slechte eigenschappen vissen

Slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Vissen

Mensen met het sterrenbeeld Vissen hebben natuurlijk ook goede eigenschappen, maar hier hebben we het over de minder leuke of zelfs nare trekjes van een sterrenbeeld.

Herken je jezelf of anderen erin?

Je bent een Vissen als je geboren bent tussen 20 februari en 20 maart

De Vissen kan…

 • soms weinig ruggengraat tonen
 • makkelijk te beïnvloeden zijn, waait met alle winden mee
 • gevoelig zijn voor verslavingen
 • een dromer zijn die niet met beide benen op de grond staat
 • zacht zijn aan de buitenkant, hard van binnen
 • snel zelfmedelijden hebben
 • vaag en heimelijk zijn
 • chaotisch en lui zijn
 • gemakkelijk liegen en zich laten voorliegen
 • weinig aandacht voor zijn/haar uiterlijk hebben, verzorgt zich matig
 • onvoorspelbaar en ongrijpbaar zijn
 • extravert zijn, graag praten over zijn/haar eigen leven en gevoelens
 • slecht tegen kritiek

Bekijk ook de slechte eigenschappen van de andere sterrenbeelden:

RamStierTweelingenKreeftLeeuwMaagdWeegschaalSchorpioenBoogschutterSteenbokWatermanVissen.

Lees de goede eigenschappen van de sterrenbeelden hier:

Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman – Vissen.

 1. Als eerst denk ik dat de slechte eigenschappen per persoon verschilt en dit niet geld voor alle vissen maar ik heb wel me vraagtekens???
  Waarom zou een vissen weinig aandacht besteden aan zijn/haar uiterlijk ben echt super ijdel als het gaat om mijn lichaam en uiterlijk waar komen deze conclusies vandaan? Ben ook benieuwd naar hoe het een slechte eigenschap is om zacht van buiten te zijn en hard van binnen. Ik ben zacht/ hard wanneer het nodig is.
  Vind de woordkeuze wat minder het woord “slecht” ik zie deze eigenschappen als een deel van mij en ik weet hoe ik daar mee moet omgaan. Voor mij is er geen goed of slecht. Maar zal je de balance moeten vinden in jezelf.

 2. Nou anoniem je mag je wel eens in sterrenbeelden verdiepen want je lult hier wel erg uit je nek,het is namelijk zo dat bepaalde vissen een ander acendant hebben,niet elke vis heeft dezelfde acendant,ik zou wel eens willen weten wat jij bent van sterrenbeeld,jij zal ook niet veel goede eigenschappen hebben en veel slechte zo te zien hier,want je kraakt personen af die helemaal niet zo zijn dan jij beschrijft is ergens wel zorgelijk want ik denk dat jij zo iemand bent die graag een onschuldig persoon zou laten boeten voor iets dat hij niet heeft gedaan,zo komt jou schrijven op mij neer en op alle andere die hier erg negatief zijn over vissen.
  Ik denk dat juist jij degene bent die alles zo negatief beschrijft want ik ken mezelf hier niet in!!!!

 3. Nou SorayaS jij hebt helemaal gelijk,elke vis is anders het is maar net wanneer je geboren bent,waar en op welk tijdstip en waar de zon opkwam,niet elke vis is hetzelfde.
  Ik ben introvert,erg behulpzaam,ik ben niet lui,niet verslaafd en verzorg me goed en Anoniem welk acendant heb ik dan als jij dat zo goed weet?
  Ik weet niet wat sommige hier van sterrenbeeld zijn,maar degene die erg negatief uitgelaten zijn over vissen spreken voor zichzelf,dat is één gegeven.
  Ik lieg ook niet,daarom ben ik een beetje verstoten van de familie omdat zij het allemaal achter hun ellebogen hebben en ik daar niet van gediend ben.
  Vaak zijn zij die andere over de scheef halen juist wat ze over andere beweren,en ik vindt dat de negatievelingen hier heel erg kortzichtig zijn.

  1. volledig met je eens wij vissenmensen zijn direct en eerlijk en niet achterbaks.En lui zijn we al helemaal niet.Ik ben elke dag bezig van s’morgens tot s’avonds met mijn werk en mijn huishouden.Vissen zijn wel dromers dat wel.En vissen cijferen hun zelf weg en kruipen in hun schulp als ze pijn worden gedaan Maar aan de andere kant kunnen ze goed voor hun zelf opkomen.En heb je het eenmaal verpest bij een vissen dan is het over en uit dan laten ze je links liggen en maakt het ook niet meer goed .En inderdaad ieder sterrenbeeld heeft een andere acendant.En niet alles klopt wat er in je sterrenbeeld staat.Wat de ene vissen is de andere niet

 4. Dat je iets negatiefs hebt meegemaakt met een vis, wilt nog niet zeggen dat iedere vis alle foute eigenschappen zo zwaar in zich heeft..!
  Daarnaast heeft iedere gek z’n gebrek!
  Ik ga met een vis en tuurlijk heeft ze ook d’r gebreken, maar die hebben we allemaal!

