horoscoop vissen

Maandhoroscoop Vissen april 2021

Horoscoop april 2021 voor het sterrenbeeld Vissen (20 februari – 20 maart)

LIEFDE & RELATIES

Voor single Vissen staat er de eerste weken van april weinig bijzonders te wachten. Vanaf 23 april als Mars je 5e huis van liefde, romantiek en plezier binnengaat, komt er verbetering in. Single Vissen hebben ook geen hoge verwachtingen van de liefde deze maand.  Je kan wel veel filosoferen over relaties, over jouw verwachtingen, wat je bereid bent te bieden en wat je ervan terug hoopt te krijgen. 

Vissen kunnen deze maand hun materiële belangen koppelen aan hun partner. Deze benadering van de liefde kan eigenlijk alleen maar slecht aflopen. 

In bestaande relaties is geld waarschijnlijk het belangrijkste onderwerp waarover gesproken wordt. Vooral als je je financiën deelt of een gemeenschappelijk budget hebt met je partner. Als er grote verschillen zijn in opvattingen en jullie het niet eens kunnen worden, kan je besluiten om ieder zijn eigen geld te laten beheren. 

WERK & RELATIES

De Zon beweegt tot 19 april door je 2e huis van inkomsten uit werk. Dat is een gunstige positie. Vissen die geen werk hebben, hebben nu meer kans om iets te vinden. Het werk komt niet vanzelf naar je toe. Je zal je zelf wel moeten inspannen, maar de kansen zijn goed. Dit geldt ook voor Vissen die een baan hebben maar op zoek zijn naar iets anders. 

Wat betreft inkomen staan de planeten tussen 4 en 19 april heel gunstig, vooral als je samenwerkt of voor groepsprojecten. Je levenspartner kan je aanmoedigen om financieel onafhankelijker te worden of je financiële positie te versterken. Probeer je hierdoor niet beledigd te voelen. Ga gewoon aan de slag en laat zien waar je talenten en vaardigheden liggen. 

Vissen die gaan verhuizen of hun huis op willen knappen kunnen optimistisch en tevreden zijn. Je familie schiet je graag te hulp om je te helpen om je woonruimte aangenaam en comfortabel te maken. Bereken wel goed van te voren wat het allemaal gaat kosten en wees daarbij realistisch. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. 

BODY & MIND

Vissen kunnen deze maand april een overdreven neiging hebben om zich zorgen te maken over hun gezondheid. Blijf niet met je zorgen rondlopen maar laat je door een arts geruststellen.  

Na 19 april kunnen er veranderingen optreden. Je kan een oplossing vinden voor oudere gezondheidsproblemen of op een verrassende manier herstellen. 


Horoscoop vorige maand

LIEFDE & RELATIES

Het liefdesleven van de Vissen lijkt na 16 maart 2021 te verbeteren. Dat komt omdat Mercurius, de planeet die heerst over het 7e huis van relaties dan het teken Vissen binnengaat. Je kan verwachten dat je vanaf dan meer aandacht krijgt van je partner of, als je single bent, van mogelijke partners.

Venus beweegt ook in het teken Vissen tot 21 maart, wat mogelijkheden biedt om een speciale romance te beginnen met misschien een vleugje mysterie, omdat Venus heerst over je 8e huis.

Vissen hebben in maart meer behoefte aan liefde en affectie en ze willen ontsnappen aan de eenzaamheid. Vissen doen er goed aan om na te denken over hun eigen emotionele verlangens en erotische verwachtingen zodat ze weten wat ze van een relatie verwachten.

Vanaf 4 maart maakt Mars een ongunstige combinatie met de planeten in het teken Vissen waaronder Zon. Daarom kan je in deze periode last hebben van wisselende stemmingen: de ene dag ben je verliefd, de volgende dag niet meer. Ga niet te onverschillig om met de gevoelens van anderen, je loopt het risico om die anderen en ook jezelf te kwetsen.

Deze maand speelt ook een gebrek aan zelfvertrouwen en dat kan invloed hebben op je liefdesrelatie. Blijf open over de dingen die je dwarszitten. Sommige Vissen worden juist heel bazig omdat ze zich kwetsbaar voelen. 

WERK & CARRIERE

Als Mars vanaf 4 maart door je 4e huis van huis, gezin en emoties gaat bewegen kan je wat veranderlijker zijn dan normaal en misschien eerder boos worden en agressief reageren. 

Op 13 maart vindt er een nieuwe Maan plaats in jouw teken Vissen. Dit is het moment om nieuwe richtingen in te slaan en nieuwe projecten te starten. Misschien is het tijd om nieuwe vaardigheden te leren of een hele nieuwe richting van je carrière in te slaan. 

Besteed veel aandacht aan de eerste indruk die je maakt bij contacten of afspraken. Dit kan heel belangrijk zijn voor het slagen van je plannen.  

Vanaf 20 maart kan je aangenaam verrast worden door onverwachte inkomsten of andere materiële voordelen. Misschien krijg je een goed aanbod voor werk of om samen te werken. Denk wel goed na voordat je ergens mee instemt. Je hebt de neiging om in illusies te verdwalen en situaties te rooskleurig in te zien. Geloof niet alles wat je beloofd wordt. Dingen die te mooi lijken om waar te zijn, zijn dat meestal ook. Let op valkuilen en nadelen bij overeenkomsten. 

BODY & MIND

In maart 2021 heb je de neiging om meer aandacht te besteden aan je gezondheid. Dat is positief zolang je niet te veel aandacht besteedt aan pijntjes en kwaaltjes. Een gezonde geest is heel belangrijk om je goed te voelen.

Als je ergens last van hebt is het daarom goed om niet alleen naar de fysieke kant te kijken. De kans bestaat dat je kwaal een emotionele oorzaak heeft.