Maandhoroscoop april voor het sterrenbeeld Vissen (20 februari – 20 maart)

Liefde & relaties

In april word je misschien wel gedwongen om beslissingen te nemen die met je liefdesleven te maken hebben. Venus, de liefdesplaneet neemt vanaf 15 april weer de normale richting aan in het teken Vissen. Mercurius, de planeet die heerst over je huis van relaties is retrograde tussen 10 april en 3 mei. Dus, er kan wel wat aan de hand zijn in je liefdesleven. Het is de tijd om je relatie te analyseren, oplossingen te zoeken en beslissingen te nemen. Mercurius bevindt zich in je huis van communicatie tot 20 april dus je zult misschien wat oude discussies opnieuw voeren. Omdat zowel Venus als Mercurius ook je huis van geld aandoen deze maand, kunnen onderwerpen als inkomen, eigendommen of zaken een rol spelen in de liefde.

Werk & geld

Zowel geld als carrière zijn belangrijk voor je deze maand. De planeet die heerst over je huis van werk, bevindt zich in een geld huis en de planeet die heerst over je carrière, bevindt zich in een ander financieel huis. Dat betekent dat je doelen helder zijn, dat je praktisch ingesteld bent en dat je heel gemotiveerd bent om iets te bereiken en iets materialistischer dan anders.

Dit is dus een tijd dat geld belangrijk voor je is en je behoefte aan geld groter. Je doet je best om je werk en inspanningen zo winstgevend mogelijk te maken en je besteedt veel tijd om te bedenken hoe je dat allemaal voor elkaar kan krijgen.

Gezondheid & energie

Met Venus in Vissen is je stemming goed en dat komt goed uit in deze maand waarin niet alles gemakkelijk loopt. Je conditie is goed maar overdrijf niet en ga je niet te buiten aan te veel eten, drinken, snoepen, enz. April is een gunstige maand voor beauty- of schoonheidsbehandelingen, vooral het tweede deel van de maand.

 

Advies: Neem de tijd als je belangrijke beslissingen moet nemen. Denk eerst lang en goed na.

 

Lees de weekhoroscoop Vissen
Lees de horoscoop van de vorige maand
Lees de horoscoop Vissen 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Lees ook de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman