stier horoscoop

Maandhoroscoop Stier december 2022

Horoscoop december 2022 voor het sterrenbeeld Stier (21 april – 21 mei)

December lijkt een roerige maand te worden voor Stieren. Je hebt de invloed van de actieplaneet Mars die ook deze maand nog tegengesteld beweegt, al even kunnen voelen. Mars beweegt door je 2e huis van geld en bezit en op dit gebied kan je last hebben van vertragingen of frustraties. Je kan bijvoorbeeld veel te veel geld uitgeven.

Jupiter beweegt de eerste drie weken door je sociale 11e huis. Dit zorgt ervoor dat je veel netwerkt en een druk sociaal leven hebt zonder dat je er zelf veel moeite voor hoeft te doen. Een plan of droom kan bovendien uitkomen.

Op 7 december vindt er een volle Maan plaats in je 2e huis. Dit kan wijzen op een nieuwe bron van inkomsten of een nieuwe baan. Dit is een periode om aan je eigen behoeften te denken zonder te veel rekening te houden met anderen.

Vanaf 20 december gaat Jupiter je 12e huis binnen en blijft daar tot half mei 2023. Deze stand van Jupiter komt eens in de twaalf jaar voor. Je bent in deze periode wat gevoeliger en spiritueler. Dit is ook een tijd waarin je makkelijker angsten, slechte gewoonten of schuldgevoelens achter je kan laten. Je zou je ook kunnen verzoenen met iemand uit het verleden.

Op 23 december is er nog een nieuwe Maan in je 9e huis. Deze Maan opent deuren op het gebied van verre reizen, emigratie of onderwijs. Op 29 december gaat Mercurius wel tegengesteld bewegen in deze sector. Check je planning en eventuele reisschema’s dubbel.

Dagen met de meeste kansen: 27 en 28 december
Beste dagen voor liefde en romantiek: 14, 15 en 16 december
Stressvolle dagen: 8, 9 en 10 december


Maandhoroscoop vorige maand

Deze hele maand november beweegt de actieplaneet Mars in tegengestelde richting in je 2e huis van geld en bezit. Dit is een stand waarbij het een goed idee is om te kijken naar je uitgaven en manieren te vinden om geld te besparen. Dit is niet de tijd om risico’s te nemen met geld.

Op 8 november vindt er een Maansverduistering plaats in jouw teken. Hierdoor kan je tijdelijk wat minder zelfvertrouwen hebben. Dit is wel een goed moment om afscheid te nemen van mensen of omstandigheden die je hinderen of vooruitgang in de weg staan. Uiteindelijk werkt dit in je voordeel, maar je moet er even doorheen.

Er is beter nieuws vanaf 16 en 17 november als Venus en Mercurius je 8e huis van passie binnengaan. Je voelt je dan meer geliefd en gewaardeerd. Venus heeft een positieve invloed op je liefdesleven en Mercurius helpt je om je gevoelens in woorden om te zetten.

Het wordt nog beter als ook de Zon op 22 november je 8e huist binnengaat en er een nieuwe Maan plaatsvindt op 23 november. Dit helpt je om jezelf en jouw gevoelens beter te begrijpen. Je voelt een sterke drang om aan jezelf te werken en jezelf te verbeteren.

Op 23 november gaat Jupiter weer in zijn normale richting bewegen in je sociale 11e huis. Je aandacht gaat nu meer uit naar je vrienden en je bent drukker met sociale activiteiten. Je instelling is positief en dit is een geschikte tijd om toekomstplannen te maken.

Dagen met de meeste kansen: 9, 10 en 11 november
Beste dagen voor liefde en romantiek: 17, 18 en 21 november
Stressvolle dagen: 2, 3 en 5 november

Lees ook

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *