horoscoop leeuw

Maandhoroscoop Leeuw september 2021

Horoscoop september 2021 voor het sterrenbeeld Leeuw (24 juli – 23 augustus)

LIEFDE & RELATIE

De planeten Jupiter en Uranus bewegen in september nog steeds tegengesteld in je huis van liefde en relaties. Hierdoor kan het voelen alsof er weinig vooruitgang zit in zaken als liefde en romantiek en dat de boel een beetje stagneert op dit gebied. Dat doe je vooral zelf. Je vraag je af of de stap die je wilt zetten wel de juiste is en als je er niet uitkomt dan doe misschien maar helemaal niets.

Leeuwen met een vaste relatie begrijpen dat het belangrijk is om hun partner te laten zien dat ze loyaal zijn, zich willen inzetten voor de relatie en dat ze hun partner willen helpen als dat nodig is. In sommige relaties is het nodig om gevoelige zaken uit het verleden op te helderen. Als Venus vanaf 10 september door je 4e huis van huis en gezin gaat bewegen, kunnen er opbouwende discussies plaatsvinden over deze onderwerpen. Probeer diplomatiek en eerlijk te zijn, geduld te tonen en toon begrip voor de zorgen en angsten van je partner.

Vanaf 21 september kan geld een onderwerp van discussie en onenigheid worden. Zeker als je samenwoont of wilt gaan samenwonen kan de verdeling van kosten een item zijn waarover het lastig is om het eens te worden.

WERK & CARRIERE

Op het gebied van werk en carrière kunnen de zaken zich minder snel ontwikkelen dan je zou willen. Er wordt veel gepraat, vooral over geld en uitgaven, maar er komt weinig actie uit voort.

Projecten die aan het begin van de maand gestart worden kunnen na 27 september, als Mercurius tegengesteld gaat bewegen, stagneren of zich in een onverwachte en onvoorziene richting ontwikkelen. Als gevolg daarvan moet er opnieuw overlegd en onderhandeld worden. Onderwerpen waarover overeenstemming was bereikt, lijken opnieuw op losse schroeven te komen staan. Of onderdelen of artikelen waarop je rekende, kunnen opeens niet geleverd worden. Deze vertragen kunnen tot half oktober duren.

Hoewel de situatie in september frustraties kan opleveren, kan je het beste geduldig zijn. Probeer je frustraties niet bot te vieren door anderen de schuld te geven.

Als de Zon op 22 september je 2e huis van inkomsten uit werk binnengaat, dan helpt je dat om te laten zien waar je goed in bent en om de aandacht naar je toe te trekken op een positieve manier.

BODY & MIND

Je conditie is prima en je laat je niet gek maken door kleine tegenslagen. Je wilt werken aan jezelf en aan je carrière en in jezelf investeren. Probeer niet te dwingend over te komen en overdrijf niets. De laatste week van september is het belangrijk voorzichtig te zijn als je de deur uitgaat. Je bent vergeetachtig en je laat je snel afleiden.


Maandhoroscoop vorige maand

LIEFDE & RELATIE

Tot 22 augustus profiteert de Leeuw van de aanwezigheid van de Zon in jouw teken. Mercurius is er ook tot de 11e. Dit maakt je extra aantrekkelijk en charmant, geeft je vertrouwen en kracht. Aan de andere kant kan je wat teveel met jezelf bezig zijn en te veel over jezelf praten. Dat kan anderen irriteren.

Leeuwen met een relatie, die teveel aan zichzelf denken en alleen doen wat ze zelf willen, kunnen door dit soort gedrag ruzies uitlokken. Single Leeuwen kunnen iemand die zich in eerste instantie tot je aangetrokken voelde, afstoten met dit gedrag.

Op 20 augustus gaat Uranus, de planeet die heerst over je 7e huis van relaties, tegengesteld bewegen. Ook Jupiter en Saturnus bevinden zich deze maand in je 7e huis. Dit is het begin van een wat langere periode waarin je veel nadenkt over wat je verwacht van de liefde, wat je wilt in een relatie en of je bereid bent om de verantwoordelijkheden en inzet die erbij horen, te nemen.

WERK & CARRIERE

Saturnus, de planeet die heerst over je huis van werk, beweegt tot oktober tegengesteld. Uranus beweegt tegengesteld vanaf 20 augustus door je 10e huis van carrière. Hierdoor kan je het gevoel hebben dat je regie een beetje kwijt bent. Alsof je niet precies weet wat je wilt en welke kan je op moet gaan.

Misschien twijfel je of je met bepaalde projecten moet doorgaan of stoppen. Neem geen overhaaste beslissingen. Probeer vertragingen weg te werken en kijk dan naar de kansen voor de toekomst. Sommige Leeuwen willen van baan of carrière veranderen.

Als de Leeuw op zoek gaat naar ander werk, vraag dan eerst eens rond bij oude werkgevers of bij oude bekenden met invloed die je verder kunnen helpen.

Wat betreft werk mogen dingen dan niet zo snel gaan als je zou willen, wat betreft geld heb je weinig te klagen. Je kan extra inkomsten verwachten door een bonus, opslag of op een andere manier een financiële meevaller hebben.

BODY & MIND

Wat betreft energie lijken er voor de Leeuw in augustus weinig veranderingen te zijn. Deze maand kunnen sommige Leeuwen een oplossing vinden voor oudere kwalen. Voor alle Leeuwen geldt als je ergens mee zit of ergens last van hebt, vraag dan advies van een professional of luister naar mensen in je omgeving waar je vertrouwen in hebt.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *