Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari) voor de week van 15-22 oktober 2018

Tot woensdag ben je vriendelijke en diplomatiek. Je sociale vaardigheden zijn uitstekend en mensen zullen graag in je gezelschap verkeren. Het is onwaarschijnlijk dat je nu bij een ruzie betrokken raakt of onenigheid krijgt, je praat jezelf overal uit. En als dat niet genoeg is, kan je makkelijk de steun of hulp van anderen inroepen. Dit zijn ideale dagen om te daten of te onderhandelen.

Vanaf woensdag word je creatiever, relaxter en spiritueler. Je kies je woorden met zorg en daarmee kan je anderen troosten. Je pikt nu meer signalen op uit je omgeving dan normaal. Je kan zelfs dingen doorkrijgen via je dromen of tijdens een meditatie. Relaties worden romantischer en sensueler.

Beste dag(en) van de week: 19 en 20 oktober

Weekhoroscoop vorige week

De nieuwe Maan in Weegschaal op maandag is niet het beste nieuws voor de Steenbok. Je ego is sterk en daardoor kan je eerder ruzie of onenigheid krijgen met mensen die je uitdagen. Dit is ook een week om alles wat een negatieve invloed heeft uit je leven te bannen. Dat kunnen relaties, dingen of slechte gewoonten zijn.

Vanaf donderdag kan je heel helder denken en duidelijk communiceren. Dat heeft zowel voordelen op persoonlijk gebied maar ook in je werk. Je voert veel serieuze discussies. Je hebt de behoefte om dingen die je weet of geleerd hebt te delen met anderen.

Beste dag(en) van de week: 11 en 12 oktober

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop
Lees ook 20 eigenschappen van de Steenbok