horoscoop waterman

Horoscoop Waterman augustus 2019

Maandhoroscoop augustus 2019 voor het sterrenbeeld Waterman (21 januari – 19 februari)

Liefde & relaties

De nieuwe Maan op 31 juli vindt plaats in je 7e huis van relaties en de nieuwe Maan van 30 augustus in je 8ste huis van liefde en intimiteit. Jouw 7e huis wordt ook bezocht door Mercurius, Mars, Venus en de Zon. Deze laatste planeten gaan de tweede helft van de maand over naar je 8ste huis. Dit is daarom een hele goede maand om een nieuwe relatie te beginnen. Relaties die je nu begint, maken veel kans om te blijven op de lange termijn. Bestaande relaties kunnen een volgende stap zetten of als er problemen zijn, kan daar nu aan gewerkt worden. 

Praat met je partner over jouw emotionele behoeften en probeer ook aandacht te besteden aan wat de ander wil. Probeer op dezelfde golflengte te komen.

Werk & relatie

Wat betreft werk, kom je in augustus 2019 samen verder dan alleen. Dus investeer in samenwerkingsverbanden, in groepen en groepsprojecten. 

De nieuwe Maan op 31 juli en volle Maan op 30 augustus zetten de weg naar nieuwe relaties open of zorgen ervoor dat oude relaties die niet meer productief zijn, opgeruimd worden. Je kan gedwongen worden om praktischer te zijn, meer op details te letten en meer berekenend te zijn in je werk. Dat kan moeilijk zijn omdat je aan de andere kant droomt van een ideale baan met werk dat je leuk vindt waar je de kost mee kan verdienen. 

Mercurius neemt op 1 augustus zijn normale richting weer aan en Jupiter op 11 augustus. In onderhandelingen die niet opschoten of die vast leken te zitten, komt nu weer beweging. Samenwerken gaat makkelijker en communicatie verloopt soepeler. Watermannen die werk zoeken doen er goed aan dat tegen iedereen te vertellen. Vrienden, kennissen of oud-collega’s kunnen een rol spelen bij het vinden van een nieuwe baan. Wijs geen leuke banen af omdat je het salaris te laag vindt, wees flexibel.

Body & mind

In augustus ben je populair en kan je genieten van de omgang met anderen. Dat verbetert je stemming en maakt je optimistisch. Je vindt het fijn om deel uit te maken van een groep. Het zorgt ervoor dat wat je doet meer betekenis voor je heeft.

Je gezondheid ziet er nu beter uit dan vorige maand. Neem voldoende tijd om uit te rusten, denk aan je voeding en stel je prioriteiten bij. Uranus die op 12 augustus tegengesteld gaat bewegen, brengt je terug bij je basis, je familie en laat je vrede sluiten met je verleden. 

Advies

Neem de tijd om je geldzaken goed te regelen.


Vorige maand juli 2019

Liefde & relaties

Op emotioneel gebied verlopen de dingen in juli wat moeizamer. Je kan het idee hebben dat je vastloop of dat je gemengde signalen uitzendt naar mogelijke partners. Je kan ook twijfelen aan de bedoelingen van de ander.

Mercurius, de planeet die heerst over je huis van de liefde, beweegt tegengesteld van 8-19 juli in je 7e huis van relaties. Dit is geen tijd om overhaaste beslissingen te nemen als het gaat om relaties of om ze officieel te maken. Wees voorzichtig met wat je zegt en hoe je dingen zegt. Neem ook de tijd om zeker te worden van je eigen gevoelens.

Watermannen met een relatie kunnen profiteren van de stand van Mercurius. Zij kunnen manieren zoeken om hun gevoelens makkelijker te uiten. Watermannen kunnen ook met hun partner van gedachten wisselen over gezinsuitbreiding.
Je 7e huis van relaties is drukbezocht deze maand: Mars, de Zon vanaf de 23ste en Venus vanaf de 28e. Dat laat zien dat de eerste weken van juli wat moeizaam kunnen verlopen maar dat je liefdesleven na de 23 verbetert. Dat gaat niet vanzelf, je moet er zelf moeite en energie in steken.

Werk & carrière

De zoneclips op 2 juli vindt plaats in je huis van werk en de maaneclips heeft ook invloed hierop. Dit is een goede tijd om nieuwe projecten te starten ook al verloopt het misschien niet helemaal vlot en zonder spanning. Dit is een tijd dat je inzicht hebt in situaties op het werk en de bedoeling van leidinggevenden of collega’s eerder doorziet. Misschien krijg je te maken met nieuwe collega’s en dat verloopt dan wat moeizaam.

Na 17 juli wordt de kans groter dat Watermannen een andere richting inslaan wat hun carrière betreft. Niet iedere Waterman doet dat vrijwillig. Het kan ook noodgedwongen zijn.  
Met Mercurius, die in het 8ste huis van geld, leningen en belastingen, tegengesteld beweegt is het verstandig om goed op je uitgaven patroon te letten en geen onverantwoorde dingen te doen.

Body & mind

Op wat kleine dipjes na, lijk je deze maand voldoende energie te hebben. Je kan je wel gestrest voelen of niet gemotiveerd, maar ook daar vind je de kracht voor om je overheen te zetten en om oplossingen te zoeken.

Probeer niet te veel in het verleden te leven. Gebruik alleen de lessen en ervaring die je opgedaan in het hier en nu.

Advies

Deze maand kan je op allerlei gebied competitie ondervinden. Blijf kalm en laat je kwaliteiten zien.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant
Hoe verleid je een weegschaal
Hoe verleid je een Weegschaal?