maandhoroscoop weegschaal

Maandhoroscoop Weegschaal september 2021

Horoscoop september 2021 voor het sterrenbeeld Weegschaal (24 september – 23 oktober)

LIEFDE & RELATIES

Deze maand september kan je je zorgen maken over je relatie of over de liefde in het algemeen. En als de planeet Mars vanaf 14 september jouw teken Weegschaal binnengaat, heb je ook de energie om de zaken actief aan te pakken.

Verder willen Weegschalen deze maand graag uittesten of ze nog steeds goed in de markt liggen en hoe makkelijk ze iemand kunnen verleiden. Single Weegschalen zullen daarnaast ook oprecht geïnteresseerd zijn om een relatie te beginnen. Probeer niet te dwingend over te komen en dring niet te veel aan, dit stoot alleen maar mensen af.

Jupiter en Saturnus bewegen allebei tegengesteld door je 5e huis van liefde, romantiek, plezier en vermaak. Als gevolg hiervan is er eerder sprake van communicatiestoornissen en misverstanden over wat iemand zegt en wat hij of zij echt wil. Het is daardoor lastiger om vooruitgang te boeken op romantisch gebied. Beginnende relaties kunnen struikelen over verschillende emotionele zaken. De tweede helft van september kunnen een aantal Weegschalen tot de conclusie komen dat ze nog niet klaar zijn voor een relatie, ook als ze het oprecht graag willen.

Bestaande relaties die wat minder soepel verlopen, maken deze maand wel kans om hun geschillen bij te leggen of zaken die hen dwarszitten op te helderen. Dat kan zorgen voor een verzoening of de wegen kunnen scheiden.

WERK & CARRIERE

Geld is een onderwerp dat je bezighoudt deze maand september 2021. Je wilt je financiële en materiële situatie graag verbeteren en je denkt veel na over hoe je dat kan bereiken. Of het lukt hangt mede af van de mate waarin je kan samenwerken met anderen of wilt werken in een groep.

Dit kan een periode zijn waarin projecten tot een eind komen of minder belangrijk worden. Dat kan bij jou onrust en onzekerheid veroorzaken. Misschien wil je zelfs te zeer je zin doordrijven zonder rekening te houden met de mening van de mensen om je heen. Probeer agressief gedrag te temperen. Je loopt anders het gevaar om vijanden te maken onder je collega’s en dat moet je niet willen. Probeer liever te doen waar je goed in bent: compromissen sluiten.

Venus beweegt door je huis van geld vanaf 10 september . Dat kan ervoor zorgen dat je gemakkelijk veel geld of te veel geld wilt uitgeven aan je uiterlijk of aan luxe zaken die je niet nodig hebt maar waarmee je wilt laten zien dat je het best kan betalen.

BODY & MIND

Zowel de nieuwe Maan op 6 september als de volle Maan op 20 september vinden plaats in je spirituele 12e huis. Het is daarom belangrijk om je deze maand wat vaker af te zonderen en wat meer tijd alleen door te brengen. Dat helpt je om in balans te blijven en om bepaalde obsessies te overdenken die niet goed voor je zijn.

Na 21 september kunnen ook zaken uit het verleden weer bij je boven komen. Bespreek het met iemand die dicht bij je staat en je begrijpt of vraag professionele hulp. Het 12e huis helpt je om te helen.


Horoscoop vorige maand

Je 5e huis van liefde, romantiek, plezier en vermaak wordt deze maand augustus bezocht door twee planeten die tegengesteld bewegen: Saturnus en Jupiter. Ook Uranus gaat vanaf de 20e in tegengestelde richting bewegen. Venus de liefdesplaneet trekt door je 12e huis vanaf de 16e. Dat zijn niet de meest gunstige omstandigheden voor de liefde.

Dit is meer een periode om je aandacht naar binnen te richten en te overdenken wat je wensen en behoeften zijn op het gebied van de liefde. Als je een relatie hebt dan kan je je afvragen in hoeverre die wensen en behoeften bevredigd worden.

Voor Weegschalen met een relatie kan het een goed idee gaan om er samen tussenuit te gaan en wat meer tijd aan elkaar te besteden en goede gesprekken te voeren.

De planeten laten dan misschien het meest gunstigste beeld zien om een nieuwe relatie te beginnen, het is wel een goede tijd om gevoelige onderwerpen bespreekbaar te maken.

WERK & CARRIERE

De eerste weken van augustus kunnen lastig zijn vanwege financiële en materiële situatie. Je kan het jezelf moeilijk maken om dat je meer geld uitgeeft dan je je kan permitteren en vooral aan luxe dingen die je eigenlijk niet nodig hebt.

Als je op vakantie gaat, probeer dan je uitgaven bij te houden en niet teveel met je credit card te betalen zodat je later voor onaangename verrassingen komt te staan.

Vrienden kunnen een slechte invloed hebben als het om geld gaat. Vergelijk je zelf niet met anderen of probeer je niet te meten met mensen die meer te besteden hebben. Je kan deze maand met onverwachte uitgaven te maken krijgen, bijvoorbeeld met betrekking op je huis of voor kinderen.

Wat betreft werk, laten de planeten weinig veranderingen zien deze maand. Omdat Venus en Mercurius deze maand door jouw teken bewegen is de kans wel groot dat jij of je werk meer zichtbaar zijn waardoor je een goede indruk kan maken of kan uitblinken.

BODY & MIND

Je staat deze maand stevig in je schoenen en je hebt meer zicht op wat je motiveert of frustreert. Je kan meer rust vinden en je hebt meer vertrouwen in je eigen kunnen en de toekomst.

Vermijd radicale veranderingen waardoor je leven of je omgeving onrustig wordt. Werk vooral aan jezelf en besteed aandacht aan je eigen welzijn, je uiterlijk en je behoeften.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *