maandhoroscoop stier

Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei) voor de week van 19-26 april 2021

Horoscoop deze week

Tot en met vrijdag kan je positieve veranderingen verwachten op het gebied van liefde en geld, of allebei. Je kan een nieuwe romance beginnen, misschien via internet dating. Dit zijn dagen waarop je impulsaankopen kan doen voor kleding, make-up of sieraden. Je bent creatiever dan anders en je laat je eigen unieke stijl duidelijk zien. Je kan verrast worden met uitnodigingen, cadeautjes, complimentjes of spannende aanbiedingen.

Vanaf zaterdag is je stemming zachtaardig en liefdevol en dat is goed voor je relaties. Je bent gezellig en dat maakt je populair. Het helpt je bovendien als je wilt daten. Je liefdesrelatie profiteert van je openheid en eerlijkheid. Dat alles maakt je tevreden en blij.

Beste dag(en): 24 en 25 april 2021

Horoscoop vorige week

Tot en met dinsdag voel je een sterke, vaak spirituele band met vrienden en familie. Je inlevingsvermogen en bezorgdheid om anderen neemt toe. Je neemt eerder deel aan groepsactiviteiten. Als je alleen bent, ben je bezig met je spirituele ontwikkeling door boeken te lezen, cursussen te volgen of om een consult te vragen bij een astroloog of medium. 

Vanaf woensdag neemt je persoonlijke kracht en invloed toe en dat leidt tot positieve verandering en succes. Je kan groeien op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bezit of carrière. Je voelt een sterke neiging om veranderingen door te voeren en je krijgt kansen om dat te doen. Maak gebruik van die kansen en verzet je niet. Je kan mensen inspireren en motiveren om samen te werken voor een goede zaak.

Beste dag(en): 15 en 16 april 2021

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook:

je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2021
20 eigenschappen van de Stier
uiterlijke kenmerken van de ascendant Stier