weekhoroscoop waterman

Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari) voor deze week van 1-8 maart 2021

Horoscoop deze week

Tot en met vrijdag voel je je vrijer en kan je meer genieten van sociale contacten. Er kunnen zich positieve veranderingen voordoen in je liefdesleven. Liefde op het eerste gezicht bijvoorbeeld of een spannende nieuwe romance. Je bent creatiever dan normaal en dat kan je helpen bij taken waarbij je eerder was vastgelopen. Experimenteer deze week met een nieuw kapsel, kleding of accessoires. 

In het weekend ben je gevoeliger en je bent eerder verward over je eigen gevoelens. Dat kan leiden tot misverstanden met anderen. Je intuïtie kan op een negatieve manier beïnvloed worden door je onbewuste angsten. Je bent kwetsbaarder en je hebt de neiging om iemand te idealiseren. Laat je niet bedriegen.

Beste dag(en): 3 en 4 maart 2021

Weekhoroscoop vorige week

Tot en met dinsdag heb je een gevoel van rust en tevredenheid en verlopen de dingen in je leven betrekkelijk vlot. Je werk en privéleven lijken goed in balans. Dit zijn dagen om je bestaande relaties te verbeteren maar ook om nieuwe vriendschappen te sluiten. Een sterke vrouw kan je advies geven en een sterke invloed op je leven hebben.

Vanaf woensdag komen er meer spanning, opwinding en positieve veranderingen in je leven. Je voelt een sterke behoefte aan meer vrijheid en om je los te maken van je normale routine. Je wilt andere dingen doen dan je normale activiteiten. Je geest staat ook meer open en je bent gevoeliger voor energieën en sferen om je heen.

Beste dag(en): 23 en 24 februari 2021

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook: