weekhoroscoop

Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram (21 maart – 19 april) voor de week van 25 september-2 oktober 2023

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

Tot en met vrijdag wordt je intuïtie groter, kan je je beter inleven in anderen en ben je spiritueler dan normaal. Je kan heftiger dromen en het kan de moeite waard zijn om je dromen op te schrijven. Dit zijn dagen om oude wonden te helen en relaties met familieleden en vrienden verbeterd kunnen worden. Denk eens goed na welke dingen je beter los kan laten, waarvan je afscheid kan nemen zodat er ruimte komt voor nieuwe dingen in je leven.

In het weekend ben je gevoeliger en neemt je behoefte aan liefde en intimiteit toe. Je aantrekkingskracht op anderen is magnetisch. Single Rammen kunnen iemand aantrekken die zachtaardig, zorgzaam en spiritueel is. Verwen jezelf eens met nieuwe kleding, make-up of een nieuwe kapsel of verfraai je huis.

Beste dag(en): 30 september en 1 oktober 2023

Lees ook de nieuwste Ram maandhoroscoop hier.

Horoscoop vorige week

Tot en met vrijdag voel je je sterk, moedig en heb je het geluk aan je kant. Mensen om je heen zie je misschien klussen uitstellen of excuses maken, maar jij pakt iedere klus met enthousiasme en optimisme aan. Je bent assertief en zoekt de competitie maar niet op een vervelende manier. Mars in je 7e huis zorgt voor vuurwerk. Dat geldt zowel voor passie als voor ruzie.

In het weekend voel je je verantwoordelijk voor je partner, gezin of familie. Je bent in de stemming om de boel thuis eens goed schoon te maken en te organiseren. En het geeft je nog een gevoel van voldoening ook. Je bent geduldiger en ijveriger dan normaal en je hebt meer oog voor details. Daarnaast is je intuïtie ook sterk en je geest sterk zodat je irreële angsten kan aanpakken.

Beste dag(en): 22 en 23 september 2023

Andere weekhoroscopen

Weekhoroscoop Ram
Weekhoroscoop Stier
Weekhoroscoop Tweelingen
Weekhoroscoop Kreeft
Weekhoroscoop Leeuw
Weekhoroscoop Maagd
Weekhoroscoop Weegschaal
Weekhoroscoop Schorpioen
Weekhoroscoop Boogschutter
Weekhoroscoop Steenbok
Weekhoroscoop Waterman
Weekhoroscoop Vissen

Lees ook…

Weet je niet welk teken, bereken het hier

  1. Waarom zijn niet alle horoscopen ververst voor aankomende week. Ik ben n Ram maar daar staat nog de horoscoop van afgelopen week.

    1. Hi Monique,

      De horoscopen zijn op 6 oktober rond 12 uur vernieuwd. Het kan zijn dat je de cache van je browser moet legen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *