vissen

20 Eigenschappen van het sterrenbeeld Vissen

De Vissen, het 12e teken van de dierenriem, is een emotioneel en artistiek teken.

 • De heersende planeten van de Vissen: Neptunus, Jupiter
 • Element: Water
 • Kwaliteit: Beweeglijk
 • Geluksdag: Donderdag
 • Kleur: Lila, paars, violet en blauwgroen
 • Getallen:3, 9, 12, 15, 18, 24
 • Gaat het beste samen met: Stier, Kreeft en Schorpioen
 • De Vissen houdt van: slapen, romantiek, zwemmen, alleen zijn, muziek, spiritualiteit.

20 Eigenschappen van de Vissen

(geboren 19 februari-20 maart)

1. Vissen hebben een groot hart

Vissen zijn vriendelijke en gevoelige zielen en hebben veel liefde te geven. Ze zien vaak het beste in mensen en kunnen zich goed inleven in anderen.

2. Vissen halen het beste in een ander naar boven

Vissen zijn zo positief dat ze het beste in anderen naar boven halen. Ze moedigen je aan en geven je vertrouwen.

3. Vissen hebben een sterke spirituele kant

Vissen staan ook meer in contact met hun spirituele kant. Ze proberen het grotere plaatje te zien in plaats van zich druk te maken over onbelangrijke details.

spiritueel

4. Vissen luisteren naar hun intuïtie

Vissen kunnen dingen waarnemen en vangen signalen op die anderen ontgaan. Ze laten zich daardoor vaak leiden door hun instinct of intuïtie. Ze begrijpen dingen vaak beter dan je op het eerste gezicht denkt.

5. Vissen vinden kwaliteit belangrijker dan kwantiteit

Vissen hebben geen zin om veel tijd en moeite te steken in oppervlakkige vriendschappen. Ze zoeken liever het gezelschap van mensen die ze belangrijk vinden en die ze kunnen vertrouwen.

6. Vissen zijn dromers

Vissen kunnen zich makkelijk verliezen in hun eigen gedachten en fantasie.

7. Vissen houden van romantiek

Vissen houden van romantische gebaren. Ze willen graag dat hun partner zijn/haar best doet om zich bijzonder te laten voelen.  Andersom doen ze dat ook graag voor hun partner.

8. Vissen zijn artistiek en creatief

Vissen hebben originele ideeën en kunnen daardoor goede schrijvers, kunstenaars en muzikanten zijn. Ze hebben een unieke kijk op de wereld waardoor ze de dingen anders zien en dat is een bron van inspiratie.

artistiek

 9. Vissen hebben intense emoties

Vissen voelen alles intens, zowel de goede als de slechte emoties. Dat betekent ook dat ze last kunnen hebben van stemmingswisselingen. Het ene moment zijn ze dolblij het volgende moment kunnen ze diep in de put zitten.

10. Het innerlijk is wat telt voor Vissen

Vissen zijn geen oppervlakkige wezens en ze zijn dan ook meer geïnteresseerd in iemands innerlijk dan uiterlijk. Ze willen iemand graag goed leren kennen. Heeft iemand geen diepgang dan zijn ze snel verveeld en haken ze af.

Vorige1 van 2

 1. Raar alles klopt, zelfs in details. Mijn Sterrenbeeld (Vissen; 02-30-1963) Mijn karakter eigenschappen zijn precies dezelfde van (HSP’er En Hss.) eigenschappen karakter.

 2. inderdaad zo ervaar ik het dagelijks dat er van goedheid misbruik wordt gemaakt.En wat liegen betreft,ik heb nog nooit gelogen ja een leugentje om best wilmaar dat is heel iets anders als bijvoorbeeld je vriend of je partner vreemd is gegaan en het da glashard ontkent dit is pas liegen.En als het eenmaal over is dan is het ook echt over ben een vis.Dan kun je je biezen pakken en opdonderen.

