weekhoroscoop weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober) voor de week van 23-30 mei 2022

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

Tot en met vrijdag voel je je blij en optimistisch en tevreden. Je hebt geluk op persoonlijk, professioneel en spiritueel gebied en je kan op deze gebieden een groei doormaken. Je kan complimentjes, kadootjes of geld krijgen. Dit is ook een goede tijd om een nieuwe studie te beginnen of reis te boeken.

In het weekend heb je moed, kracht en neem je snel het initiatief. Je kan soms wat moeite hebben om je enthousiasme in toom te houden. Vermijd de neiging om teveel risico’s te nemen en jezelf te overbelasten. Bij het leren van nieuwe lichamelijke activiteiten is het mogelijk dat je foutjes maakt of kleine ongelukjes hebt. Doe een beetje rustig aan en gebruik je zelfdiscipline om impulsief gedrag en rusteloosheid binnen de perken te houden.

Beste dag(en): 24 en 25 mei 2022

Horoscoop vorige week

Tot en met woensdag zijn het gunstige dagen voor je sociale leven, je liefdesleven en je creativiteit. Je hebt een vrije en open kijk op het leven en dat maakt dat je je ook op je gemak voelt in het gezelschap van anderen. Omdat je houding zo relaxt is, voelen anderen zich eerder tot je aangetrokken. Nieuwe contacten maken of een nieuwe liefde vinden is nu makkelijker omdat je interessant en opwindend wordt gevonden. Dit zijn ook gunstige dagen op financieel gebied. Je kan een meevaller hebben.

Vanaf donderdag ligt de nadruk op je denken, communiceren en korte uitstapjes maken. Je geest is alert en je kan snel denken, je snel aanpassen en je bent nieuwsgierig. Verwacht deze dagen meer contact, berichten en communicatie met buren, broers en zussen, klasgenoten of contacten over het internet. Dit zijn goede dagen om ideeën uit te wisselen, plannen te maken en nieuwe mensen te ontmoeten.

Beste dag(en): 17 en 18 mei 2022

Andere weekhoroscopen

Weekhoroscoop Ram
Weekhoroscoop Stier
Weekhoroscoop Tweelingen
Weekhoroscoop Kreeft
Weekhoroscoop Leeuw
Weekhoroscoop Maagd
Weekhoroscoop Weegschaal
Weekhoroscoop Schorpioen
Weekhoroscoop Boogschutter
Weekhoroscoop Steenbok
Weekhoroscoop Waterman
Weekhoroscoop Vissen

Lees ook…

Weet je niet welk teken, bereken het hier

Lees ook je maandhoroscoop mei 2022
Lees ook 20 Eigenschappen van de Vissen
20 eigenschappen van de Weegschaal
uiterlijke kenmerken van de Weegschaal ascendant

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.