maandhoroscoop weegschaal

Horoscoop Weegschaal april 2019

Maandhoroscoop april 2019 voor het sterrenbeeld Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Liefde & relaties

Je liefdesleven ziet er helemaal niet slecht uit in april 2019. De nieuwe Maan op 5 april activeert je 7e huis van relaties. Het is een aanmoediging om je liefdesrelatie te verbeteren. Jullie kunnen nu een volgende stap zetten als stel. Het zou ideaal zijn als jullie elkaar zowel steunen als het om gezamenlijke doelen, maar ook als het om persoonlijke doelen gaat.

De tweede helft van april gaan ook Mercurius op de 17e en Venus op de 20ste je 7e huis van relaties binnen. Weegschalen zullen daarom weinig moeite hebben om te verleiden, om mogelijke partners aan te trekken en om iemands hart te winnen.

Op 17 april gaat Mercurius samen met Mars je 9e huis binnen. De kans is daarom groot dat Weegschalen hun nieuwe liefde vinden in een ander land, tijdens een reis of tijdens een opleiding.

Op 20 april gaat de Zon je huis van liefde en intimiteit binnen. Je seksuele energie neem toe en je liefdesleven bloeit dan op.

Career and Finances:

Je huis van werk is druk bezocht deze maand. Mercurius bevindt zich daar tot 17 april, Venus tot de 20ste en Neptunus. Weegschalen die een baan in het buitenland willen, kunnen interessante kansen of aanbiedingen krijgen. Je kan ook besluiten om verder te gaan studeren om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Weegschalen met een eigen bedrijf kunnen mogelijkheden zien om samen te werken door de nieuwe Maan op 5 april. Het kan heel goed om een vriend of een groep vrienden gaan.

Financieel lijkt het goed te gaan. Mensen zijn eerder bereid om je financieel te steunen. Voorkom dat je afhankelijk wordt. Blijf ook niet langer bij je ouders thuis wonen dan nodig bijvoorbeeld. Vind je eigen weg en streef ernaar om financieel onafhankelijk te worden.

Weegschalen die vanuit huis werken, kunnen met extra kosten te maken krijgen voor reparaties of renovaties. Doordat Saturnus en Pluto tegengesteld gaan bewegen vanaf de 24ste kunnen kosten hoger uitvallen of werkzaamheden langer duren dan gepland.

Body & Mind

Lichamelijk en geestelijk ben je er beter aan toe dan vorige maand. Je bent meer ontspannen. Probeer deze maand een tussenweg te vinden. Dus niet op je lauweren rusten maar ook niet al te hard aan de gang te gaan.

Advies

Als je gaat reizen, wees dan voorzichtig. Als je examen moet doen, neem het dan serieus.


Vorige maand: maart 2019

Liefde & relaties

Er staat de Weegschaal een maandje vol passie en opwinding te wachten. Je bent vooral op zoek naar avontuur en je vindt dat op ongewone plaatsen en onverwachte momenten.

Venus, de planeet die heerst over jouw teken, bevindt zich in jouw huis van de liefde tot 26 maart. Uranus gaat vanaf 6 maart door je 8ste huis bewegen. Venus en Uranus ondersteunen elkaar en zorgen samen voor meer dynamiek in je seksleven. Dat geldt voor Weegschalen met een relatie en voor Weegschalen die op zoek zijn naar een relatie.

Venus helpt ook single Weegschalen bij het ontmoeten van nieuwe mensen en het sluiten van nieuwe vriendschappen. Want dat is vaak het begin van een nieuwe romance. De Zon, die vanaf 20 maart in je huis van relaties gaat, maakt die kans alleen maar groter. De kans op bijzondere ontmoetingen is daarom heel groot deze maand.

Onder invloed van Uranus, kan je seksleven intenser worden. Hoewel je lichamelijke aantrekkingskracht belangrijk vindt in een relatie, kom je erachter dat het niet het aller belangrijkste is. Je wilt ook een geestelijke klik hebben met iemand. Weegschalen met een relatie kunnen dingen uit het verleden opbiechten en verhelderende gesprekken voeren.

Werk & carrière

Wat betreft werk, zit er deze maand niet veel vaart in. De nieuwe Maan op 6 maart bevindt zich precies in je huis van werk en gezondheid. Hierdoor neem je eerder het initiatief om nieuwe projecten te starten. Je kan zelfs om je heen kijken of je een nieuwe baan kan vinden.

In je 6e huis bevindt zich Mercurius die zich tegengesteld beweegt tussen 5 en 28 maart. Dit is daarom geen goede tijd om contracten te tekenen, deals te sluiten of afspraken te maken. Ook geen mondelinge afspraken.  

Stel grote projecten liever uit tot volgende maand. Werk je plannen of ideeën verder uit en maak een eind aan projecten waar je niks meer in ziet. Als je terug wilt keren bij een oude werkgever dan is deze tijd daar wel heel geschikt voor.

Venus helpt je deze maand met je financiën en helpt je om je schulden af te betalen. Je kan zowel met onverwachte uitgaven als onverwachte inkomsten te maken krijgen. Je zou een prijs of spel kunnen winnen.

Lichaam en geest

In maart beweegt Mercurius tegengesteld in je huis van gezondheid. Dat kan zorgen voor verwarring, vertraging of vergissingen op dit gebied.

Besteed niet alleen aandacht aan je fysieke gezondheid maar besteed zeker zoveel aandacht aan je geestelijke gezondheid. Ontspanning en goed slapen is heel belangrijk voor je.

Advies

Je budget kan wat instabiel zijn. Neem geen risico en koop zo min mogelijk op krediet.


Ook interessant
Slaapyoga