weekhoroscoop steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari) voor de week van 10-17 mei 2021

Horoscoop deze week

Tot en met donderdag neemt je mentale activiteit en communicatie toe. Je kan snel en geconcentreerd denken en dat maakt dit een goede tijd voor activiteiten als studie, onderzoek en het oplossen van puzzels. Je kan je ook inzetten om jezelf of anderen te verdedigen tegen intimidatie of provocatie. Je hoeft niet bang te zijn om de strijd met iemand aan te gaan, maar kies je tegenstanders verstandig.

Vanaf vrijdag kan je meer rust en harmonie in je leven verwachten. Je bent emotioneler, zorgzamer en liefdevoller dan normaal. Dit is een goede tijd om te ontspannen of leuke dingen met familie of vrienden te doen. Sociale activiteiten verlopen soepeler door je toegenomen populariteit en charisma. Je voelt je beter op je gemak bij andere mensen en in grote gezelschappen. Nieuwe contacten maken is gemakkelijk en je zou een nieuwe romance kunnen beginnen.

Beste dag(en): 15 en 16 mei 2021

Horoscoop vorige week

Tot en met woensdag voel je meer behoefte aan liefde en genegenheid en dat kan er toe leiden dat je gezelschap op een dieper, intenser niveau ervaart. Door je aantrekkingskracht zul je eerder nieuwe vrienden en potentiële geliefden aantrekken. Je kunt een magnetische aantrekkingskracht hebben die mensen op een onbewust niveau naar je toe trekt. Liefde op het eerste gezicht is mogelijk en zo’n ervaring kan leiden tot een diepe en karmische relatie.

Vanaf donderdag kunnen zich positieve veranderingen en meer opwinding in je leven voordoen. Je hebt behoefte aan nieuwe ervaringen en avontuur zowel in je werk als in je relaties. Dit is een tijd om je hartstochtelijke verlangens te volgen en om naar je intuïtie te luisteren. Je kan nu de meer uitgesproken kant van je persoonlijkheid laten zien. Verander je uiterlijk of doe iets wat je niet eerder gedaan hebt.

Beste dag(en): 7 en 8 mei 2021

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook:

maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2021
20 eigenschappen van de Steenbok
uiterlijke kenmerken van de Steenbok ascendant

  1. LET OP 17 en 18 juli ZIJN AL GEWEEST!!! ZIE ONDERAAN DEZE WEEKHOROSCOOP! PLAATS EVEN DE JUISTE!!!

    Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari) voor de week van 20-27 juli 2020

    Tot woensdag sta je open voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Je vertrouwt daarbij op je intuïtie. Je kan inzichten krijgen als je droomt of gewoon overdag. Je bent deze dagen ook geïnteresseerd in studeren, in computertechnologie, om je eigen website te bouwen of om te communiceren op het internet.

    Vanaf donderdag kan je bij toeval iemand ontmoeten die je gaat helpen bij een spirituele zoektocht of een zoektocht naar de waarheid. Je voelt mee met andere mensen en je helpt mensen die het minder goed hebben dan jij. Als je iets wilt doen of je ergens voor in wilt zetten, dan doe je dat met veel enthousiasme en dat werkt aanstekelijk. Een nieuwe romance is ook mogelijk. Anderen vinden je aantrekkelijk op een mysterieuze manier.

    Beste dag(en) van de week: 17 en 18 juli 2020

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *