weekhoroscoop waterman

Weekhoroscoop Waterman

Laatst bijgewerkt:

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari) voor deze week van 14-21 september 2020

Tot en met donderdag ben je goed in balans. Je denken is rationeel en logisch. Op je werk kan je mensen imponeren met je ideeën en plannen. Dit zijn prima dagen om je positie op je werk te verbeteren, om te solliciteren of om examen te doen. Je kan andere mensen ook heel goed overtuigen, aanmoedigen, onderwijzen of trainen.

Vanaf vrijdag voel je je krachtig en zelfverzekerd. Leef je uit in lichamelijke activiteiten zoals sport en wat zwaarder lichamelijk werk. Intieme relaties zijn warm en hartelijk. Je seksdrive neemt toe en meer mensen vinden je aantrekkelijker dan normaal. 

Beste dag(en): 19 en 20 september 2020

Weekhoroscoop vorige week

Tot en met woensdag sta je in contact met je gevoelens. Je voelt intuïtief aan wat je in gezelschap moet zeggen. Dit zijn goede dagen voor sociale activiteiten en om nieuwe contacten te leggen. Je charme en aantrekkingskracht nemen toe. Je hebt oog voor schoonheid en als je gaat shoppen kan je goed slagen.

Vanaf donderdag ben je optimistisch en heb je meer geluk. Projecten waar je nu aan begint, hebben een goede kans van slagen. Dit is een geschikte tijd om je huis op te knappen, op te fleuren of opnieuw in te richten. Je bent creatief en ook je kansen op romantisch gebied nemen aan einde van de week toe. 

Beste dag(en): 12 en 13  september 2020

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2020
Lees ook de 20 eigenschappen van de Waterman