horoscoop boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Horoscoop Boogschutter (22 november – 21 december) voor de week van 2-9 augustus 2021

Horoscoop deze week

Tot en met donderdag kan je helder denken, je concentreren en is je beoordelingsvermogen uitstekend. Onderhandelingen gaan je goed af. Vooral als het over investeringen of onroerend goed gaat. Je voert deze week veel gesprekken die serieus van aard zijn. Mensen met wie je om gaat, kunnen veel ouder of veel jonger zijn dan jij bent. Anderen zien je als wij en dat zorgt voor respect.

Vanaf vrijdag heb je meer inzicht in mensen en onderwerpen die je bezighouden. Je begrijpt gedrag of dingen die je eerder niet helemaal kon bevatten, nu beter. Dit is ook een goede tijd om je bezig te houden met spirituele onderwerpen als psychologie en astrologie. Je kan deze dagen iemand ontmoeten die een krachtig effect heeft op je manier van denken. Zowel leren als lesgeven gaat je goed af.

Beste dag(en): 6 en 7 augustus 2021

Weekhoroscoop vorige week

Tot en met donderdag is je geest actiever en communiceer je meer. Je kan geconcentreerd nadenken en daardoor kan je goed studeren, onderzoek doen of puzzels en mysteries oplossen. Ook als er onenigheid is, als je wilt debatteren of als je op wilt komen voor jouw of andermans ideeën dan komt je scherpe geest je goed van pas. Je kan de strijd prima aangaan maar wees voorzichtig tegen wie.

Vanaf vrijdag ben je geduldig, heb je doorzettingsvermogen en ben je ijverig. Dat helpt je om je doelen te behalen. Je bent praktisch ingesteld en vastbesloten om je taken af te maken zonder fouten. Maak gebruik van deze energie en pak lastige taken aan, ook als je de moed eerder hebt opgegeven. Toon je leiderschapskwaliteiten en adviseer of help anderen. Je bent deze week minder met liefde en relaties bezig omdat je druk bent met andere activiteiten.

Beste dag(en): 27 en 28 juli 2021

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook:

je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2021
20 eigenschappen van de Boogschutter
uiterlijke kenmerken van ascendant Boogschutter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *