weekhoroscoop vissen

Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart) voor de week van 23-30 januari 2023

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

De Zon vormt deze week een gunstig aspect met Jupiter, de geluksplaneet. Voor Vissen kan dat betekenen dat er iets gebeurt op financieel gebied dat in jouw voordeel is. Deze energie brengt je geluk vanuit een verrassende kant.

Maar het allerbelangrijkst voor Vissen is de komst van Venus in jouw teken op woensdag. Venus maakt je romantisch, creatief en geeft je inspiratie. Dit is een ideaal moment om verliefd te worden of verliefd te zijn.

In het weekend zijn ook vriendschappen belangrijk. Mercurius in je 11e huis van vriendschap, vormt op zondag een driehoek met Uranus, de planeet van het onverwachte. Er kan zich plotseling iets voordoen wat je niet verwacht. Er kan bijvoorbeeld een nieuw persoon in je leven komen die in korte tijd een goede vriend van je wordt.

Beste dag(en): 25 en 26 januari 2023

Lees de laatste Vissen maandhoroscoop hier

Vorige week

Op woensdag neemt Mercurius zijn normale richting weer in je 11e huis van vriendschappen en dat is goed nieuws. Deze week is heel geschikt om nieuwe contacten te leggen en nieuwe vriendschappen te sluiten. Kijk eens wat verder dan je neus lang is en sta open voor contacten met mensen die je eigenlijk als niet jouw type beschouwt.

De nieuwe Maan op zaterdag legt de nadruk op je psychische en spirituele vaardigheden. Dit is de tijd om je te richten op de gevoelens en behoeften van de ander. Let ook goed op je dromen, deze kunnen je een belangrijke boodschap overbrengen.

Beste dag(en): 18 en 19 januari 2023

Lees ook…

Weet je niet welk teken, bereken het hier
Lees ook 20 Eigenschappen van de Vissen