Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari) voor de week van 23-30 oktober 2017

Deze week begint een periode van bijna dertien maanden waarin wensen uit kunnen komen. Of ze deze tijd kan je iets nieuws of iets anders brengen waardoor je bestaande wensen vervangen worden door nieuwe. Bazen, ouders en andere autoriteiten kunnen wat ongeduldig zijn en moeilijk tevreden te stellen. Probeer daarom diplomatiek te zijn.

Dit is een week om je te laten leiden door je instincten en aandacht te besteden aan je emoties. Op maandag gaat de Zon het teken Schorpioen binnen en je kan je vriendenkring uitbreiden, nieuwe mensen ontmoeten en veranderingen in je dagelijks leven aanbrengen. Later in de week is de Maan in jouw teken. Dat geeft extra energie en enthousiasme voor de dingen die jij leuk en belangrijk vindt.

Beste dag(en) van de week: 25 en 26 oktober

Weekhoroscoop vorige week

Ga je ambities achterna deze week. Bazen, werkgevers en andere autoriteiten zijn je gunstig gezind en luisteren naar je. Zeker tot zaterdag. Je kan misschien, nog niet deze week maar binnenkort, een nieuwe weg in kunnen slaan wat je carrière betreft. Eind van de week neemt je optimisme en populariteit toe. Dat belooft een weekend vol sociale pleziertjes, een goede flirt en misschien wel romantiek.

Op maandag ontmoeten de Zon en Saturnus elkaar. Je kan dan extra aandacht, complimenten en waardering verwachten. Op dinsdag gaat Mercurius het teken Schorpioen binnen. Je kan dan beter ‘outside the box’ denken en je hebt een hoop originele ideeën. Op donderdag vindt er een nieuwe Maan plaats in je huis van carrière. Je stelt jezelf doelen en grijpt eerder kansen als ze voorbij komen.

Beste dag(en) van de week: 16 oktober

 

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop