Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari) voor de week van 19-26 maart 2018

Vermijd een nieuwe start, nieuwe projecten en relaties en grote aankopen voor 15 april. Dat geldt voor Steenbokken in het bijzonder op het gebied van onroerend goed, voeding en veiligheid. Een vroegere woning of buurt kan weer even actueel worden. Huis, tuin, kinderen en gezin spelen deze week een hoofdrol in je leven. Wees deze week diplomatiek. Leg je ze min mogelijk vast en doe geen beloften en vermijd ruzie.

Op dinsdag gaat de Zon je huis van huis en gezin binnen. Veel van je aandacht gaat naar dat gebied. Op donderdag gaat Mercurius tegengesteld bewegen in datzelfde huis. Het is een goede tijd om problemen in en om je huis en met gezinsleden aan te pakken. Je kan emotioneler zijn en meer steun nodig hebben. Hou het deze week bij dingen die je al kan en weet.

Beste dag(en) van de week: 20 en 21 maart

Weekhoroscoop vorige week

Steenbokken kunnen deze week te maken met emotionele problemen die veroorzaakt worden door iemand in je vriendenkring. Laat pessimistische gevoelens niet de overhand krijgen. Eind deze week begint een periode van vernieuwde energie waarin je de nodige positieve veranderingen gaat doorvoeren. Je aantrekkingskracht neemt toe en dat trekt nieuwe mensen aan. Voor single Steenbokken kan dat nieuwe kansen in de liefde betekenen.

Op zaterdag vindt er een nieuwe Maan plaats in het teken Vissen. Dat maakt je actiever en zorgt dat er originele ideeën in je hoofd ontpoppen. Mars gaat jouw teken binnen op zaterdag. Je energie neemt toe en je besteedt vooral tijd aan dingen die jij leuk en belangrijk vindt.

Beste dag(en) van de week: 12 maart

 

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop