maandhoroscoop weegschaal

Horoscoop Weegschaal augustus 2019

Maandhoroscoop augustus 2019 voor het sterrenbeeld Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Liefde & relaties

Je sociale leven is druk deze maand Weegschaal. Je gaat veel uit en je hebt veel feestjes te vieren. Goed voor single Weegschalen want daardoor is de kans dat je iemand ontmoet groter. Neem deel aan groepsactiviteiten en ga daten. 

Als je al een relatie hebt, doe je er goed aan om je partner niet jaloers te maken. Je behoefte aan vrijheid is groter en dat kan makkelijk verkeerd opgevat worden en de oorzaak zijn voor achterdocht en discussies. 

Uranus, de planeet die heerst over je 5e huis van de liefde gaat tegengesteld bewegen op 12 augustus. Dat is een reden te meer om na te denken over hoe je laat zien wat je behoeften zijn binnen een relatie, hoe je denkt over wederzijds vertrouwen en hoe je je liefde aan een ander toont. Pas deze maand op met buitenechtelijke affaires. De kans is groot dat het aan het licht komt en een rel veroorzaakt. 

Werk & carriére 

Als je vooruit wilt in je carrière en wilt uitblinken, dan kan je dat deze week het beste doen door samen te werken met anderen, door je aan te sluiten bij groepen of door een baan te zoeken bij grote organisaties of bedrijven. De nieuwe Maan van 31 juli in je 11e huis van vriendschappen en vrienden, laat zien dat er nieuwe kansen komen voor nieuwe projecten en nieuwe vormen van samenwerking. 

Het kan voor Weegschalen ook een goed idee zijn om een online bedrijf te beginnen of om jezelf online te promoten. Weegschalen denken deze maand meer na over hun roeping over wat de perfecte baan voor hen zou zijn. De kans dat je iets vindt dat bij je past is groot. De volle Maan op 15 augustus kan een moment zijn dat je een belangrijke beslissing moet maken over je toekomst. 

Je hebt genoeg geld deze maand, maar het hangt niet over. Je financiële situatie kan wat instabiel zijn. Blijf uit de buurt van gokken en lenen.

Body & mind

In augustus 2019 heb je voldoende energie en is je humeur goed. Dat geldt vooral voor de eerste helft van de maand. Als Mars, Venus, de Zon en Mercurius de tweede helft je 12e huis binnengaan, kan je wat meer in jezelf gekeerd zijn en wisselende stemmingen hebben. Werk aan je conditie en zorg in het bijzonder voor meer spierkracht. 

Advies

Een oude liefde kan proberen om je leven weer binnen te komen. Vraag je af of je dat wel wilt.


Vorige maand: juli 2019

Liefde & relaties

Veel Weegschalen hebben in juli 2019 de neiging om hun verleidingskunsten uit te proberen. Je hebt behoefte aan spanning en avontuur in je liefdesleven en je flirt er vrolijk op los. Probeer daarbij wel wat rekening te houden met de gevoelens van anderen. Geef ze bijvoorbeeld geen valse hoop.

Aan avontuur zal je deze maand ook geen gebrek hebben. Zeker omdat er ook spanningen kunnen zijn. Iemand kan zich makkelijk verraden voelen omdat de verwachtingen die ze hadden te hoog waren en jij daar niet eerlijk in was. De kans dat relaties die deze maand beginnen uitgroeien tot stabiele langdurige relaties, is klein.

Weegschalen met een relatie die te leiden heeft onder gevoelens van wantrouwen of ontrouw, kunnen daar hun energie insteken en ervoor zorgen dat hun relatie sterker wordt en dat het onderlinge vertrouwen verbetert.

Werk & carrière

Je 10e huis van carrière is druk bezocht door verschillende planeten en ook de Zon- en Maaneclips spelen een rol. De Zoneclips vindt ook plaats in je 10e huis. Dat kan wijzen op veranderingen binnen het bedrijf waar je voor werkt. Maar je kan ook zelf een andere richting inslaan of je baan opzeggen.

Over het algemeen zullen Weegschalen meer hun best moeten doen om op een positieve manier op te vallen. Je kan bovendien ontevreden zijn over je inkomsten of de beloning die je voor je werk krijgt.

De Maaneclips laat je inzien dat het belangrijk is om wat spaargeld achter de hand te houden. Dat geld kan je nodig hebben voor onverwachte uitgaven of als je je huis wilt verbeteren/verfraaien.

Lichaam en geest

Je kan je deze maand wat minder energiek voelen. Je maakt je misschien wat meer zorgen over de toekomst, vooral op het gebied van werk. Dat kan leiden tot besluiteloosheid, irritaties en frustraties. Zoek het gezelschap van vrienden om je te ontspannen en win advies in van iemand die je vertrouwt. Zo iemand kan je horizon verbreden en je helpen bij het doorhakken van knopen.

Advies

Zit niet bij de pakken neer als het even tegenzit. Pak jezelf bij elkaar en ga weer door.


Ook interessant
Jaarhoroscoop 2017 Vissen