maandhoroscoop steenbok

Horoscoop Steenbok april 2019

Maandhoroscoop april 2019 voor het sterrenbeeld Steenbok (22 december – 20 januari)

Liefde & relaties

Je bent deze maand goed gemutst, aangenaam gezelschap en je praat meer dan normaal. Je bent zelfs bijna romantisch. Bijna, net genoeg om een goede indruk te maken op je partner of potentiële geliefde.

Single Steenbokken kunnen zich onverwacht aangetrokken voelen tot iemand die in de buurt woont of die je toevallig tegenkomt. Misschien is het wel je buurman/vrouw. Tot 20 april is de tijd heel geschikt om je gevoelens voor iemand te laten blijken. Dus zet je over je verlegenheid heen. Als je geliefde ergens ver weg is of heel druk is, probeer dan wat meer te communiceren door te bellen, te appen of te mailen.

Steenbokken met een relatie kunnen uitstapjes maken of samen vrienden en familie bezoeken om de sleur in de relatie tegen te gaan. Als je er goed over nadenkt zal je tot de conclusie komen dat jouw relatie zo slecht nog niet is.

Na 20 april kan er meer passie in je liefdesleven komen als de Zon je huis van de liefde binnengaat.

Geld & carrière

Eigenlijk is april een maand waarbij je je werk en je carrière op een laag pitje zet en waarbij je meer tijd en aandacht besteedt aan je huis, familie en vrienden. Je zal zien dat dit positief uitpakt en dat ze op hun beurt ook meer begrip hebben voor je werk.
Steenbokken kunnen besluiten om meer van huis te gaan werken. Bovendien kunnen Steenbokken goede zaken doen als ze hun huis verkopen of werk hebben dat te maken heeft met de huizenmarkt. Je hebt nu eerder de neiging om een gokje te wagen en dat kan best goed uitpakken. Als je maar niet te inhalig bent.

Als je goede zakelijke ideeën hebt, dan zal het nu niet moeilijk zijn om investeerders te vinden of mensen die met je willen samenwerken. Zolang je de mensen thuis maar niet verwaarloost.

Je kan je voordeel doen met de steun van Mercurius en Mars. Ze geven je de energie om je werk of je werkwijze te reorganiseren. Mars in je huis van werk en gezondheid geeft je daarvoor extra moed, om werk te delegeren bijvoorbeeld. Neem niet teveel hooi op je eigen vork.

Body & Mind

In april kan je wat meer last hebben van spanning waardoor je eerder kan uitvallen of boos wordt. Probeer wat meer te ontspannen. Ga vaker naar buiten of doe iets leuks. Je stemming kan ook plotseling omslaan en veranderen van een overdreven optimistisch gevoel naar een gebrek aan zelfvertrouwen. Jupiter die tegengesteld beweegt van 10 april tot 12 augustus maakt je wat spiritueler.

Advies

Wees niet te arrogant want dat kan je vriendschappen of relaties kosten.


Vorige maand: maart 2019

Liefde & relaties

In jouw huis van de liefde, bevinden zich vanaf 6 maart zowel Mars als Uranus. Dat stimuleert je behoefte aan verandering, aan een nieuwe relatie en aan flirten. Je hebt even een hekel aan alles wat saai is. Veel Steenbokken, met of zonder relatie flirten meer en willen kijken of ze het nog steeds in zich hebben om iemand te kunnen verleiden. Zelfs verlegen Steenbokken kruipen uit hun schulp.

Voor Steenbokken met een relatie is communiceren heel belangrijk. Vanaf de nieuwe Maan op 6 maart vinden jullie nieuwe manieren om je gevoelens en verlangens met elkaar te delen en begrijpen jullie elkaar beter.

Mercurius beweegt zich tegengesteld en daardoor kunnen er wat oude problemen naar boven komen. Kijk samen welke veranderingen jullie door kunnen voeren in je dagelijks leven. Stel je niet te koppig op en probeer jouw wil niet te zeer aan anderen op te leggen.

Werk & carrière

Op je werk kan je met allerlei misverstanden of tegenvallers te maken krijgen deze maand. Als je een eigen bedrijf hebt, kan de relatie met personeel verwarrend verlopen. Je vindt het lastig om je activiteiten te organiseren en om jezelf gedisciplineerd te gedragen. Iets waar je normaal juist heel goed in bent.

Mercurius in je huis van werk, beweegt zich tegengesteld van 5 tot 28 maart. Contracten of overeenkomsten kunnen voor problemen zorgen. Als je zaken doet met buitenlandse bedrijven of mensen uit het buitenland, dan is het aan te raden om extra voorzichtig te zijn met die samenwerking. Het kan geen kwaad om je wat meer ontspannen en vriendelijker op te stellen naar collega’s toe.

Wat betreft geld, is er geen reden tot zorgen. Deze maand lijkt zelfs iets beter dan vorige maand.

Body & mind

Door Mercurius in je huis van gezondheid kunnen er makkelijk vertragingen of misverstanden ontstaan op dit gebied. Let goed op als je afspraken maakt voor beauty- of gezondheidsbehandelingen en ook als je medicijnen ophaalt of je wel de goede meekrijgt. Maak geen al te extreme veranderingen in je lifestyle of voeding.

Advies

Houd ook als je reist rekening met vertraging of pech. Vertrek op tijd voor het geval je de weg kwijt raakt.  

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant
horoscoop 2016 steenbok
Jaarhoroscoop 2016