  1. Nou ik wil niet alle vissen over een net heen scheren maar ik heb echter dat lui of leugens om toch de aandacht te krijgen, chaotische en zeer dromenland gericht , dromen mag best maar de realiteit laat je eraan werken. Ook het met elke wind mee waaien ben ik geen voorstander van … zelfmedelijden ook zo’n dingetje/ was mijn reactie niet snel genoeg kreeg ik wel weer een foto met een snee met bloed , dan moest ik toch maar weer reageren , op ten duur niet dus ( want die negatieve aandacht vragen werd me echt te veel / ik had meer de negatieve dingen als de positieve dingen ( toen die vis uit de kom kwam )

   1. Ik ben van sterrenbeeld vissen en mijn levensgezel is maagd .Wij zijn het ideale koppel mag ik wel zeggen want veel dingen komen met elkaar overeen.We zijn al heel wat jaren samen vanaf 26 maart 1997 en het was echt liefde op het eerste gezicht.

 5. Dat is nu eenmaal van vissen ze geven het niet toe van hun slechte eigenschappen omdat het grote leugenaars zijn,ik ken veel vissen en het zijn neppers en idd verzorgen hun niet goed,het is te zien welke acendant ze hebben natuurlijk en idd ook verslaaft,ook zijn ze zeer lui,mijn stiefpa was een vis,ze kunnen ook heimelijk zijn,doen zicht anders voor,vissen gaan nooit maar ook nooit toegeven dat ze liegen.
  Zeg vis jij durft te zeggen dat vissen maar 1 slechte eigenschappen hebben,daar heb je het al,liegen en nog eens liegen

  1. Het is inderdaad wel opmerkelijk dat bij de slechte eigenschappen van andere sterrenbeelden geen of alleen positief commentaar wordt gegeven. Alleen de Vissen lopen over van verontwaardiging.

  2. Dat is niet helemaal waar, ik ben ook vis en veelte ijdel. Sommige vissen vervormen door omgeving of gebeurtenissen, geldt ook voor alle andere sterrenbeelden! Zelf medelijden klopt wel en liegen heeft iedereen ook zelf in de hand. Vissen zijn eigenlijk hele zachte en sympathieke personen.

 6. Dit is zoo herkenbaar!

  Xes..alles wat jij beschrijft herken ik aan een Vis.

  Ik leerde een man kennen die zich super transparant..oprecht..betrokken..slim..charmant voordeed.
  Uiteindelijk kwamen de negatieve kanten al snel aan bod..
  Deed het met verschillende vrouwen maar ik was de enige want hij wilde niemand anders meer. Hij maakte ruzie om de kleinste dingen en altijd ik degene die dwars was. Ik was al helemaal hotel de botel op deze man. Hij had mij zo onzeker gemaakt dat ik mezelf niet meer herkende. Hij rolde mij alle kanten op..gevoelloos en geen ruggegraat. Seksverslaafd maar ook zoooo open over alles alsof het niks is. Vriendinnen die zijn broer gehad heeft..genomen..maar ook negatief over iedereen zijn..kritisch..niemand doet het goed en komt zijn woorden na…hij is o zo perfect. Narcistisch en zeker niet openstaan voor persoonlijke groei. Zijn manier en anders niet. En wanneer je 1 keer jezelf tegen spreekt of tege strijdigheid vertoond…krijg je dat dagenlang te horen. Wantrouwend en nep. Maar doen alsof hij echt is. Manipuleren en vooral niet stil staan bij hoe anderen zich voelen. Ben depri geweest door hem want ik zag het goede in hem..hij leek zooo onwijs goed en lief en betrokken…ik kreeg acceptatie problemen..en wilde niet geloven dat hij zo was en bleef. Mijn domme fout. Niets was nog te redden aan hem…dan maar los laten. Hij is nu 42 en moet maar eens zelf in gaan zien hoe hij met zichzelf en vrouwen om gaat. Wish him the best.

  Naomi, den haag

 7. Maya ik ben het helemaaal met je eens. Verslaving gevoelig? ik ken best een hoop vissen, volgens mij zijn het hele verstandige mensen en dus tegen verslavingen..?!
  Vissen zijn juist totaal niet extravert, ze luisteren naar anderen, maar praten liever niet over zichzelf. Ook verzorgen vissen zich juist goed en zijn ze totaal niet chaotisch..

