weekhoroscoop waterman

Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari) voor deze week van 3-10 oktober 2022

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

Als de nieuwe week begint kan de Waterman wat vaker in gedachten verzonken zijn. Dit wordt veroorzaakt door Mercurius in je 9e huis. Je kan filosofische gedachten hebben over allerlei levensvragen die gevoelens als schuld, spijt of boosheid bij je oproepen.

De planeet Pluto neemt op zaterdag weer zijn normale richting in in je 12e huis en dat is positief. Een goed moment om uit je schulp te kruipen en nieuwe vrienden te maken, te gaan daten of je aan te sluiten bij een nieuwe groep of club.

Op zondag is er een volle Maan in je 3e huis van communicatie. Je manier van communiceren verbetert en je neemt meer deel aan sociale activiteiten. Je beleeft meer plezier aan gesprekken en misschien schrijf je je gedachten op.

Beste dag(en): 8 en 9 oktober

Lees hier ook je laatste Waterman maandhoroscoop oktober

Weekhoroscoop vorige week

De strenge Saturnus bevindt zich al even in jouw teken en dat maakt je wat serieus en bedachtzaam. Dat verandert als Mars er een gunstig aspect mee gaat vormen. Dat zorgt voor energie en actie en geeft je weer zin in het leven.

Op donderdag gaat Venus, de liefdesplaneet je 9e huis binnen. Dat zorgt voor meer zin nieuwe ervaringen en avontuur. Je wordt er ook reislustiger en leergieriger door.

Als Mercurius op zondag zijn normale richting weer aanneemt, zit je beter in je vel. Je bent bereid om anderen te vergeven en zo negatieve gevoelens los te laten. Dat voelt als een last van je schouders.

Beste dag(en): 27 en 28 september

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

Weekhoroscoop Ram
Weekhoroscoop Stier
Weekhoroscoop Tweelingen
Weekhoroscoop Kreeft
Weekhoroscoop Leeuw
Weekhoroscoop Maagd
Weekhoroscoop Weegschaal
Weekhoroscoop Schorpioen
Weekhoroscoop Boogschutter
Weekhoroscoop Steenbok
Weekhoroscoop Waterman
Weekhoroscoop Vissen

Lees ook:

    1. Hi Naomi, we plaatsen de nieuwe weekhoroscoop altijd in de loop van de zondag. Maar soms kan een pagina in het geheugen van je browser blijven staan. Je moet dan even de cache legen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.