stier horoscoop

Maandhoroscoop Stier maart 2023

Horoscoop maart 2023 voor het sterrenbeeld Stier (21 april – 21 mei)

Liefde en relaties

Tussen 13 en 19 maart beweegt Mercurius door je 11e huis van vriendschap. Dit is een gunstig gegeven voor single Stieren die op zoek zijn naar de liefde. Ga uit met vrienden, spreek af met oude vrienden die je lang niet hebt gezien en wie weet wie je tegenkomt. Dit is een periode om het verleden los te laten en om met vertrouwen naar de toekomst te kijken. De kans is groot dat je deze maand iemand ontmoet met wie je in ieder geval een hechte vriendschap kan opbouwen en die op den duur misschien een romantisch tintje krijgt.

Op 16 maart gaat Venus jouw teken Stier binnen. Dit is het begin van een periode waarin je je eigen verlangens en behoeften bovenaan stelt. Je liefdesleven komt dan even op de tweede plaats. Dat kan geen kwaad zolang je je partner niet verwaarloost.

Rond 16 maart kan er bij bestaande relaties sprake zijn van jaloezie en bezitterigheid. Ook machtsstrijd, manipulatie en angst om de controle te verliezen kunnen voorkomen.

Op 23 maart gaat Pluto, de planeet die heerst over je relaties, door je 10e huis bewegen. Dat kan betekenen dat je verliefd wordt op iemand met macht, een hoge sociale status of iemand die alom gerespecteerd wordt.

Werk en geld

Op 7 maart verlaat Saturnus je 10e huis van carrière en gaat je sociale 11e huis van plannen voor de toekomst binnen. Saturnus blijft daar twee jaar. Voor Stieren is het nu tijd om de vruchten van hun harde werken van de afgelopen jaren te plukken en verder te werken aan hun goede reputatie.

Vanaf 23 maart gaat Pluto door je 10e huis bewegen. Dat toont aan dat je hoge verwachtingen hebt van je werk en carrière en succes kan boeken. Sommige Stieren zullen een andere richting van carrière gaan zoeken.

De stand van planeten zorgt ervoor dat je de druk van de competitie steeds sterker voelt. Wacht niet af tot dingen vanzelf opgelost worden maar wordt zelf actief en laat zien dat je vastberaden bent.

Wat betreft geld ziet de maand maart 2023 er gunstig uit. Dat betekent niet dat je overdadig geld moet gaan uitgeven. Stieren die op zoek zijn naar een nieuwe baan moet geen overdreven hoge materiële verwachtingen hebben.

Lichaam en geest

Je gezondheid en conditie kunnen na 16 maart verbeteren als Venus door jouw teken gaat bewegen. Je hebt dan meer vertrouwen in je eigen kunnen en in je eigen lichaam. Het is wel belangrijk dat je ook emotioneel in balans blijft. Lucht je hart af en toe eens bij een goede vriend.

Er kan iets gebeuren waardoor je meer vertrouwen krijgt in de toekomst, waardoor je meer gemotiveerd raakt en en gezonder gaat leven.


Maandhoroscoop vorige maand

Liefde en relaties

Tot en met 20 februari 2023 trekt Venus, de liefdesplaneet door je sociale 11e huis van sociale groepen en plannen voor de toekomst. Venus vormt een vierkant met Mars. De Stier kan deze maand veel nadenken over de toekomst van zijn liefdesleven of liefdesrelatie.

Vooral op het gebied van geld en hoe jullie dat willen beheren, kan je partner een heel andere mening hebben dan jij. Je partner kan zich ook wat verwaarloosd voelen als je wat teveel tijd met je vrienden doorbrengt. Gelukkig zijn dit geen serieuze problemen die niet op te lossen zijn. Ze kunnen zelfs leiden tot ideeën en veranderingen om jullie dichter bij elkaar te brengen.

Single Stieren kunnen deze maand iemand ontmoeten die ze sterk en fascinerend vinden. Het kan ook iemand zijn met een andere culturele achtergrond. Zo iemand kan je een andere kijk op het leven geven. De meeste kans op zo’n ontmoeting heb je rond 10 en 11 februari. Wees niet te overhaast, breng niet opeens grote veranderingen in je leven aan en geef je onafhankelijkheid niet op.

Werk en geld

Je 10e huis van carrière is druk bezocht deze maand en dat is meestal een aanwijzing voor veel activiteit op dit gebied. Mercurius is er vanaf de 11e. De Zon is er tot de 18e en vormt een conjunctie met Saturnus van 15-17 februari. Je kan waardering en beloning verwachten voor de inspanningen op je werk van de afgelopen tijd. Je hebt ook echt het gevoel dat je naar waarde ingeschat wordt. Je werksituatie is stabiel en ziet er goed uit voor de toekomst. De reputatie op je werk groeit. Met name je creativiteit wordt gewaardeerd en die kan nog beter tot uiting komen als je met anderen samenwerkt.

Wat betreft je inkomen kunnen zich onverwachte kansen voordoen om dat te verbeteren. Leg de prioriteit bij het aflossen van leningen en als je geen leningen hebt, probeer dan te sparen.

Lichaam en geest

Het is belangrijk om je gezondheid of eventuele symptomen niet te negeren. Venus beweegt het laatste deel van februari door je 12e huis. Dat vraagt om extra aandacht voor je geest en emoties. Neem de tijd om na te denken over je gevoelens en je spirituele leven.

Zonder jezelf niet teveel af van anderen omdat dat gevoelens van melancholie in de hand kan werken. Als je sociaal bent, voel je je optimistischer en krijg je meer zelfvertrouwen. Maak tijd vrij voor goede gesprekken met je beste vrienden.

Lees ook

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *