horoscoop waterman

Maandhoroscoop Waterman april 2020

Horoscoop april 2020 voor het sterrenbeeld Waterman (21 januari – 19 februari)

Liefde & relaties

Mercurius beweegt deze maand door je huis van communicatie. De Zon bevindt zich daar ook tot de 19e. Deze stand van planeten zorgt ervoor dat er lastige onderwerpen binnen relaties gemakkelijker besproken kunnen worden. 

Watermannen voelen aan hoe ze de band met hun partner kunnen versterken. De romantiek kan zelfs weer opbloeien. Geld kan wel een onderwerp zijn dat spanningen of zelfs ruzie in een relatie kan veroorzaken. Probeer om geduldig en flexibel te zijn. 

Watermannen kunnen deze maand nadenken of de basis van hun relatie wel voldoende is voor samenwonen, een huwelijk of gezinsuitbreiding. Single Watermannen voelen zich aangetrokken tot serieuze types waarmee ze een stabiele relatie kunnen beginnen. 

Werk & carrière

Op 4 april zorgt de combinatie van Jupiter en Pluto voor Watermannen voor het begin van een nieuwe periode in hun carrière. Er kunnen zich onverwachte kansen voordoen op het gebied van werk. Dit is voor Watermannen vooral een goede tijd om een website, webshop of online service te beginnen.

Werken in groepen gaat je in het bijzonder goed af. Ook kunnen Watermannen samen met vrienden of bekenden een nieuw project beginnen. Het is een tijd om fouten en frustraties uit het verleden te verwerken en achter je te laten. Dat maakt dat je je los kan maken van dingen die je hinderen en dat er ruimte komt voor nieuwe dingen. 

Financieel gezien is dat een tijd om wat voorzichtiger te zijn. Doe alleen uitgaven die je je kan permitteren. Het kan een aantal Watermannen gebeuren dat hun partner meer gaat verdienen dan zijzelf. Dat is niet goed voor de eigenwaarde van de Waterman.

Body & mind

Je voelt je best goed. Je hebt voldoende energie en je bent opgewekt. Toch is dit wel een tijd om extra aandacht te besteden aan je voeding. Vermijd iedere vorm van overdaad. Je bent heel gedreven en strijdlustig als je je ideeën of overtuigingen moet verdedigen. Faalangst kan een probleem zijn waar meer Watermannen mee te maken hebben deze maand april. Probeer je er niet door te laten weerhouden om bepaalde dingen te doen. 


Horoscoop vorige maand

Deze maand maart is vrijheid en onafhankelijkheid een belangrijk onderwerp voor Watermannen. De rechterkant of oostkant van je horoscoop is het drukst bezocht. Eigenbelang gaat in dat geval boven het belang van anderen. Compromissen sluiten is lastig. 

Liefde

Je windt er deze week geen doekjes om. Je bent open en eerlijk en je zegt iedereen waar het op staat. Als je iemand vervelend vindt, maar ook als je verliefd op iemand bent of het gewoon nog niet zeker weet. 

Mars en Venus hebben deze maand invloed op je liefdesleven. Mars kan voor plotselinge ruzies en uitbarstingen zorgen maar ook voor passie in je relatie. Venus brengt juist harmonie en Mercurius helpt je de ander beter begrijpen. Single Watermannen worden geholpen door Venus aan nieuwe romantische kansen. Dus dat ziet er best goed uit.

Werk

Wat betreft werk weet je deze maand heel goed wat je wilt en hoe je dat moet bereiken. De kans bestaat dat je hard en lang werkt en dat je je gezondheid daardoor wat negeert. 

De tweede helft van maart heb je meer ideeën en meer inspiratie. Dat maakt dat je je werk weer interessanter vindt en met meer plezier naar je werk gaat. Maar het is voor eigen welzijn belangrijk om je af en toe eens los te maken van je werk en er even tussenuit te gaan. Financieel ziet het er gunstig uit.

Welzijn

De hoeveelheid werk of de verantwoordelijkheden die hebt, kunnen je begin deze maand wat boven het hoofd groeien. Er is iets dat je snel ontspant en dat is regelmatig flink sporten. Dansen of yoga zijn ook prima optisch om je gespannen spieren wat los te maken.