Weekhoroscoop Boogschutter (22 november – 21 december) voor de week van 18-25 september 2017

De nadruk op je werk en carrière wordt na vrijdag minder. Je drang om te presteren en om ergens in uit te blinken neemt af. Probeer creatieve oplossingen voor problemen te bedenken en blijf vriendelijk tegen bazen en andere autoriteiten. Ze kunnen ongeduldig zijn.  Vanaf vrijdag begint een week van sociale afspraken, plezier en populariteit.

Venus gaat op dinsdag je huis van doelen en levenspad binnen. Je bent dan ambitieus en je wilt graag een goede indruk maken op de juiste mensen. Op woensdag vindt er ook een nieuwe Maan plaats waardoor je harder werkt om je doelen te bereiken. Als de Zon op vrijdag het teken Weegschaal binnengaat vraag je je af of je op het juiste pad zit en denk je na over veranderingen die je moet maken om je leven in de juiste richting te laten lopen.

Beste dag(en) van de week: 20 september

Weekhoroscoop Boogschutter

Je voelt je deze week wat onder druk staan Boogschutter. Je hebt het idee dat je moet presteren of aan bepaalde verwachtingen moet voldoen. Dat kan zijn op het gebied van carrière en status of in je relatie. Daar komt bij dat bazen, ouders en andere autoriteiten wat humeurig en ongeduldig zijn.

In het midden van de week richt je je op mensen waar je om geeft en je geeft ze meer aandacht. Je bent liever met anderen samen dan dat je alleen bent. Je werkt actief om je relaties te verbeteren. Jupiter, de heerser over jouw teken, maakt op vrijdag een positieve combinatie met Venus. Daardoor kan je beter opschieten met anderen. Je sluit eerder compromissen en je voelt je beter in balans.

Beste dag(en) van de week: 15, 16 en 17 september

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop