horoscoop vissen

Horoscoop Vissen juni 2019

Maandhoroscoop juni 2019 voor het sterrenbeeld Vissen (20 februari – 20 maart)

Liefde & relaties

Je 5e huis van liefde, flirten en affaires wordt in juni bezocht door Mars. Daar komt Mercurius van 4-27 juni bij en de Zon vanaf 21 juni. Je bent daardoor zekerder van jezelf en je bent charmanter dan anders. Je durft eerder mensen te benaderen of iemand je liefde te verklaren. Vissen met een relatie hebben meer behoefte aan romantiek. Denk aan gedichten, muziek, maanlicht en meer van dit soort dingen.

Wees voorzichtig met wat je zegt en welke beloftes je maakt. Neptunus, de planeet die heerst over jouw teken Vissen, gaat op 21 juni tegengesteld bewegen. Je bent daardoor eerder in de war of je weet niet precies wat wilt op het gebied van de liefde.

Wees eerlijk tegen mensen en probeer geen valse hoop te wekken. Als je niet zeker bent van je gevoelens op de lange termijn, zeg dan eerlijk waar het op staat.

Werk & carrière

De carrière of de richting die je met je carrière op wilt is voor veel Vissen onduidelijk of onzeker. Misschien realiseer je je dat deze maand en neem je bepaalde besluiten. Maar een aantal Vissen zal liever zijn kop in het zand steken en vermijden om actie te ondernemen.

Probeer naar het totaalplaatje te kijken en naar je kansen op de lange termijn. Sommige dingen hebben tijd nodig. Als je het gesprek aan gaat met bazen of leidinggevenden, zorg dan dat je goed op de hoogte bent van de regels en van wat er speelt.

Wat betreft geld, heb je de neiging om meer uit te geven aan vermaak en leuke dingen. Het kan helemaal geen kwaad om jezelf te verwennen maar doe het met beleid en stort je niet in spellen waarbij je moet gokken of investeren. 

Een hobby of talent dat je hebt kan je helpen aan extra inkomen of misschien helpt het je een eigen bedrijfje hiermee te beginnen.

Body & mind

Spanningen liggen deze maand overal op de loer. In je familie of je leefomstandigheden bijvoorbeeld. Vissen hebben het vooral emotioneel zwaar. Je kan het gevoel hebben dat je nergens terecht kan met je problemen of dat er niemand voor je klaar staat. Maar aan de andere kant twijfel je ook weer of dat wel is wat je wilt.

Besteed meer tijd aan je gezin of familie. Zorg voor je huis en trek je niet te veel aan van het advies van anderen. 


Horoscoop vorige maand

Liefde & relaties

Als het om je liefdesleven gaat, ligt de nadruk in mei vooral op communicatie. Reken maar op wat misverstanden in de eerste helft van de maand. Je advies is om uit te zoeken waarom wat je zegt, niet aankomt of niet begrepen wordt door je partner. En waarom jij dingen niet begrijpt die tegen jou gezegd worden.

Er kunnen je verwijten gemaakt worden, dat je niet openstaat voor de ideeën van anderen en dat je vooral je eigen plannen wilt doorvoeren. Het kan daarom geen kwaad om goed te luisteren naar wat je partner je probeert te zeggen. Probeer nieuwe dingen te leren en open te staan voor veranderingen.

Vanaf 16 mei wordt je huis van liefde, flirten en affaires geactiveerd door de aanwezigheid van Mars. Zelfs de meest verlegen Vissen krijgen hierdoor wat meer lef en durven eerder iemand die ze leuk vinden te benaderen.

Vissen met een relatie voelen zich meer gewaardeerd door hun partner.

Werk & carrière

Wat betreft werk krijg je te maken met vertraging en onzekerheden. Vissen kunnen de neiging hebben om irritaties, angsten en frustraties op dit gebied op te kroppen en dat helpt niet echt.

Als je niet tevreden bent met je inkomsten, dan kan je beter op je gemak iets anders gaan zoeken. Kies iets dat je echt leuk vindt om te doen of waar je je beter door voelt. Ongeacht wat het verdient. Volg eventueel een cursus of opleiding om het werk te doen wat je graag wilt doen of begin je eigen bedrijf.

De tweede helft van mei kan je inkomen stijgen. Zeker voor Vissen die voor zichzelf werken of werk doen dat met transport, reizen of communicatie te maken heeft. Probeer niet te veel geld uit te geven aan luxe spullen die je niet nodig hebt.

Body & mind

In mei lijken Vissen zich best goed te voelen. Vissen met chronische kwaaltjes kunnen deze zien verbeteren. Na 21 mei als de Zon je 4e huis an emoties en het verleden binnengaat, kan je wat melancholisch worden. Neem wat meer tijd voor jezelf, trek je wat vaker terug, mediteer en denk na over het verleden. Zorg wel dat je het contact met de buitenwereld niet kwijtraakt. Zoek emotionele steun bij je partner of familie.

Advies

Je kan deze maand vooruitgang boeken op je werk als je iets nieuws uitprobeert en risico’s durft te nemen.


Ook interessant
weekhoroscoop steenbok
Weekhoroscoop Steenbok