Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei) voor de week van 24 april- 1 mei 2017

Als deze week begint, heb je veel behoefte om wat tijd alleen door te brengen. Je moet de batterij weer even opladen na de enerverende periode van de laatste tijd. En dat kan je nu eenmaal het beste alleen doen. Je energie neemt weer toe vanaf het midden van de week, als de Maan in jouw teken gaat. Je richt je dan vooral op wat je zelf leuk en belangrijk vindt.

Later in de week groeit je zelfvertrouwen. Op vrijdag gaat Venus het teken Ram binnen en dan wordt je intuïtie sterker. Je pakt ook eerder kansen aan als die voorbij komen. Je hebt er wel een voorkeur voor om achter de schermen te blijven en niet teveel op de voorgrond te treden. Je eindigt de week met nieuwe ideeën en een actieve geest. Je houdt jezelf goed bezig en je bent ook wat socialer.

Beste dag(en) van de week: 26 en 27 april

Vorige week

Aan het begin van de week heb je behoefte aan nieuwe ervaringen en wil je je leven graag wat boeiender maken. Je staat open voor grote ideeën en je kijkt met een positieve blik naar de dingen. Woensdag gaat de Zon jouw teken binnen. Dat geeft je extra energie en uitstraling. Je richt je wat meer op jezelf en je eigen behoeften. Dat heb je ook wel even nodig na de warrige tijd die je achter de rug hebt.

Op donderdag beweegt Mercurius zich tegengesteld weer vanuit jouw teken terug naar het teken Ram. Je voelt dan wat minder druk en wat minder chaotische energie. Je zult wel om moeten leren gaan met issues uit het verleden. Dat kunnen issues zijn die in je onderbewuste spelen of misschien moet je omgaan met vijanden of mensen die het minder goed met je voor hebben. Op vrijdag verlaat Mars jouw teken en gaat hij in je huis van geld. Geld stroomt dan makkelijker jouw kant op. Je hebt alleen ook de neiging om het even snel weer uit te geven. Het weekend is een prima tijd om door te brengen met vrienden.

Beste dag(en) van de week: 22 en 23 april

 

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop