Weekhoroscoop Boogschutter (22 november – 21 december) voor de week van 17-24 juli 2017

Het lijkt deze week alsof je je in troebel modderwater bevindt. Maar af en toe breekt er een straal zonlicht door en die kan je een bijzonder of waardevol inzicht geven. Dat kan een psychologisch of financieel inzicht zijn. Maar je kan je ook plotseling realiseren dat je je heel erg aangetrokken voelt tot iemand die je tot nu toe nooit op die manier bekeken hebt.

Op donderdag gaat Mars het teken Leeuw binnen in je 9e huis. Op zondag komen de Zon en de Maan hierbij. De komende tijd ben je filosofischer in gesteld maar ook avontuurlijker. Je wilt de wereld ontdekken. En misschien is het weer eens tijd voor een (verre) reis.

Beste dag(en) van de week: 18 en 21 juli

Weekhoroscoop Boogschutter

Wat je ook doet, je doet het goed en grondig. Maar let goed op wat je doet en welke gevolgen het heeft op de lange termijn. Wees niet impulsief. Wat je deze week doet kan je leven veranderen. Denk aan het afsluiten van een hypotheek, het beginnen van een (seksuele) relatie of gewoon besluiten dat je gezonder gaat leven. Pas goed op zaken die met geld, eigendom en geheugen te maken hebben. Vergeet geen rekeningen te betalen, laat je portemonnee/bankpas niet ergens liggen, enz.

Huis, gezin en familie kunnen ook een rol spelen deze week. Het gaat allemaal goed, maar toch kan je het gevoel hebben dat het zwaar is of dat het als een last op je schouders weegt. Het weekend hunker je naar plezier, romantiek en schoonheid. Let vooral op Leeuwen, Tweelingen of andere Boogschutters.

Beste dag(en) van de week: 15 en 16 juli

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop