Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari) voor de week van 17-24 juli 2017

Voor jou de laatste week van drukte op je werk, zwoegen en waarin je last kan hebben van lichamelijke kwaaltjes. Dit kan nog een lastig weekje worden wat dat betreft, maar dan breekt er een tijd aan met nieuwe kansen en mogelijkheden. Om te beginnen voel je je nu al heel romantisch. Vooral met personen van het teken Tweelingen kan je het erg goed vinden. Financieel gaat het ook voorspoedig.

Op donderdag gaat Mars het teken Leeuw binnen in je huis van relaties. Ook de Zon en de Maan voegen zich op zondag daarbij. De komende tijd breng je daardoor meer door met anderen. Je richt je aandacht meer op andere mensen dan op jezelf. Je relatie wordt sterker en je voelt je meer betrokken.

Beste dag(en) van de week: 19  juli

Weekhoroscoop vorige week

Werk en gezondheid zijn onderwerpen die je blijven bezighouden deze week. Je bent energiek en je zet je zo goed mogelijk voor je werk in. Het is daarbij niet nodig dat je jezelf opoffert voor je werk. Gewoon hard werken is goed genoeg. Jezelf afpeigeren is niet nodig.

Relaties bloeien op en je kan interessante gesprekken hebben met de mensen om je heen. Eén van die gesprekken kan je zelfs tot een goede kans of mogelijkheid leiden. Misschien wordt al dat geploeter en harde werken deze week onderbroken door een romance of avontuurtje. Dat lijkt leuk, maar het kan je ook afleiden of ophouden. Valse hoop en te veel socializen kan je kans op succes aanzienlijk verkleinen.

Beste dag(en) van de week: 10 en 11  juli

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop