horoscoop boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Horoscoop Boogschutter (22 november – 21 december) voor de week van 10-17 mei 2021

Horoscoop deze week

Tot en met vrijdag zorgen de planeten voor een verhoogde gevoeligheid waardoor je meer inzicht hebt in mensen en situaties om je heen. Je hebt meer empathie en je staat meer open voor de gevoelens van anderen en dat heeft een positieve uitwerking op je relaties. Dit is een prima moment om je zorgzame en gevoelige kant wat meer te laten zien. Als je dat doet, vergroot dat je eigenwaarde en het geeft je een gevoel van voldoening.

Zaterdag en zondag zijn gunstige dagen voor alle soorten relaties, maar in het bijzonder voor liefdesrelaties. Andere mensen vinden je aantrekkelijker dan normaal, dus dit is een ideaal weekend om te daten en nieuwe vrienden te maken. Je ziet er niet alleen goed uit, je charme en uitstraling helpen ook mee. Maak gebruik van deze positieve omstandigheden en los persoonlijke of professionele problemen in je leven op. Werk aan je uiterlijk en probeer een nieuw kapsel of nieuwe outfit.

Beste dag(en): 14 en 15 mei 2021

Weekhoroscoop vorige week

Tot en met donderdag is je stemming liefdevol en aanhankelijk. Dit is een goede tijd om te ontspannen in het gezelschap van vrienden, geliefden en familie. Je toegenomen charme en je aantrekkingskracht maken je populair en zorgen voor succes als je wilt daten. Je bent open en eerlijk over je gevoelens en dat wordt op prijs gesteld. Je kan nieuwe vrienden maken of een belangrijke nieuwe romance beginnen.

Vanaf vrijdag heb je interessante ideeën en een beetje apart gevoel voor humor. Je geniet van gezelligheid en het gezelschap van vrienden en kennissen. Het zorgt ervoor dat je je jong voelt. Al je zintuigen staan op scherp waardoor je meer en ook meer details kan waarnemen. Je bent gericht op de toekomst en je staat open voor nieuwe dingen. Dat kan leiden tot originele en opzienbarende ideeën. Leren en examen doen gaan je ook goed af.

Beste dag(en): 4 en 5 mei 2021

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook:

je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2021
20 eigenschappen van de Boogschutter
uiterlijke kenmerken van ascendant Boogschutter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *