Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari) voor de week van 25 september – 2 oktober 2017

Je interesses van vorige week, geheimen en mysteries, ebben langzaam weg, maar zijn nog niet helemaal verdwenen. Deze week zijn vooral liefde en reizen, cultuur en religie onderwerpen die je boeien. Heden en verleden komen samen. De informatie die je gevonden hebt tijdens het onderzoek dat je hebt gedaan, kan je nu delen met anderen. Je voelt je ambitieus, maar dingen die je nu begint hebben weinig toekomst. De tijd daarvoor komt nog wel. Het wel de tijd om actief te gaan sporten of aan yoga te gaan doen.

Op vrijdag gaat Mercurius het teken Weegschaal binnen. Je richt je dan vooral op positieve dingen, op uitbreiding en grote ideeën. Je bent ook graag in het gezelschap van mensen en dieren. Het weekend bevindt de Maan zich in jouw teken. Dat geeft extra energie waardoor je kansen die voorbijkomen eerder oppakt.

Beste dag(en) van de week: 1 oktober

Weekhoroscoop vorige week

Je blijft deze week omgeven door mysteries, ontdekkingen, financiële kansen en seksuele verleidingen. Als je goed zoekt, kan je waardevolle antwoorden vinden op je vragen. Misschien moet je reizen om die antwoorden te krijgen. Je maakt veel plannen, maar veel van die plannen blijven bij praatjes. Je intuïtie is sterk, luister ernaar als je ergens over twijfelt. Vanaf vrijdag begint een maand waarin je carrière belangrijk is.

Venus gaat het teken Maagd binnen op dinsdag. Je hebt dan meer plezier in het uitzoeken en onderzoeken van dingen. De nieuwe Maan in Maagd op woensdag zorgt ervoor dat je op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen, dingen die je kan veranderen of verbeteren. Je stemming verbetert als op vrijdag de Zon het teken Weegschaal binnengaat. Je neemt dan ook meer verantwoordelijkheid en je stelt noodzakelijker klusjes niet langer uit dan nodig.

Beste dag(en) van de week: 20 en 21 september .

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop