maandhoroscoop stier

Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei) voor de week van 27 mei-3 juni 2024

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop volgende week

Donderdag vormen Mercurius en Uranus een aspect in jouw teken Stier, waardoor er veel actie komt in het leven van de Stier. Dit brengt allerlei snelle, opwindende en onverwachte veranderingen met zich mee. Sta open voor die veranderingen ook als vraagt dat van je dat je uit je comfort zone moet stappen. Probeer erachter te komen wat je tegenhoudt bij het ondernemen van actie. Wees moedig en zeg dingen die niemand van je verwacht. Gedraag je als een rebel, als de aanstichter en aanvoerder.

De Stier kan deze week vrienden of familie helpen die een idee hebben maar niet weten hoe ze het moeten uitvoeren. De Stier kan logisch en praktisch denken en is creatief. Je kan met plannen komen voor die uitvoer van allerlei ideeën. De Stier voelt zich deze week aangetrokken tot alles wat nieuw en ongewoon is. Dat geldt ook voor mensen. Excentrieke mensen hebben je voorkeur.

Beste dag(en): 1 en 2 juni 2024

Lees ook de nieuwste Stier maandhoroscoop hier

Horoscoop deze week

De Stier is deze week spiritueler dan normaal. Met Mars, de actieplaneet in je 12e huis, kan de Stier werken aan het doorbreken van oude patronen en zichzelf verbeteren. Luister naar je intuïtie en volg je de dromen die je hebt op het gebied van romantiek, reizen, avontuur. Je hebt nu alle kansen om te groeien en succesvol te zijn. Door je enthousiasme en je bereidheid om het goede te doen, kan je het verschil maken voor mensen in je omgeving.

In het weekend ben je gevoelig en vol passie. Dat zijn goede eigenschappen als je wilt daten of romantische afspraakjes hebt. Aan aandacht zal het je niet ontbreken. Je hecht meer waarde aan luxe en comfort. Daarom geef je gemakkelijker geld uit aan spullen om je huis te verfraaien of kleding en accessoires om jezelf mooier te maken.

Beste dag(en): 22 en 23 mei 2024

Lees ook de weekhoroscoop voor de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

Lees ook…

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *