Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober) voor de week van 15-22 september 2018

Tot woensdag ben je nóg charmanter dan normaal en nemen je communicatievaardigheden toe. Je kan mensen letterlijk betoveren met je elegantie en vriendelijkheid. Je hebt ook een goed oog voor koopjes. Vooral wat betreft mode, sieraden, beautyproducten en spullen om je huis mooier te maken. Als je daarbij ook nog moet onderhandelen dan krijg je zeker je zin.

Vanaf woensdag neemt je zelfvertrouwen en enthousiasme toe. Je begint nu vol goede moed aan projecten. Je voelt je sterk en moedig en je pakt vol vertrouwen moeilijke taken op. Zo kan je indruk maken op mensen, leidinggevenden of op iemand waar je een oogje op hebt.  Door je charismatische uitstraling doe je het goed in de liefde.

Beste dag(en) van de week: 19 en 20 oktober

Weekhoroscoop vorige week

De nieuwe Maan in Weegschaal, jouw teken maakt dit een goede week voor een nieuw begin. Je voelt je energiek en gemotiveerd. Deze Maan maakt je ook gevoeliger, sympathieker en meelevender met mensen in je omgeving. Ook als je je lifestyle wilt aanpassen en gezonder wil gaan leven is deze week een goed moment om dat te doen.

Vanaf woensdag heb je de behoefte om alles goed onder controle te houden. Dat kan makkelijk tot conflicten leiden, vooral met mensen met een autoritaire rol. Probeer de dingen een beetje los te laten en er wat relaxter mee om te gaan.

Beste dag(en) van de week: 9 en 10 oktober

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop
Lees ook 20 eigenschappen van de Weegschaal