weekhoroscoop weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober) voor de week van 20-27 maart 2023

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop deze week

De week begint uitstekend voor Weegschalen. De Zon gaat op maandag je 7e huis van relaties binnen en de nieuwe Maan volgt op dinsdag. Deze dagen zijn geschikt voor liefde en romantiek en voor singles kan er een bijzondere ontmoeting met een potentiële liefde plaatsvinden.

Op donderdag vindt er een belangrijke verandering plaats als Pluto in je 5e huis van vermaak en plezier binnengaat. Pluto blijft daar zo’n 20 jaar. Pluto verlaat dus je 4e huis van huis en gezin, wat betekent dat je verantwoordelijkheden op huiselijk gebied kunnen afnemen. Wel zal je de komende 20 jaar lessen moeten leren over plezier en verantwoordelijkheid.

Op zaterdag gaat Mars, de actieplaneet je 10e huis van carrière binnen. Tijd om grootse nieuwe plannen te maken, uit te voeren en successen te boeken.

Beste dag(en): 24 en 25 maart 2023

Lees ook je laatste Weegschaal maandhoroscoop hier

Horoscoop vorige week

De week kan met wat verwarring beginnen. Vooral als je veel moet reizen voor je werk. Die verwarring wordt veroorzaakt Mars die een vierkant vormt met Neptunus. Deze combinatie kan illusies en conflicten veroorzaken. Check je reisschema als je op reis gaat of iets belangrijks moet regelen om fouten en vergissingen te voorkomen.

Verder ziet de week er een stuk beter uit. Venus gaat op donderdag je 8e huis van passie en intense emoties binnen. De Venus-energie zorgt voor een hechtere band met je geliefde. Als je single bent kan je een onvergetelijke of dramatische ontmoeting hebben met je toekomstige partner.

Op zondag gaat Mercurius je 7e huis van relaties binnen. Dit helpt je om beter te communiceren en dat is een goede aanvulling op al de passie en emoties die Venus veroorzaakt.

Beste dag(en): 17 en 18 maart 2023

Andere weekhoroscopen

Weekhoroscoop Ram
Weekhoroscoop Stier
Weekhoroscoop Tweelingen
Weekhoroscoop Kreeft
Weekhoroscoop Leeuw
Weekhoroscoop Maagd
Weekhoroscoop Weegschaal
Weekhoroscoop Schorpioen
Weekhoroscoop Boogschutter
Weekhoroscoop Steenbok
Weekhoroscoop Waterman
Weekhoroscoop Vissen

Lees ook…

Weet je niet welk teken, bereken het hier
20 eigenschappen van de Weegschaal
uiterlijke kenmerken van de Weegschaal ascendant

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *