Weekhoroscoop Boogschutter (22 november – 21 december) voor de week van 10-17 april

Je bent heel creatief als de week begint, Boogschutter en dat merk je in alles wat je doet. Als je dingen niet echt leuk vindt om te doen, dan kost het je veel moeite om je erop te concentreren. In het midden van de week verbetert dat en word je wat productiever. Er komt meer uit je handen en je doet ook je best om wat gezonder te leven.

De tweede helft van de week vragen mensen en relaties meer aandacht van je. Je zoekt naar een balans en moet af en toe meer moeite doen om de lieve vrede te bewaren. Op vrijdag gaat Venus je huis van de liefde binnen en daardoor blijven relaties, liefde en romantiek belangrijk voor je de komende weken. Het weekend pak je iets aan dat je compleet wilt veranderen.

Beste dag(en) van de week: 24 en 25 april

Weekhoroscoop Boogschutter

Als de week begint ben je op zoek naar meer veiligheid en stabiliteit. Je leven is de afgelopen tijd wat chaotisch geweest en je probeert nu weer wat balans terug te brengen. Op woensdag gaat de Zon je huis van werk binnen. Je bent vanaf dan productiever en je gaat georganiseerd te werk. Je kan ook verbeteringen brengen in je lifestyle en gezonder gaan eten en meer bewegen.

Later deze week neemt je energie toe. Donderdag gaat Mercurius in tegengestelde richting terug in het teken Ram in je huis van de liefde. Dat kan relaties wat ingewikkelder maken. Je kan je wat onvolwassener gedragen, minder creatief zijn en minder inspiratie hebben. Het wordt moeilijker om de balans te vinden tussen werk en plezier. Op vrijdag gaat Mars je huis van relaties binnen. Je besteedt dan meer tijd aan de mensen die belangrijk voor je zijn. Dat doet je goed en je voelt je beter door anderen te helpen.

Beste dag(en) van de week: 22 en 23 april

 

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop