horoscoop leeuw

Maandhoroscoop Leeuw december 2020

Horoscoop december 2020 voor het sterrenbeeld Leeuw (24 juli – 23 augustus)

LIEFDE & RELATIE

Voor de Leeuw belooft december een romantische maand te worden. Een periode waarin je kan genieten van aandacht, liefde en de relatie met je partner. Je hebt nu meer dan ooit het gevoel dat jullie relatie intens en diepgaand is. 

Voor single Leeuwen is er met de de Zon, Mercurius en Venus in je 5e huis deze maand genoeg te beleven. Ook de zonsverduistering vindt hier plaats. Saturnus en Jupiter bevinden zich in je 7e huis van relaties waardoor veel Leeuwen een volgende stap in hun relatie willen zetten en gaan trouwen, samenwonen of zwanger worden. 

De planeten in het 5e huis helpen je om je gevoelens te uiten en over je verlangens te praten. Dit helpt om intiemer te worden met je partner en de band te versterken. 

De zonsverduistering op 14 december kan voor een openbaring op emotioneel gebied zorgen. Een verlangen naar verandering of het om opnieuw je wensen en verlangens binnen je relatie aan te geven.

WERK & CARRIERE

Vanaf 15 december beweegt Venus door je 5e huis van liefde, vrijheid, creativiteit en vermaak. Dit is een voordeel als je creatief moet zijn in je werk.

Op 17 december gaat Saturnus je 7e huis van relaties binnen en Jupiter volgt op 19 december. Dit lijkt daarom een maand om nieuwe samenwerkingen te beginnen op werkgebied, Misschien moet je een nieuw contracten ondertekenen dat je in eerste instantie niet ziet zitten maar wat uiteindelijk wel goed voor je uitpakt. Maar het kan geen kwaad om kieskeurig te zijn. 

Wat betreft geld is het een goed idee om zuinig te zijn. Je hebt de neiging om een beetje met geld te smijten en onnodige dingen te kopen. Je neemt ook snel wat te veel risico’s als het om uitgaven gaat. De tweede helft van december kunnen mensen je te mooie beloften doen. Trap er niet in.

BODY & MIND

December is geen maand om je gezondheid te verwaarlozen of om kwaaltjes te negeren. Het ontbreekt je niet aan enthousiasme, optimisme en plezier deze maand. Maar probeer alle vormen van overdaad en overdrijven te voorkomen. 

Besteed wat meer tijd aan een hobby of activiteit die je ontspant. 


Maandhoroscoop vorige maand

LIEFDE & RELATIES

De afgelopen maanden hebben Leeuwen een sterk gevoel van verantwoordelijkheid en plichtsbesef ontwikkeld naar hun geliefde of een persoon die ze dingen beloofd hadden. 

In november 2020 maken Jupiter en Pluto een combinatie in het teken Steenbok. Deze stand van planeten helpt je om knopen door te hakken op het gebied van relaties. Je kan nu beslissingen nemen waar je al langere tijd over nagedacht hebt. 

Leeuwen die een affaire zijn begonnen naast hun relatie kunnen deze maand gedwongen worden om hierover een definitieve beslissing te nemen. Of je partner komt erachter en neemt de beslissing voor jou. Sommige Leeuwen besluiten het idee op te geven om terug te keren naar een vroegere liefde en gaan zich aan hun huidige relatie wijden. Anderen geven juist hun huidige relatie op en gaan proberen een verloren liefde terug te winnen. 

Of je nu een relatie hebt of single bent en op zoek, let deze maand goed op dat je niet in een patroon terechtkomt waarin je telkens dezelfde fouten maakt als het om de liefde gaat.

Als de Zon op 21 november je 5e huis van liefde en romantiek binnengaat zal je liefdesleven opbloeien. Vooral single Leeuwen krijgen dan meer kansen. 

WERK & CARRIERE 

Op 12 november vindt de Jupiter-Pluto combinatie plaats in je 6e huis van werk en gezondheid. Je kan daardoor makkelijker nieuwe projecten beginnen die je al eerder in je hoofd had. Veel Leeuwen kunnen grote veranderingen op hun werk doorvoeren. Een aantal Leeuwen zal nu ook de beslissing nemen om voor zichzelf te beginnen. 

Ook Leeuwen die op zoek zijn naar een (nieuwe) baan zullen meer kansen krijgen. 

Tot de 21ste beweegt Venus door je 3e huis van communicatie en vormt ongunstige combinaties met de planeten Jupiter, Pluto en Saturnus in je 6e huis. Gesprekken, onderhandelingen en andere vormen van communicatie zullen daardoor moeizamer verlopen. 

Mercurius neemt op 4 november weer zijn normale richting aan en maakt vanaf 25 november gunstige combinaties met de planeten in het 6e huis. Dit wijst op in groei in inkomsten uit je werk of nevenactiviteiten. 

BODY & MIND

November is een goede maand om veranderingen aan te brengen in je levensstijl. Dit is het moment of slechte gewoonten los te laten en beter voor je gezondheid te zorgen. Je begint nu enthousiast met sporten, afvallen of gezonde diëten. 

Leeuwen kunnen wat emotionele problemen hebben gehad die voortkomen uit een gebrek aan eigenwaarde. Je voelt je wat minder geliefd en bewonderd. Deze maand wordt je gevoel van zelfvertrouwen langzaam weer hersteld.