Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei) voor de week van 16-23 april 2018

Aan twee dingen komt deze week een eind. Ten eerste is de periode van fouten en vertragingen afgelopen. Ten tweede is de periode waarin je wat minder sociaal was en waarin je vaker de voorkeur gaf om tijd alleen door te brengen voorbij. Hou je verre van onethisch en oneerlijk gedrag en van mogelijke rechtszaken. Als de week begint, ben je nog wat moe dus neem extra rust en doe een middagdutje als je kan. Vanaf dinsdag neemt je energie toe.

Ga erop uit en maak nieuwe contacten of begin nieuwe projecten. Je bent snel van begrip en je hebt het geluk aan je kant. Een onverwachte ontdekking, nieuws of bericht kan je van je stuk brengen. Het kan iets te maken hebben met de gemeente, overheid, belasting, therapie of iets dat met een geheim te maken heeft. Wees diplomatiek maak gebruik van de gunstige omstandigheden. Anderen vinden je charmant. Single Stieren kunnen een liefde ontmoeten die als voorbestemd voelt.

Beste dag(en) van de week:  18 en 19 april

 

Vorige week

Nog een weekje om rustig aan te doen, te relaxen, te mediteren, na te denken over je leven en hoe je dingen kan verbeteren. Werk klussen af die je hebt verwaarloosd, bezoek oude vrienden en handel zaken af met overheids- of gemeentelijke instanties. Wees niet te ambitieus, maar wees gewoon plichtsgetrouw en laat zien waar je goed in bent. Eind van de week wordt je romantische of gevoelskant actief. Gevoelens van optimisme en sociale activiteiten worden belangrijker. Verwacht deze week geen grote resultaten in je werk of in de liefde. Deze vrij rustige periode is snel afgelopen en dan kan je weer meer actie en succes verwachten.

Beste dag(en) van de week:  14 en 15 april

 

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop