Weegschaal 2019

Jaarhoroscoop Weegschaal 2019

Als je geboren bent tussen 23 september en 22 oktober dan is je sterrenbeeld Weegschaal.

Algemeen

Er staat de Weegschaal een druk jaar te wachten met veel uitdagingen. De afgelopen jaren waren makkelijk met veel ruimte voor feesten en plezier maken. Dit jaar wordt het allemaal wat serieuzer. En alleen door hard te werken krijg je succes. De balans vinden tussen ontspanning en werk of werk gezin kan ook een uitdaging zijn. Met Jupiter in je 3e huis van communicatie, zijn leren, studeren, schrijven en publiceren belangrijke onderwerpen.

Liefde en relaties

Liefde en relaties zijn altijd belangrijk voor Weegschalen. Dit jaar gaat daar iets minder aandacht naar toe dan normaal. Uranus trekt uit je huis van relaties en de balans in je relaties lijkt daardoor terug te keren.

Je stelt je misschien wat onafhankelijker op dan normaal en je behoefte aan vrijheid is groter. Verder lijken Weegschalen vrij tevreden met de situatie zoals die is. Weegschalen met een relatie blijven die houden en Single Weegschalen blijven single. Wel kan er dit jaar veel geëxperimenteerd worden op seksueel gebied. Dit blijkt uit de positie van Uranus in je 8ste huis. Je 4e huis van huis en gezin is wel sterk dit jaar. Dat maakt familiebanden sterk en belangrijk.

Vriendschap en vrienden vragen ook de nodige aandacht dit jaar. Vriendschappen kunnen dit hele jaar op de proef gesteld worden. Je vriendenkring kan de nodige veranderingen ondergaan. 

Werk & carrière

Voor Weegschalen lijkt werk & carrière een wat ondergeschikt onderwerp dit jaar. Je 10e huis van carrière is niet druk bezet. Je neemt je werk serieus en het kan je een voldaan gevoel geven om hard te werken. Maar er lijken geen grote veranderingen op komst. Je aandacht wordt dit jaar vooral afgeleid door je emotionele welzijn, je huis, gezin en familie. 

Onderwerpen die je goed liggen zijn communicatie, lesgeven, schrijven, media en promotie. 

Financiën

Afgelopen jaren maakte je financiële planeet Pluto een paar ongunstige combinaties en ook Saturnus heeft zijn moeizame invloed opgegeven. Je zal merken dat je dit jaar je financiële doelen veel gemakkelijker kan realiseren. Ondanks dat er genoeg geld binnenkomt, kan je toch het gevoel hebben dat je geld tekort komt. Een gevoel van tevredenheid kan ontbreken. Veel van je uitgaven lijken naar je huis of de inrichting of verbouwing van je huis te gaan. 

Gezondheid

Je gezondheid en energie zijn op peil maar je zal waarschijnlijk wat meer aandacht besteden aan je conditie. Je 6e huis van gezondheid is sterk, maar een ongunstige combinatie met Saturnus maakt je wat kwetsbaarder. Je kan niet onbeperkt werken en plezier maken zonder aandacht aan je gezondheid te besteden. Aandacht voor een gezonde lifestyle moet een prioriteit zijn waar je zelf de verantwoordelijkheid voor neemt.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *