weekhoroscoop steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

Laatst bijgewerkt:

Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari) voor de week van 21-28 september 2020

Tot en met woensdag werk je hard maar werk je het liefst alleen. Praten over je plannen of ideeën is nu wat lastiger omdat je een negatieve mindset hebt en dat leidt eerder tot misverstanden. Let bij je werk op de details. Vertrouw vooral op jezelf en niet te veel op wat anderen zeggen en wees voorzichtig met wat je zelf zegt. 

Vanaf donderdag ben je optimistischer en heb je meer geluk in het leven. Dingen waar je nu aan begint zijn sneller succesvol. De tijd die je doorbrengt met je geliefden is aangenaam. Een vrouw kan je helpen om je op spiritueel gebied verder te ontwikkelen. 

Beste dag(en): 24 en 25 september 2020

Horoscoop vorige week

Tot en met donderdag komen er kansen en mogelijkheden voorbij waardoor je je persoonlijke macht en autoriteit kan vergroten. Je zelfvertrouwen neemt hierdoor toe. Je voelt je meer gedreven om je doelen te behalen. Je relaties zijn intens maar op een positieve manier. 

Vanaf vrijdag voel je je sexy en vol moed. Neem het initiatief en vraag iemand mee uit of organiseer een romantisch etentje. Je kan bestaande relaties verbeteren en voor single Steenbokken liggen er veel kansen om een nieuwe liefdesrelatie te beginnen.

Beste dag(en): 18 en 19 september 2020 

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2020
Lees ook 20 eigenschappen van de Steenbok

  1. LET OP 17 en 18 juli ZIJN AL GEWEEST!!! ZIE ONDERAAN DEZE WEEKHOROSCOOP! PLAATS EVEN DE JUISTE!!!

    Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari) voor de week van 20-27 juli 2020

    Tot woensdag sta je open voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Je vertrouwt daarbij op je intuïtie. Je kan inzichten krijgen als je droomt of gewoon overdag. Je bent deze dagen ook geïnteresseerd in studeren, in computertechnologie, om je eigen website te bouwen of om te communiceren op het internet.

    Vanaf donderdag kan je bij toeval iemand ontmoeten die je gaat helpen bij een spirituele zoektocht of een zoektocht naar de waarheid. Je voelt mee met andere mensen en je helpt mensen die het minder goed hebben dan jij. Als je iets wilt doen of je ergens voor in wilt zetten, dan doe je dat met veel enthousiasme en dat werkt aanstekelijk. Een nieuwe romance is ook mogelijk. Anderen vinden je aantrekkelijk op een mysterieuze manier.

    Beste dag(en) van de week: 17 en 18 juli 2020

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *