Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari) voor de week van 21-28 augustus  2017

Wacht met het aanschaffen van spullen en kleding tot na 5 september. De kans is groot dat het een miskoop blijkt of dat je er toch niet zo tevreden over bent als je dacht. Werk liever klussen af waar je al eerder aan begonnen was, maar die je nog niet afgemaakt had. Ook zaken die met media, schrijven en uitgeven te maken hebben kunnen moeizaam verlopen en vertraging oplopen. Een oude vriend kan je opeens uitnodigen of benaderen.

De week begint met een zoneclips in Leeuw. Dat maakt veranderingen en transformaties makkelijker voor je. Je staat open voor iets nieuws en je pakt ook dingen die eerder mislukt waren weer makkelijker op. Venus gaat op zaterdag ook het teken Leeuw binnen dus dat versterkt het voorgaande extra. Saturnus en Mars maken een positieve combinatie op dinsdag. Je krijgt daardoor meer energie en motivatie. En met de Zon die ook op dinsdag het teken Maagd binnengaat, kan het niet anders dat je vol ijver aan de slag gaat.

Beste dag(en) van de week: 22 en 27 augustus

Weekhoroscoop vorige week

Behalve geld, dat deze week ook heel belangrijk voor je is, zijn seksuele verlangens en  lifestyle veranderingen dingen die je bezighouden. Probeer om niet te impulsief of te dominant te zijn in deze situaties.

Op maandag vindt er een maaneclips plaats in je huis van geld. Je brengt meer orde in je financiën waardoor je vertrouwen toeneemt. Je behoefte aan stabiliteit en zekerheid is groter. Op zaterdag gaat Mercurius in tegengestelde richting bewegen in Maagd. Hierdoor kan je je wat beperkt voelen. Je wilt je vooral vrij voelen. Je trekt je eigen ideeën en plannen eerder in twijfel. Ook kan je de neiging hebben om te groot te denken. Probeer met twee benen op de grond te blijven. Op zondag ontmoet de Zon de planeet Saturnus. Je vindt plezier maken nu even wat belangrijker dan werken en klusjes. Je trekt ook eerder de aandacht naar je toe en daar voel je je prima bij.

Beste dag(en) van de week: 13 augustus

 

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop