Maandhoroscoop juli voor het sterrenbeeld Leeuw (24 juli – 23 augustus)

In juli heb je de neiging om de liefde en relaties af en toe wat al te idealistisch te bekijken. Venus, de liefdesplaneet en Saturnus, de planeet die heerst over je huis van relaties maken ongunstige combinaties met Neptunus. Neptunus zorgt voor een troebele blik en strooit graag zand in je ogen. Probeer om de dingen wat realistischer te bekijken en ze niet te zien zoals je graag zou willen dat ze waren.

Al met al staan de planeten die je liefdesleven beïnvloeden gelukkig gunstig genoeg zodat liefdeszaken in jouw voordeel zullen uitpakken. Goede communicatie ligt deze maand meer dan ooit aan de basis voor goede relaties.

Werk en carrière

De eerste weken van juli zou je eigenlijk beter op vakantie kunnen gaan. De Zon en Mars bevinden zich in je 12e huis. Dat heeft weinig betekenis voor je werk en je carrière. Er lijkt dus niet veel bijzonders aan de hand en je hoeft dan ook niet veel actie te verwachten.

Het is wel een goede tijd om je situatie eens te evalueren omdat Mercurius zich in jouw teken Leeuw bevindt. Woon bijeenkomsten bij en doe mee aan groepsactiviteiten. Versterk je banden met collega’s of maak nieuwe contacten die belangrijk zijn voor je carrière. De planeet Venus zorgt ervoor dat dit goed verloopt.

Het laatste deel van juli krijg je meer wat meer wind in de zeilen. Je kan dan wat vruchten plukken van je werk. Financieel gaat het dan ook beter.

Lichaam en geest

Je geest is scherp, maar je uithoudingsvermogen is wat minder. Deze periode vraagt om meer rust en meer aandacht voor je gezondheid. Met de Zon-Mars die zich in een ongunstig huis bevinden, bestaat de kans op een verminderde weerstand en blessures.

Advies: Stel prioriteiten en probeer je verantwoordelijkheden te delen met anderen.

 

Vorige maand: Maandhoroscoop juni 2017

Liefde en relaties

Tijdens het eerste deel van de maand juni, staat de Zon recht tegenover Saturnus, de planeet die heerst over je huis van relaties. Daardoor kan de Leeuw wel wat last hebben van tegenstrijdigheden, vertragingen en misverstanden. Je kan het idee hebben dat je partner je niet begrijpt en alsof er een afstand tussen jullie is. En de Leeuw zelf legt de lat ook wel erg hoog.

Door de stand van Venus hecht je erg aan sociale status en prestaties op het gebied van werk. Je voelt je aangetrokken tot mensen die aan die voorwaarden voldoen. Het maakt het moeilijk om te zien of je echt gevoelens hebt voor iemand of dat je verblind bent door positie of aanzien.
Gelukkig bevindt Saturnus zich in een goede positie. Mocht je last hebben van ongemakken, dan is het slechts tijdelijk.

Werk en carrière

Juni is een goede maand voor het werk en de carrière van Leeuwen. Venus in je huis van carrière, maakt de weg vrij voor succes. Dat succes krijg je vooral door geluk of door je persoonlijke charme, maar kan voor een deel natuurlijk ook te danken zijn aan je talenten of omdat je je met al je passie voor iets inzet.

De Zon trekt door een gunstig huis deze maand. Het huis dat te maken heeft met populariteit, publiek en groepsactiviteiten. Je kunt af en toe wel wat tegenstand krijgen, maar dat komt goed met wat geduld en doorzettingsvermogen.

Over het algemeen kan je je deze maand het beste richten op dingen die kan beheersen en die je onder controle kan houden, zowel wat betreft werk als financiën.

Lichaam en geest

Al met al is juni best een goede maand omdat de Zon zich in een gunstig huis bevindt. Maar de situatie kan op en neer gaan omdat de Zon recht tegenover Saturnus staat. Mars en Pluto bevinden zich op de lijn tussen je huizen die met gezondheid te maken hebben. Zorg daarom goed voor jezelf en vermijd risico’s.

 

Advies: : Blijf uit de buurt van mensen die het niet goed met je voor hebben.

 

Bekijk je weekhoroscoop Leeuw
Lees de horoscoop Leeuw 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Hier staat de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman