weekhoroscoop weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober) voor volgende week 26 februari-4 maart 2024

>>Wie de oude versie ziet moet even F5 of voor apple cmd+R doen

Horoscoop volgende week

De Weegschaal is altijd wel creatief, maar je weekhoroscoop laat zien dat dat deze week versterkt wordt. Je kan die creativiteit in je werk gebruiken maar ook voor een hobby of gewoon in je dagelijkse bezigheden. Deze week heb je ook nog eens een rijke fantasie waardoor je extra inspiratie krijgt en waardoor saaie dingen minder saai worden.

Vanaf donderdag voel je je ambitieus, energiek en neem je eerder het initiatief. Vooral sporten waarbij je de competitie aan moet gaan, gaan je goed af. Je positieve instelling en enthousiasme helpen je als je aan nieuwe projecten wilt beginnen of ergens het voortouw in wil nemen. Je kan goed leiding geven want de Weegschaal is niet snel te bazig of te impulsief.

Beste dag(en): 1 en 2 februari 2024

Lees ook je laatste Weegschaal maandhoroscoop hier

Horoscoop deze week

De weekhoroscoop laat zien dat tot en met vrijdag dit de beste tijd van het jaar is voor romantiek en sociale activiteiten. Je hebt een sexy uitstraling waardoor je veel aandacht krijgt. Je bent zowel in staat om liefde en affectie te geven als te ontvangen. Je hebt genoeg zelfvertrouwen en je bent assertief in het aangeven van wat je wensen en verlangens zijn.

Met de Zon in Vissen ben je geïnteresseerd om je dagelijkse routine te verbeteren. Zo kan je bijvoorbeeld je keuken eens goed opruimen en opnieuw organiseren en alle ongezonde voedingsmiddelen de deur uitdoen. Of je kan besluiten om een app te gaan gebruiken om meer te bewegen. Je hebt zowel geduld als doorzettingsvermogen en dat helpt je hierbij. Je seksuele energie neemt toe en dat is een goed teken voor je liefdesrelatie

Beste dag(en): 24 en 25 februari 2024

Lees ook de weekhoroscoop van de:

Lees ook…

Weet je niet welk teken, bereken het hier
20 eigenschappen van de Weegschaal
uiterlijke kenmerken van de Weegschaal ascendant

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *