Horoscoop Stier augustus 2019

Maandhoroscoop augustus 2019 voor het sterrenbeeld Stier (21 april – 21 mei)

Liefde & relaties

Augustus is niet bepaald een maand waarin je grote veroveringen zal doen of spannende liefdesavonturen gaat meemaken. Hoewel je na de 18e wel wat romantischer wordt. Gebruik de energie van de planeten om je eigen gevoelens te begrijpen. Laat het verleden los, laat oude liefdes gaan en vergeef en vergeet.

Augustus is een prima maand om een gezin te starten als je daar aan toe bent. Stieren met een serieuze relatie kunnen besluiten om te gaan samenwonen, om te gaan trouwen of om aan kinderen te beginnen. Stieren die al samenwonen kunnen besluiten hun huis op te knappen of te gaan verbouwen.

Er komen vanaf 18 augustus steeds meer planeten in je 5e huis van liefde en affaires. Vanaf die datum wordt er meer geflirt en meer gefeest. Je kan dan ook makkelijker je gevoelens uiten.

Werk & carrière

Op 12 augustus gaat Uranus, de planeet die heerst over het teken Stier tegengesteld bewegen in je 10e huis van carrière en status. Dit gaat een paar maanden duren. Omdat Uranus zich ook nog in Stier bevindt, zal je gedwongen worden om na te denken over je werk en de projecten waarmee je bezig bent. Past het werk bij je, vind je het wel leuk en kan je hier in groeien?

Een aantal Stieren zal plannen maken om voor zichzelf te beginnen of om van carrière te veranderen. Maak in ieder geval een goede planning van de volgorde van stappen die je moet nemen. De volle Maan op 15 augustus vindt ook plaats in je 10e huis van carrière. Je kan een hoogtepunt in je werk bereiken of je kan een periode in je leven afsluiten wat direct van invloed is op je carrière. Let op dat je niet zo enthousiast bent dat je overhaast beslissingen neemt en neem zeker geen risico’s als er geld mee gemoeid is. 

Na 20 augustus heb je meer kans om je manieren te vinden om je inkomen te verbeteren. 

Body & mind

De eerste weken van augustus lijk je wat meer naar binnen gekeerd. Je denkt veel na en je kan wat melancholisch zijn en je verliezen in herinneringen. Probeer vrede te hebben met het verleden zodat je het kan afsluiten. De nieuwe Maan op 31 juli helpt je hierbij. 

Na 23 augustus wordt je stemming beter. Je kan je ontspannen door met je hobby’s bezig te zijn of leuke dingen te doen met kinderen. 

Advies

Onderzoek serieus of je van je hobby je werk kan maken maar wees wel realistisch.


Maandhoroscoop vorige maand

Liefde & relaties

Mercurius in je 5e huis van liefde, affaires en flirten, beweegt tegengesteld vanaf 8 juli. Hierdoor kijk je opnieuw hoe je je affectie uit en welke wensen je hebt op liefdesgebied, wat je verwacht van je partner en wat je bereid bent om terug te geven.

Het aspect tussen Mars en Uranus is gespannen. Hierdoor kan de passie plotseling oplaaien maar ook gevoelens als jaloezie, boosheid en egoïsme kunnen heftiger zijn. In bestaande relaties kan dat sneller tot onenigheid leiden. Stel daarom belangrijke stappen als samenwonen of kinderen nemen nog even uit.

Stieren met een relatie kunnen ook moeite hebben om goed te communiceren. Het regelen van alledaagse dingen zoals het huishouden of gezinsleven kunnen daardoor ook tot ruzie leiden. De laatste week van juli verbetert dat en lijkt de intimiteit terug te komen hoewel verschillen van mening kunnen bijven bestaan. Er is geduld en tijd nodig om dat op te lossen.

Werk & carrière

Mercurius, de planeet die gaat over geld, beweegt tegengesteld vanaf 8 juli. Het is belangrijk om de manier waarop je met je geld omgaat, eens goed te bekijken. Het is een goed idee om je uitgavenpatroon te inventariseren en te veranderen indien nodig. Kijk ook naar je inkomsten en of er manieren zijn om die te verbeteren.

Misschien denk je erover om geld te lenen. Bedenk dan eerst of dit wel echt nodig is, waar je het geld voor wilt gebruiken en of je je prioriteiten misschien anders moet leggen.

Als het om je carrière gaat kunnen Stieren deze maand plotseling grote veranderingen doorvoeren. Stieren hebben behoefte aan radicale veranderingen. Maar maak geen overhaaste beslissingen. Zeker als er geen weg meer terug is.

Lichaam & geest

De zoneclips op 2 juli en de maaneclips of 17 juli activeren je huizen van kennis en communicatie. Dat kan betekenen dat je meer geestelijke spanning voelt of dat je drukker in je hoofd bent. Je kan ook meer informatie opslaan. In ieder geval wordt er van je gevraagd dat je flexibel bent en dat kan weer tot stress leiden.

Advies

Wees diplomatiek en probeer je kijk op dingen te verbreden en niet in oude patronen en meningen vast te blijven zitten.

Ook interessant
Handlezen – levenslijn