maandhoroscoop tweelingen

Horoscoop Tweelingen april 2019

Maandhoroscoop april 2019 voor het sterrenbeeld Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Liefde & relaties

Jupiter, de planeet die heerst over je huis van relaties, gaat op 10 april tegengesteld bewegen. Dit gebeurt in je 7e huis en duurt tot 12 augustus. Daardoor hebben Tweelingen genoeg tijd om hun relaties te evalueren en te verbeteren waar nodig. Tweelingen met een relatie kunnen de voor- en nadelen op een rijtje zetten. Met Jupiter die tegengesteld beweegt kunnen Tweelingen het nodig vinden om hun plannen om te gaan trouwen, samenwonen of scheiden, te heroverwegen. Het verleden kan je je inspireren en kan een bron van wijsheid zijn. Een ex kan weer terugkeren in je leven.

Je sociale leven is druk, maar de meeste single Tweelingen zijn voorzichtig en terughoudend om in een nieuwe relatie te stappen. Dat verandert even rond de volle Maan op 19 april in je 5e huis. Rond die datum worden flirts, affaires en de liefde snel mogelijk. De combinatie met Venus die op 20 april je 11e huis van vrienschap en groepen binnengaat kan ervoor zorgen dat je je plotseling aangetrokken voelt tot iemand. Hierdoor kan er een eind komen aan een bestaande relatie.

Werk & carrière

Met Mars in Tweelingen zit je vol energie, heb je behoefte aan nieuwe en opwindende dingen en onafhankelijkheid. Als het je lukt om niet te impulsief, te agressief of ongeorganiseerd over te komen, dan kan je een goede indruk maken op je werk.

Tweelingen die op zoek zijn naar een baan, weten precies hoe ze de aandacht naar zich toe moeten trekken van werkgevers. Als je voor jezelf wilt beginnen dan is dit ook een goede maand. Maar stel je verwachtingen wel bij als dat nodig is. Anders kan je niet genieten van de vooruitgang die je maakt en vind je wat je doet, nooit goed genoeg.

Met Jupiter in je 7e huis na 10 april ligt het in de verwachting dat je goed kan samenwerken of in groepen kan werken.

Pluto en Saturnus gaan tegengesteld bewegen in je 8ste huis van belastingen en geld van derden. Als je geld verwacht of geld moet terugkrijgen dan kan het wel eens langer duren dan je denkt of hoopt.

Body & mind

Mars in Tweelingen geeft je veel lichamelijke en geestelijke energie. Maar het zorgt ook snel voor irritaties, ergernis en onrust. Je kan af en toe moe worden van jezelf als je van de ene activiteit naar de andere gaat. Chronische kwaaltjes kunnen opspelen maar dit is wel de goede tijd om er oplossingen voor te vinden.

Advies

Je doet veel en je wilt veel maar probeer daarbij wel de grenzen en wensen van anderen te respecteren.


Vorige maand: maart 2019

Liefde & relaties

Je liefdesleven lijkt deze maand wat ondergeschikt aan je carrière. Je partner kan daar wat ontevreden over zijn. Vooral tussen 13 en 17 maart.

Venus, de liefdesplaneet bevindt zich tot 26 maart in je 9e huis van onderwijs, reizen, nieuwe denkbeelden en perspectieven. Dit lijkt daarom een maand om je horizon te verbreden binnen je relatie, of om je ideeën en overtuigingen over liefde en relaties te herzien.

Sommige Tweelingen zullen een nieuwe liefde vinden in het buitenland of een relatie beginnen met iemand met een andere culturele achtergrond. Je kan iemand ontmoeten via een opleiding of onderweg ergens naar toe. Tussen 19 en 23 maart kan je beter niet luisteren naar het advies dat vrienden je geven over je liefdesleven. Oude geheimen kunnen uitkomen en oude problemen of verwijten kunnen weer actueel worden en tijdelijk voor wat verwijdering zorgen binnen je relatie.

Werk & carrière

De nieuwe Maan op 6 maart, vindt plaats in je 10e huis van carrière. De Zon en de Maan staan dicht bij Neptunus, die heerst over het 10e huis. Mercurius bevindt zich daar ook, maar beweegt tegengesteld. Deze maand kan je daarom de richting van je carrière bijstellen of compleet veranderen. Je bepaalt nu hoe je verder wilt.

Je denkt misschien na over wat succes voor je betekent. Sommige doelen die je jezelf hebt gesteld kunnen opeens nutteloos lijken. Veel Tweelingen kunnen een openbaring krijgen wat betreft de nieuwe richting die ze op willen gaan met hun carrière.

Mercurius helpt je om je gedachten en op een rijtje te zetten en om je idealen waar te kunnen maken. Maar kom niet te overhaast in actie. Mercurius kan ook voor vertraging en misverstanden zorgen.

Wat betreft geld is het verstandig om je te verdiepen in nieuwe bronnen van inkomsten en om je schulden, rekeningen en belastingen op tijd te betalen. Geld dat je verwacht te ontvangen kan vertraagd worden. Heb geduld.

Lichaam & geest

Uranus bevindt zich samen met Mars in je 12e huis van afzondering, opoffering, chronische kwalen en genezing. Je kan last hebben van innerlijke onrust en dat kan een negatieve uitwerking hebben op je gezondheid. Nerveuze spanningen, burnout achtige klachten of frustraties kunnen hierbij voorkomen. Stel je tempo bij en ruim voldoende tijd in voor ontspanning.

Advies

Door Mercurius die tegengesteld beweegt in je 4e huis van huis en gezin ,zal je je woonruimte misschien opnieuw inrichten of je gezinsleven reorganiseren.

Ook interessant
vissen
20 Eigenschappen van het sterrenbeeld Vissen