maandhoroscoop weegschaal

Horoscoop Weegschaal juni 2019

Maandhoroscoop juni 2019 voor het sterrenbeeld Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Liefde & relaties

Je liefdesleven trekt de aandacht deze maand. Het kan de oorzaak zijn van onenigheid in je familie of op je werk. Dat is niet fijn. Vooral de tweede helft van juni kunnen zich allerlei spanningen en conflicten voordoen. Je partner kan misschien niet met je ouders opschieten of je ouders zien je partner niet zitten of zijn het niet eens met je beslissing om te gaan samenwonen of te trouwen. In sommige gevallen zal de band met je partner daardoor sterker worden. Een goede communicatie tussen jullie is wel van belang.

Weegschalen die op zoek zijn naar een nieuwe liefde, zullen deze maand extra hun best moeten doen. De kansen liggen niet voor het opscheppen.

Je kan wel een klik met iemand voelen of je kan bevriend raken met iemand maar het blijft allemaal platonisch. Misschien moet je je aanpak veranderen. De nieuwe Maan op 3 juni stimuleert je om contact te zoeken met mensen buiten je bestaande kring.

Werk & carrière

Wat betreft je werk kan je je deze maand wat opgejaagd voelen of juist beperkt in wat je wilt. Dat komt waarschijnlijk door de druk en verwachtingen die je voelt van mensen om je heen zoals je ouders en je partner. Probeer open en eerlijk te communiceren over wat je zelf graag wilt. Maar probeer vooral realistisch te blijven. Niet alles wat je wilt, kan lukken.

Je wilt deze maand graag nieuwe dingen leren, je vaardigheden verbeteren of nieuwe vaardigheden leren. Maar let goed op. Volg je wel de goede opleiding voor wat je wilt worden of leer je wel de goede stof?

Als het om geld gaat kan je merken dat een huis, of woonruimte of een onroerend goed project te veel geld opslokt. Dat vraagt om veranderingen van je uitgavenpatroon of andere actie.

Body & mind

Weegschalen kunnen zich wat melancholisch voelen deze maand. Ze hebben het gevoel dat er iets ontbreekt. Dat kan komen door teleurstellingen maar kan ook een gevoel van binnenuit zijn. Sporten, dansen, leuke dingen doen zorgen dat je je beter voelt.

Advies

Laat kleine conflicten in je privéleven of op je werk niet groter worden dan ze zijn.


Vorige maand: mei 2019

Liefde & relaties

De eerste helft van mei krijg je te maken met misverstanden met je partner of in de liefde. Oudere problemen kunnen bovenkomen en je overstuur maken. Je partner lijkt de waarheid in pacht te hebben en verdedigt zijn of haar denkbeelden met veel overtuiging.

Veel Weegschalen voelen daardoor een kloof tussen hen en hun partner. Alsof je van elkaar vervreemd bent op geestelijk, lichamelijk en spiritueel gebied. In sommige gevallen kan er ook sprake zijn van een werkelijke afstand tussen jou en je partner en is één van jullie op reis of aan het werk in het buitenland.

Het tweede deel van de maand is het rustiger. De communicatie verloopt vlotter en je seksleven wordt actiever. Veel problemen die het begin van de maand onoplosbaar waren, lijken zich nu vanzelf op te lossen.

Single Weegschalen kunnen de tweede helft van mei te maken krijgen met ongewone gevoelens van aantrekkingskracht, passionele affaires en liefde op het eerste gezicht.
Probeer je wel een beetje netjes te gedragen als je niet te maken wilt krijgen met roddel en achterklap.

Werk & carrière

Vanaf 16 mei versterkt Mars je 10e huis van carrière en ambitie. Maar Weegschalen kunnen deze maand ook overmand worden door emoties. Het is daarom niet de beste tijd om nieuwe initiatieven te nemen op het gebied van werk of om belangrijke knopen door te hakken. Werk liever verder aan lopende zaken en projecten.

Weegschalen die op zoek zijn naar werk kunnen oudere onderhandelingen weer oppakken of met succes solliciteren bij een oude werkgever. Je kan ook weer verdergaan met een studie of cursus die je niet hebt afgemaakt.

Maak schoon schip op je werk. Neem afscheid van mensen of dingen waar je niks aan hebt.

De nieuwe Maan op 5 mei en de volle Maan op 19 mei activeren je huizen van geld. Je kan daardoor financiële beslissingen moeten maken die van invloed zijn voor je financiële of materiële situatie op de lange termijn.

Lichaam en geest

Afspraken met professionals in de gezondheidszorg verlopen minder vlot deze maand. Afspraken kunnen mislopen door fouten in tijd of datum of je hebt eigenlijk maar weinig vertrouwen in die persoon.

De tweede helft van de maand gaat alles beter. Je kan nu grote opruiming houden en je huis opruimen, maar ook je lifestyle verbeteren, gaan sporten of een dieet beginnen.  

Advies

Sta niet te snel klaar met je oordeel. Geef anderen de kans om hun kant van het verhaal te doen.


Ook interessant
zonnegroet
10 redenen om de zonnegroet te doen