maandhoroscoop stier

Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei) voor de week van 18-25 september 2023

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

Tot en met vrijdag heb je een sterke wil om te slagen in alles wat je doet en ben je vastbesloten om je doelen te behalen. Je kan je op een obsessieve en dwangmatige manier op je taken storten. Omdat je nu extra aantrekkelijk bent, geeft je dat veel invloed over andere mensen. Maak er gebruik van op een positieve manier, maar geen misbruik.

In het weekend heb je het geluk aan je kant en dat kan leiden tot meer rijkdom, blijdschap en tevredenheid. Dit zijn ook dagen om op spiritueel gebied te groeien. Mensen die je al langer kende of nieuwe mensen in je leven helpen je daarbij. Mensen zijn welwillend naar jou toe en dat zorgt voor een gevoel van optimisme. Je kan dit weekend ook plannen maken om gezonder te gaan eten, meer te gaan bewegen of gebruik te maken van natuurlijk gezondheidsmethoden als massage, kruiden of acupunctuur.

Beste dag(en): 22 en 23 september 2023

Lees ook de nieuwste Stier maandhoroscoop hier

Horoscoop vorige week

Tot en met dinsdag is sensualiteit en je liefdesleven heel belangrijk voor je. Je hebt sterke emoties die een positieve invloed op je relaties kan hebben. Je kan nu heel goed van slechte gewoonten, obsessies en dwangmatig gedrag afkomen. Je hebt een sterke wil en doorzettingsvermogen en je krijgt alle steun van je partner, familie en vrienden. De Stier kan deze dagen iemand ontmoeten die een diepe indruk op hem maakt en zijn leven kan veranderen.

Vanaf woensdag ben je minder geremd en kan je makkelijker laten zien wie je echt bent. Dat voelt als een bevrijding en kan voor onverwachte veranderingen zorgen. Je kan ontdekken hoe je gewone alledaagse dingen op een andere manier kan doen door bijvoorbeeld gebruik te maken van nieuwe technologieën. Voor de Stier zijn dit ook hele geschikte dagen om via het internet te daten.

Beste dag(en): 14 en 15 september 2023

Andere weekhoroscopen

Weekhoroscoop Ram
Weekhoroscoop Stier
Weekhoroscoop Tweelingen
Weekhoroscoop Kreeft
Weekhoroscoop Leeuw
Weekhoroscoop Maagd
Weekhoroscoop Weegschaal
Weekhoroscoop Schorpioen
Weekhoroscoop Boogschutter
Weekhoroscoop Steenbok
Weekhoroscoop Waterman
Weekhoroscoop Vissen

Lees ook…

Weet je niet welk teken, bereken het hier

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *