horoscoop leeuw

Horoscoop Leeuw juni 2019

Maandhoroscoop juni 2019 voor het sterrenbeeld Leeuw (24 juli – 23 augustus)

Liefde & relaties

In juni zijn Leeuwen wat melancholisch als het om de liefde gaat. Ze dromen eerder en ze jagen illusies na. Hierdoor kan je te maken krijgen met gevoelens als jaloezie, wantrouwen, intriges of teleurstellingen.

De Zon, die heerst over Leeuw, trekt door je 11e huis van vrienden en groepen tot 21 juni. Venus komt daar nog bij op 9 juni waardoor je interessante, aantrekkelijke mensen kan ontmoeten. De Leeuw heeft daardoor voldoende gelegenheid om te flirten en plezier te maken.

Maar romances of verliefdheden kunnen deze maand snel gecompliceerd worden. Vooral geheime romances kunnen grote gevolgen hebben. Wees daarom voorzichtig met wie je je inlaat.

Leeuwen met een relatie maken deze maand een aangename en plezierige tijd door.
De volle Maan op 17 juni kan voor sommige Leeuwen de illusie versterken dat ze de relatie met een oude liefde of ex weer kunnen oppakken.

Werk & carrière

In juni kan je succes in je werk krijgen als je samenwerkt met anderen, in groepsverband of online. Dat heb je te danken aan de Zon en Venus in je 11e huis.

Tussen 4 en 27 juni is het beter om je wat discreet op te stellen en achter de schermen te werken. In die periode trekt Mercurius door je 12e huis van afzondering, isolatie en geheime vijanden. Let dan goed op met wie je samenwerkt, ook al zijn het mensen die zich vrienden noemen.

Verder kan je deze maand oogsten. Je profiteert nu van werk dat je eerder hebt gedaan en je inkomen kan daardoor verbeteren.

Wees voorzichtig als je je geld ergens in wilt beleggen. Neem geen overhaaste beslissingen. Laat je ook niet ompraten door vrienden als je beslissingen moet nemen over geld of geldzaken.

Body & Mind

Je gezondheid kan deze maand wat extra aandacht nodig hebben. Je lichaam en geest lijken niet helemaal in balans. Je wilt dingen die je lichaam misschien niet aankan of je hebt wel energie maar je bent niet gemotiveerd. Probeer erachter te komen wat echt belangrijk voor je is. Luister naar je lichaam. Als het rust nodig heeft, geef daar dan aan toe.

Advies

Toon doorzettingsvermogen in je werk maar gedraag je niet te bazig.


Vorige maand: mei 2019

Liefde & relaties

De eerste helft van mei heb je sterke verlangens. Je wilt graag dat dingen in je relatie precies zo verlopen als jij graag wilt. Sommige Leeuwen denken er aan om hun relatie officieel te maken. Andere Leeuwen kunnen plotseling van plan veranderen omdat een ex of vroegere geliefde in hun leven terugkomt. Misschien spelen er nog andere dingen uit het verleden die eerst opgelost moeten worden voor je verder kan gaan met je relatie en/of leven. Je kan deze weken slecht omgaan met gevoelens als jaloezie, boosheid en bezitterigheid.

De Zon bevindt zich in je 10e huis van carrière tot 21 mei. Mercurius van 6 tot 21 mei en Venus vanaf de 15e. Hierdoor lijkt mei meer een maand waarin werk en carrière belangrijker voor je zijn dan relaties. Je laat de verantwoordelijkheden van je huis, huishouden en relaties graag over aan je partner en dat wordt je niet in dank afgenomen. Single Leeuwen die op zoek zijn naar de liefde hebben kansen genoeg om iemand te ontmoeten na 17 mei.

Leeuwen kunnen zich plotseling sterk aangetrokken voelen tot iemand. De kans is groot dat dat op het werk gebeurt of tijdens het contact met een officiële instantie.

Werk & carrière

De planeten staan gunstig in mei als het om je carrière gaat. Het kan dus geen kwaad om je aandacht deze maand op dat deel van je leven te focussen. Het succes ligt voor het grijpen, zolang je niet te inhalig bent of je inlaat met speculatie en risico’s.

Je kan deze maand je contacten uitbreiden en de band met autoriteiten verbeteren. De nieuwe Maan op 5 mei vindt ook precies plaats in je huis van carrière. Met deze stand kan je makkelijker een nieuw begin maken, nieuwe plannen bedenken en die in de praktijk brengen.

Houd alleen wel in de gaten dat je de aandacht meer naar je toetrekt en dat mensen je in de gaten houden, misschien meer over je roddelen of proberen je tegen te werken. Laat je ego een toontje lager zingen en probeer je irritatie te beteugelen.

Vanaf 21 mei kunnen vrienden, groepen of andere samenwerkingsverbanden zorgen voor meer inkomen.

Body & mind

Wat betreft hoe je je voelt, lijk je je wat beter te voelen dan afgelopen maand. Het kan je helpen om te mediteren om het fysieke en het emotionele meer met elkaar in balans te brengen.

Advies

Neem zo veel mogelijk deel aan groepsprojecten.


Ook interessant
meditatie
Over meditatie