weekhoroscoop vissen

Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart) voor de week van 23-30 mei 2022

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

Tot en met vrijdag ben je moedig en vol zelfvertrouwen. Je uitstraling en aantrekkingskracht zijn groot. Je hebt bovendien een sterke wil om te slagen in wat je doet. Je energie lijkt eindeloos en dat helpt je om initiatief te nemen en lastige taken aan te pakken. Je macht en invloed neemt toe en anderen lijken je mede daardoor aantrekkelijker te vinden. Je kan nu een romance beginnen die je leven compleet. verandert.

In het weekend zijn het goede dagen om liefde en affectie te geven en te ontvangen en om tijd door te brengen met vrienden en familie. Je voelt je mooi en je trekt mooie mensen en dingen aan. Alle soorten relaties, inclusief je liefdesrelatie zijn aangenaam en harmonieus. Dit zijn ook dagen om te shoppen, voor creatieve activiteiten en voor financiële zaken.

Beste dag(en): 28 en 29 mei 2022

Vorige week

Tot woensdag voel je je sterk en moedig. Je komt eerder voor jezelf op of je zet je in voor een goede zaak. Je benadert mensen op een aangename en vriendelijke manier zonder dwingend of bazig te zijn. Daarnaast neemt je lichamelijke aantrekkingskracht toe. Door je romantische en sensuele stemming kan je nu een nieuwe partner vinden of een korte affaire hebben.

Vanaf donderdag neemt je persoonlijke macht toe waardoor je meer invloed hebt op andere mensen en gebeurtenissen in je leven. Je hebt een talent voor onderzoek en het uitzoeken van geheimen en mysteries. Deze onderzoekende aard geldt werkt ook op een psychologisch niveau. Hierdoor kan je nu makkelijker slechte gewoonten opgeven of problemen in relatie opgeven.

Beste dag(en): 19 en 20 mei 2022

Andere weekhoroscopen

Weekhoroscoop Ram
Weekhoroscoop Stier
Weekhoroscoop Tweelingen
Weekhoroscoop Kreeft
Weekhoroscoop Leeuw
Weekhoroscoop Maagd
Weekhoroscoop Weegschaal
Weekhoroscoop Schorpioen
Weekhoroscoop Boogschutter
Weekhoroscoop Steenbok
Weekhoroscoop Waterman
Weekhoroscoop Vissen

Lees ook…

Weet je niet welk teken, bereken het hier

Lees ook je maandhoroscoop mei 2022
Lees ook 20 Eigenschappen van de Vissen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.