leeuw horoscoop maand

Maandhoroscoop Leeuw maart 2023

Horoscoop maart 2023 voor het sterrenbeeld Leeuw (geboren 24 juli – 23 augustus)

Liefde en relaties

Op 7 maart gaat Saturnus door je 8e huis van intense emoties en intimiteit bewegen en op 23 maart gaat Pluto je 7e huis van relaties binnen. Dat kan het begin zijn van een periode waarin je relaties op de proef gesteld worden.

In deze periode kunnen geheimen die met je liefdesleven te maken hebben, uitkomen. Het is belangrijk om een constructieve en optimistische houding aan te nemen. Door de invloed van Pluto zal je aangemoedigd worden om veranderingen door te voeren op relationeel gebied. Tegelijkertijd zal je wel genoeg energie hebben om deze transformaties door te maken waardoor je situatie uiteindelijk zal verbeteren.

Dit is geen periode om je kop in het zand te steken. Je zal in actie moeten komen als je een relatie met problemen hebt. Je kan te maken krijgen met machtsspelletjes, manipulatie, jaloezie en geheimen. Goede relaties die een stevige basis hebben kunnen gered worden, sommige relaties zullen beëindigd worden.

Single Leeuwen die een nieuwe liefde zoeken, doen er goed aan om zich eerst af te vragen waar ze naar op zoek in de liefde. Misschien zijn er emotionele barrières die eerst opgeruimd moeten worden voor je een volgende gezonde relatie kan beginnen.

Werk en geld

Je 8e huis dat ook met geld te maken heeft, is zeer krachtig deze maand maart 2023. De Zon is er tot de 20e samen met Neptunus, Mercurius van 2-19 maart en ook Saturnus gaat vanaf 7 maart dit huis binnen en zal daar twee jaar blijven. Dit gaat Leeuwen helpen om beter en meer volwassen om te gaan met hun materiële en financiële zaken.

Deze stand van planeten laat zien dat er veel kansen komen om geld te verdienen en om nieuwe samenwerkingen aan te gaan of om misschien voor zichzelf te beginnen. Voor sommige Leeuwen is dit de tijd om morele en materiële schulden af te lossen. Je betrouwbaarheid en eerlijkheid kan op de proef gesteld worden deze komende maanden.

Het is ook gunstig dat Venus deze maand maart door je 10e huis van carrière beweegt en van daaruit gunstige aspecten maakt. Je kan nu de juiste mensen ontmoeten waardoor er nieuwe deuren voor je opengaan en je stappen kan maken op het gebied van je carrière.

Lichaam en geest

Maart 2023 kan voor Leeuwen een maand zijn met spanningen. Je wilt het liefst af en toe ontsnappen aan al het gedoe. Door de komst van Saturnus in je 8e huis kan dit een tijd zijn waarin je veel moet leren en veranderen aan jezelf. Er kunnen zich gebeurtenissen voordoen waardoor je gedwongen wordt om een nieuwe richting in te slaan waar je uiteindelijk beter uitkomt.

Hoe meer je deze veranderingen tegen wilt houden hoe groter de chaos om je heen kan worden. Stel je dus flexibel op.


Maandhoroscoop vorige maand

Liefde en relaties

Het liefdesleven van de Leeuw kan begin februari gebukt gaan onder spanningen. Vooral als er dingen zijn die je verborgen houdt voor je geliefde, of als je geliefde het idee heeft dat je iets achterhoudt. Voor Leeuwen die uit elkaar zijn gegaan of gaan scheiden, is de afhandeling moeizaam. Het is moeilijk om nu constructieve gesprekken te voeren.

Van 15-17 februari bevindt de Zon zich dicht bij Saturnus in je 7e huis van relaties, in die periode verbetert de situatie en sta je er meer voor open om naar een ander te luisteren.

Behalve de Zon en Saturnus, bevindt ook Mercurius zich in je 7e huis. Hierdoor kan je volwassen gesprekken voeren. Als je ongelijk hebt, geef dit dan eerlijk toe en probeer niet om op je strepen te blijven staan.

Voor single Leeuwen ziet het er gunstig uit deze maand. Ze genieten van uitdagingen en van avontuur en zijn niet bang om wat risico’s te nemen bij het beginnen van een nieuwe relatie.

Werk en geld

Het eerste deel van februari 2023 kunnen Leeuwen zich wat onzeker voelen en niet precies weten welke kant ze op moeten gaan met hun carrière. Sommige Leeuwen kunnen een conflict hebben op hun werk, met een leidinggevende, een zakenpartner of zelfs met hun levenspartner. De professionele plannen van de Leeuw kunnen botsen met die van de partner en dat kan leiden tot verhitte discussies. De tweede helft van de maand verbetert te situatie.

Na 15 februari krijg je meer steun van je baas, collega’s of klanten. Laat zien dat je geduldig bent, je verantwoordelijkheid neemt en dat je kan doorzetten.

Op 11 februari gaat Mercurius door je 7e huis van relaties bewegen. Vanaf die datum wordt het makkelijker om samen te werken met anderen en samen met anderen geld te verdienen. Je kan nu ook weer meer steun van je partner krijgen. Stel je eerlijk en diplomatiek op. Richt je eerst op het gezamenlijke belang en dan pas op je eigen belang.

Lichaam en geest

Begin februari 2023 luistert de Leeuw niet heel goed naar de signalen van zijn eigen lichaam. Ook adviezen van gezondheidsprofessionals worden in de wind geslagen en niet goed opgevolgd. Mocht je geen vertrouwen hebben in je behandelaar, ga dan op zoek naar iemand die je wel vertrouwt.

De Leeuw is deze maand vatbaarder voor allergieën en ook de longen kunnen gevoeliger zijn. Breng zoveel mogelijk tijd buiten door. Ga fietsen of wandelen in gebieden met schone lucht.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *