leeuw horoscoop maand

Maandhoroscoop Leeuw december 2023

Horoscoop december 2023 voor het sterrenbeeld Leeuw (geboren 24 juli – 23 augustus)

Liefde en relaties Leeuw

In december bevinden de Zon tot 22 december en Mars zich in je 5e huis van romantiek, plezier en creativiteit. Op 23 december beweegt Mercurius retrograde ook terug in je 5e huis. De eerste weken van december heb je daardoor meer aandacht voor de liefdesleven en gevoelens. De kans bestaat wel dat je vooral geïnteresseerd bent in je eigen wensen en verlangens en wat minder in die van je partner. Je hebt ook geen moeite om die verlangens te uiten. Probeer op een creatieve manier het plezier en de spanning in je relatie terug te brengen.

Single Leeuwen

Single Leeuwen flirten graag en testen hun verleidingskunsten uitgebreid uit. Maar ook voor single Leeuwen geldt dat ze wat meer rekening moeten houden met wat de ander wil. Dwing ze niet om zich aan te passen aan jouw wereld.

Werk en carrière

December lijkt een positieve maand te worden op het gebied van werk en het maken van plannen voor nieuwe projecten. Met Venus recht tegenover Jupiter en Uranus, de planeet van de onverwachte veranderingen in je huis van carrière kan je wel de nodige gebeurtenissen verwachten die je plannen in de war gooien. Je kan ook de neiging hebben om dingen op te blazen en te overdrijven waardoor je onnodig in paniek raakt of nerveus wordt.

Leeuw en geld

Mercurius, die veel invloed heeft op je huis van geld en bezit, gaat retrograde vanaf 13 december bewegen. Dit vraag om extra aandacht voor je financiële situatie en de manier waarop je geld uitgeeft. Probeer vooral te letten op impulsaankopen en spullen die je leuk vindt maar niet echt nodig hebt.

Lichaam en geest

In december kan de Leeuw zich vooral geestelijk vermoeid voelen. Door allerlei kleine problemen die je geduld op de proef stellen, kan de Leeuw zich gestrest voelen. In tegenstelling tot normaal kan het glas eerder half leeg lijken.

Houd de moed erin. Doe yoga of ontspanningsoefeningen en als Mercurius zijn normale richting weer inneemt, zal de Leeuw zich weer opgewekter voelen.

.


Maandhoroscoop vorige maand

Liefde en relaties Leeuw

In november is het liefdesleven van alles behalve saai. Leeuwen kunnen zich behoorlijk opwinden. De Leeuw en zijn partner kunnen van mening verschillen over woonruimte, verhuizen of over het samen kopen van een huis.

De Zon en Mars in je 4e huis vormen deze maand een oppositie met Uranus in je 10e huis. Dat is een aanwijzing dat er spanningen kunnen voorkomen in je liefdesleven, je gezinsleven of in de familie. Zelfs de meest harmonieuze relaties kunnen spanningen ondervinden. Het is echt nodig dat beide partners zich flexibel opstellen en elkaars standpunt proberen te begrijpen. Sommige partners kunnen behoefte hebben aan meer vrijheid en dat is iets wat Leeuwen moeilijk kunnen accepteren.

Single Leeuwen

Voor single Leeuwen nemen de kansen op een nieuwe liefde toe na 22 november als de Zon door je 5e huis van liefde en romantiek gaan bewegen. Dat maakt Leeuwen speelser en avontuurlijker en niet te vergeten romantischer. Ze kunnen de harten van potentiële partners zonder moeite laten smelten.

Werk en carrière

Op 4 november gaat Saturnus direct bewegen door je 8e huis. Dat laat zien dat er weer schot komt in bepaalde projecten. Vooral op het gebied van financiering of subsidie kan er beweging in komen.

De Leeuw krijgt deze maand genoeg kansen om te laten zien wat hij kan. Maar het succes komt je niet aanwaaien. Het is nodig dat je je hard werkt en je best doet. In november krijgen veel Leeuwen een lesje in geduld en doorzettingsvermogen. Ze leren om niet te gaan voor snelle makkelijke oplossingen. Als dat lukt, is de kans op succes groot.

Leeuw en geld

Leeuwen kunnen te maken krijgen met tekorten op financieel gebied. Ze voelen zich daardoor gedwongen om zuinig aan te doen. Dit kan ook weer een les zijn om verstandig en verantwoordelijk met geld om te gaan. Vooral als het niet alleen jouw geld is.

Lichaam en geest

Saturnus die weer direct gaat bewegen, heeft een positieve invloed op je gezondheid. Misschien ga je therapieën volgen of behandelingen ondergaan waardoor je je beter gaat voelen. Daarnaast is het ook makkelijker om zelf actie te ondernemen en gezonder te gaan eten, minder alcohol te gebruiken of andere genotsmiddelen die niet goed voor je zijn.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *