weekhoroscoop vissen

Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart) voor de week van 12-19 april 2021

Tot en met vrijdag ben je gevoelig voor de liefde en kan je een nieuwe en opwindende romance beginnen. Als je al een partner hebt, kan je nu meer moeite voor je relatie doen. Als je niet tevreden bent met je relatie kan de verleiding groot zijn om je ogen te laten vallen op iemand buiten je relatie. Verwacht het onverwachte, zelfs tijdens gewone activiteiten als boodschappen doen of de hond uitlaten. Je hebt ook kans op een financiële meevaller.

Vanaf zaterdag is er meer harmonie in je relatie. Zelfs als je normaal heel verlegen bent, ben je nu meer praatjes en durf je meer. Het is de juiste tijd om iemand mee uit te vragen of een aanzoek te doen. Ook als er gevoelige onderwerpen zijn die je wilt bespreken is dit de goede tijd ervoor. Je creatieve vaardigheden nemen toe, vooral als je je handen of je stem gebruikt.

Beste dag(en): 22 en 23 april 2021

Vorige week

Tot en met dinsdag zijn het vredige dagen vol harmonie. Je bent gevoelig, zorgzaam en liefdevol. Dit is een goede tijd om te ontspannen of leuke dingen te doen met vrienden. Je populariteit en charme nemen toe en dat maakt deze dagen geschikt voor sociale activiteiten. Je voelt je meer op je gemak in het gezelschap van andere mensen en nieuwe contacten maken gaat je makkelijk af. Je zou ook een nieuwe liefdesrelatie kunnen beginnen.

Vanaf woensdag kan je je goed concentreren en ben je gemotiveerd om dingen te laten lukken. Wat je doet, doe je met veel inzet en passie. Door een combinatie van inspanning en geluk kan je veel voor elkaar krijgen. Zakelijk succes, rijkdom, reizen of promotie op je werk zijn allemaal mogelijk. Dit is ook een goed moment om mensen die het minder goed hebben dan jezelf, te helpen.

Beste dag(en): 15 en 16 april 2021

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2020 of alle jaarhoroscopen
Lees ook 20 Eigenschappen van de Vissen