Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari) voor de week van 29 mei – 5 juni 2017

Als de week begint ben je heel sociaal bezig. Je bent hulpvaardig en steunt de mensen om je heen waar je kan. Je lost problemen op en daar voel je jezelf beter door. Uranus, de planeet die heerst over jouw teken, maakt op dinsdag een positieve combinatie met Mars. Je krijgt dan meer energie en je bent eerder enthousiast over dingen.

Later in de week krijg je meer diepgang. Je zoekt dingen die je wil weten tot op de bodem uit. Het weekend trek je er misschien op uit. Je hebt behoefte aan avontuur en je stelt je geest open voor nieuwe ervaringen. Op zondag gaat Mars je huis van werk binnen. De komende weken ga je daardoor effectief met je tijd en energie om. Je bent zo georganiseerd mogelijk en misschien maak je positieve aanpassingen aan je levensstijl om gezonder gaan leven. Loop niet te hard van stapel.
Beste dag(en) van de week: 30 mei, 3 en 4 juni

Weekhoroscoop vorige week

Aan het begin van de week ben je druk in je hoofd. Je hebt zoveel ideeën en je maakt zoveel plannen, dat je ze onmogelijk allemaal kan waarmaken. Kies er één of twee uit waar je je echt op kan richten. In het midden van de week draait het om romantiek, creativiteit en schoonheid. Een nieuwe liefde, die zou kunnen uitlopen op een langdurige relatie, kan zich deze week aandienen.

Je bent speels en maakt graag plezier deze week. Je richt je aandacht dan ook het liefst op de dingen die graag doet. Zoals hobby’s of vakantieplannen maken of een creatief project beginnen. Deze week, vanaf donderdag is ook heel geschikt om eens een grote voorjaarsschoonmaak in je huis te houden. Het weekend is de tijd om met vrienden af te spreken, waarschijnlijk bij jou thuis. Want daar is het dan mooi opgeruimd.

Beste dag(en) van de week: 25 en 26 mei

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop