Maandhoroscoop Stier april 2021

Horoscoop april 2021 voor het sterrenbeeld Stier (21 april – 21 mei)

LIEFDE & RELATIES

Als april 2021 begint, ben je wat meer naar binnen gekeerd. Je zondert je wat vaker af om na te denken over verschillende onderwerpen. Over je relaties, je emoties maar ook over materiële zaken. 

Bij Stieren met een relatie, zal je partner proberen om je om je uit je eenzaamheid te halen. Er kunnen spanningen zijn in je relatie omdat je de neiging hebt om snel jaloers of achterdochtig te zijn. Je grijpt ook vaker terug naar het verleden en je gaat eerder op zoek naar bewijzen van ontrouw. 

Vooral van 11-18 april kan je relatie turbulent zijn wat de liefde betreft. Probeer de rust te bewaren en redelijk te blijven. 

Op 14 april gaat Venus jouw teken Stier binnen. Op 19 april volgen Mercurius en de Zon. Uranus, de planeet van de veranderingen, bevindt zich daar al. Je voelt je vanaf die datum sterk, helder en verleidelijk. Aan de andere kant kan je ook wat humeuriger en veranderlijker zijn en houden  vooral je eigen behoeften en verlangens je bezig. 

Single Stieren kunnen een nieuwe liefde vinden in april. Maar de vraag is of je wel geïnteresseerd bent in een serieuze relatie. De kans is groot dat je vrijheid belangrijker vindt.

WERK & CARRIERE

Het is mogelijk dat je in de eerste helft van april een beetje inactief bent en niet heel erg geïnteresseerd in wat er om je heen gebeurt. Je zit meer in je hoofd dan dat je met praktische zaken bezig bent. Dit is een tijdelijke situatie. Vanaf 14 april gaat Venus jouw teken Stier binnen en Mercurius en de Zon volgen op de 19e. Vanaf die tijd word je actiever en neem je eerder initiatief. Je krijgt weer meer zin in je werk, je wilt voor jezelf opkomen en meer geld verdienen.

In de tweede helft van de maand krijgt de Stier met een eigen bedrijf meer bewegingsvrijheid en dat heeft een gunstig effect. Van 22-24 april bevinden Venus, Mercurius en Uranus zich dichtbij elkaar. Dit kan wijzen op een onverwachte promotie of een gebeurtenis die zorgt dat je kwaliteiten meer tot uitdrukking komen. Veel hangt wel af van je eigen inzet. Dit is een tijd om flexibel te zijn en moed te tonen. Het tempo is hoog. Als je even niet oplet kan de kans alweer voorbij zijn. 

Vanaf 24 april zijn de financiële omstandigheden gunstiger. 

BODY & MIND

De eerste twee weken heb je vaker de behoefte om alleen te zijn. Je wilt uitrusten en nadenken. Na 15 april gaat de energie bruisen en krijg je je energie en levenslust weer terug.

Als Mars op 23 april je huis van communicatie binnen gaat kan je je gevoelens beter uiten en kan je je bevrijden van emotionele lasten. Eventueel met professionele hulp.


Maandhoroscoop vorige maand

LIEFDE & RELATIES

Het sociale leven van de Stier lijkt in maart op te leven. Na 16 maart nemen de kansen op een nieuwe liefde toe. In iedere geval is maart een goede maand om nieuwe contacten te maken, Dat kan ook online. Dus neem deel aan discussiegroepen of sociale media kanalen. 

In bestaande relaties kan geld een punt van aandacht of discussie zijn. Dit komt omdat Mars vanaf 4 maart je 2e huis van inkomsten uit werk binnengaat. Dit is daarom een goed moment om te overleggen en nieuwe afspraken te maken over uitgaven of sparen voor de toekomst. Door hierover te praten komen jullie erachter of je nog op één lijn zit wat financiën betreft. Sommige Stieren kunnen erachter komen dat de materiële belangen van de partner wel heel belangrijk zijn in de relatie. Belangrijker zelfs dan gevoelens.

Tot 21 maart trekt Venus, de liefdesplaneet door je 11e huis van Stier. Dit maakt je romantischer en zorgzamer. De gevoelens voor mensen waarvoor je altijd vriendschap voelde, kan plotseling een romantisch tintje krijgen. 

WERK & CARRIERE

Wat betreft werk en financiën belooft maart een gunstige maand te worden. Je bent gemotiveerd en geïnspireerd en je hebt voldoende zelfvertrouwen. Bovendien kan je rekenen op de steun of hulp van vrienden, collega’s of een andere groep waar je deel van uitmaakt. 

Aan de andere kant is het wel belangrijk dat je de balans vindt tussen al te egoïstisch alleen opkomen voor je eigen belangen of je te laten domineren door de belangen van anderen of de groep.

Je intuïtie op financieel gebied is goed en je ideeën zijn gedurfd. Je kan jezelf heel goed promoten via online sociale media en dat is goed voor je reputatie en je de ontwikkeling van je carrière 

Tussen 25-28 maart staan de planeten in het bijzonder gunstig voor geldzaken. Je kan dan de hulp of steun vinden die je kan helpen om financieel onafhankelijk te worden. 

BODY & MIND

Contacten met anderen, dat kan ook online, houden je fit en zijn goed voor je zelfvertrouwen. Verdiep je in alternatieve geneeswijzen of methoden die je leren om met je emoties om te gaan. Dat kan je helpen om jezelf te vergeven en tolerant te zijn naar anderen. 

Op 20 maart gaat de Zon en Venus door je spirituele 12e huis bewegen. Het verleden wordt dan belangrijker voor je. Oude wonden kunnen genezen en dat je kan gemoedsrust geven. Het kan je leren waarop en op wie je kan vertrouwen in het leven en dat is belangrijk voor de toekomst.