Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober) voor de week van 24 april – 1 mei 2017

Je richt je aandacht deze week op de mensen in je leven of je steekt meer tijd in je relatie. Dat laatste is goed want je relatie kan wat extra tijd en aandacht gebruiken. Het is nu even nodig om tijd en aandacht aan je omgeving te besteden en een helpende hand te bieden waar nodig. Je versterkt tegelijkertijd je emotionele banden.

De nieuwe Maan op woensdag vindt plaats in Stier en daardoor richt je je aandacht op zakelijke kansen.  Je doet onderzoek of begint aan een transformatie van iets in je omgeving. Later in de week sta je open voor nieuwe ervaringen en heb je een positieve kijk op de dingen. Vrijdag gaat Venus, de planeet die heerst over jouw teken je huis van relaties binnen en de komende weken worden de mensen om je heen nog belangrijker voor je. Je stelt je charmant op en sluit je compromissen waar nodig. Einde van de week word je overvallen door een aanval van ijver en werk je hard aan klussen die graag wilt afwerken.

Beste dag(en) van de week: 24 en 25 april

Weekhoroscoop vorige week

Je houdt je aan het begin van deze week vooral bezig met dingen die je kent en waar je goed in bent. Je kiest liever voor het bekende, en dat geldt ook voor de mensen met wie je omgaat. Woensdag gaat de Zon het teken Stier binnen en vanaf dan werk je aan verandering of verbetering van dingen om je heen. Je doet onderzoek en richt je aandacht vooral op serieuze zaken.

Later in de week heb je echt de behoefte om vrij te nemen van je werk en je te richten op plezier. Op donderdag beweegt Mercurius zich in tegengestelde richting terug in het teken Ram, in je huis van relaties. Vanaf dan kan je last hebben van communicatieproblemen, je bent wat ongeduldiger of je hebt wat meer problemen met relaties. Doe waar je goed in bent en ga voor het compromis. Op vrijdag gaat Mars het teken Tweelingen binnen en dan gaat je interesse meer uit naar het onbekende en naar nieuwe ervaringen. Je bekijkt de dingen van de positieve kant.

Beste dag(en) van de week: 17 april

 

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop