weekhoroscoop waterman

Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari) voor de week van 22-29 april 2019

Deze week is het belangrijk om open te staan voor veranderingen en je flexibel op te stellen. Dit zijn dagen met meer onzekerheid omdat je het gevoel hebt dat je minder grip hebt op wat er om je heen gebeurt. Hierdoor voel je je ongemakkelijk en onrustig. Nerveuze spanningen kunnen zich opbouwen. Stel je positief op en go with the flow.

Vanaf donderdag komt de harmonie een beetje in je leven terug. Je bent emotioneel maar ook zorgzaam en liefdevol. Dit maakt je geliefd en ook aantrekkelijk. Dat verhoogt de kansen in de liefde voor single Watermannen. Je voelt je meer op je gemak in het gezelschap van mensen en ook van grote groepen.

Beste dag(en) van de week:  27 en 28 april

Weekhoroscoop vorige week

Dit is nog een laatste week waarin je bezig bent met eenvoudige, maar veel kleine taken zoals mail, berichten, bezoekjes, enz. Probeer deze week zoveel mogelijk van die taken af te ronden. Een vlaag van romantiek kan je leven binnenkomen. Woorden, geschreven of gesproken spelen een belangrijke rol, net als korte reisjes of uitstapjes.

Relaties worden vanaf donderdag intenser en misschien word je gedwongen om meer na te denken over een volgende stap of je vast te leggen of om je te binden in een relatie. Na veel hard werken, problemen en hindernissen begin je nu het begin van succes van als je harde werken op te merken. Dat heeft positieve gevolgen voor je financiën.

Beste dag(en) van de week:  18 en 19 april

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2019
Lees ook de 20 eigenschappen van de Waterman

Ook interessant
liefdesmagie
Liefdesmagie