weekhoroscoop waterman

Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari) voor deze week van 2-9 augustus 2021

Horoscoop deze week

Tot en met donderdag waait er een frisse wind en kan je veranderingen verwachten in je dagelijkse routine. Die veranderingen kunnen spanningen veroorzaken. Je kan onverwacht nieuws krijgen waardoor je je plannen moet aanpassen. De tempo van het leven versnelt en dat geeft je een gevoel alsof je achter de feiten aanloopt. Gelukkig heb je het vermogen om de gebeurtenissen van een andere kant te bekijken. Dat zorgt voor originele ideeën en creatieve doorbraken.

Vanaf woensdag komt er meer harmonie in je relaties. Je stelt je vriendelijk op en je bent extravert, zelfs als je normaal verlegen bent. Dit is de tijd om mensen te vertellen wat je voor ze voelt. Als er gevoelige onderwerpen zijn die besproken moeten worden, dan lukt dat nu zonder je opgelaten te voelen. Je creativiteit neemt toe, vooral als het om activiteiten gaat waarbij je handen of stem betrokken is.

Beste dag(en): 5 en 6 augustus 2021

Weekhoroscoop vorige week

Tot en met donderdag is het de goede tijd om na te denken en plannen te maken voor de toekomst. Je hebt een brede kijk op de dingen, je denkt positief, je kan goed beslissingen nemen. Je hebt een helder beeld van wat je wilt bereiken. Door je vlotte communicatie zijn sociale activiteiten aangenaam. Omdat je snel informatie kan opnemen, gaan leren en examen doen je goed af.

Vanaf vrijdag is je stemming serieus. Je kan je goed concentreren met aandacht voor detail. Je werkt netjes, zonder fouten en binnen de tijd. Dit is een prima tijd om belangrijke beslissingen te nemen en om plannen te maken voor de lange termijn. Beleggingen in aandelen of onroerend goed kunnen je winst opleveren. Vriendschappen of relaties die je nu begint kunnen lang duren en gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Beste dag(en): 31 juli en 1 augustus 2021

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook:

    1. Hi Naomi, we plaatsen de nieuwe weekhoroscoop altijd in de loop van de zondag. Maar soms kan een pagina in het geheugen van je browser blijven staan. Je moet dan even de cache legen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *