Weekhoroscoop Boogschutter (22 november – 21 december) voor de week van 25 juni-2 juli 2018

Van maandag tot woensdag trekt de Maan door jouw teken Boogschutter en daardoor komen je intieme relaties extra onder je aandacht. Je voelt heel goed aan wat voor invloed jouw persoonlijke ambities en behoeften op de gevoelens van je partner hebben. Door je sterke intuïtie en inlevingsvermogen zijn dit goede dagen om mensen te ontmoeten en nieuwe contacten, of misschien zelfs vrienden te maken.

Vanaf vrijdag is de tijd heel geschikt voor sociale activiteiten. Je hebt gevoel voor humor en je kan met de vreemdste en origineelste ideeën op de proppen komen. Al je zintuigen staan op scherp. Je kan ook meer dromen en eventuele paranormale vermogens worden versterkt. Je kan deze dagen ook bijzonder nieuws krijgen of ontmoetingen hebben met bijzondere, soms excentrieke mensen.

Beste dag(en) van de week: 29 en 30 juni

Weekhoroscoop Boogschutter

De dagen dinsdag tot vrijdag zijn heel geschikt om te daten of om relaties te verbeteren. Je liefdevolle en zachte kant komt nu wat meer naar boven. En dat is een goede tegenhanger voor de sterke lichamelijke en seksuele verlangens die je ook hebt. Het lukt je daardoor beter om mensen te benaderen zonder opdringerig te zijn. Je ziet er goed uit en je hebt uitstraling. Dat maakt je populair in sociale situaties en dat zorgt ervoor dat mensen eerder naar jou toe komen. Bestaande relaties bloeien op en als er spanningen zijn dan kan je daar goed aan werken.

Vanaf vrijdag wordt je mentale kant sterker. Je bent dan ook beter in communiceren. Dat merk je vooral doordat je meer invloed hebt op andere mensen. Je krijgt eerder een sterker band en dat kan het begin zijn van een vriendschap of zakelijk partnerschap. Je voert nu liever serieuze gesprekken die ergens over gaan, dan dat je over koetjes en kalfjes praat.

Beste dag(en) van de week: 20 en 21 juni

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop
Lees ook 20 eigenschappen van de BoogschutterX