weekhoroscoop

Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram (21 maart – 19 april) voor de week van 20-27 januari 2020

Tot en met dinsdag heb je veel energie en ben je ambitieus in bijna alles wat je wilt doen. Dit is ook een goede tijd voor fysieke activiteiten. Probeer wel eerlijk te spelen en niet te egoïstisch te zijn. Je bent direct en moedig en daardoor kan je veel bereiken. Maar bescheidenheid en matigheid helpen je om succesvol te zijn.

Vanaf woensdag bent je goed in het onderhandelen en in zaken doen. Je kan anderen jouw standpunt duidelijk maken. Ook studeren of examen doen gaat je goed af. Het weekend is geschikt voor sociale activiteiten, om te flirten en plezier te maken.

Beste dag(en) van de week: 23 en 24 januari 2020

Horoscoop vorige week

Tot woensdag ben je extra beschermend naar je geliefde en gezin. Je toont je liefde door ze op praktische manieren van dienst te zijn. Je voert je werkt en verantwoordelijkheden uit met geduld en aandacht. Dit zijn dagen waarin je je gevoelens makkelijker kan uiten.

Vanaf donderdag heb je meer kracht, moed en passie. Je kan moeilijke taken aanpakken. Je hebt het geluk aan je kant, je bent optimistisch en bereid om risico’s te nemen. Je bent deze dagen extra aantrekkelijk en populair. Bovendien neem je eerder het initiatief. Je kan makkelijk indruk maken op iemand op je werk of in de privésfeer.  

Beste dag(en) van de week: 17 en 18 januari 2020

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2020 of alle jaarhoroscopen
Lees ook 20 eigenschappen van de Ram

  1. Waarom zijn niet alle horoscopen ververst voor aankomende week. Ik ben n Ram maar daar staat nog de horoscoop van afgelopen week.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *