weekhoroscoop waterman

Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari) voor deze week van 25 oktober-1 november 2021

Horoscoop deze week

Tot en met woensdag ben je emotioneel gevoeliger. Dit zorgt ervoor dat je je eerder een sterke band voelt met mensen om je heen. Dit is een goede tijd om te aan leuke herinneringen uit het verleden op te halen samen met familie. Spreek je gedachten uit of schrijf ze op. Je staat open voor het contact met anderen en je hebt begrijpt anderen beter dan normaal.

Vanaf donderdag is het een goede tijd om te ontspannen, creatief te zijn, te communiceren en voor spirituele activiteiten. Jouw worden kunnen troostend, helend of opbeurend zijn voor andere mensen. Al je zintuigen staan op scherp en hierdoor pik je een hoop informatie op door je intuïtie. Je kan ook informatie doorkrijgen via je dromen of tijdens het mediteren. Relaties profiteren van je compassie en spirituele stemming.

Beste dag(en): 29 en 30 oktober 2021

Weekhoroscoop vorige week

Tot en met vrijdag is het een goede tijd om actief te zijn en wat risico’s te nemen. Je enthousiasme en moed nemen toe en je kan meer voor elkaar krijgen dan anders. Bijna alles wat je aanpakt lijkt soepel en vlot te verlopen zonder dat je er zelf veel moeite voor hoeft te doen. Dit zijn dagen om aan nieuwe dingen of nieuwe projecten te beginnen. Je liefdesleven verbetert doordat je charme, uitstraling en seksuele energie toeneemt

In het weekend heb je meer behoefte aan liefde en affectie. Toch kunnen er wel spanningen zijn in je relatie. Vooral als je liefdesrelatie niet helemaal in balans is. Bijvoorbeeld als de ene persoon meer geeft of meer moeite doet voor de relatie dan de ander. Dit kan een probleem zijn dat regelmatig terugkomt en opspeelt. Zelfs single Watermannen kunnen te maken krijgen met onbalans, doordat je zelfliefde niet in balans is met hoe je over jezelf denkt

Beste dag(en): 21 en 22 oktober 2021

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook:

    1. Hi Naomi, we plaatsen de nieuwe weekhoroscoop altijd in de loop van de zondag. Maar soms kan een pagina in het geheugen van je browser blijven staan. Je moet dan even de cache legen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *