maandhoroscoop steenbok

Horoscoop Steenbok september 2019

Maandhoroscoop september 2019 voor het sterrenbeeld Steenbok (22 december – 20 januari)

Liefde & relaties

Je bent deze maand september optimistisch en vol zelfvertrouwen. Dat heeft een positief effect op je relaties en liefdesleven. Als er onzekerheden of twijfels zijn, dan til je daar niet zo zwaar aan. Je bent eerder bereid om aan problemen te werken en constructieve oplossingen te zoeken.

Single Steenbokken kunnen ook profiteren van de gunstige invloed van planeten en de aandacht van iemand trekken die ze al langer leuk vinden. Toch zijn er ook veel Steenbokken die er deze maand bewust de voorkeur aan geven om zich niet te binnen of te settelen. 

Venus trekt door je 9e huis tot 14 september. Hierdoor heb je de eerste helft van de maand meer behoefte aan avontuur, aan nieuwe dingen en wil je experimenteren in je liefdesleven. Steenbokken die niet gelukkig zijn met hun relatie zullen meer ruimte en vrijheid willen. 

Een reisje of weekendje weg zal zowel nieuwe als bestaande relaties goed doen. 

Werk & carrière

Vanaf de tweede helft van september is het druk in je 10e huis van je carrière. Venus, Mercurius bewegen er vanaf de 14e en de Zon vanaf de 23e. Op 28 september vindt er een nieuwe Maan plaats. Dit is daarom een prima maand voor een nieuw begin op het gebied van carrière en werk. 

Venus in je 10e huis is goed voor nieuwe lange termijn ontwikkelingen. Neem de tijd om goed na te denken welke kan je met met carrière op wilt. Je kan nu de juiste veranderingen maken. Veranderingen zijn vaak een uitdaging voor Steenbokken, maar deze maand valt dat mee. 

Op 18 september neemt Saturnus, de planeet die heerst over jouw teken, zijn normale richting weer aan. Vanaf dan neem je het heft van je carrière weer meer zelf in handen. Je laat je niet tegenhouden, ook niet als je moeilijke beslissingen moet nemen. 

Vermijd conflicten met bazen of andere mensen met autoriteit. Uiteindelijk gaat dat je geld kosten. 

Body & mind

Deze maand september trek je je wat meer aan dan normaal van wat mensen zeggen. Dat is niet goed voor je zelfvertrouwen. Probeer oude problemen eens op een nieuwe manier aan te pakken. Probeer je meningen en overtuigingen te herzien. Zowel op je werk als in je privéleven. Ga naar buiten, trek erop uit en stap uit je comfort zone. 

Advies

Twijfel niet langer, voer gewoon die plannen uit waar je al langer over nadenkt. Dit is de goede tijd daarvoor. 


Maandhoroscoop maand: augustus 2019

Liefde & relaties

Augustus is een goede tijd om de relatie met je partner te verdiepen. Werk aan wederzijds vertrouwen en maak samen plannen voor de toekomst. Steenbokken zoeken naar serieuze relaties. Maar deze maand lijk je ook wat gevoeliger en laat je meer passie zien. 

De nieuwe Maan op 31 juli en de planeten in je 8ste huis van liefde  en intimiteit, moedigen je aan om oude conflicten op te lossen en de band te versterken. De meeste relaties zullen de positieve invloed hiervan merken en een soort van transformatie ondergaan tenzij je relatie al langere tijd heel slecht of zonder liefde is. 

Steenbokken die op zoek zijn naar een nieuwe liefde, zullen deze maand meer twijfelen. Met Uranus in tegengestelde richting vanaf 12 augustus kan je veel korte maar hevige relaties verwachten. Niemand lijkt echt aan je verwachtingen te doen. Probeer niet te veel geld uit te geven om indruk te maken op mogelijke toekomstige geliefden. 

Werk & carrière

Venus, de planeet die heerst over je huis van carrière bevindt zich in je 8ste huis van geld, belasting en schuld. Mercurius bevindt zich daar ook tussen 11 en 29 augustus. Dit is een goede tijd om orde op zaken te stellen in je werk. Sluit oude projecten af of stop ermee als ze niet werken. Maak plannen voor nieuwe projecten. Misschien maak je zelfs plannen om een heel andere weg in te slaan wat je carrière betreft. 

Let op je prioriteiten. Zoek uit wat echt belangrijk is voor je carrière. De nieuwe Maan op 31 juli en de volle Maan op 15 augustus beïnvloeden je huizen van geld. Werk je administratie bij en weersta de neiging om grote uitgaven te doen. Je partner kan naar jouw idee deze maand te veel geld uitgeven. Vind een diplomatieke manier om hem of haar dat te zeggen.

Body & mind

Mercurius en Jupiter, zijn beide planeten die je gezondheid beïnvloeden. Omdat ze allebei deze maand hun normale richting weer innemen, zal je gezondheid en conditie verbeteren. 

Na 18 augustus is het een goed idee om meer te gaan sporten en om wat meer avontuurlijke dingen te doen. Stap uit je comfort zone. Je voelt je dan vrijer en je kijk op de dingen wordt breder.

Advies

Probeer rust te vinden met jezelf en de veranderingen die plaatsvinden in je leven.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant
sterrenbeeld berekenen
Bereken je sterrenbeeld