Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari) voor de week van 20-27 november 2017

Een oude vriend, oude groep of oude geliefde wordt weer belangrijk voor je. Een lang gekoesterde wens kan werkelijkheid worden. Ga ervoor als je de kans krijgt. Probeer onenigheid en rechtszaken te vermijden. Je bent deze week optimistisch, populair en je voelt je blij met kleine dingen.

Op dinsdag gaat de Zon het teken Boogschutter binnen en je voelt je dan het best als je je vriendenkring of kennissenkring kan uitbreiden. Sluit je aan bij groepen, doe dingen die buiten je comfort zone liggen. Verbeter je leven waar je kan. Later in week is de Maan in jouw teken waardoor je meer energie en motivatie hebt. Op zaterdag maken Mercurius en Uranus een positieve combinatie waardoor je geest extra scherp is.

Beste dag(en) van de week: 25 november

 

Weekhoroscoop vorige week

Kijk verder dan de oppervlakte deze week. Mysteries vragen om onderzoek. Medische of financiële onderzoeken en lifestyle vragen en antwoorden. Je carrière is het gebied waar je het meeste geluk hebt. Deze week en het hele komende jaar tot november 2018. Dus maak contacten, begin projecten en wees optimistisch.

Op zaterdag vindt er een nieuwe Maan plaats in je huis van carrière en levenspad. Daardoor richt je je blik op de toekomst. Je stelt je doelen en probeert een goede indruk te maken op de juiste personen. Dat levert je vast wat complimenten op. Eind van de week breng je door met vrienden of door iets goeds te doen voor je omgeving.

Beste dag(en) van de week: 13 november

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop