Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober) voor de week van 21-28 mei 2018.

Als de week begint, neemt je energie toe, net als je zelfvertrouwen en je seksuele verlangens. Dit is op zijn sterkst op woensdag en komt door de invloed van Mars. Anderen voelen zich tot je aangetrokken en waarderen je vriendelijkheid en directheid. Je weet wat je wilt en je hebt ook de energie om het waar te maken.

De kansen op romantiek nemen later deze week deze week ook toe. Je hebt interessante ontmoetingen en de vonk kan zomaar overslaan. Je kan deze week een geheim ontdekken of extra informatie krijgen over geld, onroerend goed of een erfenis.

Beste dag(en) van de week: 21 en 22 mei

Weekhoroscoop vorige week

Vooral woensdag, maar eigenlijk de hele week heb je de neiging om los te breken van je verplichtingen en om vrij te zijn en zelf te bepalen wat je met je tijd doet. Je wilt nieuwe dingen beleven. Door deze neiging ben je ook origineler, creatiever en artistieker. Je bent impulsief en kan zonder te veel na te denken veranderingen doorvoeren in je leven. Doe geen dingen waar je spijt van krijgt.

Die behoefte aan nieuwe dingen, speelt op alle gebieden van je leven. Het kan over werk gaan, je liefdesleven, je lifestyle of hobby’s. Routineklusjes zijn lastig voor je. Weegschalen met een relatie kunnen hun plezier bij iemand anders zoeken en vreemd gaan. Single Weegschalen kunnen heel goed een nieuwe liefde vinden. De kans is wel groot dat het excentriek, apart en/of origineel persoon is.

Beste dag(en) van de week: 17 en 18 mei

 

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoopX