Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari) voor de week van 9-16 juli 2018

Tot donderdag is het de ideale tijd om wat positieve veranderingen door te voeren in je lifestyle. Het hoeven geen grote veranderingen te zijn. Probeer wat losser te zijn en een beetje te experimenteren met nieuwe dingen.

Ga er vanaf vrijdag zoveel mogelijk op uit. Op die manier kom je de meeste kansen tegen en is de kans op groei, ontwikkeling en tevredenheid het grootst. Deze dagen heb je vooral het geluk aan je kant waar het om relaties gaat. Je ziet er goed uit en je voelt je zelfverzekerd. Daardoor spring je er positief uit bij allerlei sociale activiteiten. Single Steenbokken trekken eerder de aandacht van mogelijke partners.

Beste dag(en) van de week: 19 en 20  juli

Weekhoroscoop vorige week

Tot woensdag lijk je de wind mee te hebben. Dingen die je aanpakt lijken allemaal te lukken, zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen. Andere mensen zijn gul en behulpzaam. Je kan op materieel of spiritueel gebied groeien deze dagen. Je kan ook je horizon verbreden door verre reizen te maken of door nieuwe dingen te leren. De zoneclips op donderdag in Kreeft vindt plaats recht tegenover Pluto in jouw teken. Je kan iets in je leven veranderen dat je tegenhield om gelukkig te zijn en succes te hebben. Iets dat te maken heeft met liefde, geld of creativiteit.

Beste dag(en) van de week: 10 en 11 juli

 

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop
Lees ook 20 eigenschappen van de Steenbok