Weekhoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart) voor de week van 15-22 oktober 2018

Tot woensdag kan je een bijzonder iemand vertellen wat je voor hem of haar voelt. Of vraag iemand mee voor een date. Vissen met een relatie kunnen goed met hun partner praten over problemen en gevoelige onderwerpen, zonder dat je je daar ongemakkelijk over voelt. Je hebt deze week ook meer oog voor schoonheid. Dus ook voor mode, beauty producten of spullen die je huis mooier maken.

Vanaf woensdag wordt je stemming nog gevoeliger, romantischer en spiritueler. Je kan bijzondere ontmoetingen hebben waarbij je het gevoel hebt dat ze voorbestemd zijn. Je fantasie en voorstellingsvermogen is groot en je dromen zijn levendig. Je kan zelf het gevoel hebben dat je paranormaal begaafd bent. Dit zijn goede dagen om plannen te maken voor de toekomst en om nieuwe dingen te leren. Vooral als het over spirituele onderwerpen gaat.

Beste dag(en) van de week:  17 en 18 oktober

Vorige week

De nieuwe Maan op maandag in het teken Weegschaal brengt voor de Vissen gemengde gevoelens met zich mee. Je kan het gevoel hebben dat je niet echt tot rust kan komen. Dit gevoel van stress en spanning kan je onrustig en soms onzeker maken. Misschien lukt het je om op een positieve manier gebruik te maken van deze onrust door je op werk te storten. Het is ook een goede week om aan je gezondheid te werken door gezonder te eten en meer te bewegen.

Vanaf donderdag zijn de dagen heel geschikt om te studeren, nieuwe dingen te leren of om je financiële administratie op orde te maken. Je kan je goed concentreren en maakt daardoor weinig fouten. Je kan klussen snel en goed afwerken. Je voelt je misschien wat minder sociaal, maar dit zijn wel goede dagen voor serieuze gesprekken of onderhandelingen.

Beste dag(en) van de week:  12 en 13 oktober

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop
Lees ook 20 Eigenschappen van de Vissen