horoscoop leeuw

Horoscoop Leeuw april 2019

Maandhoroscoop april 2019 voor het sterrenbeeld Leeuw (24 juli – 23 augustus)

Liefde & relaties

April begint romantisch en vol passie. De seksuele energie van Leeuwen neemt toe. Bestaande relaties worden hechter en Leeuwen hebben diepgaande gesprekken met hun partner. Leeuwen met een stabiele relatie profiteren hier het meest van. De band lijkt zich te verdiepen.

In beginnende relaties speelt het gevaar om misleid te worden door de charme van jee partner. Je kan gebruikt worden als je niet goed oplet.

Met Mars in je 11e huis is je sociale leven actief en de kans dat je bevriend raakt met iemand uit het buitenland is groot. Doe het rustig aan en probeer een beginnende relatie eerst platonisch te houden.

Jupiter in je 5e huis van liefde, flirten en affaires, gaat op 10 april tegengesteld bewegen. Let op hoe je je affectie laat blijken en hoe een beginnende relatie zich ontwikkelt. Probeer niet te veel te snel te willen. Je gedachten kunnen vaker afdwalen naar ex-geliefden met wie je nog steeds bevriend bent.

Geld & carrière

Nu Mercurius weer zijn normale richting heeft aangenomen, kan je financiële situatie verbeteren. Je vindt manieren om schulden af te lossen of om er afspraken over te maken. Blijf weg van gokken, speculeren of andere risico’s met geld.

Op het gebied van werk begint er een goede periode vanaf 20 april als de Zon, je 10e huis van carrière en status binnengaat. Je kan erkenning, waardering of promotie krijgen voor je werk. Sommige Leeuwen kunnen zelfs bekend of beroemd worden. Dit zal je inkomen ook op een positieve manier beïnvloeden.

Eind April gaan Pluto en Saturnus tegengesteld bewegen in je 6e huis van werk en gezondheid. Ondanks je succes op je werk zal je ook met hindernissen en vertragingen te maken krijgen. Je kan er ook achter komen dat je iets te veel hooi op je vork hebt genomen. Ga daarom verstandig met je tijd en energie om.

Body & Mind

In april vraagt je gezondheid wat meer van je aandacht. Vooral omdat oudere kwaaltjes weer op kunnen spelen. Sommige Leeuwen kunnen besluiten om op dieet te gaan. Misschien heb je dat al eens eerder geprobeerd. Probeer herhalingen of fouten die je al eens eerder gemaakt hebt te voorkomen. Verder is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je niet uitgeput raakt en dat je emotioneel in balans blijft.

Advies

Trek de autoriteit van andere mensen niet in twijfel maar probeer het te accepteren.


Vorige maand: maart 2019

Liefde & relaties

Uranus gaat op 6 maart in je huis van carrière en status. Omdat Uranus ook de planeet is die heerst over je huis van relaties, betekent het dat er een link bestaat tussen liefde en werk. Single Leeuwen kunnen een nieuwe liefde vinden in hun werkomgeving. Ze kunnen ook verliefd worden op iemand die heel populair is of zelfs iemand die beroemd is. Houd er wel rekening mee dat liefdesrelaties die nu plotseling beginnen, net zo plotseling weer afgelopen kunnen zijn.

Het is niet ondenkbaar dat Leeuwen een relatie beginnen of willen trouwen omdat dat voordelen oplevert. Iets waar je beter van wordt of wat je meer aanzien geeft.

Tot 26 maart kunnen Leewen profiteren van de aanwezigheid van Venus in je huis van relaties. Het maakt bestaande relaties harmonieuzer. Van 13-17 maart zijn de dagen wat meer gespannen als Jupiter een moeizame combinatie maakt met de Zon en Mercurius. Single Leeuwen kunnen zich beter of slimmer voordoen dan ze zijn om indruk op iemand te maken maar hoogmoed komt voor de val.

Werk & carrière

Leeuwen zijn heel actief op het gebied van werk en carrière. Dat komt omdat Mars op 6 maart gezelschap krijgt van Uranus in je huis van carrière. Je voelt hierdoor een sterke behoefte om te veranderen of te innoveren. Dat kan goede resultaten en nieuwe vormen van samenwerking opleveren.

De competitie kan stevig zijn deze maand. Dat kan je zowel verrassen als uitdagen. Je zal al je kennis en inzet nodig hebben om hier mee om te gaan.

Het is verstandig om voorzichtig met je geld om te gaan. Stel je prioriteiten en houd in ieder geval wat geld achter de hand.

Tussen 5 en 28 maart bevindt Mercurius zich in je 8e huis, het huis van belastingen, leningen en erfenissen. Mercurius beweegt tegengesteld, dus als je geld verwacht van een andere bron dan je werk, is de kans groot dat het vertraging oploopt of dat er fouten gemaakt worden. Goed opletten dus.

Body & mind

Je bent best fit deze maand, maar je kan makkelijk last hebben van frustraties en irritaties. Wind je niet op over dingen waar je toch niks aan kan veranderen. Daarmee verspil je alleen maar energie. Op 20 maart gaat de Zon het teken Ram binnen in je 9e huis. Vanaf die datum neemt je optimisme toe en je angst af.

Advies

Er kunnen veel dingen tegelijk op je afkomen deze maand. Probeer orde te scheppen in de chaos en verwacht het onverwachte.


Ook interessant
sterrenbeeld berekenen
Bereken je sterrenbeeld