Weekhoroscoop Boogschutter (22 november – 21 december) voor de week van 20-27 november 2017

Het voelt een beetje alsof de donkere wolken boven je hoofd optrekken. Je krijgt meer energie en uitstraling en dat blijft zo de komende maand. Het kan zijn dat je erachter komt dat je niet genoeg geld hebt voor wat je van plan was. Maar binnenkort lukt dat wel. Maak nieuwe contacten, begin kleine projecten die je binnen twee weken kan afmaken. Daarna begint een periode van vertraging en hindernissen. Een oude vlam kan weer werk van je maken.

Deze week begint met de Maan in jouw teken. Daardoor richt je je op nieuwe dingen die jou op dat moment interesseren. Op dinsdag gaat de Zon jouw teken binnen. De komende weken sta je daardoor graag in het midden van de belangstelling. Je ziet de dingen positief tegemoet en je voelt je zelfverzekerd over wat je kan.

Beste dag(en) van de week: 20 november

Weekhoroscoop Boogschutter

Houd je deze week een beetje rustig. Maak plannen. Bezoek adviseurs, helderzienden of therapeuten. Handel zaken af met grote organisaties. Wat je deze weken onderneemt kan je het volgende jaar of het jaar daarna voordeel opleveren. Eind van de week lijkt je energie weer een beetje terug te komen. Die was wat laag begin van de week.

Met de nieuwe maan in Schorpioen op zaterdag, houd je je liever op de achtergrond. Neem deel aan activiteiten die je buiten de spotlights houden. Doe je ding zo veel mogelijk zonder bemoeienis van anderen. Pak zaken uit het verleden aan en ontdoe je van zaken die je niet meer nodig hebt. De week eindigt met de Maan in jouw teken waardoor je weer wat meer energie krijgt.

Beste dag(en) van de week: 19 november

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop