horoscoop boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Horoscoop Boogschutter (22 november – 21 december) voor de week van 25 september-2 oktober 2023

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

Tot en met vrijdag neemt je zelfvertrouwen toe en heb je een positieve houding. Je laat een sterke indruk achter op andere mensen. Zelf als je al extravert bent, kan je jezelf nu nog moediger en krachtiger presenteren. Je bent eerlijk en vastberaden in alles wat je doet. Dingen waar je nu aan begint hebben een goede kans van slagen.

In het weekend zijn je relaties harmonieus en aangenaam. Je bent zelf ook vriendelijk en meegaand. Dit zijn goede dagen om iemand te vertellen wat je voor hem of haar voelt, om iemand mee uit te vragen of misschien wel ten huwelijk te vragen. Ook als er problemen in je relatie spelen, zijn dit dagen om ze uit te spreken. Je kan nu gevoelige onderwerpen ter sprake brengen zonder je ongemakkelijk te voelen. Je bent nu ook creatiever dan je normaal bent. Leef je uit…

Beste dag(en): 29 en 30 september 2023

Lees ook de laatste Boogschutter maandhoroscoop hier.

Weekhoroscoop vorige week

Tot en met vrijdag ben je moedig, krachtig en vol passie. Je kan nu lastige en ingewikkelde taken op je nemen omdat de kans op succes groot is. Je geluk heb je deels te danken aan je eigen positiviteit, intuïtie en je mate waarin je initiatief en risico’s wilt nemen. Je aantrekkingskracht, uitstraling en populariteit zorgen ervoor dat deze dagen ook heel geschikt zijn om te daten, zaken te doen of indruk te maken op iemand.

In het weekend ben je geduldig en heb je voldoende emotioneel overwicht om gevoelige en complexe relatieproblemen aan te pakken. Anderen zien je als een rots in de branding en zoeken je schouder om op uit te huilen. Je sterke intuïtie en je praktische instelling zorgen ervoor dat je nu belangrijke beslissingen kan nemen over je huis, gezin en relaties. Heb je zelf advies nodig? Vraag het dan aan een oudere, wijze vrouw.

Beste dag(en): 21 en 22 september 2023

Andere weekhoroscopen

Weekhoroscoop Ram
Weekhoroscoop Stier
Weekhoroscoop Tweelingen
Weekhoroscoop Kreeft
Weekhoroscoop Leeuw
Weekhoroscoop Maagd
Weekhoroscoop Weegschaal
Weekhoroscoop Schorpioen
Weekhoroscoop Boogschutter
Weekhoroscoop Steenbok
Weekhoroscoop Waterman
Weekhoroscoop Vissen

Lees ook…

Weet je niet welk sterrenbeeld, bereken het hier
20 eigenschappen van de Boogschutter
uiterlijke kenmerken van ascendant Boogschutter

    1. Hi N, Dat kan komen omdat je de pagina eerder hebt bezocht. Dan blijft de oude versie in je browser opgeslagen. Als je pagina ververst zou hij het moeten doen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *