Maandhoroscoop april voor het sterrenbeeld Leeuw (24 juli – 23 augustus)

Liefde en relaties

Hoewel het er heftig aan toe kan gaan deze maand, zullen je relaties uiteindelijk stevig genoeg blijken en heb je alles onder controle. Saturnus, de planeet die heerst over je huis van relaties bevindt zich in een gunstig gebied en wordt versterkt door Jupiter. Maar er zijn ook minpuntjes.

Venus, de liefdesplaneet, bevindt zich in een minder goede positie en vormt bovendien bijna de hele maand april een moeizame combi met Saturnus. Dus iets loopt er niet lekker, gaat niet volgens plan of zorgt voor frustraties. Tegelijkertijd vormt de Zon een harmonieus aspect met Saturnus, het eerste deel van de maand. Reden dus om je niet al te veel zorgen te maken als er even iets niet goed lijkt te gaan.

In je liefdesleven kan je veel oplossen of verbeteren door een goede communicatie en/of een reisje.

Werk & geld

April kan een lastige maand zijn voor Leeuwen, die gewend zijn om de dingen naar hun hand te zetten. Mars bevindt zich in je huis van carrière tot 20 april, dat geeft je veel energie, ambitie en initiatief. Maar zorgt ook snel voor conflicten. Twee planeten bewegen in tegengestelde richting deze maand. Dat zijn Venus en Mercurius en dat kan je nog verder op de proef stellen met vertragingen, misverstanden, fouten en onverwachte veranderingen.

Kijk goed naar je doelen en de strategieën die je daarvoor hebt uitgestippeld. Je kan kleine aanpassingen doen, maar wacht met grote veranderingen tot na 20 april. Geef je geld met beleid uit en probeer een beetje zuinig aan te doen.

Gezondheid & energie

Tijdens april heb je veel energie en weinig last van lichamelijke ongemakken. Maar geestelijk kan het allemaal wat beter. Je maakt je deze maand eerder zorgen en je bent bang dat je niet aan alle eisen kan voldoen. Vooral eisen die je carrière je stelt. Maar wees gerust, over een paar weken komt alles weer op zijn pootjes terecht.

Advies: Geef niet teveel geld uit. Koop geen spullen die je niet nodig hebt en blijf uit de buurt van oplichters.

 

Lees de weekhoroscoop Leeuw
Lees de horoscoop voor de Leeuw van vorige maand
Lees de horoscoop Leeuw 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Lees ook de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman