weekhoroscoop

Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram (21 maart – 19 april) voor de week van 20-27 september 2021

Horoscoop deze week

Tot en met dinsdag zijn het goede dagen voor relaties, maar in het bijzonder voor liefdesrelaties. Anderen vinden je aantrekkelijker dan anders en dat biedt perspectieven als je wilt daten of nieuwe vrienden wilt maken. Je ziet er goed uit en je bent charmant. Maak gebruik van de gunstige omstandigheden en los eventuele relatieproblemen in je persoonlijke of professionele leven op. Probeer eens een nieuw kapsel uit of een nieuwe make-up.

Vanaf woensdag kan je goed focussen op moeilijk en gedetailleerd werk. Je werklust is groot en je toont doorzettingsvermogen. Hierdoor kan je goede prestaties leveren waardoor je respect en waardering kan krijgen. Je geduld en zelfbeheersing zijn groot. Dit zijn goede dagen om reparaties uit te voeren, je huis op te knappen, de tuin aan te pakken of te werken met harde materialen als steen en hout.

Beste dag(en): 22 en 23 september 2021

Horoscoop vorige week

Tot en met donderdag ervaar je de omgang met andere mensen intenser. Liefde kan zich verdiepen en je kan zelfs hele nieuwe emoties ervaren. Ook familiebanden kunnen sterker worden. Ongemerkt kan je je aangetrokken voelen waardoor je toenadering toe familieleden zoekt. Oude problemen of ruzies kunnen nu makkelijk opgelost worden. Je hebt er minder moeite mee om je emoties in gezelschap te tonen.

Vanaf vrijdag ben je helder en scherp van geest en toch kan je harmonieuze discussies voeren. Je wilt je gedachten graag delen met anderen. Deze houding, gecombineerd je nieuwsgierigheid en je bereidheid om nieuwe dingen te leren, maken dit prima dagen om te handelen, onderhandelen en voor sociale activiteiten. Je kan goed nieuws verwachten of nieuwe vrienden maken.

Beste dag(en): 15 en 16 september 2021

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook:

  1. Waarom zijn niet alle horoscopen ververst voor aankomende week. Ik ben n Ram maar daar staat nog de horoscoop van afgelopen week.

    1. Hi Monique,

      De horoscopen zijn op 6 oktober rond 12 uur vernieuwd. Het kan zijn dat je de cache van je browser moet legen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *