maandhoroscoop weegschaal

Maandhoroscoop Weegschaal maart 2020

Horoscoop maart 2020 voor het sterrenbeeld Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Maart is een maand waarin je veel kan bereiken. Het overgrote deel van de planeten beweegt in zijn normale richting waardoor je kan snel handelen en snel beslissingen kan nemen. Mensen om je heen lijken eerder bereid je te helpen.

Liefde

Vanaf 5 maart trekt Venus door je 8ste huis van intieme en onuitgesproken emoties. Problemen die veroorzaakt worden door gevoelens als jaloezie of bezitterigheid komen onder deze stand vaker voor. Maar ook liefde op het eerste gezicht of plotselinge aantrekkingskracht kunnen je zo maar overkomen. Gevoelens kunnen heftig zijn en je bent ook eerder geneigd om je gevoelens kenbaar te maken. Houd er wel rekening mee dat je ook afgewezen kan worden. 

Vanaf 20 maart als de Zon je 7e huis van relaties binnengaat, ziet het er rooskleuriger uit. Bestaande relaties worden harmonieuzer en jullie lijken elkaar weer beter te begrijpen. Als Saturnus op de 22e ju huis van de liefde binnengaat, word je wel wat voorzichtiger en serieuzer. 

Werk

Weegschalen kunnen deze maand maart veel geld verdienen als ze handelen in onroerend goed of een baan hebben in de communicatie. Geld en familie of familie bedrijven kunnen het wat moeilijker hebben. Er moeten waarschijnlijk nieuwe afspraken gemaakt worden. Als de Zon op de 20ste je huis van werk binnengaat en Mercurius daar op de 16e weer zijn normale richting aanneemt, heb je duidelijk voor ogen welke richting je op wil gaan in je werk of carrière. 

Welzijn

Deze maand heeft je emotionele gezondheid veel invloed op hoe je je lichamelijk voelt. Sporten of bewegen, bij voorkeur buiten in de frisse lucht, helpt je om stress tegen te gaan. Shoppen kan de Weegschaal helpen om een slechte bui te overwinnen. Vanaf de 28ste neemt je energie weer toe . 


Horoscoop vorige maand

Liefde

Venus gaat op 7 februari door je 7e huis van relaties bewegen. Dat betekent dat liefde en je liefdesleven je volle aandacht hebben deze maand.

Deze maand kan je ook relatieproblemen aanpakken. Dus doe niet langer of die problemen niet bestaan en pak ze aan. Laat je geliefde weten wat jouw behoeften en verlangens zijn. Laat je horen. 

Let de tweede helft van de maand op dat je je niet te afhankelijk opstelt. Het is ook mogelijk dat een oud probleem of situatie weer opnieuw naar voren komt en je dwingt om een beslissing te nemen.

Single Weegschalen kunnen gebruik maken van de aanwezigheid van de Zon in hun huis van de liefde. Ga uit, wees romantisch en ontmoet nieuwe mensen. Weegschalen met een relatie kunnen meer affectie tonen zodat hun relatie opbloeit. 

Werk

Je 6e huis van werk wordt geactiveerd door Mercurius vanaf 3 februari en door de Zon vanaf 19 januari. Maar ook de nieuwe Maan op de 23e vindt hier plaats. Weegschalen maken daardoor een positieve en sterke periode door wat werk en carrière betreft. Ook als je op zoek bent naar een nieuwe baan. De nieuwe Maan helpt bij het maken van een nieuw begin. Dat kan een nieuwe baan zijn, een nieuwe fase of een andere andere aanpak van bestaand werk. 

Op 17 februari gaat Mercurius tegengesteld bewegen. Deze stand leidt snel tot misverstanden, verwarring en vertraging. Als je geïnteresseerd bent in werken in het buitenland, neem dan geen overhaaste besluiten. 

Wat betreft geld lijken er geen grote veranderingen. Misschien steun je een familielid met geld of word je door iemand uit je familie geholpen. 

Welzijn

Je 6e huis gaat niet alleen over geld maar ook over je gezondheid. De nieuwe Maan op de 23e kan je helpen om een gezondere levenswijze te gaan volgen. Besteed ook aandacht aan je geest en niet alleen aan je lichaam. Het kan ook nodig zijn om je prioriteiten anders te stellen.