weekhoroscoop weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober) voor de week van 5-12 december 2022

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

Op dinsdag gaat Mercurius je 4e huis van huis en gezin binnen. Deze dagen ben je meer bezig met persoonlijke zaken en gaan je gedachten vaak uit naar je geliefden en familie.

Als de volle Maan op woensdag je 9e huis van reizen en onderwijs binnengaat, kan je een sterke behoefte voelen om te gaan reizen of om je kennis uit te breiden. Je avontuurlijke kant komt boven. Omdat de Maan zich dicht bij Mars bevindt kan je heftige gevoelens hebben, snel in woede uitbarsten of juist helemaal verliefd op iets of iemand worden.

Op vrijdag gaat ook Venus je 4e huis binnen. Dit lijkt een ideaal weekend voor een familie reünie of een gezinsuitstapje. Richt je vooral op de dingen die je leuk vindt aan je familieleden en niet op de verschillen en ergernissen die er zijn.

Beste dag(en): 8 en 9 december 2022

Lees ook je laatste Weegschaal maandhoroscoop december hier

Horoscoop vorige week

De driehoek die Mars op maandag vormt met Saturnus maakt je avontuurlijk. Je wilt je horizon verbreden. Dat kan je letterlijk doen door te reizen of bedenkt activiteiten dichter bij huis waardoor je even aan de dagelijkse routine kan ontsnappen.

Als Mars en Venus op donderdag recht tegenover elkaar staan, kan je gedwongen worden om partij te kiezen in een conflict tussen vrienden of collega’s. Het liefst wil je geen van beiden teleurstellen, maar dat lijkt geen optie. Dus verzamel moed en kies een kant.

Op zaterdag neemt Neptunus zijn normale richting weer in en dat gebeurt in je 6e huis van werk en welzijn. Dat voelt als een opluchting. Depressieve gevoelens worden erdoor verlicht en nerveuze spanningen worden gekalmeerd.

Beste dag(en): 2 en 3 december 2022

Andere weekhoroscopen

Weekhoroscoop Ram
Weekhoroscoop Stier
Weekhoroscoop Tweelingen
Weekhoroscoop Kreeft
Weekhoroscoop Leeuw
Weekhoroscoop Maagd
Weekhoroscoop Weegschaal
Weekhoroscoop Schorpioen
Weekhoroscoop Boogschutter
Weekhoroscoop Steenbok
Weekhoroscoop Waterman
Weekhoroscoop Vissen

Lees ook…

Weet je niet welk teken, bereken het hier
20 eigenschappen van de Weegschaal
uiterlijke kenmerken van de Weegschaal ascendant

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *