Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari) voor de week van 24 april – 1 mei 2017

Je geest is heel actief als de week begint. Je hoofd loopt om van de goede ideeën en gedachten die je hebt. Je hebt de neiging om je op veel verschillende dingen tegelijkertijd te richten. Verdeel jezelf niet te veel over verschillende onderwerpen en probeer je een beetje te focussen.

In het midden van de week word je wat emotioneler en met de nieuwe Maan in je huis van huis en familie breng je meer tijd thuis door in het midden van mensen die dicht bij je staan. Je verbetert of repareert dingen in huis, je helpt gezinsleden of familie en je werkt eraan om jezelf emotioneel sterker te maken. Tegen het einde van de week heb je behoefte aan plezier en om jezelf te vermaken. Op vrijdag gaat Venus het teken Ram binnen en vanaf dan geniet je ervan om geestelijk contact te maken met anderen, om ideeën uit te wisselen en te discussiëren. Uranus, de planeet die heerst over jouw teken, staat op vrijdag op één lijn met Mercurius. Het weekend wil je daardoor alles graag op orde brengen en goed organiseren.

Beste dag(en) van de week:  28 en 29 april

Weekhoroscoop vorige week

Je hebt veel behoefte aan tijd voor jezelf en rust om je heen als je week begint. En als je al actie onderneemt, wil je liefst niet gestoord worden. Op woensdag gaat de Zon je huis van huis en gezin binnen. Je houdt je dan meer bezig met zaken in en om het huis en dingen die je gezin en familie aangaan. Je steunt de mensen om je heen en moedigt ze aan.

Later deze week gaat de Maan in jouw teken. Dan worden je eigen behoeften en emoties belangrijker. Op donderdag gaat Mercurius, die zich tegengesteld beweegt, terug in het ten Ram. Dat kan leiden tot misverstanden en problemen op het gebied van communicatie. Denk aan gemiste afspraken of gewoon onbegrip. Je hebt ook meer moeite om je aan vooraf gemaakte plannen te houden. Op vrijdag gaat Mars je huis van de liefde binnen. Dat maakt je creatiever en romantischer en je bent meer gericht op de mensen van wie je houdt. Je leeft meer in het moment en geniet van dagelijkse dingen.

Beste dag(en) van de week:  19 april

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop