Weekhoroscoop Boogschutter

Laatst bijgewerkt:

Horoscoop Boogschutter (22 november – 21 december) voor de week van 21-28 september 2020

Tot en met vrijdag kan je je goed concentreren en heb je een scherpe geest, geschikt om te studeren, examen te doen en lastige administratieve taken uit te voeren. Je communicatie is sterk en je kan goed debatteren en spreken in het openbaar. Je bent avontuurlijk en je neemt graag wat extra risico en dat lijkt goed uit te pakken. 

Het weekend brengt je intense emoties en passie. Dit geldt voor relaties maar ook voor andere dingen die je graag doet. Je behoefte aan liefde en affectie neemt toe. Je hebt een mysterieuze uitstraling die je seksueel aantrekkelijk maakt. Dat komt goed uit als je wilt daten en op zoek bent naar de liefde.

Beste dag(en): 25 en 26 september 2020

Weekhoroscoop vorige week

Tot en met donderdag kan je veel gesprekken voeren zowel thuis als op het werkt. Je hebt een heldere kijk op situaties en gebeurtenissen om je heen. Je kan daardoor ook goede oplossingen bedenken. Dus maak nu plannen voor je carrière en andere persoonlijke doelen. Vergeet niet op de details te letten voor de meeste kans op succes.

Vanaf vrijdag ben je meer ontspannen en socialer. Je kan andere mensen opvrolijken met je verhalen. Je uitstraling en lichamelijke aantrekkelijkheid nemen toe en dat maakt je kansen op romantisch gebied groter. Je trekt geld en goede kansen aan die je alleen maar hoeft te grijpen. 

Beste dag(en): 19 en 20 september 2020 

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop
Lees ook 20 eigenschappen van de Boogschutter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *