horoscoop leeuw

Horoscoop Leeuw augustus 2019

Maandhoroscoop augustus 2019 voor het sterrenbeeld Leeuw (24 juli – 23 augustus)

Liefde & relaties

Het teken Leeuw staat vol planeten in augustus. Dat geeft aan dat je meer interesse hebt in jezelf en je persoonlijke ontwikkeling. Over het algemeen kan je zeggen dat je dan wat minder interesse hebt in romantiek. 

De nieuwe Maan op 31 juli vergroot de behoefte om te vernieuwen en veranderingen door te voeren bij jezelf. Dat kan een ander uiterlijk zijn maar ook een andere manier waarop je je presenteert aan anderen. Omdat Leeuwen nu een tikkeltje egoïstisch kunnen zijn, lijken er minder kansen om een nieuwe relatie te beginnen en kunnen ook bestaande relaties wat uit balans raken.

Een positieve ontwikkeling is dat Pluto die op 11 augustus tegengesteld gaat bewegen in je huis van de liefde. Het leert je dat als je geeft, je daar een veelvoud van aandacht en liefde voor terugkrijgt. Uranus gaat op 12 augustus ook tegengesteld bewegen. Dat geeft aan dat je inziet dat relaties niet werken zonder dat je er zelf moeite en energie in steekt.

Werk & carrière

Venus bevindt zich in Leeuw tot 21 augustus. Venus heerst ook over je werk en ambities. Je bent deze maand daardoor heel goed in staat om zelf kansen te creëren voor jezelf, om jezelf te promoten en om uit te blinken in je werk. Na de 21e gaat Venus je 2e huis binnen van inkomsten uit werk wat erop wijst dat je inkomen verbetert door je prestaties.

In je 2e huis bevinden zich ook Mars vanaf de 18e, de Zon vanaf de 23e en Mercurius vanaf de 29e. Dat laat zien dat je geneigd bent om geld aan je uiterlijk te besteden of aan dure spullen. Denk in ieder geval twee keer na voordat je je geld uitgeeft. 

Omdat Uranus na de 12e tegengesteld gaat draaien in je huis van carrière kunnen samenwerkingen te maken krijgen met hindernissen, vergissingen en andere tegenvallers. 

Body & Mind

Na 11 augustus neemt Jupiter weer zijn normale richting aan in je 5e huis van vermaak en hobby’s. Dat geeft je een goed humeur hebt en zin om dingen te doen. Aan de andere kant heb je wel de neiging tot overdrijven. Met eten, drinken en andere overdaad en dat is niet zo gezond. 

Richt je energie op activiteiten als sporten en niet alleen op feesten en verleiden van mensen. Je hebt veel energie, veel creativiteit, doe er iets goeds mee. 

Advies

Los problemen op die je verhinderen om met oude vrienden of familie om te gaan. 


Vorige maand: juli 2019

Liefde & relaties

Het liefdesleven van de Leeuw is vol uitdagingen in juli 2019. Je kan te makten krijgen met plotselinge verliefdheden of onverwachte gebeurtenissen binnen je relatie.

Mars begint met zijn tocht door het teken Leeuw op 2 juli. Mars zorgt ervoor dat je wilt uitblinken, veroveren en ook dat je een tikkeltje egoïstisch bent. Je wilt jouw ideeën en mening graag aan anderen opdringen. Let op dat je niet te dominant bent en dat degene op wie je je oog hebt laten vallen ook wat ruimte geeft om zich te uiten. Dat geldt ook voor Leeuwen met een relatie.

Single Leeuwen hebben de neiging om wat meer in het verleden te leven. Ze hebben nostalgische gevoelens over ex geliefden of ze hebben meer moeite om over een relatie te komen die voorbij is.

Werk & carrière

Mercurius is de planeet die heerst over je huis van inkomsten uit werk. Mercurius beweegt tegengesteld vanaf 8-19 juli. Je kan daardoor wat onverstandiger omgaan met geld. Maar ook groepsprojecten of onderhandelingen over het besteden van gemeenschappelijk geld kunnen wat moeizamer verlopen. Probeer slechte gewoonten waardoor je te veel geld besteedt te veranderen of af te leren.

Tot de 23e juli kan je het gevoel hebben dat je een beetje uitgebuit wordt op je werk. Het voelt alsof je teveel van je leven moet opofferen voor je werk en dat je er te weinig voor terugkrijgt. Andere Leeuwen kunnen het idee hebben dat het werk te moeilijk voor ze is waardoor het lastig is om een positieve indruk achter te laten.

De maaneclips op 17 juli activeert je huis van werk en gezondheid. Het kan een keerpunt betekenen in je werk of carrière. Je kan gedwongen worden om veranderingen door te voeren die je helpen om erachter te komen welke richting je in wilt slaan in je professionele leven.

Body & mind

De Zon en Maaneclips in juli hebben allebei invloed op je huizen van gezondheid. Je kan deze maand eerder het gevoel hebben dat het je wat te veel wordt of dat je overwerkt bent. Dit is een goede tijd om in het reine te komen met jezelf over je verleden maar ook over de balans tussen werk en ontspanning en misschien over een gezondere lifestyle. Je situatie verbetert na 23 juli als de Zon je teken binnengaat en Venus op de 28ste.

Advies

Wees bereid te onderhandelen en blijf onder alle omstandigheden beschaafd.


Ook interessant
Hoe verleid je een weegschaal
Hoe verleid je een Weegschaal?