Weekhoroscoop Boogschutter (22 november – 21 december) voor de week van 19-26 februari 2018

Dit is een week om wat gas terug te nemen, om even wat rustiger aan te doen. Maak je huis gezellig en breng je tuin op orde. Pak als je de mogelijkheid hebt je rugzak en trek de vrije natuur in. Daar zal je van opknappen. Liefde, romantiek en creativiteit blijven ook onderwerpen van aandacht. Maar relaties in het algemeen kunnen je ook uitdagen en confronteren met je eigen tekortkomingen. Probeer diplomatiek te blijven. Deze week is minder geschikt om te onderhandelen, nieuwe projecten te beginnen of kansen na te jagen.

Je hebt veel creatieve energie deze week die je kan gebruiken op allerlei terreinen van je leven. Je werk, de liefde, hobby’s. Je hebt wel meer moeite om dingen te doen die je niet leuk vindt. Je hebt oog voor detail en je bent goed georganiseerd.

Beste dag(en) van de week: 19 en 20 februari 2018

Weekhoroscoop Boogschutter

Geld is belangrijk deze week, net als het kopen en verkopen van spullen. Ook slijmen bij de baas doet het goed. Begin van de week kan je met onverwachte gebeurtenissen en reacties te maken krijgen. Je kan deze week onenigheid krijgen met iemand omdat er een verschil is tussen wat je zegt en wat je echt denkt. Misschien spelen er geheimen of andere beperkingen. Eind van de week is je huis en gezin belangrijk. Werk in de tuin of doe klusjes in huis, maak lekkere maaltijden klaar en zorg dat het gezellig is.

Op donderdag vindt er een zoneclips plaats in het teken Waterman. Je hebt dan originele ideeën en werkt nieuwe plannen uit, je verzamelt informatie en vraagt om advies indien nodig. Op zaterdag gaat Mercurius je huis van huis en gezin binnen en de Zon volgt op zondag. De komende weken kan je makkelijk delen wat je op je hart hebt en kan je hoofd en hart makkelijker in balans brengen.

Beste dag(en) van de week: 18 februari 2018

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop