Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari) voor de week van 24 april – 1 mei 2017

Je begint de week terwijl je je prettiger voelt bij het oude bekende als bij nieuwe dingen. Je houdt je bezig met je emoties en probeert jezelf emotioneel sterker te maken. In de midden van de week word je wat speelser en zoek je meer het plezier op. Je wilt jezelf op een leuke manier vermaken. Dat komt mede door de nieuwe Maan op woensdag in je huis van liefde. Je kan nieuwe hobby’s beginnen of een creatief project oppakken.

Maar er is natuurlijk ook werk te doen. Eind van de week richt je je op taken en klussen die nog gedaan moeten worden en ga je ook werkelijk aan de slag. Op vrijdag gaat Venus je huis van huis en gezin binnen. Je brengt het weekend graag meer tijd thuis door of op een plaats waar je je thuis voelt en bij mensen waar je je op je gemak voelt.

Beste dag(en) van de week: 24 april

Weekhoroscoop vorige week

De Maan bevindt zich in jouw teken als de week begint. Je staat dan meer in contact met je gevoel. Je richt je op dingen die je zelf leuk en belangrijk vindt. Maar je emoties kunnen ook sneller op en neer gaan of uitbarstingen veroorzaken. Woensdag gaat de Zon je huis van de liefde binnen. Je wordt zorgzamer en je hebt dan meer aandacht en neemt meer tijd voor de mensen om je heen. Je wordt creatiever, hebt meer gevoel voor romantiek en je besteedt zoveel tijd aan je hobby’s als nodig is.

Op donderdag gaat Mercurius, die zich op dit moment tegengesteld beweegt, terug in het teken Ram in je huis van huis en gezin. Je kan je vanaf die dag wat sneller ongemakkelijk voelen bij bepaalde situaties of het idee hebben dat je er alleen voorstaat. Blijf zoveel mogelijk bij het oude en bekende, dat geeft je houvast. Op vrijdag gaat Mars het teken Tweelingen binnen in je huis van werk. Dat maakt je productiever en hard werkend. Je brengt structuur aan en hebt oog voor details.

Beste dag(en) van de week: 17 april

 

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop