waterman maand horoscoop

Maandhoroscoop Waterman september 2023

Horoscoop september 2023 voor het sterrenbeeld Waterman (21 januari – 19 februari).

Liefdesleven Waterman

Op 3 september gaat Venus weer direct bewegen door je 7e huis van relaties. En twee dagen later gaat Jupiter retrograde door je 4e huis van huis en gezin. Als gevolg hiervan ben je wat minder gezellig en sociaal en humeurig. Je bent meer bezig met je woonruimte en/of je verleden.

De Waterman kan deze maand aanwijzingen krijgen dat het echt nodig is om meer energie en moeite in zijn relatie te steken. Vanaf 23 September bevindt de Zon zich samen met Mars in je 9e huis van leren en avontuur. Dit vraagt om een nieuwe kijk op de liefde en relaties. Tegelijkertijd neemt je behoefte aan nieuwe ervaringen en avontuur toe, ook in de liefde…

Single Waterman

Single Watermannen zijn wat minder bezig met het vinden van een nieuwe liefde. Bovendien brengen ze meer tijd thuis door waardoor ze minder in contact komen met anderen. Na 15 september als Mercurius weer direct gaat bewegen kan je wel verrast worden door een plotselinge verliefdheid.

Werk en carrière

Na 3 september als Venus weer direct gaat bewegen, is het een goed moment om de relatie op je werk te verbeteren. Als er verschillen van mening zijn, probeer elkaar dan in het midden te vinden. Je hebt deze maand september alle kans om stappen vooruit te maken op je werk. Maar je hebt daarbij wel de samenwerking of steun van anderen nodig.

Geld Waterman

Op 4 september gaat Jupiter retrograde door je 4e huis van huis en gezin bewegen. Dat is een moment om je financiële en materiële situatie te bekijken. Beoordeel of je goed met je geld en bezit omgaat of wat je moet veranderen en verbeteren voor een stabiele toekomt. Omdat Jupiter gunstige aspecten vormt met Mercurius wijst er op dat je nu de best mogelijke beslissingen kan nemen op dit gebied.

Lichaam en geest Waterman

Met de Zon in je 8e huis van intense emoties en Mercurius die vanaf 15 september weer direct gaat bewegen krijg je de energie die je nodig hebt om je lifestyle zo te veranderen dat je lichamelijk en geestelijk in balans kan raken.

Je kan hierbij gedwongen worden om je angsten en en onzekerheden onder ogen te zien, te overwinnen en er sterker, onafhankelijker en optimistischer door te worden.

Ontspannen doe je door het lezen van een spannend boek of het maken van uitstapjes of als het kan een reis.


Horoscoop vorige maand

Liefdesleven Waterman

Tot 23 augustus bevindt de Zon zich in je 7e huis van relaties. Vanaf de 23e gaat hij je 8e huis binnen. De Zon maakt deze maand een paar gespannen aspecten met Jupiter en Uranus waardoor zich problemen en plotselinge veranderingen in relaties kunnen voordoen.

In het geval van onenigheid is het nu moeilijker om het samen eens te worden of om tot een compromis te komen. De onenigheid heeft vooral te maken met het huiselijke leven en verdeling van de taken. De vlam kan onder deze stand van planeten makkelijker in de pan slaan. Het is duidelijk dat er wat veranderingen doorgevoerd moeten worden zodat het leven weer harmonieuzer wordt. Daarvoor moeten beide partners bereid zijn.

Single Waterman

Voor Single Watermannen is Mercurius die retrograde door je 8e huis van passie en intense emoties gaat bewegen, belangrijk. Doordat zowel Venus als Mercurius retrograde bewegen zal meer van de aandacht van single Watermannen uitgaan naar relaties in het verleden en is de behoefte een nieuwe relatie te beginnen deze maand minder.

Werk en carrière

Mars, de actieplaneet en planeet die heerst over je 10e huis van carrière, beweegt tot 27 augustus door je 8e huis en maakt van daaruit aspecten met Jupiter en Pluto. Watermannen kunnen deze maand hun beste strategieën in praktijk brengen en zo vooruitgang boeken en successen behalen in hun werk.

In relaties met collega’s, klanten of andere werkrelaties kunnen oude conflicten weer actief worden door Venus retrograde. Gelukkig zijn de omstandigheden nu wel zo dat deze conflicten voor eens en altijd opgelost kunnen worden.

Geld Waterman

Watermannen kunnen te maken krijgen met een onverwachte tegenvaller in de laatste maand van augustus. De kans is groot dat dit iets met de belastingen te maken heeft. Het is verstandig om de hulp van een deskundige in te roepen als je hier zelf geen ervaring mee hebt.

Lichaam en geest Waterman

Lange wandelingen en sporten in de vrije natuur doen de Waterman veel goed deze maand. Je kan je zo losmaken van dwangmatige gedachten of problemen die in je hoofd rondspoken.

Bespreek de dingen waar je over nadenkt of waar je je zorgen over maakt met de mensen die dicht bij je staan en houd ze niet alleen voor jezelf. Je zal zien dat mensen je willen helpen en dat jij weer gemoedsrust krijgt.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *