Maandhoroscoop Stier augustus 2020

Horoscoop augustus 2020 voor het sterrenbeeld Stier (21 april – 21 mei)

Liefde & relaties

Het emotionele leven van de Stier is in augustus 2020 behoorlijk onrustig. Veel Stieren zijn gefrustreerd vanwege verschillen van mening of inzicht met hun partner. Mars de planeet die heerst over jouw huis van relaties, trekt door je 12e huis en daardoor kunnen problemen die in het verleden speelden weer actueel worden. Sommige Stieren zullen merken dat hun partner probeert druk of dwang uit te oefenen om hun zin te krijgen. Stieren zullen iets moeten toegeven of hun partner tegemoet komen om de lieve vrede te bewaren. 

Iets dat je liever geheim had willen houden, kan toch openbaar gemaakt worden door iemand die je vertrouwen schendt.

Gemeenschappelijke spullen of geld kunnen voor strijd zorgen binnen een relatie en zeker bij een scheiding. Communiceren met je partner lijkt wat moeizamer te verlopen. Als de Zon en Mercurius de laatste week van augustus in jouw huis van liefde en romantiek komen, dan lijkt de rust weer te keren en kan je je hart weer openstellen. 

Werk & carrière

De maand begint met een wat moeizame combinatie tussen de Zon in je 4e huis van emoties, huis en gezin en Uranus in je 10e huis van carrière. Uranus begint ook nog op de 15e tegengesteld te bewegen. Dit lijkt een goed moment om eens goed na te denken over je werk en hoe je aanpassingen kan doorvoeren zodat het beter bij je past en meer naar je zin is. 

Dit is een periode waarin je je ideeën over wat succes is, opnieuw kan bekijken. Je kan je eigen prestaties en vaardigheden evalueren en bedenken hoe je je reputatie kan verbeteren en hoe je je werk meer kan laten opvallen.  De relatie met de mensen om je heen en hoe je met ze communiceert is daarbij belangrijk.

Voor Stieren die er al langer van dromen om voor zichzelf te beginnen is het nu de goede tijd. Mars (actie en durf) en Uranus (veranderingen) kunnen je net dat laatste zetje geven. Vooral na 20 augustus heeft werk waarbij creativiteit belangrijk is, de voorkeur.

Body & Mind

De Stier kan in augustus 2020 meer last hebben van spanningen. Venus die door je 3e huis van communicatie trekt, kan je helpen om je emoties te uiten. Schrijf op in een dagboek wat je bezighoudt of voer een gesprek met iemand die je vertrouwt, desnoods bij een therapeut. 

Vanaf de 20ste trekken Mercurius en de Zon door je 5e huis van vermaak, plezier en hobby’s. Je wordt dan optimistischer en zelfverzekerder en je krijgt meer zin in het leven.


Maandhoroscoop vorige maand

Liefde & relaties

Mercurius, jouw liefdesplaneet, beweegt tot 12 juli tegengesteld in je huis van de communicatie. Na 12 juli kunnen daardoor veel onduidelijkheden en problemen in je relatie worden opgehelderd. Je kan dan zonder moeite zeggen wat je dwars zit maar tegelijkertijd ook de juiste romantische woorden vinden om je gevoelens voor iemand duidelijk te maken. 

Met Mars in je 12e huis kan ook oude woede of boosheid die je in de loop van de tijd hebt opgehoopt en niet hebt geuit, weer bovenkomen. Vermijd uitbarstingen. Mars kan ook de neiging om geheime liefdesaffaires te beginnen naar boven brengen. 

Een aantal exen kan ook de band met een ex aanhalen of onopgeloste problemen bespreekbaar maken waardoor de band beter wordt. 

Werk & carrière

In juli hebben Stieren sterk de neiging om onafhankelijk te zijn. Vooral financieel. Je wilt revolutionaire veranderingen doorvoeren en manieren vinden om meer te verdienen. Uranus helpt je daarbij deze maand. Bovendien bevindt Venus zich in het huis van geld uit inkomsten. 

Toch kunnen financiële zaken of inkomsten vertraging oplopen. Het is daarom een goed idee om wat geld achter de hand te houden. Wees voorzichtig als je in zaken wilt gaan met vrienden. Je kan te goed van vertrouwen zijn of zelfs misleid worden. 

Deze maand juli 2020 zorgt voor Stieren voor genoeg kansen om succes te hebben in je werk. Toch vind je dat het allemaal wat langzaam gaat en dat stoort je. Dit is ook een maand om oude ideeën weer af te stoffen en opnieuw te bekijken. Misschien zorgt het voor inspiratie. 

Body & mind

Kwaaltjes waar je eerder last van hebt gehad, kunnen de eerste weken van juli weer opduiken. Ook oude grieven en frustraties kunnen de kop weer opsteken. Wees vooral voorzichtig met wat je zegt tegen familieleden het kan oude, gevoelige kwesties weer naar voren halen. Dit alles maakt het voor Stieren wat lastig om innerlijke rust te vinden. Wat helpt is sporten of je op een andere manier uitleven.