weekhoroscoop steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari) voor de week van 22-29 april 2019

Een periode van rust en minder energie ligt nu achter je. Wel blijft je huis en thuissituatie belangrijk voor je. Dus besteedt tijd en aandacht aan je gezin, je partner, het mooier maken van je huis en/of tuin en dat soort dingen. Daarnaast moet je ook tijd besteden aan je werk. Toch gaat deze week de meeste aandacht naar romantische en creatieve bezigheden.

Het liefdesleven van single Steenbokken kan later deze week onverwacht, vreemd en onvoorspelbaar zijn. Steenbokken met een relatie zien deze opbloeien. Je kan de laatste dagen van de week wel de neiging hebben om je wat meer onzeker te voelen. Je hebt eerder last van gevoelens van spijt, jaloezie en andere negatieve gevoelens. Probeer je niet te laten beheersen door dit soort emoties.

Beste dag(en) van de week:  23 en 24 april

Horoscoop vorige week

De focus ligt nog een laatste week op je huis, natuur, veiligheid en onroerend goed. Je intuïtie is ook sterker dan normaal. Dit is een week om in actie te komen. Natuurlijk ben je als Steenbok eerst wat sceptisch, dus onderzoek de zaak goed en kom daarna in actie. Dit is een goede week om onroerend goed te kopen of verkopen. Let wel goed op verborgen gebreken.

Vanaf donderdag word je ambitieuzer. Je werklust, energie en vastberadenheid vormen een goede combinatie voor succes. Een gesprek of bezoek op zaterdag kan je hart vullen met herinneringen en je melancholisch maken. Zelfs de serieuze Steenbok wordt er teerhartig door.

Beste dag(en) van de week:  16 en 17 april

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop
Lees ook 20 eigenschappen van de Steenbok

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant
Weekhoroscoop Boogschutter