weekhoroscoop vissen

Weekhoroscoop Vissen

Laatst bijgewerkt:

Weekhoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart) voor de week van 9 – 17 december  2018

Als de week begint, sta je open voor nieuwe ideeën. Door die open instelling kan je allerlei interessante ontdekkingen doen of originele oplossingen voor problemen bedenken. Studeren of examen doen gaat je ook goed af. Je bent deze week ook erg geïnteresseerd in spirituele onderwerpen en het oplossen van mysteries in het algemeen.

Vanaf donderdag ben je heel verstandig als het om geld gaat. Je betaalt leningen af, je begint een spaarregeling of meer van dat soort dingen. Je hebt de neiging om jezelf wat tekort te doen of om jezelf op te offeren.

Beste dag(en) van de week: 11 en 12 december

Vorige week

Je voelt je aan het begin van deze nieuwe week wat zwakker en je bent minder gemotiveerd om de dingen te doen die je moet doen. Je ziet vooral het goede in andere mensen waardoor je eerder teleurgesteld of gedesillusioneerd kan raken. Ook word je daardoor eerder het slachtoffer van leugens en bedrog. Ga stressvolle gebeurtenissen deze dagen zo veel mogelijk uit de weg. Religie of spiritualiteit kunnen je helpen.

Vanaf donderdag verandert je stemming en kijk op de dingen. Je wordt wat romantischer, maar je blijft wel (over)gevoelig. Het versterkt je mysterieuze kant en dat vinden mensen aantrekkelijk. Je trekt de aandacht naar je toe brengt single Vissen meer kansen in de liefde.

Beste dag(en) van de week: 8 en 9 december

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop
Lees ook 20 Eigenschappen van de Vissen

Ook interessant
sterrenbeeld van je baby
Sterrenbeeld van je baby