weekhoroscoop steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari) voor de week van 23-30 november 2020

Horoscoop deze week

Tot en met donderdag kan je door je uitstraling sneller het middelpunt van de belangstelling staan. Je hebt een vlotte manier van communiceren die het makkelijk maakt om anderen te overtuigen of om een gunst te vragen. Je kan ook heel goed non verbaal communiceren. Je bent gevoeliger voor sferen en energieën om je heen. Je gevoeligheid zorgt ervoor dat  activiteiten als dansen, poëzie en muziek je goed liggen.

Vanaf donderdag kan je diepe emotionele ervaringen hebben en verbeteringen zien in intieme relaties. Dit is een goede tijd om afscheid te nemen van slechte gewoonten en obsessies. Vertrouw op je innerlijke gevoel voor balans. Je kan iemand ontmoeten tot wie je een bijzondere aantrekkingskracht voelt. Dat kan voor een grote verandering in je leven zorgen. 

Beste dag(en): 24 en 25  november 2020

Horoscoop vorige week

Tot en met vrijdag zijn het dagen waarin je langzaam maar zeker vooruitgang boekt. Dat doe je met geduld en vastbeslotenheid. Je laat je door niets en niemand afleiden van je werk of plannen. Dit is misschien niet de meest opwindende tijd maar het zijn dagen om te werken aan meer zekerheid voor je toekomst. 

In het weekend is je geest extra scherp en neem je snel beslissingen. Je hebt een positieve instelling en veel zelfvertrouwen waardoor je een goede indruk maakt op mensen om je heen. Intieme relaties profiteren van je zelfverzekerde stemming en sensuele woorden. Je aanraking kan helend werken dus geef je partner bijvoorbeeld een massage. 

Beste dag(en): 20 en 21  november 2020

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2020
Lees ook 20 eigenschappen van de Steenbok

  1. LET OP 17 en 18 juli ZIJN AL GEWEEST!!! ZIE ONDERAAN DEZE WEEKHOROSCOOP! PLAATS EVEN DE JUISTE!!!

    Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari) voor de week van 20-27 juli 2020

    Tot woensdag sta je open voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Je vertrouwt daarbij op je intuïtie. Je kan inzichten krijgen als je droomt of gewoon overdag. Je bent deze dagen ook geïnteresseerd in studeren, in computertechnologie, om je eigen website te bouwen of om te communiceren op het internet.

    Vanaf donderdag kan je bij toeval iemand ontmoeten die je gaat helpen bij een spirituele zoektocht of een zoektocht naar de waarheid. Je voelt mee met andere mensen en je helpt mensen die het minder goed hebben dan jij. Als je iets wilt doen of je ergens voor in wilt zetten, dan doe je dat met veel enthousiasme en dat werkt aanstekelijk. Een nieuwe romance is ook mogelijk. Anderen vinden je aantrekkelijk op een mysterieuze manier.

    Beste dag(en) van de week: 17 en 18 juli 2020

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *