maandhoroscoop weegschaal

Horoscoop Weegschaal februari 2019

Laatst bijgewerkt:

Maandhoroscoop februari 2019 voor het sterrenbeeld Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Liefde & relaties

Je liefdesleven is intens deze maand. Je zit vol verlangens en bent snel verliefd. Venus, de liefdesplaneet gaat het teken Weegschaal binnen op 4 februari. Op diezelfde datum wordt je huis van de liefde geactiveerd door een nieuwe Maan. Dat maakt dit een romantische tijd, zeker voor Single weegschalen.

Passie kan ook oplaaien door Mars in je huis van relaties tot 14 februari en daarna in je huis van intimiteit. Je libido gaat erop vooruit en dat is vooral goed nieuws voor Weegschalen met relaties die wat ingedut zijn. Een aantal Weegschalen richt zijn of haar aandacht niet op zijn partner maar is nu heel gevoelig voor buitenechtelijke romance of affaires. Weegschalen kunnen ook hun partner op overspel betrappen. De Mars-Uranus combinatie zorgt hierbij alleen maar voor extra onverwachte wendingen.

Werk & carrière

In je werk ben je creatief deze maand. Sommige Weegschalen kunnen van hun hobby hun beroep maken. De nieuwe Maan op 4 februari stimuleert dit soort nieuwe activiteiten. Je huiselijke omstandigheden kunnen deze maand februari veel van je tijd en aandacht vragen. Maar je vindt wel een manier om daarmee om te gaan zodat je werk er niet onder lijdt.

Op 10 februari zal Mercurius je 6e huis van werk binnengaan. Dat brengt extra leven in de brouwerij. De Zon volgt op de 19e. Maak plannen voor de toekomst, onderhandel en discussieer hierover. Luister naar wat anderen van je plannen of ideeën vinden.

Wat betreft geld, gaan zaken die met onroerend goed of landbouw te maken hebben, heel goed. Februari is ook een gunstige maand voor Weegschalen die een lening nodig hebben om een huis te kopen of te verbouwen. Wat je plannen ook zijn, veel van je geld gaat naar je huis en gezin.  

Lichaam en geest

Weegschalen zijn veel bezig en geïnteresseerd in gezondheid. Overdrijf het niet. Ga niet te ver met diëten, sporten of een gezonde levensstijl. En overdrijf het ook niet met je zorgen maken.

De volle Maan op 19 februari vindt plaats in je huis van gezondheid. Oude kwaaltjes kunnen even opspelen, maar de kans dat je nu een behandeling of oplossing vindt, is ook groter.

Advies

Ontloop je familie- of gezinsleden niet, ook al lopen de contacten wat moeizaam.


Vorige maand: januari 2019

Liefde & relaties

Het liefdesleven van de Weegschaal kan gespannen zijn dit jaar. Conflicten en onenigheid liggen op de loer. Je partner lijkt in een minder goed humeur en komen extra voor zichzelf op. Het lukt je niet om een compromis te sluiten.

Je kan je dus maar beter wat geduldig en terughoudend opstellen. Oudere problemen of onderwerpen kunnen weer actueel worden of je familie kan zich er mee bemoeien en dat helpt ook niet. Probeer een oplossing voor jullie onenigheid te vinden en als dat niet lukt, probeer het dan niet erger te maken dan het is.

Single Weegschalen kunnen profiteren van de planeet Venus, die deze maand je 3e huis van communicatie binnengaat. Je maakt makkelijk nieuwe contacten en een nieuwe relatie kan zich snel ontwikkelen.

Werk & carrière

Net als in je liefdesleven gaat het ook op je werk wat minder soepel met werk. Je kan last hebben van competitie en daardoor wil je extra je best doen. Ga ruzies zoveel mogelijk uit de weg en probeer er in discussies geen dingen uit het verleden bij te halen. Probeer je energie niet te verspillen aan een strijd die niks oplevert.

Richt je liever op positieve dingen en grijp kansen die voorbij komen en die goed zijn voor je carrière.

De zoneclips op de 6e en de maaneclips op 21 januari hebben ook invloed op je carrière of status. Er kunnen zich gebeurtenissen voordoen waardoor je genoodzaakt bent om je gedrag of plannen aan te passen. Sommige Weegschalen kunnen van hun hobby hun beroep gaan maken.

Lichaam en geest

Ondanks al het gedoe en conflicten, ben je optimistisch en probeer je de dingen die spelen constructief te benaderen.

Je hebt op vele manieren het geluk aan je kant. Sta open voor nieuwe ideeën en andere meningen. Familie- en gezinsproblemen kunnen veel van je tijd en energie vragen. Soms is een luisterend oor alles wat nodig is. A

Advies

Let op bij het nemen van beslissingen waarbij je jezelf vastlegt. Dingen kunnen anders zijn dan ze op het eerste gezicht lijken.  


Ook interessant
eigenschappen Ram
20 Eigenschappen van het sterrenbeeld Ram