weekhoroscoop steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari) voor de week van 29 mei- 5 juni 2023

Horoscoop deze week

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Relaties zijn een bron van plezier deze week. Dat komt omdat Venus zich op vrijdag in je 7e huis van relaties bevindt en van daaruit een driehoek vormt met Neptunus in je 3e huis van communicatie. Ook al twijfel je wel eens aan jezelf. Je realiseert je dat er iemand is die van je houdt zoals je bent. Dit is een goed moment om iets leuks te bedenken om samen met die persoon meer tijd door te brengen.

Op zaterdag is er een volle Maan in je spirituele 12e huis. Hierdoor heb je meer behoefte om tijd alleen door te brengen of samen met je geliefde. Loskomen van de drukte en dingen verwerken en loslaten. Als je hier gehoor aan geeft, zal je je een paar dagen later weer fris en energiek voelen.

Beste dag(en): 3 en 4 juni 2023

Lees ook je nieuwste Steenbok maandhoroscoop hier.


Horoscoop vorige week

Saturnus de planeet die over jouw teken Steenbok heerst, bevindt zich in je 3e huis van communicatie en vormt op zondag een vierkant met de Zon in je 6e huis van werk en welzijn. Dat brengt aan de ene kant misschien wat onzekerheid, maar die onzekerheid zet je juist aan om tot goede resultaten te komen. Je eventuele tekortkomingen worden ruimschoots gecompenseerd door je kracht en inzet. Saturnus is tenslotte de planeet die ons lessen wil leren.

Deze week bevindt Pluto zich in jouw teken Steenbok en staat op dinsdag recht tegenover Mars, de actieplaneet. Deze combinatie zorgt voor diepe emoties. Boosheid en angst die je onderdrukt hebt, kan nu naar boven komen. Neem de tijd om diep in jezelf na te gaan waar deze boosheid en angst vandaan komen.

Beste dag(en): 26 en 27 mei 2023

Andere weekhoroscopen

Weekhoroscoop Ram
Weekhoroscoop Stier
Weekhoroscoop Tweelingen
Weekhoroscoop Kreeft
Weekhoroscoop Leeuw
Weekhoroscoop Maagd
Weekhoroscoop Weegschaal
Weekhoroscoop Schorpioen
Weekhoroscoop Boogschutter
Weekhoroscoop Steenbok
Weekhoroscoop Waterman
Weekhoroscoop Vissen

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier


20 eigenschappen van de Steenbok
uiterlijke kenmerken van de Steenbok ascendant

  1. Hi,

   Het kan zo zijn dat je browser de oude versie opslaat. Door de pagina te verversen of cookies/cache te verwijderen zie je dan de nieuwste versie. Hij staat er namelijk wel sinds gisteren op…

 1. LET OP 17 en 18 juli ZIJN AL GEWEEST!!! ZIE ONDERAAN DEZE WEEKHOROSCOOP! PLAATS EVEN DE JUISTE!!!

  Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari) voor de week van 20-27 juli 2020

  Tot woensdag sta je open voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Je vertrouwt daarbij op je intuïtie. Je kan inzichten krijgen als je droomt of gewoon overdag. Je bent deze dagen ook geïnteresseerd in studeren, in computertechnologie, om je eigen website te bouwen of om te communiceren op het internet.

  Vanaf donderdag kan je bij toeval iemand ontmoeten die je gaat helpen bij een spirituele zoektocht of een zoektocht naar de waarheid. Je voelt mee met andere mensen en je helpt mensen die het minder goed hebben dan jij. Als je iets wilt doen of je ergens voor in wilt zetten, dan doe je dat met veel enthousiasme en dat werkt aanstekelijk. Een nieuwe romance is ook mogelijk. Anderen vinden je aantrekkelijk op een mysterieuze manier.

  Beste dag(en) van de week: 17 en 18 juli 2020

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *