weekhoroscoop

Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram (21 maart – 19 april) voor de week van 29 mei-5 juni 2023

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

Het leven is vol onverwachte gebeurtenissen en dat geldt ook voor deze week. De week brengt natuurlijk zowel positieve als negatieve dingen en het is jouw taak om het goede te omarmen en het slechte zoveel mogelijk te negeren en te laten gaan.

Deze week is de Ram minder impulsief dan normaal en daardoor ben je in staat om voorzichtig te zijn met het nemen van risico’s. Je neemt vol zelfvertrouwen je beslissingen. Dat lijkt vooral over geld te gaan maar kan ook met je talenten of vaardigheden te maken hebben.

De Ram kan deze week een vriend, bekende of iemand uit de buurt met andere ogen gaan bekijken en zelfs romantische gevoelens gaan koesteren. Zoek contact maar laat niet meteen je gevoelens blijken. Kijk de kat nog even uit de boom.

Beste dag(en): 2 en 3 juni 2023

Lees ook de nieuwste Ram maandhoroscoop hier.

Horoscoop vorige week

Mars de planeet die jouw teken Ram sterk beïnvloedt, staat deze week recht tegenover Pluto. Dat zorgt voor een intense passie en energie. Voor jouw passies ben je nu bereid om tot het uiterste te gaan om jezelf te bewijzen. Voor deze energie is het nodig om een uitlaadklep vinden. Bijvoorbeeld door te sporten of je op een andere manier lichamelijk in te spannen.

Tegelijkertijd vormt Mars op dinsdag een vierkant met Jupiter. Hierdoor ben je super optimistisch en zelfverzekerd waardoor je je eigen kunnen makkelijk kan overschatten. Je hebt zoveel grootse en creatieve plannen, dat je niet weet waar je moet beginnen. Probeer je in elk geval te beperken tot één project. Dat maakt de kans op succes groter.

Beste dag(en): 23 en 24 mei 2023

Andere weekhoroscopen

Weekhoroscoop Ram
Weekhoroscoop Stier
Weekhoroscoop Tweelingen
Weekhoroscoop Kreeft
Weekhoroscoop Leeuw
Weekhoroscoop Maagd
Weekhoroscoop Weegschaal
Weekhoroscoop Schorpioen
Weekhoroscoop Boogschutter
Weekhoroscoop Steenbok
Weekhoroscoop Waterman
Weekhoroscoop Vissen

Lees ook…

Weet je niet welk teken, bereken het hier

  1. Waarom zijn niet alle horoscopen ververst voor aankomende week. Ik ben n Ram maar daar staat nog de horoscoop van afgelopen week.

    1. Hi Monique,

      De horoscopen zijn op 6 oktober rond 12 uur vernieuwd. Het kan zijn dat je de cache van je browser moet legen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *