horoscoop waterman

Maandhoroscoop Waterman april 2021

Horoscoop april 2021 voor het sterrenbeeld Waterman (21 januari – 19 februari)

LIEFDE & RELATIES

April 2021 is voor jou als Waterman een maand waarin je meer bezig bent met de wereld om je heen dan met jezelf en je eigen gevoelens. Je bent druk met sociale contacten en toch kunnen de mensen om je heen het idee hebben dat je niet echt naar ze luistert. Dat geldt ook voor je partner. Je partner kan zich niet gehoord voelen. 

De planeten maken overleg en onderhandelen makkelijker. Dus probeer op een vriendelijke manier tot overeenstemming te komen. Dit is een maand waarin wonen, een verbouwing, de inrichting of verhuizing voor Watermannen een onderwerp is waarover onderhandeld kan worden. 

Single Watermannen kunnen heel dicht bij huis een nieuwe liefde vinden. Gewoon als je boodschappen doet, een wandeling maakt, of als je de vuilnis buiten zet. Online, vanuit je huis is ook een mogelijkheid. 

Vanaf 23 april helpt Mars je bij je romantische avonturen. Mars geeft je moed en daadkracht. Mars helpt ook wat oudere relaties die wat zijn ingedut weer nieuw leven in te blazen. Tussen 15 en 19 april kan een vriendschap plotseling veranderen in een romantische relatie. 

LIEFDE & RELATIES

De stand van planeten helpt je in april 2021 om je ideeën uit te wisselen, om onderhandelingen en goede gesprekken te voeren. Ben je op zoek naar een nieuwe baan, dan is april een goede maand om sollicitatiegesprekken te voeren. April is een uitdagende en veeleisende maand wat betreft communicatie.

De eerste twee weken van de maand kan je profiteren van de energie die je helpt om opnieuw contact te zoeken met mensen die je uit het oog bent verloren maar met wie je wel weer graag zaken wilt doen of wilt samenwerken. 

Mars beweegt vanaf 23 april door je 6e huis van werk en gezondheid. Dat is de beste tijd om ideeën en plannen waar je al langer mee rondliep, in de praktijk te gaan brengen.

Neem tussen 4 en 19 april geen impulsieve beslissingen over geld. Doe ook geen beloften waarvan je eigenlijk al weet dat je ze niet kan nakomen. Geef ook niet meer geld uit dan je je kan veroorloven. 

BODY & MIND

Je bent in goede conditie. Maar je kan de neiging hebben om overactief te zijn en/of om jezelf geestelijk te overbelasten. Het zou goed zijn om te proberen om je aandacht op één onderwerp tegelijk te richten en je aandacht niet teveel te spreiden. Op die manier verspil je minder energie. 

Als Mars op 23 april door je 6e huis van werk en gezondheid gaat bewegen, heb je meer interesse in je gezondheid, wat je eet en hoeveel je beweegt.


Horoscoop vorige maand

LIEFDE & RELATIES

Vanaf 4 maart gaat Mars door jouw teken bewegen. Dat maakt je avontuurlijker en geeft je meer vechtlust. Je mengt je graag in discussies, neemt deel aan spellen waarbij de competitie belangrijk is en je flirt er op los. 

Single Watermannen kunnen zich aangetrokken voelen tot iemand in hun directe omgeving. Iemand uit de buurt of die je regelmatig tegenkomt. Bewonder je al langer iemand van een afstand, dan kan je deze maand makkelijker je gevoelens kenbaar maken. Vooral tussen 20-24 maart is de tijd hier goed voor. Vanaf 20 maart heb je meer lef en zelfvertrouwen. 

Bij bestaande relaties kan geld een onderwerp van discussie en zorgen zijn. Na 20 maart verloopt de communicatie hierover vlotter en is het makkelijker om ideeën uit te wisselen zonder dat de ander zich bedreigd voelt. Het blijft belangrijk om diplomatiek te blijven. 

WERK & CARRIERE

Wat betreft geld, lijkt de situatie zich in maart te verbeteren. Je intuïtie in financiële zaken is heel goed. 

De tweede helft van maart heb je de neiging tot idealisme. Probeer geen grote beloften te doen aan vrienden, familie en collega’s. Je kan ook moeite hebben om geld of middelen te verdelen omdat je de neiging hebt bepaalde partijen te bevoordelen. Dat kan leiden tot spanningen en conflicten. 

Vanaf 13 maart, als de nieuwe Maan plaatsvindt is de tijd gunstig voor onderhandelingen en besprekingen. Vooral je deelname aan groepsprojecten kan positief zijn. Na 13 maart nemen ook je kansen op het vinden van een nieuwe baan toe. Je kan de neiging hebben om te veeleisend te zijn wat betreft salaris of andere voorwaarden. Probeer een middenweg te vinden. 

Probeer na 16 maart je financiën op orde te maken en schulden af te betalen. Laat je adviseren over methoden om te sparen of te investeren. Let op dat je niet te veel risico’s gaat nemen. 

BODY & MIND

Je werk kan deze maand maart 2021 een bron van stress zijn. De veranderingen die je moet aanbrengen baren je zorgen. Bedenk je dat veranderingen ook verbeteringen kunnen zijn, dus geef je eraan over. 

Maart is wel een goede maand om een gezond dieet te volgen en te werken aan je conditie.