stier horoscoop

Maandhoroscoop Stier juli 2024

Laatst bijgewerkt:

Maandhoroscoop Stier juli 2024, geboren (21 april – 21 mei)

Liefde & relaties

De energie van de planeten helpt de Stier in juli te begrijpen dat hij de liefde niet naar zijn hand kan zetten. De Stier kan zich wat onzeker voelen en angstig zijn dat hij in de steek gelaten wordt. Door hier eerlijk over te praten loopt de Stier het risico dat de discussie vervelend wordt als de Stier zijn zin te zeer door wil drukken. Het helpt wel voor de sfeer als de Stier zich zoveel mogelijk open stelt voor de wensen en verlangens van zijn partner of toekomstige partner. Na 15 juli kan er sprake zijn van jaloezie.

Tussen 14 en 17 juli als actieplaneet zich even heel dicht bij de onvoorspelbare Uranus bevindt, kunnen Stieren heel plotseling als een blok voor iemand vallen. Er kunnen zich allerlei onverwachte ontmoetingen en gebeurtenissen voordoen in het liefdesleven van de Stier, waardoor het zich in een hele andere richting gaat ontwikkelen.

Werk en geld

Jupiter bevindt zich in je 2e huis van geld en bezit. Vanwege de gunstige aspecten kan de Stier rekenen op materiële winst en/of slimme besluiten nemen die goed zijn voor zijn materiële of financiële situatie. Mercurius beweegt door je 4e huis waar ook Venus zich bevindt. De Stier lijkt daardoor deze maand terughoudend in het uitgeven van geld. Behalve als het gaat om kosten om hun huis op te knappen of te verbeteren. Daarin kan de Stier veel geld steken en zou er zelfs geld voor kunnen lenen.

Lichaam en geest

Met Venus in je 4e huis van huis en gezin vanaf 11 juli, is het belangrijk om meer tijd aan je huis, gezins- en familieleden te besteden. Ook kan de Stier zich wat vaker in zichzelf keren om emotioneel in balans te komen.

Conflicten met anderen kunnen je diep raken. Ook onverwerkte emoties uit het verleden kunnen invloed hebben op je geestelijke welzijn. Praat erover, desnoods met een professional.

Wees niet bang voor veranderingen in je leven. Ze kunnen je in het begin angst aanjagen, maar je komt er uiteindelijk beter uit.


Maandhoroscoop vorige maand

Liefde & relaties

Vanaf 9 juni maken Mars en Pluto een ongunstig aspect en dat kan invloed hebben op de relaties van de Stier. Het kan leiden tot spanningen en conflicten. Stieren doen er goed aan om de verlangens en behoeften van hun partner goed te begrijpen. Er zijn nu kansen om de dynamiek van een relatie te veranderen. Daarvoor is het wel belangrijk dat de Stier zich flexibel opstelt en bereid is om te veranderen.

Single Stieren lijken deze maand juni minder geïnteresseerd in liefde en relaties en ze zijn niet op zoek. Hun aandacht gaat op dit moment meer uit naar hun werk en carrière. Dat neemt niet weg dat de liefde de Stier onverwacht kan overvallen.

Werk en geld

Ook op het werk kunnen relaties gespannen zijn. Dat kan zowel met collega’s, klanten of leidinggevenden zijn. Vanaf 9 juni als Mars door jouw teken Stier gaat bewegen en een vierkant vormt met Pluto, worden contacten met andere mensen intens en lastig. Omdat Pluto ook nog tegengesteld beweegt door je 10e huis van carrière, kan de Stier op zoek gaan naar een andere richting in zijn carrière.

De wil om te slagen en succes te hebben is groot en dat kan ertoe leiden dat de Stier verkeerde beslissingen neemt of teveel risico’s neemt. Door geduldig en vastberaden stapjes vooruit te maken, komt de Stier er wel.

Lichaam en geest

De Stier is wat gespannen deze maand. Dat kan de oorzaak zijn van ruzies en daar heeft de Stier dan ook weer last van. Je versterkt zo door je houding je eigen ongemak en stress. Probeer negatieve mensen en negatieve invloeden zoveel mogelijk te vermijden.

Probeer je tempo en haast die Mars veroorzaakt, wat te temperen. Wees voorzichtig met gereedschap of scherpe voorwerken. Door impulsief gedrag kan je jezelf verwonden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *