weegschaal maand horoscoop

Maandhoroscoop Weegschaal juli 2024

Laatst bijgewerkt:

Maandhoroscoop Weegschaal juli 2024, geboren (24 september – 23 oktober)

Liefde en relaties

Tot 20 juli beweegt de actieplaneet Mars door je 8e huis van liefde en intimiteit en bevindt zich daar dicht bij Uranus. Deze combinatie van planeten kan voor onverwachts oplaaiende passie zorgen of onverwachte veranderingen in de relatie van de Weegschaal. De Mars-Uranus zorgt voor een combinatie van intimiteit en avontuur. Op 11 juli gaat Venus je 11e huis van vriendschap binnen waar hij recht tegenover Pluto staat. Hierdoor kan je een verborgen kant van je geliefde ontdekken waar je niks vanaf wist.

Voor single Weegschalen zijn er veel kansen deze maand. Ze kunnen plotseling verliefd worden, wat zowel kan leiden tot een korte affaire als een blijvende relatie.

Werk en geld

Mars beweegt dus tot 20 juli door je 8e huis dat ook over geld van derden gaat (belasting, leningen, erfenis). Tussen 14 en 17 juli staat Mars heel dicht bij Uranus. Dit kan wijzen op onverwachte kansen op het gebied van inkomsten en/of zakelijke samenwerking. Het kan ook betekenen dat je partner meer gaat verdienen. De Weegschaal moet wel openstaan voor veranderingen en zich kunnen aanpassen. Dat kan stress veroorzaken.

Wat betreft geld zijn er dus kansen om te groeien. Tegelijkertijd is het verstandig om voorzichtig te zijn en niet te speculeren of grote risico’s te nemen met geld.

Lichaam en geest

Met Saturnus die retrograde beweegt door je 6e huis van werk en welzijn en Neptunus die ook tegengesteld beweegt vanaf 2 juli, is het een goed moment om nog eens kritisch naar je levensstijl te kijken zonder meteen al te grote veranderingen door te voeren.

Als je medicijnen neemt, let dan heel goed op de dosis. Er lijkt nu een grotere kans op vergissingen en fouten te zijn.


Maandhoroscoop vorige maand

Liefde en relaties

Het liefdesleven in juni 2024 ziet er voor de Weegschaal vrij gecompliceerd uit. Onverwachte gebeurtenissen kunnen je van streek maken omdat ze jou direct raken of omdat je partner problemen heeft. Vanaf 9 juni beweegt Mars door je 8ste huis van intense emoties en vormt van daaruit een vierkant met Pluto in je 5e huis van liefde en romantiek. De Weegschaal kan het idee hebben dat de partner veel of zelfs te veel van ze vraagt en dat zorgt voor frustraties.

Ook single Weegschalen hebben last van deze Mars-Pluto combi. Relaties die nu beginnen kunnen vol passie en turbulent beginnen maar dat brengt ook risico’s met zich mee. Misschien wil iemand je manipuleren of domineren of vragen ze van je dat je je leven dramatisch verandert.

Werk en geld

De tweede helft van juni kan de Weegschaal succes op het werk verwachten, laat je 10e huis van carrière zien. Als je al langer van plan was je werk of zaken op je werk te veranderen, dan is het dan de goede tijd.

Als de Weegschaal de laatste tijd te veel geld heeft uitgegeven, dan is juni de maand dat je met je neus op de feiten wordt gedrukt. Je zal de nodige moeite moeten doen of moeten bezuinigen om je financiën weer op orde te krijgen.

Mars die door je 8e huis (van geld van derden zoals belasting, leningen enz.) beweegt, vormt een vierkant met Pluto. Dit kan je situatie bemoeilijken en heeft al je aandacht nodig. Geldzaken kunnen je emotioneel beïnvloeden.

Lichaam en geest

Juni is een veeleisende maand en dat kan voor gevoelens van onzekerheid en onveiligheid zorgen. Verzet je niet tegen veranderingen die nodig zijn. Benader ze rustig en rationeel. Verzet zal alleen tot meer stress leiden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *