Maandhoroscoop september voor het sterrenbeeld Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Liefde & relaties

Voor Weegschalen werken de planeten deze maand zowel positief als negatief voor je liefdesleven.

Het goede nieuws is de aanwezigheid van Venus, de liefdesplaneet in een gunstig huis in de eerste twee weken van september. Bovendien maakt Venus een gunstige combinatie met Jupiter en Saturnus, de planeet die heerst over je huis van liefde en erotiek

Deze standen helpen de Weegschaal met het zoeken naar plezier, flirts en avontuurtjes. Het is de goede tijd voor liefde zonder verantwoordelijkheid of verplichting.
Voor de serieuze relaties bevindt Mars, de planeet die heerst over je huis van relaties zich in je 12e huis. Dat kan betekenen dat je met eenzaamheid te maken hebt of dat je je eenzaam voelt binnen je relatie.

Werk en carrière

Het eerste deel van september is heel geschikt voor het ondernemen van gezamenlijke activiteiten in groepen of andere soort organisaties. En ook voor het bijwonen van vergaderingen of bijeenkomsten waar veel mensen samenkomen.

Venus, de planeet die heerst over Weegschaal bevindt zich in je 11e huis. Dat is een gelukkige stand die kansen brengt en dromen laat uitkomen.

Je prestaties deze maand op het gebied van werk en carrière heb je vooral te danken aan geluk, charme en je diplomatieke gedrag. De Zon, Mars en Mercurius bevinden zich in het duistere 12e huis. Daarom zal er minder sprake zijn van initiatieven of competitie deze maand. Maar vanaf 22 september gaat de Zon jouw teken binnen en dat zal je ambitie en kansen op succes vergroten. Financieel moet je een beetje rustig aan doen.

Lichaam en geest

Op het eerste gezicht lijkt je gezondheid prima deze maand, vooral als je naar Venus kijkt. Toch heb je niet heel veel energie en moet je economisch met je krachten omgaan. Verder heb je de neiging om te veel en te snel toe te geven aan verleidingen en ben je gevoeliger voor verslaving.

Advies

Ook al ben je populair, er zijn ook mensen die je niet zo aardig vinden. Hou het een beetje in de gaten.

 


Vorige maand: Maandhoroscoop juli 2017

Liefde & relaties 

In Augustus bevindt Mars, de planeet die heerst over je huis van relaties, zich in Leeuw. Bovendien maakt Mars positieve combinaties met ander planeten en bevindt hij zich in een gunstig huis. Dat maakt dat je liefdesleven er veelbelovend uitziet.

De kans dat Single Weegschalen een nieuwe liefde ontmoeten neemt hierdoor toe. De bemoeienis van een vriend kan hierbij helpen, net als het deelnemen aan groepsactiviteiten. Weegschalen met een relaties hebben het gezellig en doen samen leuke dingen.

Mars en de Zon staan dichtbij elkaar. Daarbij komt ook nog de positie van Venus en dat laat zien dat je hoge verwachtingen hebt van je (toekomstige) partner. Je voelt je deze maand vooral aangetrokken tot mensen die iets presteren en waar je tegenop kijkt. Mensen die je kunnen helpen klimmen op de sociale ladder.

Werk en carrière

Wat betreft werk lijkt augustus een maand te worden waarin alles goed gaat zonder dat je er zelf veel moeite voor hoeft te doen. Venus bevindt zich in je huis van carrière. Dat maakt de dagelijkse dingen makkelijker, zorgt dat je in de smaak valt van leidinggevenden en dat je goed presteert. Dat heb je zowel aan je eigen inbreng te danken, aan je relaties en door geluk.

Er komen nieuwe mogelijkheden op je pad door de gunstige stand van de Zon en Mars daardoor kan je succes hebben als persoon of met de groep waar je deel van uitmaakt.

Geld is geen onderwerp van aandacht. Er lijkt voldoende geld binnen te komen.

Lichaam en geest

Tijdens augustus 2017 beweegt Mercurius in tegengestelde richting in één van je medische huizen. Het is daarom belangrijk om goed op je lichaam te letten. Ook je geheugen en concentratievermogen kunnen deze periode wat minder zijn. Reizen kan extra risico’s opleveren.

Advies

Stel echt belangrijke beslissingen uit tot september.

 

 

De weekhoroscoop Weegschaal
Lees de horoscoop Weegschaal 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Hier vind je de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman