Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober) voor de week van 11-18 december 2017

De nadruk deze week ligt op klusjes, administratie, kennissen, communicatie en reizen. Maak to-do lijstjes met alle taken, adressen en telefoonnummers en werk het met aandacht af zodat je niks vergeet. Je kan vrij plotseling romantische gevoelens krijgen voor een kennis of vriend of iemand die je kent uit het verleden. Aan het eind van de week en de komende weken wordt geld steeds belangrijker en daar ligt ook je geluk.

Beste dag(en) van de week: 11, 12 en 14 december

Weekhoroscoop vorige week

De komende weken zijn oppervlakkige contacten, administratie, emails en korte uitstapjes belangrijk voor je. Het contact met één speciaal iemand kan wat minder oppervlakkig zijn. Hij of zij is duidelijk geïnteresseerd in je. Neem af en toe de tijd om je leven en de toekomst te overdenken. Misschien is het tijd om je toekomstplannen te veranderen.

Je werkt deze week aan uitbreiding of het maken van ruimte.  Op zaterdag gaat Mars je huis van geld binnen. De komende weken probeer je meer stabiliteit en veiligheid op dat te gebied te krijgen. Er kunnen zich ook nieuwe kansen voordoen op dit gebied. Venus en Neptunus ontmoeten elkaar op zondag waardoor je je eerder verliest in dagdromen en veel fantasie hebt.

Beste dag(en) van de week: 5 en 6 december

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

   
 RAMSTIERTWEELINGEN KREEFT
   
 LEEUWMAAGDWEEGSCHAALSCHORPIOEN
    
BOOGSCHUTTERSTEENBOK WATERMAN VISSEN

 

Lees ook je maandhoroscoop en jaarhoroscoop