horosocoop maagd mei

Horoscoop Maagd september 2019

Maandhoroscoop september 2019 voor het sterrenbeeld Maagd (24 augustus – 23 september)

Liefde & relaties

Je behoefte aan onafhankelijkheid en vrijheid blijft de eerste helft van de maand september nog voortduren. 

De meeste Maagden zullen radicale veranderingen in hun levens doorvoeren en willen daarbij niet tegengehouden worden door romantiek of romantische toestanden. Maagden die single zijn, zullen dat waarschijnlijk blijven. Maagden met een relatie houden minder rekening met de plannen en wensen van hun partner. Het lijkt er meer op dat jullie deze maand allebei jullie eigen leven leiden. 

Als Saturnus zijn normale richting weer inneemt op de 18e, verbetert de situatie wel. Hoewel de tweede helft van de maand wel eerder ontevredenheid en onenigheid over geld kan ontstaan. Probeer een beetje geduldig en diplomatiek te zijn. 

Werk en carrière

Op professioneel gebied verloopt alles een stuk vlotter. Je maakt een goede indruk op de juiste mensen en je kan mensen voor je winnen. Uiteindelijk zal je inkomen daardoor ook verbeteren. 

Op 14 september zal Mercurius, de planeet die heerst over je huis van carrière, samen met Venus door je tweede huis bewegen van werk en inkomsten. Dit is gunstig voor Maagden die promotie willen op het werk, zich willen verbeteren of meer willen verdienen. 

Je materiële situatie verbetert in de tweede helft van september. Maar er kunnen zich ook onverwachte uitgaven voordoen. Sommige Maagden zullen hun uitgavenpatroon aan willen passen met als doel te sparen of geld achter de hand te houden. Heel verstandig dus. 

Body & Mind

In september heb je voldoende lichamelijke energie en een goede stemming. Mars trekt door Maagd, waardoor je wat brutaler en moediger bent dan normaal. Je toont meer initiatief en voert eerder veranderingen door in je lifestyle. 

Let op dat je niet constant geestelijk en/of lichamelijk actief bent en neem op tijd rust. Een kort reisje of een weekendje weg doet je ontspanning ook veel goed. 

Advies

Overschat je eigen krachten en kunnen niet. Je kan daardoor beloften doen die je niet kan nakomen. 


Vorige maand: augustus 2019

Liefde & relaties

In augustus bent je wat meer naar binnen gekeerd, rustiger en stiller. Je 12e huis van eenzaamheid, geheimen en spiritualiteit is druk bezocht door Venus, Mars, Mercurius en de Zon. Dit zet je vooral aan tot het krijgen van meer inzicht in jezelf. Je hebt daardoor wat minder aandacht voor anderen en single Maagden zullen minder snel daten.  Maagden in een relatie doen er goed aan om tegen hun partner te zeggen dat ze wat meer tijd voor zichzelf nodig hebben. 

Mars gaat op 18 augustus jouw teken binnen en Venus op de 21, de Zon en Mercurius volgen op de 23ste en de 29ste. Vanaf die tijd word je actiever en raak je meer geïnteresseerd in je omgeving en de mensen om je heen. Maar de nadruk ligt nog steeds op jezelf waardoor de romantiek maar weinig kans krijgt. 

Single Maagden moeten opletten dat ze niet te ongeïnteresseerd of  afwezig overkomen. 

Werk & carrière

Wat werk en carrière betreft, lijkt er niet veel vooruitgang in de maand augustus. Uranus die heerst over je 6e huis van werk en gezondheid gaat tegengesteld bewegen op de 12e. Dat laat je meer nadenken over je werk, of je er tevreden mee bent en of er ontwikkeling in zit. 

De volle Maan op 15 augustus vindt plaats in je 6e huis. Een goed moment om afscheid te nemen van alles wat niet meer de moeite waard is of niet genoeg oplevert. Let ook op dat je niet met teveel dingen tegelijk bezig bent. 

Wat betreft geld, is de situatie beter aan het eind van augustus als Mars en Venus jouw teken Maagd binnengaan. Vooral Maagden met een eigen bedrijf doen goede zaken. Steek er tijd en energie in als je je inkomen wilt verbeteren. 

Body & Mind

Mercurius de planeet die heerst over het teken Maagd, trekt door je 12e huis met Mars tot de 18e en de 21e. Je keert je daardoor eerder naar binnen. Je hebt behoefte aan rust, om je los te maken van de alledaagse sleur.

Na 18 augustus krijg je je energie weer terug en voel je je beter, hoewel je wel humeurig kan zijn. 

Advies

Sluit het verleden af en probeer er vrede mee te hebben. Klaar voor een nieuwe start.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant
goede heks
Goede of slechte heks