weekhoroscoop waterman

Weekhoroscoop Waterman

Laatst bijgewerkt:

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari) voor de week van  10-17 december 2018

De Maan in Waterman aan het begin van de week zorgt ervoor dat je relaties belangrijker worden. Je bent helemaal jezelf en je voelt geen enkele behoefte om je anders voor te doen dan je bent. Je voelt een innerlijke rust en dat geeft zelfvertrouwen. Je intuïtie is heel sterk en eventuele paranormale eigenschappen nemen toe.

Vanaf vrijdag zijn de dagen heel geschikt om aan nieuwe projecten te beginnen. Je voelt je sterk en moedig en je vol enthousiasme om initiatief te nemen of om een eerste stap te zetten. Maak indruk op iemand in je privéleven op je werk. Je bent je heel bewust van wat je motiveert en wat je diepste verlangens zijn en daar ga je voor.

Beste dag(en) van de week: 15 en 16 november

Horoscoop Waterman vorige week

Je begint de week wat tegendraads en humeurig. Die stemming maakt dat je eerder bij een ruzie of onenigheid betrokken raakt. Je vindt zelf dat je veel afweet van bepaalde onderwerpen en je trekt je vrij weinig aan wat anderen vinden. Daarbij heb je de neiging om jouw mening als de enige ware te verkondigen. Steek je energie in huishoudelijke klusjes of klusjes in de tuin.

Vanaf vrijdag verandert je stemming en pas je je houding aan. Je relatie met vrienden en familie wordt harmonieuzer. Je maakt je minder snel druk om dingen en je kan je beter ontspannen. Je zelfvertrouwen neemt toe. Laat de mensen zien wat je kan of waar je goed in bent.

Beste dag(en) van de week: 7 en 8 november

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop
Lees ook de 20 eigenschappen van de Waterman

Ook interessant
heksen
Heksen vroeger en nu