weekhoroscoop vissen

Weekhoroscoop Vissen

Laatst bijgewerkt:

Weekhoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart) voor de week van  11-18 februari 2019

Je voelt dingen sterk aan. Iets of iemand kan je deze week ook diep raken en dat maakt veel indruk op je. Ook met mensen die je nog maar net ontmoet kan de band sterk zijn. Je kan het idee hebben dat een ontmoeting is voorbestemd. Je hebt soms het gevoel kan je communiceren zonder woorden.

Vanaf donderdag wordt kans voor single Vissen op een nieuwe romance groter. Ook bestaande relaties kunnen zich verdiepen. Dit is een goede tijd voor een creatieve hobby of voor liefdadigheidswerk. Kijk een film of luister naar je favoriete muziek om je te ontspannen. Je voelt je aangetrokken tot alles wat mooi en goed is en je houdt je het liefst verre van agressie en lelijkheid.

Beste dag(en) van de week:  15 en 16 februari

Vorige week

Van dinsdag tot vrijdag zorgt de Maan in Vissen ervoor dat de nadruk ligt op je persoonlijke leven, je huis en gezin. Je bent gevoeliger en eerder emotioneel dan anders. Praat over je gevoelens en krop ze niet op. De Maan geeft je ook meer inzicht, wijsheid en een goede intuïtie.

Vanaf vrijdag komen er meer kansen op het gebied van de liefde en geld. Je neemt ook meer initiatief op dit gebied. Zet de eerste stap als je iemand aantrekkelijk vindt. Geef mensen een knuffel die het kunnen gebruiken. Voer een gesprek als er oude (relatie) problemen zijn die opgelost moeten worden. Onderhandelingen en gesprekken verlopen nu soepel en vriendschappelijk.

Beste dag(en) van de week:  9 en 10 februari

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2019
Lees ook 20 Eigenschappen van de Vissen

Ook interessant
gezichten lezen
Gezichten lezen