stier verleiden

Hoe verleid je een Stier?

Het sterrenbeeld Stier is een vast teken en staat bekend om zijn koppigheid en vasthoudendheid. Hij is ongecompliceerd en voorspelbaar. Wil je een Stier man verleiden geef hem dan zekerheid.

Hoe verleid je man met het sterrenbeeld Stier?
Lees ook over partnerastrologie en wie er bij de Stier past.

Vrouwelijk

Het is een goed begin van een date met een Stier om op tijd te komen bij jullie afspraakjes. Zorg dat hij van je op aan kan. Om een Stier te verleiden is het belangrijk dat je goed verzorgd voor de dag komt. De manier waarop je je kleedt en hoe je ruikt is erg belangrijk voor de Stier. Een Stier-man houdt van supervrouwelijke, sensuele vrouwen.

Houd het praktisch

Stieren zijn geen dromers maar echte realisten. Te romantische activiteiten zijn niet aan hem besteed. Hou het daarom liever praktisch, vraag hem bijvoorbeeld om je een massage te geven. Wil je een Stier echt verwennen? Kook dan een uitgebreid diner voor hem of organiseer een picknick. Zorg voor een aantrekkelijke omgeving en kleed je verleidelijk. Een Stier verleiden gaat een stuk makkelijker als er eten en drinken aan te pas komt.

Wees niet dominanter dan de Stier

Wil je een Stier verleiden probeer dan niet te bazig te zijn. Als je de baas probeert te spelen dan werkt dat bij een Stier vooral averechts. Probeer het liever op een andere manier. Wees lief en teder. Je zal zien dat dat beter werkt.

Bezitterig

Maak gebruik van de bezitterigheid van de Stier. Laat hem merken dan jij degene bent voor hem, alleen voor hem. Verzeker hem ervan dat je trouw en betrouwbaar bent. Dat geldt ook op financieel gebied. Als je de Stier hiervan kan overtuigen dan wil hij nooit meer bij je weg.

Gevoelige lichaamsdelen

De gevoelige lichaamsdelen van de Stier zijn mond, keel en hals.

Meer mannen verleiden?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *