weekhoroscoop

Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram (21 maart – 19 april) voor de week van 19-26 april 2021

Horoscoop deze week

Tot en met donderdag ben je heel geconcentreerd en gemotiveerd om te slagen in wat je belangrijk vindt. Een combinatie van inspanning en geluk zorgt ervoor dat je veel kan bereiken deze dagen. Succes in zaken, materiële rijkdom of een flinke stap in je carrière maken behoren tot de mogelijkheden. Dit zijn ook dagen om je in te spannen voor de mensen die het minder goed hebben dan jijzelf. Je kan nieuwe invloedrijke vrienden maken.

Vanaf vrijdag werkt je geest of volle snelheid. Je bent creatief en origineel. Je kan onverwacht nieuws krijgen wat tot nieuwe en spannende kansen leidt. Je kan deze dagen ook interessante ontdekkingen doen over jezelf. Nieuwe, ongewone mensen kunnen je leven binnenkomen en voor opwinding en spanning zorgen.

Beste dag(en): 23 en 24 april 2021

Horoscoop vorige week

Tot en met vrijdag neemt je zelfvertrouwen en je energie toe. Dat maakt het makkelijker voor je om de dingen uit te voeren die je in je hoofd hebt. De kans dat je zonder al te veel hindernissen bereikt wat je wil bereiken, is groot. Dit is een goede tijd om vooruit te komen of succes te boeken in zaken of werk. Je neemt deze dagen eerder het initiatief om nieuwe projecten te starten. Je aantrekkelijkheid neemt toe wat de kans op romantiek vergroot. 

Vanaf zaterdag heb je de neiging om meer invloed op anderen uit te oefenen en om anderen te domineren. Dit kan leiden tot machtsstrijd of confrontaties. Je kan ook te maken krijgen met mensen die jou willen domineren. Vermijd jaloezie, manipulatief gedrag en meedogenloos gedrag. Wees niet te assertief als anderen zich daardoor bedreigd voelen. 

Beste dag(en): 16 en 17 april 2021

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook:

  1. Waarom zijn niet alle horoscopen ververst voor aankomende week. Ik ben n Ram maar daar staat nog de horoscoop van afgelopen week.

    1. Hi Monique,

      De horoscopen zijn op 6 oktober rond 12 uur vernieuwd. Het kan zijn dat je de cache van je browser moet legen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *