maandhoroscoop tweelingen

Horoscoop Tweelingen februari 2019

Laatst bijgewerkt:

Maandhoroscoop februari 2019 voor het sterrenbeeld Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Liefde & relaties

Je sociale leven is druk deze maand. De aanwezigheid van Mars in je huis van vrienden en sociale contacten tot 14 februari is hier de oorzaak van. Je kan ook nieuwe vrienden maken of eindelijk de moed hebben om iemand te benaderen die je aardig of aantrekkelijk vindt.

Of je nu verliefd, verloofd of getrouwd bent of nog steeds op zoek naar de liefde, dit zijn prima weken voor diepgaande gesprekken en om iemand de liefde te verklaren. Maar door je openheid, kunnen ook verschillen eerder duidelijk worden.

De combinatie Mercurius-Jupiter en Venus-Uranus kunnen een grote invloed op je hebben. Deze planeten zorgen ervoor dat het lastig is om compromissen te sluiten. Als het niet lukt, probeer het niet te forceren. Geef het wat tijd. Vanaf 4 februari gaat Venus je 8ste huis binnen, het huis van liefde en intimiteit. Bestaande relaties kunnen daardoor dieper en sterker worden terwijl toch de passie blijft bestaan.

Werk & carrière

Je hebt deze maand een scherpe geest en dat helpt je in je werk. Vanaf 10 februari  gaat Mercurius je 10e huis van carrière in. En op 18 en 19 februari staat Mercurius heel dicht bij Neptunus. De doelen die je je hebt gesteld op professioneel gebied, lijken waar te maken. Nieuwe kansen kunnen op je pad komen.

De Zon komt Mercurius en Neptunus gezelschap houden op 19 februari. Dat maakt je positie nog eens extra sterk. Moet je lastige administratieve of saaie klussen doen, doe het dan deze maand. De planeten helpen je om contacten met autoriteiten of organisaties soepel te laten verlopen.

De laatste week van februari moet je misschien wat je best doen om niet als een wijsneus over te komen. Gedraag je tolerant en discreet en pas op voor beoordelingsfouten. Je zou anders de steun en sympathie van belangrijke mensen kunnen verspelen.

Februari lijkt een gelukkige maand als het op geld aankomt. Verspeel het alleen niet door onnodige risico’s of gokken.

Lichaam & geest

Je bent vol zelfvertrouwen en je bent klaar voor actie. Na 14 februari als Mars je 12e huis binnengaat, kan je wat last krijgen van opgepotte gevoelens en frustraties. Je kan zelfs last hebben van negatieve emoties als wraak en jaloezie. Dat soort gevoelens kosten veel energie. Sommige Tweelingen kunnen zich zorgen maken over hun gezondheid terwijl daar geen reden toe is. Praat erover, desnoods met een professional. 

Advies

Je bent wel heel druk met je eigen emotionele problemen. Verwaarloos je gezin of familie niet.


Vorige maand: januari 2019

Liefde & relaties

De zoneclips op 6 januari vindt plaats in je 8ste huis van liefde, intimiteit en transformatie. Je vindt daardoor de kwaliteit van een relatie belangrijker dan kwantiteit. In bestaande relaties kan dit tot onenigheid leiden over wie wat bijdraagt aan de relatie, al dan niet financieel.

Na 7 januari als Venus je huis van relaties binnengaat, bloeit je liefdesleven op. Tweelingen met een relatie kunnen hun relatie serieus maken of besluiten om te gaan samenwonen. Andere Tweelingen kunnen opeens de behoefte voelen om nieuwe mensen te leren kennen of beginnen een affaire.

Omdat ook Jupiter zicht dit jaar in je huis van relaties bevindt, ben je snel tevreden met je situatie. Relaties lijken meer in balans en jij en je partner zijn het sneller eens over dingen. Problemen in relaties worden makkelijker opgelost.

Werk & carrière

Het omgaan met geld vraagt extra aandacht. Je moet goed opletten, verstandige keuzes maken en zorgen dat je geen fouten maakt.

De Zoneclips op 6 januari vindt plaats in je 8ste huis van belastingen, financieringen, erfenissen en leningen. Misschien moet je iets in je uitgavenpatroon veranderen. Betaal in ieder geval je rekeningen op tijd. Reken niet op het geld van anderen.

Op 21 januari vindt er een maaneclips plaats die de noodzaak om verstandig met je budget om te gaan nog eens versterkt.

Wat je werk betreft gaat het goed. Vooral als je veel samenwerkt met anderen. Er kunnen wel experts zijn in je vakgebied die bepaalde illusies die je had over je carrière of je reputatie, teniet kunnen doen. Gelukkig doen zich ook allerlei kansen voor waardoor je kan groeien in je carrière. Tweelingen die op zoek zijn naar werk of nieuw werk, kunnen goede zaken doen.

Lichaam & geest

Emoties zijn intens deze maand. Maar moeilijkheden kunnen je juist extra motiveren om sterk te zijn en oplossingen te vinden en je hoofd helder te houden. De tweede helft van de maand heb je meer behoefte aan rust. De stress kan zijn tol eisen en dat kan het nodig om een stapje terug te doen.

Advies

Probeer je leven op orde te krijgen, ook in je geest. Probeer anders naar dingen en mensen te kijken. Laat mensen los die alleen maar energie kosten.

Ook interessant
hoe verleid je een maagd
Hoe verleid je een Maagd?