weekhoroscoop waterman

Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari) voor deze week van 4-11 december 2023

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

Deze week staat in het teken van contacten en relaties. Het gaat er niet om wat je weet, maar wie je kent. Netwerken gaat je prima af. Je hebt zoveel mensen in je netwerk dat je het beste contact eruit kan pikken als je iemand nodig hebt. En vooral deze week zal je zien hoe nuttig deze eigenschappen zijn. De mensen die je kent kunnen je deze week vooruit helpen.

Op zaterdag en zondag kunnen er wat spanningen zijn in je liefdesrelatie. Er is geen eerlijke verdeling tussen geven en nemen. Als je veel gedaan hebt voor iemand, dan kan dit gaan voelen als misbruik maken van iemands goedheid. Als jij je partner voor lief hebt genomen, dan is het logisch dat hij of zij even minder attent is . Misschien heb je wat goed te maken?

Beste dag(en): 7 en 8 december 2023

Lees hier ook je laatste Waterman maandhoroscoop

Weekhoroscoop vorige week

De weekhoroscoop begint met een volle Maan in je 5e huis van romantiek en plezier. De behoefte om leuke dingen te doen en je uit te leven op een creatieve manier is groot. Wie verliefd is kan een grote drang voelen om zijn hart uit te storten bij zijn geliefde. Wat betreft je werk zit je vol zelfvertrouwen. Je bent enthousiast en je hebt grootse, originele en creatieve plannen voor de toekomst.

Vanaf vrijdag wil je meer passie, romantiek en luxe in je leven. Je doet meer moeite voor je uiterlijk en je hebt meer oog voor mode en schoonheid. Je bent sociaal en single Watermannen zullen meer daten. Omdat Mercurius vanaf vrijdag je spirituele 12e huis binnengaat is een spirituele of geestelijke klik met iemand heel belangrijk voor je.

Beste dag(en): 30 november en 1 december 2023

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor ÊÊn van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

Weekhoroscoop Ram
Weekhoroscoop Stier
Weekhoroscoop Tweelingen
Weekhoroscoop Kreeft
Weekhoroscoop Leeuw
Weekhoroscoop Maagd
Weekhoroscoop Weegschaal
Weekhoroscoop Schorpioen
Weekhoroscoop Boogschutter
Weekhoroscoop Steenbok
Weekhoroscoop Waterman
Weekhoroscoop Vissen

Lees ook:

    1. Hi Naomi, we plaatsen de nieuwe weekhoroscoop altijd in de loop van de zondag. Maar soms kan een pagina in het geheugen van je browser blijven staan. Je moet dan even de cache legen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *