Uiterlijke kenmerken weegschaal

Uiterlijke kenmerken van de Weegschaal ascendant

Niet je Sterrenbeeld of teken waar de Zon in stond tijdens je geboorte, maar je ascendant geeft je bepaalde uiterlijke kenmerken. Wat zegt je ascendant over je uiterlijk?

Weegschaal ascendant

Weegschalen worden wel beschouwd als het meest aantrekkelijke teken van de dierenriem. Ze zijn doorgaans lang, slank en hebben regelmatige trekken.

Kenmerken van het gezicht van de Weegschaal

Mensen met een Weegschaal ascendant profiteren van de invloed van Venus. De gezichtstrekken zijn regelmatig en symmetrisch en ze hebben vaak een vriendelijke uitdrukking, ook als hun stemming minder is.

De trekken zijn zacht en vaker rond dan hoekig. De neus en mond zijn doorgaans goed gevormd. Kuiltjes in de wangen of de kin komen bij deze tekens vaker voor.. De mond is vaak mooi gevormd met een duidelijke cupidoboog. Mensen met een Weegschaal ascendant hebben vaak een duidelijke en melodieuze manier van spreken.

Haar

Het haar van de Weegschaal is mooi en heeft vaak een natuurlijke slag of krul.

Het lichaam van de Weegschaal

Weegschaal ascendanten bewegen zich lichtvoetig, soepel en gracieus. Het teken Weegschaal heerst over de nieren en de billen.

Weegschalen zijn lang, slank en goed gebouwd. Ze hebben vaak kleine, maar mooi gevormde handen en voeten en dat geldt ook voor de mannen. Vrouwen houden er daarom vaak van om hun handen te versieren met sieraden. Ook de benen mogen er wezen. Ook als Weegschaal ascendanten ouder worden houden ze vaak een slank lichaam, mits ze een beetje gezond leven. Ze worden mooi oud.

Kwalen van de Weegschaal

De Weegschaal heerst over de nieren en uiterlijk over de onderrug en billen. Weegschalen zijn gevoelig voor aandoeningen van de nieren. Balans in voeding en voldoende rust is belangrijk voor Weegschalen. Ze hebben vaak een voorkeur voor zoet en/of alcohol wat niet goed is voor hun gezondheid. Weegschalen hebben ook aanleg voor huidaandoeningen. Bij spanning kunnen de schouders en nek stijf worden.

Voorbeeld van mensen met ascendant Weegschaal: Beyoncé, Jennifer Aniston, Harry Styles, Kate Winslet

Erogene zone van de Weegschaal

Gevoelige erogene zones van de Weegschaal zijn de onderrug en de billen.

Lees ook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *