Maandhoroscoop april voor het sterrenbeeld Waterman (21 januari – 19 februari)

Liefde & relaties

In april is communicatie het toverwoord in alle relaties. Als die communicatie eerlijk, open en weldoordacht is dan heeft dat een positieve uitwerking op je relaties. Dat is de boodschap die de Zon je deze maand meegeeft.

Als je net een nieuwe of zeer gepassioneerde liefdesaffaire beleeft, doe het dan een beetje rustig aan. Mercurius de heerser van je huis van de liefde, beweegt zich tegengesteld. Dus dingen kunnen anders gaan dan gepland. Er kunnen zich deze maand complicaties voordoen rond je huis of familie. Misschien duikt een probleem dat vroeger ook al speelde, opnieuw weer op. Geld en relaties lijken elkaar deze maand ook sterk te beïnvloeden.

Werk & geld

Tijdens April denk je veel na over zaken en geld. Venus bevindt zich in je huis van verdiensten en beweegt het eerste deel van de maand tegengesteld en het laatste deel van de maand weer normaal. En dat keerpunt geeft een belangrijk moment aan waarop je conclusies gaat trekken of besluiten neemt. Dat kan gaan over een financiële zaak, maar kan ook gaan over plannen of investeringen die met liefde, schoonheid of plezier te maken hebben. Misschien overweeg je je huis op te knappen of een dure beauty-behandeling te ondergaan. Mercurius in tegengestelde richting trekt samen met de planeet Mars jouw aandacht naar je huis en je eigendommen. Dus op dat gebied is er ook wel wat actie te verwachten.

Gezondheid & energie

Het lijkt erop dat er weinig bijzonderheden te melden zijn wat betreft de gezondheid van de Waterman in april. Je bent in vrij goede conditie en je humeur en instelling zijn ook goed. Dat betekent niet dat alles gaat zoals je graag zou willen. Maar dat is het soort stress waar ieder teken deze maand last van heeft.
 
Advies: Leer iets nieuws of leer nieuwe mensen kennen.

 

De weekhoroscoop Waterman
Lees de horoscoop van de vorige maand
Lees de horoscoop Waterman 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Bekijk ook de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman