Maandhoroscoop maart 2018 voor het sterrenbeeld Vissen (20 februari – 20 maart)

Liefde & relaties 

De eerste week van maart 2018 is vooral heel gunstig voor de liefde. Venus, de liefdesplaneet en Mercurius, heerser over je huis van relaties, bevinden zich in jouw teken Vissen. Er zijn maar weinig combinaties denkbaar die meer geluk, blijdschap en voldoening brengen in een relatie.

In de tweede week bewegen deze twee planeten naar het volgende teken. Maar Venus en Mercurius blijven samen en de invloed ervan maakt je optimistisch en sensueel.

Maar na 7 maart wordt de romantiek wat minder en wordt je instelling wat praktischer. Verliefdheid en het zoeken naar een partner vermengen zich met materiële en/of professionele onderwerpen.

Werk en carrière

De eerste helft van maart wordt je huis van carriere bezocht door de planeet Mars. Daardoor nemen je vechtlust en leiderschapskwaliteiten toe. Je hebt een doel nodig, iets waar je jezelf aan kan wijden. Heb je dat niet dan kan de energie van Mars zich uiten op een negatieve manier. Als ongehoorzaamheid, een gebrek aan discipline of problemen met leidinggevenden.

Gelukkig lossen de meeste problemen zich vanzelf op. Dat doet de Zon in jouw teken die ook nog een gunstige combinatie maakt met Jupiter de geluksplaneet. Die combinatie brengt kansen, succes en welvaart.

Je financiën zien er goed uit deze maand

Lichaam en geest

Het grootste deel van maart voel je je vitaal en vol optimisme. Dat blijft zo tot de 20ste. Het laatst deel van de maand kan wat minder zijn. Dat komt onder meer door de ongunstige combinaties die Mars en Saturnus dan maken. Zorg dan extra goed voor jezelf.

 

Advies

Leg de lat hoog. Het is de tijd om boven jezelf uit te stijgen.

 


Vorige maand: Maandhoroscoop februari 2018

Liefde & relaties 

Het eerste deel van februari, lijkt een beetje saai te worden wat de liefde betreft. Er is weinig activiteit van planeten in de huizen die liefde en relaties beïnvloeden. Je kan te maken hebben met verveling, je eenzaam voelen of zelfs teleurgesteld. Venus bevindt zich in een positie die weinig geluk of plezier brengt. Gelukkig duurt dat niet lang.

Vanaf 11 februari verandert die situatie, als liefdesplaneet Venus het teken Vissen binnengaat. Er komt dan weer ruimte voor romantiek, er komt meer harmonie in je relatie en je

emoties worden intenser.

Venus maakt ook een gunstige combinatie met Jupiter, de geluksplaneet en de heerser van het teken Vissen. Het wordt alleen maar beter dus.

Werk en carrière

Mars bevindt zich de hele maand in je huis van carrière. Dat helpt je om duidelijke doelen te stellen en geeft je een goede instelling om actie te ondernemen om die doelen te realiseren. Je wilt jezelf bewijzen deze maand.

Mars kan je soms ook ongedisciplineerd maken of sneller tot conflicten leiden maar daar is deze maand geen sprake van. Mars laat in februari vooral zijn positieve kanten zien en maakt bovendien een positieve combinatie met Jupiter. De kans is daarom groot dat je voor elkaar krijgt wat je graag wilt en er financieel goed voor beloond wordt.

De combinatie van Mars en Jupiter zorgen dat reizen, lange afstandsrelaties, onderwijs, cultuur en het internet een positieve invloed hebben op je carrière.

Het laatste deel van februari is het meest veelbelovend.

Lichaam en geest

Gelukkig heb je de bescherming van de planeet Jupiter, maar de eerste weken van februari bevindt de Zon zich in een zwakke positie. Je conditie kan wat minder zijn, meer behoefte hebben aan rust en een zwakkere weerstand.

Het is belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt en jezelf niet onnodig blootstelt aan dingen die niet goed voor je zijn. Het tweede deel van de maand komt je conditie weer langzaam terug.

 

Advies

Doe iets creatiefs, iets artistieks of iets liefdadigs.

 


 

Bekijk de weekhoroscoop Vissen
Lees de horoscoop Vissen 2017 of de andere jaarhoroscopen

Lees ook de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman