maandhoroscoop schorpioen

Horoscoop Schorpioen februari 2019

Laatst bijgewerkt:

Maandhoroscoop februari 2019 voor het sterrenbeeld Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Liefde & relaties

In februari heb je veel behoefte aan affectie en wil je vooral dat je liefdesleven harmonieus is. Maar of dat lukt is de vraag. Venus, de liefdesplaneet trekt vanaf 4 februari door het teken Steenbok. De invloed van Steenbok maakt alles wat serieuzer en verstandiger. Je kan serieuze gesprekken met je partner voeren en je merkt dat het verstand overheerst boven je gevoel.

Gelukkig word je huis van liefde en romantiek vanaf 10 februari geactiveerd door Mercurius en vanaf 19 februari door de Zon. Ook de volle Maan vindt dan plaats. Door Mercurius kan je precies de goede dingen zeggen om iemand de liefde te verklaren. Het maakt je wat zachtaardiger en zorgt ervoor dat je klaar bent voor een nieuw emotioneel avontuur.

Mars gaat vanaf de 14e februari door je huis van relatie bewegen. Dit maakt emoties heviger. Het kan voor passie zorgen maar ook voor ruzies en irritaties. Aan de andere kant maakt Mars je ook moediger en avontuurlijker. Dat kan single Schorpioenen helpen die op liefdespad willen gaan.

Werk & carrière

Met Mars tot 14 februari in je 6e huis van werk en gezondheid, heb je genoeg energie om je op je werk te storten. Er zijn veel projecten die je moet opzetten of afmaken en daar heb je nu de inspiratie en ambitie voor.

Tussen 11 en 14 februari als Mars dichtbij Uranus komt, dan kan je de neiging hebben om plotseling grote veranderingen door te voeren. Dat kan goed uitpakken als je niet te impulsief bent en goed doordacht te werk gaat. Geef bijvoorbeeld niet zomaar je baan op, maar zorg eerst dat je iets anders hebt. De situatie voor werkeloze Schorpioenen wordt gunstiger deze maand.

In je financiële situatie lijkt weinig verandering. Door Jupiter in je huis van inkomsten kan je te optimistisch zijn over je saldo.

Lichaam & geest

De nieuwe Maan op 4 februari is heel geschikt om je op je eigen emoties en behoeften te richten. Je kan je wat kwetsbaar voelen en je hebt behoefte aan plekken waar je je veilig voelt. Maak tijd vrij voor jezelf.

Mars heeft invloed op je huis van gezondheid. Je bent eerder gefrustreerd en geïrriteerd. Relax…

Advies

Probeer je rustig en verstandig te gedragen in relaties. Laat conflicten niet uit de hand lopen.


Vorige maand: januari 2019

Liefde & relaties

Op 7 januari gaat Venus, de liefdesplaneet het teken Boogschutter binnen. Boogschutter is een teken dat open en avontuurlijk is en van vrijheid houdt. Je wordt daardoor wat minder jaloers, minder bezitterig en je kan ook je controle drang wat meer loslaten. Dat doet je relatie goed.

Probeer je wat meer te verdiepen in wat je partner belangrijk vindt. Je kan er dan wel achter komen dat jullie niet dezelfde dingen leuk vinden. Dat hoeft geen probleem te zijn zolang jullie er maar over praten. De planeten helpen je om meer begrip te hebben voor elkaars standpunt.

Schorpioenen die proberen om iemand te verleiden kunnen een te idealistisch beeld hebben. Meestal leidt dat tot een teleurstelling achteraf. Probeer realistisch te blijven.

Werk & carrière

De Zoneclips van 6 januari en de maaneclips van 21 januari hebben allebei invloed op je carrière en reputatie. Je kan gedwongen worden om radicale beslissingen te nemen op die gebied.

Er kunnen zich veranderingen voordoen bij het bedrijf waar je werkt of misschien moet jij je gedrag of stijl aanpassen of de manier waarmee je met de leiding omgaat. Het zal doorzettingsvermogen, kennis en verstand voor nodig zijn om de juiste weg te vinden. Laat je niet in met roddels en intrige.

Mars bevindt zich deze maand in je huis van werk en gezondheid. Onderneem actie en ga ervoor maar probeer niet al te krachtig en dwingend over te komen.

Met Jupiter in je huis van inkomsten uit werk heb je er vertrouwen in dat je meer geld kan verdienen en dat wil je ook graag. Maar laat je niet in met gokken, speculatie of piramide spelen die je beloven dat je snel en makkelijk geld kan verdienen. Je zal er hard voor moeten werken.

Lichaam & geest

Voor een Schorpioen is verandering niet makkelijk. Het kan irritatie en en zelfs paniek veroorzaken. De Schorpioen houdt alles graag onder controle. Dat is op zich al vermoeiend. De planeten zorgen deze maand ook nog eens voor extra energie. Dat kan ervoor zorgen dat je je onrustig voelt en moeilijk tot rust komt. Probeer een goede balans en tijdverdeling te vinden tussen werken en vrije tijd. Doe alle rustig aan en haast je niet.  

Advies

Verdiep je goed in alle regels en wetten als je financiële actie onderneemt.

Ook interessant
stier 2019
Jaarhoroscoop Stier 2019