weekhoroscoop waterman

Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari) voor deze week van 23-30 januari 2023

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

De Waterman kan een positieve en levendige week verwachten. Op dinsdag vormt de Zon in jouw teken een gunstig aspect met Jupiter, de geluksplaneet. Deze energie kan je leven op allerlei manieren verrijken. Je kan goede ideeën krijgen of mogelijkheden zien die heel winstgevend en succesvol voor je zijn.

Op donderdag verdwijnt Venus uit jouw teken Waterman en gaat je 2e huis van geld en bezit binnen. Deze stand belooft overvloed en luxe. Aan de andere kant is er ook een negatieve kant. Je geeft je geld wel heel makkelijk uit en dat kan je in de problemen brengen.

Met Mercurius in je 12e huis die driehoek vormt met Uranus. Deze stand maakt je nieuwsgierig en leergierig en geeft je bijzondere inzichten. Je bent vooral geïnteresseerd in spirituele onderwerpen.

Beste dag(en): 24 en 25 januari 2023

Lees hier ook je laatste Waterman maandhoroscoop

Weekhoroscoop vorige week

Als Mercurius op woensdag weer normaal gaat bewegen, gebeurt dat in je spirituele 12e huis. Je gedachten gaan vaker terug naar dingen uit het verleden en naar persoonlijke en gevoelige onderwerpen. Misschien ben je op zoek naar antwoorden. Dit is een goede tijd om een dagboek bij te houden, om je dromen op te schrijven of om te mediteren.

Op vrijdag gaat de Zon jouw teken Waterman binnen en dat is goed nieuws. Op zaterdag vindt er een nieuwe Maan in jouw huis plaats die je leven gaat verlichten. Dit voelt als een nieuw begin. Inventariseer je plannen en je doelen. Als het nieuwe jaar voor jou niet goed begonnen is, kan je het nu opnieuw proberen.

Beste dag(en): 20 en 21 januari 2023

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

Weekhoroscoop Ram
Weekhoroscoop Stier
Weekhoroscoop Tweelingen
Weekhoroscoop Kreeft
Weekhoroscoop Leeuw
Weekhoroscoop Maagd
Weekhoroscoop Weegschaal
Weekhoroscoop Schorpioen
Weekhoroscoop Boogschutter
Weekhoroscoop Steenbok
Weekhoroscoop Waterman
Weekhoroscoop Vissen

Lees ook:

    1. Hi Naomi, we plaatsen de nieuwe weekhoroscoop altijd in de loop van de zondag. Maar soms kan een pagina in het geheugen van je browser blijven staan. Je moet dan even de cache legen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *