Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei) voor de week van 16-23 2018

Tot donderdag zijn de dagen harmonieus. Je hebt voldoende vrijheid om de dingen te doen op de manier die je wilt. Ook creatief kan je jezelf uitleven. Mensen met autoriteit zoals ouders, leraren en bazen geven je vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid om je eigen gang te gaan.

Vanaf vrijdag is de tijd heel geschikt om uit te gaan of te daten. Je maakt makkelijk nieuwe contacten. Het is ook een goede tijd om op reis te gaan, vooral verre reizen en om je te verdiepen in andere culturen. Zo verbreed je je kijk op het leven. Financieel sta je er gunstig voor volgens de planeten. Je hebt het geluk aan je kant.

Beste dag(en) van de week:  19 en 20  juli

 

Vorige week

Je begint de week goed. Je hebt de wind mee vooral waar het gaat om de liefde en vriendschappen. Door communicatie kan je deze week plotselinge in romantische situaties belanden. Dus wees niet verlegen en bel, praat of mail met zoveel mogelijk mensen. Let wel op dat je niet te arrogant of betweterig overkomt

Vanaf vrijdag gaat de aandacht meer uit naar huis, gezin en familie. Doe klusjes in en om het huis maar wees voorzichtig met scherp gereedschap. Je bent heel creatief, dus ook in het vinden van oplossingen of het maken van dingen die kapot zijn.

Beste dag(en) van de week:  14 en 15 juli

 

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop
Lees ook 20 eigenschappen van de Stier