Maandhoroscoop juli voor het sterrenbeeld Waterman (21 januari – 19 februari)

Liefde & relaties

Met Mercurius in je huis van relaties, ben je deze maand goed in flirten en in verleiden. Dat doe je vooral met woorden en interessante discussies. Je valt dan ook vooral op mensen die welbespraakt, belezen en ad rem zijn.

Bij Watermannen met een relatie roept deze maand vooral gesprekken op over trouwen, samenwonen en seks. Dit laatste omdat Mercurius de planeet is die heerst over je huis van erotiek. En omdat Venus, de liefdesplaneet zich ook in dat huis van erotiek bevindt, belooft het in juli niet alleen bij discussies te blijven. Maar wat er ook gebeurt, logica en praktische zaken blijven belangrijk voor je. Vooral de eerste weken van de maand. In de laatste week gaan de Zon en Mars je huis van relaties binnen en dan wordt je stemming meer impulsief, gepassioneerd en soms zelfs explosief

Werk en carrière

Als je nog geen vakantie gepland hebt voor deze maand, ga er dan maar van uit dat je hard zal moeten werken. Je bent alert, efficiënt en je stort je op je werk met hart en ziel. Dat komt omdat de Zon en Mars allebei in je huis van werk staan.

Je ziet vooruitgang, maar je werkt wel onder druk. Ook spoedgevallen en crises kunnen zich voordoen. Maar beschouw die hindernissen maar als kansen om te laten zien wat je waard ben.
Samenwerken is belangrijk deze maand doordat het kan zorgen voor vernieuwing en financiële voordelen. Als je deze maand contracten ondertekent, wees dan zeker dat je alle details, vooral de financiële, hebt doorgenomen.

Lichaam en geest

De aanwezigheid van Mars en de Zon in je 6e huis, stimuleren niet alleen je werk, maar ook je interesse in gezondheid. Het is een goede tijd om routine-onderzoeken en controles te laten uitvoeren of kleine behandelingen te laten uitvoeren. Anderen verbeteren hun lifestyle en gaan gezonder leven.

Advies: Maak een goede planning voor je werk en probeer zoveel mogelijk werk te delegeren.

 


Vorige maand Maandhoroscoop juni 2017

Liefde & relaties

De aanwezigheid van de planeet Mars in het 5e huis zet je liefdeshormonen in een hogere versnelling de eerste dagen van juni. Maar ook als Mars weer vertrokken is, blijft het huis van liefde en erotiek invloed uitoefenen door de aanwezigheid van de Zon en Mercurius.

Als we ook nog rekening houden met het feit dat de Zon heerst over het huis van relaties van de Waterman, dan is wel duidelijk dat juni een maand vol romantiek en passie kan worden. Het is een spannende periode die gunstige omstandigheden schept voor de liefde in al haar vormen.

Deze stand van de planeten vergroot trouwens ook de interesse in het krijgen van kinderen of de rol van ouder.

Werk en carrière

Op 4 juni gaat Mars je huis van werk binnen. Mars is niet alleen een planeet die zorgt voor extra activiteit, het is ook de heerser van dit huis. Watermannen zullen zich extra gemotiveerd voelen en efficiënter werken. Mars in je huis van werk kan ook voor veel werk, haastklussen en situaties die uit de hand lopen zorgen. In dat soort situaties moet je snel handelen en assertief zijn.

Mars maakt gunstige combinaties met Jupiter en Neptunus en bevindt zich in je huis van geld en vandaar kan je verwachten dat je goed beloond wordt voor je inspanningen. Juni is ook een bijzonder geschikte maand voor creatieve en artistieke werkzaamheden.

Lichaam en geest

Je wordt gesteund door Jupiter, Saturnus en Uranus en het eerste deel van de maand ook door de Zon en Jupiter. Je barst van energie en je conditie en uithoudingsvermogen is uitstekend. Alleen, Mars is nu net niet de planeet die je graag in je huis van gezondheid hebt. Want dat betekent dat je ondanks je goede gezondheid plotseling last kan krijgen van kwaaltjes of blessures. Voorzichtig dus.

Advies: Organiseer een romantisch dineetje en maak je slaapkamer wat romantischer

 

De weekhoroscoop Waterman
Lees de horoscoop Waterman 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Bekijk ook de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman