weekhoroscoop waterman

Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari) voor deze week van 24 juni-1 juli 2024

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop volgende week

Tot en met dinsdag zijn het prima dagen voor de liefde en om leuke dingen te doen. Je zit goed in je vel en je bent geduldig, vriendelijk en gul. Je hebt het geluk aan je kant en andere mensen laten jou zien dat ze je waarderen door je complimentjes of cadeautjes te geven. Je bent ook in de stemming om nieuwe contacten te maken. Je kan succes verwachten op het gebied van onderwijs, zaken doen en rechtspraak.

Deze week vanaf woensdag en de komende weken zullen de Watermannen meer aandacht aan hun financiën besteden. Het is vooral belangrijk om je financiën op orde te brengen en grenzen te stellen aan je uitgaven. Vooral als je het de laatste tijd een beetje verwaarloosd hebt. Aangezien de Waterman iemand is die altijd wil leren en wil groeien, is de kans groot dat dit een nuttig proces is waardoor je situatie er op financieel gebied op vooruit zal gaan.

Beste dag(en): 27 en 28 juni 2024

Algemeen overzicht voor alle sterrenbeelden - week 26

Deze week zorgt Mercurius voor allerlei avonturen. Op donderdag vormt Mercurius een driehoek met de strenge Saturnus. Saturnus zorgt ervoor dat we de ideeën die we hebben, op een verstandige manier in de realiteit brengen. We leren na te denken voor we iets zeggen.


Op zaterdag vormt Mercurius andere aspecten die ervoor kunnen zorgen dat we ons kwetsbaar voelen en snel aangevallen, waardoor we eerder in de verdediging schieten. Het is de kunst om goed te luisteren naar wat anderen zeggen en, om als dat nodig is 'sorry' te zeggen.


Lees ook: Welke sterrenbeelden worden het snelst verliefd?

Lees hier ook je laatste Waterman maandhoroscoop

Weekhoroscoop deze week

De rationele Waterman blijft het liefst verre van drama en overdreven emoties. Toch is de Waterman tot en met woensdag eerder geneigd om zich met andermans zaken te bemoeien en ze te helpen om hun problemen op te lossen. Dat zorgt ervoor dat je je meer betrokken voelt bij andere mensen en dat relaties verbeteren en verdiepen. Je merkt dat het minder eng is om jezelf kwetsbaar op te stellen, dan je dacht.

Vanaf donderdag kan je een prima indruk van jezelf achterlaten. Je zet een positief beeld neer van jezelf en dat zorgt ervoor dat je eerder waardering of steun van anderen krijgt. Dit kan je verder helpen bij je carrière. Verder zijn dit drukke dagen met veel berichtjes, telefoontjes en bezoekjes. Het lijkt erop dat iedereen iets van je wil of met je wil.

Beste dag(en): 21 en 22 juni 2024

Bekijk ook de weekhoroscopen van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier.

Lees ook…

    1. Hi Naomi, we plaatsen de nieuwe weekhoroscoop altijd in de loop van de zondag. Maar soms kan een pagina in het geheugen van je browser blijven staan. Je moet dan even de cache legen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *