Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober) voor de week van 26/6-3/7 2017

Als de week begint ben je toe aan iets anders, iets nieuws. Je bent ook wat moediger en je doet daardoor eerder iets ongewoons of onverwachts. Je staat open voor het ongewone en bent bereid om iets nieuws uit te proberen.

In het midden van de week sta je meer in contact met je gevoel. Je intuïtie is sterker en je kan jezelf makkelijk verliezen in dagdromen en fantasieën. Werken doe je het liefste alleen en zonder de aandacht naar je toe te trekken. Je bent gevoeliger, begripvoller en je geeft eerder toe. Later in de week staat de Maan in jouw teken en dat geeft je extra energie. Maak gebruik van je communicatieve vaardigheden, dat zal je succes in je werk opleveren maar ook in de privésfeer. Eind van de week moet je misschien kiezen tussen huis en werk. De planeten laten zien dat je beter voor je huis kan kiezen.

Beste dag(en) van de week: 30 juni en 1 juli

Weekhoroscoop vorige week

Als de week begint, zijn de mensen in je leven belangrijk voor je. Je geeft ze meer aandacht en je bent behulpzaam. Je voelt je goed als je in het gezelschap van anderen bent en als je anderen helpt. Op dinsdag komt Venus, de planeet die heerst over jouw teken, in de buurt van Neptunus. Je kan je dan beter inleven in andere mensen en je offert jezelf dan eerder op. Je bent gevoeliger en artistieker dan normaal. I

n het midden van de week doe je je best om iets of om mensen beter te begrijpen. Je zoekt alles tot de bodem uit. De Zon en Mercurius gaan op woensdag allebei je huis van carrière en lifestyle binnen. Je maakt daardoor vooruitgang met je doelen en je hebt ook het gevoel dat je vorderingen maakt. Je aanpak is praktisch. De nieuwe Maan in Kreeft ook in je huis van carrière versterkt dit nog eens. Je wordt opgemerkt door je juiste mensen en je krijgt erkenning of complimenten.

Beste dag(en) van de week: 20, 22, 23 en 24 juni

 

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

     
 RAM STIER TWEELINGEN  KREEFT
     
 LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN
       
BOOGSCHUTTER STEENBOK  WATERMAN  VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop