horosocoop maagd mei

Maandhoroscoop Maagd maart 2020

Horoscoop maart 2020 voor het sterrenbeeld Maagd (24 augustus – 23 september)

Deze maand is het belangrijk voor de Maagd om werk en privé op een harmonieuze manier te combineren. 

Liefde

Je huizen van liefde en relaties zijn druk bezocht. Dat betekent dat je meer bezig bent met de liefde en ook iets moediger bent op dit gebied. Maagden laten deze maand maart eerder hun speelse en romantische kant zien. Als je verliefd bent kan je dat zelfs op creatieve manieren tonen. 

Sommige Maagden moeten eerst nog zaken uit het verleden verwerken of oude patronen doorbreken voordat ze een nieuwe, gezonde relatie kunnen beginnen. Of voordat je een oude relatie nieuw leven in kan blazen. 

Werk

De moed en creativiteit die je deze maand hebt, kan je ook in je werk goed gebruiken. 

Tot 10 maart kan je nog wat hinder ondervinden van Mercurius die tegengesteld beweegt. Onder deze invloed is het beter om het nemen van belangrijke beslissingen nog even uit te stellen en ook om geen contracten te tekenen. Op 22 maart gaat Saturnus door je huis van werk bewegen. Deze planeet zorgt ervoor dat je mogelijkheden krijgt om je kennis en vaardigheden op peil te krijgen zodat je vooruitgang in je werk kan boeken. 

Wat betreft geld ziet het er gunstig uit. In het bijzonder tussen 7 en 9 maart kan je onverwacht geld ontvangen. Je kan wel het idee hebben dat je je uitgavenpatroon moet herzien. 

Welzijn

Met Saturnus in je huis van werk en gezondheid kunnen oude of chronische kwaaltjes weer de kop opsteken. Ook kan het wat meer moeite kosten om emotioneel in balans te blijven. Werk aan je zelfvertrouwen en zoek naar de balans tussen werk en ontspanning.


Maandhoroscoop vorige maand

Liefde

In februari 2020 wordt je 5e huis van de liefde bezocht door Mars en vanaf de 16e komen daar Jupiter, Saturnus en Pluto bij. Daarnaast is ook je 7e huis van relaties druk bezocht door Venus, Mercurius, de Zon en ook de nieuwe Maan op de 23e vindt daar plaats. 

Deze maandhoroscoop lijkt je alles te brengen wat nodig hebt voor een gelukkig liefdesleven of je nu single bent of niet. Dit is een maand om plezier te maken, te flirten, te verleiden of verleid te worden. 

Vanaf 17 februari beweegt Mercurius tegengesteld. Neem dan geen belangrijke beslissingen of trouwen, scheiden of het starten van een nieuwe relatie. 

Werk

Als die activiteit en energie in je 6e huis van relaties is ook goed voor je zakenrelaties en relaties op het werk. Dus verwacht nieuwe mogelijkheden op dit gebied en analyseer en beoordeel bestaande contacten. Is de samenwerking in je voordeel of houdt het je alleen maar tegen. 

Venus beweegt door je 8ste huis van geld van derden vanaf 7 februari. Dit is een goed moment om je financiën eens grondig te bekijken. Hoe kan je besparen, schulden aflossen zodat je financiële situatie gezonder wordt.  

Deze maand februari zullen veel Maagden een extra bedrag ontvangen van hun familie, winnen ze een prijs of hebben ze een andere financiële meevaller. Geef het niet meteen uit maar besteed het verstandig.  

Welzijn

Je bent optimistisch en energiek deze maand februari. Zorg voor lichaam en geest door vaker dingen te doen die je echt leuk vindt en waardoor je kan ontspannen. Kies dingen die je leuk vindt maar die niet te veel kosten, anders krijg je daar weer stress door.