weekhoroscoop waterman

Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari) voor deze week van 29 juni-6 juli 2020

Tot en met vrijdag krijgt de Waterman kansen en heb je het geluk aan je kant zodat je veel kan bereiken. Je geest is ondernemend en dat kan leiden tot beroemdheid, welzijn en rijkdom. Dit beperkt zich niet alleen tot jezelf, ook de mensen in je omgeving kunnen hier van mee profiteren.

Het weekend draait om liefde en schoonheid. Dit zijn dagen om iemand te zeggen of te laten merken wat je voor hem of haar voelt. Je hebt de neiging om het van de daken te schreeuwen. Je houdt van jezelf en daardoor is het ook makkelijker om van anderen te houden en ze een leuke tijd te bezorgen. Begin een nieuwe relatie, ga daten of vraag je partner ten huwelijk.

Beste dag(en) van de week: 4 en 5 juli

Weekhoroscoop vorige week

Tot en met dinsdag heb je weinig stress en zijn je relaties harmonieus. Anderen voelen zich tot je aangetrokken door je zorgeloze stemming en vriendelijkheid. Je sociale vaardigheden zijn uitstekend en je lijkt met iedereen goed op te kunnen schieten. Dat maakt deze dagen ook geschikt om te daten of om tijd door te brengen met je geliefde. 

Vanaf woensdag kan je goed focussen of moeilijk werk doen waarbij het draait om details. Je toont doorzettingsvermogen en werklust en daarvoor krijg je respect en erkenning. Dit zijn ook goede dagen om klusjes en reparaties in en om huis te doen. 

Beste dag(en) van de week: 25 en 26 juni 2020

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2020
Lees ook de 20 eigenschappen van de Waterman