Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart) voor de week van 15-22 juli 2024

Door de Mars-Uranus combinatie op maandag, kan de Vissen plotseling de onbedwingbare neiging hebben om op reis te gaan of om zich in te schrijven voor een nieuwe cursus of opleiding. Alles om de horizon te kunnen verbreden en weg te kunnen van de sleur. Ook op het gebied van relaties en activiteiten ben je aan nieuwe dingen toe, zo laat de weekhoroscoop Vissen zien. Een spannende nieuwe romance is mogelijk, mede omdat je seksuele energie en aantrekkingskracht toeneemt.

De volle Maan op Zondag laat je nadenken over je liefdesrelatie en andere soorten relaties. Is het wel een gelijkwaardige relatie of geef je meer dan je krijgt? Misschien kom je tot de conclusie dat je afscheid moet nemen van bepaalde mensen. Geeft niets, het maakt ruimte voor nieuwe mensen in je leven. Je passie en spirituele moed nemen toe en je bent beter in staat om voor jezelf op te komen. Je zegt waar het op staat zonder bot of dwingend te zijn.

Beste dag(en): 17 en 18 juli 2024

Algemene gebeurtenissen

Maandag vormt Mercurius een positief aspect met Jupiter. Maandag is een dag om met ideeën te komen of te brainstormen over nieuwe ideeën. Plannen kunnen nu vaste vorm krijgen, dus weet wat voor grootse dingen eruit komen. Met Venus die op donderdag het teken Leeuw binnengaat kan het haast geen saaie week worden. Er is genoeg te doen op het gebied van romantiek en creativiteit.

Op zaterdag vindt er een volle Maan plaats in teken Steenbok. Bij een volle Maan in Steenbok hebben we meer gevoel voor orde en structuur en maken we een goede tijdsplanning. Het maakt ons ambitieus en hebben een grote behoefte om te slagen en om succes te hebben en we kunnen deze dagen heel productief zijn. Belangrijk is het om nu geen tijd en energie te verspillen. Het moet allemaal nuttig en sober zijn en dat kan enigszins deprimerend zijn.

Lees de laatste Vissen maandhoroscoop hier

Vorige week

Tot en met vrijdag kunnen zich positieve en spannende veranderingen voordoen op het gebied van liefde, geld of allebei. Een nieuwe verliefdheid is vooral mogelijk via internet dating. De Vissen is wel geneigd tot het doen van impuls aankopen. Vooral mode, cosmetica en sieraden zijn verleidelijk. De Vissen kan deze week ook meer complimenten verwachten dan normaal.

In het weekend kan de Vissen te maken krijgen met negatieve gedachten en verborgen angsten. Je bent pessimistisch en je gaat automatisch uit van het slechtste scenario. Je kan bovendien uitstelgedrag vertonen en je neemt langer de tijd om beslissingen te nemen. Stel je grenzen, vooral in de liefde en realiseer je dat nu niet meer de persoon bent die je vroeger was.

Beste dag(en): 6 en 7 juli 2024

de weekhoroscopen van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier.

Lees ook…