maandhoroscoop weegschaal

Maandhoroscoop Weegschaal juni 2020

Horoscoop juni 2020 voor het sterrenbeeld Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Liefde & relatie

Weegschalen kunnen deze maand juni wat ongeduldig zijn. Je wilt graag tijd besteden aan je relatie, je relatie verbeteren of samen dingen doen.  Maar helaas word je deze maand vooral opgeslokt door andere verplichtingen. Je partner neemt je dat niet altijd in dank af. Om de harmonie binnen je relatie te bewaren is de inzet van beide kanten nodig. 

De maansverduistering op 5 juni heeft invloed op Venus, de planeet die heerst over het teken Weegschaal en op Mars die heerst over je huis van relaties. Er kunnen zich hierdoor eerder spanningen voordoen. Communiceren verloopt moeizamer en het lukt niet altijd om op één lijn te komen als er plannen gemaakt moeten worden voor de gemeenschappelijke toekomst. 

Single Weegschalen kunnen aan het eind van de maand iemand ontmoeten die ouder is of die geestelijk heel volwassen is. Die persoon kan je inspireren op het gebied van de liefde. 

Werk & carrière

Veel planeten bewegen tegengesteld deze maand. Hierdoor verlopen zaken op het werk en financiële zaken minder snel dan je zou willen. Misschien moet je je plannen voor de toekomst herzien of aanpassen. Gelukkig staan de planeten gunstig in het geval je opnieuw moet onderhandelen en overleggen. Dit is geen maand waarin je snel beslissingen moet nemen, dus neem de tijd. 

Weegschalen die op zoek zijn naar werk kunnen geholpen worden door hun partner of iemand uit hun omgeving. Ook ouders kunnen je zowel op financieel als professioneel gebied helpen. 

De maansverduistering op 5 juni heeft invloed op je carrière. De Maan heerst over je 10e huis van carrière en vindt plaats in je 3e huis van leren en communicatie. Sommige Weegschalen zullen meer inzicht krijgen in wat ze nu moeten gaan doen. Misschien een nieuwe opleiding volgen of nieuwe vaardigheden leren.

Ook de zonsverduistering op 21 juni vindt plaats in je 10e huis van carrière en kan een keerpunt zijn waarin je besluit een andere richting in te slaan.

Body & mind

De twee verduisteringen in juni en de vele planeten die tegengesteld bewegen, maken dit geen makkelijke maand. Veel Weegschalen zijn wat moe en hebben weinig energie. Ga voorzichtig om met je gezondheid. Probeer je niet te laten overheersen door angsten en onzekerheden. Probeer meer nadruk te leggen op de positieve gebeurtenissen en mensen in je leven.


Horoscoop vorige maand

Liefde & relaties

Met de planeet Mars in het huis van de liefde kan je genieten van romantische avonturen. Je bent wat moediger dan normaal, dus je maakt je gevoelens voor iemand eerder kenbaar. Weegschalen met een vaste relatie kunnen door hun partner verrast worden of je partner doet iets anders waardoor de liefde weer opbloeit. 

Op 11 mei gaat Saturnus tegengesteld bewegen in het huis van de liefde en op 13 mei gaat Venus ook retrograde in het 9e huis. Dit kan je ertoe dwingen om je kijk op liefde en romantiek te herzien. Misschien moet je volwassen worden op dit gebied en je verantwoordelijkheid nemen. 

Als de Weegschaal verliefd wordt deze maand is de kans groot dat het is op iemand uit een ander land of met een andere cultuur. De kans dat je opnieuw verliefd wordt op een ex is ook niet ondenkbaar. 

Werk & carrière

Pluto de planeet die heerst over je huis van geld beweegt sinds de 25e van vorige maand tegengesteld en Venus die heerst over je 8ste huis van geld van derden, belastingen en erfenissen, beweegt vanaf 13 mei retrograde. Dit lijkt daarom een tijd om voorzichtig met je geld om te gaan. Het kan langer duren voordat je geld binnenkomt en het bedrag kan lager zijn dan je verwachtte. Dit lijkt slechts een tijdelijk dipje, dus geen paniek. 

Weegschalen hebben grote dromen deze maand. Dromen mag, maar je kan ook proberen met minder tevreden te zijn. 

Als Mars op 13 mei je huis van groepen en samenwerking binnengaat, is de kans groot dat je nieuwe ideeën of voorstellen krijgt om samen met anderen iets op te zetten of een nieuw project te beginnen. 

Body & mind

Je gezondheid is goed in mei. Je stemming kan soms wat te wensen overlaten. Gelukkig weten vrienden, partner of gezinsleden je op te beuren. Als er dingen zijn uit het verleden die je dwars zitten, praat er dan over en blijf er niet alleen mee rondlopen.