Maandhoroscoop april voor het sterrenbeeld Stier (21 april – 21 mei)

Liefde & relaties

Met Mars deze maand in jouw eigen teken Stier, is je humeur op zijn zachtst gezegd licht ontvlambaar. De gepassioneerde planeet Mars zorgt voor lust, seksuele drive, verleiding en verder is het ook de heerser van je huis van relaties. Je bent daarom niet bang om de eerste stap te zetten of iets moedigs te ondernemen om te bereiken wat je wilt in de liefde.

Maar ondanks al je inspanningen, is het niet zeker dat je succes boekt. Mercurius beweegt zich in tegengestelde richting van 10 april tot 3 mei en dat kan roet in het eten gooien. En Venus, de liefdesplaneet gaat ook tegengesteld bewegen vanaf de 15e. Dingen kunnen daarom behoorlijk ingewikkeld worden. Goede communicatie is van groot belang. Een liefde uit het verleden kan je aandacht weer opeisen.

Werk & geld

Mars is actief in het teken Stier de eerste weken van april. En aan het einde van de maand kan je profiteren van de aanwezigheid van de Zon. Zowel Mars als de Zon zorgen voor zelfvertrouwen en geven je een zetje in de goede richting om je doelen te bereiken. Van Venus, de planeet die heerst over Stier, kan je ook wel wat steun verwachten. Vooral op het gebied van groepsprojecten en samenwerken. Venus maakt je ook populair, vooral het tweede deel van de maand.

Geld is al even een onderwerp dat je prioriteit heeft. Financiële zaken worden in april alleen maar belangrijker, en lastiger waarschijnlijk ook

Gezondheid & energie

Venus, de heerser van Venus, heeft ook invloed op je gezondheid. Venus gaat deze maand in tegengestelde richting bewegen en staat niet het een sterke positie.

De impulsieve en onvoorzichtige planeet bevindt zich in Mars, samen met Mercurius die ook tegengesteld beweegt. Deze combinatie van planeten kan zorgen voor onoplettendheid en onhandigheid en dat kan weer zorgen voor stress en ongelukjes. Wees dus voorzichtig en matig met drank en voeding.

 

Advies:

Doe rustig aan en denk voordat je doet.

 

 

 

Hier vind je de weekhoroscoop Stier
Lees de horoscoop van de vorige maand
Lees de horoscoop Stier 2017 of alle jaarhoroscopen

 

De maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman