Slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Weegschaal

De Weegschaal heeft natuurlijk ook goede eigenschappen, maar hier hebben we het over de slechte eigenschappen, de minder leuke of zelfs nare trekjes van een sterrenbeeld.

Herken je jezelf of anderen in deze eigenschappen?

Je bent een Weegschaal als je geboren bent tussen 24 september en 23 oktober

De Weegschaal ….

1. kan moeilijk knopen doorhakken

Het is niet zo dat Weegschalen niet weten wat ze willen maar ze doen er lang over om een beslissing te nemen. Ze willen eerst alle opties overdenken en tegen elkaar afwegen.

2. is een beetje ijdel

Weegschalen houden van kleding, mode en willen zichzelf graag mooi maken. Soms hechten ze een beetje te veel aandacht aan hun uiterlijk. Ze kunnen lang voor de spiegel staan. Het kan ze wat ijdel en oppervlakkig maken.

3. is verliefd op de liefde

Met Venus als hun planeet vinden Weegschalen liefde en een liefdesrelatie een belangrijk onderdeel van hun leven. Ze willen zo graag liefde en romantiek vinden, dat ze slechte eigenschappen van een eventuele partner makkelijk over het hoofd zien. De Weegschaal is zo graag samen met iemand dat ze vaak meer van iemand pikken.

4. zegt vaak op het laatste moment af

Weegschalen zijn sociaal en makkelijk in de omgang. Als iemand ze uitnodigt of iets met ze wil afspreken, dan zeggen ze niet snel nee. Ze verliezen zichzelf en wat ze zelf willen daarbij wel eens uit het oog wat ertoe leidt dat ze nogal eens op het laatste moment afzeggen. Dat maakt ze wat onbetrouwbaar.

5. overdenkt alles

Weegschalen kunnen eindeloos alle opties en mogelijkheden tegen elkaar afwegen. Maar ook hun eigen gedrag en keuzes worden weer overdacht. Want ook als ze een beslissing genomen hebben piekeren ze of ze wel de juiste keuze gemaakt hebben.

6. wil conflicten vermijden

De Weegschaal haat ruzie en confrontaties. Ze proberen dat kost wat kost te vermijden en hebben daardoor wel eens de neiging om achter iemands rug te klagen of hun hart te luchten in plaats van recht in het gezicht van de betrokkene.

7. komt niet altijd oprecht over

De Weegschaal heeft charme en daar maken ze graag gebruik van. Ze doen graag aardig en willen zo graag aardig gevonden worden dat hun vriendelijkheid soms overdreven of onoprecht of slijmerig overkomt.

8. heeft moeite om grenzen te stellen

We noemden al dat de Weegschaal snel ja zegt omdat ze aardig gevonden willen worden. Ze zeggen ook vaker wat mensen willen horen en niet echt wat ze echt ergens van vinden. Zowel voor zichzelf als de mensen om ze heen is het beter als leren om hun grenzen te stellen en eerlijk te zijn.

9. kan lui worden als het nieuwtje van de relatie af is

De Weegschaal kan zich heel charmant zijn als ze iemand net leren kennen of net verliefd zijn. Ze zijn dan echte prins of prinses charming. Maar als het nieuwtje ervan af is, kunnen ze wat lui worden in hun relatie en hun charme vooral voor anderen bewaren.

10. kan manipulatief zijn

Als de Weegschaal iets wil, dan zeggen ze dat vaak niet eerlijk, open of direct. Ze kunnen dan proberen om met hun charme via andere manieren hun doel te bereiken. Ze proberen daarbij wel iedereen te vriend te houden.

Bekijk ook de slechte eigenschappen van andere sterrenbeelden:

RamStierTweelingenKreeftLeeuwMaagdWeegschaalSchorpioenBoogschutterSteenbokWatermanVissen.

Lees de goede eigenschappen van de sterrenbeelden hier:

Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman – Vissen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *