Horoscoop Stier november 2019

Maandhoroscoop november 2019 voor het sterrenbeeld Stier (21 april – 21 mei)

Liefde & relaties

Liefde en relaties zijn belangrijk voor de Stier in november 2019. Mercurius, de planeet die heerst over de liefde, beweegt tegengesteld tot de 20ste in je 7e huis van relaties. Je moet daardoor wel wat extra moeite besteden om duidelijk te communiceren met je partner of degene wiens hart je wilt winnen. 

Maar Mercurius maakt gunstige combinaties met Saturnus en Neptunus vanaf 12 november en dat zorgt dat jullie het makkelijker eens kunnen worden, ook over financiële onderwerpen. 

Vanaf 19 november komt er invloed van Mars die zich in je huis van relaties bevindt. Probeer om je niet te koppig op te stellen, en laat onderwerpen rusten waarvan je weet dat ze problemen kunnen opleveren. 

De laatste week van november kunnen onverwachte gebeurtenissen spanningen brengen in je liefdesleven. De Venus Jupiter combinatie in je 8ste huis helpt je om die spanningen in goede banen te leiden. 

Werk & carrière

Zakelijke relaties en samenwerkingsverbanden vragen veel van je aandacht. Er moeten veel onderhandelingen gevoerd worden. Zaken moeten opnieuw worden doorgesproken en nieuwe afspraken moeten worden gemaakt. Dat wordt veroorzaakt door Mercurius die tegengesteld beweegt. Hak knopen door als zaken of relaties niet goed meer werken. Sluit ze af en ga door. 

Het is deze maand lastig om de balans te vinden tussen werk en privé. Je partner kan zich snel verwaarloosd voelen. Soms is het nodig om wat afstand te nemen van je werk. 

Ook in je werk kunnen zich de laatste week van november onverwachte gebeurtenissen en veranderingen plaatsvinden. De situatie lijkt in eerste instantie lastiger dan hij is. Uiteindelijk, misschien na wat reorganiseren, word je er beter van. 

Body & mind

Je kan deze maand goed merken dat je geestelijke staat veel invloed heeft op je lichamelijke. Het is belangrijk om genoeg te bewegen en te sporten, zowel voor je lichaam als je geest. Het verjaagt pessimistische stemmingen en zorgt voor extra energie. Ook activiteiten als meditatie en ontspanningsoefeningen zijn belangrijk voor je. Stieren die een paar pondjes kwijt willen, zorgen kunnen goede resultaten boeken. 

Advies

Geld heeft extra aandacht nodig. Doe geen grote investeringen of onverstandige uitgaven.


Maandhoroscoop vorige maand

Liefde & relaties

Op 3 oktober neemt Pluto, een planeet met een grote invloed op je huis van liefde en relaties, zijn normale richting weer in. Dingen die spelen in je relatie of liefdesleven worden daardoor duidelijker of opgehelderd. Stieren kunnen meer romantiek, warmte en tederheid verwachten in hun leven. Meer woorden van liefde doordat Mercurius en Venus door je 7e huis van relaties trekken. De Zon volgt op de 23ste. Stieren verkeren graag in het gezelschap van hun geliefde en sommige Stieren denken eraan om hun relatie naar een volgende fase te brengen. 

Aan de andere kant kunnen Stieren ook behoefte hebben aan onafhankelijkheid en vrijheid wat tot conflicten of verwijten kan leiden. Door geduldig en flexibel te zijn, kan je zorgen dat zowel jij als je partner aan je trekken komen. 

De nieuwe Maan op 28 oktober is hét moment om nieuwe relaties te beginnen of oude relaties te verbeteren, te beëindigen of te herstellen. 

Werk & carrière

Mars helpt je bij je carrière vanaf 4 oktober als hij door je 6e huis van werk en gezondheidheid gaat trekken. De Zon bevindt zich daar tot de 23e. Je kan dus zeggen dat je je in een periode bevindt van actie, vooruitgang en initiatief. Je wilt je losmaken van je beperkingen en angsten overwinnen om verder te komen. Je werkt efficiënt en je kan laten zien dat je organisatorische kwaliteiten hebt. Je kan wel de neiging hebben om te veel verantwoordelijkheden op je te nemen.

Als je naar een baan op zoek bent, dan zouden er kansen genoeg moeten zijn en je kan een goede indruk achterlaten als je een gesprek hebt. 

Wat betreft geld heb je succes. Er kunnen zich nieuwe kansen voordoen om je inkomen te verbeteren of je krijgt financiële steun van je familie. Pas op met belangrijke beslissingen omdat Mercurius tegengesteld gaat bewegen vanaf 31 oktober. 

Body & mind

Je voelt je goed deze maand. Je hebt veel energie en je bent optimistisch. Besteed wat extra aandacht aan het verdelen van je tijd en het stellen van prioriteiten. Je loopt de kans uitgeput te raken tegen het eind van de maand. Je gaat makkelijk de strijd aan met iedereen. Accepteer gewoon dat je niet altijd gelijk hebt.

Advies

Probeer niet te veel de baas te spelen in werkrelaties of je liefdesrelatie. Hoe meer je andere probeert te overheersen hoe meer afstand ze van je nemen.