Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei) voor de week van 29 mei – 5 juni 2017

Je bent in een emotionele stemming als de week begint, Stier. Je probeert jezelf emotioneel wat stabieler en zekerder te voelen. Later in de week probeer je erachter te komen waardoor je je beter voelt, hoe je meer van het leven kan genieten en plezier kan maken. De heerser van jouw teken, Venus loopt op donderdag de planeet Saturnus tegen het lijf.

Je kan je dan beter concentreren, je hebt meer discipline en je gedraagt je meer volwassen. Het weekend besteed je gedeeltelijk aan je planning voor de volgende week. Je probeert structuur aan te brengen in je bezigheden. Je voelt mentaal sterker en je hebt meer plannen en ideeën.

Beste dag(en) van de week: 1 en 2 juni

Vorige week

Als de week begint heb je wat extra behoefte aan rust. Je kan je een beetje uitgeblust voelen. Neem de tijd die je nodig hebt om je batterij weer op te laden. In het midden van de week staat de Maan in jouw teken. Dat helpt je ook gelijk aan wat extra energie. Je bent enthousiast en pakt met meer plezier nieuwe dingen aan en nieuwe kansen die op je pad komen.

Later in de week groeit je zelfvertrouwen. Je voelt je zeker over je eigen beslissingen. Op donderdag vindt er een nieuwe Maan plaats in het teken Tweelingen in je huis van geld. Dat kan goed zijn voor nieuwe financiële kansen en overeenkomsten. Op donderdag ontmoet ook Venus de planeet Pluto. Je kan daardoor problemen hebben met macht of een machtsstrijd voeren om de controle te krijgen of te houden. Het weekend richt je je blik vooruit en bedenk je plannen voor de toekomst.

Beste dag(en) van de week: 23 en 24 mei

 

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop