weekhoroscoop vissen

Weekhoroscoop Vissen

Laatst bijgewerkt:

Weekhoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart) voor de week van 21-28 september 2020

Tot en met woensdag zijn het dagen vol liefde en harmonie. Je wordt aantrekkelijk gevonden en dat maakt dit een geschikte tijd om te daten en nieuwe vrienden te maken. Bestaande relaties bloeien op door meer warmte en affectie van jouw kant. Je hebt wel wat meer moeite om aan het werk te gaan en te doen wat je moet doen. Je wilt dingen doen die je leuk vindt of op vakantie gaan. 

Vanaf donderdag word je wat gevoeliger en breng je graag tijd door met je geliefde. Herinneringen aan vroeger komen vaker bij je op en maken je sentimenteel. Je bent eerlijk en doet je niet anders voor dan je bent en mensen in je omgeving kunnen dat waarderen. 

Beste dag(en): 22 en 23 september 2020

Vorige week

Tot en met dinsdag ben je sociaal en zoek je graag het gezelschap van anderen op om te praten. Je hoeft niet na te denken over wat je wilt zeggen. De woorden komen vanzelf. Deel je emoties en gevoelens en anderen zullen zich ook meer voor jou openstellen. 

Vanaf woensdag ben je ijverig, geduldig en toon je veel doorzettingsvermogen.  Je bent vastbesloten om bepaalde resultaten te behalen en om geen fouten te maken. Dit zijn dagen voor serieuze en lastige taken. Geld is een ander onderwerp dat je bezighoudt. Zet je inkomsten en uitgaven eens op een rij en trek je conclusies. 

Beste dag(en): 17 en 18 september 2020

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2020 of alle jaarhoroscopen
Lees ook 20 Eigenschappen van de Vissen