maandhoroscoop stier

Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei) voor de week van 23-30 mei 2022

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

Tot en met vrijdag kan je dromen waarmaken als je hard werkt, verstandige dingen doet en realistisch blijft. Je bent optimistisch maar het is wel belangrijk om je eigen beperkingen te kennen. Je hebt meer inzicht in spirituele onderwerpen en dat helpt je om geduldiger te zijn en meer zelfdiscipline te uit te oefenen. Je kan beloningen op de korte termijn opofferen voor resultaten op de lange termijn.

Op zaterdag gaat Venus jouw teken Stier binnen. Je bent daardoor liefdevoller en je toont meer affectie. Dit is een goed weekend om tijd door te brengen met vrienden, familie of je liefdespartner. Je uiterlijke verschijning en charme zijn goed. Dat maakt je populair bij het uitgaan. Je bent eerlijk en open in het delen van je gevoelens en dat trekt echte vriendschappen en ware liefde aan. Je kan nieuw vriendschappen sluiten of een nieuwe romance beginnen.

Beste dag(en): 28 en 29 mei 2022

Horoscoop vorige week

Tot en met donderdag zijn het vooral optimistische dagen waarin de dingen makkelijk lijken te verlopen. Je bent sociaal en je relaties zijn harmonieus. Dit zijn goede dagen om te leren, te reizen en zaken te doen. Je interesse in religieuze, politieke of spirituele onderwerpen kan toenemen. Je seksuele energie neemt toe. Dat helpt als je wilt daten of je kan een korte heftige affaire beleven.

Vanaf vrijdag voel je je vrijer en is het een tijd om positieve veranderingen in je leven door te voeren. Je bent flexibel en je staat nu meer open voor veranderingen en spannende gebeurtenissen. Je bent gevoeliger voor stemmingen en sferen om je heen, sommige Stieren kunnen heftige dromen, visioenen of paranormale ervaringen hebben.

Beste dag(en): 17 en 18 mei 2022

Andere weekhoroscopen

Weekhoroscoop Ram
Weekhoroscoop Stier
Weekhoroscoop Tweelingen
Weekhoroscoop Kreeft
Weekhoroscoop Leeuw
Weekhoroscoop Maagd
Weekhoroscoop Weegschaal
Weekhoroscoop Schorpioen
Weekhoroscoop Boogschutter
Weekhoroscoop Steenbok
Weekhoroscoop Waterman
Weekhoroscoop Vissen

Lees ook…

Weet je niet welk teken, bereken het hier

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.