horoscoop waterman

Maandhoroscoop Waterman juli 2020

Horoscoop juli 2020 voor het sterrenbeeld Waterman (21 januari – 19 februari)

Liefde & relaties

Door de planeet Mars, die door je 3e huis trekt, heb je deze maand juli 2020 een goed humeur, ben je sociaal, vriendelijk en ontmoet je graag nieuwe mensen. Dat laatste is een voordeel voor single Watermannen. De kans dat je iemand ontmoet die in de buurt woont en die je aantrekkelijk vindt, is hierdoor een stuk groter. 

Mercurius, de planeet die heerst over het teken Waterman, beweegt tot 12 juli tegengesteld. Zeg geen dingen zonder er goed over na te denken en probeer je duidelijk uit te drukken. Voor je het weet is er gedoe of verwarring over wat je gezegd hebt. Op 22 juli gaat de Zon door je 7e huis van relaties bewegen. Op zich is dat goed nieuws. Maar het kan ook betekenen dat je partner de bovenliggende partij is en jou zijn of haar wil of mening oplegt. 

Vanaf 22 juli zoeken single Watermannen vooral mensen die een serieuze en langdurige relatie willen. Als je twijfelt over een relatie, zeg het dan zo snel mogelijk. Dit voorkomt later problemen en hartzeer. 

De laatste week van juli is harmonieuzer. De rust keert terug in relaties en gezinnen.

Werk & carrière

De maansverduistering op 5 juli heeft invloed op je huis van werk en gezondheid. Misschien ben je moe en wil je daardoor bepaalde projecten opgeven. 

Met Mars die door je huis van communicatie trekt, is je geest heel alert. Je hoofd zit vol plannen en ideeën. Houd die plannen niet voor jezelf maar bespreek ze met anderen. Luister naar wat ze te zeggen hebben. Je hebt medestanders nodig om je plannen in de praktijk te brengen. 

Na 12 juli neemt Mercurius weer zijn normale richting aan. Zaken die verwarring of vertraging opleverden, worden nu opgehelderd en opgelost. 

Ga voorzichtig met je geld om in juli. Je bent gevoelig voor verleidingen en er kunnen onverwachte uitgaven zijn aan je huis. Als je een lening of hypotheek afsluit, zorg dan dat je goed op de hoogte bent van alle voorwaarden. 

Body & mind

De maansverduistering op 5 juli vindt plaats in je 12e huis. Het huis van afzondering, spiritualiteit en van lijden en genezing. Watermannen kunnen een spirituele crisis doormaken. Oude angsten en frustraties kunnen bovenkomen en moeten verwerkt worden. Of misschien is er een geheim dat je niet langer voor je wilt houden. 

Ga op zoek naar innerlijke rust, introspectie en balans.


Horoscoop vorige maand

Liefde & relaties

Juni is voor Watermannen best een goede maand waar het om liefde en relaties gaat. De Waterman krijgt veel aandacht van zijn geliefde. Je wordt zelfs verwend en je kan goede gesprekken voeren. Maar Venus beweegt wel tegengesteld tot 25 juni in je 5e huis van liefde en romantiek. Hierdoor kunnen Watermannen zich ondanks die aandacht onzeker voelen ook al is daar niet veel aanleiding voor. 

Bij bestaande relaties kan geld een onderwerp zijn dat stress oplevert. Vooral de eerste twee weken. De communicatie hierover kan moeizaam verlopen en kleine irritaties kunnen snel oplopen. 

Watermannen die verliefd zijn of een relatie hebben met iemand op het werk, kunnen na 18 juni de invloed van Mercurius merken die dan tegengesteld gaat bewegen door je huis van werk en gezondheid.

Werk & carrière

De Maan is de planeet die heerst over je huis van werk en gezondheid. Op de 5e juni vindt een maansverduistering plaats en op de 21ste een zonsverduistering. De maansverduistering vindt plaats in je 11e huis van groepen, vriendschappen en andere sociale relaties. Het kan een keerpunt betekenen waarbij je gedwongen wordt om je toekomstige plannen te wijzigen of aan te passen. Deze verduistering kan ook ontevredenheid of twijfels naar boven brengen over mensen met wie je samenwerkt. 

Mars en Neptunus bevinden zich van 12 tot 15 juni dicht bij elkaar in je 2e huis van geld uit inkomsten. Dit kan Watermannen wat onrealistisch en dromerig maken wat betreft ideeën om geld te verdienen. 

Ook de zonsverduistering vindt op de 21ste vindt plaats in je huis van werk en gezondheid. Mercurius die retrograde beweegt vanaf de 18e, bevindt zich daar ook. Dit betekent dat zich veranderingen op het werk kunnen voordoen, of dat je gaat zoeken naar een nieuwe baan of er in ieder geval over nadenkt.

Juni is geen maand om financiële risico’s te nemen of om te speculeren.

Body & mind

De Zons- en maansverduistering hebben beide invloed op je gezondheid. Daarnaast zijn er ook redelijk veel planeten die tegengesteld bewegen. Juni is daarom een maand om voorzichtig met je gezondheid om te gaan, veel te ontspannen en gezond te eten.