weekhoroscoop vissen

Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart) voor de week van 27 mei -3 juni 2019

Je huis, gezin en alle huiselijke zaken die daarbij horen, zijn deze week belangrijk voor je. Het huishouden kan ook een bron zijn van ergernis of onenigheid in je relatie. Je voert veel gesprekken,  je maakt korte uitstapjes of je legt bezoekjes af.

Geld, geld verdienen en waar je het aan uit wilt geven, houden je ook bezig. Veel Vissen hebben deze week de neiging hun geld uit te geven aan luxe artikelen en dure kleren. Misschien slim om iemand om advies te vragen voor je het koopt. Je smaak kan wat apart zijn. Zo voorkom je miskopen

Beste dag(en) van de week: 31 mei en 1 juni

Vorige week

Dit is een week om je moed bij elkaar te rapen en een paar extra risico’s te nemen. Je zal waarschijnlijk allerlei onverwachte kansen en mogelijkheden op je pad krijgen. Je kan ook gevoelens krijgen die je nog niet eerder hebt meegemaakt. Misschien word je verliefd. Andere  mensen voelen zich extra tot je aangetrokken.

Het weekend heb je meer behoefte aan liefde en affectie. Hierdoor kan je de neiging hebben om de lat wat lager te leggen en genoegen te nemen met iemand die je niet leuk genoeg vindt, om maar niet alleen te zijn. Vissen met een relatie kunnen wat spanningen ervaren omdat de stemming en wensen van jou en je partner te veel verschillen. Vissen die hun behoefte aan liefde en genegenheid niet kunnen vervullen hebben de neiging dat te compenseren met veel eten en/of drinken.

Beste dag(en) van de week: 23 en 24 mei

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2019
Lees ook 20 Eigenschappen van de Vissen

Ook interessant
Wie past bij de Boogschutter?