Hoe verleid je een weegschaal

Hoe verleid je een Weegschaal?

De Weegschaal man is charmant, verfijnd en heeft een sterk analytisch vermogen. Maar… hij heeft moeite om beslissingen te nemen.

Dus, hoe verleid je een man met het sterrenbeeld Maagd?

Geef geen reden tot twijfel

Voor iedere beslissing moet hij een hoop twijfels overwinnen. En als je probeert hem tot een beslissing te dwingen of te haasten, dan wordt hij zenuwachtig en ben je hem voorgoed kwijt.

Geen ruzie maken

De weegschaal houdt vooral van harmonie, hij verafschuwt ruzies en onenigheden. Dus wil je een Weegschaal verleiden, zorg dan dat de sfeer prettig is en dat er geen vuiltjes aan de lucht zijn. Voer gezellige gesprekken met de Weegschaal. Hij houdt van leuke gesprekken.

Mooie dingen, mooie mensen

Een weegschaal houdt van mooie dingen en mooie mensen. Uiterlijkheden zijn erg belangrijk voor de Weegschaal man. Maar omdat hij slecht is in het vormen van zijn eigen mening heeft hij graag ook de goedkeuring van anderen. Wees dus niet verbaasd als hij je aan familie en vrienden wil voorstellen. Ben je goedgekeurd dan staat niks meer in de weg om de Weegschaal man met goed succes te verleiden. En eenmaal verleid gaat de Weegschaal ook meestal voor het hele pakket: huisje, boompje, beestje…

Erogene zone

De erogene zone van de Weegschaal zijn de taille en de billen.

 

Meer mannen verleiden?

Verleid een RamVerleid een StierVerleid een TweelingenVerleid een LeeuwVerleid een KreeftVerleid een MaagdVerleid een WeegschaalVerleid een SchorpioenVerleid een BoogschutterVerleid een SteenbokVerleid een WatermanVerleid een Vissen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *