horoscoop leeuw

Horoscoop Leeuw november 2019

Maandhoroscoop november 2019 voor het sterrenbeeld Leeuw (24 juli – 23 augustus)

Liefde & relaties

Leeuwen profiteren deze maand november van de aanwezigheid van Jupiter, Venus en de Zon in jouw teken. Communicatie verloopt vlot en je bent romantisch en creatief in het uiten van je gevoelens. 

De nieuwe Maan op de 26ste activeert je huis van de liefde en dit is een goede stand om misverstanden, wantrouwen en conflicten in relaties op te lossen en opnieuw te beginnen. 

Leeuwen met een relatie kunnen lastige situaties meemaken in hun liefdes- en/of gezinsleven. Probeer zo kalm en geduldig mogelijk te blijven zodat het bij discussies blijft en het niet op conflicten uitloopt.

Tussen 23 en 26 november kan je partner een beslissing nemen die je van je stuk brengt. Het lijkt even of je wereld instort. Maar als er sprake is van echte liefde dan kan je altijd tot een compromis komen. En dan komt het wel goed. 

Werk en carriere

Venus trekt door je huis van creativiteit en vermaak tot 26 november en gaat daarna je huis van werk binnen. Tot de 26ste kan je daardoor moeite hebben om dingen te doen die je niet leuk vindt. Creatief werk ligt je beter dan saaie routineklussen. 

Tegen het eind van de maand kunnen kunnen groepsprojecten of samenwerkingen explosief worden. Vooral tussen 23 en 26 november heb je de neiging om al je frustraties te snel te uiten. De competitie is sterk en bijna agressief. Verander indien nodig je strategie. 

Met Mercurius die tegengesteld beweegt tot 20 november is voorzichtigheid en terughoudendheid belangrijk. Dat geldt zowel voor je gedrag als je financiële uitgaven. Dit is een goed maand om schulden af te lossen als je die hebt. 

Body & Mind

Stress kan een probleem zijn deze maand en dat kan je stemming negatief beïnvloeden. Als je door veranderingen gedwongen wordt om je plannen te veranderen, probeer het dan zoveel mogelijk te accepteren. Koppigheid en dwars gedrag maken het alleen erger. 

Advies

Probeer spullen liever te repareren of op te knappen, dan meteen nieuwe te kopen.


Vorige maand: oktober 2019

Liefde & relaties

Je hebt deze maand oktober 2019 meer moeite om het je partner naar de zin te maken en jullie lijken het vaker oneens over plannen voor de lange termijn. Maar deze meningsverschillen kunnen ook constructief zijn als je niet te koppig bent en je ego opzij kan zetten. 

Sommige Leeuwen voelen zich verwaarloosd omdat hun partner zich meer bezighoudt met hun carrière. Probeer je niet te veel vast te klampen aan je partner en probeer jezelf wat vaker alleen te vermaken. 

Jupiter helpt je om je romantiek, passie en optimisme niet helemaal op te geven. Probeer tot een wijs inzicht te komen en probeer op een slimme manier om je relatie hechter te maken. Verwijten maken help niet.

Leeuwen met een nieuwe relatie moeten niets overhaasten en genoeg tijd nemen om hun nieuwe liefde te leren kennen.

Werk en carrière

In oktober 2019 is je 4e huis van huis en gezin druk bezocht. Dat kan er op wijzen dat je werk en carrière op een tweede plaats komen. Je hebt misschien behoefte aan rust en je wilt meer tijd doorbrengen met je gezin. 

De planeten laten wel de behoefte zien om je werk te reorganiseren of de ontwikkeling van je carrière te overdenken. Ruim ook je werkplek eens goed op en maak het wat gezelliger. 

Na 26 oktober kan je bij een conflict betrokken raken met collega’s of leidinggevenden. Je mening of overtuiging kan in twijfel worden getrokken of er wordt je verweten dat je meer prioriteit moet geven aan bepaalde taken. 

Body & Mind

Probeer geduldig te zijn, moed te tonen en wees bereid om met je naasten over gevoelens te praten. Je hebt deze maand meer behoefte aan ruimte, tijd voor jezelf en de steun van je gezin. Neem wat dagen vrij als dat mogelijk is. 

Advies

Probeer je frustraties niet bot te vieren op anderen die er niets mee te maken hebben.