weekhoroscoop vissen

Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart) voor de week van 3-10 oktober 2022

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

Aan het begin van de week bevindt Mercurius, die nu weer in zijn normale richting beweegt, zich in je 7e huis van relaties. Dat maakt de communicatie in alle soorten relaties, inclusief je liefdesrelatie, makkelijker.

Pluto beweegt in je 11e huis van vriendschappen en dat zorgt ervoor dat je meer plezier beleeft met vrienden of activiteiten of uitstapjes die jullie samen maken. Het is nu het goede moment om je minder af te zonderen en socialer te zijn.

Op zondag vindt er een volle Maan plaats in je 8e huis van geld. Deze positie kan emoties oproepen die met geld te maken hebben. Tegelijkertijd heb je ook de motivatie of wilskracht om je financiële situatie op orde te brengen.

Beste dag(en): 4 en 5 oktober 2022

Lees de laatste Vissen maandhoroscoop oktober hier

Vorige week

Mars en Saturnus vormen een driehoek deze week. Een aantal Vissen lijkt een herinnering of probleem uit het verleden niet te kunnen vergeten. Misschien wordt het tijd voor een goed gesprek of professionele hulp om dit toch eens te verwerken. Anderen hebben vragen over het verleden van de familie en kunnen daarbij op een geheim stuiten.

Op donderdag gaat Venus je 8e huis binnen en dat kan heftige gevoelens oproepen. Zowel negatieve gevoelens als jaloezie of positieve gevoelens als passie. Probeer je aandacht op het positieve van een relatie te richten.

Op zondag neemt Mercurius weer zijn normale richting aan. Dit maakt je meer voor rede vatbaar waardoor relaties en je liefdesrelatie harmonieuzer worden.

Beste dag(en): 1 en 2 oktober 2022

Andere weekhoroscopen

Weekhoroscoop Ram
Weekhoroscoop Stier
Weekhoroscoop Tweelingen
Weekhoroscoop Kreeft
Weekhoroscoop Leeuw
Weekhoroscoop Maagd
Weekhoroscoop Weegschaal
Weekhoroscoop Schorpioen
Weekhoroscoop Boogschutter
Weekhoroscoop Steenbok
Weekhoroscoop Waterman
Weekhoroscoop Vissen

Lees ook…

Weet je niet welk teken, bereken het hier
Lees ook 20 Eigenschappen van de Vissen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.