Maandhoroscoop juli voor het sterrenbeeld Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Liefde & relaties 

Tijdens de maand juli heb je niet veel met gevoelens. Je vindt andere dingen belangrijker zoals status en aanzien bijvoorbeeld. Je voelt je daardoor aangetrokken tot (mogelijke) partners die je kan bewonderen of die je kunnen helpen om je eigen sociale positie te verbeteren.

Het is ook mogelijk dat Weegschalen met een relatie aan een gemeenschappelijk doel werken of dat jullie samen sociale ambities hebben. Ook één van beiden kan succes hebben op het werk waar jullie dan samen profijt van hebben.

Het is aannemelijk dat jullie deze maand samen culturele of spirituele activiteiten ondernemen of op reis gaan. Single weegschalen kunnen een partner vinden die in het buitenland woont.

Werk en carrière

Juli is een motiverende, uitdagende en veeleisende maand. De Zon en Mars bevinden zich in je huis van carrière en die sporen je allebei aan tot competitie, initiatief en leiderschap.

De Zon zorgt dat je doelen stelt, dat je prestige en waardering belangrijk vindt en dat je jezelf uitspreekt en dat je uitblinkt. Mars zorgt voor actie, moed en vastberadenheid en maakt dat je het gevecht aangaat om je doelen te bereiken. Het is een krachtige combinatie die voor een boost in je carrière kan zorgen. Maar verwacht niet dat het allemaal soepel verloopt. Het zal niet zonder opwinding en confrontaties verlopen.

Studie en reizen kunnen een rol spelen deze maand. Je financiële situatie is afhankelijk van acties en beslissingen die je neemt op je werk.

Lichaam en geest

Juli kan stress en spanningen opleveren voor Weegschalen, vooral het eerste gedeelte van de maand. Het is belangrijk dat je manieren vindt om je te ontspannen. Neem korte momenten van pauze of rust en probeer problemen zo afstandelijk mogelijk zonder emotioneel betrokken te raken.

Advies: Benader zaken met humor en wind je niet te veel op.

 


Vorige maand: Maandhoroscoop juni 2017

Liefde & relaties

Oh, oh, tijdens de maand juni spelen geld en carrière zo’n belangrijke rol, dat er maar weinig tijd overblijft voor relaties. Laat staan liefde.

Binnen je liefdesleven zullen discussies dan ook vooral gaan over geld en werk. En als jullie samen iets ondernemen, zal dat vooral door genoemde onderwerpen gemotiveerd worden. Dus als de ene partner moeite doet om op het werk of op sociaal vlak vooruit te komen, dan zal de andere partner dat moeten ondersteunen.

Communicatie binnen de relatie kan wat moeizaam gaan deze maand. Gelukkig is dit iets dat tijdelijk is.

Werk en carrière

Met de strijdlustige planeet Mars in je huis van carrière wordt de maand juni vooral een maand met veel competitie. Je werkt aan je doelen, je spreekt je duidelijk uit en je vecht voor de dingen die je voor elkaar wilt krijgen, je vertrouwt op jezelf en je wilt jezelf bewijzen. Je toont zelfs leiderscapaciteiten.

Deze positie van Mars kan je succes en overwinningen brengen. Maar het is ook een stand die kan zorgen voor ongehoorzaamheid waardoor je problemen kan krijgen met leidinggevenden of andere autoriteiten. Geld komt deze maand van twee kanten: door je werk en van sponsors, giften of erfenissen bijvoorbeeld. Juni is een goede maand voor zaken en financiële activiteiten.

Lichaam en geest

In juni kan de Weegschaal makkelijk te veel stress opbouwen en dat zet je dan eerder aan tot ongezond gedrag als te veel eten en drinken, snoepen, enz. Ook de positie van Venus kan deze maand bijdragen tot onrust en pessimisme. Maar juni is wel een goede maand om je eigen gedrag te analyseren en goed naar je onderbewustzijn te luisteren.

Advies

Koop iets moois voor jezelf of voor je huis.

 

De weekhoroscoop Weegschaal
Lees de horoscoop Weegschaal 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Hier vind je de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman