maandhoroscoop stier

Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei) voor de week van 6-13 juli 2020

Tot en met woensdag zijn het goede dagen om iemand te vertellen over je gevoelens of om ze uit te vragen voor een date. Je kan je gevoelens deze dagen makkelijker uiten. Of misschien komt er iemand naar jou om je te vertellen over hun gevoelens. Handelen en onderhandelen liggen je ook goed vanwege je uitstekende communicatieve vaardigheden en je oog voor koopjes. 

Vanaf donderdag wordt je gevoeligheid, je intuïtie en invoelingsvermogen alleen maar sterker. Stel wel je grenzen als je omgaat met anderen. Je bent nu eerder bereid om iets aan liefdadigheid te doen of om andere mensen te helpen. Ook spirituele en occulte onderwerpen trekken je aan. Lees erover of kijk een film.

Beste dag(en) van de week: 11 en 12 juli 2020

Vorige week

Tot en met vrijdag is er sprake van positieve veranderingen. Er lijken krachten aan het werk te zijn die kunnen leiden tot spirituele en persoonlijke groei. Ook materieel kan je erop vooruit gaan. Je voelt tevredenheid over wat je bereikt. Je succes loopt samen met meer populariteit.

Dit is een weekend geschikt voor sociale activiteiten en om je te ontspannen. Let wel op dat je je niet te buiten gaat aan eten, alcohol en verdovende middelen. Je kan ook last hebben stemmingswisselingen. Single Stieren gaan actief op zoek naar de liefde. Stieren met een relatie kunnen hun aandacht ook op iemand buiten hun relatie laten vallen.

Beste dag(en) van de week: 30 juni en 1 juli 2020

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2020 of alle jaarhoroscopen
Lees ook 20 eigenschappen van de Stier