maandhoroscoop stier

Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei) voor de week van 5-12 december 2022

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

Op dinsdag gaat Mercurius je 9e huis van reizen en leren binnen. Dat maakt je wat rustelozer en avontuurlijker. Als je ergens naar toe kan gaan of een plek kan bezoeken waar je nooit eerder bent geweest, dan zal dat je goed doen. Verander iets in je dagelijkse routines om je leven wat minder saai te maken.

Op woensdag bevindt de volle Maan zich in je 2e huis van geld en bezit. Door de aanwezigheid van Mars in dit zelfde huis, kan dit leiden tot impulsief gedrag en geld uitgeven. Probeer deze dagen geen grote beslissingen te maken en denk ook niet dat je meer weet dan financieel adviseurs.

Op vrijdag verandert Venus ook van teken en gaat je 9e huis binnen. Dit zorgt voor een verbinding tussen reizen en liefde. Boek een romantisch weekendje met je geliefde of misschien ontmoet je je nieuwe liefde terwijl je onderweg bent.

Beste dag(en): 9 en 10 december 2022

Lees ook de nieuwste Stier maandhoroscoop december hier

Horoscoop vorige week

De week begint goed als Mars en Saturnus op maandag een gunstige combinatie maken. Dit kan voor meer welvaart zorgen of voor promotie op je werk. Denk groot en met een positieve instelling zodat je alles uit deze Mars-Saturnus energie haalt.

Op donderdag kunnen geld en liefde botsen als Venus, jouw planeet zich recht tegenover Mars bevindt. Dat kan voor spanningen in je liefdesrelatie zorgen. Als je zeker weet dat je gelijk hebt, geef dan niet toe.

Op zaterdag gaan Neptunus weer in zijn normale richting bewegen. Er kan verwarring zijn over een afspraak of sociale activiteit. Neem het iemand niet kwalijk als hij of zij op het laatste moment afzegt. Ze kunnen er waarschijnlijk niks aan doen.

Beste dag(en): 29 en 30 november 2022

Andere weekhoroscopen

Weekhoroscoop Ram
Weekhoroscoop Stier
Weekhoroscoop Tweelingen
Weekhoroscoop Kreeft
Weekhoroscoop Leeuw
Weekhoroscoop Maagd
Weekhoroscoop Weegschaal
Weekhoroscoop Schorpioen
Weekhoroscoop Boogschutter
Weekhoroscoop Steenbok
Weekhoroscoop Waterman
Weekhoroscoop Vissen

Lees ook…

Weet je niet welk teken, bereken het hier