horoscoop leeuw

Maandhoroscoop Leeuw juli 2020

Horoscoop juli 2020 voor het sterrenbeeld Leeuw (24 juli – 23 augustus)

Liefde & relaties

De Leeuw heeft in juli een vriendelijke, gemoedelijke stemming. Je hebt behoefte om veel te communiceren, erop uit te trekken en vrienden te ontmoeten. Je wilt plezier maken. Door deze stemming hebben single Leeuwen meer kansen om iemand te ontmoeten en verliefd te worden. Voor Leeuwen met een relatie is de verleiding groot om aandacht te zoeken buiten de relatie. 

Mars in je 9e huis maakt je idealistisch en laat je op zoek gaan naar de zin van het leven. Aan de ene kant is je verlangen naar avontuur groot, maar bij het aangaan van een relatie lijk je opeens meer principes te hebben en wil je dat jullie wat overtuigingen en meningen betreft, ook goed bij elkaar passen. 

De eerste drie weken worden serieuze discussies zoveel mogelijk vermeden. Na 21 juli lijkt de Leeuw wel bereid om een serieus gesprek aan te gaan. Je partner wil onderwerpen uit het verleden bespreken en begrijpen. Dat kan invloed hebben op de toekomst van je relatie. 

Door de positie van Mars zijn veel Leeuwen met een relatie gemotiveerd om hun liefdesleven te verbeteren en manieren te vinden om de liefde weer nieuw leven in te blazen.

Werk & carrière

De maansverduistering op 5 juli vindt plaats in je 6e huis van werk en gezondheid. Dit versterkt je behoefte om je werk of je werkomgeving te veranderen. Voer je werkzaamheden op een andere manier uit, begin nieuwe projecten of solliciteer op een andere baan. 

Tot 12 juli beweegt Mercurius tegengesteld. Mercurius gaat over inkomsten uit geld. Wees voorzichtig bij het beginnen met nieuwe projecten om geld te verdienen vooral als er vrienden of bekenden bij betrokken zijn. Na 26 juli trekt Venus ook door je huis van vriendschappen en groepen en maakt daar een ongunstige combinatie met Neptunus. Hierdoor kunnen kunnen door valse illusies ideeën in duigen vallen. 

Laat je niet gek maken door geruchten. Ze zullen later ongegrond blijken dus hou je bij de feiten. 

Body & mind

Je stemming is goed. Je bent optimistisch en je kan veel hebben. Tot 22 juli beweegt de Zon door je 12e huis waardoor je wat spiritueler bent en je meer mogelijkheden krijgt om je op dit gebied te ontwikkelen.

De maansverduistering op 5 juli kan voor de Leeuw inzicht geven in de gezondheid van jou of van een familielid. De planeten staan deze maand gunstig om positieve veranderingen aan te brengen in je lifestyle, je dieet of om ongezonde gewoonten en neigingen aan te pakken.


Maandhoroscoop vorige maand

Liefde & relaties

In juni heeft de maansverduistering op de 5e invloed op het 5e huis van de Leeuw, het huis van liefde en romantiek. Een maansverduistering geeft vaak een soort emotionele storing of crisis aan. Slechte relaties zouden daardoor beëindigd kunnen worden. 

Sommige Leeuwen voelen zich weer aangetrokken tot een ex. Misschien zoek je een oude liefde weer op of overweeg je om dat te doen..

Juni is in ieder geval een maand waarin de relaties van Leeuwen op de proef gesteld worden. Je wordt gedwongen om na te denken over je relatie en of die wel echt gebaseerd is op ware gevoelens van liefde. Als de Leeuw zijn verantwoordelijkheid neemt kan een relatie hier hechter door worden. Alleen hebben Leeuwen deze maand meer de neiging om zich te onttrekken aan hun verantwoordelijkheden. Leeuwen willen vooral flirten en plezier maken. Dat is ook een manier om niet over serieuze dingen na te hoeven denken. 

Werk & carrière

Venus beweegt tegengesteld tot 25 juni, Mercurius doet dat vanaf 18 juni in je 2e huis van inkomsten uit geld. Als planeten retrograde bewegen, dan is het goed om te zorgen voor wat reserves. Het kan zijn dat je inkomen lager is, of dat er sprake is van fouten of vertragingen. 

Dit is ook een goede tijd om je financiën op orde te brengen. Fouten of vergissingen kunnen aan het licht komen en hersteld worden en daar kan je iets van leren. 

Leeuwen hebben ideeën genoeg. Ideeën om het werk anders in te vullen of om een andere richting in hun carrière in te slaan. Maar loop niet te hard van stapel. Je hebt de neiging om te optimistisch te zijn en te veel op de (financiële) steun van anderen te vertrouwen. Laat iemand die er verstand van heeft of een professional naar kijken. 

Body & mind

De Zon is de planeet die heerst over het teken Leeuw. De Zonsverduistering op 21 juni heeft daardoor vaak een grote invloed op jezelf, je innerlijke balans en onderbewustzijn. Zeker omdat deze zonsverduistering plaatsvindt in je 12e huis. Je kan inzicht krijgen in dingen die tot nu toe hebt ontkend. Probeer je fouten te accepteren en jezelf of anderen te vergeven zodat je een nieuw begin te maken.