 3. haha vissen niet liegen?? Vergeet dat maar,ik ken vissen genoeg en denken dat ze het beter weten dan een ander waarom moeten wij vissen begrijpen als ze sommige mensen ook niet begrijpen en zeker mensen die HSP hebben daar begrijpt vissen niks van.Egoist kunnen ze ook zijn en altijd een excuus gaan zoeken,ze hebben ook goeie kanten dat weet ik maar de negatieve eigenschappen zetten ze er niet bij

 4. mensen snappen de vissen sterrebeeld echt niet he…juist omdat we ons kwetsbaar opstellen zijn we onbreekbaar, juist omdat we emotie tonen zijn we onbreekbaar, omdat we met 2 werelden tegelijk in contact staan begrijpen we wat meer. we zijn niet dromerig de dingen die we moeten doen is gewoon niet interessant genoeg om te doen, dan reis je een stuk makkelijker weg dat lijkt dromerig. we staan ons mannetje bij, en eerlijk gezegt zie ik m’n mede vissen ook niet zo. we voelen vaak de emotie van anderen we zijn in balans daarom voelen we het gemakkelijk…wanneer je je gevoel en intuitie gebruik, ken je dus zoveel meer aan dan je durft te denken. wij leven niet in ons hoofd dat maakt ons zoveel sterker dan de gene die dat wel doen. je hoeft de vis niet te beschermen misschien slechts je zelf omdat we zo makkelijk je masker doorzien. liegen heeft tegen vissen geen zin ze voelen dat aan. daarom kan men beter eerlijk zijn, wanneer iemand liegt heeft het onze respect niet meer. over vissen wordt aan de ene kant als sterk neergezet maar aan de andere kant moet je ons beschermen…dus we moeten beschermd worden tegen onze sterke punten waarmee we zo alles en iedereen op weten te pakken is raar toch. we helpen iedereen graag maar omdat we dat niet mogen moeten andere ons beschermen, mensen willen geen ruzie met vissen het zijn zo lang mogelijk jullie vriende want eenmaal verraad naar de vis zal het genieten hoe zoet de wraak kan zijn die ze terug geven…een vis is lastig te begrijpen zelfs met horoscopen schrijven, we hebben geen dominante partners nodig vaak gaan we daar zelf naar op zoek ook de meest emotionele wrakken zoeken we voor de relatie om hen zelfvertrouwen een schop omhoog te geven…ze durven het aan ze pakken het aan en dan moeten wij beschermd worden…ook in contact staan met alles dat is moeten we tegen beschermd worden dus we mogen niet in balans leven dat lees ik in iedere vissen sterrebeeld…we zijn naar een hogere dimensie aan het gaan misschien juist dankzij de vissen…dit is waardeloos wat hier staat echt waar, wanneer mensen de vissen gaat beschrijven wees dan eerlijk en lieg niet over de dingen….ik lees iedere keer de zelfde dingen en die kloppen voor geen kant juist omdat het de sterke punten direct als zeer gevoelig wordt neergezet meteen weer ewn neerhalend niveau

   1. hoi nu ik jou bericht heb gelezen weet ik beter hoe ik in elkaar steek.Dank hiervoor.Je hebt het duiderlijker beschreven dan de anderen.Toppie

  1. Eric je hebt helemaal gelijk, vaak staat er dat wij te emotioneel zijn en zwak ofzo, integendeel vaak heb ik sterke sterrenbeelden moeten helpen met hun ego en zelfverzekerdheid omhoog moeten pushen, omdat ze zich juist zo zwak voelen, ik vind juist dat de vissen als de laatste vd de dierenriem juist de levens filosoven zijn en alles al hebben meegemaakt en ervaren zijn zo volwassen zijn wij,en we vinden juist anderen dat ze zich teveel aanstellen met hun emoties en problemen wij zijn de wijze uil wij kunnen tegen veel stormen, we denken analyserend en zien obstakels als uitdagingen en vinden altijd wel een oplossing, we zijn zeer oplossings gericht we zijn heel loyaal en betrouwbaar, als we liegen doen we dat uit bestwil om iemand geen verdriet te doen, of een conflict uit de weg te helpen,

   tis waar we houden niet van drama en conflicten in ons leven, want we zijn positief ingesteld en negatieviteit willen we zoveel mogelijk niet in ons leven,

   hoe wij omgaan met tegenslagen in het leven is dat wij ons dan graag terug trekken en graag alleen willen zijn, zodat wij ons kunnen focussen op een oplossing voor ons probleem, maar sommige mensen zien dat als koud zijn en weglopen.

   ik vind vissen intelligent en zeer sterk zijn slimme en behulpzame wezens, waar weleens misbruik van word gemaakt.

   we bedoelen het altijd goed, en zullen altijd voor onze dierbaren zijn ook al voelen wij ons niet op ons best.

   groeten Einstein fischie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *