maandhoroscoop weegschaal

Maandhoroscoop Weegschaal januari 2020

Horoscoop januari 2020 voor het sterrenbeeld Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Zorg goed voor jezelf

Januari kan wat stressvol zijn voor Weegschalen. Maar niets wat je niet aan kan gelukkig.  Je gezondheid heeft je aandacht. Een aantal planeten maken ongunstige combinaties met jouw huis van gezondheid. Voorkom problemen door goed voor jezelf te zorgen. Neem voldoende rust  en zorg dat je energie op peil blijft. Beperk je tot taken die echt nodig zijn en laat de rest zoveel mogelijk voor wat het is. Na de 20ste verbetert dit. 

Huis en gezin

Huis en gezin is het gebied waar de meeste tijd en aandacht naar uitgaan deze maand. Probeer geduldig te zijn met je partner en gezinsleden. Ze zijn wat gevoeliger dan normaal en de emoties kunnen hoog oplopen. 

Maaneclips

De maaneclips op 10 januari vindt plaats in je huis van carrière. Er kunnen zich veranderingen voordoen in je werk en carrière. De regels of wetten waar je mee te maken hebt op je werk, kunnen veranderd worden. Er kunnen dingen gebeuren in het leven van bazen, ouders of andere mensen met autoriteit, die jouw werk en carrière beïnvloeden. Studenten kunnen van studie of studierichting veranderen. 

Meer geld

Geld heeft je bijzondere aandacht deze maand. Je denkt na over hoe je je inkomsten kan verbeteren en ook aan de uitgavenkant maak je aanpassingen. Misschien moet je extra uitgaven doen aan reparaties of onderhoud aan je huis. 


Horoscoop vorige maand

Liefde & relaties

Emotionele zekerheid is belangrijk voor je in december 2019. Je maandhoroscoop laat zien dat het één van de belangrijkste dingen is die bezig houden. Het heeft invloed op al je relaties maar het meest op je liefdesrelatie.

Op 2 december gaat Jupiter door je 4e huis van huis en gezin bewegen. Jupiter maakt hierbij een combinatie met Uranus, in je 8ste huis van liefde en intimiteit. Daar kan je uit afleiden dat Weegschalen met een relatie genieten van veranderingen aan hun huis of in hun liefdesleven. Ze voelen zich gesteund en beschermd door hun partner. Bovendien neemt je seksuele energie toe. 

In relaties waar sprake van ontrouw was of achterdocht over bepaalde uitgaven kunnen zich wel problemen voordoen. 

Single Weegschalen hebben een mysterieuze aantrekkingskracht en kunnen makkelijk nieuwe vriendschappen en relaties beginnen. Je kan de liefde vinden op de meest onverwachte plekken.

Werk & carriére 

Professioneel en financieel lijkt december een prima maand te worden. Je bent minder introvert, minder verlegen. Je kan vertrouwen op je collega’s en op je partner voor steun bij je werk en carrière. 

Je kan wel geneigd zijn om veel geld in je huis te steken of om geld te lenen voor een huis. Neem het advies van vrienden en familie hierin serieus. Zij houden je op het rechte pad.

Mars en Venus, twee planeten met invloed op je financiën, zijn beide actief deze maand. Dat betekent dat er veel aan de hand is op het gebied van geld. De meeste zullen positief zijn. Behalve tussen 21 en 23 december kan je tegen problemen aanlopen over de verdeling van spullen, alimentatie, leningen, erfenissen, enz. 

De zoneclips op 26 december in je 4e huis is belangrijk voor je. Je thuissituatie of een gebeurtenis in de privésfeer kunnen ervoor zorgen dat je je plannen op het werk moet herzien. Of een situatie op je werk zorgt ervoor dat je plannen met je gezin of familie moet afzeggen. 

Body & mind

Deze maand kan je emotioneel onrustig zijn. Je kan gevoelens van onveiligheid hebben of de behoefte om je af te zonderen en naar binnen te keren. Neem voldoende rust en neem tijd voor jezelf. Probeer op je werk zoveel mogelijk werk te delegeren. De zoneclips kan je dwingen om je privéleven en je professionele leven meer in balans te brengen. Probeer het verleden los te laten. Zoek eventueel hulp als je het niet alleen kan verwerken. 

Advies

Niet elke crisis is negatief. Soms zorgt het voor nieuwe energie en ruimte voor een nieuw begin.