weekhoroscoop waterman

Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari) voor deze week van 10-17 mei 2021

Horoscoop deze week

Tot en met woensdag zijn het goede dagen voor taken waarbij helder denken, een goed beoordelingsvermogen en concentratie nodig is. Zakelijke onderhandelingen verlopen in je voordeel, vooral als het om investeringen of de aankoop van onroerend goed gaat. Je kan de nodige discussies voeren die, of ze nu privé of voor je werk zijn, serieus van aard zijn. Mensen met wie je omgaat, kunnen mogelijk veel ouder of jonger zijn dan jezelf bent. Je komt betrouwbaar en deskundig over en dat zorgt voor respect.

Vanaf donderdag heb je meer fantasie, kan je je beter inleven en ben je idealistischer. Je kan meer behoefte hebben aan spirituele activiteiten of je verdiepen in spirituele onderwerpen. Je zoekt naar meer zekerheid en troost op andere gebieden dan materiële. De band met je partner kan sterker worden of je kan een speciaal iemand ontmoeten met wie je direct een diepe band voelt.

Beste dag(en): 14 en 15 mei 2021

Weekhoroscoop vorige week

Tot en met donderdag is je stemming liefdevol en aanhankelijk. Dit zijn daarom goede dagen om te ontspannen en te genieten van een gezellige tijd met je partner, vrienden of familie. Je ziet er goed uit en je charme neemt toe. Dat zorgt voor meer populariteit en succes bij het daten. Je bent open en eerlijk in het delen van je gevoelens en dat helpt bij ware vriendschap en liefde.

Vanaf vrijdag ben je zelf zelfverzekerd, vriendelijk en sociaal voelen. Dit is een goed moment om van je relaties en van het leven te genieten. Werken kan een groter probleem zijn, tenzij je je baan echt leuk vindt. Dit zijn goede dagen om een ​​goede eerste indruk te maken en om jezelf te promoten. Je wordt eerder opgemerkt en mensen voelen zich aangetrokken door je ontspannen houding en zelfverzekerdheid.

Beste dag(en): 1 en 2 mei 2021

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook: