Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober) voor de week van 23-30 oktober 2017

De komende week, en eigenlijk de komende 13 maanden, brengt je geld en rekeningen. Maar gelukkig lijkt er meer binnen te komen dan er uit gaat. Je zou iets kunnen kopen waar je al lang van droomde. Deze week kan je je focussen op de liefde en iemand die je leuk vindt, maar je richten op geld verdienen levert deze week meer op.

Je begint de week met een hoofd vol ideeën waar je zelf allemaal enthousiast over bent. Maar er één kiezen waar je je aandacht aan wilt besteden is lastig. On maandag gaat de Zon je huis van geld binnen. Er komen kansen en mogelijkheden op financieel gebied en dat zorgt voor een gevoel van zekerheid.

Beste dag(en) van de week: 27, 28 en 29 oktober.

Weekhoroscoop vorige week

Je energie en uitstraling zijn nog steeds groot. En je charme neemt deze week ook toe. Maar het gebied waar je het meeste geluk hebt vanaf deze week is geld. En deze periode duurt tot november 2018. Van lastige en moeizame relaties of het werk of privé heb je vanaf deze week minder last. Mensen in je omgeving kunnen wel onverwacht en onvoorspelbaar reageren. Dat geldt ook voor je geliefde.

Mercurius gaat op dinsdag je huis van geld binnen. Je probeert een financieel plan te maken dat bij je budget past. De Maan bevindt zich in je eigen teken in het midden van de week en op donderdag is er een nieuwe Maan. Richt je op nieuwe kansen en nieuwe plannen. Je bent vol moed en enthousiasme. Mars gaat jouw teken binnen op zondag. Dat geeft extra energie en maakt dat je meer openstaat voor nieuwe dingen en zelfs voor avontuur.

Beste dag(en) van de week: 18 en 19 oktober.

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop