weekhoroscoop steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari) voor de week van 16-23 mei 2022

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

Tot en met donderdag kan je rekenen op je extra charme en heb je een magnetische aantrekkingskracht. Dat maakt deze dagen ideaal voor passie en romantiek. Liefdesrelaties zijn teder, vol passie en spiritueel. Steenbokken die op zoek zijn naar een nieuwe liefde, vallen nu eerder voor iemand die spiritueel goed ontwikkeld is. Je hebt moed en vechtlust om voor jezelf en je geliefden op te komen.

Vanaf vrijdag heb je meer invloed, meer ambitie en meer seksuele energie. Dit is een goede tijd om alleen aan iets te werken waar je passie voor voelt. Je hebt uithoudings- en doorzettingsvermogen waardoor je zelfs de lastigste klussen kan klaren. Je wordt daarnaast geholpen door extra creativiteit. Als je uitgedaagd wordt of de competitie aan moet gaan, dan komt je vechtlust boven. Je wilt graag winnen.

Beste dag(en): 21 en 22 mei 2022


Horoscoop vorige week

Tot en met donderdag komt er meer geluk in je leven. Dat kan je rijker, blijer en tevreden maken. Je kan ook groeien op spiritueel gebied. Zowel nieuwe als bestaande relaties kunnen je blij maken. Dit zijn ook dagen om aan je gezondheid te werken door je dieet je dieet aan te passen, meer te gaan sporten of spirituele therapieën te volgen. Een massage kan je ook goed doen.

Vanaf vrijdag voel je een sterkere spirituele band met familie en vrienden. Je kan je beter inleven in de gevoelens van een ander en dat heeft een positieve invloed op anderen. Je kan je op spiritueel gebied ontwikkelen oor boeken te lezen, cursussen te volgen of door een consult van een medium, goeroe of astroloog. Kijk maar eens of het ze lukt om je te overtuigen.

Beste dag(en): 14 en 15 mei 2022

Andere weekhoroscopen

Weekhoroscoop Ram
Weekhoroscoop Stier
Weekhoroscoop Tweelingen
Weekhoroscoop Kreeft
Weekhoroscoop Leeuw
Weekhoroscoop Maagd
Weekhoroscoop Weegschaal
Weekhoroscoop Schorpioen
Weekhoroscoop Boogschutter
Weekhoroscoop Steenbok
Weekhoroscoop Waterman
Weekhoroscoop Vissen

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

Lees ook je maandhoroscoop mei 2022
20 eigenschappen van de Steenbok
uiterlijke kenmerken van de Steenbok ascendant

  1. Hi,

   Het kan zo zijn dat je browser de oude versie opslaat. Door de pagina te verversen of cookies/cache te verwijderen zie je dan de nieuwste versie. Hij staat er namelijk wel sinds gisteren op…

 1. LET OP 17 en 18 juli ZIJN AL GEWEEST!!! ZIE ONDERAAN DEZE WEEKHOROSCOOP! PLAATS EVEN DE JUISTE!!!

  Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari) voor de week van 20-27 juli 2020

  Tot woensdag sta je open voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Je vertrouwt daarbij op je intuïtie. Je kan inzichten krijgen als je droomt of gewoon overdag. Je bent deze dagen ook geïnteresseerd in studeren, in computertechnologie, om je eigen website te bouwen of om te communiceren op het internet.

  Vanaf donderdag kan je bij toeval iemand ontmoeten die je gaat helpen bij een spirituele zoektocht of een zoektocht naar de waarheid. Je voelt mee met andere mensen en je helpt mensen die het minder goed hebben dan jij. Als je iets wilt doen of je ergens voor in wilt zetten, dan doe je dat met veel enthousiasme en dat werkt aanstekelijk. Een nieuwe romance is ook mogelijk. Anderen vinden je aantrekkelijk op een mysterieuze manier.

  Beste dag(en) van de week: 17 en 18 juli 2020

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.