weekhoroscoop

Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram (21 maart – 19 april) voor de week van 13-20 juli 2020

Alles in je leven gaat op volle kracht vooruit behalve op het gebied van je carrière en ambitie blijft het wat traag verlopen. Op dit gebied trekt het half september weer aan. Wonen, veiligheid en huishouden zijn onderwerpen die in het bijzonder goed gaan. 

Dit is een week om plannen te maken, om nieuwe ideeën op te doen en om nieuwe projecten op te zetten. Je energie en uitstraling helpen je om de aandacht van mensen naar je toe te trekken. Je hebt wel het geluk aan je kant deze week ook wat financiën betreft.

Beste dag(en) van de week: 17 en 18 juli 2020

Horoscoop vorige week

Tot en met woensdag heb je veel zelfvertrouwen en ga je recht op je doel af. Je bent gemotiveerd en je krijgt kansen om dingen die je wilt bereiken te laten slagen. Je kan werken onder hoge druk en je in een hoog tempo. Je weet gevoelsmatig wanneer je een risico kan nemen en wanneer niet.

Vanaf donderdag is er meer tijd en ruimte voor plezier, sociale activiteiten en de liefde. Je laat meer je liefdevolle kant zien en niet de ambitieuze, harde die je ook hebt. Je besteedt meer ruimte aan je uiterlijk en kleding. Je trekt gelijkgestemde mensen aan. Maak nieuwe vrienden en ontmoet nieuwe liefdes.

Beste dag(en) van de week: 11 en 12 juli 2020

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2020 of alle jaarhoroscopen
Lees ook 20 eigenschappen van de Ram

  1. Waarom zijn niet alle horoscopen ververst voor aankomende week. Ik ben n Ram maar daar staat nog de horoscoop van afgelopen week.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *