Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei) voor de week van 19-26 februari 2018

Een stressvolle maand met werkdruk en status eindigt deze week en een maand van plezier begint. Je populariteit neemt toe en je bent druk met sociale activiteiten. Het is een goede tijd om je aan te sluiten bij een groep, club of vereniging. Single Stieren kunnen een interessante ontmoeting hebben. Begin nu ook nieuwe projecten, maak nieuwe contacten want het geluk is aan je kant. Je kan deze week ook poëtische of romantische gedachten krijgen over iemand die je al veel langer kent. Geld wordt belangrijker voor je. Maar wees voorzichtig met grote aankopen, de kans op frustraties en miskopen neemt toe.

In het midden van de week bevindt de Maan zich in jouw teken. Je staat meer open voor nieuwe dingen en je wilt graag in actie komen. Je instelling is dan positief. Venus staat op woensdag op één lijn met Neptunus. Je fantasie kan dan overuren maken. Je beeldt je eerder dingen in maar je kan je ook beter invoelen in andere mensen. Venus maakt op zondag een ongunstige combinatie met Mars. Je bent dan eerder gefrustreerd en je hebt een goede uitlaatklep nodig voor die frustraties.

Beste dag(en) van de week: 21 en 22 februari

 

Vorige week

Je ambitieuze instelling houdt nog even aan. Ga er niet te zeer in mee en laat je zeker niet verleiden tot achterkamertjespolitiek of oneerlijkheid. Denk ook goed na voor je iets zegt of opschrijft. Wees eerlijk, duidelijk en transparant en het zal prima gaan. De week eindigt beter en positiever dan hij begonnen is. Je populariteit neemt toe en je kan iemand ontmoeten die meer dan geïnteresseerd is in jou. Loop niet te hard van stapel want dan kan je het verpesten.

Op donderdag vindt er een zoneclips plaats in je huis van carrière en levenspad. Je denkt na over je plannen op de lange termijn en je zet nieuwe doelen voor jezelf. Venus maakt een gunstige combinatie met Saturnus, ook op donderdag. Je bent daardoor meer gedisciplineerd en je werkt geconcentreerd. Op zaterdag gaat Mercurius het teken Vissen binnen en de Zon volgt op zondag. Je kan dan bijzondere en ongewone ideeën hebben en je staat meer open voor veranderingen.

Beste dag(en) van de week: 13 en 14 februari

 

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

RAMSTIERTWEELINGENKREEFT
LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
BOOGSCHUTTERSTEENBOKWATERMANVISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop