weekhoroscoop steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

Laatst bijgewerkt:

Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari) voor de week van 10-17 november 2018

Als de nieuwe week begint, heb je behoefte aan harmonie en rust om je heen. Je vermijdt stress, ook in relaties. Je kan echte genieten om tijd thuis door te brengen met familie en vrienden. Bekende dingen doen je nu meer goed dan verandering of avontuur. Het zijn dagen om je batterij op te laten en wat te ontspannen.

Vanaf donderdag heb je meer tijd en aandacht voor romantiek. Single Steenbokken kunnen iemand leren kennen die veel ouder of jonger is. Steenbokken met een relatie kunnen zich wat afhankelijker voelen of meer behoefte hebben aan genegenheid. Veel relatieproblemen kunnen met een goed gesprek opgelost worden.

Beste dag(en) van de week: 12 en 13 december

Horoscoop vorige week

Als de week begint is je geest snel en helder. Dat helpt als je klussen moet doen waarbij je met je hoofd moet werken. Ook de communicatie verloopt vlot. Je hebt de neiging om je gedachten op papier te zetten of je mening op een andere manier openbaar te maken. Je neemt veel nieuwe informatie op en je kan je prima concentreren. Als je plannen of ideeën hebt, dan zijn dit geschikte dagen om ze met anderen te delen en te bespreken.

Vanaf vrijdag wordt je stemming sensueler, spiritueler en romantischer. Je wordt aantrekkelijker en single Steenbokken kunnen deze dagen hun volgende liefde ontdekken tegenkomen.

Beste dag(en) van de week: 7 en 8 december

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop
Lees ook 20 eigenschappen van de Steenbok

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant
Wie past bij de Weegschaal?