Weekhoroscoop Boogschutter (22 november – 21 december) voor de week van 15-22 oktober 2018

Tot woensdag ben je vooral met jezelf bezig. Je hebt deze dagen weinig oog voor de problemen van anderen. Je bent relaxt en je kan je er ook niet druk om maken. Dat kan soms op anderen overkomen alsof het je niet interesseert. Die houding kan eerder tot onenigheid of conflicten leiden terwijl dat het laatste is waar je zin in hebt. Laat het niet uit de hand lopen en zeg geen dingen waar je later spijt van krijgt.

Vanaf woensdag neemt je zelfvertrouwen, lichamelijke kracht en energie toe. Deze dagen zijn heel geschikt voor fysieke inspanning zoals vechtsporten en sporten waarbij je de competitie kan aangaan. Je kan nu lastige klussen oppakken die je eerder hebt laten liggen. Je intieme relaties kunnen verbeteren omdat je charmant en aardig bent.

Beste dag(en) van de week: 20 en 21 oktober

Weekhoroscoop Boogschutter

Maandag vindt er een nieuwe Maan plaats in het teken Weegschaal. Je kan nu flinke sprongen vooruit maken met dingen die je belangrijk vindt in je werk of je relatie. Het is zowel een week om hard te werken als om te ontspannen en leuke dingen te doen. Als je plannen hebt om aan je conditie te werken of om te gaan sporten, dan is nu het geschikte moment.

Vanaf vrijdag is de Maan in Boogschutter en daardoor richt je je aandacht op je huis en gezin. Je bent gevoeliger en zachtaardiger dan normaal. Dit zijn goede dagen om relatieproblemen te bespreken. Je voelt een innerlijke rust en je bent zelfverzekerd. Dat maakt je prettig in de omgang. Aan de andere kant kan je wel wat meer behoefte hebben aan emotionele bevestiging van de mensen om je heen.

Beste dag(en) van de week: 13 en 14 oktober

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop
Lees ook 20 eigenschappen van de Boogschutter