Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram (21 maart – 19 april) voor volgende week 15-22 april 2024

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop volgende week

Tot en met woensdag zijn het gunstige dagen voor relaties. Single Rammen kunnen een nieuwe liefde vinden en bestaande relaties bloeien op door een verstandige en gevoelige aanpak van de Ram. Relaties die de laatste tijd problemen ondervonden, kunnen daar nu een oplossing voor vinden. De Ram kan deze week ook interessante relaties binnen op het gebied van werk, zaken of vriendschappen.

Zaterdag eindigt het Ram-seizoen en dat kan niet zonder slag of stoot gaan. Rammen kunnen lange gesprekken voeren waarin ze laten merken wat ze dwarszit. Dingen moeten rechtgezet en verwerkt worden. Geld kan een onderwerp van aandacht worden omdat de Zon op zaterdag je 2e huis van geld en bezit binnengaat en daar ook de Jupiter-Uranus combinatie plaatsvindt. Dit kan wijzen op een financiële meevaller.

Beste dag(en): 20 en 21 april 2024

Lees ook de nieuwste Ram maandhoroscoop hier.

Horoscoop deze week

De Zonsverduistering op maandag in jouw teken Ram, zal waarschijnlijk niet ongemerkt aan de Ram voorbijgaan. Je leven kan behoorlijk gaan veranderen in de komende maanden en daar maak je nu de voorbereidingen voor. Dus denk goed na wat je wenst, want het kan wel eens uitkomen. Je bent energiek en enthousiast.

Vanaf woensdag kan je je gedachten heel goed omzetten in woorden en dat maakt de gesprekken die je hebt aangenaam en nuttig. Omdat je je zo duidelijk en vlot kan uitdrukken zijn dit prima dagen om te onderhandelen, zaken te doen of om belangrijke onderwerpen te bespreken in je persoonlijke relaties. Je kan zelfs optreden als vredestichter of mediator bij onenigheid tussen vrienden of familieleden.

Beste dag(en): 11 en 12 april 2024

Lees ook de weekhoroscopen van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier.

Lees ook…

  1. Waarom zijn niet alle horoscopen ververst voor aankomende week. Ik ben n Ram maar daar staat nog de horoscoop van afgelopen week.

    1. Hi Monique,

      De horoscopen zijn op 6 oktober rond 12 uur vernieuwd. Het kan zijn dat je de cache van je browser moet legen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *