weekhoroscoop weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober) voor de week van 19-26 april 2021

Horoscoop deze week

Tot en met vrijdag kan je succes verwachten door positieve veranderingen die om je heen plaatsvinden. Je zit in een periode van spirituele groei, welvaart en vooruitgang van je carrière. Je kan een ware groeispurt doormaken. Dit is een tijd waarin je tevreden kan zijn over je eigen prestaties. Je succes gaat gepaard met meer invloed en populariteit.

Vanaf zaterdag heb je veel zelfvertrouwen en ambitie. Je aandacht en focus liggen op het behalen van je doelen en op vooruitgang in het algemeen. Je kan nu op een positieve manier de aandacht naar je toetrekken zowel in je werk als in je privéleven. Je bent enthousiast maar realistisch over je vooruitzichten en je eigen vaardigheden en talenten.

Beste dag(en): 21 en 22 april 2021

Horoscoop vorige week

Van maandag tot en met woensdag heb je meer zelfvertrouwen, kracht en moed. Dit zijn goede dagen voor fysieke en/of competitieve activiteiten zoals sport of zwaar lichamelijk werk. Liefdesrelaties bloeien op door je liefdevolle stemming en uitstraling. Je seksuele energie neemt ook toe en anderen vinden je aantrekkelijker dan normaal.

Vanaf donderdag is je geest heel actief en communiceer je meer. Activiteiten als studeren, onderzoek doen en het oplossen van vraagstukken of mysteries liggen je nu goed. Je kan ook goed debatteren en je kan je inzetten om een zaak van jezelf of anderen te verdedigen. Je hoeft ruzie of onenigheid niet uit de weg te gaan, maar denk goed na met wie je de strijd aan wilt gaan.

Beste dag(en): 14 en 15 april 2021

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

weekhoroscoop ramweekhoroscoop stierweekhoroscoop kreeft
RamStierTweelingenKreeft
week horoscoop leeuwweek maagdweegschaal week horoscoopweekhoroscoop schorpioen
LeeuwMaagdWeegschaalSchorpioen
week boogschutter horosocopwatermanweek vissen
BoogschutterSteenbokWatermanVissen

Lees ook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *