Maandhoroscoop juli voor het sterrenbeeld Vissen (20 februari – 20 maart)

Liefde & relaties 

Voor Vissen wordt juli een maand vol romantiek en passie  De Zon en Mars bevinden zich in je huis van erotiek en dat zorgt voor een verlangen naar nieuwe en avontuurlijke ontwikkelingen op het gebied van seksualiteit.

De liefde kan heel plotseling toeslaan deze maand, op momenten dat je het het minst verwacht. En het is het soort liefde waarbij de vlam meteen in de pan slaat en die ook alle soorten problemen en ondoordachte acties met zich mee brengt. Dat betekent ook dat het vuur zichzelf even makkelijk weer kan doven als het nieuwtje eraf is. Een oude liefde kan ook nieuw leven ingeblazen worden, maar dan alleen of vooral op lichamelijk gebied.

Juli is ook een maand waarin huis, gezin en eigendommen voldoening kunnen geven.

Werk en carrière

De gunstige combinatie tussen Venus en Jupiter, zorgt voor geluk deze maand op het gebied van investeringen. Vooral als het gaat om huizen, onroerend goed, land of andere lange termijngoederen. Je kan deze maand ook veel thuis werken en daarbij veel steun van je huisgenoten krijgen of steun op materieel gebied van familie.

Je bent op dit moment heel creatief en artistiek en je kan jezelf goed uitdrukken. Energie heb je voldoende en daardoor kan je ook uitblinken in sportieve activiteiten. Je bent heel goed in het doen van presentaties of het promoten van nieuwe merken of producten.

Juli is ook een maand om eens goed na te denken over wat je in de toekomst wilt op gebied van werk en carrière.

Lichaam en geest

Gezondheid heeft je interesse deze maand. Je verzamelt informatie, bespreekt dingen of onderneemt een reis of uitstapje met het oog op gezondheid.

Juli is een goede maand om meer structuur in je leven aan te brengen en je zaakjes beter te organiseren. Dat geeft rust in je hoofd.

Advies: Geef niet meer geld uit aan pleziertjes, hobby’s of ander vermaak dan je je kan veroorloven.

 


Vorige maand: Maandhoroscoop juni 2017

Liefde & relaties 

Met Mars in je huis van erotiek bereikt je seksuele energie hoge pieken. Emoties zijn intens en vol passie. Je lijkt deze maand alles over te hebben voor de liefde, reageert snel op uitdagingen en je houdt ervan om te provoceren. Ook speel je deze maand juni graag met vuur. Er hoeft maar een idee in je hoofd op te komen en je brengt het meteen ten uitvoer. Hoe gek dat idee ook is.

Venus in je derde huis, maakt je romantisch en zorgt ervoor dat je je liefde ook met woorden goed  kan uitdrukken. Misschien schrijf je liefdesbrieven of verklaar je iemand de liefde. En anders sla je misschien aan het daten of maak je wandelingen of korte reisjes. Allemaal in naam van de liefde. Vissen met een langere relatie steken veel aandacht in hun huis. Ze maken het extra gezellig en comfortabel.

Werk en carrière

Tijdens de maand juni 2017 maak je liever plezier of steek je je aandacht in je huis of familie dan dat je het aan je werk besteedt. Huis, tuin en onroerend goed hebben deze maand wel raakvlakken met je werk. Misschien werk je veel van huis uit of is je huis juist een storende factor die je weerhoudt om je werk goed te kunnen doen. Het is wel een goede tijd om plannen te maken en afspraken te plannen voor vergaderingen en onderhandelingen. Werk dat je doet met je handen, rekenwerk en creatief en artistiek werk liggen je extra goed. Financieel is er wat druk. Dus verspil geen geld en neem geen risico’s op dit gebied.

Lichaam en geest

Juni kan een vermoeiende maand zijn voor Vissen. De planeet Saturnus staat recht tegenover je heerser van je huis van gezondheid. Dat vraagt om extra aandacht voor je gezondheid. Vooral als je er een ongezonde lifestyle op nahoudt of jezelf blootstelt aan negatieve invloeden. Het is wel een goede tijd om aan een sportprogramma te beginnen of je conditie te verbeteren.

Advies: Lees of leer iets waar je echt plezier in hebt. Schrijf, schilder of doe iets creatiefs.

Bekijk de weekhoroscoop Vissen
Lees de horoscoop Vissen 2017 of de andere jaarhoroscopen

Lees ook de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman