leeuw horoscoop maand

Maandhoroscoop Leeuw december 2022

Horoscoop december 2022 voor het sterrenbeeld Leeuw (geboren 24 juli – 23 augustus)

Met Mars, de actieplaneet die deze hele maand december nog tegengesteld beweegt in je sociale 11e huis van vriendschap en hoop voor de toekomst. Dit kan voor spanningen en frustraties zorgen voor al deze thema’s. Hou je in en val niet te snel uit naar iemand die je goed kent.

Jupiter de geluksplaneet bevindt zich de eerste drie weken van de maand in je 8e huis van passie en intimiteit. Deze energie brengt je over het algemeen geluk op dit gebied en kan je liefdesrelatie daarom verbeteren. Aan de andere kan je ook een financiële meevaller verwachten.

Op 7 december vindt er een volle Maan plaats in je sociale 11e huis. Je kan rond deze datum deelnemen aan interessante sociale activiteiten. Maar de volle Maan kan ook waarheden aan het licht brengen waardoor er een einde komt aan bestaande vriendschappen of groepen waar je deel van uitmaakt.

Vanaf 20 december gaat Jupiter je 9e huis binnen. Deze energie maakt dat je je horizon wilt verbreden en je kennis wilt uitbreiden. Dat kan je doen op het gebied van reizen of onderwijs.

Op 23 december is er nog een nieuwe Maan in je 6e huis van werk en welzijn. Dit zorgt voor meer ijver, meer efficiëntie en meer verantwoordelijkheden die je op jouw bordje krijgt. Het bezorgt je ook voldoening. Houd er rekening mee dat gaat Mercurius vanaf 29 december tegengesteld bewegen. Dat kan dan weer voor verwarring en vertraging leiden.

Dagen met de meeste kansen: 10, 11 en 12 december 2022
Beste dagen voor liefde en romantiek: 21, 22 en 24 december 2022
Stressvolle dagen: 7, 28 en 30 december 2022


Maandhoroscoop vorige maand

November begint rustig en weinig sociaal. Dat wordt veroorzaakt doordat Mars tegengesteld beweegt in je 11e huis van vriendschap en sociale activiteiten. Dat zorgt er voor dat je even wat liever minder in de belangstelling staan en je meer op de achtergrond houdt. Gun anderen even de aandacht.

Op 8 november vindt er een Maansverduistering plaats in je 10e huis van carrière. Dat kan betekenen dat je. Dat betekent dat de rol die je op je werk speelt belangrijker of minder belangrijk wordt. Het verandert vooral de manier waarop je naar jezelf kijkt.

Er valt gelukkig ook nog wat te lachen deze maand. Op 16 en 17 november veranderen Venus en Mercurius van teken en gaan je 5e huis van vermaak en creativiteit binnen. Dat is goed nieuws. Je bent in de stemming om plezier te maken, leuke dingen te doen en je te uiten op creatief gebied.

Op 22 november krijgt je energie een boost als de Zon ook je 5e huis binnengaat. Het maakt je speelser en levendig. Een dag later op de 23 vindt er ook nog een nieuwe Maan die je helpt om in actie te komen als je dat wilt.

De laatste week van november is er nog meer goed nieuws als Jupiter weer zijn normale richting inneemt in je 8e huis van passie. Je kan je passie gebruiken om zowel je liefdesrelatie als je financiële situatie te verbeteren. Deze gunstige stand keert pas over 11 jaar weer terug.

Dagen met de meeste kansen: 8, 17 en 18 november
Beste dagen voor liefde en romantiek: 14, 24 en 25 november
Stressvolle dagen: 11, 15 en 17 november


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *