weekhoroscoop waterman

Weekhoroscoop Waterman

Laatst bijgewerkt:

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari) voor de week van 18-25 februari 2019

Tot woensdag heb je meer behoefte aan gezelschap. Je wilt je graag geliefd en gewaardeerd voelen. Je zou graag zien dat je partner laat merken dat hij of zij van je houdt. Aan de andere kant doe jij ook moeite om je partner gelukkig te maken. Dit is ook een goede tijd om je financiën op orde te brengen. Betaal je nota’s en los je lening af.

Vanaf donderdag wordt je geest actiever en neemt je intuïtie toe. Je kan mensen goed overhalen en van jouw gelijk overtuigen. Het lukt je ook goed om je spullen of je ideeën te verkopen. Je kan daarbij wel een tikkeltje gedreven en dominant overkomen. Probeer mensen niet af te schrikken.

Beste dag(en) van de week:  20 en 21 februari

Weekhoroscoop vorige week

Je hebt tot donderdag meer lef en aantrekkingskracht. Ideaal om een eerste stap te zetten en iemand te laten weten dat je hem of haar leuk vindt. Je valt wel op mensen die apart, excentriek of anders zijn dan je normaal leuk vindt. Maar er zijn ook Watermannen die vinden dat de relatie hun vrijheid in de weg staat en er daarom een eind aan maken.

Vanaf vrijdag heb je behoefte aan gezelschap en wil je graag mensen om je heen om plezier te maken. Dit is een goed weekend om bij te kletsen met oude vrienden of familie. Vooral je relatie met vrouwen is intens en zorgt voor emotionele groei. Voor je werk is dit een goede periode om een presentatie te maken of om jezelf te promoten.

Beste dag(en) van de week:  14 en 15 februari

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2019
Lees ook de 20 eigenschappen van de Waterman

Ook interessant
numerologie
Numerologie: bereken je persoonlijk jaar