horoscoop waterman

Maandhoroscoop Waterman januari 2020

Horoscoop januari 2020 voor het sterrenbeeld Waterman (21 januari – 19 februari)

Wat jij wilt

Je begint dit jaar januari met het overgrote deel van de planeten in het deel van je horoscoop dat over jou en jezelf gaat. Andere mensen zijn altijd belangrijk maar je doet deze maand, en eigenlijk het hele jaar vooral wat je zelf wilt. Je voelt dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen welzijn. Dat je zelf zelf in actie moet komen. 

Spiritueel

Januari is ook een spirituele maand. Je 12e huis van spiritualiteit is je sterkste huis. Je bent je meer bewust voor stemmingen en sferen en voor het onzichtbare om je heen. Een aantal Watermannen zal paranormale ervaringen hebben. 

Maaneclips

De maaneclips op 10 januari vindt plaats in het 6e huis van werk en gezondheid. Deze eclips kan invloed hebben op je gezondheid. Hoewel je je goed voelt, voer je veranderingen door in je lifestyle en volg je een gezond dieet. De eclips kan ook veranderingen brengen in de manier waarop je je werk uitvoert of maakt dat je van baan verandert.

Geluk in de liefde

Op 20 januari gaat de Zon in je eigen teken binnen. Vanaf die datum krijg je meer geluk in je leven en de liefde.


Horoscoop vorige maand

Liefde & relaties

Tot 21 december bevindt de Zon, die heerst over je huis van relaties, zich in je 11e huis van vriendschappen en groepen. Op 9 december voegt ook Mercurius zich daarbij. Je lijkt een druk en actief sociaal leven te hebben en kansen om een nieuwe relatie te beginnen zijn er in overvloed.

Je ontmoet nieuwe mensen op feestjes en via vrienden maar het kan ook gebeuren bij vrijwilligerswerk of online. Je maakt nieuwe vrienden of je begint een romance en een romance die nu begint heeft veel kans van slagen. 

Veel Watermannen met een relatie kunnen opnieuw verliefd worden op hun partner. Na jaren samen zijn ze oprecht blij met de relatie die ze hebben opgebouwd.

De zoneclips op 26 december 2019 in je 12e huis kan een keerpunt of crisis veroorzaken. Watermannen met relaties die al tijden slecht lopen, kunnen moeilijke beslissingen nemen en hun relatie beëindigen. 

Werk & carrière

Mars helpt je deze maand met je carrière doelen en je reputatie. Er kunnen dingen gebeuren die van groot belang zijn voor het verdere verloop van je carrière in de toekomst.

Een schijnbaar toevallig gesprek met een kennis, familielid of collega, een nieuwsbericht kunnen je inspireren. Het kan je op een zakelijk idee brengen of je helpen een betere baan of positie te krijgen. 

De zoneclips op de 26e heeft ook invloed op je professionele leven. Rond die datum kunnen deuren sluiten, maar tegelijkertijd kunnen nieuwe deuren voor je opengaan. Let op wie je vertrouwt en met wie je gaat samenwerken. 

Wat betreft geld, voel je de invloed van Mercurius in je 11e huis. Je kan deze maand makkelijk financiële steun of hulp krijgen van vrienden of een sociale groep. 

Body & mind

Op 2 december gaat Jupiter bewegen in je 12e huis van afzondering, opofferingen, van chronische kwalen en van genezing. Je denkt veel na over jezelf. Deze stand kan je helpen om over hindernissen heen te stappen en nieuwe inzichten over jezelf te krijgen. Je kan steun krijgen door groepstherapie. Maar ook vrijwilligerswerk kan je veel goed doen. 

Advies

Je kan deze maand meer te weten komen over wat je kan en wat je beperkingen zijn. Gun jezelf de tijd om deze informatie te verwerken en werk aan een nieuw begin.