horoscoop waterman

Horoscoop Waterman november 2019

Maandhoroscoop november 2019 voor het sterrenbeeld Waterman (21 januari – 19 februari)

Liefde & relaties

Mercurius, de planeet die heerst over je huis van liefde en intimiteit, beweegt tegengesteld to 20 november. Dit lijkt daarom niet de beste maand om nieuwe relaties te beginnen. Mocht je toch verliefd worden, let dan op dat het niet alleen om lichamelijke aantrekkingskracht gaat en of je die persoon wel 100% vertrouwt.

Je kan deze maand mensen ontmoeten op of via je werk die je aantrekkelijk vindt. Er wordt geflirt en er worden romantische spelletjes gespeeld. Maar overhaast je niet en gedraag je vooral niet dominant of jaloers. 

Op 22 november gaat de Zon je 11e huis van vriendschap en sociale activiteiten binnen. Uitgaan met vrienden brengt je niet alleen plezier maar helpt je ook om nieuwe potentiële partners te ontmoeten. Let op met online flirten als je al een relatie hebt. Je partner kan je bedoelingen in twijfel trekken en snel jaloers worden.

Werk & relaties

De Waterman is druk met werk in november. Je wilt vooruit en uitblinken. Samenwerken met anderen helpt je daarbij. Maar blijf uit de buurt van mensen die je aansporen om in riskante financiële zaken te stappen. 

Na 19 november verbetert de situatie als Mars door je 10e huis gaat bewegen. Discussies kunnen hoog oplopen en er kunnen zich conflicten voordoen. Maar er zit wel vooruitgang in. Probeer liever actief zelf nieuwe dingen uit dan dat je blijft wachten tot er iets verandert. 

Wat betreft geld, heb je het geluk aan je kant. Wees wel bereid om samen te werken. Laat je niet verleiden door lege beloften of aanbiedingen die te mooi zijn om waar te kunnen zijn. 

Body & mind

Je bent energiek en je hebt een positieve instelling. Toch kan je af en toe chagrijnig zijn en nerveus. Je bent onzeker of je hebt moeite om de juiste beslissingen te nemen voor je toekomst en dat maakt je geïrriteerd. Voorzichtig op de weg of onderweg. 

Advies

Gedraag je niet als een betweter en houd je niet vast aan ideeën alleen omdat je moeite hebt om ze los te laten. Ga voor vernieuwing.


Vorige maand oktober 2019

Liefde & relaties

In oktober is de kans groot dat je een emotionele zaak die al langer speelt, kan oplossen. Dingen worden opgehelderd, je kan besluiten nemen die gevolgen hebben voor de lange termijn, relaties worden beëindigd, enz. Uiteindelijk zijn het veranderingen waar je beter van wordt. Je voelt je erdoor bevrijd. 

Ga wel voorzichtig en doordacht te werk. Probeer niets te overhaasten en ook je mening niet door te drammen. Relaties die een moeilijke tijd achter de rug hebben kunnen deze maand de boel herstellen en ervaren meer harmonie. 

Single Watermannen hebben de neiging om veel in het verleden te leven en denken veel na over oude liefdes en over de kansen om die relatie weer nieuw leven in te blazen. Probeer liever in het heden te leven en kijk naar alles wat de moeite waard is. Je loopt de kans om kansen te missen. 

Werk & carrière

Je 10e huis van carrière wordt drukker bezocht deze maand. Het helpt je om uit te blinken en aandacht te krijgen voor jouw ideeën en creativiteit. Op 3 oktober gaat Mercurius je 10e huis binnen, Venus op de 8ste en de Zon volgt op de 23ste. Je krijgt veel steun van familie en vrienden. Probeer wat meer tijd voor ze vrij te maken en ze niet te negeren. 

In oktober zijn Watermannen bereid om veel energie en tijd in hun werk te steken zodat ze hun doelen behalen. Je verwachtingen zijn hoog. Het lijkt erop dat al die inspanning vruchten gaat afdragen. 

Dat succes vertaalt zich uiteindelijk ook in een beter inkomen. Wees matig met je uitgaven en wees zo verstandig om rekeningen en belastingen eerst te betalen. 

Body & mind

Er staat je een drukke maand te wachten met veel gedoe en opwinding. Maar je kan het aan. Als je tenminste leert om je geest te ontspannen. Een paar momenten afzondering of even mediteren kunnen je helpen je innerlijke kracht snel te herstellen. 

Advies

Vraag je deze maand steeds af of iets redelijk is en of jij redelijk bent.