Weekhoroscoop Stier

Laatst bijgewerkt:

Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei) voor de week van 10-17 december 2018

Tot en met woensdag kan je makkelijker je emoties delen met anderen. Je relaties met familie en vrienden zijn harmonieus. Je voelt je in balans en ontspannen. Probeer wat verder te kijken dan de oppervlakte of de mooie buitenkant van mensen. Als je je wat beter kijkt, kunnen dingen maar ook mensen, anders zijn dan je dacht.

Vanaf  donderdag is de tijd geschikt om verstandige dingen met geld te doen. Je kan nu bijvoorbeeld goede zaken doen als je investeert in onroerend goed, kunst of juwelen. Je voelt je blij en optimistisch en je geniet van flirten, lachen en plezier maken.

Beste dag(en) van de week:  14 en 15 december

Vorige week

Aan het begin van de week is de omgang met mensen in je omgeving intens. Je komt soms wat tactloos over en dat kan onenigheid veroorzaken. Je vindt vooral je eigen mening belangrijk en je zegt sneller dingen zonder er eerst over na te denken. Dat kan je op tegenstand komen te staan. Praat wat minder en luister wat meer. Probeer anderen niet te kwetsen met je uitspraken.

Vanaf vrijdag word je romantischer en sensueler. Mensen vinden je een tikkeltje mysterieus en dat maakt je aantrekkelijk. Single Stieren kunnen deze periode wel eens hun levenspartner ontmoeten. Je bent nu gevoeliger voor wat andere mensen willen en je vindt het fijn om voor mensen te zorgen en ze een plezier te doen.

Beste dag(en) van de week:  7 en 8 december

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop
Lees ook 20 eigenschappen van de Stier

Ook interessant
Slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Tweelingen