Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari) voor de week van 25 juni-2 juli 2018

Tot donderdag is het een prima tijd om eens te relaxen en van het leven te genieten. Je bent ook speelser en liefdevoller dan normaal. Dat maakt deze dagen heel geschikt om te werken aan je liefdesleven of om deel te nemen aan leuke sociale activiteiten. Als je gaat daten, neem dan geen genoegen met iemand die je eigenlijk niet leuk genoeg vindt. Dat leidt uiteindelijk alleen maar tot pijnlijke situaties. Je kan wat moeite hebben om te matigen met eten en drinken en stimulerende middelen. Probeer het wel, want je krijgt er later spijt van.

Vanaf vrijdag kan je je wat meer gespannen voelen. Je kan onverwacht nieuws krijgen dat je dwingt om je plannen aan te passen of te veranderen. Aan de andere kant kan dit ook leiden tot originele ideeën of bijzondere ontmoetingen online of in het echte leven.

Beste dag(en) van de week: 25 en 26 juni

Weekhoroscoop Waterman vorige week

Van dinsdag tot vrijdag kan je meer last hebben van spanningen en frustraties. Reageer ze af door lichamelijke inspanning zoals sport of creatieve activiteiten. Je behoefte aan liefde en aan een partner is groot. Watermannen zonder partner kunnen daarom wat directer worden in hun zoektocht naar liefde. Je uitstraling en populariteit nemen ook toe en dat maakt je aantrekkelijker. Dus wie weet…

Vanaf vrijdag verandert je aandacht. Doordat je sterker wordt in je communicatie krijg je meer macht en invloed over anderen. Je kan je goed concentreren en je kan lezen of werken zonder afgeleid te worden en je interesse in spirituele interesse neemt toe. Dit is ook een goede tijd om naar een psycholoog of therapeut te gaan, om je dromen of vorige levens te analyseren.

Beste dag(en) van de week: 20 en 21 juni

 

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop
Lees ook de 20 eigenschappen van de WatermanX