Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari) voor de week van 15-22 oktober 2018

Tot woensdag kan je extra spanningen in je liefdesrelatie voelen. Jullie verschillen in ideeën en plannen voor de toekomst. Zo’n verschil van mening hoeft niet op ruzie uit te lopen als je bereid bent om compromissen te sluiten. Te veel toegeven om de lieve vrede te bewaren is trouwens ook niet goed, daar krijg je later spijt van. Probeer in de omgang met mensen beleefd te zijn en je goede manieren te tonen.

Vanaf woensdag bevindt de Maan zich in Waterman en dat maakt je emotioneler en gevoeliger. Het is de ideale tijd om relatieproblemen bespreekbaar te maken. Door de Maan zal je een goed begrip hebben van wat anderen voelen en bedoelen. Bovendien is je intuïtie sterk en voel je dingen heel goed aan.

Beste dag(en) van de week: 18 en 19 oktober

Weekhoroscoop Waterman vorige week

De nieuwe Maan in Weegschaal op maandag is goed nieuws voor de Waterman. Het maakt je relaties harmonieus en geeft jou een innerlijke rust. Je voelt je erdoor in balans. De plannen die hebt, lijken te lukken zonder dat je er al te veel moeite voor hoeft te doen. Misschien begin je een nieuw dieet of neem je een abonnement op de sportschool.

De hele week is je seksuele energie sterker dan normaal. Dit kan voor problemen zorgen in relaties die al wat moeizaam zijn. Op sterke en gelijkwaardige relaties heeft dit een positieve uitwerking. Single Watermannen zijn extra aantrekkelijk en maken daardoor meer kans op interessante ontmoetingen. Gebruik overtollige energie om te gaan sporten of om creatief bezig te zijn. Doe je dat niet dan bouwt zich spanning op in je lichaam.

Beste dag(en) van de week: 9 en 10 oktober

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop
Lees ook de 20 eigenschappen van de Waterman