weekhoroscoop waterman

Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari) voor deze week van 23-30 november 2020

Horoscoop deze week

Tot en met woensdag is het een goede tijd voor liefde, ontspanning en vermaak. Je deelt je gevoelens en affectie makkelijk met anderen. Je maakt je minder zorgen en je bent minder geremd dan normaal. Dit zijn dus goede dagen om te daten, nieuwe vriendschappen te sluiten, bestaande relaties te verbeteren en zelfs om zaken te doen. Een belangrijke relatie kan nu beginnen.

Vanaf donderdag is je denken diep en intens. Je bent onderzoekend en nieuwsgierig en je zoekt dingen tot de bodem uit. Je kan nu mysteries en geheimen ontrafelen. Je sterke intuïtie maakt dat je andere mensen makkelijk kan overhalen om dingen te doen die ze normaal gesproken eng of gevaarlijk zouden vinden. Dit zijn ook goede dagen om te leren of examen te doen. 

Beste dag(en): 25 en 26  november 2020

Weekhoroscoop vorige week

Tot en met vrijdag zijn er meer kansen en mogelijkheden op het gebied van liefde en geld. Je toont enthousiast je liefde en affectie aan je geliefde. Ook naar andere mensen gedraag je je aangenaam en vriendelijk. Je kan complimentjes, cadeautjes en gunsten verwachten. 

In het weekend ben je moedig en neem je eerder het initiatief. Je volgt je intuïtie en je doet wat je gevoel je ingeeft. Dit is een goed weekend om iemand mee uit te vragen. Je bent direct zonder opdringerig of bazig te zijn. Mensen waarderen je eerlijkheid en oprechtheid. 

Beste dag(en): 17 en 18 november 2020

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2020
Lees ook de 20 eigenschappen van de Waterman