stier horoscoop

Maandhoroscoop Stier december 2023

Horoscoop december 2023 voor het sterrenbeeld Stier (21 april – 21 mei)

Venus, de liefdesplaneet beweegt tussen 4 en 29 december door je 7e huis van relatie. Van daaruit staat Venus recht tegenover Jupiter en Uranus. Hierdoor kunnen er veranderingen plaatsvinden in relaties en in je liefdesrelatie. De Stier kan andere ideeën, gedachten of gevoelens krijgen. Je kan ook verrast worden door gebeurtenissen op liefdesgebied. Single Stieren kunnen iemand ontmoeten waarvoor ze gevoelens gaan koesteren. Aan de andere kant kunnen Stieren ook hun relatie vrij plotseling verbreken.

Deze maand is geld een belangrijk onderwerp voor Stieren. Het is vooral belangrijk om een goede balans te vinden tussen inkomsten en uitgaven. De tweede helft van de maand is minder geschikt om belangrijke financiële beslissingen te nemen of investeringen te doen. Het 8e huis van geld van derden is heel actief deze maand. Zaken als erfenissen, belastingen en leningen kunnen aandacht van je vragen.

Wat betreft werk, kunnen er spanningen zijn met collega’s, leidinggevenden of zakenpartners. Het kan positief zijn als je laat zien dat je toch bereid bent om samen te werken.

Je bent lichamelijk fit en je hebt voldoende energie deze maand december. Wel kan de Stier zijn stemming laten beïnvloeden door twijfels of zorgen. Probeer jezelf niet teveel te isoleren en ga om met mensen die je kunnen opfleuren. Rond het midden van december kunnen Stieren hun geestelijke balans terugvinden.


Maandhoroscoop vorige maand

Stier liefde en relaties

Het 7e huis van relaties van de Stier is heel actief deze maand, met Mercurius tot 10 november, de Zon tot de 22e en Mars tot de 24e. Later komt de nadruk dan meer op het 8e huis van intimiteit en heftige emoties te liggen. Veel van je energie en aandacht gaat daardoor naar liefde en relaties. Niet alles is positief. Vooral rond het midden van de maand kunnen er spanningen of conflicten zijn. Er kunnen discussies ontstaan over jullie leven op de lange termijn. En de ideeën van jou en je partner lopen uiteen. Probeer machtsstrijd en dominantie te voorkomen.

Single Stier

Voor Stieren die op zoek zijn naar een nieuwe liefde kan november kansen bieden. Je kan iemand vinden die precies bij je past. Dus iemand die niet bang is om verantwoordelijkheid te nemen, die weet hoe zich te gedragen en die je vrij genoeg laat.

Werk en carrière

De sfeer op het werk en relatie met collega’s kan gespannen zijn of moeilijk verlopen, zeker in het midden van de maand. Een collega, leidinggevende of partner kan je verrassen met ongepast gedrag of een oneerlijke of agressieve reactie. Het is niet nodig om toe te geven aan de wensen van anderen maar probeer op een redelijke manier te onderhandelen zonder je te laten domineren door anderen.

Met Venus die vanaf 8 november door je huis van werk gaat bewegen, is de kans op succes op het werk groot, mits je hard werkt.

Stier en geld

Stieren kunnen deze maand allerlei kansen krijgen om hun inkomen te vergroten. Dat is gunstig maar Stieren kunnen wel het idee hebben dat ze er meer verantwoordelijkheden voor in de plaats krijgen en minder vrijheid.

Weeg bij alle financiële activiteiten de voors en tegens af.

Stier lichaam en geest

Als Venus vanaf 8 november door je 6e huis van werk en welzijn gaat bewegen dan is dat het begin van een periode waarin je meer aandacht aan je gezondheid en je dieet gaat besteden. Je kan jezelf af en toe best verwennen, maar het is verstandig om dat zo te doen dat je je gezondheid en gewicht in gedachten houdt. Je zal je dan ook beter en energieker voelen.

Besteed aandacht aan de manier waarop je met stress omgaat. Want ook dit heeft invloed op je gezondheid. Probeer een goede balans tussen werk en vrije tijd te vinden, let op dat je voldoende vitamines binnenkrijgt en maak af en toe een ontspannende wandeling.

Lees ook

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *