maandhoroscoop steenbok

Maandhoroscoop Steenbok maart 2020

Maandhoroscoop maart 2020 voor het sterrenbeeld Steenbok (22 december – 20 januari)

Steenbokken zijn deze maand in de stemming om nieuwe dingen uit te proberen. Nieuwe ervaringen opdoen, nieuwe mensen ontmoeten, een nieuwe stijl uit proberen. Je bent zoekende en dat bevalt je prima. 

Liefde

Die behoefte aan iets nieuws en iets anders speelt ook door in je liefdesleven. Je bezoekt misschien nieuwe restaurants of je gaat een nieuwe sport beoefenen. Hierdoor is de kans groot dat je veel nieuwe contacten opdoet en wie weet wie daar tussen zit. 

Steenbokken met een relatie zijn romantischer dan anders. Organiseer een romantisch etentje of een speciaal uitje. De tweede helft van de maand is ook een goede periode om samen iets aan jullie huis te verbeteren of om te gaan samenwonen. 

Werk

Maart is een maand waarin je aan een nieuwe baan kan beginnen of een nieuw project kan starten. Je bent hoopvol en optimistisch. Het voelt alsof je alles wat je in je hoofd hebt, kan waarmaken.

Je bent vooral met je eigen carrière bezig en je houdt daarbij wat minder rekening met collega’s of mensen met wie je samenwerkt. Dat wordt je niet altijd in dank afgenomen.  

Het is belangrijk dat je een balans vindt tussen geld verdienen en werk dat je echt leuk vindt. Ga op zoek naar werk waar je hart in ligt.

Welzijn

Om deze maand voldoende energie te hebben is het belangrijk dat je veel sport en in beweging bent. Een Steenbok vindt het vaak zonde om veel geld uit te geven aan de sportschool. Dus vind een manier om te sporten die weinig geld kost. Ga hardlopen of fietsen. Regelmatig sporten helpt je ook om stress te verminderen. 


Horoscoop vorige maand

Liefde

Venus, de liefdesplaneet en de planeet die heerst over je huis van de liefde, trekt vanaf 7 februari door je 4e huis van huis en gezin. Liefde lijkt deze maand de basis om je veilig te voelen en om je emotioneel in balans te houden. Vanaf 24 februari kunnen bestaande relaties wat meer spanningen ondervinden vanwege een onderwerp uit het verleden dat nu weer actueel wordt. Er kunnen ook conflicten ontstaan vanwege jaloezie of iemand die  probeert om je tegen je partner op te zetten. 

De nieuwe Maan op 23 februari helpt om de communicatie weer op gang te krijgen. Zowel relaties als single Steenbokken profiteren hiervan. Het helpt om problemen bespreekbaar te maken en om iemand mee uit te vragen of te laten merken dat je hem of haar leuk vindt. 

Werk

Mercurius, de planeet die heerst over je huis van werk en gezondheid, gaat op 17 februari tegengesteld bewegen in je huis van communicatie en leren. Steenbokken die werk zoeken kunnen daarom eens informeren bij een oude werkgever. Steenbokken die al werk hebben doen er goed aan om hun baan te houden en niet op zoek te gaan naar ander werk deze maand februari. Onderhandel eventueel over een hoger salaris en betere voorwaarden.

Op 16 februari gaat Mars door het teken Steenbok bewegen. Dat geeft je veel energie en maakt je moedig. Je kan nu uitblinken op je werk. 

Wat betreft geld, heb je weinig te klagen. De Zon brengt licht in je huis van geld en moedigt je aan om ook wat te sparen.

Welzijn

In februari 2020 lijkt je conditie goed en heb je voldoende doorzettingsvermogen dankzij Mars in jouw teken. Misschien heb je deze maand wat vaker de behoefte om alleen te zijn. Zoek in dat geval een rustige plaats waar je tot rust kan komen.