 8. Hihihi… nou… ik zocht juist naar negatievere eigenschappen omdat mijn partner totaal niet lijkt op het positieve plaatje. En Meerdere kennissen zijn ook niet echt te spiegelen aan de positieve kanten… mijn partner is zeer zeker verslaving gevoelig.. en dan ook aan alles.. drugs.. dwangmatig porno kijken op zijn Phone. ((Een goede vriend heeft ook sex verslaving en is vissen.)) Mijn partner is belachelijk lui..weinig inlevingsvermogen in het gevoel van andere ((( misschien Door langdurig drugs gebruik… )) liegt om te liegen.. geen ruggengraat mbt visite niet onder controle houden en zelf de lastige gast in eigen huis worden. Vreemdgaan en beetje narcistisch en denkt erg vanuit zichzelf.. niet egoïstisch maar egocentrisch. Als hij bijv vrezelijk nieuws hoort over iemand waarvan hij zou moeten houden.. kan hij liggen slapen. Of neuriënd tandenpoetsen terwijl een geliefde in tranen verteld heeft mogenlijk kanker te hebben… betrapt met sex chat of dame??? Dan is de partner maar lastig… De volgende dag met een brief/ tekst geschreven naar beneden komen ….wat gaat over hoe geweldig hij is…. Hij deed niet eens alsof .. of toonde berouw…. heel appart. Vandaar dat ik op negatieve vissen zocht en ja hoor… ook de persoonlijke verzorging kan beter.. Dus sorry maya… het klopt tot in de puntjes.. ik denk niet dat je beledigd mag zijn als jij geen negatieve aspecten hebt… en spreken voor alle vissen is dapper hoor.. maar erg op jezelf gericht terwijl dit globaal over miljoenen vissen gaat.. en uiterlijk en verzorging kan wel degelijk bij een sterrenbeeld horen… ik ben weegschaal.. en wijk af van de ijdele ,niet zonder make up de deur uit weegschaal… tot ik cusb 2)bekeek.. dan is er net een week die niet zo tot in de puntjes is gekleed en opgemaakt… dat is het type, gaatje hier kreukeltje daar . Rok erover ziet niemand… terwijl de weegschalen om mij heen zoals in de horoscoop word beschreven erg perfect de dag proberen Door te komen…. Dus niet iedere vis is als jij. En jij niet de verslaafde onverzorgde egocentrische vis… jammer dat je het duidelijk aangegeven negatieve kanten als negatief ervaart.. misschien volgende keer positieve kanten intikken… ((vriendelijk grapje))) want ik herken hier juist veel vissen in… vooral het verslaving gevoelig. .. bijna dwangmatig te noemen.. dus nee haal dit alsjeblieft niet weg. Want deze vissen horen er toch echt tot in detail bij….
  Groetjes esther

 9. Ik vond het al raar dat jullie niet over de positieve dingen gingen praten van het sterrenbeeld, maar alleen de negatieve dingen. Maar ja met dat gezegd te hebben. een paar dingen van deze lijst die je hebt gemaakt kloppen niet ! Zoals: gevoelig zijn voor verslavingen. Ik weet niet of je bedoelt met dingen of projecten maar ik kan je vertellen dat dit niet waar is. Vissen zijn ook niet chaotisch meer verlegen. En dat je dit schreef: weinig aandacht voor zijn/haar uiterlijk hebben, verzorgt zich matig…. uuhhmmm nee. dit hoort ten eerste niet bij een sterrenbeeld en ten tweede is het erg beledigend voor mensen van dit sterrenbeeld. Ik heb dit sterrenbeeld en verzorg mezelf erg goed !! En als laatste dit: extravert zijn, graag praten over zijn/haar eigen leven en gevoelens. Vissen geven juist meer om de gevoelens van anderen dan van hunzelf.

  Haal dit ding gwn weg en maak een betere tekst met ook positieve kanten, want daar zijn er trouwens veel van !
  Fijne dag nog verder

   1. van alle tekens van de dierenriem, zijn vissen het meest bijzonder. (sommige) vissen bezitten maar slechts een negatief eigenschap in tegenstelling tot de andere tekens: hun tranen gebruiken om hun zin te krijgen. Zelf heb ik maar 1 vis ontmoet, op de 340 vissen die ik ken, die deze eigenschap daadwerkelijk had. Wat hierboven als slechte eigenschappen word benoemd, is slechts persoonlijk onbegrip tegenover chrachter eigenschappen,die jezelf niet eigen zijn.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *