weekhoroscoop weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober) voor de week van 25 september-2 oktober 2023

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

Tot en met vrijdag is je stemming vriendelijk, sociaal en vol zelfvertrouwen. Je beleeft plezier aan je relaties die harmonieus zijn. Werken kan je wat meer moeite kosten, tenzij je werk hebt dat je heel leuk vindt. Door je houding en uitstraling trek je mensen naar je toe en laat je een goede indruk achter. Dat kan je helpen bij onderhandelingen of als je wilt solliciteren. De volle Maan op vrijdag maakt je roekelozer, impulsiever en vuriger.

In het weekend heb je een scherpe geest. Je zegt eerder eerlijk en direct wat je van dingen of mensen vindt. Dat doe je als Weegschaal natuurlijk zonder te kwetsen. Je bent creatief in het bedenken van oplossingen en in het onderhandelen. Omdat je zo goed bent met worden kan je ze ook op romantische gebied gebruiken en je geliefde lieve woordjes influisteren.

Beste dag(en): 29 en 30 september 2023

Lees ook je laatste Weegschaal maandhoroscoop hier

Horoscoop vorige week

Tot en met vrijdag ben je gevoeliger en heb je een sterke intuïtie en fantasie. Je kan wijze inzichten hebben over jezelf, de mensen om je heen en over de toekomst. Dit zijn dagen om je ideale toekomst te visualiseren. Denk na hoe je die ideale toekomst werkelijkheid kan maken. Doordat je je beter kan inleven in anderen zijn je relaties nog harmonieuzer dan normaal. Je begrijpt de mensen om je heen zonder woorden.

In het weekend voel je je emotioneel volwassen en zeker over jezelf. Anderen kunnen naar jou toekomen voor advies en troost. Familie is heel belangrijk voor je en je denkt vaker terug aan dingen uit je jeugd. Als het om je liefdesrelatie gaat zijn onderwerpen als trouw, betrokkenheid en loyaliteit heel belangrijk. Single Weegschalen die op zoek zijn naar een relatie zullen zich eerder aangetrokken voelen tot verstandige en sobere types.

Beste dag(en): 22 en 23 september 2023

Andere weekhoroscopen

Weekhoroscoop Ram
Weekhoroscoop Stier
Weekhoroscoop Tweelingen
Weekhoroscoop Kreeft
Weekhoroscoop Leeuw
Weekhoroscoop Maagd
Weekhoroscoop Weegschaal
Weekhoroscoop Schorpioen
Weekhoroscoop Boogschutter
Weekhoroscoop Steenbok
Weekhoroscoop Waterman
Weekhoroscoop Vissen

Lees ook…

Weet je niet welk teken, bereken het hier
20 eigenschappen van de Weegschaal
uiterlijke kenmerken van de Weegschaal ascendant

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *