Maandhoroscoop Stier september 2021

Horoscoop september 2021 voor het sterrenbeeld Stier (21 april – 21 mei)

LIEFDE & RELATIES

Deze maand september vrolijken de Zon en Mars in je 5e huis van liefde, romantiek, flirten en plezier op. Als de relaties met je partner wat gespannen is of als er conflicten spelen, dan is het deze maand mogelijk om de eerste stap te zetten en dichter tot elkaar te komen. Deze planeten helpen je om je over verschillen van meningen heen te zetten en afstanden tussen mensen te overbruggen.

Je kan het gevoel hebben dat je meer moeite moet gaan doen voor relaties en je liefdesrelatie in het algemeen. Je hebt geduld nodig en je moet je aandacht richten op de behoeften en wensen van je partner.

Op 10 september gaat de planeet Venus door je 7e huis van relaties bewegen. Dit zorgt ervoor dat je je partner en je relatie heel belangrijk vindt. Dat is op zich goed nieuws zolang je het niet overdrijft. Anders kan je partner zich beklemd voelen. Als het je lukt, is de kans groot dat de romantiek weer opbloeit.

Single Stieren maken een interessante periode mee. Aan de ene kant zijn ze op zoek naar iemand met wie ze een langdurige relatie kunnen hebben. Aan de andere kant neemt de behoefte aan vrijheid toe en wordt hun carrière belangrijker voor ze.

Beginnende en bestaande relaties kunnen last hebben van de ambities van de Stier partner. Aan de ene kant wil de Stier het leven van zijn of haar partner controleren en bepalen. Maar de Stier wil zelf graag zijn gang gaan zonder gehinderd te worden.

Mercurius die van 27 september tot 18 oktober tegengesteld gaat bewegen, maakt het uiten van je gevoelens makkelijker voor je. Hierdoor richt je je meer op je eigen gedrag en tekortkomingen en probeer je minder met de vinger naar anderen te wijzen.

WERK & CARRIERE

Wat betreft werk, kunnen Stieren het idee hebben dat ze hard werken en daarvoor niet voldoende gewaardeerd of beloond worden. Als dit zo is, dan is het nu de juiste tijd om je je conclusies te trekken en een nieuwe strategie te bepalen voor de toekomst.

Andere Stieren kunnen het gevoel hebben dat ze vast zitten en dat er geen vooruitgang in hun werk of carrière zit. Misschien heb je het idee dat er mensen zijn die je in de weg zitten. Probeer objectief naar je situatie te kijken en bepaal of jouw beeld overeenkomt met de werkelijkheid.

Het kan geen kwaad om na te gaan of je je werk wel zo efficiënt doet als je denkt. Misschien verspil je energie aan kleine onbetekenende details of ben je met teveel dingen tegelijk bezig. Het goede nieuws is dat je deze maand heel praktisch ingesteld bent waardoor je je situatie kan bezien en je prioriteiten opnieuw kan stellen. Misschien is het goed om een aanvullende cursus te doen om je kansen op promotie te vergroten.

Van 27 september tot 18 oktober gaat Mercurius tegengesteld bewegen door je 2e huis van inkomsten uit werk. Deze periode helpt je om een nieuwe strategie te bedenken om meer geld te verdienen. Om opslag vragen of een nieuwe baan zoeken behoren tot de mogelijkheden. Maar accepteer niet ieder aanbod. Onderzoek eerst of het wel zo aantrekkelijk is als het lijkt.

BODY & MIND

Je conditie en energiepeil lijken in orde deze maand. Je kan wel te maken hebben met wisselende stemmingen. Het ene moment ben je optimistisch, het volgende moment melancholisch, enz.

Probeer je verwachtingen bij te stellen en ontspan een beetje. Probeer plezier te hebben en put jezelf niet uit. Je hoeft niemand iets te bewijzen, dus stop om jezelf met anderen te vergelijken. Besteed meer tijd aan je hobby, je kinderen of ga meer sporten.


Maandhoroscoop vorige maand

LIEFDE & RELATIES

De hele maand augustus is je 5e huis van de liefde redelijk druk bezocht. Mars is er al vanaf 29 juli, Venus tot 16 augustus, Mercurius van 11 tot 30 augustus en de Zon komt er op de 22e. Dit zorgt ervoor dat er voldoende kansen zijn om een nieuwe liefde te vinden of om een bestaande relatie weer wat leven in te blazen.

Dit is een periode waarin je partner veel aandacht voor je heeft. Het lijkt erop dat jij en jouw welzijn voor je partner bovenaan het lijstje staat van prioriteiten. Het is prima om je een beetje te laten verwennen, maar het is nog beter voor je relatie als jij je partner ook bovenaan jouw lijstje zet van belangrijke dingen.

Single Stieren kunnen van de stand van planeten gebruik maken en iemand benaderen die ze al een tijdje leuk vinden. Stieren met een relatie kunnen de passie weer laten opleven. Wees creatief en niet bang om risico’s te nemen. Verras je geliefde om hem of haar te laten zien hoe belangrijk ze voor jou zijn. Dit is geen tijd om bezitterig te doen of om van je partner te vragen om te bewijzen dat ze om je geven. Dit is een tijd om te genieten en leuke dingen te doen.

WERK & CARRIERE

Venus gaat op 16 augustus je huis van werk en gezondheid binnen. Dat zorgt ervoor dat Stieren de tweede helft van de maand meer geïnteresseerd zijn in hun werk. Je wilt weten wat er gebeurt en je doet moeite om je werk efficiënter te doen.

Venus helpt je om je te realiseren wat je echt belangrijk vindt, wat je wilt bereiken en of de baan die je hebt wel echt bij je past en of jouw talenten daarbij tot zijn recht komen.

Stieren die op zoek zijn naar een nieuwe baan, hebben in de periode van 21-24 augustus meer kansen. Dit kan ook een baan zijn waarbij je terug gaat naar een baan of bedrijf waar je al eerder hebt gewerkt of gesolliciteerd.

Uranus en Saturnus die allebei invloed hebben op je huis van carrière, bewegen deze maand allebei tegengesteld. Dat wil zeggen dat augustus geen maand is om overhaast veranderingen of beslissingen door te voeren. Weeg eerst op je gemak voor- en nadelen af voordat je tot een besluit komt.

Wat betreft geld, is voorzichtigheid geboden. Maak geen impulsieve uitgaven die niet echt nodig zijn.

BODY & MIND

Stieren hebben deze maand augustus voldoende energie. Je bent optimistisch en in goede conditie. Je hebt misschien de neiging om je te buiten te gaan aan eten en drinken. Je kan jezelf best verwennen maar probeer excessen te voorkomen.

Probeer meer te bewegen en tijd buiten door te brengen. Doe een sport in de vorm van een spel, dat ligt je goed. Stieren die proberen af te vallen kunnen het moeilijk hebben om in vorm te komen. Stieren die indruk willen maken op een (potentiële) partner zijn meer gemotiveerd en hebben meer kans om te slagen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *