Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei) voor de week van 25 september – 2 oktober 2017

Werk, klusjes en reparaties houden je het meeste bezig deze week. Maar gelukkig waait er ook een frisse romantische en creatieve wind. Die maakt je avontuurlijk en geeft kleur aan je leven tussen al het werk door. Het is ook een geschikte week om lifestyle veranderingen door te voeren. Abonnement op de sportschool, niet meer snoepen, gezonder gaan eten en meer van dat soort dingen.

Op vrijdag gaat Mercurius je huis van werk binnen. Je probeert je dan beter te organiseren en je hebt meer oog voor details. Je maakt lijstjes om niets te vergeten. Venus staat op vrijdag recht tegenover Neptunus. Het ontbreekt je daardoor aan discipline en je verliest je makkelijk in dagdromen.

Beste dag(en) van de week: 28 september

 

Vorige week

Nog een week met plezier en romantiek. Maar de liefde en romantiek lopen niet helemaal op rolletjes. Je kan met geheimen te maken krijgen of dingen die je hinderen of tegenhouden. Wees eerlijk, dat is de beste manier om uit de moeilijkheden te blijven. Dus als je iets verborgen houdt voor je geliefde, wees verstandig en biecht het op.

Venus gaat je huis van de liefde binnen op dinsdag. Je probeert meer liefde en romantiek in je leven te krijgen. Op woensdag vindt er een nieuwe Maan plaats in datzelfde huis van de liefde. Dat maakt je nog romantischer. Je kan ook nieuwe hobby’s of creatieve projecten beginnen. Als de Zon op vrijdag je huis van werk binnengaat, is het makkelijker om je op je werk te richten.

Beste dag(en) van de week: 18 en 19 september

 

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop