weekhoroscoop vissen

Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart) voor de week van 27 november-4 december 2023

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

Tot en met donderdag zit je vol enthousiasme en zelfvertrouwen Vissen, om jezelf, je sociale status of je carrière te verbeteren. Je hebt het geluk hierbij aan je kant. Ieder contact of iedere gebeurtenis kan een mogelijkheid of kans zijn. Dus maak er gebruik van en praat met mensen, stel vragen, doe voorstellen of solliciteer.

De Vissen kan sterk het het gevoel hebben dat het tijd is voor verandering. Dit kan ook een verandering zijn op psychologisch gebied. En dat gevoel komt niet uit de lucht vallen maar is zich al een tijd je aan het opbouwen. Zondag is geen goede dag voor sociale activiteiten vanwege het vierkant dat Venus op die dag maakt met Pluto in je 11e huis. Dus blijf lekker een dagje thuis relaxen…

Beste dag(en): 29 en 30 november 2023

Lees de laatste Vissen maandhoroscoop hier

Vorige week

Als de week begint, bevinden de Zon en Mars zich in je 9e huis van reizen en leren en maken van daaruit een gunstig aspect met Pluto. De Vissen is veel in beweging of onderweg. Dit is de tijd om op reis te gaan of om je in de buurt van stations of vliegvelden te bevinden. De Vissen is wat minder zachtaardiger dan normaal. Ze zijn wat strenger en baziger. Daar is niks mis mee, zolang je niet vergeet om ook wat plezier te maken.

Vanaf donderdag met de Zon en Mars allebei in je huis van carrière en die van daaruit een vierkant vormen met Saturnus, neem je al je taken en verantwoordelijkheden heel serieus. Sterker nog, je hebt er waarschijnlijk zelfs plezier in. Je kan deze dagen laten zien wat je kan en wat je waard bent.

Beste dag(en): 23 en 24 november 2023

Lees ook…

Weet je niet welk teken, bereken het hier
Lees ook 20 Eigenschappen van de Vissen