weekhoroscoop

Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram (21 maart – 19 april) voor de week van 17-24 januari 2022

Horoscoop deze week

Tot en met vrijdag heb je een doelgerichte energie die je heel ambitieus maakt. Je aanpak is assertief en direct en toch doe je het op zo’n manier dat de harmonie bewaard blijft. Deze houding van je imponeert mensen en zorgt ervoor dat ze je eerder steunen of meewerken. Dit is een tijd om gezien te worden, om te laten zien waar je goed in bent en om op te komen voor je mening. Maak een eind aan hindernissen die je succes in de weg staan.

In het weekend is je denken gebalanceerd en heb je een vloeiende manier van communiceren. Dat maakt dit een goede tijd voor studie, sociale media, zakelijke onderhandelingen en om anderen om gunsten te vragen. Je kan dingen nu makkelijker begrijpen, je hebt meer oog voor de details van je plannen en je weet hoe ze moet bereiken. Na inspanning kan je je goed ontspannen met een boek of een bezoekje van of aan vrienden.

Beste dag(en): 21 en 22 januari 2022

Horoscoop vorige week

Tot en met dinsdag ben je vol energie, zelfvertrouwen en ook je seksuele energie neemt toe. Dit is een goede tijd om je verlangens en behoeften na te jagen. Anderen vinden je aantrekkelijk en bewonderen je zelfvertrouwen, directheid en eerlijkheid. Je weet wat je wilt en je hebt ook voldoende energie om te doen wat je wilt. Dat maakt de kans op succes groot.

Vanaf woensdag kan je meer met vrienden, kennissen en familie omgaan. In het algemeen communiceer je meer. Het zijn meer dagen om veel te kletsen over ditjes en datjes en een beetje te roddelen dan om serieuze discussies te voeren. Je kan mensen makkelijk op hun gemak stellen omdat je intuïtief hun stemming aanvoelt. Je maakt ook snel een emotionele verbinden met anderen. Examens doen en leren gaan je ook goed af.

Beste dag(en): 14 en 15 januari 2022

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook:

  1. Waarom zijn niet alle horoscopen ververst voor aankomende week. Ik ben n Ram maar daar staat nog de horoscoop van afgelopen week.

    1. Hi Monique,

      De horoscopen zijn op 6 oktober rond 12 uur vernieuwd. Het kan zijn dat je de cache van je browser moet legen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *