horoscoop waterman

Maandhoroscoop Waterman september 2021

Horoscoop september 2021 voor het sterrenbeeld Waterman (21 januari – 19 februari)

LIEFDE & RELATIES

De Zon, die heerst over het 7e huis van relaties, beweegt deze maand door je 8e huis van liefde en intimiteit tot 22 september. Het goede nieuws is dat de Zon veel gunstige combinaties maakt met andere planeten. September lijkt daarom een intense maar aangename periode te worden.

Er zijn Watermannen die nog steeds last hebben van een beslissing of actie in het verleden die een grote invloed had op jou, je partner of je relatie. Deze maand helpen de planeten om fouten uit het verleden te vergeven. Je partner lijkt ook vergevingsgezind.

Omdat Mercurius zich in je 9e huis bevindt, is de kans groot dat single Watermannen die op zoek zijn naar de liefde zich aangetrokken voelen tot iemand van een andere cultuur. Dit kan ook een soort spiritueel leider of goeroe zijn. Single Watermannen zijn niet speciaal op zoek naar een serieuze of langdurige relatie. Je bent gewoon snel onder de indruk van mensen die je op intellectueel, spiritueel of filosofisch gebied stimuleren.

Op 27 september gaat Mercurius tegengesteld bewegen. Dit duurt tot 18 oktober. Dit is een periode waarin je meer nadenkt over wat je echt wilt en wat echt belangrijk voor je is op het gebied van romantiek en de liefde.

WERK & CARRIÈRE

Geld en in het bijzonder investeringen, hebben nog steeds je belangstelling. Je doet het deze maand extra goed als je samenwerkt met anderen of deelneemt aan gezamenlijke projecten. Hierdoor kan je inkomen verbeteren.

Maak gebruik van de stand van planeten en open een spaarrekening of ga op een andere manier sparen. Denk hierbij na over je financiële situatie in de toekomst. Misschien is het nodig hiervoor aanvullende verzekeringen af te sluiten. Je ben deze maand vastbesloten om je doelen te behalen. Je bent bovendien overredend, dus je kan mensen en financieel adviseurs in het bijzonder, makkelijker overhalen.

De nieuwe Maan op 6 september vindt plaats in je 8e huis van geld van derden, de volle Maan op 20 september vindt plaats in je andere geldhuis, het 2e huis van inkomsten uit werk. Deze twee krachtige invloeden kunnen je helpen om je financiën te organiseren, budgetplannen te maken of ongunstige financiële gewoonten te beëindigen. Ook Mercurius, de planeet die heerst over je 8e huis en die op 27 september tegengesteld gaat bewegen, laat zien dat het belangrijk is om je ideeën of geld en uitgaven te herzien.

Wat betreft werk ziet je situatie er gunstig uit en is de kans op succes groot. Dit geldt vooral voor oudere projecten of projecten waarin je samenwerkt met anderen.

BODY & MIND

De planeten zetten de Waterman in September aan om je lifestyle of dieet te veranderen en om gezonder te gaan leven. Dit is een maand om je meningen en overtuigingen wat bij te stellen en iets aan je vastgeroeste gewoonten te gaan doen. Wees niet zo eigenwijs en luister naar het advies van mensen die er verstand van hebben en doe niet alleen wat je zelf goed dunkt.


Horoscoop vorige maand

LIEFDE & RELATIES

Ook in de maand augustus is het 7e huis van relaties nog heel actief. Tot 22 augustus bevindt de Zon zich daar en gaat dan over naar je 8e huis van liefde en intimiteit. Tot 11 augustus blijft ook Mercurius in je 7e huis, Mars en Venus tot de 16e.

Deze maand kan de Waterman dus van alles verwachten op liefdesgebied. Van een intense liefdesaffaire tot ervaringen waardoor je jezelf beter leert kennen, waardoor je verborgen kanten van jezelf leert kennen waar je meer aandacht aan moet besteden.

Relaties die onder deze omstandigheden beginnen, zijn vaak niet eenvoudig maar hebben wel een grote impact op je. Een nieuwe relatie kan rustig beginnen met een flirt of lichamelijke aantrekkingskracht, maar snel veranderen in een diepere band.

Binnen bestaande relaties kunnen meer woordenwisselingen en onenigheid voorkomen. Vooral de eerste twee weken van augustus. Het is lastig om het eens te worden over hoe jullie je huis en leven inrichten. Het kan hierbij gaan om zaken als gaan samenwonen, verhuizen of de inrichting van je huis. Gelukkig keert aan het eind van de maand de harmonie binnen de relatie terug.

WERK & CARRIÈRE

Het 8e huis is, vooral de tweede helft van de maand, druk bezet. Behalve over de liefde gaat het 8e huis ook over geld van derden, belastingen en investeringen. Twee andere planeten, Jupiter en Neptunus, bevinden zich in je 2e huis van inkomsten uit werk. Ze bewegen bovendien allebei tegengesteld. Dit kan je aanzetten tot het reorganiseren van je financiën en materiële zaken. Je buigt je over oude leningen of je probeert een nieuwe lening te krijgen, waarbij je misschien teveel vraagt voor wat je kan dragen.

Augustus is geen maand om te hebberig te zijn. Probeer niet meer uit zaken te halen dan erin zit. Probeer een balans te vinden in wat je wilt krijgen en wat je wilt geven.

Als je samenwerkt met anderen zal je het beter doen dan als je dingen alleen probeert te doen. Dit geldt zowel op het gebied van werk als geld. Luister naar het advies van anderen als het over geld gaat en doe er je voordeel mee.

BODY & MIND

Door de drukte van planeten in je 8e huis kan je onrustiger en pessimistischer zijn dan normaal. Misschien sluit je je wat meer af en probeer je je onzekerheden te verbergen voor anderen. Je kan last hebben van allerlei soorten twijfels over jezelf. Probeer aan je zelfvertrouwen te werken en vergelijk jezelf niet met anderen.

Wees positief. Probeer uit de sleur te komen, kom uit je comfort zone en probeer stappen vooruit te maken. Leer nieuwe dingen, volg een opleiding of cursus.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *