maandhoroscoop weegschaal

Horoscoop Weegschaal september 2019

Maandhoroscoop september 2019 voor het sterrenbeeld Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Liefde & relaties

September begint met een flink aantal planeten in je 12e huis. De Zon, Venus, Mercurius en Mars bezoeken dat huis deze maand. Het 12e huis is een huis van eenzaamheid, geheime vijanden maar ook van spiritualiteit en heling. 

Daarnaast is er ook nog Uranus, de planeet die heerst over je huis van liefde en relaties. Uranus beweegt de komende jaren door je 8ste huis van intimiteit, transformatie en geheimen. 

Het liefdesleven van de Weegschaal lijkt daarom niet over rozen te gaan deze maand. Het heeft te lijden onder angsten, problemen uit het verleden en andere moeilijkheden. Weegschalen kunnen wat tijd voor zichzelf nodig hebben om dingen te verwerken en op een rijtje te zetten. Of om relaties waar geen sprake meer is van liefde, te beëindigen. 

Door Mars in je 12e huis, kan je het gevoel hebben dat je een relatie hebt met de vijand in plaats van een geliefde. Pas wel op dat je niet te veel de rol van slachtoffer op je neemt. 

Als Venus en Mercurius op vanaf 14 september door het teken Weegschaal gaan trekken, groeit je charme en word je verleidelijker. Je lijkt je deze maand meer op jezelf te richten dan op anderen. 

Werk & carriére 

De tweede helft van september staan de planeten gunstiger dan de eerste helft wat betreft je werk en financiën. Tot 14 september is het de tijd om goede plannen te maken en strategiën te bedenken. Vanaf 14 september kan je ook echt in actie komen. 

Weegschalen die op zoek zijn naar werk kunnen te hoge verwachtingen hebben. Probeer je enthousiasme wat te temperen en houd ook rekening met een afwijzing. 

Wees deze maand voorzichtig met de neiging om alles zo te interpreteren dat het in jouw voordeel is. Let ook op wat je zegt tijdens een sollicitatiegesprek of een onderhandeling. Overdrijf de zaken niet en beloof niet meer dan je kan geven. Accepteer aanbiedingen pas nadat je er een nachtje over geslapen hebt.

Wat betreft geld, lijkt de situatie te blijven zoals hij is. Mars die door je 12e huis beweegt, wijst wel op extra materiële hulp of meevallers.

Body & mind

September is een maand waarin je aandacht moet besteden aan je geest. Probeer rust in je hoofd te krijgen. Kijk naar familiebanden en de invloed daarvan op jou als volwassene. Duik in het verleden en zet je emoties op een rijtje. Dat helpt je om je relaties nu te verbeteren en harmonieuzer te maken. 

Advies

Zonder je wat vaker af en neem de tijd en het geduld om dingen te overdenken en te regelen zoals jij dat wilt.


Vorige maand: augustus 2019

Liefde & relaties

Je sociale leven is druk deze maand Weegschaal. Je gaat veel uit en je hebt veel feestjes te vieren. Goed voor single Weegschalen want daardoor is de kans dat je iemand ontmoet groter. Neem deel aan groepsactiviteiten en ga daten. 

Als je al een relatie hebt, doe je er goed aan om je partner niet jaloers te maken. Je behoefte aan vrijheid is groter en dat kan makkelijk verkeerd opgevat worden en de oorzaak zijn voor achterdocht en discussies. 

Uranus, de planeet die heerst over je 5e huis van de liefde gaat tegengesteld bewegen op 12 augustus. Dat is een reden te meer om na te denken over hoe je laat zien wat je behoeften zijn binnen een relatie, hoe je denkt over wederzijds vertrouwen en hoe je je liefde aan een ander toont. Pas deze maand op met buitenechtelijke affaires. De kans is groot dat het aan het licht komt en een rel veroorzaakt. 

Werk & carriére 

Als je vooruit wilt in je carrière en wilt uitblinken, dan kan je dat deze week het beste doen door samen te werken met anderen, door je aan te sluiten bij groepen of door een baan te zoeken bij grote organisaties of bedrijven. De nieuwe Maan van 31 juli in je 11e huis van vriendschappen en vrienden, laat zien dat er nieuwe kansen komen voor nieuwe projecten en nieuwe vormen van samenwerking. 

Het kan voor Weegschalen ook een goed idee zijn om een online bedrijf te beginnen of om jezelf online te promoten. Weegschalen denken deze maand meer na over hun roeping over wat de perfecte baan voor hen zou zijn. De kans dat je iets vindt dat bij je past is groot. De volle Maan op 15 augustus kan een moment zijn dat je een belangrijke beslissing moet maken over je toekomst. 

Je hebt genoeg geld deze maand, maar het hangt niet over. Je financiële situatie kan wat instabiel zijn. Blijf uit de buurt van gokken en lenen.

Body & mind

In augustus 2019 heb je voldoende energie en is je humeur goed. Dat geldt vooral voor de eerste helft van de maand. Als Mars, Venus, de Zon en Mercurius de tweede helft je 12e huis binnengaan, kan je wat meer in jezelf gekeerd zijn en wisselende stemmingen hebben. Werk aan je conditie en zorg in het bijzonder voor meer spierkracht. 

Advies

Een oude liefde kan proberen om je leven weer binnen te komen. Vraag je af of je dat wel wilt.


Ook interessant
hoe verleid je een stier
Hoe verleid je een Schorpioen?