weekhoroscoop steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari) voor de week van 15-22 april 2024

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

Bij de altijd zo serieuze Steenbok, lijkt deze week de creativiteit de overhand te krijgen. Deze dagen kan je jezelf uitdrukken op uiten op verrassende manieren. Die creativiteit kan je ook helpen als je wilt onderhandelen en met ideeën voor een compromis moet komen. Je bent goed in het uitspreken van mooie en sexy woorden waarmee je anderen het hoofd op hol kan brengen.

Op zaterdag als de Jupiter-Uranus combinatie plaatsvindt, kunnen er mooie dingen gebeuren. Dat kan ook gebeuren op het gebied van je liefdesleven, want je bent niet alleen creatiever, maar ook romantischer deze week. Bij single Steenbokken kan de liefde als de bliksem inslaan. Je bent flexibeler en je staat meer open en je kan opeens oplossingen zien voor problemen die al langer bestonden. Je ziet nu ook kansen en mogelijkheden waar je ze eerder niet zag.

Beste dag(en): 19 en 20 april 2024

Lees ook je nieuwste Steenbok maandhoroscoop hier.


Horoscoop vorige week

Op maandag is er een zonsverduistering en op woensdag bevinden de strenge Saturnus en de actieplaneet Mars zich heel dicht bij elkaar. Als je al wat langer twijfelde om in actie te komen op een bepaald gebied, dan zal de energie van woensdag hier een eind aan maken. Je neemt je verantwoordelijkheid en je zet door. Je laat het verleden los en je komt in beweging.

In het weekend zijn het goede dagen. Je denkt positief en je hebt goede ideeën. Je hebt aangename en nuttige gesprekken. Dit zijn uitstekende dagen om plannen te maken voor de toekomst en jouw ideeën met mensen te delen. Sociale activiteiten, reizen, zakendoen zijn dingen die je liggen. Je kan goed nieuws verwachten, hebt het geluk aan je kant. Dit zijn ook dagen om dingen te renoveren of te repareren of om je tuin op orde te brengen.

Beste dag(en): 13 en 14 april 2024

de weekhoroscopen van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier.

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens.


20 eigenschappen van de Steenbok
uiterlijke kenmerken van de Steenbok ascendant

  1. Hi,

   Het kan zo zijn dat je browser de oude versie opslaat. Door de pagina te verversen of cookies/cache te verwijderen zie je dan de nieuwste versie. Hij staat er namelijk wel sinds gisteren op…

 1. LET OP 17 en 18 juli ZIJN AL GEWEEST!!! ZIE ONDERAAN DEZE WEEKHOROSCOOP! PLAATS EVEN DE JUISTE!!!

  Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari) voor de week van 20-27 juli 2020

  Tot woensdag sta je open voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Je vertrouwt daarbij op je intuïtie. Je kan inzichten krijgen als je droomt of gewoon overdag. Je bent deze dagen ook geïnteresseerd in studeren, in computertechnologie, om je eigen website te bouwen of om te communiceren op het internet.

  Vanaf donderdag kan je bij toeval iemand ontmoeten die je gaat helpen bij een spirituele zoektocht of een zoektocht naar de waarheid. Je voelt mee met andere mensen en je helpt mensen die het minder goed hebben dan jij. Als je iets wilt doen of je ergens voor in wilt zetten, dan doe je dat met veel enthousiasme en dat werkt aanstekelijk. Een nieuwe romance is ook mogelijk. Anderen vinden je aantrekkelijk op een mysterieuze manier.

  Beste dag(en) van de week: 17 en 18 juli 2020

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *