leeuw horoscoop maand

Maandhoroscoop Leeuw juli 2024

Laatst bijgewerkt:

Maandhoroscoop Leeuw juli 2024 (geboren 24 juli – 23 augustus)

Liefde en relaties

Jupiter, de geluksplaneet is door je 11e huis van vriendschap en sociale activiteiten gaan bewegen en blijft daar nog een paar maanden. Dit is goed nieuws voor single Leeuwen. Juni is een actieve maand op sociaal gebied en de Leeuw ontmoet veel nieuwe mensen met de dezelfde interesses. Dit is ook een periode dat vriendschappen zich eerder zullen ontwikkelen tot romantische liefdes. De Leeuw kan de neiging hebben tot ijdelheid en egoïsme, dat is wel een aandachtspuntje.

Wat romantiek en liefde betreft ziet juli er gunstig uit. Wel kunnen er onverwachte veranderingen zijn die te maken hebben met wonen of verhuizen. Dit kunnen radicale veranderingen zijn die gunstig uitpakken.

Voor Leeuwen is juli een periode van groei en ontwikkeling. Relaties kunnen de Leeuw daarbij van steun zijn. Leeuwen kunnen ook een heel ander soort mensen leren kennen. Geef ze een kans en probeer ze te begrijpen.

Werk en geld

Mercurius gaat van 2-26 juli door het teken Leeuw bewegen, Venus volgt vanaf 11 juli en de Zon op de 22e. De Zon staat recht tegenover Pluto in je 7e huis van relaties. Als gevolg hiervan kan er in zakelijk relaties, relaties met collega’s, of binnen projecten onenigheid ontstaan over geld. Als het de Leeuw lukt om niet te egoïstisch en eigengereid te handelen, dan kan het snel goed komen.

De laatste twee weken kunnen gunstig uitpakken voor Leeuwen die in het buitenland werken, voor een buitenlands bedrijf of in het hoger onderwijs. Wel kunnen zich veranderingen voordoen waar de Leeuw zich aan moet aanpassen

Body en mind

De Leeuw voelt zich fit in juli, is optimistisch en heeft levensvreugde. Op 22 juli gaat de Zon ook nog eens door jouw teken bewegen. Dat is het moment om meer aandacht aan je welzijn, je lichaam en geest te gaan besteden. Dat kan je bijvoorbeeld doen door je lifestyle aan te passen en gezonder te gaan eten.


Horoscoop vorige maand

Liefde en relaties

Er kunnen zich wat spanningen in het liefdesleven van de Leeuw voordoen vanaf 9 juni. Dat komt omdat Mars, de actieplaneet dan door je 10e huis gaat bewegen en een ongunstig aspect maakt met Pluto in je 7e huis van relaties. Het lijkt erop dat ego’s dan eerder botsen en dat Leeuwen de neiging hebben om te bazig en te dominant te zijn. Verschillen in principes en inzicht tussen jou en je partner worden eerder zichtbaar en ook het werk kan voor stress zorgen. Door erover te praten en elkaar halverwege tegemoet te komen, kan je de harmonie zoveel mogelijk behouden.

Single Leeuwen hebben meer geluk in de liefde deze maand juni. Hun sociale leven biedt genoeg kansen om iemand te ontmoeten en om een romance te beginnen. De meeste Leeuwen zijn minder geïnteresseerd in een serieuze relatie maar willen gewoon hier en nu plezier beleven.

Werk en geld

Als Mars op 9 juni door je 10e huis van carrière gaat bewegen en van daaruit een vierkant vormt met Pluto, dan is de Leeuw extra gemotiveerd om succes en vooruitgang te boeken in zijn carrière. Maar deze drang kan zowel voor spanningen zorgen in je privé-relaties als op je werk.

De Leeuw kan deze maand, en in het bijzonder tussen 16 en 22 juni meer moeite hebben met het verstandig omgaan met geld en bezit. De invloed van Neptunus zorgt voor verwarring en een te idealistisch of onrealistische beeld van de zaken. Hierdoor kan de Leeuw onverstandige beslissingen nemen. Na 26 juni wordt deze invloed minder en kan je zelfs een financiële meevaller hebben.

Body en mind

In juni 2024 zijn Leeuwen energiek en optimistisch. Maar met de Zon in je 12e huis richt je wel de aandacht wat vaker naar binnen en analyseer je je gedrag en emoties. Als Saturnus vanaf 29 juni door je huis van gezondheid gaat bewegen, dan kan je tijdelijk wat vatbaarder worden voor kwaaltjes. Let deze maand goed op wat je lichaam nodig heeft en wat nodig is voor je lichamelijke en geestelijke welzijn.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *