maandhoroscoop stier

Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei) voor de week van 13-20 september 2021

Horoscoop deze week

Tot en met donderdag kan je je beter inleven in de gevoelens van anderen. Je bent idealistischer en spiritueler. Spirituele activiteiten of liefdadigheid zorgen voor voldoening. Dat wil niet zeggen dat je minder materialistisch bent. Je bent materialistisch omdat het je comfort en zekerheid biedt en dat vind je belangrijk. De band met je partner kan zich verdiepen of je ontmoet iemand die met wie je een echte klik voelt.

Vanaf vrijdag is het een goede tijd om veranderingen door te voeren in je relaties, je gewoonten of je huis. De veranderingen die je nu maakt zullen soepel verlopen en zonder je van je stuk te brengen. Er kunnen zich ook mogelijkheden voordoen waardoor je gedwongen bent om dingen te veranderen. Een nieuwe relatie, je huis opnieuw inrichten, een nieuwe huis vinden of kopen of verhuizen zijn allemaal mogelijkheden.

Beste dag(en): 18 en 19 september 2021

Horoscoop vorige week

Tot en met woensdag heb je een gevoel van rust en zit je goed in je vel. De meeste dingen in je leven verlopen soepel. Je werk- en privéleven lijken in balans en dat veroorzaakt geen stress. Dit zijn dagen om nieuwe contacten te maken, vriendschappen te maken en bestaande relaties met je partner, vrienden en familie te verbeteren. Een sterke, wijze vrouw kan een grote invloed op je leven uitoefenen en je steun en advies geven.

Vanaf donderdag ben je gefocust en gedreven om de dingen waar je mee bezig bent en die je belangrijk vindt, te laten lukken. Een combinatie van inspanning en geluk zorgt ervoor dat je invloed kan uitoefenen op de gebeurtenissen in je leven. Je kan succes hebben op het gebied van financiën, reizen of zaken doen. Dit is ook een periode waarin jij anderen die het minder goed hebben, kan helpen.

Beste dag(en): 9 en 10 september 2021

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook:

je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2021
20 eigenschappen van de Stier
uiterlijke kenmerken van de ascendant Stier

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *