horoscoop boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Horoscoop Boogschutter (22 november – 21 december) voor de week van 5-12 december 2022

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

Dinsdag als Mercurius je 2e huis van geld en bezig binnengaat, is het een goed moment om je financiën eens onder de loep te brengen. Kijk eens goed of je je budget en/of uitgavenpatroon moet veranderen.

Op woensdag vindt er een volle Maan plaats in je 7e huis van relaties. Een goede stand voor liefde en romantiek. Geniet van de goede dingen van het leven, bij voorkeur met je geliefde. Werk en andere verplichtingen kunnen vandaag wel even wachten.

Op vrijdag gaat ook Venus je 2e huis van geld binnen. Dit is een weekend om op je geld te letten en je hand een beetje op de knipt te houden. Venus maakt dat je nu makkelijker te veel geld uitgeeft, vooral aan luxe spulletjes. Geef niet meer uit dan goed voor je is. En ga niet winkelen als je stemming niet goed is of als je liefdesverdriet hebt.

Beste dag(en): 7 en 8 december 2022

Lees ook de laatste Boogschutter maandhoroscoop hier.

Weekhoroscoop vorige week

De week begint druk voor Boogschutters. Zeker voor Boogschutters die samenwerken of in een team werken. Doordat Mars op maandag een driehoek vormt met Saturnus word je in je baan of inkomen geholpen door anderen. Of beter gezegd, jullie helpen elkaar.

Donderdag staan Mars en Venus in jouw teken recht tegenover elkaar. Dit wijst op sterke emoties in je liefdesleven. Je kan zowel emotionele hoogtepunten als dieptepunten meemaken. En emoties kunnen ook makkelijk van het ene moment op het andere omslaan, b.v. van passie in woede. Tel dus tot tien als je een uitbarsting voelt aankomen.

In het weekend keert de rust weer. Neptunus neemt zijn normale richting weer in in je 4e huis van huis en gezin. Dit zorgt voor een rustige en vredige sfeer in huis.

Beste dag(en): 2 en 3 december 2022

Andere weekhoroscopen

Weekhoroscoop Ram
Weekhoroscoop Stier
Weekhoroscoop Tweelingen
Weekhoroscoop Kreeft
Weekhoroscoop Leeuw
Weekhoroscoop Maagd
Weekhoroscoop Weegschaal
Weekhoroscoop Schorpioen
Weekhoroscoop Boogschutter
Weekhoroscoop Steenbok
Weekhoroscoop Waterman
Weekhoroscoop Vissen

Lees ook…

Weet je niet welk sterrenbeeld, bereken het hier
20 eigenschappen van de Boogschutter
uiterlijke kenmerken van ascendant Boogschutter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *