horoscoop leeuw

Horoscoop Leeuw februari 2019

Laatst bijgewerkt:

Maandhoroscoop februari 2019 voor het sterrenbeeld Leeuw (24 juli – 23 augustus)

Liefde & relaties

De maand februari begint met de nieuwe Maan in je 7e huis van relaties op de 4e. Je kan een nieuwe fase ingaan in je liefdesleven of je huwelijk. Als je single bent dan kan je deze maand een veelbelovende relatie beginnen. Stel je open voor mensen in je leven en verdiep je in hun emoties en behoeften. De nieuwe Maan helpt je om op een nieuwe of andere manier naar mensen of relaties te kijken. Op de verwachtingen die je hebt van je partner en op de mate waarin jij in staat bent je volwassen in een relatie te hebben.

Mars en Uranus ontmoeten elkaar tussen 11 en 14 februari in je 8ste huis van liefde en intimiteit. Dit kan leiden tot allerlei verrassingen en onverwachte wendingen in je liefdesleven. Als ook de Zon dit huis binnengaat kan de passie in je relatie toenemen. De fysieke kant van je relatie is nu belangrijker voor je.

Jupiter beïnvloedt je huis van de liefde. Hierdoor ben je vrolijk en optimistisch over de liefde. Vanaf 22 februari neemt de kans op ruzie en onenigheid toe. Geld of geheimen kunnen daarvan de oorzaak zijn.

Werk & carrière

Saturnus gaat je huis van werk en gezondheid binnen. Pluto bevindt zich daar al en blijft daar nog heel lang.  Op 4 februari komt ook Venus daarbij. Dat zorgt ervoor dat de situatie op je werk intens en druk kan zijn. Je wilt graag resultaten zien, zowel in je werk als in geld.

De aanwezigheid van Venus in je 10e huis laat zien dat je goed kan samenwerken en goed met collega’s kan opschieten. Leeuwen hebben plezier in hun werk, willen zichzelf nuttig maken en stellen zich dienstbaar op.

Vanaf 14 februari trekt Mars door je 10e huis. Hierdoor krijgt je energie een boost en kan je grote stappen vooruit zetten in je werk of carrière.
Met Mercurius die zich vanaf 10 februari in je 8ste huis van financiën bevindt en dicht bij Neptunus staat, is je intuïtie voor geld en geldzaken groot. Zolang je fantasie niet met je op de loop gaat tenminste.

Lichaam & geest

Dit is een maand om schoon schip te maken wat je gezondheid betreft. Je kan nu ongezonde gewoonten stoppen zoals roken, junkfood of andere verslavingen. Stop met de omgang met mensen die een slechte invloed op je hebben of alleen maar energie kosten. Misschien kun je ook wat kilootjes kwijtraken.

advies

Bedenk hoe je je financiële situatie gezonder kan maken, niet hoe je meer geld kan lenen.


Vorige maand: januari 2018

Liefde & relaties

Je begint het jaar goed. Je bent verleidelijk en je behoefte aan avontuur en passie is groot. Tot 7 januari kan je intense gevoelens hebben en heimelijke verliefdheden die je maar moeilijk uit je hoofd kan zetten. Op 7 januari gaat Venus je 5e huis binnen. Het huis van romantiek, liefde avontuur en flirten. Mars in Ram en Venus in Boogschutter maken gunstige combinaties met de Zon, jouw teken. Maar daardoor zijn je emoties wel heftig en ben je ook eerder geneigd je gevoelens voor iemand op te biechten.

Mensen kunnen je maar moeilijk weerstaan. Dat geldt ook voor je eigen partner als je een relatie hebt. Maar je wilt daarnaast ook door anderen bewonderd worden. Je partner kan daardoor het idee hebben dat jij alle aandacht naar je toe trekt.

Op 20 januari gaat de Zon je huis van relaties binnen en op 21 januari is er een maaneclips die zich afspeelt op het gebied van je relaties. Dat kan tot gevolg hebben dat je een relatie beëindigt of een bepaald stadium van een relatie beëindigt.

Single Leeuwen staan zeer open voor een nieuwe relatie. Eind januari kan je de liefde of een persoon idealiseren. Je kan daardoor teveel van iemand eisen of je liefde teveel opdringen. Wees een beetje terughouden en geduldig.

Werk & carrière

In januari 2019 bevinden zich een aantal planeten in je huis van werk en gezondheid en vindt er een zoneclips plaat op 6 januari. Je lijkt voor een aantal veranderingen te staan op professioneel gebied.

Leeuwen die hard gewerkt hebben kunnen een vorm van promotie, beloning of uitbreiding van taken verwachten. Na 5 januari gaat Mercurius, de planeet die heerst over je inkomsten, je huis van werk binnen en blijft daar tot de 24ste. Het lijkt erop dat al dat harde werken niet zonder extra beloning zal blijven.

Je zal wel hard moeten blijven werken en je blijven aanpassen aan de veranderende omstandigheden op je werk. Wil je dat niet, dan kan je beter overwegen om ander werk te zoeken.

Venus bevindt zich in je huis van van creativiteit en talent. Je kan nu naam voor jezelf maken of je talenten onder de aandacht brengen.

Lichaam & geest

Je gezondheid is een gevoelig onderwerp waar de nodige aandacht naar toe gaat deze maand. Je huis van gezondheid is druk bezocht. Leef en eet zo gezond mogelijk en neem tijd voor ontspanning.  Probeer plezier te hebben in je werk, dat is belangrijk voor je emotionele balans. 

Probeer niet door te slaan in het doen van strenge diëten of te snel af te vallen. Blijf ook kritisch naar wonderproducten die worden aangeboden.

advies

Wees flexibel. Streef niet naar een ideale relatie of een ideale baan. Je zal bedrogen uitkomen.

Ook interessant
Hoe verleid je een Tweelingen
Hoe verleid je een Tweelingen?