Maandhoroscoop januari 2018 voor het sterrenbeeld Stier (21 april – 21 mei)

Liefde & relaties 

Mars en Jupiter blijven je emoties aanwakkeren en je relaties opporren, ook in januari 2018, vooral het eerste deel van de maand. Beide planeten brengen energie en maken je ondernemend. Je kan dus een rumoerig en veelbewogen liefdesleven verwachten met de nodige passie, overdrijving en demonstratieve gebaren.

Aan de andere kant hoef jij niet degene te zijn die zijn/haar gevoelens zo zichtbaar naar buiten brengt. Je kan ook veel aandacht krijgen van iemand die heel uitbundig en vol passie naar jou toe is.

De positie van de planeten in januari zorgt voor een avontuurlijke liefde. Ook voor mensen met een relatie die nu samen meer in actie kunnen komen en wilde plannen kunnen maken.
Het kan best een spannende tijd zijn en een beetje voorzichtigheid kan geen kwaad.

Werk en carrière

Januari 2018 kan een goede maand voor je zijn. Tenminste als je goed omgaat met kansen en risico’s die je tegenkomt. De Zon staat deze maand recht tegenover Mars en Jupiter. Mars en Jupiter zetten je aan tot actie en geven je motivatie, maar kunnen er ook voor zorgen dat je de controle verliest. De Zon maakt daarnaast ook een driehoek met Saturnus en Pluto en dat helpt je gelukkig om op het rechte pad te blijven en geeft je de vastberadenheid om dingen voor elkaar te krijgen.

Je 9e huis is goed bezet deze maand, vooral de eerste weken. Dus prestaties in studie, reizen, cultuur en spiritualiteit zijn onderwerpen die je goed liggen. Aan het einde van de maand wordt je huis van carrière belangrijker en neemt succes en aanzien toe.

Samenwerken, competitie en uitdagingen zijn belangrijk in je werk deze maand.

Ga verstandig en voorzichtig om met geld.

Lichaam en geest

Je hebt voldoende energie deze maand. Maar de tegenstelling tussen de Zon en de Jupiter Mars combi kan je aanzetten tot gedachteloze acties, excessen en ander gedrag dat niet zo goed is voor jou en je gezondheid. Doe een beetje rustig aan en overdrijf niet en blijf uit de buurt van conflicten. Vermijd stress want dat veroorzaakt eetbuien.

Advies

Verdiep je ergens in, ga een cursus doen. Leer er iets bij.

 


Vorige maand: Maandhoroscoop december 2017

Liefde & relaties 

Wat betreft de liefde, kan december voor Stieren het beste omschreven worden als een actieve en onstuimige maand vol passie. Met Mars en Jupiter in je huis van relaties, zijn je reacties intens en vol passie. Dat betekent ook dat je snel in woede uit kan barsten. Je verwachtingen zijn vaak te hooggespannen.

Als je een extraverte en passionele persoonlijkheid hebt, is het beter om een beetje rustig aan te doen. Maak geen snelle beslissingen. Laat gevoelens van jaloezie en bezitterigheid niet uit de hand lopen en probeer je wil niet aan anderen op te leggen.

Als je een rustige, verlegen persoonlijkheid hebt dan kan de Mars-Jupiter combi in je voordeel werken. Je kan je beter uitdrukken en durft meer initiatief te nemen.

Werk en carrière

December helpt je op twee gebieden die je belangrijk vindt: geld en samenwerken. De Zon en Venus trekken allebei door één van je geldhuizen waar Saturnus zich al bevindt en Mercurius zich tegengesteld beweegt.

Als het aan de planeten ligt, is dit een ideale tijd om een bedrijf te beginnen, een investering te doen of om donaties of een erfenis te ontvangen of een belangrijke deal te sluiten.

In alle situaties kunnen zich vervolgen complicaties of onverwachte ontwikkelingen voordoen. Maar daar leer je dan weer van. Samenwerken kan je voordeel opleveren, zolang je je diplomatiek gedraagt.

Lichaam en geest

In december heb je de neiging je teveel met anderen te bemoeien en jezelf te verwaarlozen. Je kan ook piekeren of overbezorgd zijn en dingen teveel analyseren. Het is belangrijk dat je een balans vindt en ontspanning zoekt. Het is goed voor je om het gezelschap van positieve mensen te zoeken. Conflicten en overdaad zijn niet goed voor je gezondheid.

Advies:

Zet wat geld opzij en denk eerst heel goed na voor je besluiten neemt over geld en geldzaken.

 

 

Hier vind je de weekhoroscoop Stier
Lees de horoscoop Stier 2017 of alle jaarhoroscopen

 

De maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman