waterman maand horoscoop

Maandhoroscoop Waterman december 2022

Horoscoop december 2022 voor het sterrenbeeld Waterman (21 januari – 19 februari).

December kan een beetje een trage maand worden waarin alles op een langzamer tempo lijkt te verlopen. Dat komt door Mars, de actieplaneet die tegengesteld beweegt in je 5e huis van vermaak en romantiek. Onderwerpen als de liefde, hobby’s of kinderen kunnen je eerder frustreren. Probeer de vrede te bewaren door het gevecht niet aan te gaan.

Jupiter beweegt door je 2e huis van geld en bezit deze maand. Dit helpt je financiële situatie te verbeteren. Er komen kansen en mogelijkheden om je inkomen te verbeteren. Tegelijkertijd kan je je heel tevreden voelen over je prestaties.

Op 7 december vindt er een volle Maan plaats in je 5e huis. Je hebt een grote behoefte om plezier te maken, creatief te zijn en dingen voor jezelf te doen. De Maan energie toont je dingen die ze zou kunnen en willen doen. In de liefde kan deze energie eerder leiden tot liefde op het eerste gezicht, one night stands maar ook tot het einde van een relatie.

Op 20 december gaat Jupiter je 3e huis van communicatie binnen en blijft daar tot half mei van het volgende jaar. Je geest werkt op volle toeren en je kan uitblinken in onderwerpen als wetenschap en literatuur.

Tenslotte gaat Mercurius retrograde bewegen door je spirituele 12e huis op 29 december. Dat lijkt een tijd waarin je energie afneemt en het is goed om het wat rustiger aan te doen. Tijd om uit te rusten en jezelf op te laden voor het nieuwe jaar.

Dagen met de meeste kansen: 8, 9 en 20 december 2022
Beste dagen voor liefde en romantiek: 7, 11 en 12 december 2022
Stressvolle dagen: 5, 6 en 29 december 2022


Horoscoop vorige maand

Als november begint, ben je wat rusteloos en nerveus. Dit wordt veroorzaakt door Mars die tegengesteld beweegt. Sporten en activiteiten buiten in de vrije natuur kunnen zorgen voor meer rust en energie.

De maansverduistering op 8 november vindt plaats in je 4e huis van huis en gezin. Je kan onverwacht nieuws krijgen of geheimen kunnen aan het licht komen. Maar wat je ook te weten komt, uiteindelijk helpt dit je om de band met je familie te versterken.

Begin van de maand ligt je aandacht meer bij je familie en gezin, maar dat verandert rond 16 november als Venus en Mercurius je 11e huis van vriendschap binnengaan. Je agenda lijkt zich dan meer te vullen met sociale activiteiten met vrienden. Single Watermannen die op zoek zijn naar de liefde kunnen een vriendschap zien veranderen in iets romantisch.

Op 22 november verandert de Zon van teken. en de 23e is er een nieuwe Maan in hetzelfde huis. Dit geeft aan dat dit een geschikte tijd is om te kijken hoever je gekomen bent en van daaruit plannen te maken voor de toekomst. De nieuwe Maan is een goed moment om met een schone lei te beginnen.

Jupiter gaat op 23 november weer in zijn normale richting bewegen in je 2e huis van geld en bezit. Dat is gunstig. Je kan de komende weken meer liefde, geluk en/of een financiële meevaller verwachten.

Dagen met de meeste kansen: 16, 23, 24 november
Beste dagen voor liefde en romantiek: 17, 24 en 25 november
Stressvolle dagen: 2, 3 en 8 november

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *