maandhoroscoop weegschaal

Horoscoop Weegschaal november 2019

Maandhoroscoop november 2019 voor het sterrenbeeld Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Liefde & relaties

Mars de planeet die heerst over je 7e huis van relaties trekt door het teken Weegschaal tot 19 november. De eerste week van de maand maakt Mars een negatieve combinatie met Pluto. Dat kan zorgen voor misverstanden of ruzie over geld. Jij en je partner kunnen het maar moeilijk eens worden als het over gezamenlijke uitgaven gaat of over het kopen van een huis. 

Tot 26 november trekt Venus door je huis van communicatie samen met Jupiter. De Zon komt er vanaf 22 november bij. Dit is goed nieuws. Je weet de goede woorden en houding te vinden en je stelt mensen op hun gemak met humor en een slimme aanpak. Ook je partner is gevoelig voor je charme. 

Single Weegschalen hebben meer kans om iemand tegen te komen tussen 1 en 20 november. Je hebt de neiging om hals over kop verliefd te worden en dat kan je helemaal uit je evenwicht brengen. Blijf wel je hoofd gebruiken. 

Werk & carriére 

Mercurius beweegt tegengesteld tot 20 november in je 2e huis van inkomsten uit geld. Dit is een goede tijd om na te gaan of doelen of gedrag van vroeger een negatieve invloed hebben gehad op je financiële situatie van nu. Mercurius maakt harmonieuze combinaties met Saturnus en Neptunus en dat helpt je om in een realistische manier plannen te maken of onderhandelingen te voeren. 

Vanaf 20 november gaat Mars je 2e huis binnen. Samenwerken of groepsprojecten lijken daardoor meer op te leveren. Je kan nu ook heel goed onderhandelen over een salarisverhoging. 

Mensen met wie je samenwerkt kunnen het idee hebben dat je teveel risico’s neemt. Probeer nieuwe dingen te leren zodat je meer kansen krijgt om door te groeien in je werk. 

Body & mind

November is een goede maand als het om je gezondheid en energie gaat. Emotionele spanningen kunnen wel een rol spelen maar het lukt je om optimistisch te blijven. Dit is een goede maand om veranderingen in je dieet of lifestyle aan te brengen. Maar verdiep je wel goed in de manier waarop of vraag advies aan een professional. 

Advies

Wees niet arrogant en stel geen eisen aan mensen in je omgeving. Met vriendelijk gedrag bereik je veel meer.


Vorige maand: oktober 2019

Liefde & relaties

In oktober kan de Weegschaal een spannend liefdesleven hebben. Je partner kan proberen om je hart opnieuw voor zich te winnen en overlaadt je met aandacht. Mars die vanaf 4 oktober door je eigen teken trekt, helpt je door je moediger en actiever te maken.  Single Weegschalen profiteren ook van de stand van Mars, die meer liefdeskansen hun kant opstuurt. 

De Zon trekt door Weegschaal tot 23 oktober. Het geeft je glans en maakt je onweerstaanbaar, extra aantrekkelijk en verleidelijk. Vrienden spelen een grote rol en kunnen als matchmaker spelen of een blind date voor je regelen. 

In oktober kan je liefdesleven ten goede veranderen. Op 14 oktober activeert de volle Maan je 7e huis van relaties. Dat is een krachtig moment voor een nieuw begin of het afsluiten van een periode binnen een relatie. 

Werk & carriére 

Pluto neemt op 3 oktober zijn normale richting weer aan, op dezelfde dag dat Mercurius het 2e huis van geld uit inkomsten binnengaat. Op 8 oktober volgt Venus. Het lijkt erop dat je kansen krijgt om je inkomsten te verbeteren en kan laten zien wat je waard bent. 

Weegschalen kunnen moeite hebben om persoonlijke waarde van materiële waarde te onderscheiden of ze kunnen teveel geld uitgeven aan hun uiterlijk. Wees een beetje streng voor jezelf en geeft je geld liever uit aan belangrijke of noodzakelijke dingen. 

De nieuwe Maan op 28 oktober activeert je 2e huis en zet je aan om nieuwe manieren te vinden om geld te verdienen of je inkomen te vergroten. Misschien wel door een nieuwe baan te zoeken. De planeten helpen je om zaken duidelijk te maken en je helpen om realistische besluiten te nemen waar het om geld en inkomsten gaat. 

Body & mind

Je conditie is goed net als je zelfvertrouwen in je eigen kunnen. Verwen jezelf, zorg goed voor jezelf en probeer de band met je gezin en familie te verbeteren als je gemoedsrust wilt. Je wilt deze maand graag uitblinken, maar overdrijf het niet. Als dingen niet lukken kan je geïrriteerd raken. Wees realistisch.

Advies

Ga bij jezelf te raden en vraag je af of je hebt wat je echt wilt.