horoscoop boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Horoscoop Boogschutter (22 november – 21 december) voor de week van 1-8 maart 2021

Horoscoop deze week

Tot en met dinsdag zijn het goede dagen om te ontspannen, om leuke dingen te doen en voor de liefde. Je deelt je gevoelens makkelijker met anderen. Je maakt je minder zorgen en je voelt je minder geremd. Dit is een goede tijd om te daten, om nieuwe vrienden te maken en om bestaande relaties te verbeteren. Je maakt een prima eerste indruk waarbij je kan vertrouwen op je charme en sociale vaardigheden. 

Vanaf woensdag heb je een scherpe en brede kijk op de dingen. Je hebt situaties en mensen snel door. Dit zijn goede dagen om een planning te maken voor de lange termijn. Je denken is positief en jouw woorden kunnen andere mensen motiveren of opbeuren. Je hebt ook alle reden om optimistisch te zijn en je kan goed nieuws verwachten.

Beste dag(en): 2 en 3 maart 2021

Weekhoroscoop vorige week

Tot en met donderdag zijn het intense dagen vol passie. Relaties zijn belangrijk voor je en brengen je plezier en tevredenheid. Je hebt diepe gevoelens voor de mensen in je omgeving en vooral voor je partner. Intieme relaties bloeien op door je toegenomen behoefte aan liefde en affectie. Je aantrekkingskracht is sterk en mysterieus en heel geschikt om te daten. 

Vanaf vrijdag wil je graag de strijd aangaan en vooral winnen en de beste zijn. Die drang naar succes maakt je populair en aantrekkelijk. Mensen hebben respect voor je motivatie, initiatief en moed. Een nieuwe romance kan opbloeien.

Beste dag(en): 27 en 28 februari 2021

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook:

je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2021
20 eigenschappen van de Boogschutter
uiterlijke kenmerken van ascendant Boogschutter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *