horoscoop boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Horoscoop Boogschutter (22 november – 21 december) voor de week van 23-30 november 2020

Horoscoop deze week

Tot en met woensdag ben je gevoeliger, heb je meer fantasie en ben je creatiever. Vrienden kunnen naar je toe komen om hun diepste gevoelens met je te delen. Je kan nu een nieuwe romance beginnen. Creatief bezig zijn met muziek, film of compositie liggen je goed. Je vindt makkelijk inspiratie en je kan een doorbraak hebben als je het gevoel had dat je vast zat in een project. 

Vanaf donderdag kan je goed nieuws verwachten. Je bent enthousiast en optimistisch. Je kan op verschillende gebieden van leven meer geluk verwachten. Dit zijn goede dagen om een nieuwe cursus te beginnen of examen te doen. Boek of plan een reis. Je bent nu charmanter, tactischer en diplomatieker dan normaal. Zijn er ruzies of misverstanden met vrienden of familie, los ze dan nu op. 

Beste dag(en): 28 en 29  november 2020

Weekhoroscoop vorige week

Tot en met vrijdag zijn het vrij relaxte dagen met harmonieuze relaties. Mensen reageren vriendelijk en ontspannen op je. Sociale activiteiten en ook contacten met leidinggevenden op je werk verlopen voorspoedig. Je hebt een rustgevende invloed op andere mensen. Dit is een prima tijd om te daten of door te brengen met je geliefde.

In het weekend ben je extra beschermend naar familie en vrienden toe. Je voelt je taken met zorg en geduld uit. Dit zijn dagen om gesprekken te voeren over loyaliteit en vertrouwen en om plannen te maken om te gaan trouwen of samen te wonen. Dit is een weekend om je diepste gevoelens te delen met je geliefde.

Beste dag(en): 18 en 19  november 2020

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop
Lees ook 20 eigenschappen van de Boogschutter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *