maandhoroscoop schorpioen

Horoscoop Schorpioen april 2019

Maandhoroscoop april 2019 voor het sterrenbeeld Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Liefde & relaties

April begint romantisch. Je bent gevoelig maar je hebt ook behoefte aan avontuur. Bestaande liefdes kunnen opbloeien en je kan zo maar weer verliefd worden op je eigen partner.

Mars bevindt zich in je 8ste huis van intimiteit en geheimen. Nu is de tijd om gevoelige en pikante onderwerpen te bespreken die een nadelige invloed op je relatie kunnen hebben. Spreek je uit over dingen waar je ontevreden over bent of geef moeizame relaties waar je niet tevreden over bent een tweede kans.

Single Schorpioenen die al langer in het geheim een oogje op iemand hebben, kunnen dat nu kenbaar maken. Je kan nu ook de eerste stap zetten en beginnen met daten.

Na 20 april is de tijd geschikt om een relatie officieel te maken of om iemand ten huwelijk te vragen.

Geld & carrière

De Zon bevindt zich in je 6e huis van werk en gezondheid tot 20 april. Veel Schorpioenen kunnen het idee hebben dat ze beneden hun niveau werken of dat ze te hoog opgeleid zijn voor wat ze moeten doen. Sommigen zullen daardoor op zoek gaan naar een nieuwe baan.

Als je een baan hebt waar je baas altijd over je schouder kijkt, zie dit dan als een kans om te laten zien wat je kan in plaats van je te ergeren.

Wat betreft geld, kunnen er complicaties optreden. Jupiter die zich in je 2e huis bevindt, in je huis van geld uit inkomsten gaat tegengesteld bewegen vanaf 10 april. Het hoeft niet te betekenen dat je minder geld gaat verdienen. Maar eerder dat je geld niet op tijd binnenkomt of dat je minder waar krijgt voor je geld. Stel je prioriteiten waar je je geld aan uit wilt geven. Sommige Schorpioenen gaan op zoek naar manieren om hun inkomsten te vergroten.

Body & mind

De Nieuwe Maan op 5 april activeert je 6e huis van gezondheid. Dat vraagt om een gezondere lifestyle. Misschien pas je veranderingen toe in je dieet of ga je meer bewegen. Probeer actief tijd te vinden om te ontspannen. Leg jezelf een beetje in de watten om bij te komen van de stress van je werk. Probeer het gevoel van balans terug te vinden en werk aan je conditie.

Advies

Laat je niet in met roddel en achterklap op je werk.


Vorige maand: maart 2019

Liefde & relaties

Met Uranus die weer terugkeert in je huis van relaties, kan je liefdesleven even wat hobbeliger worden. Maar de planeten laten ook zien dat je constructieve veranderingen kan doorvoeren en je kan bevrijden van oude gewoonten of eigenschappen die je al sinds je jeugd hebt en die nog steeds invloed hebben.

Ouders of ouderfiguren kunnen zich opeens meer gaan bemoeien met je persoonlijke leven en dat is niet iets waar Schorpioenen op zitten te wachten.

Je 5e huis van liefde en romantiek is druk bezet deze maand. Mercurius die zich tegengesteld beweegt zorgt voor intense gevoelens. Je kan blindelings verliefd worden en dat kan tot gecompliceerde situaties leiden. Iets anders om rekening mee te houden is dat je deze maand vruchtbaarder bent dan normaal.

De nieuwe Maan op 6 maart zorgt voor meer behoefte om een nieuwe relatie te beginnen of aan iets nieuws binnen je relatie. Probeer niet overhaast iets met iemand te beginnen. De kans bestaat namelijk dat je iemand verkeerd inschat. Omdat Mercurius tegengesteld beweegt kan ook ontrouw of de verdenking ervan een thema worden in je relatie deze maand.

Werk & carrière

Wat je carrière betreft, is dit niet je sterkste maand. Je hebt meer behoefte om leuke dingen te doen of je doet alleen die klussen die je leuk vindt.

Mars trekt door je huis van relaties en Uranus voegt zich daarbij na 6 maart. Samenwerkingsverbanden kunnen wat minder stabiel zijn en je kan de behoefte voelen om allerlei veranderingen en vernieuwingen door te voeren.

Vanaf 20 maart gaat de Zon je huis van werk en gezondheid in. Dit helpt Schorpioenen die ambitieus zijn en willen doorgroeien in hun werk of die op zoek zijn naar nieuw werk.
Geld is geen onderwerp waar veel aandacht naar toe gaat. Je hebt wel de neiging om meer risico’s te nemen, om te veel geld uit te geven aan pleziertjes of nutteloze dingen. Let goed op omdat je deze maand makkelijker het slachtoffer kan worden van oplichting.

Lichaam & geest

Omdat Uranus uit je huis van werk en gezondheid gaat, wordt je stemming beter. Je kan je beter concentreren en de stress verdwijnt grotendeels. De Zon schijnt ook nog in dat huis vanaf de 20ste. De Schorpioen voelt zich dan als herboren. De volle Maan op 21 maart kan je helpen om van slechte gewoonten af te komen die je gezondheid schaden.

Advies

Sta open voor veranderingen en stel je flexibel op.