maandhoroscoop stier

Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei) voor de week van 27 mei – 3 juni 2019

Een week waarin je je optimistisch en positief voelt. Je loopt de meeste dagen rond met een glimlach op je gezicht. Op die manier maak je ook makkelijker contact met mensen en sluit je eerder nieuwe vriendschappen. Stieren die op zoek zijn naar een nieuwe liefde kunnen zich aangetrokken voelen tot mysterieuze types. Mensen die je niet meteen kan doorgronden.

Je bent deze week ook nog steeds met geld bezig. Shoppen is je favoriete bezigheid en dat kan ook online natuurlijk. Je hebt een neus voor koopjes én een oog voor schoonheid. Let op dat je niet te veel geld uitgeeft en niet de hele tijd over geld praat.

Beste dag(en) van de week: 1 en 2 juni

Vorige week

Tot vrijdag is het de tijd om eens flink uit de band te springen en je los te maken van situaties die je beperken. Je hebt behoefte aan verandering en wat meer pit in je leven. Probeer je passie en je instinct te volgen. Je bent op zoek naar avontuur op het gebied van werk en relaties.

Vanaf zaterdag wordt je stemming rustiger en ben je beter in balans. Je bent emotioneler en gevoeliger. Je kan extra genieten van het gezelschap van vrienden en familie. Je wilt graag voor ze zorgen en ze vermaken en verwennen.

Beste dag(en) van de week: 25 en 26 mei

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2019
Lees ook 20 eigenschappen van de Stier