Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari) voor de week van 19-26 februari 2018

De komende week, en eigenlijk de hele maand, ligt de nadruk op geld en bezit. Je kan plotseling een opwindend en inspirerend idee krijgen over geld of geld verdienen. Zoek andere mensen op en stel je open. Het maken van contact gaat je deze week heel makkelijk af. Als je je lichamelijk aangetrokken voelt, let dan wel op dat je intenties en beloften eerlijk zijn en de relatie gelijkwaardig. Ook familie, je huis, een veilige basis vind je deze week belangrijk. Besteed aandacht aan je gezondheid in die zin dat je geen dingen doet, eet of drinkt waarvan je weet dat ze niet goed voor je zijn.

Deze week neem je één van de plannen die je al langer hebt en daar ga je mee aan de slag. Er zit meteen al flink schot in de zaak. Je bent ook wat speelser, romantischer en je toont eerder je affectie. Je richt je om mensen om wie je geeft, op je gezondheid en je hobby’s.

Beste dag(en) van de week: 23 en 24 februari

Weekhoroscoop Waterman vorige week

Doe begin van de week een beetje rustig aan. Trek je een beetje terug, denk na en maak nieuwe plannen. Denk vooral na over jezelf, je spirituele en ethische kant. Je hebt veel energie en daardoor neemt je aantrekkelijkheid en zelfvertrouwen toe. Je maakt makkelijk contact en zelfs nieuwe vrienden. Maar je kan ook eerder bij conflicten betrokken raken. Je zou deze week een stap kunnen zetten die belangrijk is voor het verloop van je carrière. Probeer niet alles alleen te doen. Vraag advies of hulp van anderen als dat nodig is.

Op donderdag vindt er een zoneclips plaats in jouw teken. Je richt je daardoor meer op nieuwe kansen, een nieuw begin en nieuwe projecten. Op zaterdag gaat Mercurius je huis van geld binnen en de Zon volgt op zondag. Vanaf dan richt je je op je financiële plannen, zoek je informatie of vraag je advies op dit gebied en neem je misschien besluiten of onderneem je actie.

Beste dag(en) van de week: 5 en 6 februari

 

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

RAMSTIERTWEELINGENKREEFT
LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
BOOGSCHUTTERSTEENBOKWATERMANVISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop