Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari) voor de week van 26/6-3/7  2017

Nieuwe dingen leren is belangrijk voor je deze week. Je wilt graag dingen tot op de bodem uitzoeken en begrijpen. Dus dat is precies de goede instelling daarvoor. Je gevoelens zijn intens en je denkt heel serieus over dingen na. Dat heeft ook gevolgen voor relaties. Sommige Steenbokken zetten zelf een punt achter hun relatie. Maar je kan ook een hele speciale band met iemand ontwikkelen.

In het midden van de week word je wat minder serieus, wat vrolijker. Je richt je dan op de positieve dingen in je leven, je algemene kijk wordt optimistischer en je voelt je goed over de dingen die doet of die je bereikt. Later in de week stort je je weer op je werk. Je werkt hard en pakt het slim aan. Je doet vooraf grondig onderzoek en vraag mensen die het kunnen weten om advies.

Beste dag(en) van de week: 20 en 21 juni

Weekhoroscoop vorige week

Je aandacht ligt bij je huis en gezin aan het begin van deze week. Je verbetert of verfraait je huis misschien, je maakt verhuisplannen of je brengt gewoon meer tijd door met je gezin. In het midden van de week maak je tijd vrij voor leuke dingen, besteed je tijd aan je hobby’s of creatieve bezigheden.

Later in de week doe je de meer noodzakelijke klusjes waar je aan het begin van de week niet aan toe bent gekomen. Op woensdag gaan zowel de Zon als Mercurius je huis van relaties binnen en de komende tijd zal je daardoor meer tijd besteden aan de mensen waar je van houdt, je bent romantischer en je verwent je partner wat meer. Op vrijdag vindt er ook nog een nieuwe Maan plaats in je huis van relaties. De kans is dan groot dat je een nieuwe relatie begint of verliefd wordt. Je voelt je prima in balans

Beste dag(en) van de week: 28 en 29 juni

 

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop