20 Eigenschappen van het sterrenbeeld Leeuw

De Leeuw, het vijfde teken van de dierenriem, heeft een groot hart, is gul en moedig

De heersende planeet van Leeuw: Zon
Element: Vuur
Kwaliteit: Vast
Geluksdag: Zondag
Kleur: Goud, geel, oranje
Getallen: 1, 3, 10, 19
Gaat het beste samen met: Waterman en Tweelingen
De Leeuw houdt van: drama en theater, dure spullen, plezier, felle kleuren, bewonderd worden.

20 Eigenschappen van de Leeuw

(geboren 23 juli – 22 augustus)

1. Leeuwen pakken je in met hun charme

Leeuwen doen alles op indruk op je te maken en het zijn mooipraters. Onderschat ook niet hun vermogen om je te overtuigen of over te halen als ze iets van je gedaan willen krijgen.

2. De Leeuw kan brullen

Leeuwen zijn goedig en kunnen veel hebben. Maar maak geen misbruik van hun vriendelijkheid. Als ze je daarop betrappen kunnen ze in woede uitbarsten en je de stuipen op het lijf jagen.

3. Leeuwen hebben gevoel voor drama

De Leeuw heeft er een handje van om al zijn emoties te overdrijven. Boos is niet gewoon boos, het is woedend, verliefd zijn is niet gewoon verliefd zijn, maar hopeloos verloren. Niet voor niks zijn Leeuwen vaak goede toneelspelers.

4. Leeuwen blijven niet hangen in verwijten en negatieve gevoelens

Leeuwen vergeven makkelijk en dragen je niet lang dingen na. Ze vergeven het je liever zo snel mogelijk zodat ze door kunnen met hun leven.

5. Leeuwen zijn loyaal

Als je het vertrouwen van een Leeuw gewonnen hebt, dan blijven ze loyaal aan iemand. Ze zullen dan altijd een plekje voor je in hun hart voor je houden.

6. De Leeuw heeft een groot hart

Leeuwen kunnen zich goed inleven in anderen en hebben veel liefde te geven. Leeuwen zijn hele vriendelijke en gulle wezens die altijd klaar staan om vrienden in nood te helpen en om het de mensen om wie ze geven naar de zin te maken.

7. Op Leeuwen kan je rekenen…

en op Leeuwen kan je bouwen. Ze zijn betrouwbaar en houden zich aan beloften. Als Leeuwen je als hun vriend beschouwen dan zullen ze je steunen door dik en dun.

8. Leeuwen zijn geboren leiders

Sommige mensen kunnen Leeuwen wat bazig vinden Ze nemen vaak als vanzelfsprekend de leiding op zich. Ze doen dat op hun best als ze in het middelpunt van de belangstelling staan.

9. De Leeuw is recht door zee

Net als de Ram zal de Leeuw zal je altijd zeggen waar het op staat. Leeuwen zijn direct en draaien niet om de feiten heen en ze houden van de waarheid. Dat kan ook iets zijn dat je misschien liever niet zou horen, maar het is wel eerlijk.

10. Leeuwen zijn sociaal en maken graag contact met anderen

Leeuwen zijn van nature sociale wezens en kunnen niet zonder de liefde of omgang met anderen. Ze hebben graag interessante conversaties en het zijn vaak de gangmakers van een feestje.

Vorige1 van 2

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *