maandhoroscoop steenbok

Horoscoop Steenbok juni 2019

Maandhoroscoop juni 2019 voor het sterrenbeeld Steenbok (22 december – 20 januari)

Liefde & relaties

Je 7e huis van relaties is druk bezocht in juni. Mars bevindt zich daar al en later komt daar ook Mercurius en de Zon bij. Je bent meer dan ooit bereid om deel uit te maken van een relatie, je wilt moeite en energie in te steken en laten zien dat je partner op je kan rekenen als dat nodig is. De Steenbok heeft de naam serieus en degelijk te zijn, maar je laat deze maand ook zien dat je gepassioneerd kan zijn. Dat je kan verleiden en iemands hart kan veroveren.

Steenbokken die op zoek zijn naar een nieuwe liefde kunnen iemand tegenkomen in alledaagse omstandigheden. Tijdens het boodschappen doen of op weg naar het werk bijvoorbeeld.

Je sociale leven is actiever en dat is ook gunstig voor je liefdesleven als je hoopt iemand te ontmoeten. Juni is ook een prima waarin je goed bent in het organiseren van een feest of een bruiloft bijvoorbeeld.

Werk & carrière

In juni heb je meer plezier in je werk. Dat komt omdat Venus en de Zon zich het grootste deel van de maand in jouw teken bevinden.

Het is vooral een goede tijd voor Steenbokken die een eigen bedrijf hebben of die voor zichzelf willen beginnen en van hun hobby hun beroep willen maken.

Steenbokken die werk zoeken, zullen misschien met een baantje genoegen nemen dat minder hoog op de hiërarchische ladder staat dan ze wilden. Goed om ervaring op te doen.
De nieuw Maan op 3 juni vindt plaats in je 6e huis van werk en wijst op nieuwe kansen of het aanbreken van een nieuwe fase in je werk. Maar wees voorzichtig dat je verwachtingen niet te hoog zijn.

Op het gebied van geld lijken er geen veranderingen in je situatie zoals die nu is, te verwachten.

Body & mind

De nieuwe maan op 3 juni vindt plaats in je huis van werk. Dat huis gaat ook over je gezondheid. Je kan veranderingen doorvoeren in je lifestyle of je dieet of je geeft een ongezonde gewoonte op.

Laat je stemming niet beïnvloeden door de druk of wensen van andere mensen. Maar probeer ook op jouw beurt anderen niet onder druk te zetten.

Advies

Probeer je wat meer in te leven in andere mensen en stel je flexibel en welwillend op.


Maandhoroscoop maand: mei 2019

Liefde & relaties

Je 5e huis van liefde, plezier, flirten en affaires, is deze maand heel actief. Behalve Uranus, bevinden ook de Zon zich daar tot de 21ste, Mercurius van 5-21 mei en Venus vanaf 15 mei. Bovendien bevindt Mars zich in je huis van relaties vanaf 16 mei.

Onder deze omstandigheiden is je liefdesleven heel intens en kan je allerlei onverwachte gebeurtenissen, spanningen of plotselinge aantrekkingskracht ervaren.

De nieuwe Maan op 5 mei heerst over je 5e huis en moedigt je aan om iemand de liefde te verklaren, om verliefd te worden of om meer passie in je leven te zoeken. Je bent heel creatief, ook op het gebied van de liefde. De eerste helft van de maand kan je wel wat jaloers of bezitterig zijn.

Steenbokken zien de liefde deze maand weer zitten. Ze voelen zich weer geliefd, gewaardeerd en aantrekkelijk zowel bij bestaande relaties als bij nieuwe verliefdheden.
Aan de andere kant is dit ook een goede maand om relaties, waar geen leven meer in zit of waar de balans tussen geven en nemen zoek is, te beëindigen.

Werk & carrière

Mei begint voor Steenbokken wat turbulent waar het werk betreft. Oudere conflicten kunnen weer aan de oppervlakte komen. Sommige Steenbokken zouden het liefst hun baan meteen opgeven, wat niet slim zou zijn natuurlijk. Maar het kan wel tot conflicten en stress leiden. Een aantal Steenbokken kan zelfs ontslagen worden.

De tweede helft van mei zal de rust weer keren. Situaties worden opgehelderd en verbeterd.

Steenbokken die een vrij beroep hebben, voor zichzelf werken, freelance werk doen, vooral op artistiek gebied of in de entertainment business, hebben de beste kansen deze maand.

Body & mind

Je hebt sterk de neiging om alleen dingen te doen die je zelf leuk vindt. Je voelt je geliefd, veilig en je ontdekt hoe fijn het is om dingen alleen te doen. Kinderen kunnen een bron van vreugde zijn en vanwege hen kan je zelf actiever worden. Maak gebruik van de stand van de planeten en ga aan de slag om jezelf in vorm en goede conditie te krijgen. Het zal je nu makkelijker lukken.

Houd ook als je reist rekening met vertraging of pech. Vertrek op tijd voor het geval je de weg kwijt raakt.  

Advies

Banden in de familie kunnen gespannen zijn of spanningen veroorzaken in je liefdesleven. Wees geduldig.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant
Hoe verleid je een Kreeft
Hoe verleid je een Kreeft?