Maandhoroscoop april voor het sterrenbeeld Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Liefde & relaties

April begint wat minder rooskleurig voor Weegschalen. Je interesse in alles wat met liefde en relaties te maken heeft, is groot deze maand. Dat komt omdat de Zon zich in je huis van relaties bevindt. Maar Mars de heerser van dit huis, staat in een zwakke positie en Venus, de liefdesplaneet beweegt zich in tegengestelde richting in een huis waar het draait om verantwoordelijkheden en werk. Er kan dus van alles gaande zijn in je liefdesleven. Van een crisis tot gezamenlijke verantwoordelijkheden die zwaar op de relatie drukken. Gelukkig verandert dit het laatste deel van april in je voordeel. Mars gaat dan naar een betere positie en Venus gaat je huis van relaties binnen.

Werk & geld

Met Venus, de planeet die heerst over het teken Weegschaal in je huis van werk, slokt je werk veel van je tijd op. Je verantwoordelijkheidsgevoel is groot en je probeert zoveel mogelijk klussen weg te werken. Je gaat misschien wat minder efficiënt te werk en je bent wat trager dan normaal, vooral het eerste deel van de maand als Venus zich tegengesteld beweegt. Aan de andere kant wordt Venus wel gesteund door de geluksplaneet Jupiter in het teken Weegschaal. Dat maakt veel goed.

Geld is een uitdaging deze maand. Mars de heerser van je huis van geld bevindt zich in je andere financiële huis dat gaat over investeringen, zaken, erfenissen, fondswerving, enz. En verder bevindt retrograde Mercurius zich daar ook.

April biedt dus zeker kansen voor succes, maar er is ook risico op verlies of missers.

Gezondheid & energie

Gedurende april heeft je gezondheid extra aandacht nodig. Tenminste, dat laat de positie van Venus zien. Maar het kan ook betekenen dat je meer interesse hebt in het verbeteren van je conditie, lifestyle of therapieën ondergaat.

Het betekent in ieder geval dat je voorzichtig moet zijn en je gezondheid serieus moet nemen.

 

Advies: Ga verstandig om met je geld en zorg dat documenten en contracten perfect in orde zijn.

 

 

De weekhoroscoop Weegschaal
Lees de horoscoop van de vorige maand
Lees de horoscoop Weegschaal 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Hier vind je de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman