weekhoroscoop waterman

Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari) voor deze week van 16-23 mei 2022

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

Tot en met vrijdag ben je populair, heb je en positieve instelling en goede sociale vaardigheden. Dat maakt dat mensen graag in omgeving zijn. Je hebt een brede kijk op dingen en je kan snel goede beslissingen nemen. Je bent bereid om je in te zetten voor goede doelen en voor liefdadigheid. Je kan zelf ook gulheid en vriendelijkheid van anderen verwachten. Dit is een goede tijd voor een verre reis waarmee je je kennis kan vergroten.

In het weekend is er meer contact met vrienden en mensen uit je buurt. Je communiceert meer. Het gaat vooral om luchtige gesprekken en praatjes en minder om serieuze discussies. Je kan andere mensen op hun gemak stellen door je begrip en oprechte interesse. Dit zijn ook goede dagen om nieuwe mensen te ontmoeten of om te daten. Je kan snel een emotionele band met iemand voelen door je sterke intuïtie en inzicht. Je geheugen is goed en dit is een goede week om te leren of examens te doen.

Beste dag(en): 18 en 19 mei 2022

Weekhoroscoop vorige week

Tot en met woensdag ligt de aandacht op je denken en op het communiceren met anderen. Je doet alles snel en je bent alert en nieuwsgierig. Je hebt meer en beter contact met de mensen in je buurt, met broers en zussen en met mensen via het internet. Je kan ook nieuwe mensen ontmoeten Dit is een goede tijd om je ideeën te delen, plannen te maken of spullen te kopen en te verkopen.

Vanaf donderdag heb je meer inzicht in wat je echt wil bereiken in je leven. Je bent optimistisch over de toekomt en tegelijkertijd ook realistisch over je eigen situatie en wat je wel en niet kan doen. Dit zorgt voor zelfvertrouwen en vastberadenheid om je dromen waar te maken. Een ouder persoon kan zijn of haar wijsheid met je delen en je adviseren.

Beste dag(en): 13 en 14 mei 2022

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

Weekhoroscoop Ram
Weekhoroscoop Stier
Weekhoroscoop Tweelingen
Weekhoroscoop Kreeft
Weekhoroscoop Leeuw
Weekhoroscoop Maagd
Weekhoroscoop Weegschaal
Weekhoroscoop Schorpioen
Weekhoroscoop Boogschutter
Weekhoroscoop Steenbok
Weekhoroscoop Waterman
Weekhoroscoop Vissen

Lees ook:

    1. Hi Naomi, we plaatsen de nieuwe weekhoroscoop altijd in de loop van de zondag. Maar soms kan een pagina in het geheugen van je browser blijven staan. Je moet dan even de cache legen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.