horoscoop leeuw

Maandhoroscoop Leeuw januari 2020

Horoscoop januari 2020 voor het sterrenbeeld Leeuw (24 juli – 23 augustus)

Niet saai

Deze maand januari 2020 kunnen gebeurtenissen elkaar snel opvolgen. Het is daarom zeker niet saai en dat is precies waar je van houdt. 

Gezonde lifestyle

Je gezondheid is goed en je hebt veel energie deze maand. Toch heeft gezondheid je belangstelling. Misschien voer je veranderingen door om je lifestyle te verbeteren.

Druk sociaal leven

Dit is een drukke sociale maand. Je bent veel bezig voor en met anderen. De behoeften van anderen gaan boven die van jezelf. Andere mensen hebben een grote invloed en lijken te bepalen wat er in je leven gebeurt. Het kan voelen alsof je geleefd wordt. Uranus die nu weer in zijn normale richting beweegt, kan ook je liefdesleven helpen. Je bent populair en dat is fijn, maar het kan wel zijn weerslag hebben op je relatie. Niet alle partners zijn hier blij mee. Probeer daar wat begrip voor te hebben. 

Spiritueel

De maaneclips op 10 januari vindt plaats in je spirituele 12e huis. De effecten zullen vooral gunstige zijn. Er kunnen zich veranderingen voordoen op spiritueel gebied. Misschien ga je een cursus volgen of ga je vrijwilligerswerk doen.


Maandhoroscoop vorige maand

Liefde & relaties

Tot 22 december trekt de Zon door je 5e huis van liefde, flirten en vermaak. Dit maakt je stemming romantisch en je behoefte aan genegenheid neemt toe. Dat geldt voor single Leeuwen maar ook voor Leeuwen met een relatie. 

Vooral tussen 7 en 9 december kan je in een situatie terecht komen die compromitterend is of riskant. Een verliefdheid kan je financieel duur komen te staan. Dus wees voorzichtig. 

Maar afgezien daarvan is de Leeuw in vorm deze maand. Ze lijken iedereen die ze willen, te kunnen verleiden door hun gulheid. Leeuwen met een relatie kunnen de romantiek weer terugvinden en de band versterken. 

Op 20 december gaat Venus door je 7e huis van relaties trekken. Dit is een periode om plannen te maken voor de toekomst of om je relatie officieel te maken. 

Door de gunstige combinatie tussen Venus en Uranus krijgen single Leeuwen voldoende kansen om iemand te ontmoeten. Bijvoorbeeld via je werk of een grote instelling. Je valt op krachtige personen, met een sterke aura en uitstraling. 

Werk en carriere

Jupiter in je 6e huis van werk en gezondheid, is een gunstige stand die ook het volgend jaar zal voortduren. Het zal je helpen om werk te vinden of van werk te veranderen als je dat wilt. Omdat Jupiter heerst over je 5e huis van liefde en creativiteit, betekent het dat je je talenten en vaardigheden zal ontwikkelen en vaker creatief werk zal zoeken. 

Leeuwen zullen ook inzien dat het soms de moeite waard is om energie te steken in zaken die ze normaal gesproken de moeite niet waard vinden of waar ze zich te goed voor voelen. Ze besteden meer aandacht aan details ook al is dat niet echt hun ding. 

Jupiter maakt tussen 11 en 19 december een gunstige combinatie met Uranus in je 10e huis van carrière. Dat wijst op nieuwe kansen, mogelijkheden en veranderingen van werk, soort werk of een nieuwe stap in je carrière. 

Wat betreft geld, is het aan te raden om voorzichtig te zijn en om speculatie te vermijden. Je loopt anders de kans om het slachtoffer te worden van oplichting of bedrog.

Body & Mind

Je bent in goede conditie en je hebt veel energie. Daardoor kom je in de verleiding om teveel hooi op je vork te nemen. Let op je lifestyle, wat je eet en slaap en ontspan voldoende. 

De zoneclips op 26 december helpt je om je leven op de schop te nemen en je leven en hart op te schonen. Een nieuw begin…

Advies

Discipline is belangrijk deze maand. Zonder dat loop je kansen mis.