horoscoop waterman

Maandhoroscoop Waterman mei 2021

Horoscoop mei 2021 voor het sterrenbeeld Waterman (21 januari – 19 februari)

LIEFDE & RELATIES

Het liefdesleven van Waterman is veelbelovend in mei 2021. De planeten moedigen je deze periode aan om je meer open te stellen en anderen toe te laten om dichter bij je te komen.

Je 5e huis van liefde, romantiek, flirten en plezier is druk bezet deze maand mei. Op 4 mei gaat Mercurius dit huis binnen, Venus volgt op 9 mei en de Zon op 20 mei. Liefde en romantiek spelen daardoor een grotere rol en vragen je aandacht.

Met name 11, 17 en 30 mei zijn gunstige dagen voor je liefdesleven. Vooral als je single bent. Je zou de liefde van je leven kunnen ontmoeten. Watermannen die al een relatie hebben zien die verbeteren en speelser worden. Profiteer van deze gunstige stand van planeten en trakteer je partner op wat meer romantiek. Watermannen kunnen deze maand ook besluiten te gaan trouwen of willen misschien graag zwanger worden.

De maansverduistering van 26 mei is een andere belangrijke gebeurtenis in het liefdesleven van de Waterman. Naar aanleiding van gebeurtenissen of veranderingen in je liefdesleven is dit de tijd om toekomstplannen bij te stellen of opnieuw vorm te geven.

WERK & CARRIÈRE

De planeten stimuleren deze maand mei 2021 je creativiteit en helpen je op een positieve manier op te vallen. Je kan daarnaast winst maken door investeringen, beleggingen of andere speculatieve activiteiten of je krijgt onverwacht financiële steun van je familie.

Op 14 mei gaat Jupiter, de geluksplaneet door je 2e huis van inkomsten uit werk bewegen. Dat is bijzonder gunstig voor je inkomen. Aan de andere kant kan deze stand je ook stimuleren om meer geld uit te geven dan goed voor je is. De vooruitzichten zijn goed maar probeer om je financiële mogelijkheden niet te overschatten en te optimistische inschattingen te maken. Ga verstandig met je geld om en profiteer van de gunstige invloed van Jupiter.

Een aantal Watermannen kan deze maand een eigen bedrijf beginnen. Als je personeel in dienst hebt zouden deze wel eens meer loon kunnen eisen.

Houd er rekening mee dat Mercurius op 30 mei tegengesteld gaat bewegen. Dat kan je dwingen om je financiële plannen en strategie te herzien.

BODY & MIND

Op 23 mei gaat de planeet Saturnus tegengesteld bewegen. Dat kan ervoor zorgen dat je wat minder energie hebt, dat je weerstand daalt of dat chronische kwaaltjes opspelen. Omdat de Maan heerst over je huis ben gezondheid zou de Maansverduistering op 26 mei meer invloed op je kunnen hebben. Gelukkig is dit slechts een tijdelijk dipje.


Horoscoop vorige maand

LIEFDE & RELATIES

April 2021 is voor jou als Waterman een maand waarin je meer bezig bent met de wereld om je heen dan met jezelf en je eigen gevoelens. Je bent druk met sociale contacten en toch kunnen de mensen om je heen het idee hebben dat je niet echt naar ze luistert. Dat geldt ook voor je partner. Je partner kan zich niet gehoord voelen. 

De planeten maken overleg en onderhandelen makkelijker. Dus probeer op een vriendelijke manier tot overeenstemming te komen. Dit is een maand waarin wonen, een verbouwing, de inrichting of verhuizing voor Watermannen een onderwerp is waarover onderhandeld kan worden. 

Single Watermannen kunnen heel dicht bij huis een nieuwe liefde vinden. Gewoon als je boodschappen doet, een wandeling maakt, of als je de vuilnis buiten zet. Online, vanuit je huis is ook een mogelijkheid. 

Vanaf 23 april helpt Mars je bij je romantische avonturen. Mars geeft je moed en daadkracht. Mars helpt ook wat oudere relaties die wat zijn ingedut weer nieuw leven in te blazen. Tussen 15 en 19 april kan een vriendschap plotseling veranderen in een romantische relatie. 

LIEFDE & RELATIES

De stand van planeten helpt je in april 2021 om je ideeën uit te wisselen, om onderhandelingen en goede gesprekken te voeren. Ben je op zoek naar een nieuwe baan, dan is april een goede maand om sollicitatiegesprekken te voeren. April is een uitdagende en veeleisende maand wat betreft communicatie.

De eerste twee weken van de maand kan je profiteren van de energie die je helpt om opnieuw contact te zoeken met mensen die je uit het oog bent verloren maar met wie je wel weer graag zaken wilt doen of wilt samenwerken. 

Mars beweegt vanaf 23 april door je 6e huis van werk en gezondheid. Dat is de beste tijd om ideeën en plannen waar je al langer mee rondliep, in de praktijk te gaan brengen.

Neem tussen 4 en 19 april geen impulsieve beslissingen over geld. Doe ook geen beloften waarvan je eigenlijk al weet dat je ze niet kan nakomen. Geef ook niet meer geld uit dan je je kan veroorloven. 

BODY & MIND

Je bent in goede conditie. Maar je kan de neiging hebben om overactief te zijn en/of om jezelf geestelijk te overbelasten. Het zou goed zijn om te proberen om je aandacht op één onderwerp tegelijk te richten en je aandacht niet teveel te spreiden. Op die manier verspil je minder energie. 

Als Mars op 23 april door je 6e huis van werk en gezondheid gaat bewegen, heb je meer interesse in je gezondheid, wat je eet en hoeveel je beweegt.