weekhoroscoop steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari) voor de week van 25 oktober-1 november 2021

Horoscoop deze week

Tot en met woensdag ben je gevoeliger. Je hebt ook meer begrip voor de gevoelens van anderen. Deze emotionele stemming en verhoogde intuïtie hebben een positieve invloed op je intieme relaties. Je kan ook makkelijker nieuwe mensen aantrekken, vooral vrouwen en gevoelige, zorgzame mannen. Mensen om je heen waarderen je openheid en gevoelige stemming. Een belangrijke nieuwe relatie kan deze dagen beginnen.

Vanaf donderdag verdiepen je gevoelens en kunnen ze intens worden. Je steekt veel energie in het ontdekken van de ware gevoelens die je partner of mogelijke partner voor jou heeft. Daarnaast denk je ook veel na over je eigen ware gevoelens. Je seksuele energie neemt toe en je bent minder geremd op dit gebied.. Privacy is heel belangrijk voor je. Misschien wil je een relatie geheim houden of probeer je achter een geheime relatie of achter de geheimen van iemand anders te komen. Je kan een affaire beginnen of een nieuwe romance.

Beste dag(en): 30 en 31 oktober 2021


Horoscoop vorige week

Tot en met vrijdag heb je de drang om nieuwe dingen uit te proberen. Dit kunnen daarom opwindende dagen zijn voor je sociale leven, je liefdesleven en mogelijk ook voor je financiën. Je hebt een magnetische aantrekkingskracht en dat is een goed teken als je wilt daten. Een nieuw persoon kan je leven binnenkomen en dit is iemand die anders is, je stimuleert en open staat voor van alles. Je voelt je deze dagen ook eerder aangetrokken tot mensen met een andere lifestyle of andere culturele achtergrond dan je zelf hebt.

Vanaf zaterdag is je fantasie en voorstellingsvermogen groter en ben je creatiever dan normaal. Dit weekend is ook heel geschikt voor spirituele activiteiten als yoga en meditatie. Je hebt een mystieke aantrekkingskracht en dat heeft een positieve invloed op je liefdesleven. Je kan deze dagen een diepere band aangaan met familieleden, je partner en vrouwen in het algemeen.

Beste dag(en): 22 en 23 oktober 2021

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook:

maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2021
20 eigenschappen van de Steenbok
uiterlijke kenmerken van de Steenbok ascendant

  1. LET OP 17 en 18 juli ZIJN AL GEWEEST!!! ZIE ONDERAAN DEZE WEEKHOROSCOOP! PLAATS EVEN DE JUISTE!!!

    Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari) voor de week van 20-27 juli 2020

    Tot woensdag sta je open voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Je vertrouwt daarbij op je intuïtie. Je kan inzichten krijgen als je droomt of gewoon overdag. Je bent deze dagen ook geïnteresseerd in studeren, in computertechnologie, om je eigen website te bouwen of om te communiceren op het internet.

    Vanaf donderdag kan je bij toeval iemand ontmoeten die je gaat helpen bij een spirituele zoektocht of een zoektocht naar de waarheid. Je voelt mee met andere mensen en je helpt mensen die het minder goed hebben dan jij. Als je iets wilt doen of je ergens voor in wilt zetten, dan doe je dat met veel enthousiasme en dat werkt aanstekelijk. Een nieuwe romance is ook mogelijk. Anderen vinden je aantrekkelijk op een mysterieuze manier.

    Beste dag(en) van de week: 17 en 18 juli 2020

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *