weekhoroscoop waterman

Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari) voor deze week van 12-19 juni 2023

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

Is de romantiek een beetje uit je leven verdwenen de laatste tijd? Deze week zal je zien dat het weer terug begint te komen. Je hebt een bijzondere charme waarmee je andere betovert. Ook op financieel gebied krijg je positieve kansen. Let op dat je ze niet over het hoofd ziet. Watermannen doen er goed aan om op reis te gaan of om een reis te plannen voor de nabije toekomst.

De nieuwe Maan op zondag vindt plaats in je 5e huis van vermaak en plezier. Dat betekent dat het goed is a ls je tijd vrijmaakt voor nieuwe passies, hobby’s en ook voor nieuwe relaties. Het is belangrijk om niet alles eindeloos te overdenken en te relativeren. Wees flexibel en stel niet te hoge verwachtingen. Wees eerlijk naar jezelf over waar je wel en geen tijd aan wilt besteden en wat wel en niet haalbaar is.

Beste dag(en): 16 en 17 juni 2023

Lees hier ook je laatste Waterman maandhoroscoop

Weekhoroscoop vorige week

De komende week kan voor de Waterman wat lichter en luchtiger aanvoelen. Deze week en de komende maanden kan je voelen dat de druk wat verdwijnt. Dit geeft je de kans om te wennen aan de veranderingen die je de afgelopen tijd in je leven hebt aangebracht.

Pluto gaat op zondag je spirituele 12e huis binnen en dat maakt dit de goede tijd om afscheid te nemen van schadelijke gewoonten en patronen in je leven die je mogelijk beperkten in je persoonlijke ontwikkeling. En geen haast, want Pluto blijft hier nog wel even. Gelukkig krijg je genoeg steun van je partner, gezin en familie.

Beste dag(en): 10 en 11 juni 2023

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

Weekhoroscoop Ram
Weekhoroscoop Stier
Weekhoroscoop Tweelingen
Weekhoroscoop Kreeft
Weekhoroscoop Leeuw
Weekhoroscoop Maagd
Weekhoroscoop Weegschaal
Weekhoroscoop Schorpioen
Weekhoroscoop Boogschutter
Weekhoroscoop Steenbok
Weekhoroscoop Waterman
Weekhoroscoop Vissen

Lees ook: