Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober) voor de week van 19-26 maart 2018.

Ook voor jou geldt dat het vanaf deze week tot 15 april verstandig is om geen grote projecten of relaties te beginnen en geen grote aankopen te doen.  Tot die datum kan je last hebben van besluiteloosheid, vergissingen, valse starts en vertraging. Vooral op het gebied van financiën, gezondheid en seksuele verleidingen. Een ex-geliefde kan plotseling weer in je leven opduiken. Onderzoek en het zoeken naar informatie is iets dat je goed ligt deze week.

De mensen in je leven vragen het meeste van je aandacht deze week. En dat blijft nog wel even zo doordat de Zon op dinsdag je huis van relaties binnengaat en Mercurius in dat huis op donderdag tegengesteld gaat bewegen. Spreek je uit en pak problemen of zaken die spelen in relaties aan. Het belang daarvan wordt nog versterkt door de combinatie die Pluto en Venus maken op vrijdag waarbij het gaat om machtsstrijd en het onder de duim houden van mensen.

 

Beste dag(en) van de week: 22 maart

Weekhoroscoop vorige week

Weegschalen kunnen deze week een cadeau, een nieuwe aanwinst of goed nieuws verwachten. Iets dat belangrijk is voor je hele gezin. De week is ook gunstig voor bezit of onroerend goed. Zowel om dingen te kopen of te verkopen. Deze week kunnen zich ook onverwachte gebeurtenissen voordoen waardoor je je plannen moet veranderen of plotseling op reis moet gaan. Hou ook je uitgavenpatroon goed in de gaten. Je kan makkelijk meer uitgeven dan de bedoeling is.

Op zaterdag vindt er een nieuwe Maan plaats in je huis van werk. Dat zorgt voor een golf van energie waardoor je een aantal kleine klussen snel kan afwerken. Mars gaat het huis van de huis en gezin binnen op zaterdag. Je besteedt meer aandacht aan de mensen om je heen en je maakt het extra gezellig thuis.

Beste dag(en) van de week: 13 en 14 maart

 

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop