weekhoroscoop weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober) voor de week van 20-27 september 2021

Horoscoop deze week

Tot en met woensdag heb je diepe gedachten en is de omgang met andere mensen intens. De Weegschaal horoscoop van deze week laat zien dat dit geschikte dagen zijn voor onderzoek en om geheimen en mysteries te ontrafelen. Probeer wel om al te extreme ideeën en complot theorieën te vermijden. Probeer je wat terughoudend op te stellen als je je gedachten wilt uiten. Doe je dat niet, dan kan je te maken krijgen met ruzie, kritiek of conflicten. Neem het zekere voor het onzekere en ga niet onnodig de strijd aan.

Vanaf donderdag voel je meer passie en moed en ben je meer toegewijd in je activiteiten. Je harde werk en zelfdiscipline zorgen voor respect en steun. Door een combinatie van moed en voorzichtigheid ben je goed in staat om wat extra risico’s te nemen. Je zelfvertrouwen is sterk en samen met je toegenomen seksuele energie is dat een positief teken als je wilt daten en voor de liefde en romantiek in het algemeen.

Beste dag(en): 24 en 25 september 2021

Horoscoop vorige week

Tot en met vrijdag zijn het blije dagen vol optimisme. Goede dingen lijken als vanzelf op je af te komen. Je bent sociaal en de relatie met de mensen in je omgeving is goed, net als met je collega’s. Dit zijn dagen om dingen te leren te creëren en om je welvaart en welzijn te vergroten. Je interesse in religie, politiek, sociale vraagstukken en spiritualiteit is groter dan normaal.

Vanaf zaterdag zijn relaties intens. Je laat duidelijker merken watje van iemand vindt en daarmee roep je een reactie op. Relaties verdiepen zich of je voelt je vrij om iemand los te laten. Dit zijn ook dagen om slechte gewoonten en verslavingen aan te pakken. Je hebt meer controle over je onderbewuste, je gevoelens en gedrag. Je bent ook goed in het oplossen van geheimen en mysteries.

Beste dag(en): 16 en 17 september 2021

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *