Weekhoroscoop Stier

Laatst bijgewerkt:

Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei) voor de week van 11-18 februari 2019

Je kan deze week geobsedeerd raken door je emoties. Je bent er zo mee bezig dat het onmogelijk is om je aandacht op iets anders te richten. Dromen, visioenen en je intuïtie kunnen een grote invloed hebben op je stemming. Vooral de omgang met vrouwen kan van betekenis zijn.

Vanaf donderdag komt er meer ruimte voor romantiek en ontspanning. Je droomt makkelijk weg. Dit zijn ook goede dagen om iets aan liefdadigheid te doen of om mensen of dieren te helpen. Je liefdesleven profiteert van je zachtaardige stemming. Je vindt het vooral belangrijk om een klik te hebben op spiritueel niveau.

Beste dag(en) van de week: 14 en 15 februari

Vorige week

De nieuwe Maan in Waterman brengt ook voor jou goed nieuws, optimisme en geluk. Alleen kan de gespannen relatie tussen Waterman en Stier ook voor uitdagingen zorgen. Stieren kunnen te assertief reageren kunnen op de proef gesteld worden. Het sluiten van compromissen en wat minder koppig gedrag kunnen voor meer harmonie in relaties zorgen.

Vanaf vrijdag wordt het wat drukker in je hoofd en worden je denken en communicatie belangrijker. Je bent druk met sociale contacten, mailen en andere vormen van communiceren. Als er gehandeld of onderhandeld moet worden, kan je goede zaken doen.

Beste dag(en) van de week: 6 en 7 februari

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2019
Lees ook 20 eigenschappen van de Stier

Ook interessant
zonnegroet
10 redenen om de zonnegroet te doen