weekhoroscoop vissen

Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart) voor de week van 25 oktober-1 november 2021

Horoscoop deze week

Tot en met woensdag is het een prima tijd om bij te praten met oude vrienden of om tijd door te brengen met familie. Alle relaties, maar in het bijzonder die met vrouwen, zijn warm en zorgen voor emotionele groei. Ook nieuwe vriendschappen sluiten, gaat je makkelijk af omdat je bereid bent om je gevoelens te delen. Je populariteit neemt toe en je kan ook grote groepen mensen boeien.

Vanaf donderdag kan je rekenen op je toegenomen populariteit en je lichamelijke aantrekkingskracht. Dit zijn dus goede dagen om voor wat meer pit in je liefdesleven te zorgen. Een bestaande relaties kan op een positieve manier veranderen, door meer passie of meer betrokkenheid. Een nieuwe relatie kan intens en heftig zijn. Korte affaires kunnen voor de nodige complicaties zorgen. Dit is een week waarin je gefascineerd of geobsedeerd kan raken door mensen, relaties maar ook door andere dingen.

Beste dag(en): 26 en 27 oktober 2021

Vorige week

Tot en met donderdag ben je tevreden, sociaal en vol zelfvertrouwen. Dit is een goede tijd om plezier te maken en om leuke dingen te doen met je partner, vrienden of familie. Werken kan meer problemen opleveren, tenzij je je werk echt leuk vindt. Dit zijn dagen om een goede eerste indruk te maken en om jezelf of je ideeën te promoten. Je zal nu eerder opgemerkt worden en mensen voelen zich aangetrokken tot je relaxte en zelfbewuste houding.

Vanaf vrijdag heb je meer moed en neem je eerder het initiatief om de eerste stap te zetten. Je weet intuïtief wat je wilt en wat je moet doen om het voor elkaar te krijgen. Vooral als het om relaties gaat. Dit is de juiste tijd om iemand mee uit te vragen of over je gevoelens te vertellen. Je bent direct en assertief zonder bazig of bot te zijn en dat wordt gewaardeerd.

Beste dag(en): 22 en 23 oktober 2021

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2020 of alle jaarhoroscopen
Lees ook 20 Eigenschappen van de Vissen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *