waterman maand horoscoop

Maandhoroscoop Waterman juni 2024

Horoscoop juni 2024 voor het sterrenbeeld Waterman (21 januari – 19 februari).

Liefde en relaties

Het 5e huis van liefde, romantiek en flirten is druk bezocht deze maand juni. Mercurius, Venus en de Zon bewegen deze maand door dit huis en dat zorgt voor meer plezier in relaties. Partners kunnen de romantiek weer herontdekken en bestaande relaties kunnen sterk verbeteren. Wel maken de planeten af en toe ongunstige combinaties met Saturnus en Neptunus waardoor het lastiger wordt om een serieus en open gesprek te voeren over gevoelige onderwerpen.

De planeten staan ook gunstig voor Watermannen die een intense romance zoeken met spanning en opwinding.

Werk en geld

Vanaf 9 juni bevindt Mars zich in je 4e huis van huis en gezin en vormt een vierkant met Pluto in jouw teken. Dit is een gespannen combinatie die kan zorgen voor onzekerheid in je werk. Sommige Watermannen weten niet in welke richting ze in hun carrière of studie moeten opgaan. Andere Watermannen zijn ontevreden met hun werk of inkomsten. Ze zijn daardoor gevoeliger voor aanbiedingen om snel geld te verdienen terwijl ze beter na zouden kunnen denken over hoe ze hun kennis en vaardigheden kunnen uitbreiden.

Lichaam en geest

Vanaf 17 juni wordt je 6e huis van werk en welzijn steeds drukker bezocht. De neiging kan dan bestaan om teveel energie in je werk te steken. Het is verstandig om dan een goede planning te maken tussen werk en vrije tijd en je daaraan te houden.

Het gezinsleven kan deze maand ook veel van de Waterman vragen. Ze kunnen bezig zijn met een verhuizing, verbouwing of renovatie of er zijn spanningen met gezinsleden. Stel je flexibel op en probeer uitbarstingen te voorkomen.


Horoscoop vorige maand

Liefde en relaties

Vanaf 15 mei gaat Mercurius je 4e huis van huis en gezin binnen. Dit kan een aanwijzing zijn dat Watermannen de behoefte voelen om zich te settelen, om op zichzelf te gaan wonen, te gaan samenwonen of om hun huis aangenamer en comfortabeler te maken. De Waterman kan deze maand mei mogelijkheden krijgen om een woning te vinden of een lening te krijgen.

Voor single Watermannen die op zoek zijn naar de liefde, zijn er kansen vanaf 20 mei . Door een vriend kan je dan iemand leren kennen tot wie je je direct aangetrokken voelt. Vanaf deze datum bloeien ook bestaande relaties op.

Werk en geld

Met Mars de hele maand in je 3e huis van communicatie, is dit een goede tijd om je ideeën kenbaar te maken, om veel te overleggen op het werk en veel te onderhandelen. Het is wel een aanrader om je in gesprekken niet te onbuigzaam en dwingend op te stellen. Sta open voor de mening van anderen. Mars stimuleert ook je nieuwsgierigheid en je enthousiasme om nieuwe dingen te leren die je verder kunnen helpen in je carrière.

Financieel gezien streeft de Waterman naar stabiliteit en zekerheid. De Waterman is bereid om hiervoor hard te werken en streng te zijn voor zichzelf en onnodige uitgaven te schrappen.

Lichaam en geest

De tweede helft van mei kan de Waterman de neiging hebben om zich te buiten te gaan aan allerlei dingen, bijvoorbeeld aan eten en/of drank. Dit is niet het goede moment om plotseling je lifestyle of dieet te veranderen. Niet alleen op het gebied van geld moet de Waterman streng zijn voor zichzelf. Ook voor voeding en genotsmiddelen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *