horoscoop boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Horoscoop Boogschutter (22 november – 21 december) voor de week van 16-23 mei 2022

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

Tot en met vrijdag sta je open voor dingen, ben je nieuwsgierig en heb je een brede kijk. Je hebt een goed beeld van wat je in de toekomst wilt bereiken en je kan daar nu bepaalde beslissingen voor nemen. Je bent open, eerlijk en je kan jezelf duidelijk uitdrukken. Dat helpt als je nieuwe contacten wilt leggen, zowel voor je werk als privé. Dit zijn ook goede dagen om te schrijven, te leren, examen te doen of te reizen. Door je diplomatieke houding kan je helpen bij onenigheid tussen vrienden of groepen mensen.

In het weekend kan je je gedachten gemakkelijk omzetten in woorden. Dat maakt gesprekken aangenaam en nuttig. Omdat je jezelf zo goed kan uitdrukken, zijn dit goede dagen om te onderhandelen en betere deals voor jezelf af te sluiten. Alle soorten relaties en in het bijzonder je liefdesrelatie, zijn aangenaam en harmonieus. Geniet ervan…

Beste dag(en): 19 en 20 mei 2022

Weekhoroscoop vorige week

Tot en met donderdag krijg je een positieve boost van energie. Dat maakt je actief en sociaal. Je brengt minder tijd alleen en thuis door. Je trekt er vaker op uit en je zoekt het gezelschap van anderen. De relatie met familie en vrienden is harmonieus. Je charme en aantrekkingskracht nemen toe. Je hebt een oog voor schoonheid en als je gaat shoppen kan je goed slagen.

Vanaf vrijdag kan je wat meer plezier en spanning in je sociale leven en liefdesleven verwachten. Je laat je liefdevolle kant zien en je besteedt extra aandacht aan je eigen stijl en uiterlijk. Je bent voelt je nu minder geremd, ook als je van nature verlegen bent. Zo trek je makkelijker nieuwe vrienden of mogelijke nieuwe partners aan.

Beste dag(en): 14 en 15 mei 2022

Andere weekhoroscopen

Weekhoroscoop Ram
Weekhoroscoop Stier
Weekhoroscoop Tweelingen
Weekhoroscoop Kreeft
Weekhoroscoop Leeuw
Weekhoroscoop Maagd
Weekhoroscoop Weegschaal
Weekhoroscoop Schorpioen
Weekhoroscoop Boogschutter
Weekhoroscoop Steenbok
Weekhoroscoop Waterman
Weekhoroscoop Vissen

Lees ook…

Weet je niet welk sterrenbeeld, bereken het hier

Lees ook je maandhoroscoop mei 2022
20 eigenschappen van de Boogschutter
uiterlijke kenmerken van ascendant Boogschutter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.