weekhoroscoop

Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram (21 maart – 19 april) voor de week van 28 november-5 december 2022

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

Op maandag vormen Mars en Saturnus een driehoek en dat maakt je actief. Zeker als een project of plan vastzat dan kan er nu weer vaart in komen. Dus ga vol goede moed aan de slag.

Op donderdag bevindt Mars zich recht tegenover Venus. Donderdan kan daarom een dag zijn met spanningen. Passie kan plotseling oplaaien en je kan je als een magneet aangetrokken voelen tot iemand. Maar let op wat je doet, ja kan met vuur spelen.

Zaterdag is een rustige dag. Neptunus neemt zijn normale richting weer in en dat maakt je kalm. Je fantasie en voorstellingsvermogen nemen toe. Ideaal als je inspiratie wilt op doen of je op creatief gebied wilt uitleven.

Beste dag(en): 3 en 4 december 2022

Lees ook de nieuwste Ram maandhoroscoop december hier.

Horoscoop vorige week

De nieuwe Maan op woensdag vindt plaats in je 9e huis van onderwijs en verre reizen. Het lijkt erop dat het universum je iets nieuws wilt leren. Misschien begin je een nieuwe opleiding of cursus of breid je op een andere manier je kennis uit. Dat kan door onderwijs maar ook door te reizen of door je te verdiepen in spirituele onderwerpen.

Jupiter neemt zijn normale richting weer aan op woensdag in je spirituele 12e huis. Je bent geïnteresseerd in het vinden van antwoorden op belangrijke levensvragen. En dat maakt je wijzer en zorgt voor nieuwe inzichten.

In het weekend bevindt de Maan zich in je 10e huis van carrière. Je ambitie neemt toe en dit is de tijd om nieuwe plannen te maken, je prioriteiten te stellen en je bedenkt hoe je meer indruk kan maken op mensen die belangrijk zijn voor je werk of carrière.

Beste dag(en): 25 en 26 november 2022

Andere weekhoroscopen

Weekhoroscoop Ram
Weekhoroscoop Stier
Weekhoroscoop Tweelingen
Weekhoroscoop Kreeft
Weekhoroscoop Leeuw
Weekhoroscoop Maagd
Weekhoroscoop Weegschaal
Weekhoroscoop Schorpioen
Weekhoroscoop Boogschutter
Weekhoroscoop Steenbok
Weekhoroscoop Waterman
Weekhoroscoop Vissen

Lees ook…

Weet je niet welk teken, bereken het hier

  1. Waarom zijn niet alle horoscopen ververst voor aankomende week. Ik ben n Ram maar daar staat nog de horoscoop van afgelopen week.

    1. Hi Monique,

      De horoscopen zijn op 6 oktober rond 12 uur vernieuwd. Het kan zijn dat je de cache van je browser moet legen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *