weekhoroscoop steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari) voor de week van 23-30 januari 2023

Horoscoop deze week

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

De week begint positief met op dinsdag een driehoek gevormd door de Zon in je 2e huis van geld en bezit en Jupiter, de geluksplaneet in je 4e huis van huis en gezin. Misschien krijg je financiële hulp van familie of krijg je een lening om je huis te verbouwen.

Venus gaat op donderdag je huis van geld en bezit verlaten. Dit zorgt er wel voor dat je wat minder geld uitgeeft en wat zuiniger gaat leven. Je kan nu weer verstandige beslissingen maken over geld en afzien van onnodige uitgaven.

Het weekend vormt de Mercurius in jouw teken een driehoek met Uranus in je 5e huis van romantiek en plezier. Deze dagen kunnen je plezier brengen in de vorm van een hobby, familie, liefde, reizen of vriendschappen.

Beste dag(en): 28 en 29 januari 2023

Lees ook je nieuwste Steenbok maandhoroscoop december hier.


Horoscoop vorige week

Op woensdag gaat Mercurius weer in zijn normale richting bewegen in jouw teken Steenbok. Dat is goed nieuws omdat dat ervoor zorgt dat je makkelijker je woorden en gedachten in daden kan omzetten. Je gedachten zijn scherper en je bent drukker in je hoofd. Relaties met broers en zussen of buren kunnen intensiever worden.

Op zaterdag vindt er een Nieuwe Maan plaats in je 2e huis van geld. Dat is gunstig. Als je al ideeën had over hoe je je inkomen kon vergroten, dan is het nu tijd om die ideeën in de praktijk te brengen. Je ben nu ook heel primitief als je geld wilt sparen of besparen.

Beste dag(en): 19 en 20 januari 2023

Andere weekhoroscopen

Weekhoroscoop Ram
Weekhoroscoop Stier
Weekhoroscoop Tweelingen
Weekhoroscoop Kreeft
Weekhoroscoop Leeuw
Weekhoroscoop Maagd
Weekhoroscoop Weegschaal
Weekhoroscoop Schorpioen
Weekhoroscoop Boogschutter
Weekhoroscoop Steenbok
Weekhoroscoop Waterman
Weekhoroscoop Vissen

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier


20 eigenschappen van de Steenbok
uiterlijke kenmerken van de Steenbok ascendant

  1. Hi,

   Het kan zo zijn dat je browser de oude versie opslaat. Door de pagina te verversen of cookies/cache te verwijderen zie je dan de nieuwste versie. Hij staat er namelijk wel sinds gisteren op…

 1. LET OP 17 en 18 juli ZIJN AL GEWEEST!!! ZIE ONDERAAN DEZE WEEKHOROSCOOP! PLAATS EVEN DE JUISTE!!!

  Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari) voor de week van 20-27 juli 2020

  Tot woensdag sta je open voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Je vertrouwt daarbij op je intuïtie. Je kan inzichten krijgen als je droomt of gewoon overdag. Je bent deze dagen ook geïnteresseerd in studeren, in computertechnologie, om je eigen website te bouwen of om te communiceren op het internet.

  Vanaf donderdag kan je bij toeval iemand ontmoeten die je gaat helpen bij een spirituele zoektocht of een zoektocht naar de waarheid. Je voelt mee met andere mensen en je helpt mensen die het minder goed hebben dan jij. Als je iets wilt doen of je ergens voor in wilt zetten, dan doe je dat met veel enthousiasme en dat werkt aanstekelijk. Een nieuwe romance is ook mogelijk. Anderen vinden je aantrekkelijk op een mysterieuze manier.

  Beste dag(en) van de week: 17 en 18 juli 2020

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *