leeuw horoscoop maand

Maandhoroscoop Leeuw april 2024

Horoscoop april 2024 voor het sterrenbeeld Leeuw (geboren 24 juli – 23 augustus)

Liefde en relaties

Volgens de maandhoroscoop van de Leeuw wordt april 2024 een vurig maandje. Leeuwen kunnen hun deze maand laten zien hoe creatief ze zijn in de liefde. Je bent spontaan en vooral vol passie.

De Leeuw zit goed in zijn vel en is bereid om de nodige risico’s te nemen, vooral in de liefde. Je bent niet bang om moedige stappen te nemen en buiten je comfort zone te gaan. Hierdoor kan je indruk maken met je energie en moed op je partner of je mogelijk toekomstige partner. Let wel op dat je een balans weet te vinden tussen jouw wensen en behoeften en die van je partner en dat de nadruk niet vooral ligt op wat jij wilt.

Werk en geld

Door de vele planeten in het teken Ram, het bijna net zo vurige teken als Leeuw, kan ook jij de nodige actie verwachten op het gebied van werk. Maar Mercurius die de eerste drie weken van de maand retrograde beweegt, zorgt ervoor dat dingen wat minder snel gaan en dwingt je om na te denken over jouw aanpak en ambities. De zonsverduistering op 8 april verduistert jouw planeet de Zon, en dat kan voor de Leeuw wat ongemakkelijk aanvoelen. Stel je flexibel op en sta open voor nieuwe ideeën en gedachten. Wees niet bang om af te wijken van wat je gewend bent.

Financieel gezien, kan april wat minder sterk beginnen. Je geeft makkelijk teveel geld uit, vooral aan luxe spullen en dingen die met je huis te maken hebben. De tweede helft van de maand verbetert je situatie en kan je zelfs onverwacht een meevaller verwachten. Wees voorzichtig met gokken en investeren.

Body en mind

Aan energie ontbreekt het de Leeuw niet deze maand. Toch kunnen Mercurius retrograde en de zonsverduistering zorgen voor klachten als vermoeidheid en luiheid zorgen. Ook stress kan je de eerste twee weken van april eerder in zijn greep krijgen. Let op je voeding en rust op tijd.

Maandhoroscoop vorige maand

Liefde en relaties

Deze maand maart is de Leeuw enthousiast en temperamentvol. Je grijpt alles dat op je pad komt aan. Je hebt een vlotte babbel en dat gecombineerd met je vrolijkheid, maakt je graag gezien gezelschap. In relaties draait het deze maand om trouw en loyaliteit. Bestaande relaties zijn overwegend harmonieus, hoewel de Leeuw ook snel geïrriteerd kan raken. Single Leeuwen ontmoeten veel nieuwe mensen en omdat de Leeuw zich prima kan voordoen als de sprookjesprins of prinses, is de kans groot dat ze iemand zullen verleiden.

Als de Zon op. 20 maart het teken Ram binnengaat, kan je vol zelfvertrouwen in het middelpunt van de belangstelling staan. Venus zwakt je ego gelukkig wat af zodat het je ook lukt om wat meer naar anderen te luisteren.

Werk en geld

In de laatste weken van dit astrologische jaar, is het een goed idee om jezelf op de eerste plaats te zetten, Leeuw. Je maandhoroscoop laat zien dat maart 2024 een prima maand is om je carrière een boost te geven en om je imago wat op te poetsen zodat je weer kan shinen. Als Mars op de 17e je 3e huis van communicatie binnengaat kan je jezelf luid en duidelijk uiten en je vaardigheden en ambities delen met de juiste mensen of leidinggevenden.

Financieel gezien is maart niet de meest stabiele maand. Vooral omdat je zelf de neiging hebt om snel in de verleiding te komen om spullen te kopen of om risico’s te nemen met geld.

Body en mind

In maart lijkt de Leeuw voldoende energie te hebben. Ze hebben een onuitputtelijk geloof in hun eigen kunnen waardoor ze de dagelijkse problemen gemakkelijk het hoofd kunnen bieden. In maart moet de Leeuw op de spijsvertering letten en het is goed om je gebit na te laten kijken.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *