waterman maand horoscoop

Maandhoroscoop Waterman maart 2023

Horoscoop maart 2023 voor het sterrenbeeld Waterman (21 januari – 19 februari).

Liefde en relaties

De eerste helft van maart 2023 kan het liefdesleven van de Watermannen onder druk komen te staan. Je partner kan ontevreden zijn over hoe jij je gedraagt of over hoe je met je geld omgaat. Er kan sprake zijn van verwijten over en weer of van jaloezie of ontrouw.

Deze spanningen kunnen als een wake-up call werken voor Watermannen waardoor ze zich realiseren dat ze zich anders moeten gaan gedragen om hun relatie te verbeteren. Na 20 maart worden de omstandigheden beter en kan je constructiever en rustiger overleggen met je partner.

Vanaf 23 maart gaat Pluto door jouw teken Waterman bewegen en blijft daar zo’n 20 jaar. Dat kan zowel voor transformaties zorgen op het gebied van je persoonlijke leven, je werk als je relaties. De planeet Pluto heeft te maken met macht. Let op dat je je niet al tiran gaat gedragen in je liefdesleven of voor de mensen die dicht bij je staan. Accepteer dat niet iedereen het eens is met jouw mening en ideeën over hoe anderen hun leven moeten leiden.

Werk en geld

Op 7 maart gaat Saturnus door je 2e huis van geld en bezit bewegen. Dit zal de Waterman kansen bieden om zijn financiële en materiële positie te versterken. Aan de andere kant zal het wel moeilijk zijn voor Watermannen als het nodig is om wat geld uit te geven of zich te beperken tot uitgaven die echt nodig zijn.

Als Pluto vanaf 23 maart door je 10e huis van carrière gaat bewegen, kan dat betekenen dat je een periode ingaat waarin je van richting van carrière verandert. Het is belangrijk dat je daarbij je verantwoordelijkheden serieus neemt, eerlijk bent en de wet volgt. Dat lijkt een voorwaarde om je doelen te bereiken.

In maart 2023 moet de Waterman laten zien dat hij flexibel en realistisch is wat betreft geld en werk. Watermannen die op zoek zijn naar werk kunnen alleen slagen als ze kunnen bewijzen dat ze juiste kwaliteiten bezitten.

Lichaam en geest

Vanaf 7 maart zullen Watermannen meer aandacht moeten besteden aan hun gezondheid. Gezondheidscontroles laten uitvoeren of meer aan hun conditie moeten werken.

Maart kan een maand zijn met meer spanningen en dat heeft een negatieve invloed op je immuunsysteem. Wees minder star en meer flexibel en sta open voor nieuwe ideeën. Luister naar anderen en kies vaker voor een compromis. Als je met je hakken in het zand gaat kan je in een vicieuze cirkel van negatieve emoties terecht komen.


Horoscoop vorige maand

Liefde en relaties

Voor Watermannen begint februari emotioneel. Dat begint op 4 februari als Venus en Mars een vierkant vormen. Ruzie met je partner over geld is niet onwaarschijnlijk. De volgende dag vindt de volle Maan plaats in je 7e huis van relaties. De maanenergie kan de emoties in je liefdesrelatie flink laten oplopen. Zowel positief als negatief. Maar als er sprake is van echte liefde dan zal je er zeker samen uitkomen.

Je zult blij zijn als Mercurius op 11 februari jouw teken binnengaat. Dit geeft je een gevoel van vrijheid, geeft je meer fantasie en helpt je om zowel lichamelijk als geestelijk de beste versie van jezelf te zijn.

Rond 15 februari nemen de kansen op romantiek voor de Waterman toe. Single Watermannen kunnen een nieuwe relatie vol passie beginnen. Watermannen met een relatie zien kans om meer spanning en romantiek in hun relatie te brengen.

Werk en geld

Geld kan een punt van aandacht zijn voor Watermannen. Vooral als je niet goed op je uitgaven let. Een andere mogelijkheid is dat je met onvoorziene uitgaven te maken kan krijgen. Die uitgaven kunnen met kinderen of ouders te maken hebben.

Februari is voor Watermannen een maand waarin ze serieus over hun financiële situatie nadenken. Misschien moet je aanpassingen of bezuinigingen doorvoeren om rond te blijven komen. De energie van de planeten helpt je daar deze maand bij.

Om op je werk vooruit te komen is het belangrijk om samen te werken met getalenteerde mensen van wie je iets kan leren en daar een goede en eerlijke relatie mee op te bouwen. Sommige Watermannen kunnen met de hulp van anderen een baan vinden in de eerste helft van februari.

Lichaam en geest

Dit is een maand om meer aandacht te besteden aan je gezondheid. Je kan meer inzicht krijgen in kwalen waar je last van hebt. Je hebt ook genoeg energie om aan jezelf te werken, zowel op lichamelijk als geestelijk gebied.

Het is daarnaast belangrijk om aan een sterk immuunsysteem te werken door gezond te eten, voldoende rust en genoeg te slapen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *