Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober) voor de week van 21-28 augustus 2017

Nog een aangenaam weekje voor jou Weegschaal. Je voelt je optimistisch en blij. Iemand kan je zomaar de liefde verklaren en je bent populair bij je vrienden. Vergeet niet om je af en toe eens terug te trekken, uit te rusten en vooral ook geestelijk bij te komen van de drukte. Doe deze week geen belangrijke aankopen zoals auto’s of computers. Wacht tot na 5 september.

De zoneclips op maandag in het teken Leeuw zorgt ervoor dat je meer open staat voor veranderingen en misschien besluit je je dromen waar te gaan maken. Zaterdag gaat Venus het teken Leeuw binnen waardoor je je onafhankelijker voelt en je af en toe behoefte hebt aan wat tijd alleen. De Zon die op dinsdag het teken Maagd binnengaat versterkt het gevoel dat het prettig is om alleen te zijn. Venus en Uranus ontmoeten elkaar op donderdag en daardoor kan je wat opstandig en tegendraads zijn.

Beste dag(en) van de week: 25 augustus

Weekhoroscoop vorige week

Je bent deze week druk met sociale activiteiten, flirten en plezier maken. Je bent populair. Niet alleen bij vrienden ook bij ouders en andere autoriteiten. Maar met al die pleziertjes vliegt het geld je zak uit. Probeer ook wat in je zak te houden. Je zult deze week misschien ook af en toe moeten kiezen tussen huis of carrière of veiligheid en een nieuwe uitdaging.

Je voelt je misschien wat rusteloos doordat Venus recht tegenover Pluto staat op dinsdag. Hierdoor heb je ook de neiging om te blijven graven tot je weet of begrijpt wat je wilt weten. Probeer het los te laten als het niet lukt. Woensdag tot vrijdag zit je lekker in je vel. Je vindt een manier om je gevoelens te uiten. Het weekend brengt je in een wat nostalgische stemming.

Beste dag(en) van de week: 16 en 17 augustus

 

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop