Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei) voor de week van 20-27 november 2017

Je relaties waren de afgelopen weken open en veel dingen werden uitgesproken. Vanaf deze week worden relaties rustiger, minder open en je houdt meer dingen achter of voor jezelf. Het is de goede week om computers, elektronica, software, auto’s of andere apparatuur te kopen. Geld en seksuele aantrekkingskracht zijn ook van belang deze week.

Op dinsdag gaat de Zon het teken Boogschutter binnen en de komende weken voel je je daardoor op je best als je onderzoek doet en dingen in je omgeving probeert te transformeren en te verbeteren. Doe dingen die je graag doet, waar je passie voor voelt. Venus en Pluto maken ook op dinsdag een gunstige combinatie. Je bent daardoor emotioneler, intenser en je gaat dieper.

Beste dag(en) van de week: 21, 22 en 23 november

 

Vorige week

Dit is de laatste week dat relaties je aandacht in beslag nemen. Relaties blijven het komende jaar wel van belang. Sommige Stieren kunnen zelfs hun levenspartner ontmoeten en Stieren in een ongelukkige relatie kunnen uit elkaar gaan. Om succesvol te zijn is samenwerken en diplomatiek zijn, belangrijk. Schoonheid, creativiteit en de neiging om een gokje te wagen spelen ook deze week.

Venus en Neptunus ontmoeten elkaar op donderdag op een positieve manier waardoor je meer voorstellingsvermogen en meer uitstraling hebt. Op zaterdag richt je je meer op de mensen in je leven door de nieuwe Maan in je huis van relaties. Je ontmoet nieuwe mensen en je maakt nieuwe afspraken.

Beste dag(en) van de week: 13 en 16 november

 

 

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop