Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei) voor de week van 17-24 juli 2017

Nog een laatste week met de nadruk op klusjes, communicatie en korte reizen en uitstapjes. Probeer dingen op dit gebied af te ronden voor zaterdag. Op zaterdag begint een periode waarin huis, tuin en gezin belangrijk voor je worden.

De week begint met een nieuwe Maan in jouw teken en dat geeft je energie. Op maandag botst Venus met Neptunus. Je kan je dan moeilijker concentreren en maakt je eerder zorgen over iets. Op dinsdag maakt Venus een positieve combinatie met Jupiter. Daardoor krijg je een optimistische kijk op de dingen, nieuwe ideeën en zin om aan de slag te gaan. Op donderdag gaat Mars je huis van huis en gezin binnen en zondag volgen de Zon en Maan. Er begint dan een periode waarin huis, tuin en gezin meer aandacht van je vragen.

Beste dag(en) van de week: 18 juli

Vorige week

Klusjes, administratie, afspraken, korte reisjes houden je deze week bezig. Houd je ogen en oren open, wees nieuwsgierig en je kan interessante dingen ontdekken of nieuwe ideeën opdoen. Je kan deze week op een plek komen waar je in de toekomst gaat wonen. Je financiële situatie ziet er goed uit.

Rijd voorzichtig en let goed op bij wat je zegt en opschrijft. Conflicten kunnen makkelijke ontstaan. Dat kunnen conflicten zijn waar je zelf bij betrokken bent, of je ziet mensen in je omgeving ruziën. Tegen het weekend wordt je stemming socialer. Je ontmoet mensen, er wordt geflirt. Voorkom dat je een seksuele relatie begint met een goede vriend. Verder zal je je prima vermaken.

Beste dag(en) van de week: 10 en 11 juli

 

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop