Maandhoroscoop Stier april 2020

Horoscoop april 2020 voor het sterrenbeeld Stier (21 april – 21 mei)

Liefde

Vanaf 4 april breekt er een nieuwe periode aan op het gebied van relaties. Dit wordt veroorzaakt door de combinatie die Pluto en Jupiter met elkaar maken. Stieren zijn niet dol op veranderingen maar het is nu beter om je er niet tegen te verzetten. De kans bestaat dat je je ideeën die je hebt over relaties en het huwelijk, moet herzien. 

April kan ook de maand zijn waarin Stieren een moeilijke periode op relatiegebied afsluiten en een hele nieuwe weg inslaan met nieuwe idealen.

Bestaande relaties kunnen ook profiteren van de Pluto-Jupiter combinatie. Doorbreek de sleur en pak de dingen eens anders aan. Stel je open voor wat meer spanning en avontuur. Misschien bloeit de romantiek weer op. 

Single Stieren voelen zich deze maand vooral aangetrokken door mensen van wie ze iets kunnen leren of die uit een andere cultuur komen. Je kan verrassende ontmoetingen hebben.

Werk en carrière

Mars en Saturnus bevinden zich in je 10e huis van carrière. Profiteer hiervan door je over je angsten heen te zetten en al je energie in je werk te steken. Start nieuwe projecten op en voer lopende projecten op een andere manier uit.

Laat niet over je heenlopen deze maand. Bazen en leidinggevenden kunnen veel van je eisen. Stel je grenzen en kom voor jezelf op als dat nodig is. 

Venus gaat op 3 april je 2e huis binnen van inkomsten uit werk. Dat is een gunstige stand die op winst of meer geld wijst. Mercurius trekt vanaf 11 april door je 12e huis. Je intuïtie op het gebied van geld neemt toe waardoor je goede beslissingen kan nemen. Vooral in de handel met het buitenland kan je daar voordeel van hebben. 

Body & mind

Breng deze maand april wat meer tijd alleen door. Ook al voel je je prima is dit een goede maand om tijd voor jezelf te vinden, jezelf te verwennen en te vermaken. 

Op 19 april gaat de Zon jouw teken binnen en dat geeft je lichamelijk en geestelijk een boost van energie. Het kan je vanaf die datum lukken om bepaalde problemen af te sluiten en achter je te laten. 

Zorg dat je in vorm en op gewicht blijft en werk aan je weerstand door regelmatig te sporten.


Maandhoroscoop vorige maand

Deze maand is je geluk wisselend. Je hebt de neiging om wat roekeloos en gehaast te zijn. Het is belangrijk praktisch te zijn als je je plannen waar wilt maken. Bovendien moet je bereid zijn om je aan te passen als veranderingen zich voordoen. 

Liefde & relaties

Je liefdesleven lijkt deze maand maart vol passie en romantiek. Dat heb je te danken aan Mars en Venus. Probeer je partner met zijden handschoentjes aan te pakken en je stierige botheid wat in te perken. Single Stieren maken het meeste kans om een nieuwe liefde te ontmoeten als ze onderweg zijn of op reis. Als zich problemen voordoen binnen relaties dan heeft dit te maken met wantrouwen en egoïsme. Maar liefdevolle relaties kunnen die kleine probleempjes wel aan. 

In huis is het belangrijk dat je af en toe eens met je vuist op tafel slaat. Vooral als je jonge kinderen hebt. Verder is maart een sociale maand. Nodig vrienden of familie uit voor een etentje of ga daten als je op zoek bent naar de liefde. 

Werk

Maart is voor Stieren een maand om uit hun veilige zone te stappen en wat meer risico’s te nemen. Probeer eens wat nieuws uit. Doe iets waarbij je uitgedaagd wordt. Stel jezelf op de proef. Fleur je werkplek op om je stemming op je werk te verbeteren. De sfeer op je werk is deze maand belangrijk om goed te kunnen presteren. 

Maak een lijst van dingen die je moet en wilt doen en werk het lijstje op volgorde van belangrijkheid af. 

Welzijn

Veranderingen maken je onzeker en je kan erdoor uit balans raken. Dat leidt dan weer eerder tot boosheid en frustraties. Probeer die boosheid in toom te houden. Kalm zijn is beter voor je gezondheid en je neemt dan ook betere besluiten.