te keren. Single Maagden hebben ook meer kansen, als ze tenminste hun kritische blik in bedwang kunnen houden.

Mars maakt je wat brutaler en geeft je meer lef. De liefde kan je op ieder moment overkomen, dus hou je ogen open en stel je open op.

Werk & carrière

Tot 16 mei verblijft Maagd in je 10e huis van carrière en ambities. Dat betekent dat je eerder gedurfde projecten aangaat, ondanks je angsten of gebrek aan financiële middelen.

De enige manier om je financiële situatie te verbeteren is door hard te werken en je carrière op te bouwen. Dat lukt alleen als je uit je comfort zone stapt of iets nieuws te bieden hebt, of een nieuwe aanpak bedenkt. Het betekent misschien ook dat je wat meer risico zal moeten nemen om te komen waar je wilt.

Samenwerken is positief deze maand. Na 16 mei kan je ook meer financiële steun van derden verwachten. Maak voor jezelf keuzes. Welke richting wil je inslaan? Laat projecten die daar niet in passen gaan zodat je geen energie en middelen verspild.

Op 21 mei gaan de Zon en Mercurius in je 10e huis en dat is het moment dat dingen langzaam makkelijker lijken te gaan. Je boekt eerder succes.

Body & Mind

Je harde werken en de successen die je behaalt, kunnen samengaan met wat stress. Neem daarom wat meer rust, zonder je wat vaker af en overdenk je situatie.

Familiekwesties kunnen je op de kast jagen of je kan te hoge verwachtingen hebben over je werk. Het is goed om optimistisch te zijn, maar je kan maar één stap tegelijk zetten. Dus matig je enthousiasme een beetje.

Advies

Probeer een balans te vinden tussen je werk en de mensen in je leven. Verwaarloos je familie niet.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant
eigenschappen waterman
20 Eigenschappen van het sterrenbeeld Waterman