horoscoop vissen maand

Maandhoroscoop Vissen juni 2023

Horoscoop juni 2023 voor het sterrenbeeld Vissen (20 februari – 20 maart)

Liefdesrelatie Vissen juni 2023

De eerste helft van juni gaat het liefdespad van de Vissen niet over rozen. Het is belangrijk dat Vissen zo voorzichtig mogelijk communiceren om ruzie te voorkomen. Er moeten waarschijnlijk veel belangrijke onderwerpen besproken worden die betrekking hebben op jullie relatie. Probeer niet te agressief uit de hoek te komen en voorkom verwijten over en weer.

Single Vissen juni 2023

Voor single Vissen is het niet gemakkelijk om een nieuwe liefde te vinden deze maand. Dat komt vooral omdat de single Vissen zelf niet goed weet wat ze willen. En als ze dat nu willen kan het volgende week weer anders zijn. Vissen die nu een relatie beginnen kunnen ook te grote beloften doen die ze niet kunnen waarmaken.

Werk en carrière Vissen juni 2023

Op 5 juni gaat Venus door je 6e huis van werk en welzijn bewegen. Mars de actieplaneet bevindt zich daar dan al. Venus maakt wel gespannen aspecten deze maand waardoor je eerder te maken kan krijgen met conflicten op het werk. De kans is groot dat die conflicten veroorzaakt worden door jaloezie. Het is daarom een goed idee om niet op te scheppen of je inkomen of je prestaties omdat dat scheve ogen geeft.

Vissen die gaan solliciteren moeten extra letten op de eerste indruk die ze maken. Wees vooral bescheiden als het over je vaardigheden gaat.

Geld en Vissen juni 2023

Venus beïnvloedt het 8e huis (geld van derden, belasting, erfenissen). Deze maand kan de Vissen te maken krijgen met conflicten over de verdeling van spullen in de familie of met iemand in je omgeving. Vissen kunnen ook een financieel of materiaal conflict krijgen met de buren of een familielid. Schakel in dat geval een mediator in en probeer het niet te laten escaleren.

Lichaam en geest juni 2023

Met Mars en Venus in je huis van gezondheid is het belangrijk om aandacht te besteden aan onrust en nervositeit. Je kan je stemming verbeteren door actief te zijn, meer uit te gaan en je onder de mensen te begeven. Toon discipline door regelmatig te gaan sporten. Zorg dat je je niet teveel afzondert en je toevlucht zoekt in ongezonde eetgewoonten en andere dingen die niet goed voor je zijn.


Horoscoop vorige maand

Liefdesrelatie Vissen mei 2023

De Maansverduistering op 5 mei in je 9e huis van reizen en leren heeft invloed op je liefdesleven. Verschillen of onenigheid over principes en overtuigingen kunnen nu duidelijker worden. Het kan zelfs een wig drijven tussen jou en je partner. Gelukkig slechts voor een korte duur. Het kan uiteindelijk ook leiden tot het begin van een veranderingsproces die je relatie op de langere duur sterker en hechter maakt.

Op 15 mei gaat Mercurius weer normaal bewegen in je 3e huis van communicatie. Dit helpt als je onderwerpen op een open en eerlijke manier wilt bespreken met je partner. Venus gaat vanaf 7 mei door je 5e huis van romantiek en vermaak bewegen. Dit vergroot de affectie en harmonie in je relatie. De romantiek kan terugkeren in je relatie.

Single Vissen mei 2023

De komst van Venus, de liefdesplaneet in je 5e huis van romantiek en vermaak vergroot de kansen van singles om een nieuwe liefde te vinden of om een nieuwe emotionele band te vormen met iemand. Wees niet te goedgelovig. Hoewel de meeste mensen goede bedoelingen hebben, geldt dat niet voor iedereen.

Werk en carrière Vissen mei 2023

Je 3e huis van communicatie is druk bezocht deze maand mei. Dat wijst om goede vaardigheden om te onderhandelen. Je kan mensen gemakkelijker overhalen. Vissen die op zoek zijn naar werk, hebben goede kansen om iets te vinden. Aan de andere kant kan een sterk 3e huis er ook voor zorgen dat je je meningen en ideeën op een te stellige manier naar buiten brengt. Probeer daarom open te blijven staan voor de ideeën van anderen.

Op 16 mei gaat Jupiter ook je 3e huis binnen. Dit is het begin van een periode waarin je meer bezig bent met je werk, je reputatie en de vooruitgang in je carrière. Mars gaat vanaf 20 mei door je 6e huis van werk en welzijn bewegen. Hierdoor word je alleen maar ambitieuzer en wil je ook graag de beste zijn in wat je doet. Let extra op collega’s die jaloers op je zijn en je jouw succes niet gunnen.

Geld en Vissen mei 2023

Financieel gezien ziet het er vrij gunstig uit deze maand mei. De inspanningen en acties die je de afgelopen tijd op het gebied van geld hebt gedaan, gaan nu hun vruchten afwerpen.

Lichaam en geest mei 2023

Let goed op je spijsvertering deze maand mei. Bepaalde dingen die je eet kunnen zwaar op de maag liggen of verkeerd vallen. Deze klachten kunnen ook een emotionele oorzaak hebben.

Vanaf 20 mei als Mars door je 6e huis van werk en welzijn gaat bewegen, kan je wat vatbaarder zijn voor een verkoudheid. Probeer je immuunsysteem te verbeteren door gezond te eten en voldoende vitamines binnen te krijgen.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *