horoscoop boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Horoscoop Boogschutter (22 november – 21 december) voor de week van 20-27 maart 2023

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

De Zon in je 5e huis van vermaak en plezier vanaf maandag en de nieuwe Maan op dinsdag die volgt, zorgen voor een aangename stemmingen en opwindende en misschien romantische gebeurtenissen. Geniet ervan.

Op donderdag gaat Pluto je 3e huis van communicatie binnen. Pluto zal daar 20 jaar blijven. In die periode leer je geleidelijk om dieper na te denken, te analyseren en onderzoek te doen. Dit kan tot een nieuwe kijk op allerlei onderwerpen leiden.

Ook opmerkelijk is de komst van Mars op zaterdag in je 8e huis van intense emoties. De actieplaneet gecombineerd met intense emoties kan grote invloed op je liefdesleven hebben. Maar deze stand laat ook zien dat liefde en haat dicht bij elkaar kunnen liggen.

Beste dag(en): 20 en 21 maart 2023

Lees ook de laatste Boogschutter maandhoroscoop hier.

Weekhoroscoop vorige week

De week begint wat verwarrend. Aan de ene kant zorgt de Maan in jouw teken Boogschutter voor meer zelfvertrouwen. Aan de andere kan ontmoeten Mars en Neptunus elkaar waardoor je misschien moet kiezen voor je schoonfamilie of je eigen familie. Geen makkelijke keuze.

Op donderdag ziet het er beter uit, als Venus van teken verandert en je 6e huis van werk en welzijn binnengaat. Dit is het moment om onenigheid op het werk op te lossen of om de band met collega’s of de sfeer op je werk te verbeteren.

In het weekend gaat Mercurius je 5e huis van vermaak en romantiek binnen. Dat zorgt voor plezier waardoor je al je zorgen even kan vergeten. Doe dingen die je leuk vindt of breng tijd door met mensen die je aan het lachen maken.

Beste dag(en): 18 en 19 maart 2023

Andere weekhoroscopen

Weekhoroscoop Ram
Weekhoroscoop Stier
Weekhoroscoop Tweelingen
Weekhoroscoop Kreeft
Weekhoroscoop Leeuw
Weekhoroscoop Maagd
Weekhoroscoop Weegschaal
Weekhoroscoop Schorpioen
Weekhoroscoop Boogschutter
Weekhoroscoop Steenbok
Weekhoroscoop Waterman
Weekhoroscoop Vissen

Lees ook…

Weet je niet welk sterrenbeeld, bereken het hier
20 eigenschappen van de Boogschutter
uiterlijke kenmerken van ascendant Boogschutter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *