Weekhoroscoop Boogschutter (22 november – 21 december) voor de week van 29 mei – 5 juni 2017

Aan het begin van deze nieuwe week ben je druk in je hoofd. Er komen allerlei wilde ideeën en plannen in je op en je gelooft zelf heilig in al die plannen. Later in de week kan je het complete plaatje van die plannen beter overzien en word je wat realistischer.

Op zaterdag maakt Jupiter, de heerser van jouw teken, een positieve combinatie met de Zon. Je voelt je dan goed in je vel, je krijgt complimentjes en aandacht van anderen zonder dat je er moeite voor doet. Het weekend breng je het liefst door met vrienden of familie. Op zondag gaat Mars het teken Kreeft binnen. Je verzamelt dan meer informatie of doet onderzoek naar ideeën, mensen die je beter wilt leren kennen. Dat onderzoek kan zich ook op jezelf richten om meer zelfkennis op te doen.
Beste dag(en) van de week: 29 en 30 mei en 3 juni

Weekhoroscoop Boogschutter

Je bent creatief als de nieuwe week begint. Ook je werk pak je op een creatieve manier aan. En dat is goed, want hoe meer plezier je hebt in je werk, hoe beter het resultaat. In het midden van de week kan je je goed concentreren. Je hebt oog voor detail en je kan veel klussen wegwerken.

Later in de week richt je je aandacht meer op de mensen om je heen. Je helpt ze of geeft ze gewoon wat meer aandacht. Op donderdag vindt er een nieuwe Maan plaats in het huis van je relaties. Je kan je dan gemakkelijker aan iets of iemand binden, besteedt meer tijd met je geliefde of je ontmoet meer nieuwe mensen. Dat gebeurt allemaal in een prettige sfeer want je sluit nu eerder compromissen en je vermijdt conflicten. Ga er in het weekend op uit, ontmoet mensen en vermaak je.

Beste dag(en) van de week: 22 mei

 

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop