weekhoroscoop steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari) voor de week van 2-9 augustus 2021

Horoscoop deze week

Tot en met donderdag komt er meer spanning en plezier in je sociale leven en liefdesleven. Je laat je liefdevolle kant van je persoonlijkheid zien. Door je prettige en aangename houding trek je gelijkgestemde mensen aan. Dat is positief voor iedereen die nieuwe contacten wil maken, maar in het bijzonder voor single Steenbokken die op zoek zijn naar de liefde.

Vanaf vrijdag wordt de omgang met anderen intensiever. Je laat anderen eerder merken wat je van ze vindt. Relaties worden daardoor sterker of het wordt duidelijk dat jullie niet bij elkaar passen en gaan elk je eigen weg. Je hebt deze dagen meer inzichten in je eigen gedrag en in het bijzonder in de oorzaken van slechte gewoonten of verslavingen. Je bent nu in staat om meer controle uit te voeren over je eigen gevoelens en gedrag.

Beste dag(en): 3 en 4 augustus 2021

Horoscoop vorige week

Tot en met vrijdag heb je en sterke drang om de competitie aan te gaan en. om te winnen. De kans is groot dat dingen waar je nu aan begint, succesvol zijn. Dit zijn goede dagen om knopen door te hakken en belangrijke beslissingen te nemen. Deze week kan je er financieel of materieel op vooruit gaan. Je bent moedig en je grijpt de kansen waardoor je kan groeien op persoonlijk, materieel en spiritueel niveau. Je kan nu bestaande relaties verbeteren en single Steenbokken kunnen met succes daten.

In het weekend zijn je relaties harmonieus en is je liefdesleven stabiel. Een belangrijke nieuwe relatie kan nu beginnen. Misschien met iemand die veel jonger of ouder is dan jij zelf bent. Deze relatie kan aanvoelen of hij is voorbestemd. Zowel bij nieuwe als bestaande relaties hebben beide partners realistische verwachtingen van elkaar.

Beste dag(en): 30 en 31 juli 2021

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook:

maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2021
20 eigenschappen van de Steenbok
uiterlijke kenmerken van de Steenbok ascendant

  1. LET OP 17 en 18 juli ZIJN AL GEWEEST!!! ZIE ONDERAAN DEZE WEEKHOROSCOOP! PLAATS EVEN DE JUISTE!!!

    Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari) voor de week van 20-27 juli 2020

    Tot woensdag sta je open voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Je vertrouwt daarbij op je intuïtie. Je kan inzichten krijgen als je droomt of gewoon overdag. Je bent deze dagen ook geïnteresseerd in studeren, in computertechnologie, om je eigen website te bouwen of om te communiceren op het internet.

    Vanaf donderdag kan je bij toeval iemand ontmoeten die je gaat helpen bij een spirituele zoektocht of een zoektocht naar de waarheid. Je voelt mee met andere mensen en je helpt mensen die het minder goed hebben dan jij. Als je iets wilt doen of je ergens voor in wilt zetten, dan doe je dat met veel enthousiasme en dat werkt aanstekelijk. Een nieuwe romance is ook mogelijk. Anderen vinden je aantrekkelijk op een mysterieuze manier.

    Beste dag(en) van de week: 17 en 18 juli 2020

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *