horoscoop vissen

Horoscoop Vissen augustus 2019

Maandhoroscoop augustus 2019 voor het sterrenbeeld Vissen (20 februari – 20 maart)

Liefde & relaties

Je carrière en werk vragen veel van je in augustus en dat zorgt ervoor dat er maar weinig tijd overblijft voor de liefde. Na 18 augustus verbetert dat en vanaf de 21ste wordt de behoefte aan liefde en genegenheid van jouw kant groter.

De meeste Vissen zullen deze maand een gevoel van verplichting of verantwoordelijkheid hebben tegenover hun werk maar ook binnen de relatie. Vissen snappen deze maand beter dat je moet werken aan een relatie. Door meer energie en moeite in je relatie te steken, kan je relatie harmonieuzer worden en dat kan weer leiden tot meer romantiek. Communicatie verloopt vlot. Je kan goed onderhandelen met je partner over de verdeling van de taken bijvoorbeeld. 

Single Vissen missen de emotionele stabiliteit. Dat maakt het lastiger maar niet onmogelijk om een nieuwe liefde te vinden. Misschien begin je een affaire op je werk of iemand die je kent via je werk.

Werk & relatie

Er is een nieuwe Maan op 31 juli in je 6e huis van werk en gezondheid. Gebruik die energie om jezelf nieuwe doelen te stellen of om een nieuwe richting in te slaan wat betreft je werk of de ontwikkeling van je vaardigheden. Probeer je werk anders in te delen of je dagelijkse bezigheden ander te organiseren. Vergeet ook de details en de routine werkzaamheden niet. 

Je 6e huis is verder ook druk bezocht deze maand met Mercurius, Mars, Venus en de Zon. Dit is dus een maand om initiatief te tonen maar ook om te laten zien dat je een teamspeler bent. Ook als je werk zoek is het nodig dat je zelf actief bent en niet afwacht. 

Je krijgt deze maand geld binnen door hard te werken. Ga er verstandig mee om en probeer wat te sparen. 

Body & mind

Probeer gedoe in de liefde of in relaties je stemming niet te laten bederven.  De nieuwe Maan op 31 juli vindt plaats in je 6e huis van gezondheid, net als de volle Maan op 15 augustus. Ook veel andere planeten bezoeken je 6e huis. Hierdoor kan je interesse in je gezondheid, diëten, supplementen en gezonde lifestyle toenemen. Vraag indien nodig advies aan deskundigen en luister liever niet naar mooie praatjes of charlatans. 

Advies

(Re)organiseer je leven en je werk, maar overdrijf het niet enstel je prioriteiten.


Horoscoop vorige maand

Liefde & relaties

In juli beheers je de kunst van het verleiden, Vissen. Single Vissen kunnen deze maand een nieuwe romance beginnen en Vissen met een relatie kunnen een nieuw tijdperk ingaan met meer passie.

De zoneclips op 2 juli vindt plaats in je 5e huis van liefde, flirten en avontuurtjes. Dit huis wordt ook nog eens beïnvloed door de maaneclips van 17 juli. Je liefdesleven is daardoor niet bepaald saai. Er kan van alles gebeuren. Mercurius, de planeet die heerst over je huis van relaties, beweegt tegengesteld van 8-19 juli. Het advies is om de tijd te nemen om je eigen gevoelens te begrijpen. Probeer zeker te zijn van je eigen gevoelens voor je ze uitspreekt.

Vissen met een relatie kunnen aan de sleur ontsnappen en wat meer spanning in hun relatie brengen. Ook je sociale leven kan opbloeien. Dat laatste zou ook de oorzaak kunnen zijn van gevoelens van jaloezie. Dit is een goede maand om te bepalen wat de regels zijn van jullie relatie of om taken en verantwoordelijkheden te verdelen.

Werk & carrière

Mars de planeet die heerst over je huis van inkomsten uit geld, trekt deze maand door je 6e huis van werk en gezondheid. Je zou kunnen zeggen dat je geld verdient door hard te werken en door de relaties met je collega’s goed te houden. Trek je niks aan van roddels en achterklap. Het zou alleen maar ruzie en onenigheid veroorzaken.

Let op de manier waarop je met anderen communiceert want de kans op spanningen is groot. Als je oudere problemen probeert op te lossen, is de kans groot dat je het alleen maar erger maakt.

Sommige Vissen kunnen zich zorgen maken om geld. Het kan een goed idee zijn om na te denken over ander werk of het volgen van een opleiding waardoor je je kansen op de arbeidsmarkt vergroot. Jupiter beweegt deze maand tegengesteld en dat dwingt je om jezelf te verbeteren. Aan het eind van de maand kan je geld krijgen waar je al langer recht op had.

Body & mind

Sinds juli beweegt de planeet die heerst over je gezondheid tegengesteld. Dit is de tijd om tijd voor jezelf vrij te maken, om je lifestyle aan te passen en een gezonder dieet te gaan volgen. Let beter op de signalen die je lichaam je geeft. Als je je beter voelt, heb je meer plezier in het leven.

Advies

Vriendschappen kunnen gevoelig liggen deze maand. Pas goed op wie je beschuldigt.   


Ook interessant
slechte eigenschappen stier
Slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Stier