horoscoop waterman

Horoscoop Waterman juni 2019

Maandhoroscoop juni 2019 voor het sterrenbeeld Waterman (21 januari – 19 februari)

Liefde & relaties

De nieuwe Maan op 3 juni activeert je 5e huis van liefde, flirten en korte romances. Er lijkt wat meer pit en spanning in je liefdesleven te komen. Dus verras je geliefde met een romantisch etentje of maak een ander romantisch gebaar. Maak gebruik van deze stand van de planeten en laat iemand weten wat je voor hem of haar voelt of vraag iemand uit.

De Zon, die heerst over je huis van relaties, trekt door je 5e huis van creativiteit en ontspanning. Dat maakt deze maand extra aangenaam. De beste manier om van deze tijd te genieten is om samen een reisje te maken. Watermannen met een relatie zien deze opbloeien. Je relatie wordt luchtiger en speelser.

Single Watermannen zien kansen om iemand te ontmoeten toenemen. Wel lijkt de kans op een vrijblijvende, korte relatie groter dan een relatie voor de lange termijn.

Werk & carrière

Watermannen gaan een drukke periode tegemoet in juni. Je hebt veel werk en je wilt het allemaal zo goed en snel mogelijk doen. Met Mars, de Zon en Mercurius in je 6e huis van werk ben je ook heel competitief. Dat kan ervoor zorgen dat je meer werk op je neemt ondanks dat je eigenlijk te moe bent. Probeer je energie goed te verdelen. Ondanks je enthousiasme is het soms beter om ‘nee’ te zeggen.

Watermannen die op zoek zijn naar werk hebben meer kans om iets te vinden wat ze leuk vinden, waarin je je vrij voelt en waarin je talenten tot uitdrukking komen. Vergeet ook niet dat je misschien van je hobby je werk kan maken.

Financieel is je situatie wat onzeker. Je kan met een teleurstelling te maken krijgen als je op geld of steun wacht. Pas je plannen zo nodig aan.

Body & mind

Het zijn vooralspanningen en stress die voor problemen kunnen zorgen. Je irritaties nemen toe en dat kan tot uitbarstingen leiden. Probeer wat werk te delegeren en vraag om hulp of steun als je dat nodig hebt. Pas je tempo aan en ontspan vaker om lichamelijk en geestlijk in balans te komen.

Je hebt deze maand moeite om maat te houden, met alles dus niet alleen met te hard werken. Ook met eten, drinken en andere dingen.

Advies

Probeer ondanks alle drukte van het leven te genieten.


Vorige maand mei 2019

Liefde & relaties

De Zon, dat is ook de planeet die heerst over je huis van relaties, trekt door je 4e huis van huis en gezin tot 21 mei en Mercurius, de planeet die heerst over je 5e huis van liefde en flirten, bevindt zich daar ook van 5-21 mei. Hierdoor ben je de eerste twee weken van mei meer in je zelf gekeerd en in de ban van exen en liefdes in je verleden.

Single Watermannen lijken minder in de stemming om nieuwe mensen te ontmoeten en hebben ook weinig zin in romantische spelletjes. Watermannen met een relatie vinden steun bij hun partner.

Je familie kan de tweede helft van mei een positieve invloed hebben op je liefdesleven. Single Watermannen kunnen iemand ontmoeten op een familiefeest of reünie.
Op 21 mei, gaan de Zon en Mercurius je 5e huis binnen van liefde, plezier en flirten. Je stemming klaart op en je krijgt meer behoefte aan avontuur en het beleven van nieuwe dingen. Sommige Watermannen houden het bij flirten, maar er zijn er ook die allerlei spannende affaires beginnen met alle risico’s van dien.

Werk en carrière

Aan de planeten te zien ben je deze week meer bezig met familie, persoonlijke zaken en je huis en minder met je werk. Je moet misschien wat dingen voor jezelf op een rijtje zetten en wat hindernissen of twijfels overwinnen voor je verder kan.

Samenwerken of werken in groepen verloopt ook wat minder soepel vanwege verschillen in mening en ruzies. Ook werk en vrienden samen lijkt een minder gunstige combinatie. Misschien is het tijd om je plannen voor de toekomst te herzien.
Mars activeert je huis van werk en gezondheid vanaf 16 mei en zorgt dat je beter let op de details en preciezer werkt.

Gebruik deze maand je intuïtie, vooral als het om geldzaken gaat. Val niet in de verleiding om geld te lenen met als doel om mee te doen met activiteiten die beloven dat je snel rijk kan worden. De kans is groot dat je bedrogen wordt.

Body & mind

De eerste helft van mei ben je emotioneel en niet helemaal in balans. Je hebt tijd nodig om dingen op een rij te zetten, eventueel met de hulp van een therapeut of een goede vriend. In ieder geval iemand die je begrijpt. Je hebt rust nodig en je moet angsten overwinnen, die waarschijnlijk met eigenwaarde te maken hebben.

De tweede helft van de maand wordt alles beter. Je wordt creatiever en je beleeft meer plezier aan vriendschappen en/of hobby’s. Het kan geen kwaad om goed voor jezelf te zorgen en voldoende vitamines binnen te krijgen.

Advies

Doe je best om de harmonie in je gezin of familie te herstellen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant
Wie past bij de Weegschaal?