Weekhoroscoop Weegschaal

Laatst bijgewerkt:

Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober) voor volgende week 10-17 juni 2024

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop volgende week

Relaties zijn altijd belangrijk voor de Weegschaal, dat is deze week niet anders. Maar de Weegschaal zal zich begin van deze nieuwe week wel meer moeite moeten doen om de vrede te bewaren. Misschien word je gedwongen om een kant te kiezen en dat valt helemaal niet mee. Je bent eerder geneigd om toe te geven als anderen je dwingen of psychologische tactieken gebruiken. Stel je moedig en sterk op, je relaties zullen erdoor verbeteren.

Vanaf woensdag zijn het geschikte dagen voor sociale activiteiten en om leuke dingen te doen met vrienden. Je vindt 1 op 1 ontmoetingen leuker dan grote gezelschappen. Je geest werkt op volle sterkte en je bent gevoelig voor de sfeer en stemming van anderen en je pikt zelfs de kleinste details op. Maak gebruik van je sociale gevoeligheid als je wilt onderhandelen, zaken wilt doen of debatteren.

Beste dag(en): 13 en 14 juni 2024

Lees ook: Welke sterrenbeelden worden het snelst verliefd?

Lees ook je laatste Weegschaal maandhoroscoop hier

Horoscoop deze week

Deze week staat voor de Weegschaal in het teken van avontuur. Er kunnen zich deze week verschillende spannende mogelijkheden voordoen. Zoals gewoonlijk zal de Weegschaal de meeste moeite hebben om hier keuzes in te maken. Je vindt veel dingen leuk maar je hebt niet de tijd of energie om alles te doen. De nieuwe Maan op donderdag helpt je om meer op jezelf te vertrouwen en te groeien op persoonlijk gebied.

Vanaf donderdag laat je een positief beeld van jezelf zien en dat levert je veel populariteit en waardering op. Als je anderen om iets wilt vragen of iets van ze wilt lenen, dan zijn dit goede dagen. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en dat maakt de sociale contacten die je hebt aangenaam en nuttig. Leren en examen doen kan je ook goed afgaan.

Beste dag(en): 1 en 2 juni 2024

Lees ook de weekhoroscopen van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier.

Lees ook…

20 eigenschappen van de Weegschaal
uiterlijke kenmerken van de Weegschaal ascendant

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *