horoscoop boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Horoscoop Boogschutter (22 november – 21 december) voor de week van 25 oktober-1 november 2021

Horoscoop deze week

Tot en met vrijdag kan je liefde, geld, harmonie en blijdschap verwachten, zonder dat je er zelf veel moeite voor hoeft te doen. Dit zijn dagen om te profiteren van het goede karma dat je hebt opgebouwd met je harde werk en goede daden. Je trekt mooie dingen aan. Dit is een goede tijd om te gaan daten door je innerlijke en uiterlijke schoonheid.

Vanaf zaterdag ben je sterk, sexy en moedig. Je neemt eerder het initiatief en je handelt met passie als de emoties oplopen. Je hebt vechtlust en dat kan je gebruiken om jezelf, je huis en gezin te verdedigen. Dit zijn dagen om je seksuele relatie met je huidige partner te verbeteren of om een nieuwe partner te vinden. Je uitstraling en aantrekkingskracht maken je populair.

Beste dag(en): 28 en 29 oktober 2021

Weekhoroscoop vorige week

Tot en met vrijdag heb je meer moed, kracht en geluk. Andere mensen om je heen kunnen dingen uitstellen en uitvluchten zoeken, maar jij pakt vol energie elke taak met enthousiasme aan. Je bent assertief en je gaat ook graag de competitie aan. Dat doe je allemaal in goede harmonie. Je hebt een goede timing en je intuïtie zorgt ervoor dat je geen onnodige risico’s neemt. Je sterke lichamelijke aantrekkingskracht komt overeen met je seksuele energie.

In het weekend ben je romantischer en idealistisch over de liefde. Toch kunnen er spanningen zijn in je relatie. Waarschijnlijk omdat de ene partner bereid is om meer te geven dan de ander. Als je verlegen of onzeker bent, dan trek je eerder behoeftige mensen aan of mensen die perfect lijken maar toch een teleurstelling blijken te zijn. Om van iemand te houden is het niet nodig om je eigen behoeften en verlangens op te geven. Waardeer jezelf en weet dat jij het beste verdient.

Beste dag(en): 19 en 20 oktober 2021

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook:

je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2021
20 eigenschappen van de Boogschutter
uiterlijke kenmerken van ascendant Boogschutter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *