Maandhoroscoop juli voor het sterrenbeeld Stier (21 april – 21 mei)

Liefde & relaties

De stemming kan wat gespannen zijn voor Stieren, vooral het eerste deel van juli. Dan staat Mars, de planeet die heerst over jouw huis van relaties in een gespannen combinatie wat kan leiden tot oververhitte discussies, ruzies en conflicten. Ook ouders en familie kunnen hierbij een rol spelen.

Je hebt de neiging om pittige opmerkingen te maken, je hebt weinig tact en je bent ongeduldig. Dat helpt niet echt natuurlijk. Vooral rond 1, 9 en 19 juli nemen de risico’s hierop toe, door de positieve die de Maan dan inneemt. Na 20 juli kalmeert de boel als Mars wat gunstiger combinaties inneemt.

Werk en carrière

Venus, de heerser over het teken Stier, bevindt zich in je huis van geld. Dat geldt bijna de hele maand juli. Dat maakt geld en alles wat daarbij komt kijken een onderwerp dat je bezighoudt. Venus maakt verschillende combinaties met andere planeten dus de financiële ontwikkelingen kunnen minder gebalanceerd zijn. Bepaalde bronnen van inkomsten kunnen stoppen, maar nieuwe bronnen dienen zich aan. Aankopen en transacties kunnen heel gunstig uitpakken of juist helemaal niet.

Het is belangrijk dat je je niet haast als je tot besluiten wilt komen en dat je rationele keuzes maakt en vooral niet te veel geld besteedt aan mooie, maar verder nutteloze dingen.

Werk kan stress opleveren maar je bent wel productief. Af en toe heb je verrassend het geluk aan je kant. Reizen, ontmoetingen en communicatie zijn belangrijk.

Lichaam en geest

Je bent niet in een hele goede conditie deze maand. Ga dus zo efficiënt mogelijk met je je energie om. Je kan wat chagrijnig zijn en snel opgewonden. Omdat je ook wat onhandig bent bij het bewegen kan je eerder met ongelukjes te maken hebben. Let dus op en wees voorzichtig.

Advies: Leer wat nieuws of gebruik je kracht om te overtuigen voor iets belangrijks.
 


Vorige maand: Maandhoroscoop juni 2017

Liefde & relaties

Op 6 juni gaat Venus, de liefdesplaneet het teken Stier binnen en blijft daar tot 5 juli. Dat is een aangename stand en gunstig voor de liefde en emoties. Venus maakt je sensueel en vergroot de kracht van de verleiding, het brengt harmonie en vergroot je kansen op romantiek. Met andere woorden, als je een goede relatie hebt, wordt die alleen maar beter. Heb je geen relatie dan is het deze maand niet moeilijk om er één te beginnen.

Aan de andere kant is daar ook Mars, de planeet die heerst over je huis van relaties, en die benadrukt communicatie en zorgt dat je een voorkeur hebt voor mensen met dezelfde ideeën en interesses. Brieven, mails of andere geschreven berichten lijken deze maand belangrijk voor het liefdesleven van de Stier.

Werk en carrière

Werk en verantwoordelijkheden zijn een constante tijdens juni 2017. Gelukkig doe je je werk graag en vind je het niet erg om uitgedaagd te worden. Hoewel je misschien niet meteen de waardering krijgt die je verdient, zal je werk vroeg of laat echt wel opgemerkt worden.

Juni brengt je voordeel op financieel gebied. De Zon, Mercurius en Saturnus vormen een lijn tussen je financiële huizen en dat wijst op meer inkomsten, het oplossen van financiële kwesties of het doen van gunstige zaken. Het is misschien niet makkelijk om deze maand met al je verantwoordelijkheden om te gaan. Maar omdat Mercurius, de planeet die heerst over je huis van geld, gunstig staat heb je het geluk aan je kant.

Lichaam en geest

Juni is een prima maand om kleine medische probleempjes op te laten lossen, periodiek op controle te gaan of verbeteringen aan te brengen in je lifestyle. Of gewoon beter voor je lichaam te gaan zorgen.

Ook als je van plan bent om cosmetische ingrepen te laten doen of andere beautybehandelingen, dan is dit de goede tijd daarvoor.
Advies:

Voorzichtig  met je uitgaven, ook al kom je nog zulke mooie dingen tegen.

 

Hier vind je de weekhoroscoop Stier
Lees de horoscoop Stier 2017 of alle jaarhoroscopen

 

De maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman