horoscoop vissen

Maandhoroscoop Vissen september 2021

Horoscoop september 2021 voor het sterrenbeeld Vissen (20 februari – 20 maart)

LIEFDE & RELATIES

In september zijn liefde, relaties en alles wat daarbij komt kijken, heel belangrijk voor je. De nieuwe Maan op 6 september vindt precies plaats in je 7e huis van relaties. Dit kan je helpen om nieuwe mensen te ontmoeten of een nieuwe fase in je relatie in te gaan. Als je een bestaande relatie hebt, die wat saai is geworden, dan helpt deze stand van planeten je deze maand om er weer wat meer leven en plezier in te brengen.

Single Vissen kunnen een nieuwe romance beginnen die veelbelovend lijkt. Maar naarmate de tijd vordert, ontdek je steeds meer geheimen over de persoon waar je iets voor voelt en dat kan je beeld veranderen. Dit kan ook gebeuren bij bestaande relaties. Allerlei geheimen kunnen aan het licht komen of andere informatie kan bekend worden die jou of je relaties uit balans brengen. Na de 27e, als Mercurius tegengesteld gaat bewegen, kan je je plannen voor de toekomst hierdoor gaan herzien.

Na de 21e neemt de kans op conflicten, ruzie en intriges toe. Het is lastiger om er samen uit te komen. Praten helpt om dichter bij elkaar te komen. Vermijd machtsspelletjes en manipulatie want dat kan de situatie alleen maar verergeren.

WERK & RELATIES

Op het gebied van werk is september niet de meest geschikte maand om plannen te maken voor de lange termijn. Dit is de tijd om je bezig te houden met zaken van nu en de korte termijn. Organiseer de boel om je werk efficiënter te maken, werk aan de relatie met je collega’s, enz.

De hele maand september kan je betere resultaten verwachten als je samenwerkt met anderen. Zo kan je bovendien profiteren en leren van mensen die meer ervaring hebben.

Na 21 september kunnen onderhandelingen en discussies minder soepel verlopen. Dingen worden al snel onnodig ingewikkeld. Dit gebeurt vooral als het over geld gaat of over de verdeling van spullen of middelen.

Vrienden willen je misschien helpen op het gebied van werk of financiën, maar zij zijn niet de beste raadgevers. Vertrouw op jezelf en als je advies nodig hebt, vraag het dan aan onpartijdige of deskundig mensen.

Sommige Vissen kunnen te maken krijgen met een oude schuld die opgeëist wordt. Dat kan er voor zorgen dat je gedwongen wordt om oplossingen te bedenken om hiermee om te gaan.

BODY & MIND

Omdat zowel Saturnus als Jupiter tegengesteld bewegen in je 12e huis kunnen verantwoordelijkheden en verplichtingen je zwaar vallen. Probeer jezelf niet te zeer af te zonderen maar zoek het gezelschap van mensen die je vertrouwt en die je kunnen steunen.

Laat je niet te zeer beheersen door kwaaltjes als onrust, nervositeit en slapeloosheid. Ga niet zelf middeltjes slikken maar vraag professioneel advies als dat nodig is.


Horoscoop vorige maand

LIEFDE & RELATIES

Deze maand augustus 2021 is je 7e huis van relaties druk bezocht. Vissen met serieuze, langdurige relaties met partners die niet bang zijn om hun verantwoordelijkheid te nemen, hebben de voorkeur.

De eerste helft van deze maand kan er onenigheid zijn binnen relaties over dagelijkse verantwoordelijkheden en de verdeling van vervelende maar noodzakelijke klusjes. Probeer dit op een rustige en geduldige manier te bespreken. De gesprekken hierover kunnen plotseling en op hoge toon beginnen. Maar door redelijk te blijven kan je snel tot compromissen komen.

Vooral de tweede helft van augustus is geschikt om vrede te stichten en harmonie te vinden binnen relaties en gezinnen.

Voor single Vissen zijn de omstandigheden om een nieuwe liefde te vinden, nieuwe contacten te maken of vriendschappen te sluiten de tweede helft van augustus gunstiger.

WERK & RELATIES

Tot 22 augustus word je gesterkt door de aanwezigheid van de Zon in je huis van werk. De Zon beweegt door je 7e huis van relaties en zorgt voor bondgenoten om mee samen te werken en succesvol te zijn. Je kan de tweede helft van de maand meer bereiken als je samenwerkt met anderen.

De eerste helft van augustus moet je opletten dat een ander niet met de eer voor jouw werk of inspanningen gaat strijken. Je vindt het lastig om te bepalen wie te vertrouwen is en wie niet. Maar dit proces kan wel tot ontdekkingen leiden die je niet verwacht hebt. Je kan bijvoorbeeld ontdekken dat iemand jaloers op je is en probeert je onderuit te halen terwijl hij of zij vriendelijk doet in je gezicht.

Als je dingen wilt bereiken is het belangrijk om bereid te zijn om compromissen te sluiten en dingen te delen met anderen. Investeer meer tijd en energie om de relaties met collega’s te verbeteren.

BODY & MIND

Er lijken weinig bijzonderheden op het gebied van gezondheid. Als er kwalen zijn waar je langer last van hebt, dan zijn er kansen om deze op te helderen of op te lossen. Augustus is een goede maand om gezondheidscontroles en checkups te laten uitvoeren.

Probeer niet te hoge eisen te stellen aan jezelf en jezelf niet te vergelijken met wat anderen kunnen en wat anderen doen. Je raakt hier onnodig door gestrest en je kan er slecht van slapen.