stier horoscoop

Maandhoroscoop Stier juni 2024

Maandhoroscoop juni 2024 voor het sterrenbeeld Stier (21 april – 21 mei)

Liefde & relaties

Vanaf 9 juni maken Mars en Pluto een ongunstig aspect en dat kan invloed hebben op de relaties van de Stier. Het kan leiden tot spanningen en conflicten. Stieren doen er goed aan om de verlangens en behoeften van hun partner goed te begrijpen. Er zijn nu kansen om de dynamiek van een relatie te veranderen. Daarvoor is het wel belangrijk dat de Stier zich flexibel opstelt en bereid is om te veranderen.

Single Stieren lijken deze maand juni minder geïnteresseerd in liefde en relaties en ze zijn niet op zoek. Hun aandacht gaat op dit moment meer uit naar hun werk en carrière. Dat neemt niet weg dat de liefde de Stier onverwacht kan overvallen.

Werk en geld

Ook op het werk kunnen relaties gespannen zijn. Dat kan zowel met collega’s, klanten of leidinggevenden zijn. Vanaf 9 juni als Mars door jouw teken Stier gaat bewegen en een vierkant vormt met Pluto, worden contacten met andere mensen intens en lastig. Omdat Pluto ook nog tegengesteld beweegt door je 10e huis van carrière, kan de Stier op zoek gaan naar een andere richting in zijn carrière.

De wil om te slagen en succes te hebben is groot en dat kan ertoe leiden dat de Stier verkeerde beslissingen neemt of teveel risico’s neemt. Door geduldig en vastberaden stapjes vooruit te maken, komt de Stier er wel.

Lichaam en geest

De Stier is wat gespannen deze maand. Dat kan de oorzaak zijn van ruzies en daar heeft de Stier dan ook weer last van. Je versterkt zo door je houding je eigen ongemak en stress. Probeer negatieve mensen en negatieve invloeden zoveel mogelijk te vermijden.

Probeer je tempo en haast die Mars veroorzaakt, wat te temperen. Wees voorzichtig met gereedschap of scherpe voorwerken. Door impulsief gedrag kan je jezelf verwonden.


Maandhoroscoop vorige maand

Liefde & relaties

Venus, de liefdesplaneet, beweegt tot 23 mei door jouw eigen teken en de Zon is er tot en met de 20e, Jupiter tot de 25e, Mercurius vanaf de 15e en Uranus, de planeet van de onverwachte veranderingen is er nog de hele maand. Dat zijn allemaal aanwijzingen dat de Stier deze maand vooral met zichzelf bezig is. Liefde en romantiek staan niet boven aan je lijstje. Een aantal Stieren kunnen wel een geheime affaire beginnen.

Maar Mercurius, de planeet die heerst over je 5e huis van romantiek in jouw teken vanaf 15 mei, kan er wel voor zorgen dat er liefde jouw leven binnenkomt, zonder dat je er zelf moeite voor hoeft te doen. Door Venus en de Zon ben je extra aantrekkelijk en charmant en mensen kunnen makkelijk voor je vallen.

Werk en geld

Wat betreft geld en werk kan de Stier wat aangename veranderingen verwachten. Vooral al je de afgelopen tijd hard gewerkt hebt, kan je promotie of opslag verwachten. Venus die tot 23 mei in jouw teken is en daarna je 2e huis van geld en bezit binnengaat, gevolgd door Jupiter, zijn aanwijzingen voor een verbetering van je financiële situatie. Ook voor Stieren die op zoek zijn naar een baan, ziet het er gunstig uit.

Aan de andere kant heeft de Stier in mei wel een beetje een gat in zijn had als het om uitgaven gaat. Houd de hand daarom een beetje op de knip. Ook als je een financiële meevaller krijgt, geef het dan niet meteen uit maar doe er iets verstandigs mee.

Lichaam en geest

Met Mars die in mei door je spirituele 12e huis beweegt, heeft de Stier veel innerlijke kracht. Aan de andere kant kan de Stier ook te maken hebben met stemmingswisselingen, slapeloosheid of andere stress-gerelateerde kwaaltjes.

De Stier houdt graag vast aan het oude bekende maar mei is een maand waarin de Stier niet bang moet zijn om dingen die hem geen goed meer doen of niet meer bij hem passen, los te laten en te laten gaan.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *