Maandhoroscoop september voor het sterrenbeeld Vissen (20 februari – 20 maart)

Liefde & relaties

In september zullen de emoties van de Vissen sterk zijn. En dat heeft natuurlijk invloed op je leven, je liefdesleven en je relaties.

De Zon trekt door je huis van relaties tot 22 september, Mars vanaf 5 september en Mercurius tussen de 8ste en de 30ste. Tenslotte gaat Venus je huis van relaties binnen na de 20ste. Dat zorgt voor veel dynamiek en voor veel passie. Misschien word je gedwongen om snel te handelen en snel beslissingen te nemen. In ieder geval is er sprake van opmerkelijke gebeurtenissen die belangrijk en intens zijn.

Door deze periode krijg je ook de wind mee, nieuwe kracht en nieuwe situaties. Mercurius neemt zijn normale richting weer aan. Mercurius heerst over je huis van relaties en bevindt zich in je huis van werk en verantwoordelijkheden. Hierdoor wordt je liefdesleven beïnvloed door je werk en verplichtingen of andersom.

Werk en carrière

De eerste weken van september is er sprake van een positieve combinatie tussen Venus in je huis van werk, Saturnus in je huis van carrière en Jupiter in één van je financiële huizen.

Dit is een prima stand voor je productiviteit, zaken doen of je werk in het algemeen. Je kan makkelijker tot actie komen en je werkt efficiënt. Je hebt er zelfs plezier in. Samenwerken en teamwerk is belangrijk maar ook veeleisend. Je kan ook meer dan normaal te maken krijgen met competitie.

De band met anderen heeft deze maand een belangrijke invloed op je werk en carrière en indirect ook op je inkomen. Dus versterk die banden en wees zo vriendelijk en diplomatiek als mogelijk.

Lichaam en geest

Mercurius neemt zijn normale richting weer aan op 5 september, dat gebeurt precies op de plek waar vorige maand de eclips van de Zon plaatsvond. Dat kan wijzen op het vinden van medische oplossingen voor kwalen of het verbeteren van je gezondheid. Het blijft wel belangrijk om goed voor jezelf te zorgen.

 

Advies

Neem niet alle verantwoordelijkheid op je schouders. Vraag anderen om hulp.

 


Vorige maand: Maandhoroscoop augustus 2017

Liefde & relaties

Mercurius, de planeet die heerst over je huis van relaties, beweegt zich in tegengestelde richting in datzelfde huis van relaties. Dat is een sterke positie die belangrijk is voor je emotionele welzijn waardoor je met meer aandacht kijkt naar je relatie. Je vraagt je misschien af hoe je die relatie kan verbeteren of wat je precies van je partner verwacht.

Je kan ook aandacht krijgen van anderen waardoor je je partner gaat vergelijken met andere mogelijke partners. Iets uit het verleden kan plotseling weer belangrijk voor je worden. Dat kan een aanzoek zijn of een gesprek of een relatie die niet goed afgesloten is.

Venus bevindt zich in je huis van liefde en erotiek. Dat maakt deze periode wel heel sensueel.

Werk en carrière

Augustus is een actieve maand voor je werk. Je moet misschien belangrijke beslissingen nemen, plannen maken of andere actie ondernemen die invloed hebben op je reputatie of de mening van anderen. Ze kunnen ook je financiële situatie beïnvloeden.

Gedurende de maand augustus bevinden de Zon en Mars zich in je huis van werk van waaruit ze een positieve combinatie maken met Saturnus in je huis van carrière en Jupiter, de planeet die heerst over je carrière.

De Zon en Mars zijn planeten die actie en energie met zich mee brengen en die dingen in beweging zetten. Dingen lijken zich in jouw voordeel te ontwikkelen maar vragen wel veel inzet van je. De kans om gestrest en overwerkt te raken is daardoor aanwezig.

Je kan het idee hebben dat het tijd wordt voor iets heel nieuws. De Zon eclips van deze maand onderschrijft dat.

Lichaam en geest

Met de Zon en Mars en de  zon eclips in je huizen van werk en gezondheid is je gezondheid belangrijk voor je. Je werkt misschien actief aan een betere conditie of je begint aan een behandeling of therapie. Het belangrijkste deze maand is, dat je niet te hard werkt, niet te veel doet en niet overdrijft.

 

Advies

Delegeer werk waar mogelijk of huur of vraag hulp in.

 


 

Bekijk de weekhoroscoop Vissen
Lees de horoscoop Vissen 2017 of de andere jaarhoroscopen

Lees ook de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman