weekhoroscoop

Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram (21 maart – 19 april) voor de week van 6-13 april 2020

Tot donderdag bent je optimistisch en kan je goed nieuws verwachten. Je kan geluk hebben op verschillende gebieden van je leven. Dit is een goede tijd om een nieuwe studie of hobby te beginnen. Je bent diplomatiek en eventuele misverstanden of conflicten kunnen nu makkelijk opgelost worden.

Vanaf vrijdag heb je warme gevoelens voor de mensen om je heen. Vooral liefdesrelaties kunnen profiteren van je openheid en eerlijkheid. Iemand in je leven, dat kan een vriend of geliefde zijn of iemand die je als voorbeeld ziet, kan je inspireren om grote en belangrijke dingen te doen.

Beste dag(en) van de week: 10 en 11 april 2020

Horoscoop vorige week

Een vrij rustige en ontspannen week voor Rammen, met hier en daar wat kleine frustraties.  Je bent populair en je trekt de aandacht graag naar je toe. De tijd om een nieuwe romance te beginnen is gunstig voor single Rammen. Dat kan ook heel goed online. 

Vanaf vrijdag kunnen Rammen een sterke drang hebben om vooruit te komen. Je zoek naar manieren om meer succes, macht en invloed te krijgen. Laat je niet verleiden tot corruptie, fraude of oneerlijke praktijken. Je gedrag kan wat dwangmatig zijn en dat kan leiden tot problemen thuis of binnen je relatie. Probeer die agressieve energie een beetje in banen te leiden.

Beste dag(en) van de week: 3 en 4 april 2020

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2020 of alle jaarhoroscopen
Lees ook 20 eigenschappen van de Ram

  1. Waarom zijn niet alle horoscopen ververst voor aankomende week. Ik ben n Ram maar daar staat nog de horoscoop van afgelopen week.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *