weekhoroscoop weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober) voor de week van 13-20 juli 2020

Tot en met vrijdag wil je onafhankelijk zijn. Je wilt doen wat je zelf wilt, zonder te veel rekening te houden met anderen. Dit zijn goede dagen om je in te zetten om te krijgen wat je wilt en te doen waar je passie voor hebt. Je durft meer risico’s nemen dan normaal, ook in de liefde.

Vanaf zaterdag heb je meer zelfvertrouwen. Het is een goed weekend om na te denken over je verantwoordelijkheden die hebt naar anderen toe en om je te binden in relaties. Bij relaties, ook liefdesrelaties denk je misschien te veel na over praktische zaken en wat te weinig over gevoelens.

Beste dag(en) van de week: 17 en 18 juli 2020

Horoscoop vorige week

Tot en met woensdag voel je je sterk, moedig en sexy. Je neemt eerder het initiatief en je handelt met passie en gevoel. Je vechtlust kan boven komen als je jouw standpunten of die van geliefden moet verdedigen. Dit zijn dagen om je seksuele relatie te verbeteren. Je uitstraling en aantrekkingskracht maken je populair.

Vanaf donderdag voel je meer vrijheid. Er kunnen zich positieve veranderingen voordoen in je liefdesleven. Weegschalen kunnen een liefde op het eerste gezicht ervaren en een nieuwe romance beginnen. Ook bestaande relaties krijgen een opleving. Je creativiteit neemt toe en dit kan je helpen om je artistieke of muzikale mogelijkheden te ontwikkelen. Experimenteer met een nieuwe kapsel of nieuwe kleding.

Beste dag(en) van de week: 10 en 11 juli 2020

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop 2020
Lees ook 20 eigenschappen van de Weegschaal

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *