weekhoroscoop steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari) voor de week van 1-8 maart 2021

Horoscoop deze week

Tot en met vrijdag ben je meer bezig met de liefde en single Steenbokken zouden een nieuwe romance kunnen beginnen. Als je al een partner hebt dan kan je meer plezier krijgen in je relatie. Sommige Steenbokken kunnen ook hun oog laten vallen op iemand buiten de relatie. Verwacht het onverwachte, ook bij alledaagse bezigheden als boodschappen doen. Je kan een financiële meevaller hebben. 

In het weekend is er meer kans op spanningen in je relatie omdat je last hebt van wisselende stemmingen of omdat jullie andere behoeften hebben die botsen. Steenbokken die aan het daten zijn kunnen hun standaard verlagen om maar niet alleen te zijn. Als je behoeften niet vervuld worden, kan je de neiging hebben om meer te eten of te drinken.

Beste dag(en): 2 en 3 maart 2021

Horoscoop vorige week

Tot en met vrijdag ben je ambitieus met een doelgerichte energie. Je bent assertief en direct in je acties maar zonder al te agressief over te komen. Dat  imponeert mensen en maakt dat mensen graag met je samenwerken. Dit zijn dagen om te laten zien wat je kan en om de aandacht naar je toe te trekken. Ook liefdesrelaties hebben voordeel bij je toegenomen passie. 

In het weekend heb je geduld en doorzettingsvermogen en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel om je taken af te werken. Je bent vastbesloten om geen fouten te maken. Dit zijn dagen om eindelijk die lastige klussen aan te pakken die je uitgesteld hebt. Je kan anderen ook uitleg of instructies geven.

Beste dag(en): 24 en 25 februari 2021

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook:

maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2021
20 eigenschappen van de Steenbok
uiterlijke kenmerken van de Steenbok ascendant

  1. LET OP 17 en 18 juli ZIJN AL GEWEEST!!! ZIE ONDERAAN DEZE WEEKHOROSCOOP! PLAATS EVEN DE JUISTE!!!

    Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari) voor de week van 20-27 juli 2020

    Tot woensdag sta je open voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Je vertrouwt daarbij op je intuïtie. Je kan inzichten krijgen als je droomt of gewoon overdag. Je bent deze dagen ook geïnteresseerd in studeren, in computertechnologie, om je eigen website te bouwen of om te communiceren op het internet.

    Vanaf donderdag kan je bij toeval iemand ontmoeten die je gaat helpen bij een spirituele zoektocht of een zoektocht naar de waarheid. Je voelt mee met andere mensen en je helpt mensen die het minder goed hebben dan jij. Als je iets wilt doen of je ergens voor in wilt zetten, dan doe je dat met veel enthousiasme en dat werkt aanstekelijk. Een nieuwe romance is ook mogelijk. Anderen vinden je aantrekkelijk op een mysterieuze manier.

    Beste dag(en) van de week: 17 en 18 juli 2020

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *