weekhoroscoop steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari) voor de week van 3-10 oktober 2022

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

Als de nieuwe week begint, bevindt Mercurius zich in je 9e huis van het verbreden van je horizon. Je bent in de stemming om nieuwe dingen uit te proberen. Die neiging wordt op donderdag nog eens extra versterkt als de Mercurius een gunstige combinatie vormt met Pluto. Je reislust neemt dan ook toe, dus trek er op uit als je de gelegenheid hebt.

Op zaterdag gaat Pluto weer in zijn normale richting bewegen en dat kan als een opluchting voelen. Nadat je een paar maanden de neiging hebt gehad om wat meer op jezelf te zijn, ben je nu weer wat meer op jezelf gericht, ben je socialer en wil je vaker met anderen van gedachten wisselen.

Op zondag vindt er een volle Maan plaats in je 4e huis van huis en gezin. Dit is ook een gunstige periode als je een huis wilt kopen of verkopen of je huis wilt renoveren of opnieuw wilt inrichten.

Lees ook je nieuwste Steenbok maandhoroscoop oktober hier.


Horoscoop vorige week

Begin deze week vormt Mars een driehoek met Saturnus. Dat maakt je heel praktisch, efficiënt en verstandig. Je kan heel goed de balans vinden tussen werk en vrije tijd. Dankzij Mars zie je problemen als uitdagingen die je vol goede moed te lijf kan gaan.

Op donderdag gaat Venus je 10e huis van carrière binnen. Venus maakt je charmant en die charme kan je gebruiken om een goede indruk te maken op collega’s, klanten en/of leidinggevenden.

Mercurius gaat op zondag weer in zijn normale richting bewegen. Dat gebeurt in je 9e huis waardoor je nieuwe energie krijgt om je horizon te verbreden. Je gaat op zoek naar nieuwe ervaringen, nieuwe avonturen en nieuwe kennis.

Beste dag(en): 28 en 29 september 2022

Andere weekhoroscopen

Weekhoroscoop Ram
Weekhoroscoop Stier
Weekhoroscoop Tweelingen
Weekhoroscoop Kreeft
Weekhoroscoop Leeuw
Weekhoroscoop Maagd
Weekhoroscoop Weegschaal
Weekhoroscoop Schorpioen
Weekhoroscoop Boogschutter
Weekhoroscoop Steenbok
Weekhoroscoop Waterman
Weekhoroscoop Vissen

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier


20 eigenschappen van de Steenbok
uiterlijke kenmerken van de Steenbok ascendant

  1. Hi,

   Het kan zo zijn dat je browser de oude versie opslaat. Door de pagina te verversen of cookies/cache te verwijderen zie je dan de nieuwste versie. Hij staat er namelijk wel sinds gisteren op…

 1. LET OP 17 en 18 juli ZIJN AL GEWEEST!!! ZIE ONDERAAN DEZE WEEKHOROSCOOP! PLAATS EVEN DE JUISTE!!!

  Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari) voor de week van 20-27 juli 2020

  Tot woensdag sta je open voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Je vertrouwt daarbij op je intuïtie. Je kan inzichten krijgen als je droomt of gewoon overdag. Je bent deze dagen ook geïnteresseerd in studeren, in computertechnologie, om je eigen website te bouwen of om te communiceren op het internet.

  Vanaf donderdag kan je bij toeval iemand ontmoeten die je gaat helpen bij een spirituele zoektocht of een zoektocht naar de waarheid. Je voelt mee met andere mensen en je helpt mensen die het minder goed hebben dan jij. Als je iets wilt doen of je ergens voor in wilt zetten, dan doe je dat met veel enthousiasme en dat werkt aanstekelijk. Een nieuwe romance is ook mogelijk. Anderen vinden je aantrekkelijk op een mysterieuze manier.

  Beste dag(en) van de week: 17 en 18 juli 2020

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.