Weekhoroscoop Boogschutter

Laatst bijgewerkt:

Horoscoop Boogschutter (22 november – 21 december) voor de week van 18-25 februari 2019

Tot woensdag zijn de dagen heel geschikt om meer energie en tijd te investeren in een relatie die belangrijk voor je is. Relaties profiteren van je praktische instelling en je stabiele emoties. Als je gaat daten kan het met iemand zijn met een groot leeftijdsverschil. Er kan een langdurige en diepe relatie uit voortkomen. Bestaande relaties worden sterker en er is sprake van wederzijds respect.

Vanaf donderdag gaat je geest sneller werken. Je lijkt meer invloed en controle te hebben over andere mensen. Je kan ze makkelijker overtuigen. Je kan mensen ontmoeten die eenzelfde idee of plan hebben. Hieruit kan een vriendschap voor het leven of succesvolle samenwerking voortkomen.

Beste dag(en) van de week: 22 en 23 februari

Weekhoroscoop Boogschutter

Tot donderdag heb je moeite met routine klussen. Je probeert zelfs onder bepaalde verantwoordelijkheden uit te komen. Volg je intuïtie en doe dingen die je leuk vindt. Boogschutters die op zoek zijn naar een nieuwe relatie zijn vooral geïnteresseerd in mensen die anders zijn dan je zelf bent. Ook Boogschutters met bestaande relaties hebben behoefte aan iets nieuws. Het zal je meevallen dat je partner hier ook voor open staat.

Vanaf vrijdag voel je je blijer en optimistischer. Je hebt geluk en je hebt het gevoel dat je van alles uit het leven moet halen en daar ten volle van moet genieten. Je kan deze dagen complimentjes, cadeautjes en geld ontvangen. Zelf ben je ook guller dan normaal.

Beste dag(en) van de week: 16 en 17 februari

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop
Lees ook 20 eigenschappen van de Boogschutter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant
Hoe verleid je een Waterman
Hoe verleid je een Waterman?