Maandhoroscoop mei voor het sterrenbeeld Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Liefde & relaties

Venus de planeet die heerst over het teken Weegschaal, trekt deze maand nog door je huis van relaties. Dat is al langer zo, vanaf 3 januari en een deel van de tijd bewoog Venus tegengesteld. Venus blijft nog tot 6 juni in dit huis en dat betekent dat er zaken opgehelderd worden, problemen worden opgelost of in ieder geval opgehelderd.

Venus maakt een vierkant met Pluto rond 19 mei en staat recht tegenover Saturnus rond 25 mei. Dat belooft een aantal uitdagingen of hindernissen die overwonnen waardoor je op het juiste pad gezet wordt. Vaak heeft dat met iets nieuws of met een verandering te maken.

Werk & geld

Met de Zon in één van je financiële huizen en met een volle Maan in je andere financiële huis, lijkt je materiële motivatie deze maand erg sterk. De Maan is ook de planeet die heerst over het huis van carrière van de Weegschaal. Het lijkt erop dat onroerend goed zaken, het kopen of verkopen van een huis deze maand een rol kunnen spelen.

Mars wakkert je interesse aan in opleidingen of cursussen, cultuur, reizen, internet en samenwerken op afstand. Je kunt deze maand wel te maken krijgen met competitie, rivaliteit en onenigheid. Maar je hebt wel het geluk aan je kant.

Gezondheid & energie

De situatie blijft een beetje gespannen en gestrest. Vooral het tweede deel van mei als Venus, de planeet die heerst over Weegschaal, een ongunstige combinatie maakt met de planeet die heerst over je huis van gezondheid. Overdrijf niets en leid je leven zoveel mogelijk met orde en regelmaat.

Advies: Werk aan je instelling. Probeer wat meer ontspannen door het leven te gaan en minder te piekeren.

 

De weekhoroscoop Weegschaal
Lees de horoscoop van de vorige maand
Lees de horoscoop Weegschaal 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Hier vind je de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman