Maandhoroscoop januari 2018 voor het sterrenbeeld Leeuw (24 juli – 23 augustus)

Liefde en relaties

In januari 2018 lijk je je aandacht meer te richten op praktische zaken dan op romantiek. Maar het zou kunnen dat die twee gecombineerd kunnen worden.

Venus, de liefdesplaneet en Saturnus bevinden zich beide in je huis van werk. Het zou dus kunnen dat je een relatie begint met iemand op je werk of dat jij en je partner je samen inzetten voor een gemeenschappelijk doel of project.

Jupiter, de planeet die heerst over je huis van liefde en kinderen bevindt zich in je huis van huis en gezin, samen met Mars. Misschien knappen jullie je huis op of spelen er andere zaken die te maken hebben met je huis, je ouders, familie of kinderen.

Werk en carrière

Januari 2018 maakt dat Leeuwen hun focus vooral op het werk richten. Het huis van werk is heel actief omdat het bezocht wordt door de Zon, Venus en Mercurius. Verder zijn daar ook nog de ambitieuze en ijverige Saturnus en Pluto die de dingen weliswaar lastiger kunnen maken, maar uiteindelijk wel zorgen voor solide en waardevolle resultaten. Kortom, het wordt hard werken deze maand, maar het resultaat mag er zijn.

In je 4e huis zijn Jupiter en Mars die je enthousiasme om te investeren vergroten. Vooral onroerend goed en duurzame goederen hebben je interesse. Je kan ook nadenken over het opknappen van je huis, of het kopen van antiek of kunst bijvoorbeeld.

Lichaam en geest

Je huis van werk is drukbezocht deze maand. Maar datzelfde geldt voor je huis van gezondheid. Dat kan een verhoogde interesse betekenen in diëten, sport en lifestyle. Het is de tijd om dingen aan te pakken die je genegeerd hebt. Een bezoekje aan de tandarts misschien? Het vierkant dat Mars en Jupiter vormen met de Zon maken je verleiding groter om te overdrijven. Je doet er goed aan om die verleiding te weerstaan.

Advies

Stel je doelen en ga aan het werk.

 

 


Vorige maand: Maandhoroscoop december 2017

Liefde en relaties

De Zon, jouw teken, bevindt zich de eerste twee weken van december in je huis van liefde en seksualiteit. Dat wijst er op dat dit belangrijke onderwerpen voor je zijn. Venus doorkruist ook dit huis en Mercurius beweegt zich tegengesteld door dit huis.

December lijkt dus een maand van intense gevoelens, behoefte aan nieuwe ervaringen maar ook besluiteloosheid, verwarring en tegenstrijdigheden.

Probeer lastige situaties te analyseren met logica. Dat zal sommige zaken ophelderen. Geniet zoveel mogelijk van goede dingen die je deze week overkomen zoals passie, verrassingen en avontuur.

Werk en carrière

Creativiteit is je beste eigenschap deze maand. Je bent goed in het ontwikkelen, tonen en promoten van je talenten. Gebieden waarop je bijvoorbeeld uitblinkt zijn de game industrie, kunst, sport, en hobby’s.

Je hebt ook interesse in onderwerpen die met huis, bezit en onroerend goed te maken hebben. En op dit gebied kan je acties en initiatieven ontplooien deze maand.

Je inkomsten kunnen deze maand toenemen door je eigen slimmigheid en geluk, gokken en slimme aankopen.

Lichaam en geest

Het eerste deel van de maand ben je in goede conditie en je stemming is opperbest. Je kan overvallen worden door filosofische gedachten. De laatste week kan je wat minder energie hebben. Overdrijf het daarom niet tijdens de feestdagen. Vermoei je niet te veel of ga op een korte vakantie.

 

Advies

Geef niet te veel geld uit aan cadeautjes en pleziertjes.

 

 

 

Bekijk je weekhoroscoop Leeuw
Lees de horoscoop Leeuw 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Hier staat de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman